Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ετοιμάζουν το Μεγάλο Ισραήλ, από την Μεσόγειο μέχρι την Μεσοποταμία

Ετοιμάζουν το Μεγάλο Ισραήλ, από την Μεσόγειο μέχρι την ΜεσοποταμίαΕτοιμάζουν το Μεγάλο Ισραήλ, από την Μεσόγειο μέχρι την Μεσοποταμία
Ύπαρξη εγγράφου σχετικά με το σχηματισμό του «Μεγάλου Ισραήλ»
που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των ισχυρών σιωνιστικών φατριών εντός της σημερινής κυβέρνησης Netanyahu, του κόμματος Likud, καθώς και του ισραηλινού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών, αναφέρει το globalresearch.

Βλέποντας την τρέχουσα συγκυρία, τον πόλεμο στο Ιράκ, τον πόλεμο του 2006 στο Λίβανο, στη Λιβύη το 2011, στη Συρία, στην Υεμένη, τη διαδικασία αλλαγής καθεστώτος στην Αίγυπτο κατανοούμε το Σιωνιστικό Σχέδιο για τη Μέση Ανατολή.

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ»: ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ": ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
GROTHIA.GR:
ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΠΑΛΦΟΥΡ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Επιστήμονες: Η πρώτη νευροχειρουργική επέμβαση έγινε στους Δελφούς το 1.900 π.Χ

Η πρώτη γνωστή μέχρι σήμερα νευροχειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα, έγινε γύρω στο 1900 π.Χ. στην περιοχή των Δελφών.

Την ανακάλυψη αυτή έκαναν ‘Eλληνες επιστήμονες που μελέτησαν το κρανίο ενός άντρα από την περιοχή της Κίρρας στη Φωκίδα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στην έρευνα τους οι ειδικοί, η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση World Neurosurgery, μετά την επέμβαση, ο άντρας έζησε για κάποιους μήνες ή χρόνο μέχρι που τελικά πέθανε σε ηλικία 30 έως 35 χρονών.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ… η Ελλάδα πουλάει 32 μαχητικά F-16 Block 30

 
Είναι οριστικό. Σύμφωνα με εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές, η Ελλάδα έχει αποφασίσει να πουλήσει στη διεθνή αγορά τον στόλο των 32 μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 Block 30, με σκοπό να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα αναβάθμισης των υπολοίπων, πιο προηγμένων αεροσκαφών F-16 που διαθέτει, αλλά σε μια συμφωνία «πακέτο» να μπορέσει να αποσπάσει έργο για την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: Παρομοιάζει την ελληνική κυβέρνηση με τις κυβερνήσεις Τουρκίας και Πολωνίας!


Στα άκρα φτάνει η κόντρα της κυβέρνησης με τους δικαστές, όπως άλλωστε αντικατοπτρίζεται μέσα από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα, Κυριακή 23/7, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Η μεγαλύτερη Δικαστική Ένωση της χώρας παρομοιάζει την ελληνική κυβέρνηση με τις κυβερνήσεις της Τουρκίας και της Πολωνίας(!), κάνοντας λόγο για ωμές νομοθετικές παρεμβάσεις που καταργούν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΠΕΚΙΑΡΟΠΟΥΛΟ 22/7/2017


ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ - Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ !!


 

Vasilis Theodoropoulos
Ο ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ «ΔΥΣΗ» ΩΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΘΙΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. 
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ «ΔΙΑΝΟΗΣΗ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. 

ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,προς εξακρίβωση του τι συνέβη ακριβώς με την ΤτΕ και την Πρόταση του Αρτέμη Σώρρα και τις κατατεθείσες Συναλλαγματικές του, προς χρηματοδότηση της αποπληρωμής του Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους..

  ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ και την ΠΟΛΙΤΕΙΑ:ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά της ΤτΕ που κατατέθηκε ή και θα κατατεθεί.., 
θα πρέπει ανεξάρτητα ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, η οποία να διεξαχθεί με πάσα ασφάλεια ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ και ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ (παρουσία υψίστης ασφαλείας), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ βάθος χρόνου και να εργαστούν με πλήρη διαφάνεια και αμεροληψία, 

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ, ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΠΕΙΡΑΣ...

  
Viky Charalambous

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ «ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ», ΤΟ 2014 ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ......

......ΟΣΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ..... ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ...... ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ......
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters