Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ο Τράμπ μίλησε κατά της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας κυβέρνησης

Αποκάλυψη από Washington Times: «Η Antifa σχεδίαζε την εξέγερση στις ΗΠΑ εδώ και μήνες»


Μέλη του ακραίου αριστερού κινήματος Antifa στις ΗΠΑ φέρονται σύμφωνα με αμερικανικό ΜΜΕ να σχεδίαζαν την εξέγερση εναντίον της νυν κυβέρνησης Τραμπ πριν από αρκετούς μήνες, γράφει η εφημερίδα Washington Times.

"Η εξέγερση σε ολόκληρη τη χώρα προετοιμάζονταν να πυροδοτηθεί τον Νοέμβριο, σε μια στιγμή που η εκστρατεία για τις φετινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα ήταν στο φόρτε της", ανέφερε έγγραφο σε μια αποκλειστική έκθεση, επικαλούμενο ισχυρισμούς ενός Αμερικανού αξιωματούχου επιβολής του νόμου που έχει πρόσβαση σε κρατικές πληροφορίες.

Οι Μάσκες Έπεσαν! Οι Σατανιστές Υπέρ Των Αριστερών «Διαδηλώσεων» Και Κατά Του Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)



Τα πολλά λόγια περισσεύουν!
Τα παραρτήματα του «The Satanic Temple» σε Νέα Υόρκη και Σακραμέντο ένωσαν τις φωνές τους με τους ANTIFA, τις συμμορίες και τους διαδηλωτές τους κινήματος «Black Lives matter», το οποίο έχει εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στόχο έχει την ήττα του Ντ.Τραμπ στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου για την Προεδρία των ΗΠΑ ή ακόμα και την ανατροπή του.

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

Η ζωή στα άσυλα αυτά περιελάμβανε λοβοτομές, ηλεκτροσόκ, ζουρλομανδύες, σεξουαλική κακοποίηση και σωματικές τιμωρίες.

Τα καθολικά στρατόπεδα συγκέντρωσης

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου επικεφαλής στα μισά στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γιουγκοσλαβία ήταν Κροάτες καθολικοί κληρικοί.
Ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα στην Ευρώπη ήταν στο Jasenovac όπου πέθαναν 77.000 με 99.000 Εβραίοι, Σέρβοι, Ρομά και άλλοι μη καθολικοί.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜ! ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΕΡΛΟΥΞ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ “ΑLL INCULSIVE” ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

– ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ – Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣeΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ! ΚΙ ΕΣΥ ΦΤΩΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ…

Ο… διεθνής οργανισμός μετανάστευσης μάλλον μας δουλεύει! Ετοιμάζει all inclusive ξενοδοχεία, με «υπερλούξ» διαμονή για τους αλλοδαπούς, την ώρα που η Έλληνες «βυθίζονται» στη φτώχεια.

Robert F. Kennedy: Εξέπνευσε σαν σήμερα, 5 χρόνια μετά την δολοφονία του αδελφού του.


Ο Ρόμπερτ στάθηκε δίπλα στον JFK ως έμπιστος σύμβουλός του κατά την εκλογική του εκστρατεία αλλά και στις επερχόμενες αποφάσεις του ως Προέδρου των ΗΠΑ που θα άλλαζαν την παγκόσμια (ίσως) οικονομία. 
Ο ίδιος, το 1968 διεκδίκησε και κέρδισε το χρίσμα των Δημοκρατικών το βράδυ της 4ης Ιουνίου του έτους αυτού, με σκοπό να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ.
Ένας μελαμψός άνδρας πλησίασε μέσα στο πλήθος και τον πυροβόλησε 8 φορές από κοντινή απόσταση. 

Μετά απο 30 ώρες, τα χαράματα της 6ης Ιουνίου του '68 κι ενώ οι ιατροί είχαν κάνει ο,τι ήταν δυνατόν, υπέκυψε στα τραύματά του.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "TRUMP"
Διογένης Δαριβίανάκης
1) Μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά την ανεργία (την μεγαλύτερη, για μένα, απειλή μιας κοινωνίας) και την φτάνει προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά.

2) Κάνει πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ που έβαζε το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών

3) Λογικότατα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς για ν'αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με Γερμανία βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης)

4) Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα δεν θα βρείτε άλλο.

5) Αντιστέκεται στην "πράσινη παραμύθα" και στο αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής" των πολυεθνικών

6) στην πρόσφατη "πανδημία" που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος:
α) Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
β) Σταμάτησε τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις του.
γ) Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666 με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει να τους εξετάσει παρά τη θέληση τους και να τους οδηγήσει σε "ασφαλές" μέρος για όσο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
δ) Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
ε). Άνοιξε φόρμα παραπόνων online για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
στ) Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
ζ) προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό
η) έδειξε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της "πανδημίας" (Κίνα, Γκαίητς, πολυεθνικές φαρμακευτικές)

7) Διέταξε Προεδρικό διάταγμα ν'ανοίξουν όλες οι πολιτείες μέσα στην εβδομάδα αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνυθούν.
(Σε κατάσταση lockdown είναι μόνο οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες)

8.χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες) ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία εν μέσω των μέτρων.

9.Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 χώρες που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.

10 Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των social media και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο νόμο σε περίπτωση που κλειδώνουν λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους "εξαφανίζουν" από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Παρ'όλα αυτά κάποιοι από σας τον λέτε ακόμα φασίστα , μάλιστα...

11. ο Τραμπ δεν υπέγραψε το "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ στο Μαρακές" (όπως μου θύμισε φίλος στα σχόλια, που έχει υπογράψει ο Τσίπρας και εφαρμόζει ο Κούλης...)

Καταλαβαίνω απόλυτα την αδυναμία κάποιων να σκεφτούν "out of the box", να κρίνουν οι ίδιοι κι όχι να τρώνε μασημένη τροφή που τους ταϊζουν οι Πορτοσάλτε αυτού του κόσμου. Άστε τις ιδεοληψίες σας στην άκρη και δείτε κατάματα την αλήθεια. Δεν δέχομαι μετά από δεκαετή ληστεία που γίνεται μπροστά στα μάτια μας κι εδώ στην πατρίδα μας, να συνεχίζετε να πιστεύετε τα καθάρματα, τους γερμανοτσολιάδες και τους δοσίλογους οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να γίνουμε παράδειγμα προς αποφυγή ακόμα και σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Βαγγέλης Θεοδωρουλακης


Ειρήνη, ΟΧΙ μίσος - Donald J. Trump. Το Twitter έχει ήδη διαγράψει αυτό το βίντεο. Μάντεψε γιατί ???

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters