Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Συνελήφθησαν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας επειδή ζωγράφισαν την ελληνική Σημαία σε υδραγωγείο ! Σημεία των καιρών.


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πρώτη φορά στα χρονικά ακούστηκε ότι το να ζωγραφιστεί η ελληνική Σημαία σε ένα παλιό υδραγωγείο αποτελεί φορά ξένης περιουσίας και όμως έτσι συνέβη στην Ηγουμενίτσα.

Μια ομάδα νέων ζωγράφισαν την ελληνική Σημαία στηνεπιφάνεια παλαιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια και όπως αναφέρει η τοπική ενημερωτική πύλη thespro.gr, στο σημείο κλήθηκε –μετά από ανώνυμη καταγγελία (ποιοι ήταν αυτοί οι ανώνυμοι άραγε;)- η αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τα έξι άτομα της παρέας και τα οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο υδραγωγείο ήταν ζωγραφισμένο με οπαδικά συνθήματα και βρισιές και όμως οι "ανώνυμοι" δεν ενοχλήθηκαν με αυτά αλλά με το Ιερό εθνικό Σύμβολο.
Θαυμάστε το «αδίκημα» των έξι φίλων με βάση το οποίο θα τιμωρηθούν στην σύγρχονη Ελλάδα.
pronews.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/04/blog-post_52.html

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ :ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ? (ηχητικό)’ΡΑΔΙΟ ALPHA 94,7′ 6/4/2900

KALOGEROPOYLOS SYNENTEYJH 

 
 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=22018

Ε.ΣΥ ΟΜΙΛΙΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ (βίντεο -φωτό) 5/4/2900

 

 
 


 
Αλέξανδρος Γεράκης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 40 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, (ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΥΧΗ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ), ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ 40 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΕΥΟΣΜΟΥ, ΘΕΡΜΗΣ, ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, ΠΥΛΑΙΑΣ, ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, (Υ.Ι.), ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, (Υ.Ι.),ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ, ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΤΗ, ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 1, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=22009

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters