Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΕΥΓΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ!

(Για το παρόν κείμενο ευθύνονται οι συναγωνιστές μου, αυτοί οδήγησαν το χέρι μου)

Κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, έπειτα από απαίτηση του Εισαγγελέα.

Πειραιάς 16/03/2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Βάσει της με αρ. πρωτ. 1016/92/179 26-10-2011* εγκλήσεώς μου, με καλέσατε να καταθέσω επιπρόσθετα στοιχεία για την υπόθεση, όπως: πότε, πού, και με ποιον τρόπο τέλεσαν τα εγκλήματα για τα οποία τους κατηγορώ.

Επειδή οι συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί από τότε που κατέθεσα την έγκλησή μου, εκτός της αυτεπάγγελτης δίωξης του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Γ. Παπανδρέου για τα εγκλήματα τα οποία τέλεσε εις βάρος μου, από την στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας και μέχρι που παραιτήθηκε από το αξίωμά του, επί προσθέτως σήμερα εγκαλώ την αυτεπάγγελτη δίωξη:
• του νυν πρωθυπουργού της χώρας Λ. Παπαδήμο,
αλλά και των αρχηγών των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους συγκυβερνά, δηλαδή
• του Α. Σαμαρά και
• του Ε. Βενιζέλου,
διότι συνεχίζουν να τελούν τα ίδια με τον προκάτοχό τους εγκλήματα εις βάρος μου, από την στιγμή που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας και μέχρι σήμερα.

Τα εγκλήματα τα οποία ετέλεσαν ή/και τελούν εις βάρος μου είναι:
-Διατάραξη οικιακής ειρήνης (αρθρ.334 παρ.1 και 4 Π.Κ.)
-Προσβολή της γενετησίας αξιοπρέπειας (αρθρ.337 Π.Κ.)
-Πρόκληση σκανδάλου (αρθρ.353 Π.Κ.)
-Δυσφήμηση (αρθρ. 362 Π.Κ.)
-Συκοφαντική δυσφήμηση (αρθρ. 363 Π.Κ.)
-Κλοπές και υπεξαιρέσεις (αρθρ. 377 Π.Κ.)
-Δόλια αποδοχή παροχών ( αρθρ. 392 Π.Κ.)
-Χρεοκοπία ( αρθρ. 398 Π.Κ.)
-Μείωση εκτάσεων (αρθρ. 456 Π.Κ.)

Επί πρόσθετα στοιχεία
Επειδή
• Η χώρα ΔΕΝ ανήκει στους εκάστοτε κυβερνώντες, αλλά στους πολίτες της,
Και
• Οι εκάστοτε κυβερνώντες αναλαμβάνουν να εκτελούν τις εντολές των πολιτών.

Τους κατηγορώ για κατάχρηση εξουσίας στο θέμα της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας στους δυνάστες, διότι κανένας πολίτης δεν τους έδωσε καμία άδεια για να το κάνουν.

Επίσης
• Πληρώνονται από τους πολίτες για να διασφαλίζουν την ευημερία της χώρας.

Αντ’ αυτού, οι κατηγορούμενοι, με τις ενέργειές τους προκαλούν όλο και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα στη χώρα, έτσι ώστε να συνεχίζουν να δανείζονται υπέρογκα ποσά με τοκογλυφικά επιτόκια, έχοντας σκοπό -προσυμφωνημένο με τους δυνάστες- να διογκωθεί τόσο το χρέος ώστε να τους εκχωρήσουν -δίχως πόλεμο- δημόσια περιουσία (όπου δημόσια περιουσία βλέπε περιουσία του λαού). Έχουν πληρωθεί δε, αδρά, για να παραδώσουν τη χώρα δίχως πόλεμο στους δυνάστες.

Επίσης
• Είναι υποχρεωμένοι να αποδίδουν ανταποδοτικά στους πολίτες ό,τι λαμβάνουν από φόρους και εισφορές αυτών.

Αντ’ αυτού, αυτοί παρανόμως, κατασπαταλούν τα χρήματα τα οποία πληρώνουμε στο κράτος (είτε παίζοντάς τα στο χρηματιστήριο, είτε κλέβοντάς τα για να γεμίζουν τους καταθετικούς τους λογαριασμούς) κι έτσι τα ταμεία μένουν άδεια, όσα χρήματα κι αν δίνουμε. Και έτσι δεν λαμβάνουμε ανταποδοτικά ως παροχές ό,τι δια νόμου δικαιούμεθα, ήτοι: δωρεάν υγεία (νοσήλια, φάρμακα), δωρεάν ΚΑΙ άριστη παιδεία, υποδομές-δρόμους (γιατί πληρώνουμε διόδια;), σύνταξη (γιατί ο συνταξιούχος τρώει από τα σκουπίδια;), πρόνοια (γιατί βρίσκονται πεταμένοι οι άστεγοι στα παγκάκια;) κα.

Τέλος
Τους κατηγορώ ως ηθικούς αυτουργούς για κάθε πολίτη της χώρας που, κατά τη διάρκεια της καταστροφικής τους πολιτική, αυτοκτόνησε.

Για όλους αυτούς τους λόγους,
Κι επειδή ως Ελληνίδα πολίτης η χώρα είναι το σπίτι μου, το οποίο σπίτι μου λεηλατούν,
Οι κατηγορούμενοι:
- διαταράσσουν την οικιακή μου ειρήνη,
- προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου,
- προκαλούν σκάνδαλα με τις πράξεις τους,
- με δυσφημούν,
- με κλέβουν,
- λαμβάνουν παρανόμως τις παροχές μου,
- έσπρωξαν την χώρα μου σε χρεοκοπία και
- τολμούν να σκεφτούν ότι θα τους αφήσω να μειώσουν την έκταση της χώρας.

ΑΠΑΙΤΩ
Την άμεση παρέμβασή σας.
Στην περίπτωση που δεν κάνετε το χρέος σας, στην περίπτωση που δεν κάνετε την δουλειά την οποία πληρώνεστε για να κάνετε*, με νομιμοποιείτε να πάρω το όπλο και να υπερασπιστώ τα πάτρια.

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Όσον αφορά στο χαρτόσημο το οποίο δεν κατέβαλλα κατά την υποβολή της εγκλήσεώς μου, και που μου ζητάτε τώρα να to καταβάλλω, σας ενημερώνω ότι δεν έχω χρήματα, δεν πληρώνω.

* Η δουλειά του αστυνομικού είναι να διατηρεί έννομη την τάξη, η δουλειά του δικαστικού είναι να καταδικάζει τους ενόχους, η δουλειά των στρατιωτικών είναι να διαφυλάσσουν τα σύνορα της χώρας. Αν κανείς από εσάς που έχετε τον ρόλο δεν κάνει καλά τη δουλειά του, έχω κάθε δικαίωμα να πάρω εγώ το όπλο και να σκοτώσω τους προδότες.
- Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ο υπέρτατος και θεμελιώδης νόμος του κράτους, της ελληνικής πολιτείας και υπερισχύει του Ευρωπαϊκού ή άλλου Συντάγματος.
- Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
- O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
- O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
- H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

 
http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_9125.html 

H πρωτεύουσα της New World Order κι οι υπηρέτες της !!

Επιμέλεια άρθρου:ο «Πεφωτισμένος»

Ξεκινήσαμε να διερευνούμε για την …σημερινή, πιθανή πρωτεύουσα των Illuminati κι η πορεία της έρευνας, μας επιφύλαξε, όπως θα δείτε, απίθανες εκπλήξεις…
ΑΣΤΑΝΑ / ASTANA Μια πόλη, σχεδόν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο.

Κάποιοι (τουλάχιστον οι ασχολούμενοι με τη γεωγραφία…) ήξεραν την ύπαρξή της, αλλά δεν γνώριζαν ή δεν φαντάζονταν την σημασία της κι άλλοι, απλά ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν, για «να μην ταράξουν τα νερά», πριν την ώρα τους.
Σ` αυτή την πόλη, λοιπόν, συναντώνται οι Ισχυροί του Πλανήτη, δηλ. επικεφαλείς Ιερωμένοι όλων των θρησκειών, Κυβερνητικοί και Στρατιωτικοί παράγοντες απ` όλο τον κόσμο, καταπατώντας τους όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και τα εθνικά συμφέροντά τους, με σκοπό την επιβολή της Παγκοσμιοποιήσεως και της Πανθρησκείας, εν ονόματι του κέρδους και της επιβολής της εξουσίας σ` ολόκληρη την υφήλιο.

Αυτά σε πρώτη φάση…

Για περισσότερες …εξερευνήσεις δείτε το παρακάτω video:

http://www.youtube.com/watch?v=ZM9BgaPpHAc&feature=player_embedded

ASTANA / Κhazakhstan

Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα ανεξάρτητου κράτους, που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο, το ποιος είναι ο επικεφαλής του κόσμου.

Είναι πραγματικά το όραμα ενός μόνο ανθρώπου;;;
Ο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ (Nazarbayev), είναι ο Πρόεδρος του Καζακστάν (ναι χώρας του Borat).

Υποστηρίζεται από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη κι έρημη περιοχή της Ασίας, κυριολεκτικά μέσα στις στέπες.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: ένα φουτουριστικό κεφάλαιο αποκρυφισμού κι εσωτερικισμού, αγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, κι εορτάζοντας την πιο αρχαία θρησκεία, που είναι γνωστή για τον άνθρωπο: Την λατρεία του ήλιου…!!!

Η πόλη εξακολουθεί να `ναι ένα τεράστιο, ένα απέραντο εργοτάξιο, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποια κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Συνοψίζοντας, το απόκρυφο όραμα του Nazarbayev, συνελήφθη από τον πιο παραγωγικό αρχιτέκτονα της Μεγάλης Βρετανίας, το Λόρδο Νόρμαν Φόρστερ.


Η Πυραμίδα της Ειρήνης

Aυτή ή γιγάντια πυραμίδα είναι μια περίεργη παρουσία στη μέση των ασιατικών Στεπών.

Το κτίριο είναι αφιερωμένο στην «αποκήρυξη της βίας» και «να φέρει σε επαφή τις θρησκείες του κόσμου» (όλα σ` ένα δηλαδή!).

Ο Νόρμαν Φόστερ, δήλωσε, ότι «το κτίριο δεν έχει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα».
Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός, για τη μόνη αληθινή θρησκεία του αποκρυφιστή του: Πρόκειται για μια αναγέννηση της Hλιακής λατρείας του Ρα!!!

Η …Υπόγεια Όπερα!

Κατά την είσοδο της πυραμίδας στο επίπεδο του εδάφους, το εσωτερικό είναι σκοτεινό και σπηλαιώδεις.

Το υπόγειο φιλοξενεί την όπερα, όπου οι ανυποψίαστες μάζες πηγαίνουν να ψυχαγωγηθούν.
Παρά το σκοτάδι, μια τεράστια εικόνα του ήλιου καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο του χώρου.

Δεξιά στην κορυφή της όπερας είναι το κεντρικό σημείο της πυραμίδας. Λειτουργεί ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικών ηγετών του κόσμου.
Πάρτε ένα λεπτό και να απολαύσετε τον συμβολισμό εδώ. Έχετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο να κάθονται γύρω από ένα τεράστιο ήλιο, συζητώντας για το πως να συμβιβάσουν τις διαφορές τους, αναφορικά με τη Νέα Εποχή, που έρχεται.

Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος: Με το αρχαίο όνομα «Aten ή Aton», δηλαδή «ο ηλιακός δίσκος, από τον οποίο γεννάται το φως της ημέρας», εννοείται η εκείνη η θεότητα της αιγυπτιακής μυθολογίας, που προέκυψε από την αντίδραση του Φαραώ Ακενατόν, προς την αυξανόμενη ισχύ του ιερατείου του Άμμωνα.
Πρόκειται για μια αναγέννηση της ηλιακής λατρείας του Ρα.

Αυτός ο χώρος είναι πολύ πιο φωτεινός από την όπερα, και αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτιση. Η εικόνα του ήλιου στη μέση της στρογγυλής τραπέζης είναι ακριβώς πάνω από τον ήλιο στην όπερα.
..Έτσι, ενώ ο γενικός πληθυσμός «ψυχαγωγείται» (ή υποτίθεται πως «ψυχαγωγείται») στο Σκοτάδι του Υλικού Κόσμου, το «Πεφωτισμένο Σύστημα», κάθεται ακριβώς επάνω τους, στο έντονο φως και σχεδιάζει το πως και πότε όλοι οι λαοί θα φτάσουν στη τελείωση, στη θέωση...
Η στρογγυλή τράπεζα, ίσως έχει τις ρίζες της στους Ναΐτες Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης, όπου οι ακτίνες του κύκλου (δηλ. του Ήλιου) σχηματίζονταν με τα σπαθιά τους…


Μπορείτε να διαβάσετε κι άλλα σχετικά άρθρα για να ενημερωθείτε, αλλά ίσως και να είστε ήδη ενήμεροι για τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ένας από αυτούς (ίσως ο πιο πρωταρχικός), είναι η αντικατάσταση όλων των θρησκειών από μια νεο-ειδωλολατρεία. Για τον σκοπό αυτό γίνονται οι συνεδριάσεις αυτές, όπως θα δούμε και παρακάτω…
Η πόλη της Αστάνα, είναι πραγματικά, φίλοι μου, μια πόλη ή η πρωτεύουσα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η κορυφή

Η κορυφή είναι κυριολεκτικά θεϊκή!!!

Είναι στρογγυλή και κυριολεκτικά λούζεται στο λαμπρό φως του ήλιου της στέπας.

Οι εικόνες των άσπρων περιστεριών, που ενσωματώνονται στα παράθυρα, αντιπροσωπεύουν την Ειρήνη (δηλ. την Παγκόσμια Ειρήνη), η οποία θα οδηγήσει στην Ενοποίηση των Παγκόσμιων Κυβερνήσεων και των Θρησκειών, συνεπώς τελικά στην πολυπόθητη και θρυλούμενη επί τόσα χρόνια, Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Εξετάστε το ανώτατο όριο της κορυφής: Η ηλιακή θεότητα λάμπει επάνω φωτισμένη.

Όμορφη…


Τα ενδεικτικά τμήματα της πυραμίδας (το χαμηλότερο σκοτεινό σπίτι της όπερας, το μέσο δωμάτιο διασκέψεων κι η ευσεβής κορυφή) ενσωματώνουν (παραποιημένο) το πυθαγορικό όραμα του κόσμου.

Οι διδασκαλίες του Πυθαγόρα μελετώνται λεπτομερώς στις σημερινές απόκρυφες κοινωνίες και κλάπηκαν κομμάτια για να συνθέσουν την δική τους κοσμοθεωρία- έκτρωμα.

Τα τρία τμήματα της πυραμίδας


Με άλλα λόγια, αυτή η πυραμίδα, πολύ περισσότερο από ό, τι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, είναι μια αναπαράσταση της φιλοσοφίας των μυημένων*.

Αναφέρεται στην Πυθαγόρεια διδασκαλία των τριών επιπέδων του κόσμου*…

Ο Πύργος του Bayterek

Επίσης, σχεδιάστηκε από το διακεκριμένο βρετανό αρχιτέκτονα Sir Norman Foster.

Το μνημείο έχει ως στόχο να ενσαρκώσει ένα παραμύθι για ένα «μυθικό δέντρο της ζωής» (Θυμάστε το AVATAR;) κι ένα «μαγικό πουλί της ευτυχίας».

Το πουλί, που ονομάζεται Samruk, είχε την φωλιά του στην σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δέντρου λεύκας. Το αυγό του - η χρυσή σφαίρα στην κορυφή του μνημείου - αντιπροσωπεύει, για άλλη μια φορά, τον Ήλιο, τη Θεότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Αυτό το «δέντρο της ζωής», αποτελεί το κανάλι μέσω του οποίου τα πνεύματα αφήνουν τον υλικό κόσμο και να ενταχθούν το θεϊκό κόσμο. Αυτή η έννοια είναι ένα επαναλαμβανόμενο στις περισσότερες (αν όχι
όλες) τις απόκρυφες κοινωνίες.

Στο εσωτερικό της Χρυσής Σφαίρας


Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στην κορυφή του πύργου και να πάρουν μια υπέροχη θέα της πόλης του Nazarbayev...

Υπάρχουν επίσης κάποια περίεργα στοιχεία για να εξετάσουμε.

Μέσα στην σφαίρα θα βρούμε αυτό το αινιγματικό «πράγμα».

Είναι ένα χρυσό τρίγωνο με παλαμικό αποτύπωμα του ίδιου του πρόεδρου Ναζαρμπάγιεφ πάνω σε αυτό. Γιατί;

Ειλικρινά δεν ξέρω.

Μήπως συμβολίζει το «χέρι του Θεού», που μέσω της πυραμίδας των illuminati, καθοδηγεί τον κόσμο;;;


Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι μοιάζει με κάτι από την ταινία «Ολική Επαναφορά» του 1990.

Δείτε τους συμβολισμούς, που, τότε είχαμε μεσάνυχτα, για να δούμε..

Και παρακολουθείστε το επόμενο video:

http://www.youtube.com/watch?v=WFMLGEHdIjE


Bata Composition


Πρόκειται για ένα κόσμο, που υπογράφεται απ` τους εκπροσώπους από δεκαεπτά (17) θρησκευτικά δόγματα. Ναι, και πάλι, μιλούμε για τη συνένωση όλων των θρησκειών σε μια, για την Πανθρησκεία της New World Order κι όλα συνεπάγονται απ` αυτή.

Λέτε να υπάρχει κι η υπογραφή του δικού μας αρχιεπισκόπου εκεί ;;;;
Δεν ξέρουμε αν υπέγραψε, όμως συμμετείχε στις άλλες συνεδριάσεις κι έναν χαιρετισμό για το συνέδριο, τον έστειλε !!!

«Τεκτονικές» Πυλώνες

Δύο πυλώνες κι ανάμεσα, πιο μακριά, φαίνεται η πυραμίδα.

Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αυτό μπορεί να έχει «Τεκτονικό» συμβολισμό εκεί;

Ναι, οι δίδυμοι χρυσοί πυλώνες αντιπροσωπεύουν «τους δύο πυλώνες της τοιχοποιίας», που ονομάζονται Βοόζ και Ιαχείν.

Εδώ μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Ναζαρμπάγιεφ είναι ένας "Ελεύθερο- Τέκτονας".

Το προεδρικό Μέγαρο

Τοποθετημένο σε μια επιβλητική θέση στην πόλη, το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής, σ` ένα τελετουργικό που ξεκινά με τον πύργο Bayterek.

Ένας μεγάλος χοντρός θόλος βρίσκεται στην κορυφή του παλατιού, που αντιπροσωπεύει τη γυναικείο αρχή, σε αντίθεση με το φαλλικό πύργο Bayterek - την αρσενική αρχή.

Αυτή η διάταξη είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις σημαντικές πόλεις, όπως στην Washington DC και το Παρίσι.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 30-31 ΜΑΙΟΥ 2012!!!

IV Συνέδριο των Ηγετών του Κόσμου και Παραδοσιακά Θρησκεύματα στην Astana…

θα πραγματοποιηθεί στις 30 με 31 Μαΐου, 2012.

Το θέμα «Ειρήνη και συμφωνία ως επιλογή της ανθρωπότητας», επιλέχθηκε ως το κύριο θέμα…


Προσωπικές προσκλήσεις του επικεφαλής της Γερουσίας του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας του Καζακστάν και κύριου Ομιλητή της Συνόδου Alexander Sudyin, προς τον επικεφαλής της Γραμματείας του Συνεδρίου των ηγετών του κόσμου και παραδοσιακών θρησκειών Kairat Mami, προς τον Πατριάρχη Θεόφιλο ΙΙΙο της Ιερουσαλήμ, προς τον επικεφαλής των Σεφαρδιτών Αρχιραββίνο Shlomo Amar και των Ασκενάζι Αρχιραββίνο Yona Metzger, κ.ά., να συμμετάσχουν στη Σύνοδο του Κογκρέσου IV…

Θα επανέλθουμε λοιπόν, με τα αποτελέσματα της συνόδου αυτής…


-------------------------------------

Σημείωση: Παρατηρείστε τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και τον Πατριάρχη Ρωσίας (Μόσχας) στην πρώτη σειρά, ανάμεσα σε άλλους θρησκευτικούς ηγέτες και μάλιστα σε κεντρική θέση…



Να το μήνυμα του Πατριάρχη μας:

Bartholomew I, Patriarch of Constantinople Orthodox Church


"Let the high ideals for the sake of which we have worked in concord and love these days; become the strong reality in the name of world peace and happiness of peoples. Praying to God inspired".


ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - CONGRESS OF WORLD and TRADITIONAL RELIGIONS


http://www.religions-congress.org/index.php?lang=english

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

«Οι αλλαγές που χρειάζεται η χώρα θα γίνουν»

Το καλύτερο στο τέλος !!! Δεν το γνωρίζαμε αλλά προέκυψε μέσα απο την έρευνα για την πόλη Αstana…

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2010 το πρωί στο «Παλάτι της Ανεξαρτησίας», στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, άρχισαν οι διήμερες εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Στη Σύνοδο εξετάστηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το Αφγανιστάν ως την τρομοκρατία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

H Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.

Θαυμάστε μερικά απ` τα «καλά», που ανέφερε μπροστά στα «αφεντικά» του:

00:32' πρέπει να ξεχάσουμε απαρχαιωμένες έννοιες περί ασφάλειας, που ανήκουν σε άλλες εποχές.


01:22' γίνεται αντιληπτό ότι κανένα κράτος- έθνος δεν είναι πλέον ικανό να αντιμετωπίσει από μόνο του προβλήματα τόσο μεγάλης εμβέλειας. Η περιφερειακή και παγκόσμια διακυβέρνηση είναι ουσιαστική για την κοινή μας ασφάλεια και σταθερότητα.


01:35' το παράδοξο είναι ότι βλέπουμε συγχρόνως αναζωπύρωση του εθνικισμού. ( μάλλον των ελλήνων εννοεί).


Την λέξη GLOBAL την είπε …15φορές…

Όλη η ομιλία εδώ: http://www.primeminister.gov.gr/2010/12/01/3752

Κι αν δεν το προσέξατε στο βίντεο, δέστε με προσοχή την παραπάνω φωτογραφία: το ταμπελάκι μπρός απ` τον Γιώργο Παπανδρέου δεν γράφει «Ελλάδα», αλλά «TROIKA-GREECE» !!!

Εσείς, Συν-έλληνες, θα το δεχόσασταν;;;;

Απ` εκεί έπαιρνε τις εντολές του «το πιόνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων» και μας δήλωσε μόλις εξελέγη Πρωθυπουργός, πως χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση, το θυμόσαστε αυτό;;;


Παρακολουθείστε με προσοχή τα επόμενα video:

http://www.youtube.com/watch?v=keC4rjMmDcQ


http://www.youtube.com/watch?v=3DpyZad6VMk


http://www1.mfa.gr/en/current-affairs/top-story/osce-summit-meeting-in-astana-1-2-december-2010.html


*ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Εδώ γίνεται μια αναφορά στην «κοσμοθεωρία του Πυθαγόρα»:

Ο Πυθαγόρας διαίρεσε τον κόσμο σε τρία μέρη, τα οποία κάλεσε τον ανώτατο κόσμο, τον ανώτερο κόσμο, και κατώτερο κόσμο.

Ο υψηλότερος, ή ανώτατος κόσμος, ήταν μια λεπτή, interpenetrative πνευματική ουσία που εισχωρεί σε όλα τα πράγματα και επομένως το πραγματικό επίπεδο του Ανωτάτου Θεού, η Θεότητα είναι από κάθε άποψη πανταχού παρών, παντοδύναμος, παντογνώστης.
Ο ανώτερος κόσμος ήταν το σπίτι των Αθανάτων. Ήταν επίσης ο τόπος κατοικίας των αρχετύπων, Φύσεις που με κανέναν τρόπο δεν μετείχαν στον υλικό κόσμο , αλλά, η σκιά τους πετά πάνω απο τον κατώτατο κόσμο, Ήταν διακριτές μόνο μέσα από τη σκιά τους.
Το τρίτο, ή Κατώτερο κόσμο, ήταν το σπίτι αυτών των πλασμάτων, που μετείχαν στην ουσία ή στο υλικό. Ενεπλάκησαν με την εργασία και την υλική υπόσταση.

Τέλος, δέστε έναν περίεργο «αναγραμματισμό» της πρωτεύουσας Astana:

ASTANA - SATANA …


Πολύ περίεργο, δεν νομίζετε;;

 http://www.newstrap.gr/m-episimainoume/me-sxolia/12720-astana-new-order.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/h-new-world-order.html

Κύριοι Εισαγγελείς, ακούει κανείς;


«Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι...»
Κωστής Παλαμάς


Υπό τα όσα μου υπαγορεύει το εσωτερικό μου όραμα για το αύριο του Έθνος μου, ακούγοντας την φωνή της συνειδήσεώς μου, έχοντας κατά νου μου την διαχρονική επιταγή του Δικαίου ότι «Και οι κρίνοντες κρίνονται» και βάσει της διά της γνωμοδοτήσεως διδαχής του αειμνήστου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίου Χοϊδά, διά της οποίας επεσημάνθη ότι «αι πράξεις των δημοσίων Αρχών και ιδιαίτατα αι υπό της δικαστικής εξουσίας προερχόμεναι εισί του κοινού κτήμα και εις την κοινήν κρίσιν υπόκεινται», νομιμοποιούμαι, ως Έλληνας το γένος, να προβώ στην επίκριση όχι μόνον των δικαστικών αποφάσεων αλλά και στην πλημμελή άσκηση των καθηκόντων αυτής έναντι εμού ως ενεργού κύτταρου του Έθνους διότι η Δικαιοσύνη την εξουσία της την αντλεί από τον Λαό. Όθεν, όσον εντονώτερο εκδηλώνεται το ενδιαφέρον του Κυριάρχου Λαού διά την εμπέδωση του κύρους της Δικαιοσύνης, τόσο αποδεικνύεται η πολιτική ωριμότης του και το βάθος της δημοκρατικής του συνειδήσεως.

Αν βέβαια Κύριοι, αυτή μου η παρέμβασις θεωρηθεί εκ μέρους σας ανοίκειος και προσβλητική για τον θεσμό του οποίου αποτελείτε τους θεματοφύλακες, πράγμα που απεύχομαι, σας φέρω στην μνήμη σας την ιστορική φράση του συνηγόρου, Προέδρου του σώματος των Δικηγόρων του Παρισιού, που ορίσθηκε από αυτούς να υπερασπίσει στη Συνέλευση του Λαού τον Βασιλιά Λουδοβίκο τον ΙΣΤ΄, «Σας φέρνω την κεφαλήν μου και την αλήθειαν. Την κεφαλήν μου μπορείτε να την πάρετε, αλλά την αλήθεια ποτέ.»
Εάν το επιθυμείτε λοιπόν Κύριοι Εισαγγελείς, κόψτε μου το κεφάλι, μπήξτε το σε ένα παλούκι, περιφέρετέ το ανά την Επικράτεια και κρεμάστε το τελικά στον μεγάλο πλάτανο του χωριού μου, για παραδειγματισμό, αφού η παρούσα αφορά προσωπικώς και Υμάς. Τούτη η αποκοτιά μου είναι η έκρηξη της ψυχής μου διότι σήμερα ιδιαιτέρως μας καταλαμβάνει υπέρτατη θλίψη και πόνος βαθύς για τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας αφού οι πάντες έχουμε εννοήσει ότι βρισκόμαστε σε ημέρες φθοράς και διαφθοράς, σε ημέρες σήψης και διάλυσης, σε ημέρες που αναδεικνύεται η θεσμική γύμνια. Σήμερα, δηλαδή, που έχει επέλθει ο εκχυδαϊσμός του πολιτικού βίου της χώρας μας και αναδεικνύεται ούτος μέσα από το επικρατούν νοσηρό και διαβρωτικό θεσμικό, πολιτικό και κοινωνικό κλίμα των ημερών μας, η επέμβασή σας όχι μόνο θεωρείται αναγκαία, αλλά είναι και επιβεβλημένη, προκειμένου να αναστραφεί τούτο και να έλθει η αλλαγή στο πολιτικό μας γίγνεσθαι ούτως ώστε να μην παρέχεται η διαρκής ασυλία στα πολιτικά εκείνα ανέντιμα πρόσωπα, τα οποία οι πλείστοι των πολιτών τα καταγγέλλουν για διαφθορά, επειδή ασφαλώς τα γνωρίζουν.

Η παρούσα παρέμβασής μου όμως Κύριοι, ως Έλληνος το γένος, βασίζεται επί των Διατάξεων του Άρθρου 1 και δη αφ' ενός της παραγράφου 3, του Καταστατικού Χάρτου της χώρας, κατά την οποίαν «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», αφ' ετέρου της παραγράφου 2 αυτού κατά την οποίαν «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία».


Επειδή οι ανωτέρω θεμελιώδεις διατάξεις παραβιάζονται ασυστόλως και κατ' εξακολούθηση, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και από θεσμούς που έχουν υποχρέωση να τις τηρούν, αφ' ης στιγμής οι πολίτες της χώρας αυτής, και εν προκειμένω εγώ, θεωρούμε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε βαρειά Συνταγματική εκτροπή έχοντας ο Λαός απέναντί του μια απροκάλυπτα τυραννική, αυταρχική και αυθαίρετη εξουσία και ότι, υπ' αυτές τις συνθήκες, το πολίτευμα πλέον δεν είναι Δημοκρατία αλλά Τυραννία, ως Έλληνες το γένος και όχι ως άτομα, ασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμά μας της ελευθερίας της έκφρασης, αγνοούμε την οποιαδήποτε συνέπεια των πιστεύων μας και υψώνουμε την δική μας φωνή υπερασπιζόμενοι τις απόψεις μας και αντικρούομε το κλίμα φοβίας που καλλιεργεί μεθοδικά το καθεστώς ποινικοποιώντας την γνώμη, με σκοπό την υποβάθμιση της αποκρουστικής εφαρμοζόμενης πολιτικής και των ωμοτήτων του εναντίον της κοινωνίας και κατ' επέκταση του Έθνους, και για να αποδείξουμε ότι αυτή η χώρα, ευτυχώς ακόμη, δεν «ξόφλησε» από ήθος και από ιδανικά, αλλά ότι η Ελλάδα είναι εδώ, κρατιέται και αντιστέκεται, ενστερνιζόμαστε το ακροτελεύτιο Άρθρο 120 παράγραφο 4 του Συντάγματος, που έτσι κι αλλιώς οι εξουσιαστές το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο, το οποίο επιτάσσει:«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», η έννοια δε της βίας δεν αφορά μόνον τη σωματική και φυσική βία, αλλά και την ψυχολογική.

Διά των ανωτέρω, το Σύνταγμα απευθύνεται στην Συνείδηση των Ελλήνων, εν ονόματι δε του πατριωτισμού υποχρεώνει όλους τους Έλληνες σε αντίσταση κατά των σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Η αντίσταση κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος ουσιαστικά σημαίνει την εκ μέρους σας δίωξη και την εκ μέρους των Ελλήνων εκδίωξη των βιαστών του Συντάγματος και των όσων το κατέλυσαν. Και αυτό αφορά όλους τους Έλληνες, μηδέ του γράφοντος εξαιρουμένου.

Κατά το άρθρον  2 παρ. 1 του Συντάγματος, «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Πού ευρίσκεται κόκκος συνάπεως του σεβασμού αυτού εκ μέρους των ασκούντων την εξουσία Κύριοι; Δεν αποτελεί αυτό ονειδισμό, λοιδορία και καταφρόνηση προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όταν ένας ολόκληρος Λαός οδηγείται στον αφανισμό; Εσείς γνωρίζετε κάλλιστα Κύριοι ότι, κυριαρχία σημαίνει και για τον Ελληνικό Λαό, ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΣ ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΠΑΡ' ΟΥΔΕΝΟΣ.

Τις ημέρες τούτες που η διαφθορά έχει προσλάβει ενδημικό χαρακτήρα, ο βόρβορος έχει πλημμυρίσει την δημόσια ζωή της χώρας και η σήψη έχει γιγαντωθεί σ' όλη την έκταση της κοινωνικής πυραμίδας με διαβρωτικές επιπτώσεις που οδηγούν στην κατάλυση του Κράτους Δικαίου, διά της παρούσης προβάσεώς μου, απευθύνομαι στην Δικαιοσύνη ως το οχυρό της Δημοκρατίας. Απευθύνομαι σε κράτος ευνομίας και όχι σε «κράτος δικαστών» κατά τους φιλιππικούς του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Χατζηγάκη. Απευθύνομαι στην Δικαιοσύνη έχοντας κατά νουν την παρακαταθήκη του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια». Απευθύνομαι στην Δικαιοσύνη έχοντας υπ' όψιν τους λόγους του μεγάλου φιλοσόφου Πλάτωνα στους διαλόγους του «Γοργία»: «Οι νόμοι υπάρχουν για να υπηρετούν κυρίως τους αδύναμους, προστατεύοντάς τους από την ασυδοσία των ισχυρών».

Υπό τα αξιώματα αυτά επιβάλλεται ο σεβασμός, εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, προς την αρχήν της λαϊκής κυριαρχίας, τους οποίους ΔΕΝ θεωρώ ως χρωματιζόμενους «μπλέ ή πράσινους» κατά την άλλοτε ρήση του κυρίου Χρυσοχοϊδη, ΟΥΤΕ ως «διαβρωμένους από δικαστικά και παραδικαστικά κυκλώματα», κατά την θέση του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας κυρίου Κώστα Καραμανλή, ΟΥΤΕ ως θεσμό που «..θα έπρεπε να ελέγχεται για κακουργήματα...» και ο οποίος δέχεται «Ωμές κομματικές παρεμβάσεις» κατά την ρήση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στέφανου Ματθία, ΟΥΤΕ για «...δικαστές που δεν έχουν ήθος» κατά τις απόψεις του αείμνηστου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Κρουσταλάκη, ΟΥΤΕ για «εγκάθετους δικαστικούς λειτουργούς» ΟΥΤΕ «για επίορκους δικαστές στην υπηρεσία της κυβέρνησης» όπως δήλωνε ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από το βήμα της Βουλής. Δεν απευθύνομαι σε ανεπαρκείς Ταγούς της Ελληνικής Δικαιοσύνης που η παράνομη δράση των επέφερε ΣΟΚ στην Δικαιοσύνη από τα συμβαίνοντα στους κόλπους αυτής «σημεία και τέρατα», κατά την έκφραση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στεφάνου Ματθία, από Ταγούς αυτής που «μουσκεύουν στην αμαρτία» με αποτέλεσμα να καταγγέλλει ο αείμνηστος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Κρουσταλάκης ότι: «Δεν είναι άξια επαίνων η Δικαιοσύνη», ΟΥΤΕ υιοθετώ τα όσα, μετά λόγου γνώσεως, ανατριχιαστικά περί Δικαιοσύνης κατήγγειλε ο Δικηγόρος Αθηνών κύριος Γεώργιος Αλφαντάκης στον δίαυλο Alter λέγοντας: «Ατυχώς υπάρχει ένα παράτυπο Διευθυντήριο στους κόλπους της».

Δεν απευθύνομαι σε Εισαγγελικούς λειτουργούς οι οποίοι, δυστυχώς, για την υπόθεση των Ιμίων που είχα καταθέσει έγκληση απεφάνθησαν ότι ΟΥΔΕΙΣ ΕΥΡΕΘΗ ΕΝΟΧΟΣ όπως και σε τόσες άλλες υποθέσεις εγκλήσεών μου π.χ. κατά: [Κωνσταντίνου Σημίτη, Ευάγγελου Γιαννόπουλου, Πέτρου Ευθυμίου, Οδυσσέα Κυριακόπουλου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Γεωργίου Καρατζαφέρη, κ.α.].

Μετατράπηκε λοιπόν η Δικαιοσύνη σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ; Δεν εξασφαλίζει πλέον την ευνομία; Ευνουχίστηκε και δεν εκπληρώνει τον θεσμικό της ρόλο; Γεννάται πλέον το ερώτημα: «Διερρήχθησαν οι θεσμοί; Έχει η δικαιοσύνη διαφθαρεί; Νόμος είναι πλέον το δίκαιο των ανόμων; Οι θεσμοί αποτελούν εστία ανομίας;».

Όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας μας είναι η ποιοτική απονομή της Δικαιοσύνης και αρχή κάθε κυρίαρχου εθνικού κράτους είναι η εύρυθμος λειτουργία αυτής. Όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε στην Ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης και στην τόλμη των Ελλήνων Δικαστών, που με τις γενναίες αποφάσεις των έχουν γράψει τις λαμπρότερες σελίδες της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας τιμώντας τα υψηλά ιδανικά της Πατρίδας και της Δημοκρατίας και όλοι οι Έλληνες αποτείνουμε χείρα βοηθείας σε σας. Εσείς όμως ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, υπεραμυνόμενοι των μισθολογικών σας κεκτημένων που καθορίζονται από τις διατάξεις των άρθρων 88 # 2 και 99 του Συντάγματος και στο εκπάγλου σοφίας αριστούργημα της υπ' αριθμόν 13/2006 ληστρικής αποφάσεως του περίφημου λεγόμενου Μισθοδικείου που μοίρασε τα δισεκατομμύρια σ' εσάς τους λειτουργούς της Θέμιδος, στους βουλευτές και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αποτελώντας ίσως το μεγαλύτερο και πιο αδιανόητο σκάνδαλο λόγω της εγγραφής τους στους πιο κρίσιμους προϋπολογισμούς των ετών 2008 μέχρι 2011 συμβάλλοντας ως η μοιραία σταγόνα που έκανε το ποτήρι της χρεοκοπίας να ξεχειλίσει! Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τί ακριβώς νιώθετε, περί των ανωτέρω, Εσείς που παριστάνετε τους βιγλάτορες της νομιμότητας και τους φύλακες των Θερμοπυλών;

Υπό τις ανωτέρω θέσεις θέτω, την παρούσα έγγραφη του Γένους μου κραυγή, υπό την εχέφρονα κρίση εντίμων και εγκρίτων Ελλήνων Διακόνων της Θέμιδας καθ' ότι αφορά το σύνολο του ελληνικού Λαού και εμένα προσωπικώς, που στεκόμαστε αντιμέτωποι σε έναν πρωτόγνωρο, στην σύγχρονη Ιστορία, καταιγισμό μεθοδευμένων μέτρων, που προσβάλλουν την οντότητά μας στοχεύοντας στην υποβάθμισή μας ως ανθρώπων και στην συρρίκνωση του ελληνισμού που προδόθηκε από ολιγομελή ομάδα από ρυπαρά πολιτικά ανθρωπάρια που λυμαίνονται την εξουσία και μια συμμορία επίορκων δολοφόνων που οδηγούν το Έθνος λαβωμένο στο κρεματόριο του διεθνούς τοκογλυφικού οργανωμένου εγκλήματος με αποτέλεσμα τα πολιτικά όρνια, τα πολιτικά σκύβαλα, οι πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες, υπό τον μανδύα της «Δημοκρατίας», με μιά οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση οδήγησαν και οδηγούν δολίως την Ελλάδα στην απαξίωση και την χρεοκοπία και το Έθνος των Ελλήνων στην ανυποληψία, την καταισχύνη, στον απόλυτο εξευτελισμό και στον αφανισμό.

Έχοντας την ευθύνη των γραφομένων μου, απευθύνομαι στους πραγματικά έντιμους, επαρκείς και αδέκαστους λειτουργούς της ισταμένης και καθημένης Δικαιοσύνης, απευθύνομαι σε όσους εξ Υμών αντέχουν να μαθαίνουν την αλήθεια και δεν ανέχονται την αδικία, σε όσους πιστεύουν ότι η γνώση είναι δύναμη και θέτω το ερώτημα Κύριοι σε Εσάς τους «Φύλακες του Νόμου»: «Υπάρχουν Δικαστές στο Βερολίνο;»... Δυόμισι αιώνες μετά την παροιμιώδη αυτή φράση του Πρώσου χωρικού που εξέφραζε τη βεβαιότητά του για τη Νομιμότητα στο κράτος του παραμένει απορίας άξιο αν και ο σημερινός απλός Έλληνας έχει αυτήν τη βεβαιότητα και αυτήν τη δυνατότητα..... Κοιτάξτε τον Λαό στα μάτια. Ίσια στα μάτια και απαντήστε σε τούτο το ερώτημά του: «Υπάρχουν άραγε Δικαστές στην Αθήνα; Υπάρχουν Φύλακες του Νόμου; Υπάρχει Νομιμότητα στο λυκαυγές του 21ου μ.Χ. αιώνα;»

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή, σε τούτη τη χώρα, θα ακουστούν ξανά τα λόγια του αείμνηστου Αναστάσιου Πολυζωίδη όταν τον Μάϊο του 1834 ο Υπουργός της Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Σχινάς εισέβαλε με τους χωροφύλακες στο δωμάτιο της διάσκεψης που δίκαζε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Δημήτρη Πλαπούτα και έσυρε τον Πολυζωίδη μαζί με τον Γεώργιο Τερτσέτη στην έδρα για να απαγγείλουν καταδικαστική απόφαση. Λόγια που αποτελούν ύμνο για τους λειτουργούς  της Θέμιδας: «Το μεν σώμα μου μπορείτε να κάμετε όπως θέλετε, αλλά τον στοχασμό μου, δεν θα δυνηθείτε να παραβιάσετε.» Θα ακουστούν άραγε ξανά τέτοια λόγια ελληνικά;

Κανείς δεν μπορεί να εμψυχώσει τώρα πιά τον κόσμο, κανείς. Και ενώ απαιτείται εκ μέρους σας η υπέρβαση εν τούτοις, η ατιμωρησία, παρά την σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, συνεχίζεται υπό τα όμματα Υμών. Κανείς δεν φταίει; ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ, όταν βιώνουμε καθημερινά την εκτέλεση των «συμβολαίων θανάτου» της κυβέρνησης των ανδρεικέλων; Γιατί ακόμα στο απυρόβλητο και στην ιδιότυπη ασυλία αυτοί που μας οδήγησαν σε τούτη την οικτρή κατάσταση; Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, κρυμμένοι υπό την λεοντή της βουλευτικής ασυλίας, δεν θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους; Δεν σας εξοργίζουν αλήθεια τα απάνθρωπα αντιλαϊκά ανοσιουργήματα που με θράσος επέβαλλε μιά θλιβερή λυκοσυμμαχία, μιά παράνομη «κυβέρνηση», μιά «κυβέρνηση» ουσιαστικά έκπτωτη, μιά «κυβέρνηση» διορισμένη από την Goldman Sacks, μιά «κυβέρνηση» των τοκογλύφων και των δανειστών μας, μιά «κυβέρνηση» που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει να προστατεύει, μια «κυβέρνηση» που  σκοπό έχει να διασφαλίσει τα αφεντικά της που είναι οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι και ένα απαξιωμένο τραγελαφικό κοινοβούλιο που λειτουργώντας ως ομάδα κατοχής διαμοιράζει τα ιμάτια του Έθνους μεταβάλλοντας την Ελληνική οικογένεια σε μια εξαθλιωμένη μάζα χωρίς ιστορία, μνήμη και θέληση δημιουργώντας έντονο δημογραφικό πρόβλημα με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα και στόχο την απόλυτη συρρίκνωση και εξαθλίωση του Λαού; Εγκάθετοι των Τραπεζών κυκλοφορούν σαν ύαινες στο Μαξίμου και εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας, αυτοί ακριβώς που μας κατέστρεψαν. Έβαλαν την χώρα σε θανάσιμη παγίδα και το δολοφονικό τους σενάριο προωθείται ακάθεκτα.

Μήπως οι βουλευτές είναι άνθρωποι μειωμένης αντίληψης, εκτός τόπου και χρόνου, χρήζοντες δικαστικής συμπαράστασης; Ή μήπως έχει καταλυθεί το πολίτευμα και υφίσταται σύγχυση των δύο διακριτών εξουσιών, δηλαδή του νομοθετικού και του εκτελεστικού σε βαθμό που να μη μπορούμε να συζητήσουμε πλέον για Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αλλά για κάποιου είδους ολοκληρωτικού καθεστώτος, με το εκτελεστικό στο ρόλο του απόλυτου δικτάτορα; Ας κριθούν, τουλάχιστον, έκαστος κατά τις ευθύνες του. Τολμήστε όμως την υπέρβαση Εσείς μην ξεχνώντας ότι Η ΣΙΩΠΗ δεν είναι πάντα ΧΡΥΣΟΣ και «O σιωπών δοκεί συναινείν» κατά δε τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ: «Η ζωή μας τελειώνει όταν σιωπούμε για πράγματα που μας αφορούν». Θα ανεχθείτε λοιπόν επί μακρόν την Ύβρη προς το Έθνος των Ελλήνων; Αν έτσι έχουν τα πράγματα, μην αμφισβητείτε την Νέμεση και αναμείνετε την Τισιφόνη.

Η κοινωνία Κύριοι, απαιτεί γενναιότητα. Αυτοί που δημιούργησαν δολερά το σήμερα, ταυτίζοντας το θύμα με τον θύτη με την «παγκάλειο» ρήση «Μαζί τα φάγαμε», προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!. Και αν χάσαμε το μέλλον μας, θα χάσουμε και την Ελλάδα μας; Κάποιος δεν πρέπει να λογοδοτήσει; Τελικά ποιός είναι ο εχθρός; Πότε επί τέλους θα λογοδοτήσουν αυτά τα άθλια κτήνη;

Γνωρίζετε ότι: «Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής.»

Οι Γενοκτόνοι της Ιστορίας εφήρμοσαν τις μεθόδους αυτές σε αλλότριους και σε αλλόφυλους λαούς. Εδώ όμως, εν έτει 2012 συμβαίνει το πρωτοφανές. ΟΙ ΙΔΙΟΙ που ορκίστηκαν στο Θεό και το Σύνταγμα να τον προστατεύουν, ΟΙ ΙΔΙΟΙ αχάριστοι που ο ελληνικός Λαός τίμησε με θώκους και αξιώματα και πολλοί, πρώην ψωμόλυσσες, που απ' τον μόχθο του ελληνικού λαού ετράφησαν, επαχύνθησαν, γιγαντώθηκαν και πλούτισαν, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, αφού τον καταλήστευσαν, τον ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ (γιατί για κατάντια πρόκειται) επαίτη και τώρα με ηδονική προθυμία γίνονται και οι φυσικοί αυτουργοί στην επερχόμενη γενοκτονία του.

Αυτοί οι ίδιοι, τσαρλατάνοι, γελοίοι, επίορκοι, αργυρώνητοι, εθελόδουλοι, μοιραίοι ΕΘΕΛΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ υποκριτές και επικίνδυνοι Έλληνες ηγέτες, εφαρμόζουν το εκ σκοτεινών κέντρων εκπονηθέν ύπουλο, γενοκτόνο, πρόγραμμα στερώντας από τον ελληνικό λαό τα μέσα για να ζήσει καθιστώντας τον άνεργο, άστεγο και ζήτουλα οδηγώντας τον σε συσσίτια λιώνοντας έτσι την αξιοπρέπειά του έχοντας στόχο την απόλυτη εξαθλίωσή του. Αυτοί οι ίδιοι, με τα ζαγάρια των ΜΜΕ, «έσπρωξαν» μάνες από μπαλκόνια και οδήγησαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ πατέρες στην ταπείνωση και την αυτοκτονία. Αυτοί οι ίδιοι ωθούν τον ΑΝΘΟ του ελληνικού Έθνους στα ναρκωτικά και στον ανθελληνικό πλέον ξεριζωμό. Οι νέοι της Ελλάδος τώρα αποτελούν το σημερινό προλεταριάτο του καπιταλισμού. Εξέλιπαν τα όνειρα και τα ιδανικά τους. Κατόπιν τούτου είναι φανερό ότι αδυνατούν να δημιουργήσουν οικογένεια για να διατηρήσουν την ελληνική φυλή, με συνέπεια το γένος των Ελλήνων να φθίνει ραγδαίως οδηγώντας μεθοδικά, τον ελληνικό Λαό στην εξαφάνισή του. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. Αυτοί οι ίδιοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ το Έθνος μας. Αυτοί οι ίδιοι ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!

Για την δραματική κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα, δεν ευθύνονται μόνο η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία, αλλά και η δικαστική, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες, έχει σταδιακά εξελιχθεί σε μηχανισμό συναυτουργίας και συγκάλυψης εγκλημάτων. Την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον τρίτο πυλώνα της δημοκρατίας, έχει περιγράψει, εκ των έσω, σε εκτεταμένη συνέντευξή του στην εφημερίδα Κόσμος του Επενδυτή, τον Ιούνιο 2010, ο εν ενεργεία ακόμη τότε Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κύριος Ιωάννης Παπανικολάου και την 22-12-2011 την εικόνα αυτή ενίσχυσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κύριος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου δηλώνοντας: «Η Δικαιοσύνη είναι σε βαθιά κρίση» προσθέτοντας ότι «η Δικαιοσύνη δοκιμάζεται και αμφισβητείται και γι' αυτό κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να ασκεί κριτική στις δικαστικές αποφάσεις».

Σήμερα ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΕΔΩ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! Σας καταγγέλλουμε τους αυτουργούς σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε έμμεση τοιαύτη με αυτουργούς τις τράπεζες, τις εισπρακτικές εταιρίες και δεν αφήνουμε την Τρόϊκα απ' έξω. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! Ανοίξτε αυτιά και μάτια και ΠΡΑΞΤΕ επειγόντως ό,τι είναι εφικτό λόγω έκτακτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα. Απαιτούμε να ανταποκριθείτε στην αποστολή σας με την ύψιστη προτεραιότητα την σωτηρία του Έθνους διότι αν αυτή η καταστροφή της πατρίδος μας μείνει ατιμώρητη, αν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε και Υμείς υπόλογοι ως συνένοχοι της συντελούμενης Εθνοκτονίας από τσαρλατάνους, γελοίους και επικίνδυνους Έλληνες «ηγέτες» γνωρίζοντάς σας ότι, όταν έρθει και η δική σας ώρα, τότε θα είναι πολύ αργά και γιά εσάς και θα είσθε άξιοι της τύχης σας, αφού δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας να σας υπερασπιστεί! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Γνωρίζει ο Λαός ότι η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά απεδείχθη  ότι είναι και κωφή. Δεν ακούτε την οιμωγή της Ελλάδας, δεν οσφραίνεσθε το αίμα το ελληνικό που κυλάει;

Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία προς Υμάς Κύριοι, για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς, και ως πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες, με μία οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση, οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση αποσκοπώντας στην ολική ή μερική καταστροφή των Ελλήνων και της θρησκείας τους.

Καθώς αρχή κάθε κυρίαρχου εθνικού κράτους είναι η λειτουργία της Δικαιοσύνης αυτή η αρχή, ως περιεχόμενη στο Σύνταγμα, σας δεσμεύει ως υπέρτατο θεσμό.

Κοιτάξτε τον Λαό στα μάτια. Ίσια στα μάτια. Σχετικά με τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, θάνατο από κακουχία, θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια, το κοινωνικό κράτος. Ποιος τολμάει, εξ Υμών Κύριοι, την σήμερον ημέρα να δηλώνει «αδαής» για τα τεκταινόμενα της Χώρας μας;

Σε όλα τα κράτη, τα εκ του νόμου οριζόμενα ως εγκλήματα τιμωρούνται. Στην πατρίδα μας ακόμη και αν διαλυθεί η χώρα, ΟΥΔΕΜΙΑ κύρωση επιβάλλεται στον υπεύθυνο και υπαίτιο Πρωθυπουργό, εκτός από την καταψήφισή του. Και εδώ έχουμε έναν πρώην Πρωθυπουργό ο οποίος, ήλθε στην εξουσία κατά παράβαση του άρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ το εκλογικό σώμα μεταβάλλοντας το εκλογικό του φρόνημα υποσχόμενος στο ελληνικό Λαό προεκλογικώς λαγούς με πετραχήλια, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού. Αντιθέτως όμως επέφερε τη συμφορά, ρούφηξε μέχρι το μεδούλι τον Λαό με τον καταποντισμό μισθών και συντάξεων, τον αποδεκατισμό του κράτους Πρόνοιας, την πλήρη ζουγκλοποίηση της αγοράς εργασίας, την θέσπιση παρανοϊκών φόρων, την πλήρη αποδιοργάνωση της δημόσιας παιδείας, της υγείας, της εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας, τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων με αποτέλεσμα οι πολίτες να περιέλθουν πλέον σε απόγνωση στερώντας από τις οικογένειες την δυνατότητα να μεγαλώνουν παιδιά και έτσι τις υποχρεώνουν σε μέτρα πρόληψης, σε εκτρώσεις ή να τα εγκαταλείψουν και σε ακραίες περιπτώσεις να τα πουλήσουν. Με ποιό δικαίωμα έκλεψαν τα όνειρα των νέων παιδιών; Με ποιό δικαίωμα καταδίκασαν σε θάνατο τα τιμημένα γηρατειά;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Διευθυντή του Ψυχιατρικού τομέα ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ότι έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση, κατά 92%, των ψυχικά ασθενών που επισκέπτονται τα ιατρεία, εμφανίζοντας συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους, πανικού, όπως επίσης και την αλματώδη αύξηση των ψυχικών διαταραχών στο γενικό πληθυσμό, τις 1.727 μόνο τις καταγεγραμμένες αυτοκτονίες, λόγω της κρίσης;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας κύριο Μανώλη Κοντοπυράκη ότι «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ μετά τον κύριο Καμμένο, τον κύριο Σταμάτη, τις αποκαλύψεις του κυρίου Αλέξη Τσίπρα ότι η Ελλάδα ξεπουλήθηκε διότι οι πολιτικοί που διαπραγματεύθηκαν ήταν έρμαια από της μίζες της Siemens;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την  20η Μαρτίου 2012 την βουλευτή Δωδεκανήσου κυρία Μίκα Ιατρίδη που δήλωσε ότι: «Τα τελευταία δύο χρόνια οι Έλληνες πολίτες, εκβιάζονται και τρομοκρατούνται»;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών κύριο Κωνσταντίνο Λουράντο να καταγγέλλει ποιοί και γιατί έχουν κάνει πειραματόζωα τους Έλληνες με τα γενόσημα φάρμακα;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Σίμου Κεδίκογλου πως το Φεβρουάριο του 2010 ο ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν έτοιμος να παράσχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ της τάξης των 26 δισ. ευρώ, αλλά ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου στην δεκαπεντάλεπτη κατά μόνας συνάντησή τους του μιλούσε για την πράσινη ανάπτυξη;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον υφυπουργό Οικονομικών κύριο Φίλιππο Σαχινίδη την      03η Μαΐου 2010 στην εκπομπή «πρωϊνή ενημέρωση» στην ΝΕΤ;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ στην εκπομπή «Λαβύρινθος»  της 09-03-2012 στην ΕΤ3 τον Βουλευτή Ν. Αιτωλ/νίας κύριο Δημήτρη Σταμάτη που με μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ ισχυρίστηκε ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ με την περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου και τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κλπ.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ το σκάνδαλο του αιώνα με τις μίζες της Siemens και την διαφημιστική εταιρεία CIVITAS που μοίραζε πακτωλούς χρημάτων στα ΜΜΕ για λογαριασμό της Siemens με την οποία είχε συνεργασία;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Θεόδωρο Τσουκάτο να ομολογεί για το εκατομμύριο γερμανικά μάρκα που έφτασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το ένα ακόμη τέτοιο ποσό προερχόμενο και πάλι από τη Siemens, το οποίο κατέληξε σε λογαριασμό στην Ελβετία;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του κυρίου Πάνου Καμμένου για την εμπλοκή της οικογένεια Παπανδρέου, στα CDS και τα παιχνίδια των κερδοσκόπων, την εταιρεία Unigestion που πόνταρε στην πτώχευση της χώρας και τις μπίζνες με το Κατάρ;

ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του Βουλευτή Ευβοίας κυρίου Σίμου Κεδίκογλου, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» της 28-02-2012 για το πώς, «Μας έστελναν στο ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009!»;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την απίστευτη καταγγελία του βουλευτή Πρεβέζης κυρίου Βαγγέλη Παπαχρήστου ότι στο πολυνομοσχέδιο που ψήφισαν την 12-02-2012 οι 199 βουλευτές, την ώρα που καιγόταν η Αθήνα, σε πολλά σημεία υπήρχαν....κουκκίδες όπου θα συμπληρώνονταν τα ποσά μετά την ψήφιση των σκληρών μέτρων; Συνεπώς, η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα και οφείλετε να παρέμβετε.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την κυνική ομολογία Βενιζέλου την 12-02-2012 ότι: «Δίνουμε το αγγλικό δίκαιο στους δανειστές μας, για να μην τους περάσει από το μυαλό ότι αργότερα έχουμε σκοπό να ξαναμειώσουμε το χρέος μας»;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην υφυπουργό εργασίας και βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ηλείας, κύριο Γιάννη Κουτσούκο ότι: «ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες επέβαλλαν στην Τρόϊκα και στο Μνημόνιο επαίσχυντους όρους για τους εργαζόμενους»;

Δεν πληροφορήθηκε πως όταν οι οικονομικοί Εισαγγελείς κινήθηκαν για να ξεβρομίσει ο τόπος, τους κατεδίωξε ο υπουργός Δικαιοσύνης;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Αλέκο Αθανασιάδη, Κοζανίτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι: «Αν δεν ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόμουν στο χαντάκι»;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις καταγγελίες του μέλους της ΕΛΣΤΑΤ κυρίας Γεωργαντά;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον, με απίθανο και απύθμενο θράσος, κύριο Ανδρέα Λοβέρδο να διατυμπανίζει ότι: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, σας το δηλώνω αυτό κατηγορηματικά, θα γίνει μακελειό»; Με «μακελειό» απειλεί - ποιούς άραγε; Μήπως τον Ελληνικό λαό;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να καταγγέλλει ότι: «Σε λίγο θα ελέγχουν τη χώρα, τη δημοκρατία οι αλβανοί και οι έλληνες κακοποιοί, οι οποίοι έχουν στρατούς από Αλβανούς»;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την 26-01-2012 τους αγανακτισμένους πολίτες να φωνάζουν «Πεινάμε, πεινάμε» την ώρα που έσπρωχναν στις ατελείωτες ουρές για ν' αποκτήσουν την πολυπόθητη δωρεάν σακούλα με λαχανικά που θα τους εξασφάλιζε ένα πιάτο φαγητό;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κύριο Δ. Σπινέλλη; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ για τους κ.κ. Χριστοφοράτο, Τσοχατζόπουλο, Μαντέλη, Καραβέλα, Παυλίδη, Τσουκάτο, Πάγκαλο;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον ελληνόφωνο Αμερικανό υπήκοο που ως Πρωθυπουργός της χώρας διετείνετο ότι: «Εγώ, όμως, είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν»; Είναι ο ίδιος άνθρωπος που γυρνώντας δεξιά-αριστερά παριστάνοντας τον Πρωθυπουργό, έχοντας ήδη έτοιμη τη συνταγή θανάτου της Ελλάδος, κατέστρεψε ενσυνείδητα την Πατρίδα μας, παραδίδοντας την εθνική της κυριαρχία στους εχθρούς! Είναι αυτός που σκοπίμως διέβαλε τη χώρα στα διεθνή φόρα, όταν ως Πρωθυπουργός των Ελλήνων κατασυκοφαντούσε διεθνώς στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, παγκόσμιας εμβέλειας λέγοντας, ότι «κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένη, με διεφθαρμένους πολίτες», είναι αυτός που προτού καν εκλεγεί Πρωθυπουργός είχε προσυμφωνήσει με τους Αμερικάνους το πάγωμα και τελικά την ακύρωση της ενεργειακής συμφωνίας μας με τους Ρώσους, στην κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Είναι ο δόλιος πολιτικός που συνομιλούσε με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Στρως Καν, πολύ πριν εκλεγεί  Πρωθυπουργός, ώστε να εντάξει τη χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Στρως Καν. Ο κύριος Παπανδρέου είναι αυτός που ενεργώντας αντισυνταγματικά, δεν έφερε προς κύρωση από την Βουλή το Μνημόνιο 1, είναι αυτός και η συμμορία του που απαγόρευσαν στην Ελλάδα, με την κατάπτυστη δανειακή σύμβαση, να έχει την δυνατότητα να παίρνει δάνεια από άλλες χώρες! Όπως επίσης, υπέγραψαν τον μη συμψηφισμό του χρέους μας με τα δυσθεώρητα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα!

Κύριοι της Δικαιοσύνης, μου είναι αδύνατον να κατανοήσω το πώς ένας ολόκληρος Λαός οφείλει να επωμισθεί την ανερμάτιστη συμπεριφορά ενός ίσως αμφιβόλου πνευματικής διαύγειας ατόμου που ως Υπουργός Παιδείας παρότρυνε τους πολίτες να καλλιεργούν χασίς στις γλάστρες του σπιτιού τους.

Κύριοι λειτουργοί της Θέμιδος, η πατρίδα μου που μέσα σε τρείς δεκαετίες κατάφεραν να εξευτελίσουν, να ευτελίσουν, να διαπομπεύσουν και να συρρικνώσουν οι αργυρώνητοι αιρετοί άρχοντες και το σάπιο αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα που δημιούργησαν, είναι η Ελλάδα μου και «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία. Η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία που χρεοκοπεί αλλά είναι έθνος με ψυχή, υπερηφάνεια και ιστορία που οδηγείται στον εξευτελισμό και την απελπισία χάρη στο «ποταπό» σχέδιο της ΕΕ» και η κοινωνία απαιτεί γενναιότητα εκ μέρους σας. Επειγόντως, απαιτούμε να ανταποκριθείτε ώστε να μην υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος Ημών και του Έθνους μας και ότι υιοθετείτε:

1. Την κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος.

2. Την απεμπόληση των Εθνικών μας δικαιωμάτων επ' ωφελεία κερδοσκοπικών ομίλων καθώς και η ενσυνείδητη παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ.

3. Την Ηθική αυτουργία για την αυτοκτονία χιλιάδων συμπατριωτών μας.

4. Την Εσκεμμένη και εγκληματική αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων.

5. Την Διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

6. Την επέμβαση και ο επηρεασμός της δικαιοσύνης σε στρατηγικής σημασίας υποθέσεις που έβλαψαν και βλάπτουν την Δημοκρατία αλλά κυρίως την υπόσταση του Έθνους.
7. Την παραπλάνηση της κοινής γνώμης σε θέματα υψίστης Εθνικής σημασίας.

8. Την στήριξη της Λαθρομετανάστευσης με αποτέλεσμα η Χώρα να υφίσταται μεγάλη οικονομική απαξίωση, η ασφάλεια του πολίτου να είναι στο ΝΑΔΙΡ και η εγκληματικότητα να πλήττει το 40% των Ελληνικών οικογενειών.

9. Την συστηματική δυσφήμηση της Χώρας και των Ελλήνων προκειμένου να εξυπηρετούνται κερδοσκοπικά και λοιπά Παιχνίδια.

10. Την δολοφονία του Έθνους των Ελλήνων και την γενοκτονία αυτού.

Όταν υπάρχουν τόσα στοιχεία, όταν αυτά συνοδεύονται με τη δημόσια ομολογία του Υπουργού κυρίου Χρυσοχοϊδη ότι: «ο Παπανδρέου και εμείς καταστρέψαμε τη χώρα», πότε επιτέλους θα συγκινηθείτε και να επέμβετε; Ελπίζουμε, κάποιος εξ Υμών, να θέλει να γίνει ήρωας και τα δισέγγονά του να λένε πως, «είμαστε απόγονοι αυτού που γκρέμισε τους τυράννους της Ελλάδας»!

Σε κάθε περίπτωση η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή όφειλε να ερευνήσει πάντα τα ανωτέρω και να μη παραμείνει παγερά ασυγκίνητη και απαθής. Εκ του λόγου τούτου διερωτώνται πολλοί Έλληνες, αν Εσείς οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης είσθε πράγματι αντικειμενικοί και ανεξάρτητοι ή γίνεσθε περιδεείς ενώπιον των ισχυρών, τυπικοί δε και αυστηροί μόνον κατά των αδυνάτων και των ασημάντων και αν τούτο πηγάζει από την εσωτερική σας παρόρμηση εμείς οι Έλληνες το γένος ανακράζουμε προς Υμάς τις Κατα Ματθαίον Ευαγγέλιο (ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23) ρήσεις: 27«Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μέν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας.» 28 «ούτω και υμείς έξωθεν μέν φαίνεσθε τοίς ανθρώποις δίκαιοι, έσωθεν δε μεστοί έστε υποκρίσεως και ανομίας.»

Κύριοι της Δικαιοσύνης σας θυμίζω τα λόγια του μεγάλου μας ριστοτέλη: «Τν πολιτν ργον στν σωτηρία τς κοινωνίας.» ( σωτηρία τς πολιτείας εναι καθκον τν πολιτν.) προστρέχοντας προς Υμάς υπό την επίκληση του ύμνου:

«Εσένα τη Νέμεση καλώ,
τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση.
εκείνη που αγκαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο»...

Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57-10554 Αθήνα
Τηλ: 2103241961 Κιν: 6973519579
e-mail: elas@otenet.gr

Πηγή: ηλ.τα.

Τα φοβερά μυστικά που είπαν οι Αιγύπτιοι ιερείς στον Σόλωνα για την Ελλάδα και την Ατλαντίδα!



“...Εκεί λοιπόν (στην Αίγυπτο) όταν επήγαν ο Σόλων, καθώς είπεν ετιμήθη με εξαιρετικάς τιμάς από τους κατοίκους και ζητών πληροφορίας διά την παλαιάν ιστορίαν της χώρας από τους ιερείς εκείνους που την εγνώριζον πολύ καλά, ανεκάλυψεν ότι ούτε αυτός ο ίδιος ούτε άλλος κανείς Έλλην εγνώριζε τίποτε σχεδόν διά τα παλαιά.


Και όταν κάποτε ηθέλησε να τους παρασύρη εις συζήτησιν διά τα παλαιά ήρχισε να τους λέγη διά τα αρχαιοτάτας παραδόσεις των Αθηνών, διά τον Φορωνέα, ο οποίος εθεωρήθη ως ο πρώτος άνθρωπος, και διά την Νιόβην, διηγήθη επίσης διά τον Δευκαλίωνα και την Πύρραν πως διεβίωσαν μετά τον κατακλυσμόν και διά τους απογόνους των και προσεπάθησε να καθορίση πόσα έτη παρήλθον από όσα έλεγε και να χρονολογήσει.


Κάποιος από τους ιερείς πολύ ηλικιωμένος του είπε τότε: "Σόλων, Σόλων, σεις οι Έλληνες είσθε αιωνίως παιδιά, κανείς Έλλην δεν είναι γέρων". Ο Σόλων άμα ήκουσε αυτά, του είπε: "Πώς γίνεται αυτό, τί εννοείς με αυτά που λέγεις;". Και εκείνος απήντησεν: "Όλοι είσθε νέοι κατά την ψυχήν, διότι δεν έχετε μέσα εις την ψυχήν σας καμίαν παλαιάν γνώσιν διά την αρχαίαν παράδοσιν, ούτε και κανένα μάθημα παλαιόν από την πολυκαιρίαν. Αιτία αυτού του φαινομένου είναι η εξής: Πολλαί καταστροφαί ανθρώπων έχουν γίνει και θα γίνουν από πολλά αίτια, οι πλέον μεγαλύτεραι από πυρκαγιάς και κατακλυσμούς και αι μικρότεραι από αμέτρητα άλλα αίτια. Π.χ. η παράδοσις που επικρατεί εις την χώραν σας, ότι δηλαδή κάποτε ο Φαέθων o υιός του Ηλίου, αφού έζευξε το άρμα του πατρός του, επειδή δεν είχε την ικανότητα να ακολουθήση τον ίδιον με τον πατέρα τον δρόμον και τα επί γης επυρπόλησε και αυτός κτυπηθείς από κεραυνόν εφονεύθη, αυτό λέγεται ως μύθος, ενώ η πραγματικότης είναι η "παράλλαξις" των πέριξ της γης περιφερομένων ουρανίων σωμάτων και η καταστροφή από το άφθονον πυρ κατά μακροχρόνια διαστήματα των επί της γης ευρισκομένων όντων.




Τότε λοιπόν όσοι κατοικούν εις τα όρη και εις υψηλούς και εις ξηρούς τόπους καταστρέφονται περισσότερον από εκείνους που κατοικούν πλησίον των ποταμών και της Θαλάσσης.
Εις την χώραν μας όμως ο Νείλος, ο οποίος και κατά τα άλλα είναι σωτήρ μας, μας σώζει και εις τοιαύτας περιπτώσεις αμηχανίας υπερεκχειλίζων. Όταν εξάλλου οι Θεοί, καθαρίζοντες την γην, την καταπλημμυρίζουν με νερά, όσοι ευρίσκονται εις τα όρη σώζονται, όπως π.χ. οι βουκόλοι και οι βοσκοί, όσοι όμως κατοικούν εις τας πόλεις σας παρασύρονται από τους ποταμούς εις την Θάλασσαν. Εις την χώραν μας όμως εδώ ούτε τότε ούτε άλλοτε πίπτει εκ των άνω νερό επάνω εις την γην, αλλά αντιθέτως φυσικότατα αναδύεται εκ των κάτω προς τα άνω. Εξ' αιτίας αυτών λοιπόν των αιτιών αι παραδόσεις της χώρας μας λέγεται ότι είναι παλαιόταται. Η αλήθεια όμως είναι ότι εις όλα τα μέρη, όπου ο χειμών ή η ζέστη δεν είναι υπερβολικά, υπάρχει πάντοτε το γένος των ανθρώπων, άλλοτε πολυάριθμον και άλλοτε ολιγάριθμον.




Όσα ωραία ή μεγάλα ή καθ' οιονδήποτε τρόπον αξιόλογα έχουν γίνει ήεις την χώραν σας ή εις την ιδικήν μας ή εις άλλον τόπον από όσους γνωρίζομεν εξ ακοής, όλα αυτά είναι από παλαιούς χρόνους γραμμένα εδώ εις τους ναούς μας και έχουν διασωθή.
Εις την χώραν σας όμως καθώς και εις άλλας χώρας, όσα κάθε φορά έχουν διοργανωθή ώστε να είναι κατάλληλα διά τα γράμματα και διά τα άλλα όσα είναι αναγκαία εις τας πόλεις, έρχεται κατά καΘωρισμένα χρονικά διαστήματα σαν φοβερά ασθένεια εναντίον τους ρεύμα από τον ουρανόν και αφήνει ζωντανούς μόνον τους αγραμμάτους και αμορφώτους από σας, ώστε γίνεσθε εξ αρχής πάλιν σαν νέοι, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε από τα παλαιά που τυχόν έγιναν είτε εις την ιδικήν μας είτε εις την ιδικήν σας χώραν.




 Όσαν λοιπόν είπες προηγουμένως, Σόλων, διά τας ιδικάς σας παραδόσεις περί γενεαλογιών, ελάχιστα διαφέρουν από παιδικά παραμύθια, διότι σεις ενθυμείσθε μόνον ένα κατακλυσμόν της γης μολονότι προηγουμένως έχουν γίνει πολλοί, κατόπιν δε γνωρίζετε ότι εις την χώραν σας έζησε το πλέον ωραιότερον και το πλέον καλύτερον ανθρώπινον γένος, από το οποίον κατάγεσαι και εσύ και οι συμπολίται σου, διότι τέλος πάντων διεσώθη ολίγον σπέρμα, Εσείς όμως το εξεχάσατε, διότι και οι απόγονοι των διασωθέντων επί πολλάς γενεάς απέθνησκον χωρίς να γνωρίζουν να γράφουν.


Διότι κάποτε Σόλων, πριν από τον μεγάλον κατακλυσμόν, η σημερινή πόλις των Αθηναίων υπήρξεν αρίστη εις τον πόλεμον και γενικώς εις την διακυβέρνησίν της ήτο τελεία. Εις την πόλιν εκείνην λέγεται ότι έγιναν κάλλιστα έργα και διεμορφώθησαν τα πλέον άριστα πολιτεύματα από όσα ημείς έχομεν ακούσει ότι υπήρξαν επί της γης". Άμα ήκουσεν αυτά ο Σόλων, όπως μου είπεν, εθαύμασε και έδειξε πολύ μεγάλην προθυμίαν να μάθη περισσότερα, παρακαλών τους ιερείς να του διηγηθούν όλα γενικώς και με κάθε λεπτομέρειαν διά τους αρχαίους συμπολίτας του.
Ο ιερεύς λοιπόν του είπε: "Δεν υπάρχει λόγος να μη το κάμω, Σόλων, αλλά Θα σου τα είπω και προς χάριν σου και χάριν της πόλεώς σας, προ πάντων όμως προς χάριν της θεάς, η οποία και την ιδικήν σας και την ιδικήν μας χώραν επροστάτευσε και ανέθρεψε και εμόρφωσε, την ιδικήν σας χίλια χρόνια πρωτύτερα, αφού επήρε το σπέρμα διά σας από την γην και τον Ήφαιστον και αργότερα την ιδικήν μας.




Εις τα ιερά μας βιβλία είναι γραμμένον, ότι η διοργάνωσις πόλεως εδώ έγινε προ οκτώ χιλιάδων ετών. Θα σου διηγηθώ λοιπόν με λίγα λόγια διά τους νόμους που είχαν και διά το πλέον ωραιότερον που έκαμαν οι προ εννέα χιλιάδων ετών συμπολίται σου, άλλοτε, όταν θα έχωμεν ευκαιρίαν, Θα είπωμεν τας λεπτομερείας δι' όλα αυτά αφού θα έχωμεν εμπρός μας τα ίδια τα κείμενα.
Τους νόμους λοιπόν της πόλεως εκείνης εξέτασέ τους εν αντιπαραβολή προς τους εδώ. Διότι θα εύρης εδώ πολλά παραδείγματα των νόμων που υπήρχον τότε εις την πόλιν σας, εν πρώτοις θα ίδης ότι το ιερατικόν γένος είναι τελείως ξεχωριστόν από τα άλλα, ύστερα απ' αυτά και η τάξις των τεχνιτών είναι ξεχωριστά οργανωμένη, διότι εργάζεται απομονωμένη από τας άλλας, χωρίς να αναμειγνύεται με αυτάς, το ίδιον και η τάξις των βοσκών, των κυνηγών και των γεωργών.




 Ασφαλώς έχεις αντιληφθή ότι και η τάξις των πολεμιστών εδώ είναι ξεχωριστή από τας άλλας και ότι εις αυτούς κατά νόμον δεν επιτρέπεται να ασχολούνται εις τίποτε άλλο εκτός από τον πόλεμον. Θα παρετήρησες εξ' άλλου, ότι ο οπλισμός τους είναι ασπίδες και δόρατα, με τα οποία πρώτοι 'απ' όλους τους Ασιάτας ωπλίσθημεν ημείς, διότι μας τα εδίδαξεν η Θεά, όπως είχε διδάξει και σας πρώτους εις εκείνους τους τόπους. Όσον αφορά την μόρφωσιν, βλέπεις βέβαια πόσην φροντίδα κατέβαλεν εξ αρχής ο νόμος διά την τακτοποίησιν των πάντων μέχρι της μαντικής και της ιατρικής που ασχολείται με την υγείαν, αφού εφήρμοσε τας Θείας αυτάς επιστήμας εις τα ' ανΘρωπίνας ανάγκας και εσυστηματοποίησε όλας τας γνώσεις που προέρχονται από αυτάς.




Η Θεά λοιπόν ίδρυσε πρώτην την ιδικήν σας πόλιν, αφού ' εφήρμοσεν όλην αυτήν την οργάνωσιν και τακτικήν, εδιάλεξε τον τόπον όπου εγεννήθηκε, αφού επρόσεξε καλά την ευκρασίαν των εποχών του έτους και κατενόησεν, ότι Θα αναδείξει ανθρώπους πολύ συνετούς. Εζούσαν λοιπόν εις την πόλιν τους χρησιμοποιούντες τοιούτους νόμους και διοικούμενοι πάρα πολύ καλά και είχον υπερβάλει όλους τους ανθρώπους εις κάθε είδος αρετής, όπως ήτο φυσικόν, αφού ήσαν γέννημα και θρέμμα Θεών. Θαυμάζονται λοιπόν πολλά και μεγάλα έργα της πόλεώς σας γραμμένα εδώ, ένα όμως υπερέχει κατά το μέγεθος και την αρετήν.




 Λέγουν δηλαδή τα βιβλία μας, πόσην εχθρικήν δύναμιν κατέστρεψε κάποτε η πόλις σας, δύναμιν, η οποία με αλαζονείαν, αφού εξώρμησεν από έξω, από τον Ατλαντικόν ωκεανόν, επήρχετο ταυτοχρόνως κατά της Ευρώπης και της Ασίας. Διότι τότε το εκεί πέλαγος ημπορούσε κανείς να το περάση, επειδή εις την είσοδόν του, την οποίαν σεις ονομάζετε στήλας του Ηρακλέους, είχε μίαν νήσον, η νήσος αυτή ήτο μεγαλύτερα από την Λιβύην και την Ασίαν ηνωμένας και απ' αυτήν εκκινούντες οι τότε άνθρωποι ηδύναντο να αποβιβασθούν εις τας άλλας νήσους και από αυτάς κατόπιν εις ολόκληρον την απέναντι ήπειρον την , ευρισκομένην γύρω από τον αληθινόν εκείνον ωκεανόν. Διότι τα μέρη αυτά που ευρίσκονται εντεύθεν του στομίου που ανεφέραμεν, φαίνονται σαν λιμήν με κάποιαν στενήν είσοδον και η ξηρά που το περικλείει πολύ δικαιολογημένα και αληθώς δύναται να ονομασθή ήπειρος.


Εις την νήσον λοιπόν αυτήν Ατλαντίδα ωργανώθη μεγάλη και αξιοθαύμαστος δύναμις βασιλέων, η οποία εκυριάρχει εις ολόκληρον την νήσον καθώς και εις πολλάς άλλας νήσους και τμήματα της ηπείρου εκτός τούτων οι βασιλείς εκείνοι εξουσίαζον, από τα εντεύθεν του στομίου μέρη, την Λιβύην μέχρι της Αιγύπτου και την Ευρώπην μέχρι της Τυρρηνίας.


Ολόκληρος λοιπόν η δύναμις αυτή, αφού συνεκεντρώθη και ενοποιήθη, επεχείρησε τότε με μίαν εξόρμησίν της να υποδουλώση και τον ιδικόν μας τόπον και τον ιδικόν σας και ολόκληρον τον εντεύθεν του στομίου. Την εποχήν εκείνη, Σόλων η δύναμις της πόλεώς σας ανεδείχθη εξαιρετική μεταξύ όλων των ανθρώπων και εξ' αιτίας της αρετής της και εξ' αιτίας της ανδρείας της. Διότι αφού εξεπέρασεν όλους κατά την . ανδρείαν και τας πολεμικάς τέχνας, είτε αρχηγεύουσα των Ελλήνων είτε και τελείως μόνη της, κατ' ανάγκην, διότι οι άλλοι την εγκατέλειψαν, αφού έφθασεν εις το χείλος της καταστροφής, κατενίκησε τους επιδρομείς, έστησε τρόπαια εναντίον των ημπόδισε να υποδουλωθούν όσοι ακόμη δεν είχον υποδουλωθεί και απελευθέρωσε χωρίς καμία αξίωση, όλους ημάς τους άλλους που είμεθα εντεύθεν των Ηρακλείων στηλών.


Μετά παρέλευσιν αρκετού χρόνου όμως έγιναν φοβεροί σεισμοί και κατακλυσμοί και εντός ενός τρομερού ημερονυκτίου ολόκληρος ο στρατός σας ετάφη εις την γην και εξηφανίσθη επίσης βυθισθείσα εις την Θάλασσαν η νήσος Ατλαντίς.
Δι' αυτό ακριβώς και τώρα το μέρος εκείνο του ωκεανού είναι αδιάβατον και αδιερεύνητον, διότι εμποδίζει ο πολύ ολίγον υπό την επιφάνειαν της Θαλάσσης πηλός, τον οποίον εδημιούργησεν η νήσος, όταν κατεβυθίσθη”.


Από τον "Τίμαιο" του Πλάτωνα 22-25



http://ellinonpaligenesia.blogspot.com/2012/04/blog-post_9715.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_4340.html

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - "Του Ολύμπου" - Γιάννης Δόνδωρος

Ένα ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ με τίτλο "Του Ολύμπου", σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του δημιουργού Γιάννη Δόνδωρου.
Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι....
ένα από τα 9 που συμπεριλαμβάνονται στις 3 τριλογίες των κοινωνικών - πολιτικών τραγουδιών που ξεκίνησαν να γράφονται το 2008 και ολοκληρώθηκαν το Νοέμβριο του 2011.



Στίχοι:

Στον Όλυμπο εκεί ψηλά, θα περπατήσω
και θα ρωτήσω τους παλιούς μας τους θεούς, πριν ξεκινήσω......
Να πολεμήσω τους εχθρούς, μέσα απ' τις πύλες
να βγώ στο φως, απ' το φεγγίτη του κελιού, που μ' έχουν κλείσει...

Και μες στα κύματα του αέρα, που θα νοιώσω....
θα κρυφακούσω και θα λάβω την απόκριση...
να θωρακίσω ότι απέμεινε από εμένα,
να προχωρήσω, για να δώσω αυτή τη μάχη...

Ρεφρεν
Και με το δόρυ, του Αχιλλέα, θα νικήσω....
αυτό το φίδι, που με σφίγγει στον λαιμό μου
και σαν τον Άγιο Χριστιανό θα αγαπήσω
παραχωρήσεις πια δεν κάνω στον εχθρό μου

Δεν θα αφήσω και κανέναν να τολμήσει
ραγιά να με έχει, να πετά ένα ξεροκόμματο
μέσα στο σπίτι μου τσατσάδες δεν θ' αφήσω
γιατί το μέλλον μου θα είναι μόνο απόμακρο...

R / Chorus

http://giannis-dondoros-music.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_2885.html

Ποιοι θέλουν να «φιμώσουν» τα αδέλφια που μήνυσαν τον Παπακωνσταντίνου;

Ποιοι θέλουν να «φιμώσουν» τα αδέλφια που μήνυσαν τον Παπακωνσταντίνου;





Διαστάσεις με πολλά ερωτήματα παίρνει το σκάνδαλο που αποκάλυψε η dealnews.gr, με την υπογραφή του υπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε καταπατημένη έκταση, την ώρα που η υπόθεση βρίσκεται υπό εισαγγελική έρευνα.
asfalistika

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, αλλά και τη μήνυση που κατέθεσαν τα δύο αδέρφια, από το Ηράκλειο της Κρήτης -Εμμανουήλ και Θεμιστοκλής Κουτεντάκης- την περασμένη εβδομάδα, σε βάρος του υπουργού, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια φίμωσής τους μέσω ασφαλιστικών μέτρων, και από την άλλη τα γεγονότα που προκύπτουν κάθε άλλο παρά συμπτωματικά δείχνουν. (Διαβάστε: Το σκάνδαλο και η μήνυση κατά Παπακωνσταντίνου)

Τα «εμπόδια» για τα δύο αδέλφια ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν από τον δικηγόρο του Β΄Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ηρακλείου κατατέθηκε στην Γραμματέα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος τους, με σκοπό να σταματήσουν να μιλάνε στα Μέσα Ενημέρωσης για την εν λόγω υπόθεση.

Η απόφαση, ωστόσο, της προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου ενισχύει αυτό που ισχυρίζονται τα αδέλφια Κουτεντάκη και για το οποίο μήνυσαν τον υπουργό, αφού απέρριψε το αίτημα και την προσωρινή διαταγή ορίζοντας δικάσιμο για την 1η Ιουνίου του 2012.

Ο Μανώλης Κουτεντάκης, μιλώντας στην dealnews.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι προσπαθούν να μας φιμώσουν, η προσπάθειά τους, όμως, έπεσε στο κενό και με δικαστική απόφαση. Εμείς μιλάμε μόνο με στοιχεία και αποδείξεις».



Γιατί «αποκεφάλισαν» τον διευθυντή του ΣΔΟΕ Κρήτης;


Την ώρα που συμβαίνουν τα παραπάνω, άξιο λόγου είναι η απομάκρυνση βόμβα του διευθυντή ΣΔΟΕ Κρήτης.

Έτσι, εκτός Υπηρεσίας βρέθηκε ο διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Κρήτης, Στέλιος Λαντζουράκης, τον οποίο φρόντισαν να συνταξιοδοτήσουν πρόωρα δίνοντάς του την αναπηρική σύνταξη που δικαιούται.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λαντζουράκης είχε αναλάβει να διαλευκάνει το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης στην οποία ο Συνεταιρισμός φέρεται να έχει διαπράξει κακουργήματα κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το κράτος με εκατ. ευρώ.

Πρόκειται δηλαδή για την υπόθεση στην οποία ο κ. Παπακωνσταντίνου προχώρησε στην υπογραφή μελέτης ώστε να ξεκινήσουν τα έργα υποδομής στην τεράστια έκταση.

Το στάδιο των ερευνών


Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτουμε, αν και έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από την καταγγελία, το ΣΔΟΕ κρατάει «παγωμένα» τα στοιχεία καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα έρευνα.

Από την άλλη, στο δικαστικό σκέλος, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ, εντός ολίγων ημερών, αναμένεται το πόρισμα το οποίο πρόκειται να σταλεί και στον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Ωστόσο το ερώτημα είναι εάν το πόρισμα θα περιλαμβάνει και την έρευνα του ΣΔΟΕ και αν θα ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί.

Η dealnews.gr πρόκειται να συνεχίσει το ρεπορτάζ που ξεκίνησε και θα σας αποκαλύψει όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο το κράτος ζημιώθηκε.
http://www.dealnews.gr/politiki/item/43441-Ποιοι-θέλουν-να-«φιμώσουν»-τα-αδέλφια-που-μήνυσαν-τον-Παπακωνσταντίνου


http://kolotoubes.blogspot.com/2012/04/blog-post_08.html

Αποκάλυψη – βόμβα Στρατούλη ξεβρακώνει την εκβιαζόμενη νου-Δούλα: Σόιμπλε – «Ή δέχεστε περικοπές στις επικουρικές ή δίνω ονόματα για το σκάνδαλο Siemens»

Ακούς Αντωνάκη τι λένε τα πουλάκια, ότι είσαι προδότης του Ελληνικού λαού και των συνταξιούχων και όχι Έλληνας Πολιτικός!!!!!

Αποκάλυψη – βόμβα στο σημερινό Δελτίο Ειδήσεων του Extra Channel ο Δ. Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε σήμερα στην «Εκπομπή Α.Ε.» ο Δημήτρης Καζάκης. …Μήπως θυμάστε τον Σαμαρά να βγαίνει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στις αρχές Φλεβάρη και να πανηγυρίζει δηλώνοντας ότι έσωσε τις επικουρικές συντάξεις από την τρόϊκα ?… 
Μήπως έχετε απορία γιατί λίγες μέρες μετά, μέσα στο Eurogroup, χωρίς καμία αντίδραση από Ν.Δ., εγκρίθηκε μείωση επικουρικών συντάξεων (παρόλο τα σχετικά ταμεία δεν έχουν κανένα πρόβλημα και είναι απολύτως κερδοφόρα γιαπολλές ακόμη δεκαετίες) ??….
Η απάντηση είναι απλή….Ο ίδιος ο Σόϊμπλε προσήλθε στο Eurogroup κρατώντας στο χέρι ένα χαρτί με τα ονόματα βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχει καταθέσει ο Χριστοφοράκος στις γερμανικές αρχές αναφορικά με τις μίζες της Ζήμενς, κι έκανε έναν ξεκάθαρο εκβιασμό ” Ή δέχεστε να ΑΡΠΑΞΕΤΕ 300 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία των επικουρικών (ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ δηλαδή λεφτά εργαζομένων και εργοδοτών, που ΔΕΝ έχουν σχέση με το κράτος), ή εγώ δίνω τα ονόματα στη δημοσιότητα”….Και φυσικά αμέσως οι αρμόδιοι “έπραξαν τα δέοντα”, ξεχνώντας παληκαρισμούς και θριαμβολογίες.
http://attikanea.blogspot.com/

http://www.arxaiaithomi.gr

Η Χρυσή Αυγή ορίζει την Agenda

Αντηχεί παράξενο αλλά παρακολουθώντας το λεξιλόγιο των κομμάτων λίγο πρίν απο τις εκλογές όλο και πιο συχνά ακουγονται λέξεις απαγορευμένες. Λέξεις που αν τις ξεστόμιζες πριν μερικούς μήνες ήταν αρκετό για να χαρακτηριστείς σαν ακροδεξιός, χρυσαυγίτης ή ακόμη και φασίστας. Η λέξη Έθνος, Πατρίδα αρκούσαν για να πέσεις θύμα της πλέον αισχράς συκοφαντίας, του πλέον αισχρού διασυρμού. Οι εθνομηδενιστές καλοταϊσμένοι καιροφυλαχτούσαν για να βυσσοδομήσουν. “Μονδέρνοι ιστορικοί” με θράσσος, ιταμότητα και άφθονο ξερολισμό σε περίμεναν στην γωνία να σε .....
στολίσουν σαν ξεπερασμένο απο την εποχή σου, αμετανόητο χρυσαυγίτη...
Η λέξη “λαθρομετανάστης” ήταν ικανή και αρκετή να εκδιωχθείς απο την παρεα των προοδευτικών του Φίλιον, του DaCapo, του Μπαλταζάρ και να ριχθείς στα τάρταρα σαν ένας αδιορθωτος ρατσιστής, φασίστας και χρυσαυγίτης.
Οι Ελληνες, οι χρυσαυγίτες ήταν μόνοι τους. Πάλευαν κόντρα στην παλιρροια του εθνομηδενισμού που θέλει να μας μετατρέψει απο ιστορικό Έθνος, με ρίζες στο βάθος της ιστορίας, σε τεχνικό κατασκεύασμα κάποιων δήθεν ρομαντικών. Οι χρυσαυγίτες αγωνίζονταν να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις των ταλαιπωριμένων απο τα λαθρομεταναστευτικά στίφη και αμέσως η χορωδία των πονηρών πνεύματων ούρλιαζε ρατσιστές.
Όλα αυτά άλλαξαν. Εκλογές έρχονται. Ξαφνικά άλοι οι ολετήρες ανακάλυψαν τις λέξεις ΄
Έθνος, πατρίδα, Ιστορία, λαθρομετανάστες. Με το φόβο να φωλιάζει στην καρδιά τους. Τον τρόμο να νεκρώνει την ψυχή τους, αν ποτέ είχαν ψυχή εκτός απο το πορτοφολι, ότι οι έλληνες, οι ελληνίδες τα ελληνόπουλα θα βρούν την λύτρωση μέσα στο λόγο της Χρυσής Αυγής έκαναν στροφή επ΄ ουράς.
Ο Βενιζέλος που άρχισε, ο Σαμαράς που ξύπνησε, ο Καμμένος που βρέθηκε, ακόμη και η Διαμαντοπούλου θυμήθηκαν το Έθνος. Ο καημένος ο Τσίπρας μας μίλησε για “εθνική κυριαρχία”, “εθνική αξιοπρέπεια”. Ο σύντροφος Κουβέλης άδειασε την υποψήφια βουλευτή του Ρεπούση διαφωνώντας με τον ‘συνωστισμό”. Η αριστερόστροφή σάχλα κρύβεται, της είπαν σκύψε προς το παρόν και μετά τις εκλογές εδώ είμαστε. Τα βοθροκάναλα θυμήθηκαν τους λαθρομετανάστες. Αργά αλλά σταθερά όλοι οι ξεπουλημένοι και ξεφωνιμένοι απάτριδες υιοθετούν τις λέξεις, τα νοήματα, της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή κανονίζει το προεκλογικό παιχνίδι. Οι Έλληνες το κατάλαβαν. Η ψήφος είνα μία και θα πάει σε αυτούς που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με αυταπάρνηση και θάρρος κόντρα στο ρεύμα για την ιδέα Ελλάδα. Η πολιτική Agenda έχει μόνο ένα όνομα Χρυσή Αυγή....

tabouri

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/agenda.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters