Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Γερμανία: Πόλη χτισμένη πάνω σε 72.000 τόνους διαμαντιών – Τα σπίτια έχουν αξία πολλών καρατίων! (βίντεο)

Μια πόλη στη Βαυαρία της Γερμανίας με πληθυσμό 24.000 κατοίκους είναι χτισμένη πάνω σε τόνους διαμαντιών με αποτέλεσμα τα σπίτια και τα αξιοθέατα να έχουν αξία πολλών καρατίων!

Το Nördlingen είναι μια γραφική πόλη στη Βαυαρία της Γερμανίας που αναφέρεται για πρώτη φορά τον 9ο αιώνα μ.Χ. στα αρχεία. Η κατασκευή της έγινε πριν από 15 εκατομμύρια χρόνια, όταν ένας αστεροειδής χτύπησε το σημείο.

Σπίτια και εκκλησίες πολλών καρατίων

Ο αστεροειδής άφησε πίσω του έναν σουεβίτη (βράχο που αποτελείται από γυαλί, διαμάντια, κρύσταλλα και άλλα συντρίμμια).

Πάνω εκεί κατασκευάστηκε η πόλη, ενώ οι πρώτοι κάτοικοι δεν συνειδητοποίησαν ότι η πέτρα που χρησιμοποιούσαν για τις κατασκευές των σπιτιών και των εκκλησιών τους ήταν ενσωματωμένη με εκατομμύρια μικροσκοπικά διαμάντια, σε μια συγκέντρωση που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα, πολλές από τις πιο διάσημες κατασκευές της πόλης, όπως και η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και ένα περιμετρικό προστατευτικό τείχος από τον Μεσαίωνα, έχουν υψηλή αξία σε καράτια. Μάλιστα, η εκκλησία είναι κατασκευασμένη από βράχους που περιέχουν μικροσκοπικά διαμάντια βάρους 5.000 καρατίων.

Για χρόνια, οι ντόπιοι πίστευαν ότι ο κρατήρας ήταν ηφαιστειακός και μόλις πρόσφατα έμαθαν για την ύπαρξη των διαμαντιών.

Ποτέ δεν είχαν δώσει σημασία στην αστραφτερή εικόνα των σπιτιών τους, μέχρι που οι γεωλόγοι των ΗΠΑ, ο Eugene Shoemaker και ο Edward Chao, επισκέφτηκαν την πόλη τη δεκαετία του 1960.

Ο εντυπωσιακότερος σιδηροδρομικός σταθμός της Ευρώπης θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Αφού μελέτησαν το τοπίο του Nördlingen από μακριά, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι ο κρατήρας δεν πληρούσε τα ακριβή κριτήρια για ένα ηφαίστειο, ενώ δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποδείξουν τη θεωρία τους, ελέγχοντας τμήματα των κατοικιών και της εκκλησίας που ήταν γεμάτα διαμάντια.

Γραφική & ιστορική πόλη

Από τις ωραιότερες πόλεις της Γερμανίας, οι κάτοικοι γρήγορα εκμεταλλεύτηκαν τουριστικά αυτό το σπάνιο φαινόμενο που ισχύει στην πόλη τους.

Πλέον οι τουρίστες έρχονται από όλο τον κόσμο για να εκτιμήσουν την αστραφτερή αρχιτεκτονική του Nördlingen και να περιηγηθούν στο Μουσείο Ries Crater, το οποίο εμφανίζει τοπικά δείγματα και δείγματα από άλλους κρατήρες σε όλο τον κόσμο.

Το “Hollywood της Ευρώπης” βρίσκεται στην Γερμανία!

Οι επισκέπτες εδώ μπορούν να θαυμάσουν την υπέροχη αρχιτεκτονική της πόλης αλλά και τα γραφικά σπίτια, να περπατήσουν σε πέτρινα δρομάκια και γεφύρια, απολαμβάνοντας υπέροχες εικόνες. Το ακόλουθο βίντεο μάς κάνει μια μίνι περιήγηση στην πόλη των… διαμαντιών!


https://www.travelstyle.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters