Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Το Παιδομάζωμα και η αναμόχλευσις του Εγκλήματος από τους αμετανοήτους ενόχους.

 Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"
‘’ Στο σημερινό μας κόσμο από όπου απουσιάζει το στοιχείο του ιερού και η εξουσία δεν έχει θρησκευτικό θεμέλιο, ο δεσποτισμός δεν μπορεί να διατηρηθεί παρά μόνο μέσω μιας πλαστής σύλληψης της πραγματικότητος, μέσω της μετατροπής της ιστοριας σε μυθολογία. 

..Για να γινεί το παρόν αγνώριστο έπρεπε να χειραγωγηθεί το παρελθόν να υποκύψει στις απαιτησεις της προπαγάνδας. 

Όμως σε καμιά κοινωνία σε καμιά εποχή η πλαστογράφησής της ιστορίας δεν έφτασε στις διαστάσεις που της ξέδωσε ο Σταλινισμός. 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

'' Είναι αρκετά ύποπτο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ δεν δίνουν εξηγήσεις για το πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα καθημερινά και περισσότερο στην καρδιά της πανδημίας.

Καλούμαστε συνεχώς να υιοθετούμε μια εξωτερική προστασία για να μας σώσετε: αγοράστε μάσκες, αγοράστε υδροαλκοολικό τζελ (χωρίς να υποδεικνύεται ότι αυτά τα τζελ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται αρκετές συνεχόμενες ημέρες καθώς θα αφαιρέσουν το πρώτο ανοσοποιητικό φράγμα στην αιθανόλη, φυσικά, στο σώμα μας: τα βακτήρια και οι λιπιδικές ταινίες του δέρματος μας, που είναι εμπόδιο στον ιό...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ (VIDEO)


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

Η δικηγόρος Αθηνών κα Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα, επιβεβαιώνει όλα όσα έχουμε γράψει και πει στην «ΣΦΑΓΗ», σχετικά με την μεγάλη απάτη του «Κορωναϊού», αλλά και για τις μαζικές συλλήψεις παιδόφιλων, σατανιστών, αλλά και εμπόρων λευκής σαρκός, σε όλον τον κόσμο.

Δείτε Όλοι Το Βίντεο..... Δεν Χρειάζεται Να Σκέφτεσαι


Αντιπροσωπευει ξεκάθαρα την εποχή της παράνοιας που βιώνουμε!
Ἐξάλλου είναι πιά γνωστό ότι ἡ Ν.Τ.Π., εχει παρεισφρύσει σέ ολες τίς ἐκφάνσεις της ζωής καί της καθημερινότητάς μας, προκειμένου νά μετατρέψουν κάθε υγιές πιστεύω, κάθε φυσιολογική συμπεριφορά καί κάθε ἠθικό τρόπο διαβίωσης, σέ μία στιγνή χειραγώγηση, επιβολή καί υποταγή στά σατανικά σχέδιά της. 

COVID-19: Το δούλεμα συνεχίζεται ! Συλλήψεις και μάσκες. Video.


Η κοροϊδία με τον κορωναϊό συνεχίζεται από την κυβέρνηση και τους γιατρούς.
Οι εξελίξεις συνεχίζονται. Το μεγάλο εγκληματικό δούλεμα με όχημα τον covid-19.
Τι λένε γιατροί, που φοράνε παντελόνια για τον ιό.
Για ποιους πέσαν οι μάσκες !
Τι έρχεται στις επόμενες ημέρες και τι ζούμε.

Βιο ιατρικός εργαστηριακός Επιστήμονας : Ψέμα ο κορονοϊός! Έχουν στήσει το τέλειο κόλπο …Λύκοι που καταλύουν τη Δημοκρατία στη Κυβέρνηση.

Είμαι βιο ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας με γνωστικό αντικείμενο την απόδειξή έρευνας διάγνωσης και θεραπείας με 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών έχω όλες τις αποδείξεις ότι λένε ψέματα και μας φιμώνουν όσους ξέρουμε την αλήθεια σας ενημερώνω πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει δεν προκαλεί τίποτα καμιά νόσο ποτέ, δεν υπάρχουν φάρμακα για ιούς και δεν θα υπάρχουν ποτέ δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον του ιού αυτού και δεν θα υπάρξει ποτέ είμαστε ιατροί και επιστήμονες που μας φιμώνουν...

Έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Κύπρο και Καναδά, στον Καναδά πριν 5 χρόνια μελετούσαμε στο έλεγχο ρουτίνας τα συμπτώματα του Κορωνοϊου στα ζώα,
Γιατί στα ζώα, αφού ήταν πείραμα για τους ανθρώπους;

Ἡ Συντριβὴ τῆς Συμμορίας τοῦ Ἀδρενοχρῄματος ὑπὸ Τρᾳμβίου τινὸς

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ | CIA & Hollywood | MK-ULTRA | DISNEY | OP. PAPER CLIP | Mind Control

Δείτε το σχετικό βίντεο-έρευνα από AMAZING DIO και θα καταλάβετε ..

ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ (ξένο...) ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΤΟΥΣ Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ι Ε Σ ΤΟΥ 'ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ'!...Καί η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ
...Ε Π Ι Τ Ρ Ε Π Ο Υ Ν !!!


Τόν Δεκέμβριο τοῦ 1945, φυγαδεύτηκαν ἀπό τήν ἀπελευθερωμένη Ἑλλάδα, 150 περίπου κομμούνια, πολλοί ἐξ αὐτῶν ἐμπλεκόμενοι σέ δολοφονίες - ἐκτελέσεις, μέ προορισμό (ποῦ ἀλλοῦ;) τό Παρίσι ! 

Οι κατασκευαστές του εμβολίου της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό αποποιούνται κάθε ευθύνη για παρενέργειες. Τι δεν καταλαβαίνεις;;


Οι κατασκευαστές του εμβολίου της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό αποποιούνται κάθε ευθύνη για παρενέργειες από την μαζική χρήση του από τους κατοίκους των χωρών που θα το προμηθευτούν.

Στις ΗΠΑ συνηθίζεται οι φαρμακευτικές εταιρείες να αποποιούνται τις ευθύνες για τα προϊόντα τους αλλά όχι στην Ευρώπη. Το ότι η εταιρεία βιάζεται να αποποιηθεί ευθύνες για τυχόν παρενέργειες σημαίνει ότι και οι ίδιοι ανησυχούν για το πόσο γρήγορα παρασκευάστηκε το εμβόλιο

Ποιοι ήταν οι αρχαίοι Έλληνες Μυρμιδόνες; - Ο αρχαίος πολεμικός λαός από την Φθία

Οι Μυρμιδόνες ήταν ένας αρχαίος πολεμικός λαός που κατοικούσε, σύμφωνα με τον Όμηρο, στη Φθία, δηλαδή τη σημερινή νοτιοανατολική Θεσσαλία και την περιοχή της βορειοανατολικής Φθιώτιδας.

Το όνομα σίγουρα σας είναι γνωστό από τον Όμηρο καθώς οι Μυρμιδόνες ήταν υπήκοοι του Αχιλλέα και το τάγμα με το οποίο πολεμούσε στην Τροία αποτελούταν αποκλειστικά από αυτούς. Κατά τον Όμηρο το βασίλειό τους εκτεινόταν από τα Φάρσαλα, τον Σπερχειό ως τη Μελιταία, τη Φθία και την Αλόπη.

Κάποτε θα `ρθουν - Παύλος Σιδηρόπουλος (Έχε το νου σου στο παιδί)

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters