Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΔΡΑΓΕΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΔΡΑΓΕΛΗ

ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αν εξαιρέσουμε το Χλωριούχο Κάλιο (Potassium chloride) είναι το ένα από τρία συστατικά που χρησιμοποιούνται στις θανατηφόρες ενέσεις που χρησιμοποιούνται για τις εκτελέσεις στις ΗΠΑ ή για ευθανασία, μιας και

έχει την ιδιότητα να προκαλεί καρδιακή προσβολή, τα άλλα δύο συστατικά χρησιμοποιούνται ως προσθετικά τροφίμων η ως αλατούχα καθαρτικά (Sodium Phosphate Φωσφορικό μονονάτριο, sodium chloride – χλωριούχο νάτριο, διυδρικό φωσφορικό διβασικό νάτριο sodium phosphate dibasic dihydrate αλατούχο καθαρτικό ).Αυτά τα άλατα τα χρησιμοποιούν για την σταθεροποίηση και την εξισορρόπηση του περιεχομένου του εμβολίου.

Η Υδραγέλη έχει την ιδιότητα να μιμείται το μικροπεριβάλλον του κυττάρου και έχει την ιδιότητα του βίο-αισθητήρα. Είναι ένα συνθετικό υδρόφιλο πολυμερικό υλικό. Έχει εφαρμογές στην κατασκευή συνθετικού δέρματος και στους φακούς επαφής, μα και στην στρατιωτική τεχνολογία. Το πιο ίσως σημαντικό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αισθητήρας και στο να μεταφέρει δεδομένα και να τα αποστέλλει σε ειδικές εφαρμογές κινητού η άλλου εξοπλισμού. Αυτή η ιδιότητα είναι ανεπτυγμένη από την DARPA, το τμήμα του Αμερικανικού στρατού που αναπτύσσει στρατιωτικές εφαρμογές και εγκεκριμένο από το FDA για χρήση τον Αύγουστο του 2020.

Ο Madej (2020) επισημαίνει με προσοχή τις δυσκολίες στην πλήρη κατανόηση του κινδύνου και των κινδύνων από τη λήψη του εμβολίου λόγω των περιορισμένων πληροφοριών σχετικά με το περιεχόμενο του εμβολίου. Ωστόσο, από τα περιορισμένα δεδομένα που παρέχονται μπορούμε να συμπεράνουμε μερικούς από τους κινδύνους. Ένα από τα συστατικά του εμβολίου είναι "ALC-0159 = 2 - [(πολυαιθυλενογλυκόλη) -2000] -Ν, Ν-διτετραδεκυλοακεταμίδη." Αυτό είναι ένα νανο-λιπίδιο, γνωστότερο από το γενικό του όνομα «υδρογέλη». Η πολυαιθυλενογλυκόλη - υδρογέλη - είναι ένα ανοσοενισχυτικό πολλαπλών χρήσεων και νανο βιοαισθητήρας που επιτρέπει στο γενετικό υλικό να εισέλθει σε κύτταρα εντός του ξενιστή.

Είναι το κλειδί για το εμβόλιο mRNA για είσοδο στο σώμα.

Ωστόσο, η υδρογέλη έχει την ικανότητα να εισέρχεται σε διαφορετικά οργανίδια εντός του σώματος των ξενιστών. Έτσι, αυξάνεται ο κίνδυνος της ήδη αναφερθείσας διαδικασίας αντίστροφης μεταγραφάσης.

Επιπλέον, οι υδρογέλες έχουν έλξη με τα νεύρα και τον εγκεφαλικό ιστό. Μόλις η υδρογέλη εισέλθει στο κύτταρο, φυσικά θα για να ψάξει το νευρικό σύστημα.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε κανείς να προβλέψει αύξηση των παρενεργειών τύπου νευρικού συστήματος, όπως επιληπτικές κρίσεις, ημικρανίες, μυαλγία ινών κ.λπ. Έτσι, αποτρέποντας οποιαδήποτε αναστροφή ή απομάκρυνση της υδρογέλης από το σώμα του ατόμου.

Μόλις εγχυθεί, ουσιαστικά αναλαμβάνει το σώμα, καθισμένος αδρανής έως ότου χρειαστεί θέτοντας τον κίνδυνο μιας αντιφλεγμονώδους αντίδρασης, κάτι που τονίζει ο Tatlow, (2020) ως προβληματικό με τα εμβόλια mRNA.

Η υδρογέλη μπορεί να προγραμματιστεί για να εκπληρώσουν μια πληθώρα εργασιών μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων του νανο-βιοαισθητήρα.

Μόλις βρεθούν στο σώμα, τα nanobots έχουν τη δυνατότητα να επαναπρογραμματιστούν και να αυτοαναπαράγονται ή να αναδιαμορφώνονται όποτε προγραμματίζονται από άτομα με το σύνδεσμο.

Ωστόσο, ενώ χαιρετίζονται ως ιατρική ανακάλυψη στους βιοαισθητήρες, έχουν μειονεκτήματα εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά αλλεργιογόνα.

Ορισμένες υδρογέλες πρέπει να αποθηκεύονται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Και εδώ είναι η ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί: Τι και που θα πάει η Υδραγέλη μετά που θα ξεκλειδώσει την μεμβράνη του κυττάρου, πέρα από ότι μπορεί από τις φυσικές της ιδιότητες να ξεκλειδώσει στο συνθετικό RNA την μεταγραφή του στο DNA!

Επίσης άπαξ και εισέλθει στον οργανισμό, δε μπορεί με τίποτα να αφαιρεθεί!

Αλέξανδρος Τσίγγος

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ 

metrosport.gr

https://epanekkinisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters