Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Είναι η Καθολική Εκκλησία Σατανική;

Τι στο διάολο!
Αν η Καθολική Εκκλησία δεν είναι σατανική τότε πώς θα ερμηνεύσει τη φύση του παρακάτω παρτίδα των εικόνων:









και τότε έχετε το εμφανώς αιματηρή Ισπανική Ιερά Εξέταση:




Αρχιεπίσκοπος Cesare Orsenigo, παπική Νούντσιος στη Γερμανία, με Goebbels

Goebbels προς τα δεξιά

Η γερμανική ελίτ στο Βατικανό, συμπεριλαμβανομένων Goebbels και Γενικός Steinmann.
http://www.spirituallysmart.com/nazi.html


και φυσικά έχετε την επαίσχυντη σατανική "λυγισμένο cross":



η οποία εμπαίζει σαφώς το πρόσωπο του Ιησού Χριστού:
http://www.collectmyflock.com/CollectMyFlock/pages/01__THE_SATANIC_BENT_CROSS_CRUCIFIX__000.html





http://revoltnow.wikifoundry.com/page/Is+the+Catholic+Church+Satanic%3F


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ


Ο τίτλος αυτός που επιλέξαμε δεν έχει καμιά σχέση με "εθνικισμό". Τον επιλέξαμε προκειμένου να εκφράσουμε την έκπληξή μας διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Βαρθολομαίου Λάζαρη στο οποίο παραθέτει την έρευνα που έχει κάνει.
Ο κ. Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε οτι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια.Με την υπάρχουσα ιστορία αυτό δεν εξηγείται.Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά,στους ιθαγενείς της Ινδονησίας,στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής,στους αυτόχθονες της Αυστραλίας,στις αναφορές των μυστικιστών απο το Θιβέτ,στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες,βλέπουμε οτι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.
Υπάρχει όμως μια ακόμη έρευνα αξιόλογη που είναι το βιβλίο του κ. Ιωσήφ Γιαχούντα(πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ) "Τα εβραϊκά είναι ελληνικά" και στην οποία μιλάει για μια  πανάρχαια ελληνική αυτοκρατορία.

Σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε στο blog μας,τους χάρτες του κ. Λάζαρη,που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη καθώς και τα τοπωνύμια σε ελληνική-αγγλική και τις ακριβείς συντεταγμένες,πιστεύοντας οτι έτσι θα συμβάλλουμε στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία και η οποία αποκρύπτεται απο τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα,απο τους γνωστούς παγκοσμιοποιητές.
Αυτοί οι "κύριοι" γνωστοί τραπεζίτες συγκεκριμένης εθνικότητας,το γνωρίζουν εδω και τουλάχιστον 3 αιώνες.Φροντίζουν όμως με "κατευθυνόμενους" ιστορικούς και χαλκευμένες έρευνες να το αποκρύπτουν και να περιορίζουν τον ελληνισμό στην περιοχή της Ελλάδας.
Αυτό που μας ώθησε ήταν η δήλωση κάποιου συγγραφέα οτι οι δρυϊδες της Γαλλίας λατρεύουν σαν γενάρχη τους τον Ηρακλή.Κανείς όμως δεν θα το διδαχτεί αυτό στα ελληνικά σχολεία όπως και εμείς άλλωστε.Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε οτι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων,απο την Μικρά Ασία(6ος αιώνας π.Χ).Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ,σύμφωνα με δήλωση του κ. Γεωργακόπουλου,καθηγητή της Ιστορίας της Επιστήμης(δείτε εδώ όλη την εκπομπή όπου έκανε τις δηλώσεις για τα πανεπιστήμια ο κ. Γεωργακόπουλος).

Ως εδω όμως.Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και σε όλη τη Γη.Περιμένουμε απο τους αναγνώστες να συμμετέχουν σε αυτή την έρευνα με αποστολή μυνημάτων και στοιχείων,γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο,κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και κανείς δεν έχει το αλάθητο.
Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους,να επισκεφθούν τα μέρη αυτά μέσο του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται απο ακριβείς συντεταγμένες.

Σας αφήνουμε να θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες.

topon.jpg

ΠΗΓΗ

Οι Έλληνες και οι...Ινδιάνοι της Αμερικής!!!!


Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ",εκδόσεων ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ,του βετεράνου ωκεανοπόρου πλοιάρχου του Ε.Ν.,Βαρθολομαίου Χ. Λάζαρη.
Τι μας λέει; Ότι,οι ΕΛΛΗΝΕΣ πριν πολλές χιλιετίες(προ κατακλυσμού),είχαν ταξιδεύσει και αποικίσει ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!!!!!!Βέβαια αυτό το αναφέρουν ουκ ολίγοι παλαιοί Έλληνες συγγραφείς,μόνο που το σημερινό "κράτος",έχει βα(λ)το-πεδίσει στη μόνη "γραφή" που παραδέχεται ως "αληθινή" και την οποία διδάσκει στα ελληνόπουλα!!!Ενώ τη ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ,την παρουσιάζει ως "παραμυθάκι"......
ΘΑΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
_____________________________________________________________________
" Ο Δίων ο Προυσαεύς (ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ Δ',159P),που διέσωσε την συνομιλίαν του Μ. Αλεξάνδρου και Διογένους,μας λέγει ότι,ο Διογένης ωμίλησε δια Ήπειρον μεγαλυτέραν της Ασίας,όπου πηγαίνει κανείς αφού διασχίσει τον ωκεανόν...
[Μείζω της Ασίας ήπειρον τον ωκεανόν διανυσάμενος...],αλλά και ο Πλούταρχος εις τα έργα τουΗΘΙΚΑ και ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΣΕΛ.941),ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΙΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΗΠΕΊΡΟΥ,καθώς και την Κρόνια-Ατλάντια (ελληνική) αποίκησίν της,την οποίαν ανεζωογόνησαν νέοι Έλληνες αφιχθέντες επί Ηρακλέους,ο οποίος δι' αυτόν ακριβώς τον λόγον ετιμάτο εκεί περισσότερον από τον Κρόνον.
Επί πλέον
[...Εν δε τη Ατλαντίδι νήσω ταύτη,μεγάλη συνέστη και θαυμαστή δύναμις βασιλέων κρατούσα μεν απάσης της νήσου,πολλών δε άλλων νήσων και μερών της Ηπείρου](=Αμερικής)...
[...Ούτοι δε πάντες,αυτοί τε και οι έκγονοι τούτων επί γενεάς πολλάς ώκουν,άρχοντες μεν πολλών άλλων κατά το πέλαγος νήσων,και μερών της Ηπείρου...](Πλάτων ΚΡΙΤΙΑΣ κεφ.VII,εδαφ.113,114 & ΤΙΜΑΙΟΣ κεφ.ΙΙΙ εδαφ.25)
[...Παρελθών Ταρτησίαν (ο Αιγαίων Βριάρεως Ηρακλής) έστησε σημεία της πορείας επί των ορίων Ευρώπης και Λιβύης αντιστοίχως δύο στήλας(=στήλαι του Ηρακλέους-Γιβραλτάρ) φερόμενος υπό του Ηλίου κατά πορείαν,ωκεανόν διεπέρασεν...]
[...δια της Λιβύης πορευθείς επί την έξω θάλασσαν και περατωθείς επί τη Ηπείρω αντικρύ...](Απολλόδωρος βιβλ.ΙΙ εδαφ.107,108,119).

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ",Βαρθολομαίου Λάζαρη,εκδόσεις "ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ",κεφ."ΑΜΕΡΙΚΗ",Γενικά,(σελ.141,142).."

"-Ο ποταμός που διαρρέει την πολιτεία Ουισκόνσιν,είναι ο ΠΟΤΟΜΑΚ,εμφανής παραφθορά της λέξεως ποταμός,πολλές δε φυλές Αμερινδών,φέρουν επωνυμίες που ομοιάζουν με παρηλλαγμένες ελληνικές.
ΠΟΝΤΙΑΚΣ (Ποντιακοί)ελθόντες από τον πόντο-θάλασσα.
ΝΑΒΑΧΟΣ (Ναυαγοί)
ΜΑΝΤΑΕΝΣ (Μαντινείς)
ΚΡΟΤΟΑΝΣ (Κροτωνιάται)
ΤΣΙΛΚΑΤΣ (Χαλκιδείς)
ΕΛΕΟΥΤΣ (Ελευσίνιοι)κ.λ.π. ονομασίες πανάρχαιες...
-Οι Ινδιάνοι της φυλής Ανα(σ)τάζι του Νέου Μεξικού ισχυρίζονται ότι είναι Ελληνικής καταγωγής."
(κεφ."ΑΜΕΡΙΚΗ",ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ,σελ.186.)"

"-Εις τον 11ον τόμον THE WORLD OF MAN υπάρχουν φωτογραφίες Ινδιάνων Πουέμπλος της περιοχήςColorado (39 μοίρες 00Β/105 μοίρες 30Δ) Rio Pecos,δια τους οποίους η εγκυκλοπαίδεια αναφέρει ότι έχουν εμφανώς Ευρωπαικά χαρακτηριστικά (αντιθέτως προς τους λοιπούς Αμερινδούς).Επίσης,ότι εις την περιοχήν έζησαν προ χιλιετιών (κατά τους προιστορικούς χρόνους)"Άνθρωποι της ελληνικής παιδείας μετέχοντες".(δηλαδή Έλληνες κατά Ισοκράτην)....."
"-Εις την κοιλάδα του Μισσισσιππή (Mississippi 33 μοίρες 26Β/088μοίρες 47Δ),ζουν φυλές που έχουν διαφορετικό πολιτισμό και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά από τους υπολοίπους,και είναι καταχωρισμένες εις τα επίσημα αρχεία των ΗΠΑ ως "Greeks"."
"-Η διάσημη αρχαιολόγος-Ερευνήτρια Henriette Mertz,εις το βιβλίο της ΑΤΛΑΝΤΙΣ αναφέρει:
1..."Με τον χαλκό που έπαιρναν οι Έλληνες το 2000-1000 π.χ. από το Lake Superior της Αμερικής έκαναν το θησαυρό του Ατρέως,που βρήκε ο Σλήμαν εις τις Μυκήνες και τον Ορχομενό".
2..."Η επιστημονική αποστολή Thomas ανεκάλυψε εις την περιοχή Tennessee της Αμερικής,τους κύκλους,τις γέφυρες και τους τοίχους που περιγράφει ο Πλάτων εις τον διάλογό του ΚΡΙΤΙΑΣ".

"-Εις το Ντόβερ (Dover 39μοίρες 10Β/075μοίρες 32Δ,(οι συντεταγμένες με επιφύλαξιν),έχουν διασωθή οι "στύλοι του Ηρακλέους" (Pillars of Hercules),καθώς και το "ελληνικό αμφιθέατρο" (Greek Amphitheater).Φωτογραφίες των έχουν δημοσιευθή εις το Thomas Report (12η επετηρίς της Αμερικανικής Εθνολογικής Εταιρείας Smithsonian).
(κεφ."ΑΜΕΡΙΚΗ",ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ,σελ.187-188 )."


Συμπληρώνω,ότι εκτός από την τεράστια βιβλιογραφία που χρησιμοποιεί,ο Βαρθ. Λάζαρης,σημειώνει στο τέλος του βιβλίου του,τα ονόματα πόλεων με τις συντεταγμένες τους,αλλά και σημειωμένες πάνω στον παγκόσμιο χάρτη στις ακριβείς τοποθεσίες τους.
Εκτός των άλλων έχει πολλές φωτογραφίες με ελληνικά ευρήματα από όλο τον κόσμο.
Προσωπικά θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τον άνθρωπο,που με τόσο κόπο συνέγραψε το βιβλίο του,θέλοντας να συμβάλλει κατά το δυνατόν,στην αναμόχλευση του άπειρου παρελθόντος της παρουσίας των ΕΛΛΗΝΩΝ ανά τον κόσμον.-

Πλάτων Πισατίδης
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/h-pagkosmia-ellhnikh-aytokratoria.html 

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ;ΔΕΙΤΕ...

Agalma_Dia_Olympia.jpg

Εχετε αναρωτηθει αραγε γιατι η λεξη ΘΕΟΣ (ετυμολογια:αυτος που φαινεται,ο φανερος,θεαση,θεατης κτλ),οπου,κατα την αρχαια παραδοση μας,ο πατερας των θεων,ΔΙΑΣ(ΖΕΥΣ),αναφερεται σε πολλες χωρες του κοσμου με την ελληνικη ονομασια αυτη,ταυτοποιωντας την λεξη ΘΕΟΣ; !!!

Μερικα παραδειγματα:     
                                      ΙΤΑΛΙΑ............DIOS
                                      ΓΑΛΛΙΑ...........DIEU
                                      ΙΣΠΑΝΙΑ..........DIOS
                                      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ..DEUS
                                      ΡΟΥΜΑΝΙΑ.....DUMNZEU (ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΥΣ)
                                      ΙΡΛΑΝΔΙΑ.......DIA
                                      ΟΥΑΛΙΑ..........DUW
                                     ΛΕΤΟΝΙΑ.........DIEUS
                                     ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ.....DIEVAS
                                     ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ.....DIYOS
                                     ΒΡΑΖΙΛΙΑ........DEUS
                                     ΜΕΞΙΚΟ..........DIEU

Οπως και αλλες χωρες,για να μην σας κουραζω.Βεβαια,στην αγγλοσαξονικη,ως διεθνης γλωσσα,φροντισαν οι χριστιανοι παγκοσμιοποιητες να βριζουν την Ελλαδα (μαθε γιατι),χωρις μαλιστα να το γνωριζει κανεις(απατηθηκαν ομως) και να πως:

πηγαινε στον διαβολο:go to hell (Hellas-Ελλας) ενω επισημως μας αποκαλουν (Greece-Γραικοι).
και οι Ελληνες χριστιανοι βριζουν την αρχαια παραδοση τους η οποια φωτισε με τον πολιτισμο της ολη την ανθρωποτητα(μαθε πως),βαλλοντας κατα του ΔΙΑ !
                                                                                                           Δια-βολή...διαβολος.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΑΣ

Nikos Belegridis

......................................................................................


Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα από τον φίλο μας τον Νίκο Μπελεγρίδη!Μας έστειλε αυτή την πολύ ωραία και ενημερωτική εργασία του!
Φίλε Νίκο,ένα μεγάλο εύγε!Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες αυτές και περιμένουμε κι άλλες!

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/ehete-anarwththei-pws-lene-ton-theo-alloi-laoi-deite.html


ΟΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝD ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 20 ΤΡΙΣ 400 ΔΙΣ

END.jpg
Γιάννης Καλογερόπουλος


ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΝD ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ;;;

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ..

1ον ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΚΛΑΠΗΣΕΣ η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣΕΣ !!! ...

2ον ... ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ... ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α !!!! .

3ον ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!! ...

4ον ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2011 ΣΤΑ ... 670 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ... ΔΗΛΑΔΗ 125 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΤΟΚΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ 7.25/100 ΤΟΚΟ !!!! ....

5ον ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ .. Φ Ο Ρ Ο Ι ... ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ... 27.6 ΔΙΣ !!!!! ... ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ 1932..... ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ 390 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑ 515 ΧΡΥΣΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ 31-- 12--- 1932 ...... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ 7.25 ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 33 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...

ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ... 600 ΔΙΣ ...ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..!!!!!!!!!!!....

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ .... ΤΙ ΕΚΑΙΓΕ ;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΗ ΑΞΙΑ !!!

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ... ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΔΕΣ ΡΗΝΟΥΣ ΓΙΑΒΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ,.!!!!!!!! ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΟΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!!!!!!

ΟΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝD ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 20 ΤΡΙΣ 400 ΔΙΣ !!!! ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ !!!!! ...

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ; !!!!

ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ;;;;.... ΟΧΙ ... !!!! ΓΙΑΤΙ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΜΑ@@@@@ ΓΙΑ ΤΑ CDR ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ;;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ;;;; ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ !!!!!!......ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ !!!!!!!!!!!..... ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,... ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ . ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ .. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ !!!! ...

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΡΕ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΔΕΣ !!!!... ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ :::... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ... ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ !!!!!

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ : ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ !!!!

.......... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!!!!......

ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!! ...

ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ....... ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!! ...

ΔΗΛΑΔΗ .. Ε Μ Ε Ι Σ .. !!!!!!

................................................

...........................................................................................
Α.ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ:"ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ"!
28/6/2013:Δικαστική απόφαση σταθμός-Αρτέμης Σώρρας."ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;"
Καταλάβατε τώρα μετά την ανάλυση του Γιάννη Καλογερόπουλου,πόσο απλό είναι;

Τόσο απλό και όμως εφικτό!...Με μία μόνον υπογραφή...αποτινάσσουμε τον ζυγό!


Καταλάβατε τι όπλα μας έδωσε ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας;
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/oi-8-metohes-poy-dwrise-o-swrras-stis-end-ehoyn-axia-se-hryso-20.html

Εκτακτη συνεδρίαση! Η Ευρώπη στο "παρά πέντε" γλίτωσε(;) την πτώχευση!

Σε έκτακτη συνεδρίασή της η Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε την πρόσθετη χρηματοδότηση* των 2,7 δισεκ. ευρώ που ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο κήρυξης στάσης πληρωμών.
Την πρόσθετη αυτή χρηματοδότηση των 2,7 δισεκ. ευρώ είχε ζητήσει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο 
για να μην υπάρξει ενδεχόμενο στάσης πληρωμών.
Η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για την έγκριση του Κοινοτικού Προϋπολογισμού για το 2014 θα γίνει αύριο (σήμερα). Όπως διευκρινίσθηκε πάντως, παρόλο που τα δημοσιονομικά ελλείμματα του 2013 θα καλυφθούν, παραμένει σε εκκρεμότητα η έγκριση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο (ΠΔΠ) της ΕΕ, για την περίοδο 2014-2020.


News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ
Κέρδος online   
*Σημείωση δική μου:  Πρόκειται για αύξηση του ορίου χρέους.




http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2013/10/ektakth-synedriash-h-efrwph-sto-para-pente-glitwse-thn-ptwhefsh.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

Αρτέμης Σώρρας.jpg
Αρτέμης Σώρρας:

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ [ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ] 
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΒΕΝΙ ΖΕΛΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 
ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ 
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ 
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
...............................................................................................................................

Εκείνοι που έκαναν την de jure Αναγνώριση του Ισραήλ to 1990 ...

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/artemhs-swrras-o-ebraios-samaras-anagnwrise-to-israhl-kai-twra-t.html

E.N.N. 24/10/2013 Ωρα:12.00 Η Βίκυ Χαραλάμπους στο ράδιο Άρτα: H Xρηματοδότηση των Δήμων

vicky.jpg
Την Πέμπτη 24/ 10/ 2013 ώρα 12.00 στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Άρτα» στη συχνότητα 101.5 και διαδυκτιακά στο http://radioarta1015.blogspot.gr/ ,
θα γίνει συνέντευξη από τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Παπαθανασίου προς την Βίκυ Χαραλάμπους με θέμα τη χρηματοδότηση των Δήμων.

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ... 


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters