Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Γαλλική καταδίκη της Monsanto

Επιμέλεια: ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
 Δεν εγκαταλείπει τη µάχη της διείσδυσης και της κυριαρχίας στην ευρωπαϊκή αγορά αγροεφοδίων και αγροτικών προϊόντων ο κολοσσός της βιοτεχνολογίας Monsanto. Έτσι προτίθεται να...
εφεσιβάλει την απόφαση του δικαστηρίου της Λυών στα µέσα του περασµένου µήνα, σύµφωνα µε την οποία η εταιρεία είναι ένοχη για τη χηµική δηλητηρίαση του Γάλλου παραγωγού Πολ Φρανσουά. Ο 47χρονος αγρότης προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατηγορώντας την εταιρεία για ελλιπείς οδηγίες σχετικά µε την ασφαλή χρήση του ζιζανιοκτόνου Lasso και τις επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι υποφέρει από νευρολογικά προβλήµατα, όπως απώλεια µνήµης, τραύλισµα και πονοκεφάλους, αφότου εισέπνευσε το προϊόν, το 2004, κατά τον καθαρισµό του ειδικού ψεκαστήρα µε τον οποίο ψέκασε το ζιζανιοκτόνο. Συγκεκριµένα κατηγορεί την πολυεθνική ότι στην ετικέτα του Lasso δεν διευκρινιζόταν η παρουσία χλωροβενζολίου, ουσίας που ανιχνεύτηκε στα µαλλιά και τα ούρα του αγρότη. Ο συνήγορος του Πολ Φρανσουά χαρακτήρισε την απόφαση «ιστορική», δεδοµένου ότι για πρώτη φορά µια τέτοια υπόθεση έφτασε σε γαλλικό δικαστήριο. Η πλευρά της Monsanto αρνείται ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία που να συνδέουν την κατάσταση της υγείας του Γάλλου αγρότη µε το ζιζανιοκτόνο και ανακοίνωσε ότι προτίθεται να ασκήσει έφεση. Πάντως το συγκεκριµένο προϊόν έχει απαγορευτεί σε επίπεδο Ε. Ε. από το 2007, οπότε η Monsanto το αντικατέστησε από το γνωστό πλέον «Roundup» µε αντίστοιχη ποικιλία σπόρων ανθεκτικών στη δράση του τη «Roundup Ready».
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/monsanto.html

«Όποιος βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη θα τον παλουκώσουμε πάνω τους».

Οι Μανιάτες δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την πρόθεση του υπουργείου να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην περιοχή τους, η οποία έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura και Ζώνη Ειδικής Προστασίας. 
 
«Όποιος τολμήσει να βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη έχει... κάνει λάθος. Θα τον παλουκώσουμε πάνω στις ανεμογεννήτριες» δηλώνουν οι ντόπιοι. 
Σε πρόσφατη απόφαση του ο κ. Παπακωνσταντίνου δίνει το πράσινο φως για την κατασκευή αιολικών πάρκων στα βουνά της Μάνης αλλά και άλλων προστατευμένων περιοχών, υπό την προϋπόθεση ότι οι ανεμογεννήτριες που θα τοποθετηθούν θα διαθέτουν... ειδικό ραντάρ που θα τις σταματάει όταν πλησιάζει σμήνος πουλιών. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος παρέλαβε μέσα στο 2010 από γραφείο ειδικών, τη μελέτη αξιολόγησης περιοχών Natura και Ειδικής Προστασίας.  

Το περιεχόμενο της αναφέρει ότι στην οροσειρά του νοτίου Ταϋγέτου εκεί όπου έχει προβλεφθεί από τις ενδιαφερόμενες εταιρίες ενέργειας να εγκατασταθούν έξι συνολικά αιολικά πάρκα. Ωστόσο οι αντιδράσεις από οικολόγους και ντόπιους είναι ήδη πάρα πολλές. 
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα οι κάτοικοι έχουν ήδη πάρει τα όπλα και απειλούν να μην πατήσει κανείς το πόδι του στη Μάνη. Μάλιστα ο πατήρ Απόστολος ο ιερέας του χωριού Δρύαλος που ζει μαζί με την οικογένεια στο βουνό, στα σημεία όπου έχει προβλεφθεί να τοποθετηθεί αριθμός ανεμογεννητριών.  
 
« Εμείς ανεβαίνουμε καθημερινά για να φροντίσουμε τα ζώα μας. Κάθε μέρα διαπιστώνουμε ότι το βουνό γκρεμίζεται από την διάβρωση του εδάφους. Αν ανοίξουν οκτώ μέτρα δρόμο που λένε για να περάσουν τα μηχανήματα τους θα καταστραφούν περισσότερα από 100 μέτρα της πλαγιάς πάνω στη προσπάθεια να γίνει η διάνοιξη. Δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν με τις ζωές μας».



Ελεος!Διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόρριψη της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης από τον Άρειο Πάγο



Σοβαρά ερωτήματα και έντονο προβληματισμό για τις δυνατότητες των πολιτικών κομμάτων να αντιληφτούν ορισμένα λεπτά ζητήματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια προκαλεί η ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία το ελληνικό πολιτικό κόμμα εκφράζει την ανησυχία του για την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο της αίτησης της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου. (http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=26351)
 
Η τοποθέτηση αυτή του ελληνικού πολιτικού κόμματος προκαλεί πολλά ερωτηματικά αφού...
ο ΣΥΡΙΖΑ παραγνωρίζει το γεγονός ότι σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάνης η μειονότητα στην Θράκη είναι θρησκευτική και μάλιστα μετά από πρόταση της Τουρκίας και όχι εθνική.

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αγνοεί την συστηματική προσπάθεια του τουρκικού κράτους, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και του τουρκικού παρακράτους για τον εκφοβισμό, εκβιασμό και χειραγώγησης της μειονότητας ώστε αυτή να δηλώνει εξ αναγκασμού τουρκική.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ένωση θα έπρεπε να αναγνωριστεί λόγω της δικαίωσής της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όμως το ελληνικό πολιτικό κόμμα παραγνωρίζει ότι η απόφαση αυτή δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα και επιπλέον δεν φαίνεται να εκτιμά ως απειλή την εκμετάλλευση αυτών των οργανώσεων από το τουρκικό κράτος για την πρόκληση τριβών μεταξύ της μειονότητας και του ελληνικού κράτους. Δυστυχώς η αξιοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την διεθνή κοινότητα και από αναθεωρητικά κράτη αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Δυστυχώς όπως φαίνεται τα μαθήματα του Κοσόβου, του Ιράκ, και άλλων περιοχών που στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προκλήθηκαν πόλεμοι, διαλύθηκαν χώρες, αποσχίστηκαν επαρχίες με χιλιάδες νεκρούς, αλλά και η διχοτομική τουρκική πολιτική που εφαρμόστηκε στην Κύπρο στην δεκαετία του 1960 δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει τους ένθερμους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε τελική ανάλυση αν κάποιος καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας στην Θράκη σίγουρα δεν είναι το ελληνικό κράτος αλλα το τουρκικό που απαγορεύει με τα όργανα του στους Πομάκους να στείλουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία μέσω εκβιασμών και απειλών.

Είναι το τουρκικό κράτος που πληρώνει τις εφημερίδες για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη της Θράκης είναι το τουρκικό κράτος που επηρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα στις εκλογές, είναι το τουρκικό κράτος που σπείρει τον εθνικισμό και την διχόνοια στην μειονότητα. Μία απλή επίσκεψη στην Θράκη θα μπορούσε να αποδείξει ποιος τελικά καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά ποιος τρέχει στην Θράκη να τα δει αυτά ; 


http://enwtheite.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_3537.html

"Οι Ρώσοι μας είπαν ότι ο Α.Ρόντος γνώριζε την συνωμοσία δολοφονίας του Καραμανλή"! > Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας Καραμανλή από δυτικές μυστικές υπηρεσίες και MOSSAD

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση της συνωμοσίας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από «δυτικές μυστικές υπηρεσίες και του Ισραηλινούς», καθώς ο τότε διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, πριν λίγο, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9», όχι απλά επιβεβαίωσε το βάσιμο της υπόθεσης και την αξιοπιστία της σχετικής πληροφόρησης από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά προχώρησε στην αποκάλυψη και ενός ονόματος:

Αυτό του διαβόητου Άλεξ Ρόντου, το οποίο περιεχόταν μέσα στην ενημέρωση των Ρώσων, ότι ήταν «Ο άνθρωπος που γνώριζε την υπόθεση της συνωμοσίας για την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή»!
Μέσα στα έγγραφα που είχαν φτάσει από τις ρωσικές υπηρεσίες περιεχόταν το όνομα του Άλεξ Ρόντου, ως γνώστη της υπόθεσης αυτής. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο, αλλά γενικά ότι πληροφορίες μας έδιναν οι Ρώσοι αποδεικνύονταν απόλυτα αξιόπιστες».
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα μια επίθεση βόμβας με τηλεχειρισμό στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, η οποία έγινε ακριβώς όπως περιέγραφαν οι Ρώσοι ότι θα γινόταν η επίθεση κατά του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου.
Την ευθύνη της επίθεσης την είχε πάρει μια «τρομοκρατική» οργάνωση με την επωνυμία «Λαϊκή Θέληση», δηλαδή μία από αυτές τις οργανώσεις που οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν «ελεγχόμενες από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες». «Η επίθεση έγινε όπως ακριβώς περιγραφόταν ότι θα γινόταν η επίθεση στο κομβόϊ του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου. Βέβαια τότε ο Κ.Καραμανλής είχε πάρει μέτρα και δεν θα κινδύνευε πλέον».
Στην συνέντευξή του ο Ι.Κοραντής σημειώνει ότι «Οι πληροφορίες κρίθηκαν ως απόλυτα έγκυρες. Ακόμα και το συμπέρασμα ότι θα δολοφονούσαν τον Καραμανλή για να ανατρέψουν την ενεργειακή πολιτική του σε ότι αφορά την προσέγγιση με την Ρωσία, κρίναμε από όλα τα στοιχεία που περιήλθαν στην διάθεσή μας ότι δεν ήταν ένας έωλος ισχυρισμός, αλλά τεκμηριωμένος. Σε ότι αφορά το θέμα του Άλεξ Ρόντου και ότι γνώριζε την υπόθεση δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε".
O Άλεξ Ρόντος, σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών είτε όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών ο Γ.Παπανδρέου, είτε όταν ήταν πρωθυπουργός, με πολλές αποστολές σε πρώην σοβιετικές δημοκρατίες "ενεργειακού χαρακτήρα", με εμπλοκή σε ΜΚΟ στις χώρες αυτές, με κρίσιμο ρόλο στην πολιτική της Γεωργίας που οδήγησε την χώρα στον αυτοκτονικό πόλεμο κατά της Ρωσίας το 2008, ένας μυστηριώδης άνθρωπος που εμφανίζεται σε όλα τα "καυτά σημεία" του πλανήτη...

defencenet
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/03/blog-post_1386.html

Ψάξτε παντού για πετρέλαιο και ορυκτά




Το “ΙΓΜΕ” έχει έτοιμες τις έρευνες, εδώ και 15 χρόνια - Τώρα πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει αποφασιστικά στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο - Έωλες οι απειλές την Τουρκίας
Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας, ξεκίνησε πρόσφατα, τέλη του 2011, ένα πρόγραμμα ερευνών και αναζήτησης κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, από το υφυπουργείο Ενέργειας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έρευνες γεωπολιτικές, σεισμικές και τελικά γεωτρήσεις, από διεθνείς εταιρείες εξειδικευμένες στην αναζήτηση υδρογονανθράκων.
Ήδη προκηρύχθηκε διεθνής διαγωνισμός για έρευνες στο Ιόνιο – Ιωάννινα, Πατραϊκός Κόλπος, Κατάκολο – και νοτίως της Κρήτης, με πολλές εταιρείες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Εξάλλου ετοιμάζονται διαγωνισμοί και για άλλες περιοχές, π.χ. στον Έβρο, στην Καβάλα, στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στη Μεσσηνία,σ την Κρήτη.
Απορούμε και οργιζόμαστε για την εγκατάλειψη από το κράτος επί 15 χρόνια, των ερευνών για ανεύρεση πετρελαίου και ορυκτών, γιατί παλαιότερες έρευνες από το κρατικό Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, αλλά και από ξένα επιστημονικά ινστιτούτα, είχαν πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όσον αφορά την ύπαρξη σχετικών κοιτασμάτων.
Αλλά οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών ήταν απορροφημένες από το καταναλωτικό πανηγύρι, που βέβαια γινόταν με δανεικά χρήματα και γι' αυτό τελικά οδήγησαν τη χώρα μας στη χρεωκοπία και είχαν εγκαταλείψει προσπάθειες πολλών ετών σε αυτόν τον τομέα, όπως είχαν ξεχάσει και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.
Ορισμένες γεωτρήσεις, που είχαν ανακαλύψει πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, είχαν σφραγιστεί γιατί δεν ήταν συμφέρουσα η εμπορική αξιοποίησή τους.
Σήμερα όμως, με την άνοδο των τιμών των υδρογονανθράκων, κατέστη συμφέρουσα η εκμετάλλευσή τους και αυτό πλέον επιδιώκεται.
Ανασταλτικός παράγοντας για τις έρευνες υπήρξαν οι ποικίλες αντιδράσεις της Τουρκίας, που αυθαίρετα προβάλλει δικαιώματα, εκεί που δεν έχει, για αν εμποδίσει τη χώρα μας να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια του Αιγαίου.
Άλλωστε πολλές φορές έχει προτείνει τη συνεκμετάλλευση τους.
Υπενθυμίζουμε ότι το 1982, η Τουρκία απείλησε με πόλεμο, όταν η εταιρεία που αντλεί πετρέλαιο από τον Πρίνο – κοντά στη Θάσο – θέλησε να προχωρήσει σε γεωτρήσεις ανατολικά του νησιού, στα έξι ναυτικά μίλια, δηλαδή εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
Το ίδιο συνέβη όταν επιχειρήθηκαν γεωτρήσεις μεταξύ Μυτιλήνης και Λήμνου, όπου υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου.
Ακόμη και σήμερα η Τουρκία διατηρεί εχθρικές και αρπακτικές διαθέσεις έναντι της χώρας μας, όταν ισχυρίζεται ότι το νησί Καστελόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα, ενώ κατά το διεθνές δίκαιο και τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα. Και αυτό για να περιορίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρα μας.
Η Κύπρος, όμως, μας δίνει το παράδειγμα:
Χάραξε την αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της (ΑΠΖ) στη θάλασσά της και ήδη διενεργεί γεωτρήσεις που θα της εξασφαλίσουν φυσικό αέριο σίγουρα, αφού πρόκειται για το ίδιο κοίτασμα που έχει ανακαλύψει το Ισραήλ.
Η Τουρκία απείλησε την Κύπρο, έστειλε πολεμικά σκάφη και αεροπλάνα στο γνωστό οικόπεδο 12 της ΑΟΖ, αλλά δεν τόλμησε στρατιωτική επέμβαση, γιατί η εταιρεία που διενεργεί τις γεωτρήσεις, είναι αμερικανική, εβραϊκών συμφερόντων.
Η ταυτότητά της τα λέει όλα και εγγυάται την αδρανοποίηση του θρασέως γείτονα.
Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει, εφαρμόζοντας τη Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας, που θεσπίστηκε υπό την αιγίδα του ΗΕ και στην οποία έχει προσχωρήσει η χώρα μας και η Ευρωπαϊκή Ένωση, να ορίσει τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια και να χαράξει την ΑΟΖ σε όλες τις θάλασσές της και παράλληλα να αναθέσει γεωτρήσεις για ανεύρεση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε μεγάλες αμερικανικές εταιρείες, εβραϊκών συμφερόντων και σε γαλλικές και γερμανικές εταιρίες, ώστε να μην τολμήσει η Τουρκία να πράξει το παραμικρό εναντίον μας.
Εξάλλου οι ΗΠΑ και οι μεγάλες χώρες – μέλη της ΕΕ, έχουν ήδη δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική κινητικότητα για ανεύρεση πετρελαίου και φυσικού αερίου, που μαζί με τα αντίστοιχα κοιτάσματα του Ισραήλ και της Κύπρου, μπορούν να οδηγήσουν την ΕΕ στξην απεξάρτηση από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Ρωσίας, που επιθυμούν διακαώς για γεωπολιτικούς λόγους.
Τα υπάρχοντα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για την ανεύρεση πετρελαίου, φυσικού αερίου και πολύτιμων ορυκτών, εφόσον βεβαίως ψάξουμε τη χώρα και τις θάλασσες μας.
Σημειωτέον, ότι όλες οι σχετικές δαπάνες μπορούν να βαρύνουν αποκλειστικά τις εταιρείες που θα αναλάβουν, κατόπιν διαγωνισμού, τις σχετικές έρευνες, δεδομένου ότι η οικονομική κατάσταση του ελληνικού δημοσίου, αλλά και η έλλειψη τεχνογνωσίας, δεν επιτρέπουν την ανάληψη από το κράτος όλων των σχετικών εργασιών. Ψάξτε παντού, είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα.
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2012/03/blog-post_9983.html

Να γιατί λεηλατούν τις συντάξεις!


Σύμφωνα με έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που δημοσιοποίησε την περασμένη βδομάδα το πρακτορείο «Ρόιτερς», μέχρι τα τέλη του 2011 η Ελλάδα είχε πληρώσει στη Γερμανία τόκους ύψους 380 εκατ. ευρώ, οι οποίοι προέκυψαν από τη συμμετοχή της τελευταίας στο «πακέτο» του πρώτου μνημονίου.

Οποιος βιαστεί να πει «τζάμπα πράμα», καλό είναι να σκεφτεί το εξής:
Οι εγχώριοι «σωτήρες» - που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού για να πληρώνονται τόκοι 380 εκατ. ευρώ στους ξένους «σωτήρες» - ήταν αυτοί που, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για το PSI, έφτασαν στο σημείο να περικόψουν ακόμα και τις επικουρικές συντάξεις των 200 και 300 ευρώ, αφού - όπως έλεγαν - «έπρεπε να εξοικονομήσουν» 325 εκατ. ευρώ...
Να, λοιπόν, ποιοι είναι οι κύριοι που υποτίθεται ότι δανείζονται για να... «εξασφαλίσουν μισθούς και συντάξεις στο λαό»!
Είναι οι ίδιοι πουμε το ένα χέρι κόβουν 325 εκατ. ευρώ από τις συντάξεις πείνας του λαού, και με το άλλο χέρι πληρώνουν (από τα χρήματα που έχουν αρπάξει από τις συντάξεις του λαού) τα 380 εκατ. ευρώ των τόκων που προκύπτουν - μόνο για τους κεφαλαιοκράτες της Γερμανίας - από εκείνα τα δάνεια που τα ξεκοκαλίζουν, μαζί, οι ντόπιοι «πατριώτες» πλουτοκράτες και οι αλλοδαποί «φιλέλληνες» των μονοπωλίων...

Μας είπαν ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου συγκροτήθηκε με συγκεκριμένη αποστολή:
Να φέρει σε πέρας την υπόθεση του PSI, της νέας δανειακής σύμβασης και όλα όσα συγκροτούν τον κοινωνικό αφανισμό υπό την κωδική ονομασία «Μνημόνιο 2».
Ακούσατε, όμως, ποτέ να μας λένε ότι η συγκυβέρνηση, η συνύπαρξη, το συνεταιριλίκι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υπό τον κ. Παπαδήμο είχε, μεταξύ άλλων, ως αποστολή να φέρει σε πέρας - και μάλιστα με τον πλέον επαίσχυντο τρόπο - το οριστικό κουκούλωμα του σκανδάλου «Ζήμενς»;
Είναι προφανές ότι, για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται το ρηθέν ότι «στην πολιτική λέγονται πράγματα που δε γίνονται και γίνονται πράγματα που δε λέγονται».
Και κάτι ακόμα: ότι τα περισσότερα από αυτά που «δε λέγονται», ισοδυναμούν με πλήρη απόδειξη της πολιτικής ατιμίας εκείνων που τα διαπράττουν.

Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"

http://kostasxan.blogspot.com/2012/03/blog-post_96.html

Ο Γιλντίζ «έδωσε» τον Παπανδρέου για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Νέα «βόμβα» έσκασε από τα χείλη του Τούρκου Υπουργού Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, που αποκάλυψε, ότι ο Έλληνας πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχαν συζητήσει για την συνεκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του δεύτερου στην Ελλάδα! «Ναι είχε συζητηθεί το θέμα μεταξύ των Παπανδρέου και Ερντογάν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού μας στην Ελλάδα.
Η Τουρκία είναι ανοιχτή σε τέτοιες προτάσεις, αν υπάρξουν κοινά σχέδια» , είπε σε μία αποκάλυψη που φωτίζει τις ημέρες και τα έργα του Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Η επίσκεψη, την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε σπεύσει μάλιστα να χαρακτηρίσει τότε ως ιστορική, είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Μαίου του 2010 λίγες εβδομάδες πριν η Ελλάδα υπογράψει το πρώτο μνημόνιο με Ε.Ε και ΔΝΤ τον Ιούνιο του ίδιου του έτους, και παραδώσει πρακτικά την εθνική της κυριαρχία στην Τρόικα και τους δανειστές της, ο τότε πρωθυπουργός συζητούσε με τον Erdoğan την περαιτέρω παράδοση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο για την έναρξη «κοινών ερευνών» για πετρελαϊκά κοιτάσματα.newscode
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/03/blog-post_4668.html

Ας δούμε με προσοχή την έρευνα στο ΠΟΝΤΙΚΙ ιδιαίτερα εκει που αναφέρεται στους εμπόρους του φόβου.

Πάνος Καμμένος
Αυτό σε συνδιασμό με το εξαιρετικό άρθρο του Δευκαλίωνα στο στοχασμός-πολιτική μέρος του οποίου παραθέτω δείχνουν ότι απαιτείται ΑΜΕΣΑ

1.ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

2.ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

3.ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ 15-3-2012

"........Στην πατρίδα μας, αυτή η διαδικασία μπαίνει πάντοτε μπροστά όταν...
πρόκειται να ψηφιστούν και να εφαρμοστούν νέα περιοριστικά μνημονιακά μέτρα. Η επωδός γνωστή «αν δεν κάνουμε ό,τι μας λένε και δεν πάρουμε τα νέα μέτρα, θα χρεοκοπήσουμε, και τότε θα πεινάσουμε γιατί δεν θα έχουμε κρέας και γάλα, θα πεθάνουμε από το κρύο, γιατί δεν θα έχουμε πετρέλαιο να ζεσταθούμε, και θα αρρωστήσουμε, γιατί δεν θα έχουμε φάρμακα».
 
Ο Φόβος αρχίζει και φωλιάζει στις ψυχές των απλών ανθρώπων. Κάθε ημέρα που περνάει, ο φόβος στις ψυχές των απλών ανθρώπων μεγαλώνει γιατί ο βομβαρδισμός με το προαναφερόμενο μήνυμα σε διάφορες παραλλαγές εντείνεται. Και φτάνει η ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή των Ελλήνων.
 
Αρκετές χιλιάδες απλοί άνθρωποι (ενώ θα έπρεπε να είναι εκατομμύρια) διαδηλώνουν στο Σύνταγμα. Τα νέα μέτρα γίνονται νόμος και φέρνουν μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση. Κι εκεί σταματά η κάθε αντίδραση. Οι απλοί άνθρωποι θα ξαναμαζευτούν και πάλι όταν θα ψηφισθούν νέα μέτρα.
 
Οι φοβισμένοι ανακουφίζονται γιατί θα συνεχίσουν τα ράφια των super market να έχουν τρόφιμα, τα βενζινάδικα πετρέλαιο και βενζίνη, και τα φαρμακεία αφθονία φαρμάκων για κάθε ασθένεια. Δεν σκέφτονται όμως οι άμοιροι, μέσα στη σαστιμάρα τους και τον φόβο που τους παραλύει το νευρικό σύστημα, ότι δεν έχουν χρήματα ή σε λίγο καιρό, μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα, δεν θα έχουν χρήματα για:
 
• Να αγοράσουν τρόφιμα για τα παιδιά τους και τα στέλνουν στο σχολείο νηστικά.
 
• Η θέρμανση και η βενζίνη στο αυτοκίνητο είναι πολυτέλεια που έχει κοπεί εδώ και καιρό.
 
• Ενώ τα φάρμακα στις προθήκες των φαρμακείων είναι made in Pakistan κακής ποιότητας αντίτυπα των ακριβών πρωτοτύπων και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο σκοτώνουν αντί να θεραπεύουν.
 
Τα ίδια και χειρότερα θα συμβούν στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές. Τώρα η επωδός θα αλλάξει «μην ψηφίζετε αντιμνημονιακούς γιατί θα σταματήσουν να μας δανείζουν και θα χρεοκοπήσουμε». Άλλη μία γενναία δόση φόβου για το μονίμως φοβισμένο την τελευταία 2ετία Έλληνα μικρομεσαίο. Θα σταματήσει η καρδιά του την Κυριακή το βράδυ, μέχρι να οριστικοποιηθούν τα εκλογικά αποτελέσματα και να σχηματισθεί μνημονιακή πλειοψηφία. Και τότε θα κοιμηθεί ευτυχισμένος γιατί η πατρίδα θα έχει ξεφύγει για μία ακόμα φορά από το θανάσιμο εναγκαλισμό της χρεοκοπίας…
 
Τώρα το γεγονός ότι θα κοιμάται σε ένα κρύο σπίτι με τα παιδιά του νηστικά και χωρίς καμία προοπτική για μόρφωση και επαγγελματική αποκατάσταση, με τους γονείς του χωρίς στοιχειώδη σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν τον ενοχλεί καθόλου.........."
 Κόντρα στους εμπόρους του φόβου | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_9382.html

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-STATEMENT OF CONSTITUTIONAL RIGHTS VIOLATION AND DEMANDS

FOR ENGLISH PELASE SCROLL DOWN

Αναφέρουμε τις συνταγματικές παραβιάσεις που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

1. Την κατά παράβαση του συντάγματος ψήφιση του μνημονίου 1 και την παράνομη υπογραφή της πρώτης δανειακής σύμβασης από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου χωρίς καμία νομιμοποίηση και κρυφά από τον Ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο, την κατά παράβαση του συντάγματος, βάσει του μνημονίου 2, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τον έλεγχο του Ελληνικού κράτους σε ξένες δυνάμεις που καμία νομιμοποίηση δεν έχουν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις δεσμεύσεις ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα αμφισβητούμενων δανειστών με κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού.

2. Την Από την 11η Νοεμβρίου του 2011, παράνομο και αντισυνταγματικο διορισμό, αντίθετα προς τη βούληση του Ελληνικού λαού, ως πρωθυπουργό της χώρας του κ. Λουκά Παπαδήμου και τη συνεργασία με τους αρχηγούς των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ καθώς αντίθετα από τη λαϊκή βούληση προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια των ξένων δυνάμεων, παραβλέποντας και παρακάμπτοντας την ίδια τη βούληση του λαού που οφείλουν να υπηρετούν.

3. Κατά παράβαση του άρθρου 1 παρ. 2 «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και παρ. «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το σύνταγμα» - παραβίαση και παράκαμψη της λαϊκής βούλησης.

4. Κατά παράβαση του άρθρου 2 παρ.1 «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας» του άρθρου 4 παρ.1 «οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου» παρ.2 «οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις» και παρ. 5 «οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους» - κατεύθυνση του Ελληνικού λαόού στην αναξιοπρέπεια, την ανέχεια και την κοινωνική ανισότητα.

5. Κατά παράβαση του άρθρου 5 παρ. 2 «όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους…» παρ. 3 « Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται…», του άρθρου 7 παρ.2 «Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται» καθώς και του άρθρου 11 παρ. 1 «οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα» ασκήσατε βία μέσω της αστυνομικής αυθαιρεσίας και καταστολής προκειμένου να εμποδίσετε την ελεύθερη έκφραση της βούλησης του Ελληνικού λαού, που ορίζεται και προστατεύεται ρητά από το σύνταγμα.
Κατά παράβαση του άρθρου 22 παρ.1 «Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού» - διάλυση κάθε νομικής προστασίας των εργαζομένων και νομοθέτηση κατ’ εντολήν και προς όφελος των δανειστών και ενάντια στο εθνικό συμφέρον.

6. Κατά παράβαση του άρθρου 28 παρ.3 «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δε θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας» - συναίνεση στην εφαρμογή και ψήφιση του νέου μνημονίου (γνωστό ως “μνημόνιο 2″) και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης παραχωρώντας εν γνώση σας καθ’ ολοκληρίαν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος χωρίς καν την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών (300).

7. Οι συνταγματικές και οι διεθνούς δικαίου εγγυήσεις σεβασμού και προστασίας της εθνικής κυριαρχίας προσβάλλονται επιπλέον: (α) Με την επανάληψη-όπως και στη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης της 10.5.2010- της ρήτρας παραίτησης από τις ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας, (β) με τον υπερδανεισμό της χώρας και την άμεση στέρηση της δυνατότητας ικανοποίησης των βασικών αναγκών του ελληνικού λαού και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ελλήνων πολιτών, (γ) με τη σώρευση «επαχθούς» δανεισμού και (δ) με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του δημοσίου διεθνούς δικαίου που διέπει τις διεθνείς συμβάσεις των κρατών. Συνεπώς, το κείμενο που καλείται η Βουλή να ψηφίσει παραβιάζει στον πυρήνα τους τις συνταγματικές εγγυήσεις της εθνικής κυριαρχίας, της λαϊκής βούλησης.

8. Τα μέτρα που προβλέπει το κείμενο του μνημονίου και επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας των βαρών, του κοινωνικού κράτους δικαίου (άρθρα 4 παρ. 5 και 25 παρ. 1 του Συντάγματος) και τις εγγυήσεις των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων (άρθρα 22 και 23 του Συντάγματος). Παραβιάζουν επίσης θεμελιώδεις εγγυήσεις της Συνθήκης της Λισαβόνας (του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων) και του διεθνούς δικαίου, καθώς και εγγυήσεις του διεθνούς δικαίου.

ΖΗΤΟΥΜΕ
1.
 Ακύρωση της δανειακής σύμβασης Ελλάδας /κρατών Ευρωζώνης /ΔΝΤ, του
Μνημονίου και όλων των νόμων και διοικητικών πράξεων που έχουν εκδοθεί

2.
 Ακύρωση του επονείδιστου δημόσιου χρέους που ανέρχεται τουλάχιστον στα
2/3 του συνολικού δημόσιου χρέους και βαθύ κούρεμα του υπολοίπου δημοσίου χρέους.

3.
 Άμεση και αποτελεσματική διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και
του αναγκαστικού κατοχικού δανείου και των άλλων ελληνικών απαιτήσεων κατά της Γερμανίας

4. Δίκαιη ανακατανομή του παραγόμενου κοινωνικού πλούτου, παραγωγική
συγκρότηση της χώρας, προστασία των δημοσίων αγαθών και του κοινωνικού κράτους, καθώς και επιστροφή στην Ανάπτυξη.

5.  Συντακτική Συνέλευση για θέσπιση νέου Συντάγματος με βάση τις αρχές της λαϊκής κυριαρχίας και της άμεσης δημοκρατίας.

6.  Κατοχύρωση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

8. ΄Άρση των συνταγματικών παραβιάσεων και μη επανάληψής τους στο μέλλον.

7.  Παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα και τους νόμους.

We mention the constitutional violations that have occurred recently in Greece.


1. Contrary to the constitution, the voting of the Memorandum of passage 1 and the illegal signing
of the first loan agreement by Mr. G. Papakonstantinouun, under no legitimacy and in
secrecy by the Greek people and the parliament. In violation of the
constitution, under Memorandum 2, the assignment of sovereignty
and control of the Greek state in which foreign powers have no
legitimacy to intervene in the internal affairs of Greece but they are commited to
safeguard the interests of questionable lenders and not to violate the rights of Greek people.


2. From the November 11, 2011, the illegal and unconstitutional appointment,
against the will of the Greek people as prime minister of Mr Lucas
Papademos and the cooperation with the party leaders of PASOK, ND and LAOS
and unlikethe popular will to move forward the plans of foreign forces, ignoring the popular rights that have to respect.


3. In violation of Article 1 § 2 "the foundation of government is popular
sovereignty" and paragraph "All powers emanate from the people, are existing
afor the Nation and are exercised as stipulated by the Constitution"- violation of popular will.


4. In violation of Article 2 para 1 "The Respect and protection of human dignity
constitute the primary obligations of the state" in Article 4 para 1
"All Greeks are equal before the law" Paragraph 2 "Greek men and women have equal
rights and obligations "and paragraph 5" Greek citizens contribute
without distinction to public charges in proportion to their means "- Leading people of Greece to indignity and National inequality.


5. In violation of Article 5 § 2 "everyone within the Greek territory shall
enjoy full protection of life, honor and freedom ..." Fri, the 3rd
"Personal liberty is inviolable. No
one is persecuted, arrested, imprisoned or otherwise confined ... ",
Article 7 paragraph 2" Torture, any bodily injury, impairment of health
or psychological violence, and any other offense against human dignity
are prohibited and punished " and
Article 11, paragraph 1 "the Greeks have the right to assemble
peaceably and without arms" use force by police arbitrariness and
repression in order to prevent the free expression of the Greek people, derived by the Constitution

In violation of Article 22 paragraph 1 "Work is a right protected by the
State, which provides for the creation of conditions of employment for
all citizens and for the moral and material advancement of the rural and
urban population" - breaking up any legal protection for workers and lawmaking at the behest and for the benefit of creditors and against the national interest.


6. In
violation of Article 28 para.3 "Greece shall freely proceed by law
passed by an absolute majority of the total number of members,
restrictions on the exercise of national sovereignty, insofar as this is
dictated by important national interest, does not affect the human
rights and the foundations of democratic government and is based on the
principles of equality and under the condition of reciprocity "- a
consensus implementation and adoption of the new memorandum (known as
the" Memorandum 2 ") and the signing of the new loan agreement, pointing the attention on the sovereignty of Greece without even the absolute majority of the total number of members (300).


7. The constitutional and international law guarantees respect and protection
of national sovereignty are affected in addition: (a) By repeating-as in
the Loan Facility Agreement of 05/10/2010, the clause waiving the
immunity of sovereignty, (b) overloaning the
country and the immediate denial of satisfaction of basic needs of the
Greek people and decent living conditions of Greek citizens, (c) the
cumulation "burdensome" debt and (d) the application of English law
rather than public international law governing international conventions of states. Therefore, the text called the House to vote violates the core constitutional guarantees of sovereignty, the popular will.


8. The measures in the text of the memorandum and imposed on the Greek people
violate principles of equal weights, the social state of law (Article 4 §
5 and 25 § 1 of the Constitution) and the guarantees of social rights
of the Greeks (Articles 22 and 23 of the Constitution). Also
violate fundamental guarantees of the Treaty of Lisbon (the Charter of
Fundamental Rights) and international law, and guarantees of international law.


WE DEMAND

1.

 Cancellation of the loan agreement Greece / Member Eurozone / IMF,

Memorandum and all laws and administrative acts issued

2.

 Cancellation of contemptible debt amounting to at least

2/3 of total debt and deep cut of the remaining debt.

3.

 Immediate and effective compensation claim of German and

occupation of the forced loan and the other Greek claims against Germany

  4. Fair distribution of social wealth produced, production
protection of public goods and the welfare state and return to growth.

  5. Adoption
of a new Constitution based on the principles of popular sovereignty and direct democracy.

6. Ensurance of National independence.

7. Repeal of constitutional violations and non-repetition in the future.

8. Attribution of responsibility to those responsible.


 SUPPORT GREECE
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/statement-of-constitutional-rights.html 

Βόμβα-Προβόπουλου: Ο Παπανδρέου ήξερε πως δεν υπάρχουν λεφτά



Βόμβες εξαπέλυσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος που κατέθεσε για το έλλειμμα του 2009.
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Χρήστος Πρωτόπαπας): Ειδοποιήσατε τον τότε Πρωθυπουργό, τον Υπουργό, τους Αρχηγούς των Κομμάτων ότι έχουμε δημοσιονομικό εκτροχιασμό, όπως λέτε;

ΜΑΡΤΥΣ: Όταν δημοσιεύεται ένα κείμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος δεν χρειάζεται να γίνει ενημέρωση, γιατί αυτό είναι σε γνώση όλου του ελληνικού λαού. Σας είπα προηγουμένως –δεν έχω τα αποκόμματα αλλά μπορώ να σας τα στείλω- ότι την επομένη που έβγαιναν αυτές οι στατιστικές, ήταν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Χρήστος Πρωτόπαπας): Παρ’ όλα αυτά έχει γραφτεί ότι είχατε ενημερώσει αρμοδίους.
ΜΑΡΤΥΣ: Βεβαίως. Αν θέλετε, ως εκ περισσού θα χρειαζόταν ενημέρωση…
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Χρήστος Πρωτόπαπας): Το κάνατε όμως και καλώς το κάνατε.


ΜΑΡΤΥΣ: Είχα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα σας δώσω διάφορες ημερομηνίες, οι οποίες είναι διαφορετικές, για τις συναντήσεις. Άρα, σε διαφορετικές ημερομηνίες, διαφορετικά στατιστικά στοιχεία τους έλεγα. Στις 9 Ιανουαρίου του 2009, στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 η οποία είναι ίσως η πιο κρίσιμη ημερομηνία. Στις 8 Σεπτεμβρίου του 2009 ενημέρωσα λεπτομερώς τον τότε Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μετέπειτα Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, παρουσία της κ. Λούκας Κατσέλη και του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ότι το έλλειμμα θα κινηθεί το 2009 προς διψήφιο ποσοστό, πιθανότερα υψηλότερο και του 10%. Την ίδια ενημέρωση έκανα στον κ. Παπανδρέου, πάλι με την ίδια σύνθεση, με τα στοιχεία βέβαια τα νεώτερα, γιατί είχε προστεθεί ένας μήνας.

Σύμφωνα με τα πρακτικά, στην ερώτηση του Γ. Πρωτόπαπα, «πότε κάνατε ενημέρωση στον κ. Παπανδρέου»,  απάντησε:  «Στις 4 Οκτωβρίου έγιναν οι εκλογές. Την Τρίτη αν θυμάμαι καλά ήταν το πρώτο ραντεβού με τον πρωθυπουργό. Αν πάμε και μετά τις εκλογές, την Πέμπτη –ήταν 9 Οκτωβρίου- είχα μία μακρά συνάντηση με τον υπ. Οικονομικών κ Παπακωνσταντίνου.


Βγαίνοντας έκανα μια δήλωση –είναι καταγεγραμμένη και από τηλεοράσεις- την οποία θα σας διαβάσω ακριβώς: «Αν συνυπολογίσει κανείς τη δυναμική όπως έχει διαμορφωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι τους επόμενους μήνες, θα μπορούσε κανείς να πιθανολογήσει με σχετική βεβαιότητα ότι το έλλειμμα δυστυχώς –είχα πει- θα αγγίξει αν δεν ξεπεράσει τα επίπεδα του 12%».

 Βέβαια, αναφερόμουν στα στοιχεία που εμείς είχαμε στη διάθεσή μας, του Κρατικού Προϋπολογισμού. Όπως γνωρίζετε ο Κρατικός Προϋπολογισμός είναι το 75%, το 80%, το 85% μερικές φορές του συνόλου των δανειακών αναγκών, αυτό που λέγεται «γενική κυβέρνηση». 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_7267.html

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!



Αυτά που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν τελειωμό! Τις τελευταίες ημέρες και δη από το Εθνικό Συμβούλιο και μετά, έρχονται στο Κίνημα, κύμα παραιτήσεων χωρίς να υπάρχει φραγμός!
Στην Ιπποκράτους, έχουν... σοκαριστεί, το σοκ όμως είναι μεγαλύτερο στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς έρχονται και οι εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή, χωρίς κανένας να μην γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί.


Σήμερα, την παραίτησή του από τη θέση του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου έστειλε ο Δημήτρης Πιπεργιάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «...Το ΠΑΣΟΚ, ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται και αποξενωμένο από τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν και το ανέδειξαν σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων της μεταπολιτευτικής περιόδου, έχει καταντήσει ΄΄άδειο πουκάμισο΄΄».

Παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ και ο Θέμης Τζήμας, που παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο τονίζοντας τα εξής: «Στο τελευταίο Εθνικό Συμβούλιο περάσαμε σε ένα νέο στάδιο: στην ολοκληρωτική φίμωση της άλλης άποψης, της όποιας αριστερής, αντινεοφιλελεύθερης φωνής.


Μέσα από επιλεκτική και όχι πλήρη εφαρμογή των προβλέψεων του καταστατικού- αλήθεια και για παράδειγμα, που είναι η λίστα των μελών του ΠΑΣΟΚ και σε ποιους υποψήφιους τη δώσατε ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν υπογραφές από τη βάση μέσα από τη διατήρηση οργάνων των οποίων η θητεία είχε λήξει, μέσα από πιέσεις και μέσα από συνθήκες τηλεοπτικής χούντας, όπου συγκεκριμένος υποψήφιος δεν αναφερόταν καν ως υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς ποτέ κανείς σας να διαμαρτυρηθεί όπως είχατε υποχρέωση για την τήρηση των κανόνων περί αντικειμενικής ενημέρωσης και ισότιμης συμμετοχής οδηγηθήκαμε στη φοβική επιλογή της μιας και μόνης υποψηφιότητας...».


Παραιτήθηκε τέλος και ο Σταμάτης Δημητρίου από μέλους της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αθήνας λέγοντας τα εξής: « Δυστυχώς  τα τελευταία  2 χρόνια,  παρακολουθώ όπως όλοι μας το βαθύ ρήγμα που δημιουργήσαμε στην Κοινωνία, την απομάκρυνσή μας από αυτήν, καθώς και την βαθιά Ιδεολογική και Πολιτική μας ήττα. Οι τελευταίες δε πολιτικές εξελίξεις της Κυριακής, με αναγκάζουν να σας υποβάλλω την παραίτησή μου, από μέλος του ΠΑΣΟΚ - και μέλος  της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας».



apospasmagr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_719.html

Έλληνας 17χρονος Hackare Την NASA...!

Στις 3 Μαρτίου του 2012, ο Έλληνας Hacker με το όνομα «Punker». Κατάφερε να βρει ευαισθησία στην κρατική ιστοσελίδα της NASA και απέκτησε 
πρόσβαση στην βάση
δεδομένων τους! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, απόρρητα Βίντεο αλλά και κρυπτογραφυμένες και μη σημειώσεις, να αντληθούν από αυτόν.
Η αδυναμία έδωσε στον «Punker» την δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε εξυπηρετητή του Goddard Space Flight center της NASA. Οι κωδικοί που άντλησε απομακρυσμένα έδιναν πρόσβαση στο Γραφείο Καινοτομιών και Επικοινωνίας του διαστημικού κέντρου Goddard σε υποσύνδεσμο της ιστοσελίδας που αναφερόταν σε βραβεία Spin-off εταιρειών.Για την επίτευξη της απομακρυσμένης πρόσβασης χρησιμοποίησε όπως μας ενημερώνει τον κωδικό χρήστη με στοιχεία  User: bnewhall(Ο κωδικός δεν δίνετε για  λόγους προστασίας).Σύμφωνα με δηλώσεις του 17χρονου «Punker» που έχει καταγωγή από την Κρήτη όπως επιθυμεί να τονίσουμε,  «αν και νεοεμφανιζόμενος στον κόσμο του hacking έχω στοχοποιήσει sites υψηλής επισκεψημότητας και θα κοινοποιήσω αδυναμίες που προκαλούν διαρροή δεδομένων και όχι απλά XSS«.Η Ιστοσελίδα Τέθηκε εκτός λειτουργείας από την Διαχείρηση της NASA.
Μπράβο λοιπόν στον νεαρό Punker, o οποίος είναι και στην ομάδα G.H.S(Greek Hacking Scene).

Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο και εκπαιδευόμαστε στα βουνά"



Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της πατριωτικής πολιτοφυλακής σύμφωνα με την οποία ομάδες πολιτών - οπλιτών αναλαμβάνουν να φυλάξουν τους Ελληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου.

Κάποιοι ήδη σπεύδουν να χαρακτηρισουν την κίνηση αυτη παραστρατιωτική και παρακρατική ενώ ηδη η εθνική πολιτοφυλακή διαχωρίζει τη θέση της και λεει πως δεν έχει καμία σχέση με την πατριωτικη πολιτοφυλακή.

Οπως δήλωσε στο Newsit o επικεφαλής της πατριωτικής πολιτιφυλακής Γιώργος Ανεστόπουλος "η πατριωτική πολιτοφυλακή είναι πάρα πολλές ομάδες εφέδρων στρατιωτών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουν να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται ακόμη και μετά τη θητεία τους. Αποτελείται μόνο από έφεδρους οπλίτες και όχι από απόστρατους αστυνομικούς και στρατιωτικούς, μόνο από οπλίτες και αξιωματικούς όχι εν ενεργεία, όχι εν αποστρατεία, αυτό ειναι μια απο τις παραφιλολογίες που ακούστηκαν".

"ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ"
"Περιμένουμε έναν πόλεμο" τονίζει ο κύριος Ανεστόπουλος και συνεχίζει "πόλεμο της χειρότερης μορφής που θα προκύψει μέσα από αυτό το χάος που έρχεται, η χρεκοπία θα φέρει πείνα, η πείνα θα φέρει εξαθλίωση, έχει δικαίωμα ο λαός μας να παλέψει μόνος του για να ξαναβρει το δρόμο του. Αυτό το οικονομικό χάος που ζούμε κάποιοι δυστυχώς θα πάνε να το εκμεταλλευτουνε; Στο ερώτημα ποιοι ειναι αυτοί οι κάποι τα 6 εκατομμύρια λαθρομεταναστών δεν εγκυμονούν τίποτα καλό. Γιατί 6 εκατομμύρια και όχι 300.000 που λένε άλλοι; Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο να δείτε τις σχετικές αναφορές - εκθέσεις της ΕΥΠ, δε μπορούμε να καλύπτουμε κάτω από το χαλί πια αυτό το πρόβλημα".

Στο ερώτημα πόσοι συμμετέχουν στην στρατιωτική πολιτοφυλακή απαντά "πανελλαδικά, κάθε ομάδα εφέδρων εχει τη δική της δομή, τη δική της δυναμική και δε θα ήθελα να μπούμε σε λεπτομέρειες, όμως συνολικά οι έφεδροι που δραστηριοποιούνται ειναι πολλές δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλαδα, εδώ και αρκετά χρόνια".

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν σχέση με την εθνική πολιτοφυλακή και απαντά σε οσους λενε πως ειναι παρακρατική και στρατιωτική οργάνωση πως "δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν νοείται αυτό το παρακρατική. Το παραστρατική για να νοείται πρέπει να φέρει όπλα κάποιος και να έχει στρατιωτική δράση. Εμείς ούτε όπλα έχουμε, ουτε στρατιωτική δράση. Λέμε οτι είμαστε μια ομάδα εφέδρων που πηγαίνει στα βουνά και εκπαιδεύεται, με κάθε νόμιμη διαδικασία και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και εκεί θα παραμείνουμε εφόσον δε συμβεί τίποτα. Αν όμως συμβεί και κάποιοι πάρουν τα οπλα ενάντια στο λαό μας και η πολιτεία φανεί ανίκανη και αδύνατη να προστατέψει και εμάς και τις οικογένειες μας και το λαό μας, λογικό είναι πως όλοι θα κατεβουν στους δρόμους, να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Πως θα μπορουσαμε να μην κατεβούμε και εμείς; Δεν έχουμε όπλα.

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"
Στο ερώτημα εαν έχουν κάποια συνδέση με κόμμα η πολιτικό κίνημα ξεκαθαρίζει πως "δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με κανέναν πολιτικό σχηματισμό. Εχουμε πολιτική σκέψη αλλά ουτε πολιτικό κόμμα μας ελέγχει ούτε έχουμε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με κόμματα.

Στο ερώτημα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να προστατέψουν όλους τους υπόλοιπους εάν υπάρξει ανάγκη απαντά "από τη στιγμή που η πολιτεια δεν μπορεί να προστατέψει την οικογένειά μου έχω το δικαίωμα να τους προστατέψω εγώ με κάθε μέσο και τρόπο. Η πολιτεία εινα υποχρεωμένη να μας παράσχει ασφάλεια, απο τη στιγμή που δεν μπορεί να το κάνει τοτε να ειναι προετοιμασμένη η κοινωνία οτι η ιδια θα γεννήσει απο μέσα της τις δυνάμεις που θα φροντίσουν να διασφαλίσουν τη χαμενη αίσθηση ασφάλειας".

Τέλος απαντά γιατί υπγράφει ως γεράκι του Αιγαίου. "Αυτό ειναι καθαρά συμβολικό καθώς τις τελευταίες δεκαετίες εγινε σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή της Μεσογείου οπου ζουμε να θεωρείται πως στην Ελλάδα κατοικουν μόνο περιστέρες που κάποιοι τις κάνουν οτι θέλουν. Θέλαμε να δείξουμε οτι σε αυτο τον τόπο κατοικούν και γεράκια και θέλουμε να γίνει σαφές αυτό το πράγμα. Ανθρωποι που ειναι όχι μόνο προετοιμασμένοι για πόλεμο αλλά προετοιμασμένοι για όλα. Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο και αχρείαστο να είναι".

Και πως αντιδρά η ηγεσία της αστυνομίας στην ύπαρξη αυτών των ομάδων; Ο κ. Κοκκαλάκης περιορίστηκε χθες να πει ότι "η συντεταγμένη Πολιτεία έχει προσδιορίσει τις δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του τόπου". Α! είπε και ότι η χρήση όπλων airsoft δεν είναι απαγορευμένη.


newsit
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_8255.html

“Κόβονται” μάρτυρες-κλειδιά στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η διαδικασία καταθέσεων- ακροάσεων στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.Παρά το ότι τα φώτα της δημοσιότητας επιμελώς διατηρούνται μακριά από θέματα- φωτιά (σκάνδαλο Siemens, υπόθεση swap της Goldman... Sachs, εμπράγματη υποθήκευση της εθνικής περιουσίας/ορυκτού πλούτου, φούσκωμα ελλείμματος) αποτελεί κοινό μυστικό ότι αυτά τα θέματα στη συνείδηση του κόσμου θα μείνουν.

Υπάρχουν ερωτήματα για τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού, του πρώην τσάρου Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος ευθύνεται για την υπογραφή κρίσιμων ρυθμίσεων. Το πιθανότερο είναι, πως και η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ δε θα καταλήξει πουθενά άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η κατηγορούμενη παράταξη είναι και κρίνουσα σε αυτή την Εξεταστική.

Μη ξεχνάμε το ρόλο του Ευ. Βενιζέλου, με νομοθετική παρέμβαση του οποίου άλλαξε περυσι τον Σεπτέμβριο όλο το Δ.Σ της Αρχής αφήνοντας ανέγγιχτο μόνο τον επικεφαλής Ανδρέα Γεωργίου αυτό από μόνο του αρκεί για να δημιουργήσει τουλάχιστον υπόνοιες. Οπως φάνηκε απο την δεύτερη κατάθεση της Ζωής Γεωργαντά (πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, που αποπέμφθηκε από τον επικεφαλής της Αρχής) το «…έλλειμμα θα μπορούσε να συγκρατηθεί αν η κυβέρνηση λάμβανε μέτρα» και, πως «το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν 12,5% και το υπόλοιπο αποτέλεσμα φουσκώματος».

Το εξωφρενικό είναι, πως χωρίς να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις κόπηκαν από την εξεταστική διαδικασία τις τελευταίες ημέρες 14 μάρτυρες. Τα ονόματα μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς αναιτιολόγητα κρίθηκε πως δεν έχουν κάτι το χρήσιμο να καταθέσουν η Λ. Κατσέλη, ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Χουντής οι Γ. Ρωμανιάς, Σ. Ρομπόλης, Επ. Μαριάς. Ακόμη πιο περίεργος θεωρήθηκε ο αποκλεισμός της Λ. Κατσέλη, η οποία εκ θέσεως φαίνεται να γνώριζε κρίσιμα στοιχεία, του Γ. Κασιμάτη ο οποίος είχε προσφύγει με αγωγή κατά του επικεφαλής της Αρχής (και εκ μέρους του Δ.Σ.Α).

Αφήνουμε τελευταία την περίπτωση του Ν. Χουντή καθώς ήταν εκείνος που με σειρά καίριων επερωτήσεων στα αρμόδια Κοινοτικά όργανα άνοιξε πρώτος το θέμα του αυθαίρετου συνυπολογισμού χρεών νοσοκομείων και προβληματικών οργανισμών του Δημοσίου καταγγέλοντας πως με αυτό τον πρώτο διογκώθηκε το έλλειμμα για τρεις διαδοχικές χρήσεις.Καταλαβαίνουμε οτι χωρίς αυτές τις καταθέσεις δεν μπορεί να εξεταστεί η υπόθεση στη πραγματική της διάσταση (και ίσως να μην είναι και τόσο επιθυμητό) και ρεαλιστικώς δε θα καταλήξει εκεί που πρέπει.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_2374.html

ΒΙΑΙΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ

Υπό τον ασφυκτικό κλοιό μεγάλου συγκεντρωμένου πλήθους, ματαιώθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με κεντρικό ομιλητή του υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Η ματαιωθείσα εκδήλωση ήταν να γίνει την Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2012, στις 8:00 μ.μ. στην καφετέρια «Da Vinci», στην Αγία Παρασκευή, όπου τελικά ο επίσημος προσκεκλημένος υπουργός δεν.....
τόλμησε να πάει, λόγω του εξανιστάμενου πλήθους που είχε κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο.

Η πληροφορία για την προγραμματισμένη εκδήλωση, που μέχρι το προηγούμενο βράδυ κρατούνταν μυστική, ήρθε εμπιστευτικά στον Πυρήνα του ΕΠΑΜ Αγίας Παρασκευής από πρώην μεγαλοστέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ και εν ριπή οφθαλμού κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Μέλη του ΕΠΑΜ Αγίας Παρασκευής, κινήματα πολιτών, η Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση της Αγίας Παρασκευής και πολλοί άλλοι.

Ήδη από τις 7:30 το βράδυ, ο δρόμος από τον χώρο είχε κατακλυστεί από πλήθος κόσμου, εφοδιασμένοι με κάθε λογίς «εδώδιμα» προϊόντα για να προϋπαντήσει τον «λαοφιλή» υπουργό.

Κατά τις 8:00 άρχισαν να καταφθάνουν σιγά-σιγά οι συνδαιτυμόνες και να εισέρχονται «επευφημούμενοι» στον χώρο της προγραμματισμένης εκδήλωσης. Όμως μάταια περιμέναμε τον επίσημο προσκεκλημένο, ο οποίος δεν έλεγε να εμφανιστεί.

Κατά τις 9:30 αποφάσισα μαζί με κάποιον συναγωνιστή μου να μπούμε κι εμείς μέσα για να κατοπτεύσουμε τον χώρο, ώστε να δράσουμε ακαριαία την κατάλληλη στιγμή. Μας υποδέχθηκε ένα «μπράβος» και μας ρώτησε ευγενικά: «Ήρθατε για το κ. Λοβέρδο;». του απαντήσαμε καταφατικά και εκείνος μας οδήγησε στο πάνω όροφο, σε μια μεγάλη αίθουσα. Αναρρίγησα! Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από «κουστουμάτους»! Αισθάνθηκα που βρισκόμουν μέσα σε μια λυκοφωλιά. Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πασκίτες, μεγαλογιατροί και συνδικαλιστάδες, κυρίως από τον «Ερυθρό Σταυρό» (το οποίο νοσοκομείο, παρεμπιπτόντως, προορίζεται για ξεπούλημα) και λογίς-λογίς παρατρεχάμενοι του Συστήματος, που δεν διστάσουν και την ψυχή της μάνας τους να δώσουν προκειμένου να γλύψουν ένα μικρό κοκκαλάκι από το σώμα της κατακρεουργημένης πατρίδας μας.

Γίναμε αμέσως αντιληπτοί. Μας αναγνώρισαν ως ξένο σώμα μέσα στην μακάβρια συμμορία τους, ίσως λόγου του ανθρώπινου προσώπου μας, και μας ζήτησαν, όχι και τόσο ευγενικά, να αποχωρήσουμε πάραυτα. Όπως και έγινε.

Βγήκαμε ξανά στον δρόμο, όπου εκείνη τη στιγμή ο κόσμος φώναζε ένα σύνθημα που φτιάχτηκε επί τόπου:

«Αργείς κι εγώ κρυώνω, θα πάθω πνευμονία

Κι εσύ την έχεις κάνει μπουρδέλο την υγεία»

Τελικά, κατά τις 11:00 μάθαμε ότι ο Λοβέρδος δεν πρόκειται να έρθει και η εκδήλωση ματαιώνεται. Παραμείναμε στον χώρο, καταλαμβάνοντας δεξιά και αριστερά την μοναδική έξοδο, από όπου και χειροκροτούσαμε και επευφημούσαμε ειρωνικά την υποχωρούσα συμμορία. Μου έκανε εντύπωση το παγερό βλέμμα των περισσοτέρων από δαύτους, μα κυρίως η σκληράδα του προσώπου τους. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, αλλά τέρατα ανθρωπόμορφα!

Δύο μόνο πράγματα μου έδωσαν ικανοποίηση. Πρώτον, επειδή ματαιώσαμε την μαύρη εκδήλωση και δεύτερον, η αντίδραση ενός αστυνομικού κατά την έναρξη της συνάθροισής μας. Είχε σταματήσει ένα περιπολικό και μας ρώτησε ο αστυνομικός γιατί τέτοια λαομάζωξη; Του είπαμε πως μαζευτήκαμε για να προϋπαντήσουμε τον Λοβέρδο. «Τι», απόρησε εκείνος. «Θα έρθει εδώ στα μέρη μας ο Λοβέρδος;». «Τέτοια πληροφορία έχουμε», του λέμε εμείς. Κι εκείνος μας ρωτάει με νόημα: «Γιαούρτια φέρατε;» Και στην απάντηση «και όχι μόνο», μας λέει αποκαρδιωμένος: «Όχι ρε γαμώτο. Είμαι εν υπηρεσία τώρα. Αλλιώς θα ερχόμουνα κι εγώ μαζί σας. 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_5229.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters