Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ


Η φωτογραφία τα λέει ΟΛΑ, ντροπή για τον ελληνικό λαό πού τόν αντιπροσωπεύει αυτό το πράγμα που δεν είναι... Έλληνας οτιδήποτε άλλο ναι, το μόνο που επιδιώκει την καταστροφή της Ελλάδος μας.

Ψήφισμα του ΟΗΕ που βοηθάει την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Την απόφαση περί «επιστροφής ή απόδοσης πολιτιστικών αγαθών στις χώρες προέλευσης» υιοθέτησε ομόφωνα η Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 13 Δεκεμβρίου, κατόπιν ελληνικής πρωτοβουλίας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών... «η εν λόγω απόφαση, η οποία παραπέμπει και στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, έτυχε ευρύτατης αποδοχής από όλες τις γεωγραφικές ομάδες των κρατών, 105 εκ των οποίων τη συγκηδεμόνευσαν».

5 μαθήματα ζωής που κάθε ευαίσθητος άνθρωπος πρέπει να μάθει.



1. Μάθετε να ελέγχετε τα αισθήματά σας

Το πιο σημαντικό πράγμα που έχει να κάνει ένα ευαίσθητο άτομο είναι να μάθει να ελέγχει τα αισθήματά του. Ευαισθησία δε σημαίνει δειλία ή αδυναμία. Μπορεί να είστε ένα γεμάτο οργή άτομο αλλά την ίδια στιγμή και ευαίσθητο!

Πώς να απαντήσετε στο κάλεσμα – 3 τρόποι για να θυμηθείτε γιατί η ψυχή σας διάλεξε αυτό τον τρόπο ζωής

Πως θα αναγνωρίσετε και θα απαντήσετε στο κάλεσμα; Πως θα ανακαλύψετε γιατί η ψυχή σας διάλεξε αυτό τον τρόπο ζωής; 
Είναι απλό: πρέπει να καταλάβετε πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.........

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 9 KI ANAΓΚΗΣ KYKΛΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΛΟΓΟΣ

360ο=Ο=(κυκλος) 3+6=9
9=Θ =ΘΕΙΟΝ
0+9=9------------=
1+8=9--------------==
2+7=9-----------------===
3+6=9-------------------====
4+5=9---------------------=====
============================ 9X10=90 9+0=9
5+4=9-------------------======
6+3=9-----------------=====
7+2=9---------------====
8+1=9-------------==
9+0=9-----------=

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters