Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ «πιάστηκε ΖΩΝΤΑΝΑ» στην TV; (video)

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στη νότια Αμερική που εξέπληξε ερευνητές των UFOs σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια ενός ειδησεογραφικού ρεπορτάζ η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε έναν εξωγήινο(;) στο βάθος της εικόνας του video.


Το περιστατικό συνέβη στο Santa Cruz της Αργεντινής και μεταδιδόταν εκείνη την ώρα απευθείας στην κρατική τηλεόραση.


Ο εξωγήινος κινείται πίσω από τη γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα δίνει μία συνέντευξη. Η μετάδοση του ρεπορτάζ έγινε στις 8/8/2010.


Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Mauricio Barrios που έπαιρνε τη συνέντευξη, τον cameraman Sergio Vera που κατέγραφε με την κάμερά του καθώς και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού, το video είναι 100% αληθινό και προβλήθηκε απευθείας στην τηλεόραση χωρίς καμία αλλαγή.


Να σημειωθεί εδώ, ότι γενικότερα η περιοχή γύρω από το Santa Cruz (Παταγονία, νότια Αργεντινή) είναι ένας προορισμός που φαίνεται ότι επιλέγουν αρκετά συχνά οι εξωγήινοι. Τον περασμένο χρόνο, το προσωπικό ενός εστιατορίου είδε και φωτογράφισε έναν εξωγήινο που βρισκόταν σε σχετικά μεγάλη απόσταση και τους παρατηρούσε. Παρόμοια περιστατικά κάνουν τους ερευνητές να πιστεύουν ότι ενδεχομένως υπάρχει μία εξωγήινη βάση στην περιοχή…


Το video της κρατικής τηλεόραση της Αργεντινής όπου καταγράφηκε ο εξωγήινος:



ΠΗΓΗ

http://katohika.blogspot.com/2011/08/tv-video.html

Η ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΒΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΒΙΝΤΕΟ

Όπως βλέπαμε την χθεσινή αναφορά με τις εικόνες του Ήλιου από τον δορυφόρο SOHO, αντικρίσαμε με έκπληξη έναν  κύβο! Να επισημάνουμε πως δεν είναι η 1η φορά που υπάρχει κύβος σε φωτογραφίες δίπλα στον Ήλιο.  Φυσικά υπάρχουν δύο περιπτώσεις, ή έχει πέσει λογοκρισία από την NASA και ο κύβος καλύπτει κάτι που δεν θέλουν να φανεί.. ή υπάρχουν κύβοι που κόβουν βόλτες στο διάστημα.. Όπως τα διαστημόπλοια των Borg στην σειρά Star Trek..
Διαλέξτε και πάρτε.





Ακολουθείστε τον σύνδεσμο παρακάτω για να το δείτε και με τα μάτια σας: 
http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater



Επιλέξτε Image type: LASCO3  και ημερομηνία όπως την βλέπετε στην φωτογραφία. 


Κοιτάξτε επίσης σε παλαιότερο βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2010.



worldjudge2012

http://katohika.blogspot.com/2011/08/blog-post_508.html 

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ (?)


~TRUTH~: Μέρα με την μέρα ο κόσμος μαθαίνει διάφορα που ανακαλύπτονται ή που συμβαίνουν στον πλανήτη,, Μυστικά που υπήρξαν θαμμένα για χρόνια, αρχαιους πολιτισμούς, πληροφορίες με ανεξήγητες στιγμές....
Κατα πλειοψηφία όσα αποκαλύπτονται και ξαφνιάζουν τον κόσμο, εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα, ή προσπαθουν να περάσουν κάποια προπαγάνδα.. 
Ένα νέο λοιπόν που φαίνεται πολύπλοκο, είναι η είδηση ότι στον εγκέφαλο (κρανίο) του Ναπολέωντα βρέθηκε ένα μικροσκοπικό τσίπ... Ένα ιστορικό πρόσωπο που έδρασε γύρω στο 1800, φαίνεται πως είχε στενή επαφή με κάτι εξωγήινο.. Πόσο μπορεί να αληθεύει αυτό? Άραγε ποιούς εξυπηρετεί μια τέτοια είδηση, να γίνει γνωστή στον κόσμο..?

Στο Παρίσι οι επιστήμονες που εξετάζουν τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη βρίσκονται σε βαθύ προβληματισμό ύστερα από την ανακάλυψη ενός μικροσκοπικού (μισής ίντσας) ενσωματωμένου μικροτσίπ στο κρανίο του. Δεδομένου ότι στην εποχή του δεν υπήρχε τέτοια τεχνολογική δυνατότητα ο Δρ Andre Dubois δεν διστάζει να δηλώσει, σε γαλλικό ιατρικό περιοδικό, ότι πρόκειται για εξωγήινο εμφύτευμα και άρα ότι κάποτε ο Γάλλος αυτοκράτορας είχε απαχθεί από UFO!


«Μέχρι τώρα, όλες οι ενδείξεις συγκλίνανε στο ότι τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους ήταν απλοί άνθρωποι που δεν έπαιζαν κάποιο ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα. Τώρα έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις ότι εξωγήινοι ενήργησαν στο παρελθόν με σκοπό να επηρεάζουν την ανθρώπινη ιστορία και ενδεχομένως να συνεχίζουν να το κάνουν!» δήλωσε.

Ο Δρ Dubois έκανε αυτή την καταπληκτική αποκάλυψη όταν εξέταζε το σκελετό του Ναπολέοντα, ύστερα από την εκταφή του, για μια επιχορήγηση 140.000 δολαρίων από τη γαλλική κυβέρνηση. Σκοπός της έρευνας ήταν διαπιστώσουν αν έπασχε από μια διαταραχή της υπόφυσης που συνέβαλε στο μικρό ανάστημα του.

Από την έκταση της οστεϊκής ανάπτυξης γύρω από το τσιπ, ο ειδικός πιστεύει ότι η εμφύτευση έγινε όταν ο Βοναπάρτη ήταν νέος. «Ο Ναπολέων εξαφανίστηκε από τα μάτια μας για μια περίοδο αρκετών ημερών, τον Ιούλιο του 1794, όταν ήταν 25 χρονών. Αργότερα ισχυρίστηκε πως ήταν κρατούμενος κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος Themidorian - αλλά κανένα αρχείο της σύλληψης δεν υπάρχει. Πιστεύω, λοιπόν, ότι τότε ήταν που έλαβε χώρα η απαγωγή».

Από εκείνη τη στιγμή, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν ραγδαία. Μέχρι το επόμενο έτος, είχε τεθεί επικεφαλής του γαλλικού στρατού στην Ιταλία. Ως εκ θαύματος, ήταν σε θέση να μετατρέψει τα λιμοκτονούντα γαλλικά στρατεύματα σε μια άνευ προηγουμένου μαχητική δύναμη και να συντρίψει τους Ιταλούς. Το 1804, μετά από μια σειρά από εντυπωσιακές νίκες, στέφεται αυτοκράτορας της Γαλλίας - και η αυτοκρατορία του, σύντομα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει αυτό που είναι τώρα η Γερμανία και η Αυστρία, καθώς και την Ελβετία, την Ιταλία και τη Δανία.

«Ο Ναπολέων χρησιμοποίησε στρατιωτικές στρατηγικές που προηγούνταν εκατό χρόνια από την εποχή του», είπε ο Δρ Dubois. «Ίσως, το εμφύτευμα να ενίσχυσε, κατά ένα κάποιο τρόπο, τις ικανότητές του. Το εμφύτευμα θα μπορούσε να εξηγήσει επίσης τη γνωστή συνήθεια του Ναπολέοντα να έχει το χέρι του πάνω από την καρδιά του. Είναι πιθανό η συσκευή-εμφύτευμα να επηρέαζε τα ηλεκτρικά σήματα από τον εγκέφαλο στην καρδιά του».
Χμ… λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Το δημοσίευμα, που έχει αρχίσει να κάνει σιγά-σιγά τον γύρο του κόσμου, φαίνεται πολύ πειστικό, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που φαίνεται να το αμφισβητούν: α) δεν αναφέρεται η ημερομηνία του περιστατικού, β) δεν αναφέρεται το γαλλικό ιατρικό περιοδικό, γ) δεν υπάρχει ανάλογη επίσημη αναφορά (αφού υποτίθεται δημοσιεύτηκε σε περιοδικό), δ) ο Δρ Andre Dubois φαίνεται να είναι ανύπαρκτο πρόσωπο καθώς σε αυτό το όνομα δεν αντιστοιχεί ανάλογη ιδιότητα, όπως κι αν το ψάξεις στο Google.

πηγη

http://truth-revelation.blogspot.com/2011/08/blog-post_30.html

«Έπνιξαν» το δημοσίευμα των FT για τη χρεοκοπία της Ελλάδας


Μόνο μία εφημερίδα, προβάλλει εκτενώς σήμερα στο πρωτοσέλιδο της το κεντρικό άρθρο των Financial Times στο οποίο αναφέρεται ευθέως ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει άμεσα και πως το «κούρεμα» των ομολόγων δεν θα είναι 21% αλλά 66% . Τα άλλα ΜΜΕ έπνιξαν με …άνωθεν εντολές αυτό το τόσο σημαντικό δημοσίευμα του κορυφαίου παγκοσμίως εντύπου.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι το δεύτερο ελληνικό πακέτο στήριξης των 109 δισ. ευρώ ήταν καταδικασμένο εν τη γενέσει του. Η διαμάχη μεταξύ της Φινλανδίας και άλλων κρατών – μελών της ευρωζώνης ως προς τη συμφωνία για την παροχή εγγυήσεων με την Αθήνα, είναι απλώς μία ακόμη ένδειξη.

Σημειώνει ότι «το πακέτο ήταν εξαρχής καταδικασμένο λόγω της περιορισμένης συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών, ενώ παράλληλα η Ελλάδα στενάζει υπό το βάρος της επίτευξης των δημοσιονομικών της στόχων. Ακόμη και εάν λυθεί το θέμα με τη Φινλανδία, το πακέτο στήριξης δεν θα αποτρέψει την ελληνική χρεοκοπία. Ήδη η απόδοση των διετών ελληνικών ομολόγων ανέρχεται στο 46%».

«Το πακέτο σχεδιάστηκε για τις ευρωπαϊκές τράπεζες»

Το πακέτο στήριξης έχει ένα βασικό ελάττωμα: σχεδιάστηκε περισσότερο για να βοηθηθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες στη διατήρηση του μύθου ότι οι τοποθετήσεις τους στην Ελλάδα είναι ασφαλείς, παρά για να δοθεί βοήθεια στην Αθήνα. Ακόμα και οι τραπεζίτες, όμως, αντιλαμβάνονται ότι ο πυρήνας δεν μπορεί να αντέξει και μειώνουν την έκθεσή τους στην Ελλάδα.

Η διαμάχη για την παροχή εγγυήσεων μπορεί να επιταχύνει αυτήν την τάση, φέρνοντας στο φως τα αδύναμα σημεία του πακέτου, κυρίως λόγω της συμφωνίας ότι οι νέοι τίτλοι δεν έχουν προτεραιότητα έναντι των παλαιών.

Κανείς δεν πίστευε ότι οι ελληνικές αρχές θα έμπαιναν σε μία πιθανώς καταστροφική μονομερή συμφωνία, βάσει της οποίας θα δώσουν στη Φινλανδία εγγυήσεις για το 20% της αξίας της συμμετοχής του Ελσίνκι στο πακέτο στήριξης.

Ενώ μάλιστα δεν υπάρχει κάποια άμεση κι επείγουσα ανάγκη επικύρωσης του πακέτου -δεδομένου ότι η Αθήνα έχει επαρκή χρηματοδότηση βάσει του πρώτου πακέτου στήριξης των 110 δισ. ευρώ για να χρηματοδοτήσει τις υποχρεώσεις της τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2011-, η διαμάχη είναι μία ακόμη απόδειξη του πόσο δύσκολο είναι τελικά για τους αξιωματούχους να χειριστούν πολιτικά την κρίση.
Το δεύτερο πακέτο στήριξης είναι σπατάλη πόρων.

Η Citigroup Global Markets εκτιμά πως η Ελλάδα θα πρέπει να διαγράψει τουλάχιστον δύο τρίτα του χρέους της (εκτός εκείνου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) πιθανότατα την περίοδο 2013 – 2014, ώστε να μειωθεί ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ σε επίπεδα συμβατά με τον μέσο όρο του 80% της ευρωζώνης.Οι τελευταίες λίγες ημέρες φέρνουν αυτό το ενδεχόμενο ακόμη πιο κοντά

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/ft.html

Προσλήψεις made by ΠΑΣΟΚ... Ο πιο "πράσινος" τίθεται επικεφαλής νέων φορέων του Δημοσίου

Ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κύριος Κ. Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνει το νέο φορέα του Υπουργείου Εργασίας "Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού".
 
Ο εν λόγω κύριος που υπηρετεί από το 2009 ως Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία "Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε." του Υπουργείου Εργασίας και ένα επιδείξει ένα πρωτότυπο αρνητικό ρεκόρ. 
 
Από τα δημοσιοποιημένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας φανερώνεται πως τελεί υπό κατάσταση χρεοκοπίας όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο.
 
Καθώς δεν είναι απλά μια ΔΕΚΟ αλλά έχει και τη διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ, ενταγμένη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, ωστόσο διαπιστευμένα φαίνεται ότι από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, ΔΕΝ έχει απορροφήσει ούτε ευρώ από το 2009 (επί 2 συναπτά έτη δηλαδή!!!!!!).
 
Ενώ και το προσωπικό της είναι απλήρωτο μήνες τώρα, "αποκλεισμένοι" από την ηγεσία του Υπουργείου.
 
Άραγε θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο Υπουργός κύριος Κουτρουμάνης ποια η σκοπιμότητα και με ποιά κριτήρια έγινε η πρόσληψη του... επιτυχημένου Καθηγητή; 
 
Μήπως γιατί κάποιος σύμβουλος στο Μαξίμου έκανε την πρόταση;

Βαγγέλης Μασούρης
(Ερευνητής)
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/made-by.html

ΣΟΚ: Μολύνονται με τον ιό του ΑIDS για να πάρουν το επίδομα φορέα!

Αύξηση 1.000% (!) παρουσιάζουν τα νέα κρούσματα του AIDS στη χώρα μας το 2011, με το πρόβλημα να εστιάζεται κυρίως στην Αθήνα και στις τάξεις των τοξικοεξαρτημένων.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, που έχει συσταθεί για να αντιμετωπίσει το θέμα, υποψιάζεται ότι πολλοί τοξικομανείς μολύνονται από μόνοι τους, προκειμένου να εισπράττουν το επίδομα φορέα που είναι 1.400 ευρώ το δίμηνο!

Μια ακόμα απόδειξη ότι η οικονομική κρίση μπορεί να μας χτυπά όλους, αλλά ειδικά τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες τις εξαθλιώνει…

prionokordelagr 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/ids.html

«Κλειδώνουν» εκλογές το Νοέμβριο

του Κώστα Χαρδαβέλλα


Ο κύβος ερρίφθη. Το κυβερνητικό επιτελείο και ο Γ.Παπανδρέου μετά από έντονους προβληματισμούς, τις μυστικές δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, τα αδιέξοδα στην οικονομία που αναμένεται να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις της Τρόικα, την αναμονή έντονων κοινωνικών εξεγέρσεων μέσα στο Σεπτέμβρη, αλλά και το νέο θετικό κλίμα στο τραπεζικό σύστημα και πιθανότατα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που δημιουργεί ο «γάμος» Αlpha Bank – Eurobank αποφάσισαν να περάσουν τον Ρουβίκωνα.
Εκλογές μέσα στο Νοέμβριο με αναγγελία τους στα μέσα Οκτώβρη.

Οι επιτελείς του Παπανδρέου πιστεύουν ότι μόνο κερδισμένο θα βγει το ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση πρόωρων εκλογών κι αυτό γιατί:


Στην περίπτωση της όλο και μεγαλύτερης ύφεσης, νέων σκληρών μέτρων κι άρα κοινωνικής «έκρηξης» το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ηρωική έξοδο με προκήρυξη εκλογών, υποστηρίζοντας ότι δεν δέχεται να επιβάλλει νέα σκληρότερα μέτρα για τις λαϊκές τάξεις και θα πάει σε εκλογές ποντάροντας ακόμα και σε κυβέρνηση συνεργασίας με τα αριστερά κόμματα και το ΛΑΟΣ, πλην ΚΚΕ.


Δεν αποκλείουν ακόμα και μία «συνεταιριστική» με τη ΝΔ (σε περίπτωση έλλειψης αυτοδυναμίας) βάζοντας έτσι και τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση να σηκώσει τουλάχιστον το μισό κόστος από το σπιράλ του θανάτου που οδηγεί τη χώρα μοιραία σε πτώχευση.


Στη 2η περίπτωση όμως (που έχει ελάχιστες πιθανότητες) να αλλάξει το κλίμα και μέσα από το σεισμικό- οικονομικό γεγονός της συγχώνευσης Alpha- Eurobank, να ηρεμήσουν οι αγορές και να αρχίσει να τρέχει το νέο δάνειο της Τρόικα προς την Ελλάδα με χαμηλότερο επιτόκιο, το ΠΑΣΟΚ θα βγει και πάλι κερδισμένο, καθώς θα εμφανιστεί να έχει καταφέρει την πρώτη διόρθωση στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας.
Τότε η κυβέρνηση θα έχει πάρει μία βαθιά ανάσα και το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές με το σύνθημα «Εμείς σώσαμε την Ελλάδα, πάμε τώρα για ένα καλύτερο αύριο».


Πάντως οι πληροφορίες αυτές είναι απόλυτα έγκυρες και εξακριβωμένες μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου (παρά τις όποιες διαψεύσεις μπορεί να ακουστούν ακόμα και στα εγκαίνια της ΔΕΘ),οι εκλογές έχουν κλειδώσει για το Νοέμβριο, εκτός κι αν κάποιο σεισμικό και πάλι γεγονός (κοινωνική «έκρηξη» ή μη καταβολή της 6ης δόσης του δανείου) επισπεύσει τα γεγονότα.

 http://katohika.blogspot.com/2011/08/blog-post_1216.html

Βόμβα κατά της Άννας Διαμαντοπούλου - Διόρισε από το... παράθυρο μέλη της ΠΑΣΠ!

Καταγγελία βόμβα για την Άννα Διαμαντοπούλου κάνει η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής του ΑΠΘ. Καταγγέλλει ότι η υπουργός διόρισε με κρυφές διαδικασίες πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ ως σύμβουλο παρά τω υπουργώ, ενώ διόρισε από το παράθυρο ακόμη 150 μέλη της παράταξης...
Στην σοβαρή αυτή καταγγελία που έκανε η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ, βγάζοντας τα μαχαίρια και χτυπώντας την Άννα Διαμαντοπούλου, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση πως «ενώ η υπουργός με κάθε ευκαιρία που της δίνεται κατακεραυνώνει τόσο τις φοιτητικές παρατάξεις και το φοιτητικό κίνημα, διοικεί το υπουργείο της με μεθόδους που εγείρουν πολλές απορίες».

«Φυσικά γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την ωριμότητα να κρίνουμε τον τρόπο διοίκησης οποιουδήποτε υπουργείου, αλλά αγωνιζόμενοι καθημερινά σε ένα συνεχώς υποβαθμισμένο περιβάλλον, καταφέραμε να κατανοήσουμε τι σημαίνουν οι λέξεις αδιαφάνεια, αναξιοκρατία, κρατικοδίαιτοι, διορισμένοι».

Ο γραμματέας που έγινε σύμβουλος υπουργού!
Η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της πως «παρά την αντίθεση της υπουργού για τη συμμετοχή των παρατάξεων στην συνδιοίκηση των πανεπιστημίων, αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός πως στελεχώνει το υπουργεί της με εξέχοντα μέλη της φοιτητικής παράταξης». Στην καταγγελία τονίζεται με νόημα πως «πρώην γραμματέας ΠΑΣΠ ΤΕΙ είναι αυτή τη στιγμή σύμβουλος παρά τω υπουργώ».

150 μπήκαν από το... παράθυρο
«Παράλληλα, το Ινστιτούτο Νεολαίας διοικείται από άτομα που στελέχωσαν την ΠΑΣΠ. Αξίζει να σημειωθεί πως δικαίωμα διορισμού των μελών του ΔΣ του συγκεκριμένου Ινστιτούτου έχει μόνο ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας», αναφέρεται στην καταγγελία.
Όπως τονίζει η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ, «τα δυσεξήγητα φαινόμενα συνεχίζουν να συσσωρεύονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα".

Πρόσφατα», εξηγείται στην ανακοίνωση, «ανακοινώθηκε η πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων για την αναβάθμιση και τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας με διαγωνισμό εκτός ΑΣΕΠ και διαδικασία που μόνο διαφανή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν χωρίς κανέναν έλεγχο, ο καθένας από τον χώρο που επιθυμούσε και προφανώς με τη βοήθεια όπου επιθυμούσε.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως μέσω αυτού του διαγωνισμού προσλήφθηκαν άτομα που υπήρξαν μέλη της ΠΑΣΠ και μάλιστα φιλικά προσκείμενα προς την υπουργό», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Άραγε τι έχει να πει για αυτές τις σοβαρές καταγγελίες η κ. Άννα Διαμαντοπούλου και πολύ περισσότερο ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και υπουργός Παιδείας...;

Τhestival
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_8636.html

Αποκλειστικό: Έρχεται νέα μεγάλη συγχώνευση τραπεζών με κεφάλαια από το Κουβέιτ!

Φαίνεται πως ήταν να μη γίνει η αρχή. Μετά τη συγχώνευση Alpha Bank και Eurobank, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «prionokordela.gr», σε συζητήσεις φέρονται να βρίσκονται οι διοικήσεις της Εθνικής, της Πειραιώς, της Αγροτικής και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για ένα νέο τραπεζικό γάμο, με «κουμπάρο» και πάλι Άραβα.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι τη νέα αυτή προσπάθεια συγχώνευσης «στηρίζουν» κεφάλαια από το Κουβέιτ, και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εξακολουθούμε να μπορούμε να μιλάμε για ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το οποίο οδεύει προς τον πλήρη αφελληνισμό του. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στην οποία βρισκόμαστε και στην, έτσι κι αλλιώς, μερική απώλεια της (οικονομικής) εθνικής μας κυριαρχίας…
Τελικά, το άρθρο του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, κ. Πέτρου Δούκα, πριν από λίγες μέρες, στην prionokordela.gr, για τον κίνδυνο αφελληνισμού των ελληνικών τραπεζών, δικαιώνεται πλήρως… Και το χορό άνοιξε η συγχώνευση Alpha Bank-Eurobank, με κεφάλαια από το Κατάρ…

http://www.prionokordela.gr/rokanidia/apokleistiko-erxetai-nea-megalh-sygxwneysh-trapezwn-me-kefalaia-pao-to-koubeit/

«Εθνική συναίνεση» χωρίς το έθνος


Οι νεοφιλελεύθερες κατοχικές δυνάμεις του παλαιοκομματισμού, έντρομες μπροστά στον καυτό Σεπτέμβρη που έρχεται, παραμερίζουν τις διαφορές τους και μιλούν πλέον ανοικτά για «εθνική συνεννόηση – συγκυβέρνηση» για να «σώσουν» τον τόπο, ως «τόπο» εννοούν τα άθλια κορμιά τους, από τη νέα Ελληνική Επανάσταση που χαράζει στο συννεφιασμένο ουρανό της πατρίδας μας.

Σήμερα, Κυριακή 28 Αυγούστου, στις εφημερίδες «πρωταγωνιστούν» συνεντεύξεις «κορυφαίων» που τοποθετούνται γύρω από την ανίερη συμμαχία Νέας Δημοκρατίας και κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ξορκίζουν τις πρόωρες εκλογές και κόπτονται να σώσουν την Ελλάδα, οι ίδιοι που την κατέστρεψαν!

Γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Όλοι αυτοί που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την κατάρρευση της χώρας, οι ίδιοι αποδεδειγμένα άχρηστοι, παριστάνουν τους σωτήρες.

Μόνο που όλο αυτό που οραματίζονται, την τελική και ολοκληρωτική συμμαχία του παλαιοκομματισμού εναντίον του λαού και του έθνους, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Αφού η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έγραψε τη λαϊκή εντολή που είχε στα παλαιοτέρα των υποδημάτων της και εφάρμοσε εντελώς αντίθετη πολιτική από εκείνη που υποσχέθηκε, τώρα τείνει το χέρι στη σάπια Νέα Δημοκρατία που ανέτρεψε για να ολοκληρώσουν από κοινού το καταστροφικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας στους ξένους τοκογλύφους και την υποδούλωση του έθνους αμαχητί. Από κοντά και τα δεκανίκια ΛΑΟΣ – Ντόρας, δηλαδή το άθροισμα των 250 εδρών που υπερψήφισε το νομοσχέδιο της Άννας Διαμαντοπούλου.

Για όλα αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ! Όλα αυτά που συνέβησαν και θα συμβούν συνιστούν κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κόντρα στη θέληση των πολιτών και στα αιτήματα της κοινωνίας για πραγματική δημοκρατία και δικαιοσύνη. Και όλα αυτά που συνέβησαν και θα συμβούν θέλουν να τα περάσουν δίχως να ερωτηθούν οι πολίτες με κάλπες.

Μιλούν οι αλαζονικοί τύραννοι για εθνική συναίνεση χωρίς να ερωτηθεί το έθνος, πράγμα που σημαίνει ότι, ως άλλοι βασιλείς Ήλιοι, έχουν φτάσει στο σημείο να ταυτίζονται αυτοί και τα τσιράκια τους με το έθνος! Οι λογικές αυτές σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: ΚΑΤΑΛΥΣΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα.

Συμφωνούμε λοιπόν απόλυτα με τον συνταγματολόγο Κασιμάτη που έχει πει: «…το ακροτελεύταιο άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων έχει ήδη ενεργοποιηθεί».
Υπενθυμίζουμε ότι το άρθρο αυτό, αντίστοιχο του 114 του προηγούμενου Συντάγματος του 1952, λέει στις παραγρ. 2,3 και 4, τα εξής:
«2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»

Τελούμε εν αναμονή των πολύ σοβαρών εξελίξεων. Σύντομα όλοι μας, ως πολίτες της Ελλάδας, θα πρέπει να επιλέξουμε αν θα πειθαρχήσουμε στους νόμους της πατρίδας ή θα υποταχθούμε στα ξενόδουλα ζόμπι που παριστάνουν τους βουλευτές και τους πολιτικούς. «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Να θυμάται ο κύριος Υπουργός Δημοσίας Τάξεως ότι την επόμενη φορά που θα στείλει τους ταγματασφαλίτες να μας τσακίσουν στους δρόμους του Αγώνα, με κανόνια νερού και πλαστικές σφαίρες -όπως φημολογείται- ότι εκτός από το Δίκιο θα είναι και ο νόμος με το μέρος μας…

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/blog-post_3924.html

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠ ΤΑΤΟΥΑΖ




http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_7392.html

Την φωτιά στον Έβρο την έβαλε ο Γκρίζος λύκος που απειλούσε στο Δέρειο την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου;;;


Αποκαλύψεις από την έγκριτη εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ

Ας σταματήσει το παραμύθι, ότι η πυρκαγιά που κατέστρεψε 70.000 στρέμματα στον Έβρο, ήταν δήθεν τυχαίο γεγονός και προκλήθηκε από τους σπινθήρες εξάτμισης τρακτέρ!
Κάντε πραγματογνωμοσύνη στο “τρακτέρ της φωτιάς”


Στα 66 χρόνια εκδοτικής της ζωής η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της. Και ειλικρινά σήμερα είμαστε τουλάχιστον εξοργισμένοι ακούγοντας τα διάφορα ΜΜΕ να μιλούν για τον καημένο, τον ΑΓΝΩΣΤΟ αγρότη, που αγόρασε ένα παλιό τρακτέρ, από κάποιον άλλο ηλικιωμένο αγρότη, και ύστερα το πήγε βόλτα στο δάσος (;) το τρακτέρ, αλλά εκείνο έβγαζε σπίθες και γι’ αυτό δημιουργήθηκαν δέκα εστίες πυρός που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν περιουσίες και να καούν 70.000 στρέμματα στον Έβρο…»

Αυτή είναι η ιστορία που σερβίρεται σε μια προσπάθεια συσκότισης (γιατί άραγε;) των γεγονότων και να φανεί ότι η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαυσε την περιοχή μας, ήταν τυχαίο συμβάν και όχι μελετημένος εμπρησμός.

Γιατί όπως είναι γνωστό, από την φωτιά απειλήθηκαν και εγκαταστάσεις ΡΑΝΤΑΡ της Πολεμικής Αεροπορίας και χρειάσθηκε μάλιστα η εκκένωση τους για να μην εγκλωβιστούν στις φλόγες το προσωπικό 24 ατόμων που υπηρετεί σ’ αυτές, και στρατόπεδο στην περιοχή Φερών.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν φθάσει στην εφημερίδα, έλεγαν πως από τα Παρατηρητήρια των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, είχε επισημανθεί ένα αυτοκίνητο που έβαζε φωτιές σε τέσσερα σημεία. Δεν γνωρίζουμε εάν ο λόγος γινόταν για Ι.Χ. αυτοκίνητο ή για τρακτέρ.

Η ουσία είναι ότι πέραν των καταστροφών που προκλήθηκαν σε δασικές εκτάσεις και στο αγροτικό κεφάλαιο, η αμυντική διάταξη της πατρίδας μας, “τυφλώθηκε” από το ξέσπασμα αυτής της πυρκαγιάς.
Ο 50χρονος αγρότης καταδικάσθηκε από το αυτόφωρο Δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, για εμπρησμό εξ’ αμελείας. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο των ανακρίσεων και ερευνών των αρμόδιων Υπηρεσιών, το όνομα του δράστη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού όπως έχουμε ξαναγράψει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, απαγορεύει την δημοσιοποίηση ονομάτων, αδιαφορώντας για την προστασία του Κοινωνικού Συνόλου. Και φορά “φερετζέ” στους κάθε λογής παράνομους για να συνεχίζουν ανενόχλητοι το… “θεάρεστο” έργο τους.

Σήμερα λοιπόν, με την προτροπή των αναγνωστών μας, ζητούμε να δοθεί στην δημοσιότητα το όνομα του δράστη με το “τρακτέρ της φωτιάς”. Γιατί ανάμεσα στα άλλα που μας πληροφόρησαν, είναι ότι πρόκειται για μουσουλμάνο που κατάγεται από το Μ. Δέρειο και είναι μάλιστα αυτός που απειλούσε την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου!!!

Για να μην δημιουργούνται τυχόν πεπλανημένες εντυπώσεις, πρέπει να δοθούν όλα τα στοιχεία αυτής της υπόθεσης στην δημοσιότητα. Και αν έχουμε να κάνουμε με τους “Γκρίζους Λύκους” και τα πλοκάμια της “Εργκενεκόν” πρέπει κι αυτό να λεχθεί.

Ο Λαός του Έβρου πρέπει επί τέλους, να μάθει την Αλήθεια.

Όσον αφορά δε το “τρακτέρ της φωτιάς” να παραχθεί πάραυτα πραγματογνωμοσύνη τεχνικών για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έβγαλε σπινθήρες από την εξάτμισή του, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος (πίσω από την μηχανή) και όχι πίσω από το τρακτέρ.

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/blog-post_6150.html

Με 8 ευρώ, αγοράζεις 10 τράπεζες!

ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΣΟ … ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ!

Πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος άθλος των Παπανδρέου- Βενιζέλου.

Μετά από την… ιστορική απόφαση της 21ης Ιουλίου , που σωθήκαμε για μια ακόμα φορά , το Χρηματιστήριο Αθηνών γιορτάζοντας το γεγονός , έχει κάνει μια φοβερή πορεία ( καθοδική εννοείται).

Θα μας πείτε καλά να πάθουν όσοι εμπιστεύονται την τρομερή κυβέρνησή μας που έχει σώσει τη χώρα τόσες φορές και το σταθερότατο τραπεζικό μας σύστημα.. Αλλά το θέμα, έχει και άλλες
παραμέτρους, θα σας το αναλύσουμε και αυτό απλά:

Από τους πιο μεγάλους μέτοχους στις Τράπεζες είναι τα ασφαλιστικά ταμεία, που είχαν βάλει τα αποθεματικά τους για … ασφάλεια και να » αβγατίσουν» . Χρήματα βέβαια τα οποία τώρα έχουν σχεδόν εξαϋλωθεί . Αν πουλήσουν σε αυτές τις εξευτελιστικές τιμές κατοχυρώνουν τις ζημιές τους και υπογράφουν την καταστροφή τους. Ταυτόχρονα ισοπεδώνουν όλο το χρηματιστήριο και πρώτιστα τις Τράπεζες , αφού είναι τρομακτικός ο αριθμός των τεμαχίων που κατέχουν…

Γίνεται το ELA να δεις παράλληλα, γιατί φημολογείται ότι δύο μεγάλες τράπεζες έχουν προσφύγει στον ΕLA, που είναι ο έκτακτος μηχανισμός παροχής ρευστότητας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζα , κάτι σημαίνει ότι τα ταμεία τους είναι μείον, με ό, τι σημαίνει αυτό…

Ο φοβερός και λαλίστατος Βενιζέλος δεν λέει σχεδόν τίποτα, οι εφημερίδες και τα κανάλια μέχρι τώρα λένε ελάχιστα, για να μη χάσουν και τις διαφημίσεις των Τραπεζών και κρατάνε την… όρεξη, αν γίνει κάτι πολύ κακό για αργότερα, για ν’ αρχίσει το τηλεοπτικό πανηγύρι.

Εν πάση περιπτώσει το Πάμε Λουκέτο, δεν είναι οικονομικό, αλλά σατιρικό μπλογκ, αλλά βρήκε και σε αυτό το θέμα τη λύση: προτείνει να επανέλθουν άμεσα Σημίτης- Παπαντωνίου και από τις 880 μονάδες, θα τον πάνε απευθείας τον δείκτη στις… 7000 , που είναι από το 1999, ο αγαπημένος τους αριθμός!

Πάντως ουδέν κακόν, αμιγές καλού. Και για να μη λέτε ότι είναι παραπλανητικός ο τίτλος, μπορείτε πράγματι μόνο με 8 ευρώ να πάρετε μετοχές και των 10 βασικών τραπεζών στο Χρηματιστήριο. Και 8 ευρώ, πολλά λέμε , είναι ακριβώς 7, 36 ευρώ, όπως μπορείτε να κάνετε την πράξη κι εσείς!

Εθνική Τράπεζα 2, 78€
Αlpha 1, 90€
Eurobank 1.73€
Πειραιώς 0, 56€
Marfin 0, 29€
Tαχ. Ταμιευτήριο 1.05€
Κύπρου 1,15€
Αγροτική 0, 55€
Αττικής 0, 44€
Proton 0,24€

Απομένουν και 0, 64 ευρώ λοιπόν, με τα οποία μπορούμε να πάρουμε και καμιά 30αριά μετοχές των άλλων κλάδων, που κάνουν όσο μία τσίχλα, για συμπλήρωμα !

Επειδή όμως το βαρέλι φαίνεται να είναι χωρίς πάτο, προτιμάμε αυτή τη στιγμή, να φάμε τις ..τσίχλες και περιμένουμε!

πηγή

Ο Γιώργος Παπανδρέου σώζει την τιμή της Ελλάδας: διώχνει τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ πρέσβη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το οικογενειακό συμβούλιο του Οίκου των Παπανδρέου αποφάσισε πριν από λίγο, σε έκτακτη συνεδρίασή του υπό την προεδρία της Πρωθυπουργομάνας Μάργκαρετ, να ΔΙΩΞΕΙ τον Πρέσβη των ΗΠΑ ως ένδειξη
διαμαρτυρίας στην αποκάλυψη της παρακολούθησης των τηλεφώνων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του αρχηγούς της Αστυνομίας, της ΕΥΠ και
των υπόλοιπων πολιτών της χώρας! Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη, από τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ του Έλληνα πρωθυπουργού! Σε λίγο ακολουθεί ρεπορτάζ...

ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ!
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_7299.html

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΘΡΟ του Στέφανου Κασιμάτη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.







Γιατί Αντώνη Σαμαρά... Οι παππούδες μας που ήτανε στο πλευρό του Στρατηγού Ζέρβα δεν ήτανε "δημοκρατικοι"; Πρόδωσες και τον Αβέρωφ όπως πάντα ξέρεις να προδίδεις.

Πόσο δίκιο είχε ο Αβέρωφ....

Το πόσο δίκιο είχε τότε ο Αβέρωφ, όταν επεσήμαινε το λάθος της ηρωοποίησης της Αριστεράς.
Ισως από υπερβάλλοντα ζήλο για να δείξουν ότι


συμμορφώνονται με την εξαγγελία του Ηλία Μόσιαλου


ότι «η κρατική τηλεόραση θα γίνει δημόσια», στο τέλος


του μεσημβρινού δελτίου της ΝΕΤ προβλήθηκε χθες


μια πεντάλεπτη σπονδή στα ιερά και τα όσια του ΠΑΣΟΚ.



Με αφορμή το μάλλον σημαντικό γεγονός -αλλά όχι και τόσο πολύ σημαντικό- ότι η συνεδρίαση της Βουλής, στην οποία ψηφίσθηκε το 1982 η αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης, διατίθεται πλέον από το περίφημο Αρχείο της ΕΡΤ (υπ’ όψιν: αυτό που χρειάζεται τρεις μήνες για να παραδώσει ένα αντίγραφο στον ενδιαφερόμενο...), επί πέντε λεπτά έδειχναν αποσπάσματα της συζήτησης, όπου οι σπουδαιότεροι άγιοι του πασοκισμού (Ανδρέας, Γεννηματάς, Γιαννόπουλος κ.ά.) ελεεινολογούσαν τη Ν.Δ., επειδή ο Ευάγγελος Αβέρωφ είχε θέσει θέμα διαχωρισμού όσων έστρεψαν τα όπλα κατά της πατρίδας τους και, εφόσον δεν έγινε δεκτή η πρόταση, αποχώρησε με το κόμμα του από τη συνεδρίαση.


Το πόσο δίκιο είχε τότε ο Αβέρωφ, όταν επεσήμαινε το λάθος της ηρωοποίησης της Αριστεράς, το δείχνει το γεγονός ότι, σήμερα, μερικοί επαγγελματίες αγωνιστές του ΚΚΕ φθάνουν για να αποκλείσουν τα ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος, ενώ κανένας υπουργός, είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της Ν.Δ., δεν τολμά να διατάξει την αστυνομία να τους απομακρύνει αμέσως και αν χρειαστεί να τους συλλάβει: αυτό, δηλαδή, που θα συνέβαινε χωρίς δεύτερη σκέψη σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του δυτικού κόσμου.


του Στέφανου Κασιμάτη (από την Καθημερινή)
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/t_30.html

ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ




ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ:


Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και το πολιτικό καθεστώς της πείνας, της διαφθοράς, και της εθνικής μειοδοσίας.
Είναι καθήκον σου να υπερασπίσεις την Πατρίδα σου, την αξιοπρέπειά σου, και το βιός σου.


ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ:

·        Την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας, την υπεράσπιση του Ελληνισμού στον ενιαίο χώρο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος.

·        Την μονομερή διαγραφή του χρέους, την κατάργηση του Μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων.

·        Την άμεση διεκδίκηση των πολεμικών οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (πολεμικές επανορθώσεις, κατοχικό δάνειο, αποζημίωση στα θύματα των Ελληνικών ολοκαυτωμάτων, επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών)

·        Την εθνικοποίηση των τραπεζών, και των εθνικών επιχειρήσεων (ΔΕΚΟ).

·        Την διαγραφή του χρέους των μικρο-οφειλετών.

·        ΟΧΙ στο ευρώ, ΟΧΙ στην ΟΝΕ. Ναι στο Εθνικό νόμισμα.

·        Την αποκατάσταση όλων των οικονομικών και εργασιακών δικαιωμάτων που αφαιρέθηκαν από τον Λαό με την εφαρμογή του Μνημονίου.

·        Παραδειγματική τιμωρία και δήμευση της περιουσίας των ενόχων της προδοσίας του Ελληνικού Έθνους, και της λεηλασίας του εθνικού πλούτου της χώρας, με αναδρομική άρση της ασυλίας.

·        Την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας, και της πολιτιστικής-κοινωνικής συνοχής με αποφασιστικά μέτρα για την μετανάστευση. Σταδιακή επαναπροώθηση των λαθροεποίκων. Εθνική μεταναστευτική πολιτική.

·        Την Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για Δημοκρατικό Σύνταγμα. Για να αποφασίζει ο Λαός για τον Λαό.


Είμαστε οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της πλατείας Συντάγματος (Άγνωστος Στρατιώτης).

Αγωνιζόμαστε για μία κυβέρνηση βγαλμένη από τον Λαό, την πλατεία Συντάγματος και τις πλατείες της Χώρας!



ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

email: aganaktismenoi-apofasismenoi@hotmail.com
http://edosyntagma.blogspot.com
http://www.apofasismenoi.org

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932545414, 6932353329, 6974930925



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συγκροτείται η ομάδα περιφρούρησης του Συντάγματος, για τις 3 του Σεπτέμβρη.

Με στόχο να μην επιτραπεί σε καμία πλευρά, ούτε στο κράτος (του ΓΑΠ) ούτε στο παρακράτος, να μετατραπεί το Σύνταγμα σε «στημένο πεδίο μάχης», κατά την διαδήλωση των πολιτών την 3η Σεπτέμβρη, συγκροτείται ομάδα περιφρούρησης.

Η ομάδα περιφρούρησης αποτελείται από Έλληνες Πατριώτες-Δημοκράτες, άσχετα από την όποια ιδεολογικοπολιτική τους καταγωγή, συνεργάζεται μόνο με το Κίνημα των Αποφασισμένων και φυσικά, με καμία κομματικού τύπου οργάνωση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα περιφρούρησης, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2103233582.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                       
www.pamet.grpametopo@gmail.com

Ενα σούπερ-ζιζάνιο καρφώνει τη Monsanto

Πριν από δύο δεκαετίες, η Monsanto, η μεγαλύτερη πολυεθνική γεωργικής βιοτεχνολογίας στον κόσμο, κατασκεύασε γενετικά τροποποιημένους (γ.τ.) σπόρους που μπορούσαν να αντιστέκονται στο ισχυρό ζιζανιοκτόνο Ράουνταπ, που επίσης ήταν δικό της παρασκεύασμα με σχεδόν καθολική χρήση για τις ανάγκες καθαρισμού των ανά την υφήλιο γεωργικών καλλιεργειών.

Εκτάσεις εκατομμυρίων στρεμμάτων κυρίως με καλλιέργειες καλαμποκιού, σόγιας, βαμβακιού, ρυζιού και δημητριακών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούσαν το ζιζανιοκτόνο και τους γ.τ. σπόρους που του αντιστέκονταν, αγοράζοντάς τα από τα ράφια της Monsanto.

Το κίνητρο ήταν ισχυρότατο: ο αγρότης δεν θα ανησυχούσε πλέον για τα ζιζάνια που του κατέτρωγαν τις σοδειές. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να καταβρέχει με Ράουνταπ τα φυτά του, και κάθε παράσιτο θα εξαφανιζόταν πλην του ίδιου του ψεκασμένου φυτού, που ήταν γ.τ. να αντιστέκεται στο δηλητήριο. Για τους αγρότες ήταν μια εκπληκτική λύση. Ετσι, τα γ.τ. φυτά και το ισχυρό τοξικό ζιζανιοκτόνο που πήγαινε πακέτο μαζί τους έφερναν ετήσια κέρδη πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στη Monsanto, μεγιστοποιούσαν τη γεωργική παραγωγή, και κάλυπταν μεγάλες εκτάσεις καλλιεργειών, που -για παράδειγμα- στις ΗΠΑ μόνο, άθροιζαν το 94% της συνολικής παραγωγής σόγιας και το 70% της παραγωγής καλαμποκιού και βαμβακιού. Τα λεγόμενα «φυτά Ράουνταπ-έτοιμα» κάλυψαν σαν κουβέρτα την αμερικάνικη αγροτική γη, σκεπάζοντας πάνω από 500.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα καλλιεργειών.

Σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν. Λέγεται ότι άλλαξαν τόσο ώστε συνιστούν τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ιστορία της γεωργίας. Και, δυστυχώς, άλλαξαν προς το χειρότερο (για όλους). Τα «φυτά Ράουνταπ-έτοιμα» συναντούν πλέον στους αγρούς και «ζιζάνια Ράουνταπ-έτοιμα». Περισσότερα από 20 είδη ζιζανίων σε συνολική έκταση 60 εκατομμυρίων στρεμμάτων σε ΗΠΑ και Λ. Αμερική, μετά από είκοσι χρόνια συνεχούς ραντίσματος με το ίδιο φάρμακο, έχουν αναπτύξει δικούς τους μηχανισμούς άμυνας, και είναι άτρωτα. Το χειρότερο, η γύρη τους μεταφέρει το γονίδιο αντίστασης, μεταδίδοντάς το και στα φυτά που δεν έχουν ψεκαστεί. Επίσης, τα νέα μεταλλαγμένα ζιζάνια είναι ισχυρότερα από τα προηγούμενα, μεγαλύτερα και καταστροφικότερα.

Φυσικά, το πρόβλημα είχε προβλεφθεί, διότι και οι πρωτοετείς της γεωπονίας ξέρουν ότι τα οικοσυστήματα προσαρμόζονται στις μεταβολές. Το ήξερε και η Monsanto. Οι αγρότες, όχι. Ή απλά τούς παραπλανούσαν. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τον κινεζικό ανταγωνισμό, η Monsanto δαπάνησε 150 εκατομμύρια δολάρια το 2010 για να προωθήσει τις πωλήσεις του Ράουνταπ και το κατάφερε, αυξάνοντάς τες κατά 57% στο πρώτο τρίμηνο του 2011. Γνωρίζοντας φυσικά το πρόβλημα της προσαρμογής των ζιζανίων, αλλά πετυχαίνοντας κέρδη 700 εκατομμυρίων δολαρίων.


 Πίσω στα χωράφια, οι γεωργοί συνεχίζουν τα σφάλματα. Παρασκευάζουν κοκτέιλ ζιζανιοκτόνων με υψηλή τοξικότητα, που όμως δεν φαίνεται να εμποδίζουν την εξάπλωση των υπερ-ζιζανίων. «Το πρόβλημα καλπάζει», γράφτηκε σε εφημερίδα του Σεντ Λιούις, καθώς «η προσαρμογή των νέων ειδών ζιζανίων γίνεται ταχύτερα και δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει η επιμόλυνση μέσω της μεταφοράς γύρης». Για τη Monsanto όλα αυτά δεν είναι παρά το άνοιγμα νέων πεδίων έρευνας και εμπορικής εκμετάλλευσης -αυτή τη φορά θα είναι νέοι γ.τ. σπόροι που θα ανθίστανται στα superweeds, «προκαλώντας νέο γύρο επιχειρηματικής κερδοφορίας και περιβαλλοντικής καταστροφής».

Οι γεωπόνοι έχουν σκύψει στα μικροσκόπιά τους αναζητώντας εναλλακτικές στρατηγικές προστασίας των καλλιεργειών. Διότι, στο μεταξύ, οι γ.τ. σπόροι και τα συνοδευτικά ζιζανιοκτόνα τους αποδεικνύονται, εκτός από ανίσχυρα, και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία: η ακαδημαϊκή έρευνα έχει από χρόνια διαπιστώσει την επικινδυνότητα των ευρέως χρησιμοποιούμενων ζιζανιοκτόνων (του Ράουνταπ και του ενεργού συστατικού του glyphosate), γεγονός που υποτιμήθηκε. Σήμερα, υπό τη βαριά σκιά των superweeds, η επιστημονική κοινότητα υποχρεώνεται να ξανακουβεντιάσει για τη χρησιμότητα της βιοτεχνολογίας και των γ.τ. οργανισμών. Αυτή την φορά, σοβαρά.



ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΚΑΤΣΕΛΗΣ  http://www.enet.gr
http://ecoleft.wordpress.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/monsanto.html

Αποκάλυψη: Έχουμε 77.718 συντάξεις με άγνωστη υπηκοότητα!!!

Δήλωση Βελόπουλου: «Σε ένα κράτος που εφευρίσκει άγνωστη υπηκοότητα, όλα πλέον είναι πραγματικότητα. Είναι τραγελαφικό η κυβέρνηση να παραδέχεται ότι δίνει συντάξεις σε 77.718 ανθρώπους, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε....
πολύ θυμίζουν ΑΤΙΑ!!!

Να λοιπόν πως κατέρρευσε το ασφαλιστικό μας σύστημα! Διότι όπως ο ίδιος ο Υπουργός επισημαίνει, η πλειοψηφία αυτών ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ότι είναι Έλληνες! Κάτι δηλαδή σαν την Πυθία, και είναι και δεν είναι!!!»
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/77718.html

Ο Χάρρυ Κλυνν για την Ισλανδία και τους... "δικούς" μας


  • Το κείμενο είναι παλιό, αλλά ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) μας έχει συνηθίσει στις διαχρονικές του παρεμβάσεις - τοποθετήσεις. Ας τον απολαύσουμε λοιπόν...
Είδατε αστειότατοι, πως λειτουργούν οι δημοκρατίες;

«Οι υποτίθεται ξυλοκόποι του βορά, οι “βάρβαροι“ Ισλανδοί Mόλις 15 μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η εξεταστική επιτροπή που συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλε πόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε.

Κατονομάζονται ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε, τρεις πρώην διοικητές της κεντρικής τράπεζας, υπουργοί, ενώ ποινικές ευθύνες καταλογίζονται σε στελέχη των τριών ιδιωτικών τραπεζών.

Ήδη ο εισαγγελέας έβγαλε διεθνή εντάλματα σύλληψης, καθώς πολλά golden boys διέφυγαν στο εξωτερικό, κάνοντας μία μέρα πριν από την εκδήλωση της κρίσης τεράστιες αναλήψεις από τους λογαριασμούς τους.

Τρεις συνελήφθησαν και κρατούνται. Η κυβέρνηση έκανε μηνύσεις και ζητάει πίσω τα κλεμμένα.

Η εξεταστική επιτροπή είχε στη διάθεσή της 80 υπαλλήλους, δικό της προϋπολογισμό και δικαίωμα να ζητήσει -ακόμη και να κατασχέσει- στοιχεία από κρατικές υπηρεσίες και ιδιώτες.

Επίσης, ανεξάρτητη επιτροπή ετοιμάζει συστάσεις για να γίνουν μεταρρυθμίσεις ώστε να αποφευχθεί παρόμοια κρίση στο μέλλον».

Εσείς, κλεφρόνια του κερατά, λιγδοτάμπαροι απατεώνες τπς βοθροπολιτικής του αρπάζω και του τρώω με δέκα μασέλες, αντί να στείλετε στη φυλακή τους μυαρούς καταχραστές του δημόσιου χρήματος, θέλετε να στείλετε φυλακή για πέντε και για δέκα ευρώ τους ήδη πτωχευμένους μικρομεσαίους και τους ταλαίπωρους μικροεπαγγελματίες, αφού πρώτα, ως βαμπίρ, φροντίσατε να τους πιείτε το αίμα!

Τους λεφτάδες, βέβαια, τα λαμόγια, τους κρατικοδίαιτους βιομήχανους, τους νταβατζήδες, τους Ελβετοκαταθέτες και τα golden boys δεν έχετε τα γκογκόβια να τους αγγίξετε ή κάνω λάθος;

Τί κάνατε βρε ασυγχώρητοι πρίγκιπες της ανικανότητας για να περιφρουρήσετε τη δημόσια περιουσία; Το μόνο που κάνατε, ενώ γνωρίζατε ποια είναι η κατάσταση, ήταν να «σκορπάτε» αφειδώς τα εκατομμύρια ευρώ στις αμαρτωλές ΜΚΟ που στήσατε, μάνες, αδέλφια, φίλες και οι φίλοι, αρπαχτάκηδες και αρπαχτούληδες…

Είχαν και στα χωριά τους ΜΚΟ, η κυρία Δαμανάκη, ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, ο Χάρης Μπαμπούκης, ο Γιάννης Μπουτάρης και τα άλλα θρεφτάρια του βρομοσυστήματός σας.

68.000.00 πήγε το μαλλί «θριαμβευτή των Βρυξελλών!»

Στην υγειά σας που λέει κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος…

Εις υγείαν τα κορόιδα, που αφού τους κλείσατε τα σπίτια, απειλείτε τώρα να τους κλείσεις και στη φυλακή!!!

Είδατε μετεξεταστέοι κύριοι της πολιτικής πως λειτουργούν οι πραγματικές δημοκρατίες;

Είδατε τί σημαίνει «κάθαρση» και «εξεταστική» επιτροπή στην Ισλανδία;

Που είναι η δικές σας εξεταστικές επιτροπές (είστε πράγματι για γέλια και για κλάματα) που στήθηκαν μόνο και για να καλύψουν τις αλληλοβρομιές σας…

Είδατε θεόστραβοι ανοιχτομάτηδες της ρεμούλας και της αρπαγής;

ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΟΛΕΡΕΣ…

http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/blog-post_2131.html

Πώς η μικρή Ισλανδία επαναστάτησε και διεκδικεί την εθνική της κυριαρχία

Της Deena Stryker
για το ιστολόγιο Daily Kos

Το ρεπορτάζ μιας ιταλικής ραδιοφωνικής εκπομπής που αφορούσε την εξελισσόμενη επανάσταση της Ισλανδίας είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα του πόσο λίγο μας πληροφορούν τα μέσα ενημέρωσης για τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιοι από εσάς ίσως να θυμάστε ότι, με
την έναρξη της οικονομικής κρίσης του 2008, η Ισλανδία κυριολεκτικά χρεοκόπησε. Οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στους λόγους μόνο εν παρόδω, και από τότε, το ελάχιστα γνωστό αυτό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πέρασε και πάλι στη λήθη.

Φυσικά, καθώς η μία ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη εξαναγκάζεται να μπει σε μηχανισμό στήριξης ή κινδυνεύει να μπει, θέτοντας συγχρόνως σε κίνδυνο το ευρώ, πράγμα που θα έχει επιπτώσεις για ολόκληρο τον κόσμο, το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι ισχυροί είναι να γίνει η Ισλανδία παράδειγμα προς μίμηση. Οι λόγοι είναι οι εξής:

Πέντε χρόνια διακυβέρνησης από ένα αμιγώς νεοφιλελεύθερο καθεστώς είχαν κάνει την Ισλανδία (χώρα με πληθυσμό 320.000, και δίχως ένοπλες δυνάμεις), μία από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο. Το 2003 όλες οι τράπεζες της χώρας αποκρατικοποιήθηκαν, και σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν ξένους επενδυτές, πρόσφεραν τραπεζικές συναλλαγές on-line, το κόστος των οποίων ήταν ελάχιστο, επιτρέποντάς τους έτσι να προσφέρουν σχετικά υψηλά ποσοστά επιστροφής. Οι λογαριασμοί, γνωστοί ως Icesave, είχαν προσελκύσει πολλούς μικροεπενδυτές από Αγγλία και Ολλανδία. Ωστόσο, καθώς οι επενδύσεις αυξήθηκαν, το ίδιο έγινε και με το εξωτερικό χρέος των τραπεζών. Το 2003 το χρέος της Ισλανδίας ήταν ίσο με 200 φορές το ΑΕΠ της, και τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2007, έφθασε το 900%. Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 ήταν η χαριστική βολή. Οι τρεις μεγαλύτερες τράπεζες της Ισλανδίας, η Landbanki, η Kapthing και η Glitnir, χρεοκόπησαν και κρατικοποιήθηκαν, ενώ η ισλανδική κορώνα έχασε το 85% της αξίας της σε σχέση με το ευρώ. Στο τέλος του ίδιου έτους η Ισλανδία κήρυξε πτώχευση.

Παρ' όλα αυτά, και αντίθετα με τις προβλέψεις, η κρίση είχε ως τελικό αποτέλεσμα να επανακτήσουν οι Ισλανδοί τα κυριαρχικά τους δικαιώματα επί της χώρας τους, μέσα από μια διαδικασία άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας που τελικά οδήγησε σε νέο Σύνταγμα. Αλλά μόνο μετά από μια επίπονη διαδικασία.

Ο Geir Haarde, πρωθυπουργός της τότε σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης συνασπισμού, διαπραγματεύτηκε ένα δάνειο 2.100.000 δολαρίων, στο οποίο οι σκανδιναβικές χώρες πρόσθεσαν άλλα 2,5 εκατομμύρια. Η ξένη οικονομική κοινότητα πίεσε την Ισλανδία να επιβάλει δραστικά μέτρα. Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσαν την προθυμία τους να αναλάβουν το χρέος της, υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να ξεπληρώσει η χώρα την Ολλανδία και τη Βρετανία, οι οποίες είχαν δεσμευτεί για την επιστροφή του ποσού στους πολίτες τους.

ΒΙΝΤΕΟ από εκπομπή της Helen Skopis με ελλ. υπότιτλους: Η Ισλανδία το παλεύει
 




Οι διαμαρτυρίες και ταραχές που ξέσπασαν και συνεχίστηκαν ανάγκασαν τελικά την κυβέρνηση να παραιτηθεί. Έγιναν πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο του 2009, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί νικήτρια μια αριστερή συμμαχία η οποία, ναι μεν καταδίκασε το νεοφιλελεύθερο οικονομικό σύστημα, αλλά δεν άργησε να ενδώσει στις αξιώσεις του να εξοφλήσει η χώρα συνολικά 3,5 εκατομμύριο ευρώ. Αυτό θα προϋπόθετε την καταβολή 100 ευρώ τον μήνα από κάθε Ισλανδό πολίτη για 15 χρόνια, με επιτόκιο 5,5%, για να αποπληρωθεί ένα χρέος που στην πραγματικότητα όφειλαν ιδιώτες σε άλλους ιδιώτες. Ήταν η σταγόνα που τελικά έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Αυτό που επακολούθησε ήταν κάτι το απρόβλεπτο. Η πεποίθηση ότι οι πολίτες ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν για τα λάθη ενός οικονομικού μονοπωλίου, ότι ένα ολόκληρο έθνος αναγκάστηκε να φορολογηθεί για να αποπληρωθούν χρέη ιδιωτών ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να υποστεί βαθιές αλλαγές η σχέση μεταξύ πολιτών και πολιτικών θεσμών ώσπου, τελικά, οι ηγέτες της Ισλανδίας αναγκάστηκαν να ταχθούν με το μέρος των ψηφοφόρων τους. Ο ηγέτης της χώρας, Olafur Ragnar Grimsson, αρνήθηκε να επικυρώσει το νόμο που θα είχε καταστήσει τους πολίτες της Ισλανδίας υπεύθυνους για την αποπληρωμή των χρεών των τραπεζών της και στη συνέχεια δέχθηκε να γίνει δημοψήφισμα.

ΒΙΝΤΕΟ διαδήλωσης για δημοψήφισμα



Φυσικά, η διεθνής κοινότητα αντέδρασε αυξάνοντας την πίεση που ασκούσε μέχρι τότε στην Ισλανδία. Η Βρετανία και η Ολλανδία απείλησαν με αντίποινα που θα απομόνωναν τη χώρα. Και ενώ οι Ισλανδοί πήγαιναν να ψηφίσουν, οι ξένοι τραπεζίτες προειδοποίησαν ότι θα μπλοκάρουν οποιαδήποτε ενίσχυση από το ΔΝΤ. Η βρετανική κυβέρνηση απείλησε να παγώσει τις καταθέσεις ταμιευτηρίου και όψεως των Ισλανδών. Όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Grimsson: «Μας είπαν ότι αν αρνηθούμε τους όρους της διεθνούς κοινότητας, θα γίνουμε η Κούβα του Βορρά. Όμως αν τους είχαμε αποδεχθεί, θα είχαμε γίνει η Αϊτή του Βορρά».(Έχω γράψει πολλές φορές ότι όταν οι Κουβανοί βλέπουν τη δεινή κατάσταση της γειτονικής τους Αϊτής δοξάζουν τον Θεό για την τύχη τους.)

Στο δημοψήφισμα του Μαρτίου του 2010, το 93% ψήφισε κατά της αποπληρωμής του χρέους. Το ΔΝΤ πάγωσε αμέσως το δάνειο που είχε υποσχεθεί. Αλλά οι επαναστατημένοι (και αυτό δεν μεταδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες) δεν πτοήθηκαν. Με την υποστήριξη των εξαγριωμένων πολιτών, η κυβέρνηση ξεκίνησε αστικές και ποινικές έρευνες σχετικά με τους υπεύθυνους για την οικονομική κρίση. Η Interpol εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον πρώην πρόεδρο της Kaupthing, Sigurdur Einarsson, ενώ οι υπόλοιποι τραπεζίτες που εμπλέκονταν στο κραχ εγκατέλειψαν τη χώρα.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ στα Ελληνικά: Πώς σώθηκε η Ισλανδία:


Όμως οι Ισλανδοί* δεν έχουν σταματήσει εκεί. Αποφάσισαν να συντάξουν νέο Σύνταγμα που θα απαλλάξει τη χώρα από την υπερβολική επιρροή του διεθνούς χρηματοοικονομικού τομέα και του εικονικού χρήματος. (Το μέχρι τότε ισχύον Σύνταγμα είχε συνταχθεί το 1918, όταν η Ισλανδία απέκτησε την ανεξαρτησία της από τη Δανία, και η μόνη διαφορά με το Σύνταγμα της Δανίας ήταν η αντικατάσταση της λέξης «βασιλιάς» με τη λέξη «πρόεδρος».)

Για να φτιάξει το νέο του Σύνταγμα, ο λαός της Ισλανδίας εξέλεξε μια επιτροπή 25 πολιτών από ένα σύνολο 522 ενηλίκων που δεν ανήκαν σε κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά είχαν προταθεί από τουλάχιστον 30 πολίτες. Το νέο Σύνταγμα δεν ήταν έργο μιας ομάδας πολιτικών, αλλά γράφτηκε στο διαδίκτυο. Οι συναντήσεις των μελών της επιτροπής μεταδίδονταν διαδικτυακά και οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να στέλλουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, παρακολουθώντας το κείμενο καθώς διαμορφωνόταν. Το Σύνταγμα που τελικά θα προκύψει από αυτή τη συμμετοχική δημοκρατική διαδικασία θα υποβληθεί στο κοινοβούλιο για έγκριση, μετά τις επόμενες εκλογές.

'Οσοι από εσάς διάβασαν το βιβλίο του Jared Diamond "Kατάρρευση - Πως οι κοινωνίες επιλέγουν να αποτύχουν ή να επιτύχουν" θα θυμούνται την περιγραφή της κατάρρευσης της αγροτικής οικονομίας της Ισλανδίας τον 9ο αιώνα. Σήμερα η χώρα ανακάμπτει από την πρόσφατη οικονομική κατάρρευση της με τρόπους ακριβώς αντίθετους από αυτούς που γενικά θεωρούνται δεδομένοι, όπως επιβεβαιώθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη της νέας επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde, στον δημοσιογράφο του CNN Fareed Zakaria. Και όμως, στον ελληνικό λαό έχουν γίνει συστάσεις για ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα της χώρας, η οποία προβάλλετει ως η μόνη λύση. Οι λαοί της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας αντιμετωπίζουν την ίδια απειλή.

Οι λαοί αυτοί θα πρέπει να έχουν για φωτεινό παράδειγμα την Ισλανδία. Αρνούμενη να υποκύψει στα ξένα συμφέροντα, η μικρή αυτή χώρα έκανε τη φωνή της να ακουστεί παντού, ώστε να γίνει σαφές ότι ο λαός της είναι ο μόνος κυρίαρχος.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχολούνται πια μαζί της οι δημοσιογράφοι.

ΒΙΝΤΕΟ: Μαξ Καιζερ: Ελλάδα Ισλανδία, The No-Pay Movement:



ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;

Η Ισλανδία βγαίνει από την κρίση, χωρίς μνημόνιο και ΔΝΤ!

Ισλανδία ζεις! Εσύ μάς οδηγείς!

Πηγη 

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_8053.html

Πληρώνουν για θεραπεία και γίνονται πειραματόζωα εν αγνοία τους


nosokomeio
Παρά το νόμο και την ιατρική δεοντολογία, πειραματόζωα εν αγΠαρά το νόμο και την ιατρική δεοντολογία, πειραματόζωα εν αγνοία τους γίνονται εδώ και χρόνια στη χώρα μας καρκινοπαθείς.
Πληρώνοντας αδρά τον πειραματιστή γιατρό και επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία, υποβάλλονται σε μια μέθοδο, τη λεγόμενη Λαμπαροσκοπική Υπερθερμική Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία, η οποία διεθνώς μελετάται ακόμη πειραματικά σε χοίρους και αρουραίους.
Στη χώρα μας όπου ανθεί το εμπόριο της ελπίδας και του πόνου η ζωή και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχουν λιγότερη αξία από εκείνη του χοίρου και του αρουραίου.
Οι άτυχοι ασθενείς υπογράφουν μια απαράδεκτη, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, Δήλωση Παροχής Συγκατάθεσης Ασθενούς προς Διενέργεια Ιατρικών Πράξεων, όπου ζητείται μεταξύ των άλλων από το υποψήφιο θύμα – ασθενή να δώσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ στον πειραματιστή - γιατρό, ώστε  όταν η ομάδα του γιατρού ερωτηθεί σχετικά με τα φάρμακα που χορηγούνται να απαντούν:  «τι σε νοιάζει τι φάρμακα σου χορηγούμε!!!»
Έτσι ο πειραματιστής – γιατρός  απεκδύεται ο ίδιος πάσης ευθύνης και δεσμεύει τον ασθενή  η τους συγγενείς του για ό, τι ήθελε συμβεί.
Ο ασθενής υποχρεώνεται πριν την έναρξη του πειράματος, να πληρώσει σε  υπάλληλο εταιρίας πώλησης αναλώσιμου υλικού χειρουργείου, το υπερβολικό ποσό των 7.500 ευρώ για τρεις λαστιχένιους σωλήνες, που επιστημονικά ονομάζουν
«Σετ Σωλήνων Παροχέτευσης Λαπαροσκοπικής Υπερθερμικής Ενδοπεριτοναϊκής Χημειοθεραπείας».
Εκτός  από τα 7.500 ευρώ για τους λαστιχένιους σωλήνες και τρεις θεραπείες, οι ασθενείς πληρώνουν μεγάλα ποσά για τη νοσηλεία, την αμοιβή του Πειραματιστή- Γιατρού, επιβαρύνονται και τα ασφαλιστικά ταμεία. Για να γίνονται αποδεκτές οι χρεώσεις από τους ελεγκτές γιατρούς των ασφαλιστικών ταμείων, καταγράφεται στα βιβλιάρια ασθενείας ως Ερευνητική Λαπαροσκοπική ή Ερευνητική Λαπαροτομία και πάντα  ως έκτακτη εισαγωγή.
Οι πειραματισμοί δε, φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται παράνομα, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του ασθενούς ή των οικείων του.


http://www.kentri.gr/index.php

Φινλανδία: Σε εταιρεία holding στο Λουξεμβούργο η περιουσία της Ελλάδας !!!


Την σύσταση μίας εταιρείας holding με έδρα το Λουξεμβούργο στην οποία θα μεταβιβαστούν τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, προτείνει η Φινλανδία για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας!

Η φινλανδική πρόταση έχει συζητηθεί και με Έλληνες παράγοντες στο πλαίσιο τηλεφωνικών διασκέψεων στην ευρωζώνη.

Σε non paper που έστειλαν οι Φινλανδοί προτείνουν αναλυτικά πως το Ελληνικό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες, μπορεί να μεταφέρει στην εταιρεία holding του Λουξερβούργου, ώστε να υπάρχει «εγγύηση» για την παροχή του δανείου της προς την Ελλάδα.

Το έγγραφο έφερε στη δημοσιότητα το Ρόιτερ, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων θα κατέχει όλες τις μετοχές στην εταιρία holding, αλλά αυτές θα διατηρούνται σε θεματοφυλακή από ένα τρίτο μέρος.

Έτσι «αν η αγοραία αξία των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας holding δεν επαρκεί για τις απαιτήσεις εγγυήσεων ή αν η Ελλάδα δεν αποπληρώσει τα δάνεια της στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η ιδιοκτησία των μετοχών σε θεματοφυλακή μεταβιβάζεται άμεσα στα θιγόμενα κράτη-μέλη», αναφέρει το έγγραφο.

Σημειώνεται ότι θα μπορεί να γίνει τιτλοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που θα διακρατούνται στο Λουξεμβούργο, αξιοποιώντας τα χρήματα που θα έρχονται από τις ιδιωτικοποιήσεις.

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/holding.html

Μεταξύ πλούτου και προδοσιών...

Η Ελλάς είναι χώρα πάμπλουτη και όχι μόνο το οικόπεδο φιλέτο της Κύπρου... Aυτή η χώρα έχει καταληστευθεί και, τώρα μας ζητάνε την....
ψυχή μας. Δηλαδή την αφρικανοποίηση της Ελλάδας με ισλαμικό φερετσέ...Βλέπετε ας όψεται oι προδότες, διότι η Ελλάς έχει φυσικό πλούτο και δενείναι μόνο, τα φυσικά αέρια, το όσμιον κ.λπ.
Σκεφθείτε όμως αν συνεχιζόταν το ξεκίνημα που έγινε, επί του Γ. Παπαδόπουλου, όπου άρχισαν να βγαίνουν τα Ελληνικά πετρέλαια στη Ζάκυνθο κ.α. Η εξέλιξη θα ήταν μια Ελληνική ναυτιλία που να ανήκει στην χώραν...
Μόνο αυτό να γινόταν είχαμε λύση το οικονομικό, άσε που σήμερα εν "καιρό ειρήνης" και με "δημοκρατία", να την χαιρόμαστε βέβαια , πάμε ως ζητιάνοι στα υπόλοιπα κράτη, εμείς που έχουμε ζήσει πάνω από 5 γεννοκτονίες. Ήθελημένα ή μη κάποιοι παρεξηγήσουν, ίσως, τις θέσεις αυτές, αλλά ας γελούν κάποιοι... Η αλήθεια πάντα παραμονεύει, διότι θέλει να ξεφεύγει μερικές φορές από την μοναξιά της...
 


http://iokh.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_6915.html

Μυστική επιτροπή Ελλήνων - Αμερικανών - Τούρκων συζητά για το Αιγαίο

«Όσο ο ήλιος δεν αλλάζει την πορεία του, ούτε εμείς θα κάνουμε συμφωνίες με τον Ξέρξη, αλλά πιστοί στους Θεούς και τους Ήρωες, των οποίων έκαψε τους ναούς και τα αγάλματα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία μας».

Μια σκοτεινή κλίκα που δεν σκέπτεται ελληνικά, δεν νοιώθει ελληνικά και που εν πολλοίς και μεταξύ τους δεν μιλούν καν ελληνικά, έχει υφαρπάξει την εξουσία. Την υφάρπαξε με μια κολλοσιαία πολιτική απάτη, πουλώντας φούμαρα στο φοβισμένο από την κρίση πόπολο, ότι υπάρχουν λεφτά, ότι θα δίνανε κι αυξήσεις κι ότι είχαν και κάτι δισεκατομμύρια καβάτζα για κοινωνικές δαπάνες.
Η ιδεοληπτική παρέα, δουλευταράδες σαν ακρίδες στα πράσινα στάχυα, πρώτα φρόντισε να σπάσει τον τσαμπουκά του Λαού. Αλλεπάλληλα κύματα εκβιασμών, ψευδολογίας και κατατρομοκράτησης, έσπειραν σε όλο το κοινωνικό σώμα την κατάθλιψη κι έδιωξαν κατά κύματα τις καταθέσεις στο εξωτερικό ενώ πάγωσαν κάθε οικονομική δραστηριότητα. Κάθε μπούρδα που αμόλαγαν, έστελνε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια στην Κύπρο και την Εσπερία. Παράλληλα ελεεινολογούσαν την χώρα στις ρούγες τις υφηλίου, βρίζανε την Πατρίδα και το Λαό από κάθε διεθνές βήμα. Φανταστείτε τι λέγανε κατ΄ιδίαν στους Φράγκους, τους Αλανούς και τους κοντοχωριανούς του αδερφού Νικολάκη, τους αμεταμφίεστους Αμερικάνους, με την αμερικάνικη καρδιά.
Τα γεγονότα και το απύλωτο στόμα του λάγνου Ντομινίκ, αποκάλυψαν ότι η παρεούλα που κατσικώθηκε με παπατζίδικο τρόπο στην εξουσία, είχε προαποφασίσει την προσφυγή στο ΔΝΤ, ενώ δημοσίως σφυρίζανε κλέφτικα μας δουλεύανε ψιλό γαζί. Αυτό, λένε οι κακεντρεχείς, έδωσε την δυνατότητα σε κάποιους, που λόγω «κληρονομικού χαρίσματος» γνώριζαν την αλήθεια, να παίξουν γερό μπαρμπούτι, με σημαδεμένα «κόκκαλα» και να βγάλουν δισεκατομμύρια, όσο εσείς, μνημονιακοί μου δουλοπάροικοι, βγάζατε ίκτερο από την αγωνία για τη χώρα και το ψωμί σας. Τ+10, CDS και το λουρί της μάνας.
Ψήφισαν και νόμο κράχτη για όλα τα γρήγορα βετέξ του Πακιστάν, τους Σομαλούς νταβαντζήδες και τους Νιγηριανούς ναρκέμπορους. Αυτοί, μαζί με επαίτες, ορδές από δύστυχες πουτάνες, όπου παλεύει το AIDS με την ηπατίτιδα, κι Αφγανούς κατσαπλιάδες, ήρθαν σε ακόμη μεγαλύτερα κύματα να μοιραστούν τον σοσιαλιστικό μας παράδεισο, την πράσινη ανάπτυξη και το γλαρό βλέμμα του Ραγκούση. Τζημπέργκερ σοσιαλισμός και πολυπολιτισμός. Προηγουμένως όμως, από τον Νοέμβριο του 2009, μόλις ένα μήνα μετά το κόλπο γκρόσο υφαρπαγής της εξουσίας, εφαρμόζοντας τις έγγραφες τρίχες, που έστελνε ο Συνήγορος του Αποτέτοιου στα Υπουργεία, έπαυσε η ανάσχεση των λαθρομεταναστών στον Έβρο, με αποτέλεσμα να φρακάρει η χώρα από παράνομους, κυρίως μουσουλμάνους. Δυο εκατομμύρια αναφομοίωτα σαρίκια, ασύμβατα με την χώρα, τον Λαό, την Ιστορία μας, τον τρόπο ζωής μας.
Παράλληλα, οι «έκπληκτοι» σοσιαλιστές μας, άμα τη αναλήψει, οδηγούν με γοργά βήματα τους εργαζόμενους στην εποχή πριν από το Σικάγο. Το οκτάωρο, το αξιοπρεπές μεροκάματο, είναι ήδη στην αληθινή αγορά μια μακρινή ανάμνηση. Ο Ιωάννης Μεταξάς, ο θεμελιωτής του ΙΚΑ, του οκταώρου κι ο τοποτηρητής της πιο αυστηρής περιόδου εφαρμογής της εργατικής νομοθεσίας, φαντάζει υπόδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας, σκανδιναβικής κοπής, συγκρινόμενος με τους ιδεοληπτικούς ανθρωποφάγους της κυβερνώσας κλίκας.
Αποκάλυψη: Μυστική επιτροπή συζητά για το Αιγαίο
Θα σας πω όμως μια πληροφορία. Με την ενθάρρυνση και συνεισφορά μέρους της αμερικανικής γραφειοκρατίας, κάτι απατεώνες Δημοκρατικούς σαν αυτούς που βομβαρδίζανε μοναστήρια, γυναικόπαιδα και ψυχασθενείς στην Σερβία, έχει συγκροτηθεί εδώ και κανένα οκτάμηνο μια άτυπη επιτροπή, κοινή με τους ισλαμοφασίστες γείτονες μας. Δυο αμερικανάκια, δυο μεμέτια κι, εκ μέρους της ιδεοληπτικής κλίκας λέγεται ότι συμμετέχει διπλωμάτης μας, τον οποίο στην Κύπρο, όπου υπηρέτησε, τον αποκαλούν ειρωνικά «Ολλανδό», ένεκα των αφασιακών, μακράν του Ελληνικού Τρόπου, απόψεων του. Αντικείμενο της η συγκεκριμενοποίηση και κατάρτιση οριστικής ελληνοτουρκικής συμφωνίας, επί ήδη συμφωνημένου πλαισίου αρχών, για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και όχι μόνο, όπου εμείς θα δώσουμε, οι Τούρκοι θα πάρουν κι εμείς θα ξαναδώσουμε. Η συμφωνία δεν θα είναι απλώς λεόντειος. Στον Κορυδαλλό, στον Περαία και στα πέριξ, το λέμε νταβαντζιλίκι. Στον Ποινικό Κώδικα το λένε αλλιώς κι έχεις δικό σου πεύκο στο Γουδί, if you know what I mean, κι ας πάει το 2100 ο εγγονός σου στον Άρειο Πάγο να κάνει αναψηλάφηση. Εξ αυτού άλλωστε η ιδεοληπτική παρέα κάνει ως τώρα γαργάρα την ΑΟΖ. Δεν την διακηρύσσει, δεν την οριοθετεί, παρ’ ότι οι Ισραηλινοί μας την έχουν ήδη αναγνωρίσει (!), ο μακαρίτης Τάσσος είχε φροντίσει να εμπλέξει μεγάλες αμερικανικές εταιρείες στην έρευνα κι εξόρυξη στην δικιά του ΑΟΖ, ενώ ήδη μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Τελ Αβίβ επιτηρούν την περιοχή, στέλνοντας το μήνυμα στην Άγκυρα ότι θα φάει φωτιά και σίδερο αν κάνει λεονταρισμούς.
Ο δρόμος του Λυκίδη
Στους συντρόφους και σε σας αδέρφια, θα θυμίσω λοιπόν τον Λυκίδη.
Μετά τη νίλα στη Σαλαμίνα ο Ξέρξης γύρισε στην Ασία κι άφησε πίσω του πολύ στρατό με αρχηγό τον Μαρδόνιο. Αυτός ήταν λίγο τζάμπα μάγκας κι υπερόπτης, σαν τον Ερντογάν ένα πράμα, που μας απειλεί, θέλει ν’ ανοίξει άλλο Βόσπορο αλλά οι Κούρδοι κήρυξαν αυτονομία και στις 30/7 έκαναν εκλογές για αυτόνομη Βουλή κάτω απ΄τη μύτη του, ενώ υπάρχουν μέρη όπου ο Στρατός απλά δεν πάει ποτέ. Αυτά βέβαια οι βαριοί αναλυτές και τα κομματικά μπλέϊζερ δεν σας τα λένε.
Ο Μαρδόνιος λοιπόν ξανακατέλαβε την ρημαγμένη από τον Ξέρξη Αθήνα κι έστειλε ως απεσταλμένο στη Σαλαμίνα τον Μουρυχίδη τον Ελλησπόντιο. Οι Αθηναίοι λόγω του πολέμου είχαν μεταφέρει εκεί τις φαμίλιες τους, τον στρατό και ναυλοχούσε εκεί και όλος ο στόλος τους, οι νικητές της ναυμαχίας. Ο Μουρυχίδης παρουσιάστηκε στην Βουλή των Πεντακοσίων και επανέλαβε ενώπιον της τις ίδιες προτάσεις υποταγής, που είχε μεταφέρει ο Αλέξανδρος ο Μακεδών εκ μέρους του Ξέρξη, που πήρε τότε την απάντηση «όσο ο ήλιος δεν αλλάζει την πορεία του, ούτε εμείς θα κάνουμε συμφωνίες με τον Ξέρξη, αλλά πιστοί στους Θεούς και τους Ήρωες, των οποίων έκαψε τους ναούς και τα αγάλματα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία μας». Εθνικιστές, ε; Παλιοσαμαρικοί ο Αριστείδης, ο Θεμιστοκλής κι ο Δήμος των ελεύθερων Αθηναίων. Ο Μαρδόνιος πίστευε ότι με την πόλη τους στα χέρια του, ίσως τελικά να έσκυβαν το κεφάλι. Ένας μόνο από τους βουλευτές, ο Λυκίδης, σηκώθηκε και είπε πως σε αυτόν φαίνεται καλό να δεχθούν τις προτάσεις των Περσών και να τις παρουσιάσουν στο λαό. Οι υπόλοιποι βουλευτές αλλά και οι πολίτες που βρίσκονταν έξω από την Βουλή και το πληροφορήθηκαν, κυριεύθηκαν από αγανάκτηση, περικύκλωσαν τον Λυκίδη και τον σκότωσαν δια λιθοβολισμού. Επί τόπου. Ο Μουρυχίδης έντρομος έφυγε κακήν κακώς αλλά αβλαβής, για να πει την έμπρακτη απάντηση των Αθηναίων στο Μαρδόνιο, που λίγο αργότερα θα συναντούσε τον θάνατο στις Πλαταιές, μπροστά στην Φάλαγγα των Ομοίων της αγέρωχης Σπάρτης. Το φοβερό νέο, ό,τι βρέθηκε βουλευτής που πρότεινε υποταγή στους βαρβάρους, διέτρεξε όλη την Σαλαμίνα. Τότε οι γυναίκες, παρακινώντας με οργή η μία την άλλη, έτρεξαν στο σπίτι του Λυκίδη και σκότωσαν με λιθοβολισμό την γυναίκα και τα παιδιά του, σβήνοντας την σπορά του από τα μητρώα των ελευθέρων πολιτών.
Άλλες εποχές θα πείτε, αδέρφια. Σωστά. Τώρα θα βρεθούν τζιτζιφιόγκοι κι εκ πεποιθήσεως δουλόφρονες που όλα θα τα συζητήσουν. Όμως στις πόλεις και τα χωριά μας, οι απλοί άνθρωποι, αυτοί, οι πολλοί, που είναι ο Λαός και ο Στρατός, μερικά πράγματα δεν τα συζητάμε. Κι όσο από πέτρες, ποτέ δεν λείψανε από την τραχιά γη των Ελλήνων…

http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/blog-post_3043.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters