Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η Amy coney barret που ο τραμπ έχει ορκίσει δικαστίνα είναι η νεκρή κόρη του τζο μπαιντεν;;;;;;;

Έψαξα πάρα πολύ για να μπορέσω να σας το αναλύσω γιατί πληροφορίες πολλές δεν υπάρχουν. Παρακάτω ακολουθεί η ερευνά μου.!!

Σύμφωνα με τους Q η Amy coney barret είναι η νεκρή κόρη του τζο μπαιντεν.
Η θεωρία αυτή Φαίνεται να βασίζεται στο γεγονός ότι η Amy Coney Barret η οποία είναι 48 χρόνων, έχει γεννηθεί την ίδια χρονολογία που πέθανε η πρώτη κόρη του Biden, Naomi της οποίας το ψευδώνυμο ήταν "Amy".

Όμως υπάρχουν πολύ περισσότερες ενδείξεις πέρα απ τις συγκυρίες και στην ομοιότητα με τον μπαιντεν και τα αδέρφια της, καθώς και με τη νεκρή μάνα της. (φημολογείται ότι μπορεί να ζει κι αυτή, θα δείξει).

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Το Όνειρο του Τέσλα για έναν Κόσμο με Ελεύθερη Ενέργεια. Και βίντεο έκπληξη στο τέλος

 «Το σχέδιο μου καθυστέρησε από τους νόμους της Φύσης. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, αλλά οι ίδιοι νόμοι θα επικρατήσουν στο τέλος και θα το κάνουν να επιτύχει θριαμβευτικά».

Νίκολα Τέσλα, Οι Εφευρέσεις μου
Γράφει ο Γιώργος Στάμκος (stamkos@post.com)

Στις 14 Αυγούστου του 2003, στο βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ και του Καναδά, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη συσκότιση (Blackout) στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. 

Στραγγίζετε το μονοπάτι για το NESARA. Αξιοσημείωτες θέσεις στην πυρά

Ο Πρόεδρος Τραμπ αδειάζει το δρόμο για τη δικαιοσύνη και το μεγαλείο; Πρόσφατοι τερματισμοί / παραιτήσεις:

Christopher Krebs διευθυντής της CISA - Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και υποδομή στο DHS - Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του ότι οι εκλογές ήταν στημένες.
Jay Clayton Πρόεδρος της SEC - US Securities and Exchange Commission. Κατά καιρούς επικρίθηκε ως πολύ απαλός στη Wall Street.

Στοιχεία NESARA σε δηλώσεις Trump, Δήλωση του Προέδρου που εκδόθηκε στις: 27 Δεκεμβρίου 2020:

Ως Πρόεδρος, έχω πει στο Κογκρέσο ότι θέλω πολύ λιγότερες δαπανηρές δαπάνες και περισσότερα χρήματα για τον αμερικανικό λαό με τη μορφή επιταγών 2.000 $ ανά ενήλικα και 600 $ ανά παιδί.

Η Γερουσία θα ξεκινήσει τη διαδικασία ψηφοφορίας που αυξάνει τις επιταγές σε 2.000 $, καταργεί το Τμήμα 230 και ξεκινά έρευνα για απάτη ψηφοφόρων. Η Big Tech δεν πρέπει να προστατεύει την Ενότητα 230!
Πολλά περισσότερα χρήματα έρχονται. Δεν θα σταματήσω ποτέ τον αγώνα μου για τον αμερικανικό λαό! <- 

ο ιός corona δεν είναι φυσικός. 'Αν ο ιός ήταν φυσικός, δεν θα επηρέαζε όλο τον κόσμο!

Όλοι μας μπορούμε να πέσουμε θύματα παραπλάνησης , μηδενός εξαιρουμένου. Όμως πρέπει να έχουμε την μεγαλοπρέπεια να αποδεχτούμε το λάθος μας και να διορθώσουμε την πρακτική μας .
Ιάπωνας καθηγητής Ιατρικής Φυσιολογίας, Δρ. ο ανοσολόγος Tasuku Hondzo προκάλεσε θόρυβο στα μέσα ενημέρωσης σήμερα, λέγοντας ότι ο ιός corona δεν είναι φυσικός.
'Αν ο ιός ήταν φυσικός, δεν θα επηρέαζε όλο τον κόσμο!
Ανάλογα με το κλίμα / περιβάλλον, η θερμοκρασία διαφέρει από χώρα σε χώρα.
Αν ο ιός ήταν φυσικός,
Μόνο χώρες με την ίδια θερμοκρασία / κλίμα με την Κίνα θα επηρέαζαν.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΔΡΑΓΕΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΔΡΑΓΕΛΗ

ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αν εξαιρέσουμε το Χλωριούχο Κάλιο (Potassium chloride) είναι το ένα από τρία συστατικά που χρησιμοποιούνται στις θανατηφόρες ενέσεις που χρησιμοποιούνται για τις εκτελέσεις στις ΗΠΑ ή για ευθανασία, μιας και

Γερμανία: Πόλη χτισμένη πάνω σε 72.000 τόνους διαμαντιών – Τα σπίτια έχουν αξία πολλών καρατίων! (βίντεο)

Μια πόλη στη Βαυαρία της Γερμανίας με πληθυσμό 24.000 κατοίκους είναι χτισμένη πάνω σε τόνους διαμαντιών με αποτέλεσμα τα σπίτια και τα αξιοθέατα να έχουν αξία πολλών καρατίων!

Το Nördlingen είναι μια γραφική πόλη στη Βαυαρία της Γερμανίας που αναφέρεται για πρώτη φορά τον 9ο αιώνα μ.Χ. στα αρχεία. Η κατασκευή της έγινε πριν από 15 εκατομμύρια χρόνια, όταν ένας αστεροειδής χτύπησε το σημείο.

Ο Κινέζος δημοσιογράφος φυλακίστηκε για 4 χρόνια για αναφορές του Γουχάν

Ο Ζανγκ Ζαν ήταν επικριτικός για την καθυστερημένη ανταπόκριση της κυβέρνησης στο ξέσπασμα.

Ένα δικαστήριο στην Κίνα τη Δευτέρα φυλάκισε μια δημοσιογράφο πολίτη για τέσσερα χρόνια για την μη εγκριθείσα αναφορά της από το Γουχάν, καθώς το ξέσπασμα του COVID-19 ξεδιπλώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, κατηγορώντας την ότι "προκάλεσε προβλήματα".
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters