Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

TEXAS ΠΥΡΓΟΣ TESLA - ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ


Ένα από τα ωραία πράγματα για ένα οδικό ταξίδι είναι ότι συχνά βλέπετε κάτι που σας εκπλήσσει πραγματικά. Ένα πρόσφατο ταξίδι στο Τέξας μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο πιο εκπληκτικό θέαμα. Υπάρχει ένας περίεργος πύργος που μοιάζει περίεργος με πύργο Tesla στη μέση του αγροτικού Τέξας, ακριβώς έξω από τον κεντρικό διακρατικό σταθμό. Τι είναι αυτό? Παρόλο που η Google απάντησε στην ερώτηση - είδος - δεν είμαι ακόμα σίγουρος πόσο νόμιμος είναι ο δηλωμένος σκοπός της.

ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ... "ΚΑΠΟΙΟΣ"...... ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ

Έκρηξη στη Βηρυτό: Έξι χρόνια στις αποθήκες οι 2.750 τόνοι νιτρικού  αμμωνίου - 78 νεκροί, χιλιάδες τραυματίες | ZinaPost 
Αυτή η απερίγραπτη καταστροφή που χτύπησε το κράτος του Λιβάνου, δεν είναι καθόλου τυχαία  και με τα στοιχεία που βλέπουν πλέον το φως της
δημοσιότητας, μιλάμε για το χρονικό μίας προγραμματισμένης έκρηξης.
Την ακριβή αλήθεια, δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση να βγούν και να την ανακοινώσουν οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ, ούτε άλλες μυστικές υπηρεσίες που γνωρίζουν το χρονικό και «πρόσωπα και πράγματα».

Πολύ περίεργοι ουρανοί πάνω από την αγγλική πόλη του Μπέρμιγχαμ, με ένα παράξενο αντικείμενο να πετάει έξω από το σύννεφο

Χάπια από ανθρώπινα έμβρυα!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Maggie Louis Smith
Το μακάβριο δίκτυο λαθρεμπορίας χαπιών απο αποξηραμένα έμβρυα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2011 σε ένα τυπικό έλεγχο των τελωνειακών στα σύνορα της Νότιας Κορέας με την Κίνα, ο εργαστηριακός έλεγχος έδειξε πώς το 99,7% είναι ανθρώπινο κρέας και το υπόλοιπο 3% διάφορα βότανα. 

Απο τον Αύγουστο του 2011 ώς το 2012 κατασχέθηκαν 17, 000 χάπια και συνελήφθησαν 35 άτομα προερχόμενοι απο την Κίνα. 

Βηρυτός: Λαβύρινθος με υπόγειες αίθουσες εντοπίστηκε στο σημείο της έκρηξης σύμφωνα με έρευνα

Το λιμάνι της Βηρυτού μετά την έκρηξη
Υπόγειες εγκαταστάσεις φαίνεται πως ανακάλυψαν ερευνητές, στο λιμάνι της Βηρυτού, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη (04/08) και έτσι συντηρούνται οι ελπίδες για επιζώντες.
Ερευνητές που εργάζονται κοντά στο σημείο μηδέν, όπου σημειώθηκε η έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού την Τρίτη (04/08), ίσως έχουν ανακαλύψει υπόγειες εγκαταστάσεις και έτσι ενδέχεται να αναζωπυρωθούν οι ελπίδες για τυχόν ανεύρεση επιζώντων.

Το βίντεο της χρονιάς, με αυτό μπορώ από μόνος μου να αρχίσω την επανάσταση.

Από αγαπητό συμπατριώτη μας.

Συγκροτήματα εκατομμυρίων κτίζονται για να υλοποιηθεί το σχέδιο του Soros.

To 50% της συμμετοχής των καναλιών στη ψηφιακή τηλεόραση από σήμερα πληρώνεται από τη κυβέρνηση.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters