Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται νέα εποχή παγετώνων


Ρώσοι επιστήμονες, συνεχίζουν να επιμένουν, ότι ο πλανήτης μας, θα αρχίσει σταδιακά να ψύχεται από το 2014 με 2015, με τη θερμοκρασία στους πόλους και σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε αυτούς, να πέφτει αρκετά ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου.

Επισημαίνουν, πως χρόνο με το χρόνο ως και περίπου το 2050 με 2060, η κλιματική αλλαγή στο πλανήτη μας, θα έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή και τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα γνωρίζουμε τώρα εν έτη 2013.

Η μικρή άνοδος της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη μας, όπως έχει ειπωθεί από αρκετούς επιστήμονες, δεν σημαίνει πως πάμε για μία αρκετά θερμή περίοδο, αλλά για μία αντίθετα ψυχρή περίοδο η οποία θα διαρκέσει για 2 με 3 αιώνες. Αυτό διότι το λιώσιμο των πάγων όπως λένε, θα γεμίσει τους Ωκεανούς με πιο γλυκό και παγωμένο νερό, πράγμα που θα βοηθήσει στο να υπάρχουν περισσότερα σύννεφα, βροχές και χιόνια, τα οποία με τη σειρά τους θα συμβάλλουν στη σταδιακή ψύξη του πλανήτη μας, καθώς θα εμποδίζουν περισσότερες μέρες του χρόνου το ηλιακό φως, να φτάνει στο έδαφος.

Υπολογίζουν δε, ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των περιοχών που ζουν κοντά στους πόλους της γης, θα έχει μεταφερθεί σε περιοχές με πιο ζεστό και εύκρατο κλίμα, πιο κοντά στον Ισημερινό, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης στις περιοχές τους δεν θα είναι ευνοϊκές για να ζήσουν. Τέλος, τονίζουν ότι δεν τίθεται θέμα αφανισμού του ανθρώπινου είδους και ότι δεν θα υπάρξουν αρκετές απώλειες ανθρώπων από αυτή τη κλιματική αλλαγή. Για να δούμε λοιπόν και τα επόμενα χρόνια αν οι επιμονή των Ρώσων επιστημόνων, επαληθευτεί ή όχι. Μακάρι να μην επαληθευτεί ...

greek-weather

Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 20.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ;;;;;; ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

Τα 20.000 καλάσνικοφ του Εμφυλίου...Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί; 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ!
Kι όμως: Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα! Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας.
Το δε πλοίο εντοπίστηκε ύστερα από “κάρφωμα” στις ελληνικές αρχές Ασφαλείας στα πλαίσια ντηλαρίσματος που θα επιτρέψει σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πέσουν στα χαμηλά.
Θυμηθείτε ότι από δω και στο εξής οι εγχώριες αρχές θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεχασθεί η υπόθεση!
Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού που συγκεκριμένα συμφέροντα προετοίμαζαν μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα.
Το θέμα είναι τεράστιο καθώς στο σχέδιο εμπλέκονται εκτός από τα εγχώρια συμφέροντα και Γερμανοί ακροδεξιοί επιχειρηματίες με απευθείας (συγγενικές) αναφορές σε κορυφαίους νεοναζί αξιωματικούς που βρέθηκαν στην αυλή του Χίτλερ στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Οι συγκεκριμένοι ελέγχουν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το οικονομικό παιγνίδι στη χώρα μας και καθώς διαπιστώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας του εντοπισμού του σχεδίου από τους Αμερικανούς αποφάσισαν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την Ελλάδα εξοπλίζοντας παραστρατιωτικά σώματα.
Οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά και οι οποίες προκάλεσαν διεθνη σάλο.
Φυσικά ολόκληρη η αλήθεια πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί καθώς οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό.
Το πλοίο το οποίο έχει Τούρκο καπετάνιο και ιδοκτήτη εντοπίστηκε να κινείται με ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων.
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν από την Ταξιαρχία της Κω ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καλύμνου για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου κοντά στα Ίμια το οποίο είχε ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας.
Άμεσα στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ακινητοποίησε το πλοίο και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων πως επρόκειτο για το φορτηγό πλοίο «NOUR-M» σημαίας Σιέρα Λεόνε.
Όπως ανέφερε ανακοίνωση του Λιμενικού που εκδόθηκε την Παρασκευή «ο εντοπισμός έγινε μετά από σχετική ενημέρωση Στρατιωτικής Αρχής της περιοχής. Τα πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου. Απογευματινές ώρες το ύποπτο Φ/Γ πλοίο κατέπλευσε, συνοδεία πλωτών περιπολικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ρόδου, όπου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της τοπικής Λιμενικής Αρχής.
Από τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει διαπιστωθεί ο ακριβής προορισμός των πυρομαχικών και του οπλισμού που μεταφέρει, ούτε η αντιστοιχία του αναγραφόμενου στα παραστατικά φορτίου με αυτό που πραγματικά μεταφέρεται επί του πλοίου.»
Από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο ανήκει σε συριακή εταιρεία, έχει απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών και έχει αλλάξει πολλές φορές επωνυμία.
εε
H βαμμένη πλευρική ονομασία του φορτηγού πλοίου ως ΝΟUR-M.
ss
Η ανάγλυφη πλευρική (πρώην) ονομασία του φορτηγού πλοίου.


kerberos-hellas
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/11/20000.html

Κάναν τη Βουλή .. "Δελφινάριο". Ποτέ στην Ελληνική ιστορία δεν γελοιοποιήθηκαν πολιτικοί όπως Σαμαράς & Τσίπρας

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-- ΞΕΡΟΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ-- ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ...!!!
Το «πολιτικό βλαχάκι» ενταφιάσθηκε χθές με τη πρωτοβουλία του να καταθέσει πρόταση μομφής
«Η απόσταση από το γελοίο στο σοβαρό είναι μικρή, ενώ η απόσταση από το σοβαρό στο γελοίο είναι... πολύ μεγάλη και εσείς  έχετε μακρύ δρόμο να διανύσετε ακόμη κ. Τσίπρα»,απάντησε ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς όταν ο Τσίπρας κάλεσε τη Βουλή να αποσύρει την εμπιστοσύνη της από την Κυβέρνηση....


 **********
Σε μία άλλη αποστροφή του λόγου ο Τσίπρας είπε στον Σαμαρά:
********
«Θεωρείτε ότι είστε επιτυχημένος. Αναρωτιέμαι. κοιτάξτε με δεν είναι κακό!».
 **********
Και ηρθε η απάντηση καταπέλτης:
**********
«κ. Τσίπρα, έχετε οίηση και αμετροέπεια.
 Δεν σας κοιτώ για να μην... γελάσω»....!!!
**********
Εκείνο όμως πού έγραψε και κάνει το γύρο τού κόσμου είναι το χειροκρότημα του Σαμαρά στο Τσίπρα όταν έκανε κωλοτούμπα και παραδέχθηκε ότι: 
**********
«Τα μνημόνια δεν θα ακυρωθούν από καμία κυβέρνηση αλλά από την ψήφο του... λαού».!!!!
**********
Ποτέ στη πολιτική ιστορία δεν γελοιοποιήθηκε έτσι πολιτικός αρχηγός δεχόμενος το χλευαστικό χειροκρότημα του αντιπάλου του γιά τις.... ανοησίες πού εκστόμισε...!!!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7136.html

Διώξτε τους Ρότσιλντ από την τράπεζα Ελλάδος.

Αν τηρούσαν τον ακραιφνή καπιταλισμό, πού προβλέπει ότι στις , οικονομικές κρίσεις οι « ασθενέστερες» και « πάσχουσες » οικονομικές μονάδες αφήνονται να καταρρεύσουν για να γίνει εκκαθάριση της αγοράς, όπως επιβάλλει το σύστημα (laissez faire ), τότε δεν θα έπρεπε να σπεύδουν να σώσουν τις καταρρέουσες ιδιωτικές τράπεζες.

Αλλά επειδή οι ιδιωτικές τράπεζες είναι ο « βραχίονας » των εξουσιαστών πού επιδιώκουν την παγκόσμια Διακυβέρνηση, σπεύδουν εκ των Κεντρικών Τραπεζών, να τις σώσουν, αφού ενθυλάκωσαν το « έλλειμμα».

Οι Κεντρικές όμως Τράπεζες (πού θα δανεισθούν από την ΕΚΤ) τελικά θα καλύψουν ( μακροχρονίως ) διά της φορολογίας του Λαού όλα τα « σπασμένα» ή μάλλον τα κλεμμένα.
Εμείς τα πληρώνουμε με τον κόπο και ιδρώτα της εργασίας μας, και είναι κλεμμένα διότι οι οικονομικές κρίσεις είναι τεχνητές, και τα ελλείμματα πού προκύπτουν , όπως προαναφέραμε, είναι στις τσέπες κάποιων.
Αυτών των εξουσιαστών αοράτων, σήμερα όμως, ορατών
και συγκεκριμένων, πού καταληστεύουν την εργασία.
Για αυτό απαιτείται η κατάργηση του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος και του ΤΟΚΟΥ.

Οι κρατικές τράπεζες ΑΤΟΚΩΣ μπορούν να εξυπηρετούν την τραπεζική λειτουργία. Λειτουργία απαραίτητη για την πραγματική ελεύθερη οικονομία. Και το σπουδαιότερο να εγγυηθούν τις καταθέσεις όλων των καταθετών, αφού θα αποκτήσουν πάλι το εκδοτικό προνόμιο, ανεξαρτήτως ύψους.

-Διώξτε τους Ρότσιλντ από την τράπεζα Ελλάδος.
-Νέα εκδοτική Τράπεζα.
- Έξω από την ΟΝΕ και το ΕΥΡΩ. Τώρα αμέσως, για να σωθεί η χώρα.

Σύνθημά μας : Να εξαφανίσουμε το σατανικό τρίπτυχο, παγκοσμιοποίηση , νεοφιλελευθερισμός, καπιταλισμός, συστήματα πού έχουν επιβάλει οι σατανάδες και δολοφόνοι των Λαών.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

Christathan.blogspot.com
το είδα
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5449.html

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!!!! ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ 440Hz



Ο πόλεμος του Ιδρύματος Ροκφέλερ στη συνείδηση με την επιβολή του Α=440Hz πρότυπου συντονισμού.


Περίληψη


Αυτό το άρθρο απαριθμεί γεγονότα στην ιστορία της μουσικής που είναι κεντρικής σημασίας για την κατανόηση και αντιμετώπιση της σύγχρονης ψυχοπαθολογίας, της κοινωνικής επιθετικότητας, της πολιτικής διαφθοράς, της γενετικής δυσλειτουργίας, και του διαπολιτισμικού εκφυλισμού των παραδοσιακών αξιών διακινδυνεύοντας τη ζωή στη Γη.




Η ιστορία αφορά ένα "πρότυπο ρύθμισης" στα 440 Hz και τη στρατιωτική εμπορευματοποίηση της μουσικής από το Ίδρυμα Ροκφέλερ. Η μονοπώληση της μουσικής βιομηχανίας χαρακτηρίζεται από αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα που μετατρέπει τους πληθυσμούς σε κοπάδι που "βόσκει" σε μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνική διέγερση, και συναισθηματικές διαταραχές οι οποίες προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματικές ασθένειες και οικονομικές επιβολές κερδοσκοπίας από τους παράγοντες, φορείς και επιχειρήσεις που ασχολούνται με το μονοπώλιο.


Εναλλακτικά, η πιο φυσική, ενστικτωδώς ελκυστική, A = 444Hz (C5 = 528Hz) συχνότητα που είναι πιο έντονα εμφανιζόμενη στη βοτανική έχει κατασταλεί. Δηλαδή, οι "καλές δονήσεις" που το φυτικό βασίλειο μεταδίδει προφανώς μέσα από την πρασινοκίτρινη επίδειξή του, που διορθώνουν τη συναισθηματική δυσφορία, την κοινωνική επιθετικότητα, και ακόμη περισσότερα, έχει μουσικά λογοκριθεί.


Έτσι, μια μουσική επανάσταση είναι απαραίτητη για την προαγωγή της υγείας και της ειρήνης στον κόσμο, και έχει ήδη αρχίσει με μουσικούς να επανασυντονίζουν τα όργανά τους με βέλτιστο τρόπο, με άριστες προς το κοινό ευεργετικές επιπτώσεις, και για να αποκαταστήσουν την ακεραιότητα στις παραστατικές τέχνες και τις επιστήμες. Οι ιθύνοντες της μουσικής έτσι καλούνται να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν αυτά τα γεγονότα, καταδικάζοντας τη στρατιωτικοποίηση της μουσικής που έχει χορηγηθεί κρυφά, και να επανασυντονίσουν τα όργανα και τις φωνές σε συχνότητες πιο συντηρούμενες και θεραπευτικές.



Εισαγωγή


Σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, η πιο ισχυρή «σκληρή» επιστήμη που επηρεάζει την κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία είναι η επιστήμη της συμπεριφοράς. Αυτό το γενικά παραμελημένο γεγονός δίνει τη δυνατότητα στις διαφημιστικές εταιρείες, τους κοινωνικούς μηχανικούς, τις εμπορικές εταιρείες, και τα πειστικά μέσα ενημέρωσης, για να κατευθύνουν τους ανθρώπους, όπως τα βοοειδή, σε μια πιο κερδοφόρα πηγή.


Ένα κοπάδι προβάτων, για παράδειγμα, σύμφωνα με το Κτηνιατρικό Εγχειρίδιο Merck, αντιδρά συγχρονισμένα σε ερεθίσματα, καθώς πλησιάζει σκυλιά ή ανθρώπους, κάτι το οποίο οφείλεται σε μια ειδική σειρά νευρικών κυττάρων που προκαλούν ηλεκτρική πυροδότηση στην απελευθέρωση ορμονών του στρες που σχετίζεται με την απόκριση φυγής και αγελαίας συμπεριφοράς. (1) ΟMalcolm Gladwell, στο "The Tipping Point": «Πόσο μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν μια μεγάλη διαφορά», αναφέρει κοινωνικά παραδείγματα των μικρών επιπέδων ή ποσοστών του συνολικού πληθυσμού που απαιτούνται για να δράσουν, «στα οποία η ώθηση για αλλαγή γίνεται ασταμάτητη» για ολόκληρο το κοινωνικό δίκτυο. (2)

Υπήρξαν πολλά ανεξήγητα επεισόδια "μαζικής υστερίας" που καταγράφηκαν, εκτός από τον τρομακτικό ‘’Πόλεμο των Κόσμων’’ που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο του CBS με αφηγητή τονOrson Welles, στις 30 Οκτωβρίου του 1938. (3) Ο Bartholomew αποκάλεσε μια σχετική κρίση της δημόσιας υγείας, "Επαγγελματική Μαζική ψυχογενή ασθένεια " στην Διαπολιτισμική Ψυχιατρική. (4) Ο Wessely πρόσθεσε την προειδοποίηση, ότι αυτή η παράξενη συμπεριφορά αγέλης που επηρεάζει την υγεία και την ευημερία έχει αρνητικές επιπτώσεις στη νοοτροπία της μάζας εμπνευσμένη από τα τρομοκρατικά μέσα. Έγραψε:


«Είναι εύκολο να χάσουμε από την όραση μας τη δυναμική, πρωτεϊκή [ποικίλη] φύση της μαζικής κοινωνικογενούς ασθένειας, των ιστορικών και των διαπολιτισμικών εκδηλώσεων της, οι οποίες αντικατοπτρίζουν δημοφιλείς κοινωνικές και πολιτιστικές ανησυχίες που καθορίζουν κάθε εποχή και να αντικατοπτρίζουμε τις μοναδικές κοινωνικές πεποιθήσεις σχετικά με τη φύση του κόσμου.»(5)

Ιστορικό Υπόβαθρο

Υποθέτοντας ότι το πεδίο της φυσικής, συμπεριλαμβανομένης της βιοφυσικής, είναι έγκυρο, και το Σύμπαν, συμπεριλαμβανομένης της ζωής, είναι κατ 'αρχάς κατασκευασμένο ενεργειακά - μαθηματικά / αρμονικά / μουσικά – η ενέργεια (συμπεριλαμβανομένης της βιοενέργειας ή της πνευματικότητας ως μέσο της συνείδησης) μας επηρεάζει σωματικά πολύ δυναμικά, και διαμεσολαβεί δονητικά, πραγματικά υδροηχητικά, μέσω των ηχητικών αποτελεσμάτων στο νερό. (6)


Το νερό, σχεδόν ογδόντα τοις εκατό του ανθρώπινου σωματικού βάρους, είναι ένας υγρός υπεραγωγός κρυστάλλων. Η επιστήμη του "Δομημένου Ύδατος", (7), καθώς και ο τομέας της Ηλεκτρογενετικής, (6), αποδεικνύουν αυτή τη θέση επαρκώς, δεδομένου ότι το φως (φωτόνια) και ο ήχος (φωνόνια) έχουν αποδειχθεί για να επισημάνουν επικοινωνίες εντός και μεταξύ των κυττάρων, μέσω μιας υγρής κρυσταλλικής πρωτεο-γλυκάνης μήτρας στα κύτταρα και τους ιστούς. (6) Αυτό έντονα αποδεικνύει την θεωρία του δημιουργισμού υδροηχητικής (Hydrosonic) που περιλαμβάνει το DNA και το δομημένο νερό. (7) Συνεπώς, η βιο-δημιουργία και η αποκατάσταση της υγείας μπορεί να έχει να κάνει περισσότερο με τις συχνότητες της ηχητικής ενέργειας, ή της μουσικής, από ό,τι έχει κανείς ποτέ σκεφτεί.


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θεωρούν τη σύγχρονη μουσική ενοχλητική. Πολλοί γίνονται συναισθηματικά διαταραγμένοι ακούγοντας ορισμένα είδη μουσικής. Αυτό που λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν, ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που παίζεται στο δυτικό κόσμο, είναι πως το πρότυπο της Αγγλο-Αμερικανικής ρύθμισης για τα όργανα και τις φωνές θεσμοθετήθηκε ταυτόχρονα, από τους ίδιους παράγοντες και οργανισμούς, που προωθούν τις ακουστικές μελέτες πολέμου για την πρόκληση "μαζικής υστερίας".(8)

Αναλύοντας τα προηγούμενα της τρέχουσας γεωπολιτικής και της οικονομίας, αυτό το βρώμικο γεγονός της μουσικής ιστορίας μπορεί να είναι θεμελιώδες για το status-quo, και καθοριστικής σημασίας για τις σύγχρονες κοινωνικές και πολιτισμικές κρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης πανδημίας ψυχοπαθολογίας.


Σε όλη την ιστορία έχουν υπάρξει πρόσωπα του πλούτου και της εξουσίας που είναι εμπλεκόμενα στη δημιουργία πολέμων, αισχροκέρδειας, και σε διάφορες μεθόδους ελέγχου του πληθυσμού. Το 1770, για παράδειγμα, ο Mayer Amschel Bauer (Rothschild) ανέπτυξε τα σχέδια για τη δημιουργία των Illuminati, που προωθούν την αποστολή της παγκόσμιας κυριαρχίας μέσω ενός δικτύου κεντρικών τραπεζών που η οικογένειά του και οι αφανείς εταίροι τους ελέγχουν. (9, 10)

Πολλοί αξιόπιστοι συγγραφείς έχουν εξιχνιάσει σημερινές εκφυλιστικές κοινωνικοοικονομικές τάσεις και γενοκτονίες αυτοχθόνων, από την ισχυρή επιρροή των Illuminati χορηγούμενες μέσω ιδιωτικών οργανισμών ελέγχοντας πολυεθνικές εταιρείες και τις κυβερνήσεις (δηλαδή, τις μυστικές κοινωνίες και τα υπηρεσιακά συμβούλια, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων). (6-15 )


«Ως αποτέλεσμα αυτής της επιρροής,» έγραψε ο Thomas D. Schauf, σε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο ανασκόπησης και σχολιασμού ζητώντας τον τερματισμό της αντιαμερικανικής Federal ReserveBank, και τον έλεγχο των τραπεζιτών offshore που ελέγχουν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, « το τόξο του Δυτικού Πολιτισμού έχει περάσει από "αναληπτόμενο"-με πίστη στον Θεό- επικεντρωμένο στα υψηλότερα κέντρα της αγάπης, της χαράς, της αγνότητας και της ανιδιοτέλειας, στην κάθοδο...επικεντρωμένο στα χαμηλότερα κέντρα της συνείδησης, όπως αυτά της εξουσίας, του πλούτου και της φυσικής ικανοποίησης. Η κορυφή αυτή ονομάστηκε «Διαφωτισμός», όταν αυτοί οι "Επιφωτισμένοι" (‘Illuminated ones’) -ένας Εωσφορικός όρος που σημαίνει "φύλακες του φωτός"- ανέλαβαν για το Θεό. Χαρακτηριστικό του Σατανά, η πτώση στο ηθικό σκοτάδι να εκπροσωπήθηκε ως φως.»(11)


Το φως και ο ήχος παράγονται και μετρούνται μαθηματικά, σύμφωνα με τις συχνότητες. Ευσταθεί λογικά τότε, μετά από την εμπειρικά αποδεικνυόμενη διατριβή του Schauf, πως έχουμε εμπλακεί σε μια "πραγματικότητα συνωμοσίας" στην οποία η απόλυτη εξουσία και ο έλεγχος διεξάγονται βιοενεργειακά (δηλαδή, βιοπνευματικά), μέσω διαμορφώσεων της συχνότητας ή ηλεκτρομαγνητικών χειρισμών που επηρεάζουν τη "συνείδηση" και δημιουργούν επιπτώσεις στη βιολογία, τη φυσιολογία, και την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ και η Στρατιωτική Μουσική

Το 1913, οι Rothschild έστησαν τη τρίτη και τρέχουσα κεντρική τους τράπεζα στην Αμερική, τηνFederal Reserve Bank, με τη βοήθεια των πρακτόρων τους, JP Morgan και JD Rockefeller, των οποίων οι επενδύσεις στην αμερικανική βιομηχανία είχαν χρηματοδοτηθεί από τους Rothschild από το 1865. (9, 11)


Ο Πρώτος και Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος αποδεικνύουν την κερδοφόρα πολιτική μείωσης του πληθυσμού και τις πολιτικές του τραπεζικού καρτέλ. Για παράδειγμα, το 1914, κατά την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Γερμανική τράπεζα Rothschild δάνεισε χρήματα στη Γερμανική κυβέρνηση, η Βρετανική τράπεζα Rothschild δάνεισε χρήματα στη Βρετανία, και η ΓαλλικήRothschild τράπεζα δάνεισε χρήματα στη Γαλλική κυβέρνηση. Ο πόλεμος προπαγάνδας εξυπηρετεί τη γεωπολιτική και οικονομική ατζέντα των Rothschild, και παρέχεται από τα τρία κύρια ευρωπαϊκά πρακτορεία ειδήσεων, Wolff στη Γερμανία, Reuters στην Αγγλία και Havas στη Γαλλία, όπου το καθένα χρηματοδοτείται από τράπεζες των Rothschild. (9, 11)




Μεταξύ Α΄ και Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, επιταχύνοντας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930, οι επιστημονικές μελέτες στις μουσικές συχνότητες οι οποίες ήταν πλέον κατάλληλες για τη δημιουργία πολέμου, χρηματοδοτήθηκαν από την Rothschild-Rockefeller συμμαχία, που αντιπροσωπεύεται από το Ίδρυμα Rockefeller και το Ναυτικό των ΗΠΑ. (8-11)

Ένας βασικός στόχος αυτού του πολέμου, και κερδοφόρος έλεγχο του πληθυσμού, της έρευνας ήταν να προσδιορίσει τα μουσικά στοιχεία που είναι ικανά να παράγουν ψυχοπαθολογία, συναισθηματική δυσφορία, και "μαζική υστερία." (8)


Ακαδημαϊκά κατευθυνόμενες από επιχορηγήσεις που παρέχονται από το Ίδρυμα Rockefeller, σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και του Συμβουλίου Εθνικής Αμυντικής Έρευνας, σύμφωνα με τα αρχεία του ιδρύματος, ανατέθηκαν σε ερευνητές της ακουστικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των Harold Burris-Meyer, ενός μηχανικού ήχου και εκπαιδευτή δράματος στο Stevens του New Jersey Institute of Technology. (8)


Ο Burris-Meyer είναι περισσότερο γνωστός για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς την Muzak Corporation, «η οποία χρησιμοποίησε την εμπειρία του για τη βελτιστοποίηση ηχητικών εγκαταστάσεων σε εργοστάσια, έτσι ώστε τα συναισθηματικά κίνητρα των εργαζομένων που επιτυγχάνονται μέσω της μουσικής να μη μπορούσαν να επηρεαστούν αρνητικά από το θόρυβο του εργοστασίου...», Έγραψε ο James Tobias, ένας καθηγητής Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. (8)



Ο Tobias αξιολόγησε τα αρχεία του Ιδρύματος Rockefeller (RF), και τεκμηρίωσε έρευνες που οδηγούν σε ψυχολογικές εφαρμογές πολέμου των ακουστικών δονήσεων, οι οποίες τελικά προωθούνται στρατιωτικά και εμπορικά. (8)


Ο Burris-Meyer, σύμφωνα με τον Tobias, συνέβαλε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, "συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής παρατάξεως ηχείων αναπτυγμένων σε πολεμικά αεροσκάφη, έτσι ώστε οι μαχητές του εχθρού να μπορούν να αντιμετωπιστούν από τον αέρα" για την παραγωγή ψυχο-συναισθηματικών επιπτώσεων που οδηγούν σε ‘’μαζική υστερία. "(8)



Επιπλέον, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Princeton έπαιξε ένα ρόλο σε αυτή την έρευνα. Αυτό συνέβη ακριβώς τη στιγμή που η ατομική βόμβα του Σχεδίου Manhattan άρχιζε στο Princeton με τη συμμετοχή του Albert Einstein στο Ινστιτούτο Προχωρημένης Μελέτης (IAS). (12)

Δηλητηριώδης Ιατρική και Επενδύσεις του Ιδρύματος Rockefeller στην αποκρουστική "Mουσική" Η σύνδεση αυτής της "συνομωτικής πραγματικότητας" με την ανάπτυξη της μουσικής για "μαζική υστερία" και το απεχθές αντίκτυπο στη δημόσια υγεία, η κεντρική σκέψη του IAS σχηματίστηκε από το «όραμα του ιδρυτικού Διευθυντή Abraham Flexner,» σύμφωνα με την ιστοσελίδα IAS. (13) Ο περίφημος Abraham Flexner, μορφωμένος στη Γερμανία και την Αμερική, ως προσωπικό του Ιδρύματος Carnegie, και χρηματοδοτούμενος από το Ίδρυμα Rockefeller, προμήθευσε το Αμερικανικό Ιατρικό ανασχηματισμό μετά την αποδοχή του Κογκρέσου των ΗΠΑ με την "ΈκθεσηFlexner". (14) Η περιβόητη πραγματεία αποκλειστικά επωφελούσε την Aγγλο-Αμερικανική IGFarben-Rockefeller πετροχημική-φαρμακευτική συμμαχία δυσφημώντας κάθε μορφή φυσικής θεραπείας για να μονοπωλήσει την υγειονομική περίθαλψη. Με βάση την έκθεση Flexner, και προωθώντας της ατζέντας των Rockefeller, η κυβέρνηση των ΗΠΑ επέβαλε αποκλειστική φαρμακευτική εξάρτηση σε θανατηφόρα, όχι θεραπευτικά φάρμακα, όπως είναι σήμερα σε εξέλιξη.




Ο Βοηθός Διευθυντή του Ιδρύματος Rockefeller για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες τη περίοδο που ο Flexner καταρτίσε την έκθεσή του ήταν ο John Marshall, ο οποίος μαζί με τους συντάκτες της Σύνθεσης για τις Ταινίες (Oxford University Press, 1947) Hanns Eisler και Theodor Adorno, ήταν οι επώνυμοι εκτελεστές στα μουσικά προγράμματα που εξυπηρετούσαν τα στρατιωτικά και εμπορικά συμφέροντα, αντιπαραβαλλόμενα με καλλιτεχνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. (8)

Καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη του κλάδου των ραδιοτηλεοπτικών προχωρεί σε επηρροή "συμπεριφοράς αγέλης" και στη δημόσια υγεία, είναι σαφές ότι οποιαδήποτε ασθένεια που παράγεται μουσικά / δονητικά (δηλαδή, βιοενεργειακά), αυξάνει την κερδοφορία των επενδυτών.




Παρά το γεγονός ότι ο Eisler ή ο Adorno φαίνονται να είναι αθώοι των αδικιών, σύμφωνα με τονTobias, και οι δύο αντιμετωπίστηκαν αρνητικά από τους ανώτερους υπαλλήλους του έργου. ΟEisler αντιτάχθηκε με τη στρατιωτικοποίηση της μουσικής που χρησιμοποιείται για την πολιτιστική χειραγώγηση, και απελάθηκε τελικά τα επόμενα χρόνια για παρενόχληση από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI). Η δημοσιότητα δημιούργησε αμηχανία και ντροπή για το Ίδρυμα Rockefeller. (8)


Σύμφωνα με τον Tobias, ο Burris-Meyer πείστηκε ότι "ο ηχητικός έλεγχος των ανθρώπινων συναισθημάτων ήταν δυνατός για ένα αρκετά μεγάλο μέρος του ακροατηρίου για να παρέχει αποτελεσματικό έλεγχο πλήθους - μια γραμμή της έρευνας," ότι ο John Marshall, "τελικά βρέθηκε άσχετος για την κατανόηση των καλλιτεχνικών ή πολιτιστικών αξιών της μουσικής...."Αλλά προφανώς εκπλήρωσε ένα στρατιωτικό στόχο. (8)

Αυτό εξηγεί καλύτερα γιατί αυτή η δραστηριότητα συνδέεται στο χρόνο, ως αντικείμενο χρηματοδότησης Ιδρύματος, και με την αύξηση από τους Rothschild-Rockefeller των επενδύσεων πολέμου στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, για την εγκαθίδρυση πρότυπης μουσικής ρύθμισης του δυτικού κόσμου στην Α = 440Hz συχνότητα.

Το γεγονός ότι το A = 440Hz πρότυπο ρύθμισης είναι σχετικά οδυνηρό, όπως αποδεικνύεται επαρκώς παραπάνω και αλλού, εμπλέκει αυτά τα ονόματα και την έρευνά τους σε απωθητικές μουσικές συχνότητες για στρατιωτικές και εμπορικές χρήσεις.


ΠΗΓΗ: http://www.medicalveritas.org/MedicalVeritas/Musical_Cult_Control.html
ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ: Leonard G. Horowitz, DMD, MA, MPH, DNM(hon.)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

Τα παράξενα της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου

  
Ο Μακεδόνας στρατηγός, ο σπουδαίος ηγεμόνας, πέρασε στην Ιστορία και κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα καθώς κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου. Αφού επικράτησε στην Ελλάδα, εκστράτευσε κατά των Περσών, πέρασε στη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τις Ινδίες, υποτάσσοντας τους λαούς που βρέθηκαν στο δρόμο του.
Αυτό που τον έκανε όμως να ξεχωρίσει από άλλους μεγάλος στρατηγούς της αρχαιότητας ήταν πως οι κατακτήσεις του δεν άφησαν γεύση καταστροφής, αλλά δημιουργίας, μιας και ο ίδιος επέλεγε να σέβεται τις παραδόσεις και τα ήθη των λαών που κατακτούσε, ενώ τεράστιο ήταν και το πολιτιστικό έργο που άφησε πίσω του.

Η πορεία του έφτασε σε εμάς μέσω των βιογράφων του αλλά και ιστορικών, είτε της εποχής του είτε μεταγενέστερων. Μεταξύ αυτών ο Παυσανίας, ο Σκύλακας, ο Αρριανός, ο Στράβωνας, αλλά και κάποιοι διφορούμενοι όπως ο Ψευδο-Καλλισθένης.
Σύγχρονοι μελετητές του βίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποκάλυψαν μια νέα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πτυχή της Ιστορίας, που ντύνει την πορεία του στρατηλάτη με ένα... μεταφυσικό μανδύα. Από τις εκστρατείες του μας έρχονται μια από τις πρώτες καταγεγραμμένες αναφορές για θέαση ΑΤΙΑ (Ιπτάμενων Δίσκων) και πλήθος άλλων περιπτώσεων, όπως στενές επαφές με κυνοκέφαλους, ερπετοειδή, υποχθόνια πλάσματα και γίγαντες.
Επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ακριβή φύση των παράξενων αυτών περιγραφών, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε μερικές γραμμές, στην παρουσίαση των περιπτώσεων αυτών, αφήνοντας τον αναγνώστη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
ΑΓΝΩΣΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Στο έργο "Αλεξάνδρου Ανάβασις" του Αρριανού, υπάρχει η καταγραφή ενός παράξενου συμβάντος στο οποίο δεν δόθηκε μεγάλη σημασία, πιθανότητα επειδή θεωρήθηκε προϊόν μυθοπλασίας. Συνέβη κατα την πολιορκία της Τύρου και, σύμφωνα με το κείμενο, "ιπτάμενες ασπίδες σε τριγωνικό σχηματισμό έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό, πάνω από τα κεφάλια των Μακεδόνων στρατιωτών". Στη συνέχεια οι ασπίδες αυτές κατευθύνθηκαν κάνοντας γύρους πάνω από την Τύρο, ενώ μια από αυτές εξαπέλυσε μια φωτεινή πύρινη ακτίνα. Ακολούθησαν και οι υπόλοιπες, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων στρατιωτών, μέχρι που ένα τμήμα από τα πέτρινα τείχη της Τύρου σωριάστηκε, επιτρέποντας στους Μακεδόνες να εισβάλουν στην πόλη.
Για πολλά χρόνια δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το απόσπασμα, ίσως γιατί μεταφράστηκε ως η απόπειρα του Αρριανού να καταδείξει πως ο Αλέξανδρος είχε στο πλευρό του τη βοήθεια των θεών κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του. Αυτή η θεϊκή αρωγή ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη και στους ακολούθους στου στρατηλάτη που πίστευαν ότι οι θεοί προστάτευαν τον ηγέτη τους. Ένας ακόμα πιθανός λόγος για τον παραγκωνισμό του αποσπάσματος είναι και το γεγονός ότι σε όλο το έργο του Αρριανού συναντάμε πολύ συχνά αναφορές σε απότομες αλλαγές του καιρού, συνεπώς θα μπορούσε το περιστατικό να έχει ερμηνευτεί ως τέτοιο.
Ξένοι μελετητές εξωγήινων φαινομένων έχουν βασίσει τη σύνδεση της εκστρατείας με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε περιστατικά όπως αυτό που καταγράφει ο Αρριανός, αλλά και πιαθνόν σε αποσπάσματα από τον Μεγασθένη και τον Πτολεμαίο. Ανάμεσα σε αυτούς ο Frank Edwards και ο W. Raymond Drake, που έχει δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα στο βιβλίο του "Θεοί και Αστροναύτες στην Ελλάδα και τη Ρώμη", που γράφτηκε το 1976. Στην ίδια κατεύθυνση έχουν κινηθεί και άλλοι μελετητές της σχολής του Erich von Daniken.
Ο Drake , δίνοντας τη δική του ανάλυση στα γραφόμενα, υποστηρίζει στο βιβλίο του πως ακόμα ένα περιστατικό με ΑΤΙΑ καταγράφηκε κατα την πορεία του μακεδονικού στρατού προς τις Ινδίες. Σύμφωνα με το κείμενό του, τις πηγές του οποίου βέβαια δεν αποκαλύπτει, κοντά σε έναν ποταμό εμφανίστηκαν δύο ιπτάμενα σκάφη, που περιγράφονται όπως οι ασπίδες της Τύρου, τα οποία εφόρμησαν κατα των στρατιωτών. Το αποτέλεσμα ήταν να πανικοβληθούν στρατιώτες, άλογα και ελέφαντες και να μη διασχίσουν τον ποταμό. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρεται σε αυτά ως "πράγματα θεόσταλτα από άγνωστους θεούς".
ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Ακόμα μία αναφορά σε παράξενα πλάσματα τα οποία είχαν πρόσωπο σκύλου και σώμα ανθρώπου συναντάμε στο έργο του Ψευδοκαλλισθένη "Το μυθιστόρημα του Αλεξάνδρου" ή αλλιώς "Η Φυλλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου". Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο κείμενο θεωρείται το πρώτο μυθιστόρημα του δυτικού κόσμου και άρα τα όσα καταγράφονται σε αυτό αντιμετωπίζονται από τους περισσότερους ως φανταστικές ιστορίες.
Σύμφωνα με το μυθιστόρημα, ο Αλέξανδρος συνάντησε στις Ινδίες τη φυλή των Σκυλοκέφαλων. Αυτοί είχαν ανθρώπινο σώμα με κεφάλι σκύλου, περπατούσαν όπως τα σκυλιά αλλά μιλούσαν όπως οι άνθρωποι. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Ψευδοκαλλισθένης,"Εσκότωσεν ο Αλέξανδρος πολλούς και από εκείνους, και μετά δέκα ημέρας, αφήνοντας τον τόπον του, επήγε εις ένα χωρίον...". Βέβαια ο συγγραφέας της "Φυλλάδας" απέκτησε αυτό το ψευδώνυμο γιατί βάσισε το έργο του στα κείμενα του Καλλισθένη από την Όλυνθο, του ιστορικού που ακολουθούσε το στρατηλάτη στις εκστρατείες του, αλλά και στις "Βασιλείους Εφημερίδες" που ήταν στην ουσία το ημερολόγιο της εκστρατείας και συντασσόταν από το γραμματέα της αυλής. Έτσι, κάποιοι μεταγενέστεροι μελετητές έχουν διερωτηθεί για το κατα πόσο είναι εντελώς φανταστικά τα όσα αναφέρει.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
Στον Μέγα Αλέξανδρο έχουν αποδοθεί από σύγχρονους και μεταγενέστερους μελετητές ιδιότητες που αγγίζουν τα όρια του θρύλου. Θεϊκές δυνάμεις, μάχες με παράξενα πλάσματα, αναμετρήσεις με γίγαντες και τέρατα από τα οποία έβγαινε πάντα νικητής εξαιτίας της ρώμης και της εξυπνάδας του.
Οι καταγραφές αρκετών βιογράφων και ιστορικών της εποχής μπορούν να αντιμετωπιστούν σήμερα ως αρκετά αξιόπιστες πηγές. Τα υπόλοιπα, κυρίως όσα γράφτηκαν μεταγενέστερα, βασιζόμενα στις καταγραφές αυτές, εκτιμώνται ως επι το πλείστον ως μυθιστορηματικά κείμενα που στόχευαν στον εξωραϊσμό του ηγεμόνα και των ανδραγαθημάτων του. Οι ερμηνείες που επιδέχονται, όπως είδαμε, είναι πολλές και ποικίλλουν. Η επιλογή δική σας....
ΠΗΓΗ: Περιοδικό Φαινόμενα

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1802.html

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΩΝ

Η στέγη του δρακόσπιτου της Όχης. 
Οι στέγες των δρακόσπιτων, είναι φτιαγμένες 
κατά το λεγόμενο "εκφορικό" σύστημα.
Στη Νότια Εύβοια, ανάμεσα στην Κάρυστο και τα Στύρα, υπάρχουν τα "Δρακόσπιτα" όπως τα αποκαλούν οι κάτοικοι. Μυστηριώδη και εντυπωσιακά κτίσματα, 25 τον αριθμό, χρονολογούνται κατ' άλλους από το -12ο αιώνα και κατ' άλλους από τον -6ο αιώνα. Είναι κατασκευασμένα από τεράστιους λίθους, χωρίς θεμέλια και παράθυρα.
Άγνωστη παραμένει μέχρι σήμερα, η ιδιότητά τους. Κατοικίες θεών ή ανθρώπων; Καταφύγια λατόμων ή ταφικά κτίρια; Ναοί ή καλύβες βοσκών; Το γεγονός ότι όλα είναι κτισμένα κοντά σε λατομεία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται μάλλον για ναούς αφιερωμένους στους θεούς ή στο θεό προστάτη των λατόμων ή στον ήρωα Ηρακλή, την προσωποποίηση της δύναμης.
Εξίσου άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των κατασκευαστών των δρακόσπιτων. Η πατρότητα αυτών των μνημείων θα μείνει μάλλον για πάντα κρυμμένη στην ομίχλη του παρελθόντος.
Οι στιβαροί όγκοι τους, η χρησιμοποίηση βαριών ορθογωνισμένων μονόλιθων, καθώς και ο δεξιοτεχνικός τρόπος σύνδεσής τους, δίνουν την εντύπωση μιας πραγματικής αρχιτεκτονικής πρόκλησης. Η μοναδικότητα των δρακόσπιτων αποτελεί πειστικό επιχείρημα ότι δημιουργήθηκαν από φορείς ενός ντόπιου πολιτισμού με αξιοθαύμαστες ικανότητες στην κατεργασία της πέτρας και βαθιές γνώσεις αρχιτεκτονικής.
Όλα τα δρακόσπιτα, έχουν φτιαχτεί με μεγάλους ογκόλιθους που έχουν πελεκηθεί και έχουν ταιριαχθεί ο ένας με τον άλλον με θαυμάσιο τρόπο και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί κανενός είδους συνδετικό υλικό! Η όλη κατάσταση, δίνει την εντύπωση μιας πραγματικής αρχιτεκτονικής πρόκλησης.
Η στέγη των δρακόσπιτων, είναι φτιαγμένη κατά το λεγόμενο "εκφορικό" σύστημα. Για την κατασκευή στέγης με το εκφορικό σύστημα, χρειάζεται καλός υπολογισμός και πολύ μεγάλη δεξιοτεχνία. Επάνω στον φαρδύ τοίχο του δρακόσπιτου τοποθετείται μία μεγάλη πλάκα που εξέχει λίγο προς το εσωτερικό του δωματίου. Επάνω στην πρώτη πλάκα τοποθετείται μια δεύτερη που εξέχει προς το εσωτερικό ακόμη περισσότερο. Επάνω στη δεύτερη μια τρίτη που και αυτή εξέχει από την κάτω της περισσότερο και αυτό συνεχίζεται μέχρι που οι τελευταίες πλάκες συναντήσουν τις αντίστοιχες του απέναντι τοίχου.
Φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι. Αν δεν υπολογιστούν καλά τα βάρη των πλακών, το κέντρο βάρους της κατασκευής θα βρεθεί εκτός της βάσης στήριξης (που στη περίπτωση μας είναι ο τοίχος του δωματίου) και η σκεπή θα καταρρεύσει! Για να αποφύγουν την κατάρρευση οι κατασκευαστές των δρακόσπιτων χρησιμοποιούν και μεγάλους ογκόλιθους σαν αντίβαρα πάνω από τις πλάκες στο τμήμα τους που είναι πάνω από τους τοίχους. Οι πλάκες, τα αντίβαρα και οι περισσότεροι ογκόλιθοι της κατασκευής είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων. Μερικά από τα υλικά αυτά ζυγίζουν πολλούς τόνους και η όλη κατασκευή άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί κυκλώπεια.
Η είσοδος του δρακόσπιτου της Όχης, είναι 
χαρακτηριστική τρίλιθη είσοδος, σχήματος Π
Η πλάκα που είναι ακριβώς πάνω από την
 είσοδο, ζυγίζει περίπου 10 τόνους. 
Πώς μετακινήθηκε; 
Από όλα τα δρακόσπιτα, το σπουδαιότερο και ποιο εντυπωσιακό είναι αυτό που είναι κατασκευασμένο στη κορυφή του όρους Όχη πάνω από την Κάρυστο, σε υψόμετρο περίπου 1400 μέτρα, ίσως το υψηλότερο σημείο του βουνού.
Έχει φτιαχτεί με μεγάλους ογκόλιθους που έχουν αποκοπεί από τον γύρο χώρο, έχουν πελεκηθεί και έχουν ταιριαχθεί ο ένας με τον άλλον με θαυμάσιο τρόπο και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί κανενός είδους συνδετικό υλικό! Το πάχος των τοίχων του είναι περίπου 1,50 μέτρα. Οι εσωτερικές διαστάσεις του κτίσματος είναι σχεδόν 5 x 10 μέτρα.
 Η είσοδός του είναι χαρακτηριστική τρίλιθη είσοδος σχήματος Π, από μεγάλες κολώνες. Η πλάκα πάνω από την είσοδο έχει διαστάσεις 4 μ. μήκος x 2 μ. πλάτος x 0,30 μ. πάχος!. Αυτή η πλάκα που ζυγίζει περίπου 10 τόνους, πώς μετακινήθηκε; Πώς σηκώθηκε στο ύψος των 2 μέτρων που είναι τοποθετημένη; Τι εξυπηρετούσε ένα τέτοιο ιδιαίτερα προσεγμένο κατασκευαστικά κτίσμα στο υψόμετρο των 1400 μέτρων σε μία ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή;
Το 1959 ο Καθηγητής της αρχιτεκτονικής σχολής της Θεσσαλονίκης, Νικ. Μουτσόπουλος, έκανε πολυήμερη έρευνα και ανασκαφές στα δρακόσπιτα της νότιας Εύβοιας. Σε αυτό της Όχης βρήκε αγγεία, όστρακα και άλλα αντικείμενα που σήμερα είναι στο αρχαιολογικό μουσείο της Καρύστου. Τελικά ο Καθηγητής είναι της γνώμης ότι πρόκειται περί δρυοπικού ναού που έχει χτιστεί πριν από το -700. Άλλοι αρχαιολόγοι και ερευνητές, Έλληνες και ξένοι, υποστηρίζουν ότι έχει κατασκευαστεί πριν από τον Τρωικό πόλεμο. Κάποιος ξένος αρχαιολόγος, έχει εκφράσει την άποψη ότι ίσως είναι το αρχαιότερο κτίσμα της Ευρώπης!
Αυτοί που ξεκίνησαν την κατασκευή του, προχώρησαν αρκετά στον εσωτερικό χώρο, αλλά εξωτερικά για κάποιον άγνωστο λόγο το έργο σταμάτησε! Το ίδιο έχει συμβεί και σε άλλες μεγαλιθικές κατασκευές σε όλη τη γη! Το ημιτελές δρακόσπιτο χρησιμοποιήθηκε κατόπιν κατά το πέρασμα των αιώνων για διάφορους σκοπούς από άλλους οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να το βελτιώσουν ή να το προχωρήσουν γιατί ήταν απλοί άνθρωποι!
 
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/11/blog-post_11.html

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!




Συνέλληνες ακόμη μια τρανταχτή απόδειξη για την υπόθεση Σώρρα & END ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια όλα …..!!!!

Από της 18 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα ψάχνουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις στην υπόθεση χρηματοδότησης των Δήμων από το Σώρρα & την END και φυσικά δεν βρίσκουν τίποτα...


...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ:



ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Αριθμός: 1912


Τύπος: Ερωτήσεις


Συνοδος / Περίοδος: (Γ΄ Τμήμα Διακοπής Εργασιών Βουλής Θέρους 2013) ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)


Θέμα: Σχετικά με την δραστηριότητα της εταιρείας END και του Αρτέμη Σώρα


Κόμμα: Ν.Δ.

Ημερομηνία:24/09/2013


Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
21/10/2013


Καταθέτοντες:

Τζαμτζής Συμεών Ιορδάνης (Δάνης)

Υπουργεία:

Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Εσωτερικών
Οικονομικών


Υπουργοί:
Στουρνάρας Ιωάννης (Υπουργός Οικονομικών),
Μιχελάκης Ιωάννης (Υπουργός Εσωτερικών),Αθανασίου Χαράλαμπος (Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων )


Αρχεία Ερωτήσεων:


http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/8198605.pdf

Αρχεία Απαντήσεων:



http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/8222274.pdf


http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/8227823.pdf


ΠΗΓΗ: http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=28f27c05-f9b8-4cfb-aa9a-59c6d2b896cf
 
 
http://olixnos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_11.html

TOP SECRET-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ BARCLΑY'S

TOP SECRET: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ BARCLΑY'S - ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 
Που επίσης διεκδικούνται από την Εξοχότητα Του, τον Δρ. Ray C. Dam, του UNOITC (Διεθνές Γραφείο Ελέγχου Θησαυροφυλακίων των Ηνωμένων Εθνών)
ray.jpg

Ιστορικό Πλαίσιο:
Στα παλαιά αρχεία του Βασιλικού Στέμματος της Αγγλίας, αναγράφεται ότι η Βασίλισσα Βικτωρία γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1819 στο Παλάτι του Κένσινγκτον από τον Πρίγκιπα Εδουάρδο, Δούκα του Κεντ και τη Πριγκίπισσα Βικτωρία του Σαξε-Κοβούργου-Σααλφελντ. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τα αρχεία: "Η Δούκισσα του Κεντ, Πριγκίπισσα του Σαξε-Κοβούργου-Σααλφελντ, ήταν μια Γερμανίδα πριγκίπισσα, αδελφή του Λεοπόλδο που ήταν χήρος της Πριγκίπισσας Σαρλότας της Ουαλίας. 
Έως το 1819 η Σαρλότα ήταν η μόνη νόμιμη εγγονή του Γεωργίου του ΙΙΙ. Ο θάνατος της το 1817 προκάλεσε μια κρίση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την διαδοχή του θρόνου, που επέφερε πίεση στον Δούκα του Κεντ να παντρευτεί και να τεκνοποιήσει. Παντρεύτηκε την Δούκισσα το 1818 και το μοναχοπαίδι τους, η Βικτώρια, γεννήθηκε στις 4:15 το πρωί στις 24 Μαΐου 1819 στο Παλάτι του Κένσινγκτον." 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προφορικές ιστορίες, η νεαρή και έγγειος Πριγκίπισσα Βικτώρια του Σαξε-Κοβούργου-Σααλφελντ, επέστρεφε εσπευσμένα από το σπίτι της στην Νότια Γερμανία για να γεννήσει το μωρό σε Αγγλικό έδαφος ώστε το παιδί της να συναγωνιστεί στη κούρσα διαδοχής σαν Βασιλιάς ή Βασίλισσα της Αγγλίας. Σύμφωνα με αυτές τις ιστορίες, γέννησε πρόωρα ένα θηλυκό μωρό πάνω σε ένα Ολλανδικό πλοίο ερχόμενο από τη Γαλλική ακτή. Όμως μετά σε αγγλικό έδαφος γεννήθηκε και ο δίδυμος αδελφός! (;Αναγκάστηκαν να συνειδητοποιήσουν ότι υπήρχε κάτι λάθος με το αγόρι.) Αποφάσισαν να μην αναγράψουν στα αρχεία το αγόρι και έτσι το κορίτσι γεννήθηκε (σύμφωνα με τα αρχεία) σε Αγγλικό έδαφος και ανατράφηκε να γίνει Βασίλισσα της Αγγλίας από την εφηβική της ηλικία (για 63 χρόνια) Το αγόρι κρατήθηκε κρυφό.

Το αγόρι ανδρώθηκε στο νησί του Μπόρνεο, έγινε μέλος της Εταιρίας του Βόρειου Μπόρνεο που είχε υπογράψει μια 100-ετή εκμίσθωση (1868-1968 ) με τον Σουλτάνο του Σούλου και το Βόρειο Μπόρνεο (τώρα Σαμπάχ, Μαλαισία) και έγινε Πρίγκηπας Ιουλιανός Μακλάουντ Ταλλάνο, ο νόμιμος ιδιοκτήτης των Φιλιππίνων διαμέσω της ΟΤC No. 01-4 που ακολούθησε το Βασιλικό Πρωτόκολλο του 1764 Νο. 01-4 του Αγγλικού Στέμματος επιδικάζοντας την Χασιέντα των Φιλιππίνων περιλαμβάνοντας 7.148 νησιά στην Βασιλική Οικογένεια της Ταγκέαν-Ταλλάνο-Κιράμ φατρίας. Ο Πρίγκηπας Ιουλιάνο Μακλάουντ Ταλλάνο έγινε επικεφαλής της Βασιλικής Οικογένειας των Φιλιππίνων που αργότερα υποδουλώθηκε από τους Ισπανούς Αποικιστές και την παντοδύναμη Καθολική Εκκλησία. Αποφάσισε να κάνει κάτι. Ζώντας σε μουσουλμανικό μέρος με μουσουλμανική καταγωγή έπρεπε να εισέλθουν στην καθολική βόρεια πλευρά των Φιλιππίνων.

Στα κρυφά ο νεογέννητος υιός του Πρίγκηπα Ιουλιάνου Μακλάουντ τοποθετήθηκε σε ένα καλάθι και βρέθηκε το 1861 έξω από το σπίτι της οικογένειας Μερκάδο της Καλάμπα Λαγκούνα. Το αγόρι ιδιοφυΐα μεγάλωσε με το όνομα Χοσέ Προτάτσιο Μερκάδο (JPM) πρίν αυτοαποκληθεί «Ρέξ αλ» ή «Ριζάλ» (JPR) ή «Βασιλεύς των Βασιλέων». Χρήματα είχαν κανονιστεί ώστε να του εξασφαλίσουν την υψηλότερη δυνατόν εκπαίδευση την οποία έλαβε στη Μαδρίτη, Παρίσι και Χαΐδελβέργη. Έλαβε το διδακτορικό του εκεί στην γερμανική γλώσσα σαν οφθαλμίατρος. Ο ανιψιός της Βασίλισσας Βικτώριας έκανε χειρουργικές οφθαλμικές επεμβάσεις σε βασιλείς και αυτοκράτορες και περνούσε τον χρόνο του παρέα με τον Αυτοκράτορα Φραγκίσκο-Ιωσήφ του Οίκου των Αψβούργων-Λορένης στη Βιέννη και με τον Τέννο (τίτλος: Ουράνιος Αυτοκράτορας) στο Τόκιο που θα είχε φρικτές συνέπειες για τον κόσμο αργότερα. 
Jose Protacio Mercado (JPM) alias Jose Antonio Diaz de la Paz (JAD) 

Ενεργώντας έξω από το Βατικανό όπου ήταν γνωστός ως Χοσέ Αντώνιο Ντίαζ ντε λα Πάζ, ή μυστικά «ο Μαύρος Πάπας», έγινε ο Παπικός Νούτσιο (Πρεσβευτής καλής θέλησης του Βατικανό) και ταξίδεψε τον κόσμο ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον εκείνη τη στιγμή και μιλώντας 10 γλώσσες. Όταν οι βασιλείς και οι αυτοκράτορες χρειάστηκαν ένα έμπιστο πρόσωπο να φροντίσει όλους τους μυστικούς τους θησαυρούς μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Χοσέ Αντόνιο Ντίαζ (JAD) του Βατικανού ήταν η δεδομένη επιλογή, με τη μυστικότητα να είναι ουσιώδης σε όλο το σχέδιο για τον JPR-JAD, να γίνει το ποιο σημαντικό και μυστικό πρόσωπο του 20ού αιώνα.

Έως και σήμερα όλη η υπόθεση είναι κρυφή. Η δομή αυτού του κόσμου και ο τεράστιος πλούτος είναι χτισμένος επάνω σε αυτήν την μυστικότητα όταν έγινε η μυστική κατάθεση μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο των 400.000 Μετρικών Τόνων χρυσού το 1949 στην Κεντρική Τράπεζα των Φιλιππίνων συν άλλους 217.500 ΜΤ κατατεθειμένοι στις τράπεζες του κόσμου. Όλες κάτω από ένα μυστικό όνομά Τiburcio Vilamor Marcos ή TVM-LSM-666, ΟΙ 400.000ΜΤ κατατεθειμένει για 50 χρόνια συν 5 χρόνια για να τερματιστούν όλες οι διεκδικήσεις ιδιοκτησίας από προηγούμενους ιδιοκτήτες. Εκείνος ο μυστικός διακανονισμός υπογράφηκε στις 11 Αυγούστου 1950 από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Χάρρυ Σ. Τρούμαν και τον διάδοχό του Ντουάιντ Ντι. Αϊζενχάουερ, Τσιάνγκ Κάι-Σηέκ, Μάο Τσε Τουνγκ, Τσού Ένλαι, τον Αρχιστράτηγο Φράγκο της Ισπανίας και άλλους. Ο JPR-JAD υπέγραψε ως Καταθέτης Καταπιστεύματος και ο νεαρός Φερδινάνδος Μάρκος (τότε 33 χρόνων) υπέγραψε σαν "Νομικός Σύμβουλος για τον ΤVΜ-LSΜ-666".
Το Ελεγκτικό Ίδρυμα για αυτή την γιγαντιαία επιχείρηση ήταν και είναι έως τώρα η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS-Bank of International Settlements) στη Βασιλεία της Ελβετίας, η ντε φάκτο μυστική τράπεζα όλων των κεντρικών τραπεζών στον κόσμο, ελέγχοντας επίσης την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής (FED-Federal Reserve Bank), Τράπεζας της Αγγλίας, Παγκόσμιας Τράπεζας, Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Ο λογαριασμός καταπιστεύματος C-1-C2-C-19-C-21 ανοίχτηκε για τον TVM-LSM-666, με ειδικό όνομα Χοσέ Μπατίστα Κρούζεν, στην τράπεζα Μπάρκλεϊς
(Barclays) στο Λονδίνο για την πληρωμή του επιστρεφόμενο «Φιλιππινέζικου Χρήματος της Νίκης». Στη πραγματικότητα ήταν ο JPR-JAD που υπέγραφε σαν Xοσέ Μπατίστα Κρούζεν μέσα στην τράπεζα και στο Θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ για τα χρήματα των Φιλιππίνων που αρχικά είχαν εκδοθεί σαν «Πέσο της Κοινοπολιτείας των Φιλιππίνων» το 1934/1936 στο Γραφείο Εκτυπώσεων και Εγχαράξεων της Ουάσινκτον (Washington DC) γινόμενα έτσι Φιλιππινέζικα Τραπεζογραμμάτια της Νίκης σε ισοτιμία 2 Πέσος για ένα Δολάριο (και έτσι - χωρίς να γίνεται αντιληπτό - δίνοντας στο Θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ οικονομικό και νομισματικό έλεγχο πάνω στην πρώην αποικία τους). 17.000ΜΤ χρυσού κατατέθηκαν από τον JPR-JAD στην τράπεζα Μπάρκλεϊς της Σιγκαπούρης σαν εγγύηση για τα χρήματα που αποσύρθηκαν από τη κυκλοφορία όταν στις Φιλιππίνες ένας αξιόλογος νέος Πρόεδρος που ήταν επίσης, θαύμα όλων των θαυμάτων, ο Νομικός Σύμβουλος του JPR-JAD με το όνομα TVM-LSM-666. Ήταν μάρτυρας όταν ο JPR-JAD μετέφερε την ιδιοκτησία όλων των ενεργητικών, των ιδιοκτησιών και περιουσιακών στοιχείων, στον εκλεγμένο διάδοχο-συμφερόντων-και-δικαιωμάτων τον "Αιδεσιμότατο Δόκτορ Φλόρο Ε. Γκαρσία" (Marcos).

Όταν «ο γέρος» (JAD) πέθανε το 1974, ο Πρόεδρος Φερδινάνδος Μάρκος έγινε ο Νομικός Σύμβουλος του διαδόχου των τόκων και δικαιωμάτων και νέος ιδιοκτήτης του TVM-TVTM-LSM-666, του Αιδεσιμότατου Δρ. Φλόρο Ε. Γκαρσία, που θα έπρεπε να περιμένει την ενηλικίωση του το 2005. ¨Καθήμενος πάνω στον παγκόσμιο πλούτο, ο ευφυής Φερδινάνδος Μάρκος διατήρησε όλα τα περιουσιακά στοιχεία και επιπλέον δημιούργησε μια νέα περιουσία (;στην άκρη που διατηρείται, σαν την κάλυψη διοικητικών νομισμάτων.) Αυτό θα περιλάμβανε το παντοδύναμο δολάριο που δεν έχει καμιά κάλυψη εκτός από τον C-1-C-2-C-19-C-21 ή τον λογαριασμό ομπρέλα της Παγκόσμιας Τράπεζας με νούμερο 010-22-74-ΟΑ ανατεθεί στον Αιδεσιμότατο Δρ. Φλώρο Ε. Γκαρσία με το ποσό των 500 Τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ηγέτες του κόσμου δεν συμπαθούσαν τον Μάρκος και την απόλυτη απεριόριστη δύναμη. "Πάγωσαν" τα πάντα κατόπιν μυστικές καταθέσεις που είχε κάνει στην Κίνα και στην Ρωσία. Το όνομα του Μάρκος είναι κατεστραμμένο και ο κόσμος συνεχίζει να πέφτει από την μια χρηματιστική κρίση στην άλλη, λόγου έλλειψη θέλησης για μια καθαρή λύση. Στην παρούσα κατάσταση, τα κορυφαία ιδρύματα του κόσμου ξέρουν πού είναι ο χρυσός και τα μετρητά. Ασφαλές κατατεθειμένα σε κεντρικές τράπεζες του κόσμου. "Μόνο ο TVM-TVTM-LSM-666 μπορεί να κινήσει, αφαιρέσει ή να μεταφέρει αυτά τα ενεργητικά/περιουσιακά στοιχεία." Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι κορυφαίοι αξιωματούχοι στα μεγάλα οικονομικά ιδρύματα του κόσμου. Ο υπουργός οικονομικών Τίμοθι Γκάητνερ (Timothy Geithner), (;τώρα υποψήφιος για κεντρικός τραπεζίτης των ΗΠΑ, έχει αντικατασταθεί από τον Λί στο Υπ΄οικονομικών) που είχε τοποθετηθεί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Μανίλα (πρωτεύουσα των Φιλιππίνων), γνωρίζει τα πάντα. Μόνο ο θεός ξέρει τι τον σταματά.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕΣ





ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!...



***
THE MYSTERY OF THE BARCLAYS ACCOUNTS
(Also claimed by H.E. Dr. Ray C. Dam of UNOITC)

Historical backgrounder:


The old records of the Royal Crown of England read that Queen Victoria was born on May 24, 1819 in Kensington Palace to Prince Edward, Duke of Kent, and Princess Victoria of Saxe-Coburg-Saalfeld. Interesting reading from the records: "The Duchess of Kent, Princess Victoria of Saxe-Coburg-Saalfeld, was a German princess whose brother Leopold was the widower of Princess Charlotte of Wales. Until 1819 Charlotte was the only legitimate grandchild of George III. Her death in 1817 precipitated a succession crisis in the United Kingdom that brought pressure on the Duke of Kent to marry and have children. He married the Duchess in 1818, and their only child, Victoria, was born at 4.15 am on 24 May 1819 at Kensington Palace in London." (End of quote)

According to unconfirmed tell-tale stories young and pregnant Princess Victoria of Saxe-Coburg-Saalfeld was on a hurried journey from her home in Southern Germany to have her child delivered in time on English soil so that her child could compete in the race for King or Queen of England. According to those tales, she gave birth too early, on a Dutch boat coming from the French coast, to a baby girl. Safely on English soil, there was a twin brother coming out. They had to realize that there was something wrong with the boy. They decided to make the records without the boy. The girl was thus born on English soil and grew up to become Queen of England as a teenager (for 63 years) while the boy was held incognito.

The boy turned man on the island of Borneo, became part of the North Borneo Company which had made a 100-year lease (1868-196Cool from the Sultan of Sulu and North Borneo (now Sabah, Malaysia), and became Prince Julian Mcleod Tallano, the legal owner of the Philippines through OCT No. 01-4 which followed the 1764 Royal Protocol No. 01-4 Crown of England adjudicating the Hacienda Filipinas consisting of 7,148 islands to the Royal Family of the Tagean-Tallano-Kiram clan. Prince Julian Mcleod Tallano became the head of the Royal Family of the Philippines which was subjugated by the Spanish colonizers and the almighty Roman Catholic Church.  He decided to do something. Being of Muslim origin and place, they had to enter the northern catholic side of the Philippines.

Secretly, a new-born son of Prince Julian Mcleod was placed in a basket and found, 1861, outside the house of the Mercado Family of Calamba, Laguna. The boy genius grew up as Jose Protacio Mercado (JPM) before he called himself Rex al or Rizal (JPR) or King of Kings. Money was arranged to give him the highest education possible which he got in Madrid, Paris, and Heidelberg. He made his doctor there in German language as an eye doctor. The nephew of Queen Victoria, he operated successfully on the eyes of kings and emperors, spending extended time in Vienna with Emperor Franz-Josef of the House of Habsburg-Lorraine and in Tokyo with the Tenno which should have dire consequences for the world later.

Operating out of the Vatican where he was known as Jose Antonio Diaz de la Paz, or secretly the black pope, he became Papal Nuncio (Ambassador of good will of the Vatican) and travelled the world maybe more than anybody else at the time speaking in 10 languages. When the kings and emperors needed a trusted person to take care of all their secret treasures after WW I, Jose Antonio Diaz (JAD) of the Vatican was the given choice, secrecy being essential to the whole plan for JPR-JAD, to become the most important and most secret person of the 20ieth century. 

And secrecy is the name of the game until today. The structure of this world and its gargantuan wealth is built on this secrecy which was manifested, after WW II with the secret deposit of 400,000 Metric Tons of gold in 1949 in the Central Bank of the Philippines plus another 217,500MT deposited in banks of the world all under a secret code name Tiburcio Villamor Marcos or TVM-LSM-666, the 400,000MT deposited for 50 years plus 5 years to terminate all claims of ownership of former owners. That secret agreement was signed on August 11, 1950 by US Presidents Harry S. Truman and his successor as US President, Dwight D. Eisenhower, Chiang Kai-Shek, Mao Tse Tung, Tschu Enlai, and Generalissimo Franco of Spain among others. JPR-JAD signed as Trust Depositor, young Ferdinand Marcos (33 years old then) signed as "Legal Counsel for TVM-LSM-666".

Controlling institution for that giant undertaking was and is until today the Bank for International Settlement in Basel, Switzerland, the de-facto secret central bank of all central banks in the world, controlling also the Federal Reserve System of America, Bank of England, World Bank, IMF, and ECB.

Trust account C-1-C-2-C-19-C-21 was opened for TVM-LSM-666, special code name Jose Bautista Cruzen, in Barclays Bank in London for payment of the returned Philippine Victory Money. In reality it was JPR-JAD signing as Jose Bautista Cruzen in the bank and in the US Treasury for the money of the Philippines which was originally printed as "Commonwealth of the Philippines Peso" in 1934/1936 in the Bureau of Printing and Engraving in Washington D.C. becoming Philippine Victory Notes in exchange of 2 Pesos for one dollar (and -unnoticed- giving the US Treasury financial and monetary control over their former colony). 17,000MT of gold were deposited by JPR-JAD in Barclays Bank Singapore as guarantee for the money which was demonetized in 1967 when the Philippines had a remarkable new President Ferdinand Marcos who was also, wonder of all wonders, the Legal Counsel of JPR-JAD code name TVM-LSM-666. He was witness when JPR-JAD transferred ownership over all his assets, properties, and belongings to his chosen successor-in-interest-and-rights "Rev. Dr. Floro E. Garcia" (Marcos).

When "the old man" (JAD) died 1974, President Ferdinand Marcos became the Legal Counsel of the successor-in-interest-and-rights and new owner TVM-TVTM-LSM-666, Rev. Dr. Floro E. Garcia, who would have to wait for maturity in the year 2005. Principally sitting on the wealth of the world, a genius Ferdinand Marcos was able to preserve everything and even create a new fortune on the side which is preserved as the back-up of managerial currencies. That would include the almighty dollar that has no other backing than C-1-C-2-C-19-C-21 or the World Bank umbrella account No. 010-22-74-OA assigned to Rev. Dr. Floro E. Garcia in the amount of $500 Trillion.

It is understandable that some leaders of the world did not like Marcos and his sheer unlimited power. They "froze" everything after he had made secret advances to China and Russia. The rest is history. The name of Marcos is destroyed and the world keeps limping from one financial crisis to the next financial crisis, for lack of and want of a clean solution. As it stands, the top institutions of the world know where the gold and where the cash is deep and safe in trust deposits with the leading banks and central banks of the world. "Only TVM-TVTM-LSM-666 can move, remove, or transfer the assets." That is written all over the faces of the top officials in the deciding institutions of the world. Sec. Tim Geithner who was assigned by the IMF for many years to Manila, he knows. God knows what stops him.
- New Year 2013 - 
Reviewed September 18, 2013 by WS Representing TVM-LSM-666



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/top-secret-apistefth-istoria-to-mysthrio-twn-logariasmwn-ths-tra.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters