Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Παράξενα και απίστευτα φαινόμενα της φύσης!

St-Elmos-Fire
Μεταξύ της ηλεκτρικής ενέργειας, του αέρα, της ατμοσφαιρικής πίεσης και των πλασμάτων, υπάρχουν μερικοί πολύ συγκεκριμένοι συνδυασμοί που όταν έρθουν σε επαφή μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτα παράξενα φαινόμενα. Ας γνωρίσουμε οκτώ από αυτά!
Ζούμε σε έναν παράξενο και περίπλοκο κόσμο. Κι όσο προχωράμε στους αιώνες των αιώνων όλο και πιο παράξενα συμβάντα συναντούμε. Οι άλλοτε εύκολοι και απλοί καιροί μετατρέπονται με τα χρόνια σε δύσκολους. Η ανθρωπότητα δεν πάει καλά και η φύση μοιάζει κατά καιρούς να μας εκδικείται.
Ο πλανήτης μοιάζει ζωντανός! Κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου! Ολοένα διαμαρτύρεται και φωνάζει! Εμείς όμως ακούμε αυτή την φωνή; Με την κακομεταχείριση οδηγούμε τον πλανήτη σιγά- σιγά στο τέλος. Όλο και περισσότερα παράξενα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται στις μέρες μας.
Μεταξύ της ηλεκτρικής ενέργειας, του αέρα, της ατμοσφαιρικής πίεσης και των πλασμάτων, υπάρχουν μερικοί πολύ συγκεκριμένοι συνδυασμοί που όταν έρθουν σε επαφή μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτα παράξενα φαινόμενα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε οκτώ από αυτά:
1. Red Sprites
Τα Red Sprites (κόκκινα δαιμόνια) είναι αδύνατες αλλά ογκώδεις κόκκινες λάμψεις στον ουρανό που εμφανίζονται επάνω από καταιγίδες. Ενώ αρκετοί άνθρωποι στο παρελθόν υποστήριξαν ότι έχουν δει αυτό το φαινόμενο που ήταν πιθανώς τα λεγόμενα κόκκινα δαιμόνια, η τεκμηρίωση αυτών των φαινομένων είναι ακόμα σχετικά νέα, οι πρώτες τυχαίες εικόνες των κόκκινων δαιμονίων αποθανατίστηκαν το 1989.
Ο λόγος που μάθαμε τόσο αργά για αυτό το φαινόμενο είναι ότι διαρκεί μόνο για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Ένα πράγμα που τα καθιστά πιο εύκολα για να τα αντιληφθεί κανείς, είναι το γεγονός ότι ποτέ τα δαιμόνια δεν εμφανίζονται μόνα τους αλλά σε στοιβάδες των τριών ή περισσοτέρων.
Επειδή το φαινόμενο είναι ακόμα τόσο νέο στους επιστήμονες, δεν υπάρχει καμία επίσημη εξήγηση για την αιτία που προκαλεί αυτήν την λάμψη. Εντούτοις, οι ενδείξεις μας δείχνουν ότι τείνουν να εμφανιστούν στα σημεία όπου οι θύελλες εξασθενούν και δημιουργούνται από την αποφόρτιση της θετικής ενέργειας η οποία δημιουργείτε από κεραυνούς που πέφτουν στην γη.
2. Blue Jets
Όπως θα παρατηρείτε από την εικόνα επάνω τα Blue Jets είναι στενά συνδεδεμένα με τα κόκκινα δαιμόνια και παρατηρούνται στην ίδια θύελλα συνήθως. Αυτά τα φαινόμενα είναι ανοδικοί κώνοι μπλε φωτός που εμφανίζονται επάνω από το σύννεφο της καταιγίδας. Όπως και τα κόκκινα δαιμόνια δεν είχαν ανακαλυφθεί μέχρι το 1989.
Τα Blue Jets δεν συσχετίζονται άμεσα με την αστραπή όπως τα κόκκινα δαιμόνια και είναι λιγότερο κοινά. Φαίνονται να έχουν περισσότερα κοινά στις θύελλες που περιλαμβάνουν χαλάζι. Οι επιστήμονες είναι ακόμα πολύ αβέβαιοι για το λόγο που εμφανίζονται τα Blue Jets αλλά θεωρούν ότι συσχετίζονται με τη συλλογή ή την απαλλαγή της ενέργειας που προκαλεί η θύελλα με τις αστραπές. Το μπλε χρώμα θεωρείτε ότι το προκαλεί η σύγκρουση αζώτου με το οξυγόνο όταν αυτή γίνεται σε μεγάλη ταχύτητα.
3. St. Elmo’s Fire
Το St. Elmo’s Fire είναι ένα μυστηριώδες αλλά όμορφο φαινόμενο όπου φωτεινοί μπλε βλαστοί πλάσματος εμφανίζονται στα άκρα ενός αντικειμένου. Συνήθως εμφανιζόταν στα σκάφη περασμένων εποχών γι” αυτό και πήρε την ονομασία του από τον St. Erasmus που είναι ο Αγ. Προστάτης των ναυτικών. Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση αυτού του φαινομένου, ακόμα και τα κέρατα ενός βοδιού.
Η «φωτιά» εμφανίζεται όταν ένα αντικείμενο βρίσκεται μέσα σε ατμοσφαιρικό ηλεκτρικό πεδίο που συνήθως είναι μια καταιγίδα. Αυτό που βλέπετε είναι πραγματικά πλάσμα που δημιουργείται από την εκφόρτωση της ενέργειας σε εκείνο το σημείο.
4. Fire Whirl
Οι Fire Whirls (περιστρεφόμενες φλόγες) δημιουργούνται από δυο ευδιάκριτους παράγοντες, είτε από ανεμοστρόβιλο που περιστρέφεται κοντά σε δασική περιοχή που καίγεται ή από περιστρεφόμενη δίνη φλόγας που εμφανίζεται σε μια περιοχή λόγω της πολύ υψηλής θερμότητας σε μια στενή εγγύτητα. Η φωτογραφία παρακάτω παρουσιάζει μια τεχνητή περιστρεφόμενη φλόγα. Πολλές φορές οι περιστρεφόμενες φλόγες μπορούν να φθάσουν το μισό μίλι σε ύψος.
Αυτές οι περιστρεφόμενες φλόγες όπως καταλαβαίνεται είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Στον σεισμό του Great Kanto το 1923 στην Ιαπωνία, είχε δημιουργηθεί μια περιστρεφόμενη πυρκαγιά λόγο μιας ογκώδης θύελλας μετά από βομβαρδισμό. Η πυρκαγιά αυτή σκότωσε περίπου 38.000 ανθρώπους που είχαν μπει μέσα σε έναν μικρό χώρο (Former Army Clothing Depotο )κατά την διάρκεια του σεισμού.
Οι περιστρεφόμενες φλόγες δημιουργούνται όταν συγκλίνει ένα θερμό updraft (κενό αέρα) με την πυρκαγιά. Οι περισσότερες περιστρεφόμενες φλόγες είναι μεταξύ 30 έως 200 ποδιών σε ύψος και κάτω από 10 πόδια σε πλάτος. Διαρκούν γενικά πολύ λίγα λεπτά αλλά κάποιες φορές έχουν διαρκέσει και περισσότερο από 20 λεπτά.
5. Waterspout
Το Waterspout μοιάζει με μίνι ανεμοστρόβιλους φτιαγμένους από νερό και βρίσκονται πάντα κάτω από ένα σύννεφο και επάνω από πολύ νερό συνήθως στην θάλασσα. Ενώ φαίνονται να απορροφούν το νερό καθ” όλη την διάρκεια που βρίσκονται από πάνω του, αποτελούνται στην πραγματικότητα από σταγονίδια νερού που διαμορφώνονται από την συμπύκνωση.
Ενώ υπάρχουν περιστατικά ισχυρών ανεμοστρόβιλων, οι περισσότεροι είναι αδύναμοι και προκαλούνται από τη σύγκρουση της ατμοσφαιρικής δύναμης που διαμορφώνει έναν στρόβιλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις το waterspoutδημιουργείται ενώ το σύννεφο αναπτύσσεται ακόμα.
6. Red Rain
Σε έναν μήνα του 2001, η χρωματισμένη βροχή εξόντωσε την περιοχή Kerala της Ινδίας. Οι περισσότερες βροχές ήταν κόκκινες αλλά υπήρξαν και κίτρινες, πράσινες και μαύρες. Πολλοί σύγκριναν την κόκκινη βροχή με το αίμα κάνοντας την ένα αρκετά τρομακτικό θέαμα για κάθε προληπτικό άτομο. Έχουν υπάρξει πολλές ιστορίες για τις κόκκινες βροχές στην περιοχή από το 1896 αλλά καμία δεν ήταν τόσο μεγάλης διάρκειας όπως αυτήν του 2001.
Διάφορες θεωρίες περιστρέφονται γύρω από την αιτία της χρωματισμένης βροχής συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της με τους αλλοδαπούς, προτού όμως να καταλήξει στο συμπέρασμα μιας επίσημης αναφοράς που λέει πως το χρώμα προκαλείτε από algae σπόρους που απορροφήθηκαν στην ατμόσφαιρα από θαλάσσιο σίφουνα. Υπάρχουν διάφορα είδη algae στην περιοχή τα οποία θα μπορούσαν να εξηγήσουν τον λόγο που οι ιστορίες ήταν τόσο σταθερές για τα τελευταία εκατό χρόνια.
7. Raining Animals
Οι επιστήμονες πιστεύουν πως οι ενοχλητικοί θαλάσσιοι σίφουνες ευθύνονται για την πιο παράξενη καιρική εμπειρία στον κόσμο, να πέφτουν ζώα από τον ουρανό. Πολλά διαφορετικά είδη ζώων έχει βρέξει ο ουρανός όπως βατράχια, πουλιά, νυχτερίδες, σκουλήκια και ψάρια. Μερικά από τα ζώα επιζούν από την διαδικασία αλλά τα περισσότερα πεθαίνουν από την πτώση. Σε μερικές περιπτώσεις τα ζώα πεθαίνουν γιατί παγώνουν ενώ βρίσκονται στα σύννεφα και πέφτουν στο έδαφος καλυμμένα από ένα περίβλημα πάγου.
Οι θαλάσσιοι σίφουνες φαίνεται πως είναι πλέον η πιο πιθανή αιτία αυτών των γεγονότων επειδή οι δυνατοί άνεμοι μπορούν να ανυψώσουν τα ζώα στον αέρα και να τα μεταφέρουν για μεγάλες αποστάσεις. Ένα πράγμα που μπερδεύει ακόμα τους επιστήμονες είναι γιατί κάθε περίπτωση περιλαμβάνει μόνο ένα είδος από τα ζώα που αναφέρθηκαν, ενώ θα μπορούσε να περιλαμβάνει και άλλα είδη αν υποθέσουμε πως ξεκινάει από μια συγκεκριμένη περιοχή.
Ενώ αυτό το παράξενο καιρικό γεγονός είναι σπάνιο στα περισσότερα μέρη, είναι πραγματικά συνήθης στην Honduras όπου οι κάτοικοι γιορτάζουν κάθε χρόνο την γιορτή Lluvia de Peces (βροχή ψαριών).
Για τα πουλιά και τις νυχτερίδες υπάρχει άλλη θεωρία διαφορετική από αυτή με τα ψάρια και τα βατράχια. Στην περίπτωση αυτή θεωρείτε πιθανό ότι η θύελλα τα προσπέρασε και τα τράβηξε ενώ αυτά πετούσαν στον αέρα.
8. London fog
Υπήρξαν πολλές φορές μεταξύ του 1813 και του 1952 που το Λονδίνο καλύφθηκε από μια παχιά μαύρη ομίχλη. Αυτό που έκανε αυτές τις ομίχλες διαφορετικές από την καθημερινή ομίχλη με την οποία οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι, είναι ότι έγιναν αιτία να σκοτωθούν άνθρωποι. Η πρώτη περίπτωση κράτησε μια εβδομάδα. Τόσο δεν υπήρχε ορατότητα που ακόμα και πολύ παλιοί Λονδρέζοι δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο τους μέσα στην πόλη. Στην διάρκεια της μαύρης ομίχλης του 1873, τα ποσοστά θανάτων στο Λονδίνο αυξήθηκαν κατά 40%.
Πάντως, ο αληθινός δολοφόνος υπήρξε η ομίχλη της 26 Ιανουαρίου του 1880. Η ομίχλη περιείχε ένα παχύ μείγμα ρύπων εργοστασίου και άνθρακα το οποίο είχε μεγάλη ποσότητα διοξείδιο του θείου. Η ομίχλη αυτή παρέμεινε για τρεις μέρες και εκτιμάτε ότι 12.000 άνθρωποι πέθαναν από αυτήν.
Τα επόμενα χρόνια υπήρξαν περισσότερες ομίχλες που σκότωσαν ανθρώπους, αλλά μόνον όταν το 1952 η ομίχλη σκότωσε 4.000 ανθρώπους η Αγγλία αποφάσισε επιτέλους να αρχίσει έναν αγώνα εναντίων της μόλυνσης η οποία έκανε της ομίχλες τόσο θανατηφόρες.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!


Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ
Σε δέσμευση 3,79 Δις επί των περιουσιακών στοιχείων του Αντρέα Βγενόπουλου και των συνεργατών του προχωρά η Ελλάδα, με την απόφαση 27/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών !!!


Η δέσμευση αφορά περιουσιακά στοιχεία ύψους έως 3,79 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Δηλαδή πρακτικά ο Βγενόπουλος δεν έχει δικαίωμα να κινήσει τραπεζικούς λογαριασμούς ή να μεταβάλει οποιοδήποτε περιουσιακό του στοιχείο, εκτός αν η περιουσία του υπερβαίνει το ποσό των 3,79 δις.
Πρόκειται για πολύ σοβαρή απόφαση η οποία ίσως δικαιολογεί τον εκνευρισμό του Βγενόπουλου των τελευταίων ημερών αλλά και τις επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η απόφαση δηλώνει πως την ώρα που παράγοντες της Ελληνικής Δικαιοσύνης «αθωώνουν» προκλητικά τον Βγενόπουλο (στο τεύχος του HOT DOC της Πέμπτης θα δείτε με ποια μέθοδο) τα ελληνικά δικαστήρια επισημοποιούν και αποδέχονται πως υπάρχει μια σοβαρή νομική διαδικασία και έρευνα για τον Βγενόπουλο στην Κύπρο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την απόφασή του αποδέχεται και αναγνωρίζει σχετική απόφαση του δικαστηρίου της Λευκωσίας του Μαΐου του 2014 που επιβάλλει το μπλοκάρισμα των περιουσιακών στοιχείων εντός και εκτός Κύπρου.

Γράφει στην απόφασή του το δικαστήριο:
«Κηρύσσει εκτελεστή στην Ελλάδα την από 23/5/2014 απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Λευκωσίας, δυνάμει της οποίας κατέστησαν απόλυτα και ισχύουν μέχρι το πέρας της υπ’ αριθ. 8400/2012 αγωγής που άσκησε η ’Cyprus Popular Bank Public Co Ltd’ ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου της Λευκωσίας, ή μέχρι άλλης διαταγής του ως άνω δικαστηρίου, τα προσωρινά διατάγματα που εκδόθηκαν στις 8/5/2013 από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας, με τα οποία διατάχθηκε και απαγορεύτηκε: α) στον Ανδρέα Βγενόπουλο, κάτοικο Αθηνών, (1) να μετακινήσει εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας οιαδήποτε εκ των περιουσιακών του στοιχείων τα οποία βρίσκονται εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας και (2) να διαθέσει με οιονδήποτε τρόπο, να προβεί σε οιανδήποτε συναλλαγή ή να μειώσει την αξία οιωνδήποτε εκ των περιουσιακών του στοιχείων, είτε αυτά βρίσκονται εκτός, είτε εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, έως του ποσού των 3,79 δισ. ευρώ».

Η ίδια απαγόρευση ισχύει και για τον Ευθύμιο Μπουλούτα, ο οποίος από τις 15 Φεβρουαρίου είναι πρόσωπο του οποίου ζητείται η έκδοση στην Κύπρο για να βρεθεί στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου, για τον Κυριάκο Μάγειρα και για τη Marfin Investment Group Holdings S.A.

Όπως φαίνεται οι επιθέσεις του Βγενόπουλου έγιναν με φόντο αυτή την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου και σε μια προσπάθεια ενοχοποίησης όσων τον ελέγχουν αλλά και της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κυπριακές Αρχές, έχουν διαμαρτυρηθεί έντονα στην Ελληνική πλευρά, για τις μεθοδεύσεις τμήματος της Ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση Βγενόπουλου.

ΠΗΓΗ

http://www.koutipandoras.gr/article/163252/mplokarontai-perioysiaka-stoiheia-kai-logariasmoi-toy-vgenopoyloy-se-ypsos-37-dis


http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/02/blog-post_706.html

ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΡΘΙΑ- Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΞΥΔΑΚΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ-ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ…ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!

ÁÈÇÍÁ-ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÐÏËÉÔÉÓÌÏÕ ÐÁÑÁÄÏÓÇ-ÐÁÑÁËÁÂÇ/ Õðïõñãåßï Ðïëéôéóìïý, Ðáéäåßáò êáé ÈñçóêåõìÜôùí:
õðïõñãüò Áñéóôåßäçò ÌðáëôÜò
áíáðëçñùôÞò õðïõñãüò Ðïëéôéóìïý Íßêïò ÎõäÜêçò.
áíáðëçñùôÞò õðïõñãüò Ðáéäåßáò ÔÜóïò ÊïõñÜêçò.
Õöõðïõñãüò Áèëçôéóìïý Óôáýñïò ÊïíôïíÞò// ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ï ÕÐÏÕÑÃÏÓ ÍÉÊÏÓ ÎÕÄÁÊÇÓ .(EUROKINISSI-ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ) 
Αν είναι δυνατόν!
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας!

Ο υπουργός, που είδε λύση του δημογραφικού προβλήματος μέσα στην χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν παρέλειψε να συγκρίνει την Ελλάδα των τριών μνημονίων του 2015 με την Αυστρία, διερωτώμενος: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»; Ο κύριος Ξυδάκης, αντλώντας αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κατάστασης από άλλες παρόμοιες τραγωδίες που έζησε ο κόσμος και η περιοχή ιστορικά, δεν δίστασε μάλιστα, στην συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm, να συμπληρώσει:

«Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα»;

«Νομίζω ότι το πράγμα δεν πάει καλά ήδη, οπότε πόσο χειρότερα να πάει; Αυτή η κατάσταση την οποία φοβόμαστε είναι αυτό, κάποιοι να προκαλέσουν ένα ντόμινο. Ήταν διατυπωμένη ρητώς η επιθυμία της Αυστριακής υπουργού ότι είναι επιθυμητό το ντόμινο effect.
Άρα χειρότερο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα, το χειρότερο έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν περίπου 12-13 αποφάσεις των ευρωπαϊκών συμβουλίων δεν εφαρμόστηκαν» είπε ακόμα ο κύριος Ξυδάκης και επανέλαβε ότι «η Ελλάδα έχει μια εμπειρία από μεταναστευτικές ροές, ας θυμηθούμε τι υποδέχτηκε από το ’90 που έπεσαν τα σύνορα, τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και το Σιδηρούν παραπέτασμα τι υποδέχτηκε.
Φτάσαμε να ξεπερνάμε το 1 εκατομμύριο σε βάθος εικοσαετίας… έχει κάποιες αντοχές η Ελλάδα, δεν είναι ένα κράτος των 600 χιλιάδων ώστε να λυγίσει με τους 20 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ωστόσο πρέπει να τους δοθεί μια βοήθεια άμεση».
Ντροπή!!!!


http://skeftomasteellhnika.com/

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ των λαθρομεταναστών στην Ειδομένη: Η φωτογραφία που κάνει το ΓΥΡΟ του διαδικτύου!

ImageHandler (1)
Δείτε τον πανικό που έχει δημιουργηθεί με την φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο: ‘Ετσι φορτίζουν οι μετανάστες τα κινητά! Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter με το hashtag #Idomeni. 
Η παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Twitter με το hashtag #Idomeni κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου.
Η εικόνα, την οποία τράβηξε και «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο Ισπανός δημοσιογράφος Μάρκο Αρακάμα, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ειδομένη, προσπαθούν να μείνουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα: μέσω των κινητών τους τηλεφώνουν τα οποία και περιμένουν υπομονετικά για να φορτίσουν!
«Έτσι φορτίζουν τα κινητά τους οι πρόσφυγες στην Ειδομένη. 
Ο μόνος τρόπος για να είναι κοντά με όσους έχουν μείνει πίσω», ήταν το σχόλιο με το οποίο ο δημοσιογράφος συνόδευσε την φωτογραφία του. Το tweet του Ισπανού δημοσιογράφου
 
prosfyeges_eidomeni_kinita_dfdff 
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_8312.html

ΣΥΡΙΖΟΧΟΥΝΤΑ και πράκτορες του Σόρος

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και Ειδικό Δικαστήριο εδώ και Τώρα

Η (ιουδαϊκή) ΧΟΥΝΤΑ του ΑΞΕΛ και των Σόρος λαμβάνουν αποφάσεις πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού και ενάντια στη βούληση του.

Οι ΤΣΙΠΡΟΚΑΗΜΕΝΟΙ δεν έχουν καμιά λαϊκή εντολή να κάνουν ότι κάνουν και κυρίως δαπανούν παράνομα χρήματα αφού δεν έχει γίνει καμιά εγγραφή στον προϋπολογισμό και πρέπει να παραπεμφθούν σε Ειδικό Δικαστήριο.

Επομένως άμεσα δημοψήφισμα με ερώτημα εάν εγκρίνει ο ελληνικός λαός την πολιτική ανοιχτών συνόρων της ανθελληνικής Χούντας των ΤΣΙΠΡΟΚΑΗΜΕΝΩΝ πραkτόρων του Σόρος και συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις παράνομες δαπάνες της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΣΙΠΡÁ
 
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/02/blog-post_683.html

Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!

Πολλοί μετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.


Μέσα στο 2015 μπήκαν στην Ελλάδα 804.465 μετανάστης
Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος που έχει στη διάθεσή του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι μετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Συνολικά, 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.

Πάνω από 340.000 αυτοί που δεν είναι πρόσφυγες

Από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί από τα διάφορα κέντρα των τοπικών λιμενικών Αρχών στα νησιά 347.316 άτομα που δεν αποτελούν πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες από αραβικές και αφρικανικές χώρες. Για τους οικονομικούς μετανάστες, ορισμένες από τις περιπτώσεις κρίνονται απελάσιμες και ορισμένες μη απελάσιμες.


Ο χάρτης του μεταναστευτικόυ -Από ποιες χώρες έρχονται στην Ελλάδα
Συγκεκριμένα, σε 48 τοπικές λιμενικές Αρχές έχουν καταγραφεί από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου:

194.827 άτομα από το Αφγανιστάν,
4.332 από τη Σομαλία,
277 από τη Γκάνα,
7.229 από το Μαρόκο,
184 από τη Γκάμπια,
371 από το Σουδάν,
676 από τη Νιγηρία,
351 από τη Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου,
817 από το Καμερούν,
2 από την Κούβα,
47 από τις Κομόρες,
848 από την Ερυθραία,
208 από την Ακτή Ελεφαντοστού,
5 από τη Μπενίν,
1.306 από την Αλγερία,
21.780 από το Πακιστάν,
350 από το Μαλί,
69 από την Αιθιοπία,
331 από την Υεμένη,
36 από τη Γουινέα,
53 από τη Σιέρα Λεόνε,
179 από την Ουγκάντα,
1.177 από το Κονγκό,
5.495 από την Παλαιστίνη,
77.475 από το Ιράκ,
27 από τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής,
2 από την Ονδούρα,
1 από το Νταρφούρ,
49 από το Τόγκο,
16 από τη Ρουάντα,
21.133 από το Ιράν,
108 από τη Μπουργκίνα Φάσο,
5 από τη Γκαμπόν,
454 από τη Σενεγάλη,
144 από την Ινδία,
173 από τη Μιανμάρ,
12 από τη Λιβερία,
162 από τη Σρι Λάνκα,
37 από τη Μαυριτανία,
9 από τη Δημοκρατία του Νίγηρα,
205 από τη Λιβύη,
228 από το Νεπάλ,
28 από την Αϊτή,
115 από την Τυνησία,
467 από την Αίγυπτο,
3.375 από το Μπαγκλαντές,
2 από τη Δημοκρατία του Τσαντ,
15 από τη Νότια Αφρική,
2 από την Κένυα,
2 από την Κολομβία,
1 από τη Τζαμάικα,
9 από την Αρμενία,
9 από το Μπουρούντι,
1.829 από τον Λίβανο,
15 από το Ουζμπεκιστάν,
33 από τη Βιρμανία,
50 από το Κουβέιτ,
1 από την Αλβανία,
2 από τη Γαλλία,
6 από την Αγκόλα,
41 από την Ιορδανία,
39 από την Τουρκία,
3 από την Ουκρανία,
6 από τη Ζάμπια,
7 από το Τατζικιστάν,
15 από τη Σαουδική Αραβία,
4 από τις Φιλιππίνες,
3 από το Καζακστάν,
2 από τη Ρωσία,
3 από τη Γεωργία,
4 από τη Μολδαβία,
6 από το Θιβέτ,
26 από την Κίνα,
3 από το Τουρκμενιστάν
3 από τη Δυτική Σαχάρα.


Αναφορικά με τους διακινητές των μεταναστών, η πλειοψηφία είναι υπήκοοι Τουρκίας, ενώ 12 άτομα από αυτά που συνελήφθησαν μέσα στο 2015 ήταν και από την Ελλάδα.Από ποιες χώρες είναι οι διακινητές
Από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, από τους διακινητές που είχαν συλληφθεί από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, 157 ήταν υπήκοοι Τουρκίας, 140 από τη Συρία, 17 από το Ιράκ, 24 από το Αφγανιστάν, 64 από την Ουκρανία, ένας από τη Σομαλία, δύο από το Μαρόκο, εννέα από το Πακιστάν, οκτώ από την Αίγυπτο, ένας από την Αλγερία, 11 από τη Γεωργία, δύο από τη Ρωσία, τέσσερις από τη Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου, δώδεκα από την Ελλάδα, τρεις από το Αζερμπαϊτζάν, δύο από το Τουρκμενιστάν, έξι από το Ιράν, έναςε από τον Λίβανο, τρεις από την Παλαιστίνη και ένας από τη Δανία. Συνολικά συνελήφθησαν 468 άτομα.

iefimerida.gr

http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/02/28-2016-77.html

Απίστευτο: Mπίζνες Μ.Κ.Ο και προσλήψεις… Με δεκάδες «Hot-Spots» κατά μήκος της Ε.Ο!


Απίστευτο :Mπίζνες Μ.Κ.Ο και προσλήψεις…Με δεκάδες «Hot-Spots» κατά μήκος της Ε.Ο!

Στην αποκάλυψη ΣΟΚ ότι η κυβέρνηση υπέβαλε σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των προσφυγικό ροών προχώρησε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Μουζάλας.
«Δυστυχώς το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί, το έχουμε ποσοτικοποιήσει και σε είδη, και σε χρήματα και σε προσωπικό» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολτικής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται εγκλωβισμένοι 22.000 άνθρωποι.
Απίστευτο :Mπίζνες Μ.Κ.Ο και προσλήψεις…Με δεκάδες «Hot-Spots» κατά μήκος της Ε.Ο! - Εικόνα1 
Αν και διέψευσε τις πληροφορίες για 120 στρατόπεδα σε όλη τη χώρα, είπε ότι «στη Μακεδονία θα έχουμε 4 κέντρα υποδοχής προσφύγων και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν κατά μήκος του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη». «Θα το απλώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είναι για μικρό διάστημα σε αποθήκες αλλά παγκόσμια έτσι συμβαίνει μέχρι να φτιαχτούν οι χώροι» συμπλήρωσε.
«Είναι χώροι έκτακτης ανάγκης. Ο πληθυσμός να μην φοβηθεί ότι θα παραμείνουν εκεί μόνιμα» συνέχισε….(Το σίγουρο είναι οτι απλά θα αλλάζουν κάθε τρεις ημέρες!)
Κατά την εκτίμησή του επικαλούμενος την ιστορία και τις μελέτες είπε στο MEGA ότι «μέσα στον επόμενο μήνα υπολογίζουμε ότι θα έχουμε έναν αριθμό ανθρώπων που θα εγκλωβιστούν που θα είναι ανάμεσα στις 50.000 με 70.000 ανθρώπους».
Ωστόσο κατά τον ίδιο «δεν είναι τραγικό το να κηρυχθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη γιατί αυτό μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε προσλήψεις….Απίστευτο!
 
Απίστευτο :Mπίζνες Μ.Κ.Ο και προσλήψεις…Με δεκάδες «Hot-Spots» κατά μήκος της Ε.Ο! - Εικόνα2
Την ίδια ώρα  ο δημοσιογράφος  Χ.Κώνστας κατήγγειλε στο ΣΚΑΙ την κυρά Τασία οτι οργανώνει δεκάδες ΜΚΟ να διαχειριστούν την κατάσταση ! (Έχει εμπειρία η Τασία απο Μ.Κ.Ο και δεν το κρύβει άλλωστε )
Καταγγελίες για προσλήψεις και οικονομικά κίνητρα σε παραγωγούς και εμπόρους κάνουν και τοπικά ΜΜΕ στα Γιαννιτσά απο τους τοπικούς Βουλευτεές που έχουν διορίσει το σόι στο δημόσιο!
Αν κάποιοι παίζουν την Ελλάδα και στους Έλληνες για Μπίζνες  και ατομικό συμφέρον …Η Δικαιοσύνη που στην ευχή βολοδέρνει ;
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/m-hot-spots.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

KASTORIA
Αρτέμης Σώρρας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΦ ΟΣΩΝ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ ΩΣ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΝΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ THN
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΜΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.

ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΚΗΡΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΩΣ ΝΗΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΞΩΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΣΥΛΙΑ ΝΟΜΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ;;;; Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ …ΕΕΕΕ;;;

ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ Η ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ DNA ΤΟY ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ
ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ..ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ;

Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΕΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ .

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΟΝΟΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΙΕΡΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ;

ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΙΑ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ;ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΩΜΕΝΟ

Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ . ΤΙ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ;;

ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΣΑΡΑ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΟΥ.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΥΣΤΗΣ ( ΜΥΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΡΑ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΕΡΑ ;; ΙΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΠΟΣ .

ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΟΤΙ Η Ε.ΣΥ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ( ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ;; Η ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ;;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ.

( ΣΑΦΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ).

ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΩΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΩΛΟ ΑΡΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΩΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ;;

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΑΙΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΟΝΟΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ

ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.

ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΠΡΟΒΛΉΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 


ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ 6.500 ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ;;;

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΖΩΙΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΟΙ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕ YOUTUBE ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΑΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

ΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ.

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΗΜΙΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ( ΟΠΑΑΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ;;

ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;

ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ;;

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ;;

ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΠΟΤΕ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ .

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ..ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΥΝΗΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ…ΣΚΕΤΟ.

.ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΪΑ ( ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΥΘΕΪΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΟΛΥΘΕΪΑΣ;;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;

ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΥΝΗΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΥΧΗ-ΚΑΤΑΡΑ ΘΑ ΠΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΤΑΡΑ ;;

ΕΑΝ ΠΑΡΑΒΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ.

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΡΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
ΤΟ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΚΟΣ . ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ .

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΤΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΡΚΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΗΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ.

ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ;;;

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ 19 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ;;

ΤΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ; ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ;; ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;;

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΕΟΥ;; ΔΙΑΤΑΓΗ ΘΕΟΥ ;; ΔΙΑΘΗΚΗ;; ΤΙ ΕΧΕΙ ;; Η ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ;;

ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ;;; ( ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ) ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ .

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ; ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ;;

ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ;;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ;;

ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟΙ . ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ.

‘ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΙΕΡΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ’

ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΩΣ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΕΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙΑ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ .

ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΕΡΟ.

ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ .

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟ 80 % ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ.
 
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 80 % ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΙΕΡΗ ΣΑΣ ΠΣΙΤΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΚΟΦΗΜΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΕΠΡΟΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.
……………………………………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ …

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ…… http://alfeiospotamos.gr/?p=21190

Ε.ΣΥ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ 27/2/2016

LEROS
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters