Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ο φόβος των Ε-βραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους.


Δύο είναι τα απόλυτα σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία μπορούμε να "χτίσουμε" τη σκέψη μας. Το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πανίσχυροι σήμερα Εβραίοι μισούν και φοβούνται τους Έλληνες. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αυτό "γιορτάζουν" στη μεγαλύτερη εθνικοθρησκευτική τους γιορτή. Στη γνωστή Χανουκά γιορτάζουν το μίσος τους για τους Έλληνες και ξορκίζουν τον φόβο τους γι' αυτούς. Ο φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους. Τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο να γίνει ένας από τους βασικότερους παράγοντες, που τους επιτρέπει την εθνική τους συνοχή και άρα την επιβίωση.

Καταργήθηκε το άρθρο 74 του ΠΚ για απέλαση αλλοδαπών – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά τους… ψηφοφόρους του

Άλλη μια πράξη που αποσκοπεί σε προεκλογικό κέρδος του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, είναι και η κατάργηση του άρθρου 74 του Ποινικού Κώδικα για την απέλαση αλλοδαπών μετά από έκτιση ποινής. 
Κανένα δικαστήριο δεν θα μπορεί να διατάξει την απέλαση μετά από έκτιση ποινής για έγκλημα.

Βρέθηκε αρχαίος πυρηνικός αντιδραστήρας στην Αφρική!!!!!



Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ο Αρχαίος Πυρηνικός Αντιδραστήρας στην Αφρική, 2 δισ εκ. Χρόνων
Ίσως πρόκειται για την μεγαλύτερη ανατροπή της ανθρωπότητας.
Δεν είναι μόνο το γεγονός αυτό καθ’αυτό, δεν είναι μόνο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες φτιάχτηκε και λειτούργησε, αυτός ο αρχαίος πυρηνικός αντιδραστήρας, είναι επιπλέον και το ερώτημα ποιοί τον έφτιαξαν και τον δημιούργησαν πριν από 1,8 δισεκατομμύρια χρόνια… Καλά διαβάσατε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters