Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τι κρύβει το εμβόλιο covid και η ιερή μήνυση κατά των αστυνομικών

Το βίντεο με τον σχολιασμό της επικαιρότητας με τον Γιάννη Δεμερτζή.

Τι μας κρύβουν για τα εμβόλια του κοροϊδοιού.

Ο Φώτης Γιοβανόπουλος και η Μήνυση κατά των αστυνομικών, για την μη χρήση μάσκας και για την μετακίνηση.

Μην κάθεστε αμέτοχοι ! Δώστε το τελικό «χτύπημα», στην ψεφτο-εξουσία !

Η Κάρεν Χιούντες μας λέει ότι αυτή την εποχή βρισκόμαστε στην προσαρμογή της καινούριας πραγματικότητας όπου οι άνθρωποι θα ζούμε πολύ ποιο αληθινά και θα μάθουμε την Αλήθεια για την Ιστιρια.

Αυτή είναι η Καρεν Χιουντες που για χρόνια μας εξηγεί ότι θα ερχόταν η στιγμή, όπως και ήρθε και πλέων δεν χρειάζεται να κάνει άλλο Βίντεο γιατί , βρισκόμαστε είδη στην αλλαγή όλου του τρόπου ζωής όλης της ανθρωπότητας και μας εξηγεί ότι αυτοί που θέλουν να είναι οι διοικητές της ανθρώπινης ύπαρξης και ζωής, έχουν ηττηθεί χωρίς καμία πιθανότητα καμίας επιστροφής.
Η Χιουντες μας εξηγεί ότι οι Σιωνιστές είναι αυτοί που κατέστρεψαν τα Ιστορικά Βιβλία για να μην ξέρουμε την Αλήθεια για να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως συμφέρει αυτούς.

ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ!!!!

Σήμερα που τόσος λόγος γίνεται για τους φίλους μας οικονομικούς μετανάστες τους Αλβανούς- άσχετα αν βρίσκονται εδώ νόμιμα ή παράνομα - καλό είναι να δούμε ποιοί κατοίκησαν στο χώρο που βρίσκεται σήμερα η χώρα τους Αλβανία, τουλάχιστον η Νότια – από την προϊστορία μέχρι σήμερα.

Για να μάθουν και οι ίδιοι ό,τι δεν ξέρουν!!!
Γιατί σίγουρα δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ξέρουν, ή η προπαγάνδα δεν τους αφήνει να ξέρουν, και...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters