Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Όλος ο χρυσός της Ελλάδας ανήκει πλέον στους ξένους banksters ! (σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου )…

Όλος ο χρυσός της Ελλάδας ανήκει πλέον στους ξένους banksters
Οι Έλληνες θα δώσουμε στην τρόικα τον πολύτιμο χρυσό μας;
Οι Θεοί δεν μας έμαθαν τίποτα;
Αυτό είναι ντροπή!
O Δίας κλαίει!

Μήπως δεν υπάρχουν Έλληνες;

Οι δανειστές της χώρας μας θα έχουν το δικαίωμα να κατάσχουν τα αποθέματα χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας σύμφωνα με τους όρους της νέας συμφωνίας!

Στη συνέχεια ακολουθεί ο χρυσός της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, και ούτω καθεξής μέχρι να τελειώσει αυτή η παράσταση του χρέους …

Όλα τα χρυσά «σας» ανήκουν «σε μας». Η Ελλάδα ανήκει στους ξένους banksters:
Ενώ η Ισλανδία έγινε γνωστή ως η χώρα που μπορεί να θεωρηθεί η πλησιέστερη προσέγγιση στην επίγεια κόλαση του τραπεζίτη είναι ασφαλές να πούμε ότι η Ελλάδα είναι το ισοδύναμο του επίγειου παραδείσου του τραπεζίτη.

Γιατί, ο πληθυσμός της χώρας, ενώ είναι έτοιμος να πουληθεί ως σκλάβος στο χρέος μέσω της χειρότερης συμφωνίας που υπήρξε ποτέ αγνοεί ότι οι σκλάβοι δεν πρέπει να πληρώνουν για το προνόμιο της σκλαβιάς τους σε αντίθεση με τους Έλληνες που θα πληρώσουμε και μάλιστα σε χρυσό!

Όπως επίσης εξηγήσαμε, το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδα, είναι επίσημα πλέον ένα ελληνικό σχέδιο διάσωσης της Ευρώπης, που χρηματοδοτείται από τη χώρα μας, με το ήδη αρνητικό πρωτογενές πλεόνασμα, ή καλύτερα ας το πούμε πιο καθαρά – «από το έλλειμμα της» (μην προσπαθήσετε να κάνετε μαθηματική ανάλυση εδώ και αυτό διότι το εξηγήσαμε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο σουρεαλιστικό μας άρθρο «Η μπλόφα της Ευρώπης» όπου σας αποκαλύψαμε πως η ΕΚΤ «τσέπωσε» τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ από τα ελληνικά ομόλογα μέσω των ανταλλαγών ομόλογων του PSI και που δυστυχώς πέρα από τα οκτώ φιλικά μας blog και τρεις νέους φίλους μας κανένας άλλος δεν του έδωσε σημασία)

Αλλά το καλλίτερο κομμάτι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο η Ελλάδα είναι η επίγειος έκδοση του παραδείσου των banksters είναι η είδηση από τους N.Y.Times ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους εξοφλήσει σε χρυσό.

Η κα Κατσέλη, η οικονομολόγος πρώην υπουργός εργασίας στην κυβέρνηση του ΓΑΠα (μέχρι που έφυγε στον ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου τον περασμένο Ιούνιο ), ήταν αναστατωμένη διότι οι δανειστές της Ελλάδας θα έχουν το δικαίωμα, σύμφωνα με τους όρους της νέας συμφωνίας, να κατάσχουν τα αποθέματα χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας.

Λοιπόν, μπορεί να σπάσει κάτι μπορεί να μας πετάξουν από την Ευρώπη,
Μόνο που τότε ΔΕΝ θα έχουμε καθόλου χρυσό!

Μόλις ο χρυσός λεηλατηθείη Ελλάδα θα είναι ελεύθερη να φύγει από την ΕΕ.
Όταν εμείς οι Έλληνες εγκαταλείψουμε την ΕΕ, δεν θα έχουμε τίποτα ώστε να βασιστεί επάνω του το νέο μας νόμισμα.
Απλά ένα Fiat νόμισμα που μπορεί να λέει ψέματα σε αφελές κοινό.
Ναι. . η μόνη μας ελπίδα μια δραχμή που θα υποστηρίζεται από χρυσό φεύγει. . χάνεται .η χειρότερη πιθανή έκβαση

Ενώ από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. . το μνημόνιο ακούγεται σαν μια γλυκιά συμφωνία… η Troika είναι απλώς ένας συλλέκτης χρέους, που προσπαθεί να πείσει τους επενδυτές με εξασφαλίσεις του τύπου ότι η Ελλάδα θα τους δώσει την δυνατότητα να κατάσχουν τα νησιά της!

Γι ‘αυτό νομίζω ότι το δημόσιο χρέος πρέπει να θεωρηθεί παράνομο.
Διότι οι πολιτικοί εκλέγονται από ειδικά συμφέροντα για να υποθηκεύσουν το μέλλον των χωρών τους.

Ο τραπεζίτης θα πρέπει να είναι πρόθυμος να δανείσει χρήματα στις κυβερνήσεις «χωρίς εξασφαλίσεις».
Η Ενεχυρίασης περιουσιακών στοιχείων του κράτους θα πρέπει να θεωρείται παράνομη, διότι απλούστατα αυτά δεν ανήκουν στους πολιτικούς μας.

Και όποιος προσπαθεί να σας πείσει για το αντίθετο; ε πέστε του ότι είναι μεγ@λος μ@λ@κ@ς.
Δυστυχώς, οι τραπεζίτες λένε στο επενδυτικό κοινό ότι η ασφάλεια που έχουν οι κυβερνήσεις είναι η αέναη φοροδοτική ικανότητα και η δυνατότητα να κατάσχουν τον ιδιωτικό πλούτο και τα εισοδήματα (δουλεία).

Είναι απόλυτα λογικό για τους banksters, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να υποστούν κάθε στοιχειώδη ταπείνωση από την κοινοπραξία των λίγων λιπαρών φαλακρών τύπων οι οποίοι έχουν άμεση πρόσβαση στον ψηφιακό εκτυπωτή των χρημάτων.

Η Κόλαση μιας συμφωνίας .. η δημιουργία του χρέους από το τίποτα .. χμ ...
που ανταλλάσσεται στη συνέχεια με το χρυσό μας.

Τι άλλο νομίζετε ότι θα συνέβαινε; Αυτό είναι φινάλε μας.

Θυμηθείτε.. οι Έλληνες ηγέτες δεν είναι Έλληνες αλλά οι μαριονέτες των banksters που η δουλεία τους είναι να διασφαλίσουν ότι οι τράπεζες θα πάρουν μια λίβρα της σάρκας μας και ότι το παιχνίδι θα συνεχίζεται όσο κανείς δεν θα τους ενοχλεί Η ΕΚΤ έχει καταλάβει όλη την Ελλάδα και έχει επιβάλει σκληρή και βαριά φορολογία στους πολίτες.

Οι Έλληνες έχουμε αρκετή βενζίνη, σπίρτα και...
Προτιμώ όμως να δούμε ταραχές και να καταστραφούν τα πάντα, παρά να τα χαρίσω στους banksters
Χμ και αυτό;

Γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε δισεκατομμύρια (σε χρυσό) για ομόλογα που στερούνται αυθεντικότητας;

Είναι αστείο το ότι η ιστορία μόλις άρχισε να ξεθωριάζει .

Όμως οι Έλληνες πάλι θα κάνουμε ό, τι ακριβώς αναμένουν οι τραπεζίτες, θα κάψουμε μερικά κτίρια να καταλάβουμε κάποια κτίρια σε κάποια σημεία και θα ρίξουμε μερικές πέτρες στην αστυνομία, όλα

Αλλά μέχρι να αρχίσουν να κρέμονται από τους στύλους της ΔΕΗ οι νεοφιλελεύθεροι ηγέτες μας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!

Οι τραπεζίτες καταλαβαίνουν ένα μόνο πράγμα την δύναμη των όπλων.

Από τα δεδομένα του 2010 για την εκτιμώμενη αξία του Ελληνικού χρυσού αυτός αξίζει 6,2 δισεκατομμύρια. (μάλλον είναι πολύ λίγα μάλλον μας κοροϊδεύουν!)

Αναρωτιέμαι πού είναι αποθηκευμένος ο χρυσός μας;
Στην ΕΚΤ; Στην Ελλάδα; Στη Νέα Υόρκη; Αλλού;
Αχ, καλή ερώτηση. (αν ο χρυσός δεν είναι στην Ελλάδα).
Αν ο χρυσός βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, κανένας πιστωτής δεν θα τον πάρει!
Μια Προεπιλογή, είναι πολύ πιο πιθανή.
Μάλλον είναι στο Λονδίνο. λέγε με Redshield.

Πρώτα λοιπόν κατασχέθηκε ο χρυσός της Αιγύπτου. Στη συνέχεια της Λιβύης. Επόμενοι σταθμοί είναι η Συρία, η Ελλάδα και το Ιράν.
Ο χρυσός είναι ό, τι θέλουν, δια να ελέγχουν και να διατηρήσουν το δολάριο των ΗΠΑ ως ζωντανό αποθεματικό νόμισμα.
Είναι πάρα πολύ σαφές ή για να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού του κόσμου πριν ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα των banksters
.
Εμείς οι Έλληνες πρέπει να ρίξουμε την κυβέρνηση των προδοτών να ορίσουμε ένα νέο συνταγματικό συνέδριο και όλα θα πάνε καλά.
Δεν χρειάζεται να ορίσουμε ένα νόμισμα, αυτό θα έλθει από μόνο του...

Ξέρω όμως ότι...
Μόλις διαλυθεί η κυβέρνηση των banksters οι φόροι θα πέσουν στο μηδέν,
και το ξένο το κεφάλαιο θα γυρίσει πίσω στη χώρα χοροπηδώντας.
Δεν υπάρχει τίποτα να χάσουμε ως προς αυτό το σημείο.
Στη συνέχεια DEFAULT DEFAULT προεπιλογή και θριαμβευτικά ανακοινώσουμε τη νέα δραχμή που θα υποστηρίζεται από χρυσό
(Φάτε την τώρα ναζίστριες σκύλες της Μερκελ!)
Οι banksters κατά των 300!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ... Αυτή είναι η Σπάρτη!. .

HEIL GAP (or mind the GAP)

Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

 Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

Η “Ισχυρή Ελλάδα” και το μεγάλο πλιάτσικο.

Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού. Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swapsτων Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα που αν επαληθευτεί, οφείλει όλο το πολιτικό σύστημα να αντιδράσει.

Γνωρίζαμε επίσης ότι ο Κώστας Σημίτης είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ιστορία που πούλησε χρυσό σε περίοδο ειρήνης: Η “Ισχυρή Ελλάδα” και το μεγάλο πλιάτσικο.

Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι θα υπήρχε μαζικότερη εκποίηση χρυσού έστω και ως υπόνοια!
Γιατί ο κύριος Παπακωνσταντίνου επιμένει να μην δίνει στην ΕΕ τα στοιχεία των Swaps παρότι ο ίδιος τα γνωρίζει κάλλιστα;

Γιατί διασύρεται η χώρα ακόμα και με εισαγγελικές διώξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο γι’ αυτή την υπόθεση;

Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αϊβαλιώτη, με την οποία ζητούσε να μάθει τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους σε χρυσό αλλά και το που βρίσκονται…
Η απάντηση που πήρε, όχι από τον αρμόδιο υπουργό αλλά από την τράπεζα της Ελλάδας και τον κύριο Προβόπουλο (!!) είναι ότι “μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού για ιστορικούς λόγους”!! Έτσι, “χύμα”.

Ποιοί ακριβώς είναι αυτοί οι “ιστορικοί λόγοι”;

Σύμφωνα λοιπόν με επώνυμη καταγγελία διευθυντή τράπεζας που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό“kontra” και το βραδυνό δελτίο ειδήσεων, ο χρυσός βρίσκεται στην Αμερικάνικη τράπεζα, υποθηκευμένος!
Αν μη τι άλλο, εδώ μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα και ο εισαγγελέας αφού αυτό είναι κάτι που δεν είχε βρεθεί καν στην απογραφή. Τι στοιχεία είχε δώσει ΤΟΤΕ η τράπεζα της Ελλάδος;
…και ο κύριος Παπακωνσταντίνου παίρνει τα εύσημα από την Τρόικα…

utidanos
 
http://www.ramnousia.com/2011/01/swaps.html

Θα σας δώσουμε ευρωομόλογα αρκεί να μας δώσετε τον χρυσό σας

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΑΣ
Σχέδιο σωτηρίας, ύψους 2,3 τρισ.ευρώ, για την δημιουργία ενός «λάιτ ευρωομολόγου» επεξεργάζεται η Γερμανία. Για να γίνει αυτό όμως, το σχέδιο προβλέπει ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα πρέπει να διαθέσουν τα αποθέματα χρυσού τους.

Το γερμανικής έμπνευσης σχέδιο σταθεροποίησης, που λέγεται European Redemption Pact (σε ελεύθερη μετάφραση Ευρωπαική Συνθήκη Σωτηρίας) προσφέρει στα υπερχρεωμένα PIGS, δηλαδή την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Ισπανία αυτό που ζητούν όλο και περισσότεροι οικονομολόγοι από την Ευρώπη, αν και σε πιο ελαφρά εκδοχή ώστε να είναι συμβατή με το γερμανικό Σύνταγμα: Μια μορφής ευρωομολόγου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο στην βρετανική Telegraph, οι γερμανοί «σοφοί» που επεξεργάζονται την προτεινόμενη «Συνθήκη Σωτηρίας» βασίζουν την πρότασή τους στο Sinking Fund που δημιουργήθηκε το 1790 στις ΗΠΑ, για να αντιμετωπιστούν τότε τα τεράστια χρέη που άφησε η Αμερικάνικη Επανάσταση.

Τι ακριβώς προβλέπει αυτό το σχέδιο; Με απλά λόγια, στόχος του είναι να μειώσει το χρέος των κρατών μελών της Ευρωζώνης ώστε να μην υπερβαίνει το 60% του ΑΕΠ τους. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, το Χρέος κάθε χώρας που υπερβαίνει το 60% του ΑΕΠ της μεταφέρεται σε ένα κοινό αλλά προσωρινό Ταμείο Σωτηρίας, ενώ το υπόλοιπο χρέος (έως το 60% του ΑΕΠ) παραμένει κρατικό, όπως επιτάσσει η Συνθήκη του Μάαστριχτ.

Με τα οικονομικά δεδομένα του περασμένου Νοεμβρίου, η Ιταλία θα μετέφερε στο νέο Ταμείο χρέος ύψους 985 δισ. Ευρώ, η Γερμανία 578 δισ., η Γαλλία 498 δισ. και συνολικά θα συγκεντρωνόταν ένα «ευρωπαϊκό Χρέος» που θα έφτανε τα 2,325 τρισ. Ευρώ.

Στη συνέχεια, το νέο Ταμείο θα εκδώσει κοινά ομόλογα για να καλύψει αυτό το τεράστιο Χρέος. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι πλούσιες χώρες του Βορρά και ιδιαίτερα η Γερμανία, θα «μοιράζονταν» ουσιαστικά την υψηλή πιστοληπτική ικανότητά τους με τις χρεοκοπημένες οικονομίες του Νότου, με αποτέλεσμα καλύτερα επιτόκια και μείωση του «βάρους» του χρέους γι’ αυτές.

Παρότι η Γερμανία θα εξαναγκαστεί να μοιραστεί ουσιαστικά την πιστωτική της κάρτα με τα PIGS, το σχέδιο είναι ριζικά αντίθετο με αυτό που ζητούν οι υποστηρικτές του ευρωομολόγου. Κι αυτό διότι, ενώ το ευρωομόλογο θεωρείται ένα μεγάλο βήμα προς μια πραγματική οικονομική ένωση της Ευρωζώνης, το Ταμείο Σωτηρίας που προβλέπει το σχέδιο θα είναι εντελώς προσωρινό και τελικά θα καταργηθεί. Όπως υποστηρίζει ο Μπέντζαμιν Βαιγκερτ, ο γενικός γραμματέας του «Συμβουλίου Σοφών» της Γερμανίας: «Το Ταμείο σηματοδοτεί την επιστροφή στην πειθαρχία της Συνθήκης του Μάαστριχτ με κρατικό έλεγχο πάνω στους Προϋπολογισμούς». Άλλωστε, αυτός είναι ο μόνος μέχρι τώρα τρόπος να παρακαμφθεί η απόφαση του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου που έκρινε ότι η Βουλή δεν μπορεί να παραχωρήσει την εξουσία της επί του Προϋπολογισμού σε άλλο υπερεθνικό όργανο.

Χρυσός για ομόλογα
Ωστόσο, όπως τονίζει στο άρθρο της η Telegraph, το σχέδιο δεν είναι φιλανθρωπία. Για να πειστεί η Γερμανία να αφήσει τα ιδιαίτερα χαμηλά επιτόκια δανεισμού της (δανείζεται με 1,37% στα δεκαετή ομόλογα), θα υπάρχει μια σκληρή δικλείδα ασφαλείας που θα επιβάλλει πειθαρχία σε όλους. Έτσι, κάθε χώρα που θα συμμετάσχει στο σχέδιο θα πρέπει να δώσει ουσιαστικά ως εγγύηση ένα μεγάλο κομμάτι από τα αποθέματα χρυσού της, που θα ανέρχεται στο 20% του Χρέους της. «Αυτή η εγγύηση θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που μια χώρα δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της», αναφέρει το σχέδιο.

Η ρήτρα αυτή του Σχεδίου Σωτηρίας δεν θα περάσει χωρίς αντιδράσεις, τονίζει το άρθρο. Η Ιταλία και η Πορτογαλία έχουν κρατήσει τα αποθέματα χρυσού τους παρά την κακή οικονομική τους κατάσταση. Μόνο η Ιταλία έχει ένα συνολικό απόθεμα 2.451 τόννων χρυσού, που αποτιμώνται στα 98 δισ. Ευρώ.

Επιπλέον, οι οικονομίες των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου δεν θα «έπαιρναν μπροστά» από τη μια μέρα στην άλλη. Θα έπαιρναν μπροστά, αλλά και πάλι θα χρειαζόταν μια περίοδος εσωτερικής υποτίμησης για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους…

Προς το παρόν, η Άνγκελα Μέρκελ δείχνει να απορρίπτει το σχέδιο αυτό. Τον περασμένο Νοέμβριο, το είχε χαρακτηρίσει ως «απολύτως αδύνατο», αλλά έκτοτε η κρίση στην Ευρώπη όχι μόνο διέφυγε από την Ελλάδα αλλά δείχνει έτοιμη να βάλει φωτιά σε όλο το οικοδόμημα του ευρώ, ειδικά με την τωρινή αναταραχή λόγω της κατάστασης των ισπανικών τραπεζών.

Από την άλλη πλευρά, οι Σοσιαλδημοκράτες αντίπαλοι της «Σιδηράς Καγκελαρίου» υποστηρίζουν αυτό το σχέδιο, όπως και οι Πράσινοι που απειλούν ανοικτά την Μέρκελ να καταψηφίσουν την Δημοσιονομική Συνθήκη στη γερμανική Βουλή αν η τελευταία δεν αλλάξει γνώμη για το προτεινόμενο σχέδιο.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ποιοι είναι οι μεγαλομέτοχοι της ΤτΕ και που βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδος! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να που βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδος!
Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στην καταστροφή είναι το σύνολο του Ελληνικού χρυσού!

Το πρώτο μέρος μιας άκρως αποκαλυπτικής ανάλυσης του οικονομολόγου Γιώργου Αδαλή που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Προς το τέλος του 2003, οι φήμες τότε οργίαζαν, ότι η Κυβέρνηση Σημίτη, με την σύμφωνη γνώμη του τότε Ελληνα Κεντρικού Τραπεζίτη κ.Γκαργκάνα, είχε μεταφέρει εκτός Ελλάδας, ένα μεγάλο φορτίο χρυσού! Τι κι αν είχαμε τοποθετηθεί τότε δημόσια, τι κι αν το θέμα ήταν πολύ σοβαρό; Ουδείς απάντησε στο ερώτημά μας τότε, τι συνέβη με τον Ελληνικό Χρυσό;

Εκτοτε επανήλθαμε στο θέμα άλλες δύο φορές και ουδείς φαίνεται να συγκινήθηκε, ακόμη και όταν στη Κυβέρνηση είχε έρθει ο Κώστας Καραμανλής και η ΝΔ.

Φαίνεται λοιπόν ότι μέχρι και το 2004, μόνο δυο άνθρωποι γνώριζαν που βρισκόταν ο χρυσός και ήταν ο Πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης καθώς και ο κ. Νίκος Γκαργκάνας! Λογικά, μετά το 2004, θα γνώριζαν και άλλοι δύο τουλάχιστον!

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα από την αρχή για να φτάσουμε σιγά-σιγά στις αποκαλύψεις !

Η περίφημη μεταφορά του αποθέματος του Ελληνικού χρυσού, ακουμπά τα όρια του «αστικού μύθου» μιας και σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες , μια από τις τελευταίες νύχτες της παντοκρατορίας του Σημίτη, το έτος 2003, όταν επικεφαλής της ΤτΕ ήταν ο Νίκος Γκαργκάνας, πραγματοποιήθηκε μια μυστική μεταφορά είκοσι (20) τόνων χρυσού από την Ελλάδα προς το εξωτερικό!

Σαφώς κι έπρεπε να είναι μυστική μια τέτοια μεταφορά, διότι η ασφάλεια ενός τόσο πολύτιμου φορτίου, το καθιστά ως άκρως απόρρητη πληροφορίας και ουδείς πρέπει να έχει την απαίτηση να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειές της! Κάποιοι λοιπόν κακώς αναπαράγουν την συγκεκριμένη επιχείρηση και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας της, διότι αν υπάρχει θέμα , δεν βρίσκεται εκεί! ΟΛΕΣ οι μεταφορές χρυσού είναι απόρρητες! Τουλάχιστον μέχρι να εναπωτεθεί το πολύτιμο φορτίο, στον προορισμό του που είναι κάποιο θησαυροφυλάκιο μιας τράπεζας που ειδικεύεται στην φύλαξη χρυσού!

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί ενώ γεγονός είναι, ότι ο τρόπος της μεταφοράς του που δεν θα έπρεπε να «ξενίζει» κανέναν, χρησιμοποιήθηκε για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη για την πραγματική περίπτωση που χρίζει εξέτασης και απαντήσεων εκ μέρους των αρμοδίων!

Τόσο η Κυβέρνηση Σημίτη όσο και οι μετέπειτα Κυβερνήσεις, απέφευγαν συστηματικά να απαντήσουν δημοσίως για το που βρίσκεται ο Ελληνικός χρυσός και να δώσουν κατά κάποιο τρόπο λογαριασμό στους Ελληνες, όχι γιατί φοβόντουσαν να πουν που φυλάσσετε! Με την άρνησή τους να απαντήσουν, δημιουργούσαν ένα πέπλο μυστηρίου για την τύχη του χρυσού! Αν υπήρχε ή όχι! Ετσι, ουδείς ασχολούνταν σοβαρά, με το πώς χρησιμοποιήθηκε ο χρυσός, από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις!

Με απλά λόγια, ασχολούμενοι με το ΑΝ υπάρχει ο χρυσός, ουδείς δεν ασχολούνταν, που τοποθετείται ως επένδυση αυτός ο χρυσός και τι κέρδη αποφέρει στο κράτος, μιας και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι πρέπει να «λυθεί» πρώτα το αίνιγμα της τοποθεσίας του!

Για να αντιληφθείτε πόσο «αστεία» είναι η πολιτική σκηνή της Ελλάδος, από το 2003 που θέσαμε το ερώτημα, και ενώ είχαν ακολουθήσει εκατοντάδες δημοσιεύματα για την τύχη του Ελληνικού χρυσού κι ενώ στην ουσία εγκαλούσαν οι δημοσιογράφοι και οι αναλυτές ολάκερο το πολιτικό σύστημα της χώρας, μόλις το … 2011 βρέθηκε ένας Ελληνας πολιτικός και κατέθεσε επίσημη ερώτηση στη βουλή, σχετικά με τον περιβόητο χρυσό της Ελλάδας!!!

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κώστα Αιβαλιώτη, ο οποίος αρχές του 2011 κατέθεσε μια ερώτηση για να λάβει ως απάντηση «ήξεις αφήξεις» από το αρμόδιο υπουργείο! Χρειάστηκε και δεύτερη ερώτηση του βουλευτή για να δοθούν περισσότερα στοιχεία για την τύχη του χρυσού!

Από την απάντηση του τότε αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών κου Κουσελά, καθώς και τα στοιχεία που έδωσε ως απάντηση, μάθαμε ότι σύμφωνα με την κατάταξη του World Gold Council, η Ελλάδα ήταν 30η χώρα παγκοσμίως σε αποθέματα χρυσού με 29η την Τουρκία!!!

Από το 2003 που ανέκυψε το θέμα, χρειάστηκε να περάσουν ΕΝΝΕΑ ολάκερα χρόνια, για να δωθεί μια επίσημη απάντηση από μια Ελληνική Κυβέρνηση για το ΠΟΥ βρίσκεται ο χρυσός καθώς και πόσο μας κοστίζει η φύλαξή του.

Περίπου λοιπόν ο μισός Ελληνικός χρυσός, βρίσκεται μέχρι και σήμερα σε ειδικά θησαυροφυλάκια σε τρεις χώρες! Στην Αγγλία, στις ΗΠΑ και στην Ελβετία!

Το υπόλοιπο μισό πάντα σύμφωνα με τον κο Κουσελά φυλάσσονται στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος, από το οποίο δεν έχουν μετακινηθεί εδώ και δεκαετίες!!!

Προκειμένου όπως είπε ο κ.Κουσελάς να διασφαλιστεί το απόθεμα χρυσού, η Ελλάδα το έχει κατατμήσει σε ένα θησαυροφυλάκιο εντός Ελλάδος και σε τρία του Εξωτερικού, ακολουθώντας της πρακτική αρκετών χωρών, μιας και έτσι διασπείρεται ο κίνδυνος κλοπής του!

Το ετήσιο κόστος φύλαξης ανέρχεται μόνο σε 90.000 ευρώ και οι ράβδοι χρυσού που είναι σε διεθνείς προδιαγραφές φυλάσσονται στις εξής τράπεζες:

στην Τράπεζα της Αγγλίας
στη Federal Reserve («FED» Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ)
• μικρό μέρος από το τέλος της δεκαετίας του 1960 στην ελβετική τράπεζα Στην ιδιωτική Ελβετική τράπεζα UBS.

Μάλιστα ο κ.Κουσελάς αναφέρει ότι στην Τράπεζα της Αγγλίας, ο χρυσός βρίσκεται από την εποχή του Β παγκοσμίου πολέμου για ιστορικούς κυρίως λόγους!!!

Ειδικά για την Τρίτη περίπτωση, που αποτελεί μια ιδιωτική Ελβετική Τράπεζα ο κ.Κουσελάς είχε απαντήσει ότι, επειδή η ελβετική κεντρική τράπεζα Swiss National Bank δεν προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης, αποθηκεύσανε τον χρυσό στην UBS!!

Γεγονός είναι πράγματι, ότι οι τρεις αυτές ξένες τράπεζες διαθέτουν την πιο υψηλή εξειδίκευση σε υπηρεσίες φύλαξης του χρυσού, υπογράμμισε ο υφυπουργός.

Επιπλέον, από την απάντηση του κ.Κουσελά, προκύπτει ότι όσα λέγονταν ότι μέρος του ελληνικού χρυσού φυλάσσεται στην αμαρτωλή «Merrill Lynch» (γνωστή κι από το σκάνδαλο Κοσκωτά), σαν υποθήκη συμβολαίων ανταλλαγής χρεών την περίοδο 2001-2002, αποτελούν ανυπόστατες φήμες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σχολίασε μάλιστα ότι «δυστυχώς το τελευταίο διάστημα γινόμαστε όλο και συχνότερα μάρτυρες ενός Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που βασίζεται ορισμένες φορές σε ισχυρισμούς ή απόψεις που όχι μόνο δεν αντέχουν στο βάσανο της λογικής αλλά πολύ περισσότερο στο βάσανο του δημοκρατικού διαλόγου».

Τελικά, από την απάντηση του κου Κουσελά, προέκυψε ένα μείζον ζήτημα, το οποίο και αποκαλύπτουμε σήμερα, και σίγουρα δεν έχει σχέση με την μεταφορά χρυσού εκείνη τη νύχτα του 2003, αλλά με κάτι άλλο πολύ πιο ... γήινο!

Εχει σχέση με την ίδια την Τράπεζα της Ελλάδος και τις Ελληνικές Κυβερνήσεις!

Σε προηγούμενο άρθρο μου που έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστο στο διαδίκτυο [σχετικό άρθρο εδώ] και όχι μόνο, περιέγραφα με ακρίβεια ΠΟΙΟΙ και με ΠΟΙΑ εργαλεία κατέστρεψαν την Ελλάδα!

Οσοι δεν έχετε διαβάσει το άρθρο αυτό θα το βρείτε ξανά στο τέλος της σημερινής μας αποκάλυψης και σας συστήνω να το διαβάσετε για έναν πολύ απλό λόγο!

Ποιος έχει επιλέξει τελικά τις τοποθεσίες φύλαξης του Ελληνικού χρυσού και με ποια κριτήρια; Τι έκαναν οι Ελληνικές κυβερνήσεις μετά την κρίση για να προστατέψεουν τα αποθέματα χρυσού;

Με δεδομένο ότι η ΤτΕ δεν είναι κρατική αλλά ιδιωτική, ενταγμένη στο χρηματιστήριο, με το κράτος να κατέχει πολύ μικρό ποσοστό μετοχών, στο άρθρο αυτό θα δείτε ότι οι μεγαλομέτοχοι της ΤτΕ, είναι τρεις εταιρίες !

H Goldman Sachs η BlackRock( κάπου την έχετε ακούσει έ!) και η Neuberger Berman!

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα ελπίζοντας ότι ήδη έχετε διαβάσει το προηγούμενο άρθρο που σας παρέθεσα!

Η neuberger berman και η blackRock, αποτελούν τράπεζες συμφερόντων του Οίκου Ρόθτσαϊλντ με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελούν εκτός από μεγαλοϊδιοκτήτες της ΤτΕ, τους μεγαλύτερους θεσμικούς επενδυτές στο Ελληνικό χρηματιστήριο! Παράλληλα, η Berman είναι μεγαλο-ιδιοκτήτρια του οίκου αξιολόγησης Moody’s !

Η BlackRock που θα την έχετε ακούσει για μια έκθεση αξιολόγησης που έχει κάνει για τις Ελληνικές τράπεζες και δεν δίνεται στην δημοσιότητα, ανήκει κι αυτή στους Ρόθτσαϊλντ και παράλληλα, έχει μεγάλη οικονομική διείσδυση στο Ελληνικό χρηματιστήριο και είναι μεγαλοιδιοκτήτρια της Τραπέζης της Ελλάδος! Εκτός όλων αυτών, κατέχει μεγάλο ποσοστό ως ιδιοκτήτρια στον οίκο αξιολόγησης Standard & Poors!!!

H UBS, η Ελβετική τράπεζα, μπορεί να μην την θυμάστε, αλλά όλως παραδόξως όταν επιλέγη ως τράπεζα φύλαξης του χρυσού από τον κ. Σημίτη, είχε έναν άγνωστο τραπεζίτη επικεφαλής! Σήμερα (εδώ έρχεται το παραδόξως) έχει ως γενικό διευθυντή, έναν άνθρωπο που τότε ήταν επικεφαλής της Γερμανικής Μπούντεσμπανκ!!!!

Η Ελβετική ubs λοιπόν διοικείται σήμερα από έναν Γερμανό, τον κύριο Αντρέας Χέφερτ, ο οποίος προηγουμένως όπως σας είπα ήταν επικεφαλής της Μπούντενσμπανκ!! Ο κ.Χέφερτ λοιπόν, τον Απρίλιο, ήταν από τους πρώτους που δήλωναν ότι «δεν αποκλείει έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» !!! Περίεργο δεν σας φαίνεται για κάποιον που φυλά –υποτίθεται- τον χρυσό της χώρας μας;

Αν τώρα αναρωτιέστε τι μένει ως υπόλοιπο, είναι η Αμερικάνικη FED! Μια τράπεζα ομοσπονδιακή, που όμως, οι παροικούντες της wall street γνωρίζουν καλά, ότι κουμάντο στην FED κάνει επί της ουσίας η ίδια η Goldman Sachs με στελέχη της που είναι βαθιά στην διοίκηση της FED! Η Goldman Sachs λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν εκτός των αμαρτωλών “swaps” της Κυβέρνησης Σημίτη, πρωτοστάτησε στην δημιουργία συνθηκών κρίσης στην Ελλάδα και παράλληλα το κράτος μας την είχε και ως … σύμβουλο! Η Goldman sachs λοιπόν, είναι ιδιοκτήτρια παράλληλα του οίκου αξιολόγησης FITCH !!!

Είμαι λοιπόν βέβαιος, ότι με το σημερινό άρθρο, συνθέσατε ένα μεγάλο τμήμα του παζλ που αναζητούσατε εδώ και καιρό!

Επί της ουσίας, η Ελλάδα, έχει τον μισό χρυσό της, σε μια Αγγλική Τράπεζα που επικυριαρχείται από τον Οίκο Ρόθτσαϊλντ, μια Αμερικάνικη που επικυριαρχείται από την Goldman Sachs και μια Ελβετική, όπου όλως τυχαίως, διοικητής της είναι ένας Γερμανός, πρώην στέλεχος της Μπούντενσμπανκ και επιστήθιος φίλος του σημερινού διοικητή της Μούντενσμπανκ, κου Γιόσεφ Ακερμαν, τον οποίο εμείς τον βραβεύσαμε κιόλας!!!

Ταυτόχρονα, όλοι αυτοί που με τα εργαλεία τους (S&P, Moody’s, Fitch) καταρράκωσαν τεχνηέντως την Ελληνική Οικονομία με συνεχείς υποβαθμίσεις του αξιόχρεου, που ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΑ είτε φανερά, είτε μέσα από σκοτεινές διαδρομές, κρατούν σήμερα στα θησαυροφυλάκια τους τον Ελληνικό Χρυσό!

Μετά από όλα αυτά, αισθάνεται κανείς από εσάς, ότι ο χρυσός μας, ο πλούτος των Ελλήνων, είναι σε ασφαλή χέρια;

Είπε κανείς τίποτα;

(Οπως καταλάβατε, η υπόθεση Ελληνικός Χρυσός, έχει και δεύτερο μέρος, γιατί κάποιος πρέπει να απαντήσει ποιος αποφάσισε την μεταφορά χρυσού στις τράπεζες αυτές! Ηταν Ελληνας πολιτικός, Τραπεζίτης ή μήπως και τα δύο μαζί; )!
---

Γιώργος Αδαλής για τους aegean times

170 δισεκατομμύρια ευρώ για την Ελλάδα, δεν έφθασαν ποτέ στα ταμεία της χώρας

Οι Ελληνες δεν πήραν ούτε ένα ευρώ!!!
Απόλυτη κατανόηση για την οργή της ελληνικής κοινωνίας εξέφρασε ο Χάνες Άντρος, που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας επί των κυβερνήσεων (1970-1983) του Καγκελάριου Μπρούνο Κράισκι και ο οποίος στη χώρα του θεωρείται … διαχρονική αυθεντία στα οικονομικά θέματα.
Μιλώντας στην εφημερίδα της χώρας του «Österreich» και ....
εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θεωρεί απολύτως δικαιολογημένο τον θυμό των ελλήνων πολιτών, ο κ. Άντρος σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
Πρώτον, πως 170 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσαν την Ελλάδα, δεν έφθασαν ποτέ στα ταμεία της χώρας. Κατέληξαν στις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.
Δεύτερον, ότι οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν οι ίδιοι.
Τρίτον, πως οι Ευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί πρέπει να αλλάξουν στάση και να επιδείξουν πραγματική αλληλεγγύη. Το Βερολίνο- τόνισε ο κ. Άντρος- πρέπει να σκεφθεί πως εάν η Ευρώπη είχε συμπεριφερθεί το 1989 όπως φέρονται οι Γερμανοί κατά την τρέχουσα κρίση της Ευρωζώνης, τότε δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η επανένωση της Δυτικής Γερμανίας με την Ανατολική. Σύμφωνα με τον «γκουρού» της αυστριακής οικονομίας, οι πάντες πλήρωσαν για τη γερμανική επανένωση καθώς, όταν η ισοτιμία του ανατολικογερμανικού μάρκου με το δυτικογερμανικό έγινε «ένα προς ένα», τα επιτόκια ανέβηκαν σε ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο.
Τέταρτον, ότι η σκληρή λιτότητα που επιβάλλεται στην Ελλάδα μοιάζει με το φάρμακο το οποίο, παρεχόμενο σε υπερβολικές δόσεις, καταλήγει δηλητήριο. «Ακόμη κι αν ένα φάρμακο είναι καλό, δεν μπορούμε να το χορηγούμε δέκα φορές την ημέρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Άντρος.
Πέμπτον, πως εάν ένας δανειστής διοχετεύει σε μία χώρα 372 δισεκατομμύρια ευρώ, τότε είναι εξ ίσου υπεύθυνος με το δανειολήπτη για την αδυναμία του τελευταίου να αποπληρώσει τα δάνεια.
Ο κ. Άντρος εξέφρασε ακόμη την άποψη ότι το ευρώ δεν πρέπει να παραμείνει μόνο μέσο πληρωμών. Υπογράμμισε ότι χρειάζεται ένα ενιαίο δημοσιονομικό σχέδιο, αλλά και ένα ενιαίο τραπεζικό σύστημα, διότι – όπως τόνισε- είναι αδιανόητο για τις τράπεζες της Ευρώπης να υπάρχουν 17 διαφορετικές εποπτείες.

http://www.polispress.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/170.html

ΑΜΥΡΑΣ




http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_7743.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters