Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΜΟΙΒΗ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ :

12388_1426029690975516_1288559917_n
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063 ]
…………………………………………………………
ΑΜΟΙΒΗ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ / ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ :
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΟΥ ΕΠΕΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ CIA ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….
ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ .
< ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ … ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ……. Ν Ο Μ Ι Μ Η …. Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Σ Ι Α …..ΤΟΥ …. Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ο Υ ….. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Υ …..Ε Θ Ν Ο Υ Σ ! ! !
ΚΑΙ Ο Τ Ι … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! >
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
11130187_10206227418392466_8131532941157856370_n
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…!!!
10351302_10203227942532956_2998106535133491221_n
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ Ο ΑΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ;
……………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=18566

Βρήκαν το τρένο με τους 30 τόνους χρυσού των Ναζί; (φωτό & βίντεο)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες η προσπάθεια εντοπισμού του θρυλικού τρένου των Ναζί, το οποίο εικάζεται ότι περιέχει τόνους χρυσού, πολύτιμους λίθους και έργα ανεκτίμητης αξίας.

Στο κυνήγι του συγκεκριμένου θησαυρού, έχουν επιδοθεί από τον περασμένο Αύγουστο χρυσοθήρες από όλο τον κόσμο, με στόχο να ανακαλύψουν πρώτοι το «χρυσό τρένο» στην Πολωνία. Το έναυσμα για αυτές τις έρευνες έδωσαν δύο κυνηγοί θησαυρών, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι βρίσκονται τα ίχνη του τρένου με το πολύτιμο φορτίο, που βρίσκεται καλά κρυμμένο στις μυστικές καταβόθρες του σιδηροδρομικού δικτύου της πόλης Walbrzych, από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι αρχικά είχαν ζητήσει να διατηρηθεί η ανωνυμία τους προς χάρη της έρευνας, έσπασαν τη σιωπή τους και εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικό δίκτυο της Πολωνίας.



Μετά από αυτή την ανακοίνωση, οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι ερευνούν την υπόθεση, ενώ οι επισκέπτες ευελπιστούν να πάρουν ένα μέρος από τα λάφυρα ή τουλάχιστον να γίνουν μάρτυρες μίας πιθανώς εκπληκτικής ιστορικής ανακάλυψης.



Οι δύο χρυσοθήρες, ένας Γερμανός και ένας Πολωνός, έχουν απευθυνθεί ήδη σε δικηγόρο προκειμένου να διαπραγματευτούν με τις Αρχές για το 10% των ευρέτρων για το τρένο και το περιεχόμενό του, ενώ επεσήμαναν ότι μόνο όταν εξασφαλίσουν την αμοιβή τους γραπτώς θα αποκαλύψουν το μέρος όπου βρίσκεται.


Στο μεταξύ, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το όχημα μπορεί να περιέχει μέχρι και 30 τόνους χρυσού, καθώς και διαμάντια, άλλα πετράδια και βιομηχανικό εξοπλισμό.Το θωρακισμένο τρένο είναι γεμάτο με θησαυρούςΣύμφωνα με τον τοπικό μύθο, ένα θωρακισμένο τρένο γεμάτο με θησαυρούς ξεκίνησε από τη γερμανική πόλη Breslau (Wroclaw στην Πολωνία) και οδηγήθηκε μέσα από ένα τούνελ σε μία πλαγιά λόφου κοντά σε μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής, καθώς ο Κόκκινος Στρατός πλησίαζε και οι σύμμαχοι διεξήγαγαν εναέριες επιδρομές κατά τις τελευταίες μέρες του πολέμου. Λέγεται ευρέως ότι οι Ναζί έκρυψαν τα λάφυρα -η πλειοψηφία των οποίων είχαν κλαπεί από οικογένειες Εβραίων- στο τέλος του πολέμου, αφού δεν υπήρχε κανένας τρόπος να τα μεταφέρουν δυτικά.


Από τις 27 Αυγούστου, ο στρατός της Πολωνίας, αναγκάστηκε να αναλάβει δράση, μετά τον κίτρινο πυρετό που δημιουργήθηκε γύρω από αυτόν τον θρύλο.







Η αποκάλυψη ότι το τρένο βρίσκεται μέσα σε μια σφραγισμένη στοά οδήγησε δεκάδες επίδοξους δισεκατομμυριούχους στην περιοχή. Έτσι λοιπόν οι Αρχές φυλάσσουν το μέρος.


Αξιωματούχοι του δήμου Walbrzych δήλωσαν ότι το τρένο όντως βρίσκεται μέσα στο σφραγισμένο από το 1945 τούνελ, όμως το πιθανότερο είναι να μην περιέχει κάτι περισσότερο από πολεμικό εξοπλισμό.



Επίσης, ο αντιδήμαρχος της πόλης, ξεκαθάρισε ότι όταν και αν ανασυρθεί το τρένο, αυτό θα ανήκει εξ ολοκλήρου στο πολωνικό δημόσιο.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, οι δύο κυνηγοί θησαυρών που ισχυρίζονται ότι εντόπισαν το τρένο, προσχώρησαν σε συνέντευξη τύπου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους έδωσαν στη δημοσιότητα μια εικόνα από ραντάρ, από το σημείο που επικεντρώνουν τις έρευνές τους, στην οποία εμφανίζεται μια υπόγεια σήραγγα έκτασης 50 μέτρων.


Ειδικότερα, ο Πολωνός Πιοτρ Κόπερ και ο Γερμανός Άντρεας Λίχτερ, εμφανίστηκαν στο πολωνικό κανάλι TVP και υποστήριξαν ότι έχουν βάσιμα στοιχεία ότι έχουν εντοπίσει το τρένο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 70 χρόνια.

«Το βρήκαμε με δική μας έρευνα και βασιζόμενοι σε ιστορικές μαρτυρίες» είπαν χαρακτηριστικά.Οι δύο άνδρες είναι συνιδιοκτήτες της εταιρίας SC XYZ, η οποία ειδικεύεται στη χαρτογράφηση σηράγγων και υπόγειων τούνελ καθώς και την ανίχνευση μετάλλου. Παρουσίασαν μια εικόνα που ελήφθη από ραντάρ τεχνολογίας FMCW, στην οποία φαίνεται ένας υπόγειος άξονας έκτασης 50 μέτρων. Σε αυτόν διακρίνουν μεταλλικά στοιχεία που πιθανώς ανήκουν στο χαμένο τρένο.




Στις 28 Σεπτεμβρίου,οι ένοπλες δυνάμεις της Πολωνίας ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν μια έρευνα στο έδαφος του Βάλμπζιχ, στα νοτιοδυτικά της χώρας, όπου σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να είναι θαμμένο ένα τρένο των Ναζί γεμάτο με πολύτιμους θησαυρούς.



«Ο στόχος μας είναι να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν επικίνδυνα υλικά στην περιοχή αυτή», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο συνταγματάρχης Αρτούρ Τάλικ, ο επικεφαλής των ερευνών στις οποίες μετέχουν και ειδικοί πυροτεχνουργοί.



Ο έπαρχος της περιοχής, Τόμας Σμόλαρζ, διευκρίνισε ότι οι αποφάσεις που αφορούν τη συνέχιση των ερευνών θα ληφθούν αφού προηγουμένως διαπιστωθεί κατά πόσο είναι ασφαλής η περιοχή αυτή.Οι δύο χρυσοθήρες πάντως,υποστηρίζουν ότι έχουν ανακαλύψει ένα θωρακισμένο τρένο, μήκους 98 μέτρων, θαμμένο σε βάθος 8-9 μέτρωνΟι δύο χρυσοθήρες πάντως,υποστηρίζουν ότι έχουν ανακαλύψει ένα θωρακισμένο τρένο, μήκους 98 μέτρων, θαμμένο σε βάθος 8-9 μέτρων. Οι πολωνικές αρχές συνεχίζουν να εκφράζουν σκεπτικισμό όσον αφορά την ύπαρξη του τρένου, ωστόσο προσπαθούν να επαληθεύσουν τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται.

Ένας άλλος ερευνητής, ο Πολωνός Κριστόφ Σπακόφσκι, υποστηρίζει ότι έχει ανακαλύψει δύο σιδηροδρομικές σήραγγες και ένα υπόγειο συγκρότημα που είχαν κατασκευάσει οι Γερμανοί στην περιοχή κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου προκειμένου να στεγαστεί εκεί το γενικό επιτελείο του Χίτλερ. Οι σήραγγες και οι αίθουσες σκάφτηκαν στον βράχο και συνδέονται η μία με την άλλη. Οι είσοδοι στη συνέχεια καταστράφηκαν με ελεγχόμενες εκρήξεις προκειμένου να σβηστούν όλα τα ίχνη.

Οι μυστήριες φωτογραφίες που δημοσιεύει εφημερίδα της Ολλανδίας
Στις 23 Οκτωβρίου,η Ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», προχώρησε στη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών, οι οποίες δείχνουν (όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα) ένα τρένο των Ναζί με φορτίο σε τούνελ της Πολωνίας.




Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά δεν εμφανίζει την πηγή των φωτογραφιών. Παράλληλα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, επισημαίνει πως οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές, ενώ πιθανολογεί πως τις τράβηξαν επίδοξοι χρυσοθήρες στην Πολωνία.Το υλικό αυτό κυκλοφόρησε και στα social networks.Tώρα, δημοσιογράφοι, χρυσοθήρες αλλά και ειδικοί, προσπαθούν να αναλύσουν τις φωτογραφίες αυτές, προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν περισσότερα συμπεράσματα όσον αφορά στην αυθεντικότητά τους.



(Σύμφωνα με τους ειδικούς που επικαλείται η εφημερίδα,το συγκεκριμένο τρένο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ονομάζεται «Panzerzug» από το Τρίτο Ράιχ)




Πληροφορίες από: telegraaf.nl/argunners.com/ liveleak.com

Tου Χρήστου Μαζάνη
zougla.gr
πηγη ,  periergaa

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/to-treno-me-tonous-xrysou-ton-nazi-video.html#sthash.D1g0YKfz.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters