Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Αναγνώριση προσώπου από τo Facebook


Ηεταιρία Facebook ανακοίνωσε ότι θέτει σε εφαρμογή την τεχνολογία της αναγνώρισης προσώπου, με σκοπό να ελέγχουν οι χρήστες τις περιπτώσεις που κάποιος ανεβάσει φωτογραφία τους, χωρίς προηγούμενη άδεια ή ειδοποίηση.
Συνήθως όταν κάποιος ανεβάζει κάποια φωτογραφία μας, κάνει και τη σχετική επισήμανση (tag). Αυτό συνιστά ένα είδος ενημέρωσης, ειδοποίησης και βεβαίως απαιτεί και τη συναίνεσή μας, στην περίπτωση που έχουν σετάρει το λογαριασμό μας κατ’ αυτό τον τρόπο. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που δεν προηγηθεί το tag;

Η ελληνική δημοκρατία της βιτρίνας

Τα ελληνικά ΜΜΕ, η τέταρτη εξουσία, αποτελούν το κέντρο ελέγχου της κοινωνίας – το οποίο διεκδικούν αφενός μεν η οικονομική Ολιγαρχία, αφετέρου τα πολιτικά κόμματα.
Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία συνδεδεμένα με τα πολιτικά κόμματα – σύμφωνα με ένα πρόσφατο γερμανικό δημοσίευμα (πηγή), το οποίο αποκαλεί την

Τρίζουν τα πάντα πια…!

Του Θανάση Κ. (facebook)
Έχουμε ξεφύγει πια από τα «συνηθισμένα» της πολιτικής ζωής (και της πολιτικής διαμάχης). Έχουν αρχίσει πια να πυκνώνουν πολύ σοβαροί τριγμοί! Στα θεμέλια του πολιτεύματος και στο υπέδαφος της κοινωνίας. Σαν τους προ-σεισμούς - πριν από τον Μεγάλο που πλησιάζει…

Οι Γερμανοί κοροϊδεύουν για τους πρόσφυγες: Δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στην Ελλάδα

Refugees wait for transport after they arrived on the ferry 'Nissos Samos' from Lesvos island at the port of Piraeus, Greece, 11 December 2017. The ship arrived at the port of Piraeus, carrying 265 refugees and migrants, who were staying in the refugee camp of Moria after landing in the previous months on the Greek island of Lesvos. EPA, ORESTIS PANAGIOTOU
Η γερμανική κυβέρνηση δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την μετεγκατάσταση προσφύγων αναφέρει στην ιστοσελίδα της η DW. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου δέχτηκε μόλις 5332 πρόσφυγες από την Ελλάδα. Σύμφωνα με αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2015, η Γερμανία υποχρεούτο να δεχτεί 17.209 άτομα.

Η υπερδύναμη αντεπιτίθεται: Αφωνη η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί – Τι εκτόξευσαν οι ΗΠΑ;

Αφωνη παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα το νέο δημιούργημα των ΗΠΑ. Φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν το γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε διεθνή ΜΜΕ δείχνουν ένα ανεξήγητο σχηματισμό με περίεργα  φώτα  στον ουρανό πάνω από το Λος Άντζελες. Τα πλάνα είναι κάτι παραπάνω από μοναδικά, είναι…ανατριχιαστικά!

Εκτός απο άθεος είναι ΚΑΙ άκαρδος ο Αλέξης. ΔΕΙΤΕ πως "εξόντωσε" ΔΕΚΑ δημοσιογράφους που τον "ζόρισαν"σε συνεντευξεις. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

omada_alithias_8
Ακολουθούν 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα συνεντεύξεων στον Πρωθυπουργό.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτοί που... παρουσιάζονταν σαν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, εξελίχθηκαν σύντομα σε κομματικά στελέχη, καταλαμβάνοντας θέσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και μετακλητών!

«Τρελοκρητικοί» ταξίδεψαν από το Αιγαίο στην… Καραϊβική με ιστιοφόρο!


Το ιστιοφόρο «Safari» με τους… Κρητικούς θαλασσοπόρους έφτασε στην Καραϊβική θάλασσα σήμερα μετά από ένα πολυήμερο ταξίδι.Ο κυβερνήτης Γιώργος Νικολαϊδης μαζί με τους Παναγιώτη Κρέμη, Κυριακή Μαραζάκη, Γιάννη Δεικτάκη και Nicholas Buttermilch αναχώρησαν στις 4 Νοεμβρίου από το λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης με προορισμό την… Καραϊβική. 

Τετραπλάσιο σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις το κοίτασμα πετρελαίου στο Κατάκολο

Τετραπλάσιο, σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις, είναι το κοίτασμα πετρελαίου στο Κατάκολο, καθώς τα βεβαιωμένα αποθέματα, τα οποία πιστοποιούνται από ανεξάρτητο οίκο, είναι 10,7 εκατ. βαρέλια έναντι 3 εκατ. που ήταν η εκτίμηση κατά την περίοδο που έγινε ο διαγωνισμός.

Εκτυπωμένα πλαστικά αντικείμενα συνδέονται μέσω Wi-Fi

Στο μέλλον, όταν το πλαστικό δοχείο με το απορρυπαντικό «καταλάβει» ότι ξεμένει από σαπούνι, θα συνδέεται αυτόματα και ασύρματα στο διαδίκτυο για να παραγγείλει κι άλλο. Προσοχή στη λεπτομέρεια: πρόκειται για πλαστικό μπουκάλι που δεν περιέχει κανένα ηλεκτρονικό εξάρτημα, παρόλα αυτά συνδέεται στο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού!

Το νεοταξικό κατάντημα των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται... τώρα και Ρομπότ "λαμπαδηδρόμοι"!!!


 

Η Νότια Κορέα «εκσυγχρονίζει» μια ιστορική παράδοση με το να επιτρέπει σε ρομπότ να κρατήσουν την ολυμπιακή δάδα.Στη λαμπαδηδρομία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς 2018 στην Πιεονγκτσιάνγκ, όχι ένα αλλά δύο ρομπότ είναι μεταξύ των λαμπαδηφόρων.

Τη 41η μέρα της λαμπαδηδρομίας, ο HUBO, ένα σχεδόν ανθρωπόμορφο ρομπότ το οποίο δημιούργησε το Korean Advanced Institute of Science and Technology, κράτησε τη δάδα πριν διαπεράσει έναν τούβλινο τοίχο και την παραδώσει στον δημιουργό του, τον Oh Jun Ho.

Πως 1.400 χρόνια ανθρώπινης γνώσης νικιούνται πανεύκολα με εξάσκηση… 4 ωρών από την τεχνητή νοημοσύνη!!!

Λίγους μήνες μετά την επίδειξη της ηγεμονίας του στο κινεζικό παιχνίδι Go, ο πανίσχυρος AlphaZero, ο αλγόριθμος της DeepMind του Κύπριου Ντέμη Χασάμπη, έδειξε για άλλη μια φορά τα δόντια του. 

Αυτή τη φορά έκανε σκόνη το Νο 1 πρόγραμμα σκακιού του κόσμου, το περιβόητο Stockfish 8, και το έκανε χωρίς να ξέρει καν το επιτραπέζιο παιχνίδι! Εκπαιδεύτηκε μόλις 4 ώρες στο σκάκι και έγινε άμεσα η πλέον υπολογίσιμη δύναμη του σκακιού παγκοσμίως.

Μισθοί και συντάξεις περικόπτονται

Αύξηση 20%-37% στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών - Το σύνολο εισφορών και φόρων θα φτάσει έως και 65% του εισοδήματος - Τα ασφαλιστικά των αγροτών από 14% θα πάνε στο 23,2%. 

Σε συνθήκες ασφυξίας οδηγούνται 1,4 εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες από τη νέα αύξηση των
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters