Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Το ανδρείκελο της «Δικαιοσύνης» κατεβάζει ιδέες

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, το προϊστάμενο ανδρείκελο της «Δικαιοσύνης», πήρε τη σκυτάλη στο πόστο, από τον «πολύ» Χάρη Καστανίδη, που εμπνεύσθηκε τον Νόμο της «εχθροπάθειας», που (με ριζοσπαστική «σοσιαλιστική» συνέπεια) απαγορεύει και τιμωρεί την εχθρική (προς το κατεστημένο και τις επιλογές του) σκέψη και διάθεση (!!!).

Μαζί με τη σκυτάλη/σκήπτρο του «Υπουργού», ο ΜΠ πήρε εντολές να διευκολύνει το έργο του νέου Διοικητή των δυνάμεων κατοχής, Χόρστ Ράϊχενμπαχ, που .....
έρχεται τις επόμενες μέρες για να αναλάβει καθήκοντα.

Έτσι, σήκωσε τα μανίκια και στήνει βιοτεχνία παραγωγής νόμων, που στοχεύουν σε δύο κατευθύνσεις:

Φίμωση των μόνων ελεύθερων φωνών ενημέρωσης, αυτή των blogs,
Χτίσιμο νέων πτερύγων των φυλακών, ικανών να δεχθούν τους μικροφοροφυγάδες (που χρωστούν πάνω από 5.000 Ευρώ) ώστε να μη μαζεύονται έξω από τη Βουλή και αποσπούν τα ανδρείκελα από το έργο που έχουν αναλάβει εργολαβικώς να φέρουν εις πέρας.

Το πτωχεύσαν καθεστώς, δεν μπορεί να κρατηθεί για πολύ στην εξουσία, την οποία ακόμη κρατά, ελέω

της συντεχνιακής αλληλεγγύης του Ευρωπαϊκού αδελφάτου του κομματικού κοινοβουλευτισμού (που καλύπτει την πραγματική κυριαρχία της «Διεθνούς του Χρήματος») και
της ισοπεδωτικής προπαγάνδας που εφαρμόζει εδώ και χρόνια, με συνεχείς πλύσεις εγκεφάλου των Ελλήνων πολιτών.

Πρέπει, λοιπόν, να προστατευθεί η αποτελεσματικότητα της προπαγάνδας που ασκείται μέσα από τα ΜΜΕ, τα οποία αποτελούν «σάρκα εκ της σαρκός» της κυβερνώσας Ολιγαρχίας.

Και επειδή τα blogs είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να υπάρχει, ΑΚΟΜΗ, ελευθερία του λόγου και της σκέψης, (πράγμα πολύ επικίνδυνο σε κάθε δικτατορία, φανερή ή κρυφή), πρέπει «να πέσει μαχαίρι».

Το ανδρείκελο της Δικαιοσύνης, λοιπόν, ετοιμάζει τον σχετικό νόμο.

Τώρα, για τα νέα κελιά που χρειάζονται για να μαζέψουν τους μικροοφειλέτες, (γιατί αυτοί είναι που μαζεύονται, αγανακτισμένοι, έξω από τη Βουλή και χαλούν την ησυχία των υπογραφόντων, αδιάβαστα, τα Μνημόνια), χρειάζονται λεφτά.

Και, επειδή (με δήλωση Λοβέρδου) «δεν υπάρχει σάλιο», παρά τις πειστικότατες διαβεβαιώσεις του ΓΑΠ ότι «λεφτά υπάρχουν», το ανδρείκελο της Δικαιοσύνης είχε φαεινή ιδέα:

Αντί να χτίσουμε νέα κελιά, να αδειάσουμε αυτά που έχουμε.
Και ποιους θα βγάλουμε;
Χρήστες και μικρέμπορους των ναρκωτικών. Αυτοί δεν μπορούν να είναι αγανακτισμένοι, γιατί (κατά τεκμήριο) είναι ναρκωμένοι.
Τι ωραία θα ήταν να ήταν έτσι όλοι αυτοί οι λέτσοι που μαζεύονται στις πλατείες και δεν μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας!!! Βέβαια, η προπαγάνδα μας κάνει το κατά δύναμη, κρατά σε καταστολή ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δυσκολευόμαστε στο έργο μας. Τέλος πάντων. Ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας….

Έτσι έκλεισε τις σκέψεις του το ανδρείκελο της «Δικαιοσύνης», στερέωσε τα γυαλιά στη μύτη του και σήκωσε ψηλότερα τα μανίκια του, σκύβοντας επάνω στα χαρτιά του, για να κάνει πιο αποτελεσματικό το νόμο του.

http://kostasxan.blogspot.com

Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ "ΥΜΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"...

Τελικά πάνω από όλα στο πολίτευμα μας είναι το Σύνταγμα;

Οι νόμοι είναι πάνω από τον καθένα μας;

Η Βουλή είναι ο Ναός της Δημοκρατίας μας;

Χαζομάρες…..


Όλα είναι χαζομάρες….

Κανένα από αυτά δεν ίσχυσε μέσα στα χρόνια που πέρασε από την εδραίωση της ελευθερίας μετά την επανάσταση του 1821…..

Μόνο κάποιοι στίχοι μείνανε ίδιοι και απαράλλακτοι μέσα στα χρόνια που πέρασαν… .μέχρι και σήμερα…. για να μας θυμίζουν τι πρέπει να κάνουμε…. Γιατί πρέπει να αγωνιζόμαστε…

Και ποιοι είναι αυτοί οι στίχοι;

Μα φυσικά οι στίχοι του Εθνικού μας ύμνου….

Όλοι μας τον έχουμε τραγουδήσει…

Έχετε προσέξει όμως τι ακριβώς λέει ο Εθνικός μας Ύμνος;

Ξέρετε ότι γράφτηκε τις μέρες της εξόδου του Μεσολογγίου;

Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή….

Ποιος άραγε κρατούσε το σπαθί;

Και τι ακριβώς γνωρίζει για την κόψη του σπαθιού;

Σκότωσε εχθρούς με την κόψη του;

Σκοτώθηκαν δικοί του άνθρωποι από την κόψη του;

Τραυματίστηκε μήπως ο ίδιος;

Το σπαθί το κρατούσαν άνθρωποι σαν τον Κολοκοτρώνη η σαν τον Μαυροκορδάτο;

Σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει την γη….

Για ποια βία μιλάει;

Και γιατί αυτή η βία μετράει την γη;

Απ΄ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά…

Γιατί είναι ιερά τα κόκκαλα των Ελλήνων;

Γιατί είναι βγαλμένη από τα κόκκαλα τους;

Και σαν πρώτα ανδρειωμένη Χαίρε ω Χαίρε ελευθεριά…

Ανδρειωμένη όπως πρώτα… γιατί;

Γιατί την χαιρετίζει;

Αναρωτηθείτε…

Για μένα οι στίχοι του σημαίνουν τα εξής…..

Γιατί το σπαθί το κρατάνε οι ήρωες!!!


Και η κόψη του είναι ελπίδα σωτηρίας!!!


Και ταυτόχρονα Νέμεσις για τους εχθρούς!!


Γιατί η βία δεν είναι μέτρο στην ελπίδα!!!


Είναι μέτρο στην αντίδραση!!


Γιατί τα κόκκαλα των Ελλήνων είναι όχι μόνο ιερά!!


Αλλά και Άγια!!!


Και την Ελευθερία την αξίζουν και την επιζητούν….

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ!!!!

Αυτοί οι στίχοι είναι και πρέπει να μείνουν ο οδηγός μας!!!!!

Γιατί αυτοί οι στίχοι γράφτηκαν μέσα από την καρδιά του Σολωμού! Σε μια από τις πιο τραγικές και ένδοξες σελίδες της ιστορίας των επαναστατημένων Ελλήνων!!!

Και αν ήξερε ο Σολωμός ότι την ώρα που σφάζονταν οι Έλληνες στο Μεσολόγγι , αυτά που θα γίνονταν σήμερα στην χώρα μας από τους πιο δειλούς , ανίκανους , ηλίθιους συνωμότες και προδότες που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα δεν θα έγραφε τον « Ύμνο προς την Ελευθερία»…..

…. αλλά τον «Ύμνο προς την προδοσία»!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ

αἰέν ἀριστεύειν
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_118.html 

Επανέρχονται τα σενάρια των πρόωρων εκλογών

Είναι πολύ πιθανόν χθες το βράδυ να έγιναν τηλέφωνα από Ουάσιγκτον και Μόναχο σε Παπανδρέου και οι συνομιλητές του να του ζήτησαν εκλογές…

Σχετικές πληροφορίες έχουν ήδη μεταφερθεί σε πολύ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στη Ν.Δ. γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει σύσκεψη Σαμαρά με....
συνεργάτες του εντός της ημέρας.

Το kentrinews είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει δεχτεί από χθες που δημοσιεύτηκε η συνέντευξη του στον Guardian πολλά θετικά τηλεφωνήματα από Ευρώπη που τον προετοίμασαν για κάτι τέτοιο.

http://www.kentrinews.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_2316.html

Ο Γιώργος παρέδωσε τον έλεγχο της χώρας

Οι ξένοι αποκτούν για μία ακόμα φορά στην ιστορία μας την διακυβέρνησης της χώρας. Η κυβέρνηση αδυνατώντας να συγκρουστεί με την πραγματικότητα και με τις ανάγκες, παραδίδει τον έλεγχο και την υλοποίηση των νέων όρων στην τρόικα, στις Βρυξέλλες στο ΔΝΤ και τελικώς στο κλαμπ των μεγάλων επενδυτικών τραπεζών του πλανήτη.

Η νέα αυτή πραγματικότητα έχει προετοιμαστεί και προαναγγελθεί, δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της κακής οικονομικής κατάστασης.Tον πρώτο λόγο σ αυτή την πολυεθνική υπερκυβέρνηση έχουν οι Γερμανοί, εκπροσωπούμενοι από τον Χορστ Ράιχενμπαχ (που στα ελληνικά σημαίνει πλούσιο ρυάκι). Για ποιόν θα είναι πλούσιο το ρυάκι δεν χρειάζεται να στοιχηματίσουμε.


Η απαίτηση των δανειστών είναι πασιφανής, ο κ. Τρισέ, ο κ. Σόιμπλε, η κα «ΔΝΤ» Κριστίν Λαγκάρντ αλλα και ο πορτογάλος φίλος Μπαρόζο, το δηλώνουν χωρίς περιστροφές: Η Ελλάδα που χρωστάει χάνει μέρος της κυριαρχίας της.

Γνωρίζουν όμως ότι το δικαίωμα τους το εκχωρεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση,

Το Μνημόνιο και η τρόικα αποτελούν πλέον μικρότερο κακό

Στο Μέγαρο Μαξίμου εγκαθίσταται «επίτροπος διοικητής» ο οποίος σε συνεργασία με τον σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου, Γιώργο Γλυνό, θα «συντονίζουν το αναπτυξιακό πακέτο». Τα περί τεχνικής βοήθειας, που θα παρέχουν οι υπερυπουργοί επίτροποι όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν πιστευτά, αλλά αποτελούν ειρωνεία.

Σε όλα τα υπουργεία θα εγκατασταθούν συνεργάτες του Ραιχενμπαχ, οι οποίοι επίσης θα ελέγχουν τις αποφάσεις και την εκτέλεση τους.

Για να καλυφθεί κάπως η κατοχικού τύπου διακυβέρνηση της χώρας, η «συνεργασία» της ελληνικής κυβέρνησης με την διεθνή υπερκυβέρνηση μπαίνει κάτω από την ομπρέλα της Κομισιόν των Μπαρόζο και Ολι Ρέν. Το πραγματικό αφεντικό είναι ο Ραιχενμπαχ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο Ραιχενμπαχ είναι στέλεχος της ΕΕ επι 30 χρόνια και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής τράπεζας ανοικοδόμησης και ανάπτυξης.

Σκοπός της επιτροπείας υποτίθεται ότι είναι ο έλεγχος της αναπτυξιακής βοήθειας που θα δοθεί στην Ελλάδα, στην πραγματικότητα είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

Οι δηλώσεις των Σοιμπλε, Τρισέ και Λαγκάρντ, περί της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, είναι η απόδειξη.

Συνεργάτης της υπερκυβέρνησης θα είναι Γ. Γλυνός πρώην αξιωματούχος της Κομισιόν και της ΕΕ (1989-2006) ο οποίος επίσης θα κινείται ανεξάρτητα από τους υπουργούς και την κυβέρνηση.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης παράδοσης

Η παράδοση της διακυβέρνησης στους επιτρόπους των δανειστών, είναι μια απόφαση προειλημμένη, απλώς τώρα ήρθε η ώρα της εφαρμογής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε συνομιλίες με το ΔΝΤ πριν ληφθεί απόφαση για την δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης. Ο ίδιος είχε αναφερθεί σ αυτές τον Δεκέμβριο του 2009.
 

Τον Ιανουάριο του 2010 έφτασε στην Αθήνα κλιμάκιο του ΔΝΤ που συναντήθηκε με τον Γ. Παπακωνσταντίνου για βοήθεια σε θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Φορολογικής Διοίκησης, στην κατάρτιση του προϋπολογισμού και στα συστήματα ελέγχου και αξιολόγησης δημοσίων δαπανών.

Τον Μάιο του 2010 υπεγράφη το Μνημόνιο και αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση της διακυβέρνησης της χώρας στους δανειστές μας.

Ένα χρόνο αργότερα τον Μάιο του 2010, ο φερετζές έπεσε.

Στις 28 Μαίου η τρόικα στην Αθήνα και ο Γ. Παπανδρέου παρουσία του Ζ. Κ. Γιούνκερ στο Λουξεμβούργο ανακοίνωσαν τους όρους της υποταγής. Προσοχή: οι όροι δεν έχουν καμία σχέση με τους όρους του Μνημονίου, πρόκειται πλέον για πολιτικό έλεγχο.

Επίτροποι, επιμελητές, ελεγκτές, τεχνοκράτες ή όπως αλλιώς ονομαστούν, το αποτέλεσμα είναι ότι ξένοι θα διοικούν και θα επιβάλλουν. Η Βουλή καλείται μόνο να επικυρώνει τις αποφάσεις τους.

Στην ανακοίνωση της τρόικα αναγράφονταν, με όσο το δυνατόν ηπιότερο τρόπο, οι όροι της παράδοσης της διακυβέρνησης της χώρας:
 
1. «Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να επιταχύνει αισθητά το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Προς το σκοπό αυτό θα συστήσει φορέα ιδιωτικοποίησης με επαγγελματική και ανεξάρτητη διαχείριση. Η κυβέρνηση έχει ήδη συντάξει εκτεταμένο κατάλογο περιουσιακών στοιχείων προς αποκρατικοποίηση με στόχο έσοδα 50 δις ευρώ μέχρι τα τέλη του 2015. Η κυβέρνηση θα αξιολογεί την πρόοδο που έχει σημειωθεί βάσει ενδιάμεσων στόχων, τριμηνιαίων και ετησίων».
 
2. «Η νομοθεσία για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης, τη μεταρρύθμιση της υγείας, τη βελτίωση της λειτουργίας της αγοράς εργασίας, την εξάλειψη των εμποδίων για τη σύσταση και λειτουργία επιχειρήσεων και την απελευθέρωση των μεταφορών και της ενέργειας έχει ψηφιστεί είτε πρόκειται να ψηφιστεί… Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το νέο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων θα είναι αποτελεσματικό το ταχύτερο δυνατό, οι ελληνικές αρχές θα ενισχύσουν τη διαδικασία υλοποίησης, μεταξύ άλλων μέσω τεχνικής συνδρομής από το ΔΝΤ, από κράτη μέλη της ΕΕ και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και μέσω δημιουργίας μηχανισμών παρακολούθησης».
 
Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου ένα μήνα αργότερα στα τέλη Ιουνίου, ήταν ένα ακόμα βήμα προς την παράδοση.

Ο Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την Σύνοδο Κορυφής της 23ης Ιουνίου ξαναθύμησε την έλευση των «τεχνικών συμβούλων».
 
Δεν μένει τίποτα άλλο παρά να δούμε πλέον και τις τελετές παράδοσης –παραλαβής στα διάφορα υπουργεία.
 
Στις 5 Ιουλίου ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Μ. Μπαρόζο πως ο άνθρωπος - σύνδεσμος θα είναι ο σύμβουλός του επί ευρωπαϊκών θεμάτων και πρώην ανώτερο στέλεχος της Κομισιόν, Γιώργος Γλυνός, ο οποίος και θα έχει αυτονομία κινήσεων σε σχέση με υπουργούς ή άλλες κυβερνητικές αντιπροσωπείες. Η πρώτη συνάντηση του κ. Γλυνού με την αντιπροσωπεία του κ. Μπαρόζο έγινε μια βδομάδα αργότερα.
 
Ο Γιώργος Γλυνός σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Paris I Pantheon-Sorbonne. Εργάστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος, (1976-1983) και στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση (1983-1988). Από το 1989 μέχρι το 2006 εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε γραφεία Επιτρόπων ως μέλος και ως Διευθυντής και στις Γενικές Διευθύνσεις, Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης.
Είναι συνεργάτης και ερευνητής του ΕΛΙΑΜΕΠ. υποδεχόμενοι τους τεχνοκράτες συμβούλους, στην ουσία τους επιτρόπους οι οποίοι θα αναλάβουν την διαχείριση, την καθημερινότητα, τις αποφάσεις και όχι απλώς τον έλεγχο της τήρησης των συμφωνηθέντων. 


Οι δηλώσεις
 
ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΤΡΙΣΕ

«Η Ελλάδα δεσμεύεται να κάνει τα πάντα και οφείλει να κάνει τα πάντα με αυτή την αυστηρή επίβλεψη της Ευρώπης την οποία πάντοτε επιθυμούσαμε, προκειμένου να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη, να ανακτήσει τη σταθερότητα και να αποπληρώσει τα δάνεια της Ευρώπης. Οι Ευρωπαίοι δεν επιχορηγούν την Ελλάδα χωρίς να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Επενδύουν στην αναδιάταξή της. Όπως είναι φυσικό, οφείλουν να επιτηρούν από κοντά την επένδυσή τους».

ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ

«Κράτη με προβλήματα που λαμβάνουν βοήθεια θα πρέπει σε αντάλλαγμα να παραχωρούν μέρος της κυριαρχίας τους», αναφέρει προσθέτοντας ότι η «επιλογή αυτή είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερη από το να εκδιωχθούν τα υπερχρεωμένα κράτη από την ευρωζώνη».

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

«Τι νόημα έχει να ψηφίζει νόμους η ελληνική Βουλή, οι οποίοι μετά αλλοιώνονται ή προσαρμόζονται στην υπάρχουσα κατάσταση; Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/blog-post_4641.html

"Το υποτιθέμενο σχέδιο "Αχιλλέας" και οι σαπουνοφουσκές του"

"Η φρόνηση, η μεγαλοψυχία, η ανδρεία. Αυτός είναι ο νόμος του θεού, η αρετή να αποτελεί την δύναμη και τη μόνη ασφάλεια, όλα τ' άλλα είναι σαπουνόφουσκες".
(Πυθαγόρας )


Γράφει ο ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ

Η αρετή είναι ο νόμος του θεού, αλλά πόσοι την ακολουθούμε;
Αυτό είναι πάντα ο σκοπός του ανθρώπου σε κάθε εποχή, αλλά στην εποχή μας παίζει ιδιαίτερο ρόλο.Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να.....
φοβηθείς την αγάπη, ειδικά όταν δεν έχεις επίγνωση για το τι είναι η αγάπη, όπως και τόσα άλλα. Όλα αυτά ίσως να ακούγονται κάπως παράξενα. Ωστόσο, για σκέψου ότι το τελευταίο διάστημα βγήκαν λόγω της οικονομικής κρίσης διάφορες τάσεις, ομάδες κ.ά.
Άλλοι προτείνουν να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, ενώ κάποιοι άλλοι δίνουν και πιο ριζοσπαστικές λύσεις κ.λπ.
Αν υποθέσουμε ότι οι καθοδηγητές κάθε ομάδας στην ουσία παίρνουν εντολές από τα ίδια κέντρα εξουσίας, που κάνουν κουμάντο όλο τον πλανήτη. Τί θα έλεγες τότε;
Υποστηρίζω το τάδε κίνημα ή θα καθόσουν ήσυχα σπίτι σου;
Όχι βέβαια, σκέψου κι έπειτα πράξε
Παρακάτω υπάρχουν για να σχολιαστούν μερικά απόσπασματα από τις κατευθύνσεις που δίνονται στο λεγόμενο "Σχέδιο Αχιλλέας":

"...Αν σου μιλήσω για αγάπη θα με ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ σαν να είμαι εξωγήινος, αν μιλήσω για αλλαγή θα νοιώσεις άβολα και θα σκεφτείς ότι πρόκειται για ΣΕΚΤΑ, αν σου μιλήσω για ενότητα θα αντιδράσεις και θα νομίζεις ότι είμαι κάποιος που θέλει να σε κυβερνήσει....ΑΛΛΑ από την άλλη ελεύθερα χωρίς καμία σκεψη πιστεύεις οτι σου πλασάρει το σύστημα που σε έχει κάνει σκλάβο !!
Ακόμα και αν σου ζητήσει να σκοτώσεις , να κάνεις πόλεμο , να κάνεις νέες καινοτόμες αλλαγές στην ζωή σου ..τελικά το κάνεις και μάλιστα τις περισσότερες φορές με αίσθημα ηρωισμού!!
Μα τι στο καλό σου συμβαίνει ..σε εκπαίδευσαν να φοβάσαι την ΑΓΑΠΗ και όχι να φοβάσαι την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? Σε εκπαίδευσαν να απομακρύνεσαι από την ενότητα και διαλέγεις να αγαπάς την απομόνωση??Μπορείς να δεις λίγο κάποια μικρά πράγματα που είναι αυτοματοποιημένα μέσα σου και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί?
Αν σου έκανα μια πρόταση ...Όπως πόσα χρήματα θες να αγοράσω το υπόλοιπο της ζωής σου ? Η καλύτερα ..Σου δίνω ένα δις Ευρό και σε μία ώρα θα σου στερήσω την ζωή ...θα δεχόσουν?
Είμαι σίγουρος πως όχι . Από την άλλη δέχεσαι 12 ώρες την ημέρα να στερηθείς την ελευθερία σου, να καταπιεστείς , να σε εκμεταλλευτούν σαν σκλάβο, να ζήσεις μέσα στον φόβο (μάλλον 24ωρες συμβαίνει αυτό) να πνίξεις οποιοδήποτε ταλέντο σου , να αλλοτριώσεις την ψυχή σου, να αποξενωθείς από τους ανθρώπους , να ζήσεις μέσα σε κλουβιά, να μην μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα την αποψή σου (μην πεις μπορώ θα εκτεθείς ) και πρόσφατα να αφήσεις να ξεπουλήσουν την πατρίδα σου, να ξεπουλήσουν όποιο πλασματικό μέλλον είχες δημιουργήσει για τα παιδιά σου ,να ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ?..."

Όπως ήδη αναφέρθηκε όταν έχω άγνοια για κάτι, πως να το φοβηθώ;
Αν, δηλαδή, έχω στην ουσία άγνοια για την αγάπη, που μπορεί κάποιος να την να την θεωρήσει ως κάτι το αυτονόητο, τότε πως να την φοβηθώ;
Ο άνθρωπος μέσα στην αμαθειά του πιστεύει το ψεύδος για αλήθεια, μόνο που έτσι δεν βλάπτεται το ψεύδος, αλλά ο ίδιος. Στο χέρι σου είναι να ακολουθήσεις την διαισθησή σου ή όχι, το ταλέντο σου ή όχι, το ψεύδος ή την δική σου αλήθεια. Βέβαια μπορεί κάποιοι να σε καθυστερήσουν, αλλά η θέληση σου είναι ισχυρότερη.
Ακριβώς κάπου εκεί ποντάρει και το παραπάνω απόσπασμα στην αμάθεια και στο αίσθημα αδικίας που μπορεί να βιώνει κάποιος ...
Για τον ίδιο λόγο αποφεύγεται στο κείμενο να δοθεί το τι είναι αγάπη.
Αλλά ας δούμε και την συνέχεια:



"...Δεν έχει σημασία τι γνωρίζεις , δεν έχει σημασία τι πιστεύεις , σημασία έχει η ΑΛΗΘΕΙΑ!!

Θα μπορούσε ο καθένας μας να έχει την προσωπική του άποψη για το τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί. Θα μπορούσε ο Αχιλλέας να γνωρίζει ότι όλα αυτά συμβαίνουν από μια γενιά υβριδίων που κάποιοι πριν πολλά χρόνια τους ονόμασαν ανθρώπους. Ένας άλλος Αχιλλέας θα μπορούσε να πιστεύει στον Πολέμαρχο και στους Ελοχίμ, Ένας άλλος Αχιλλέας θα μπορούσε να γνωρίζει ότι όλα είναι σχέδιο της λευκής στοάς και ένας άλλος να έχει αποδείξεις ότι όλα είναι σχέδιο για την έλευση του αντίχριστου!Ίσως όλα να ήταν αλήθεια μα και όλα τόσο μακρυά από την αλήθεια ..."

Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις ή τι γνωρίζεις, σημασία έχει η ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Αναφέρεται αμέσως παρακάτω:

"...Η όποια αντιπαράθεση μέσα στην οποιαδήποτε πίστη - γνώση απλά θα ήταν ακόμα μια ήττα των ανθρώπων , θα ήταν άλλο ένα παραπάτημα στην παγίδα των εχθρών τις ανθρωπότητας!
Σημασία έχει η αλήθεια και η αλήθεια μας δείχνει οτι κινδυνεύουμε και σαν επιβίωση αλλά και σαν ελεύθερα όντα...."

Κινδυνεύουμε, δηλαδή μετά από τόσες γενοκτονίες που έχουμε υποστεί, έρχεται η ομάδα του υποτιθέμενου "Αχιλλέα" να μας πει ότι τώρα μόνο κινδυνεύουμε.
Η οποιαδήποτε αντιπαράθεση που γίνεται από νοήμονες ανθρώπους είναι σίγουρο πως μπορεί να είναι μια πνευματική νίκη και όχι απαραίτητα ήττα.
Μάλιστα, καλα όλα αυτά, αλλά επειδή υπάρχει μια ανάρηση στο FACEBOOK εδώ : http://es-es.facebook.com/topic.php?uid=147888775229952&topic=448
Και τι τίτλος : "Santiago de Compostela in Greece"
Μπράβο το Santiago στην Ελλάδα!!!!
Υπάρχει όμως η εξής ερώτηση:

Το σχέδιο του "Αχιλλέα" έγινε γνωστό στο εξωτερικό ή από το εξωτερικό μας ήρθε;;;
Και μια άλλη ερώτηση:
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με μυστικές εταιρίες;;;
Διότι, εκεί στο παραπάνω σύνδεσμο στο facebook, είναι μέλος ο γνωστός ανθέλληνας-συγγραφέας "ΠΑΟΛΟ ΚΟΕΛΟ", που φέρει και τον τίτλο: " ιππότης του τάγματος της λεγεώνας της τιμής".
Θέλετε αγαπητοί συντάκτες των υποτιθέμενων "κατευθύνσεων" να προσελκύσετε την μάζα, ώστε να σας διαθέσει αρχικά τον ελεύθερο χρόνο της. Άλλα τόσο σε σας όσο και στους εξουσιαστές, σας ξεφεύγει η μειοψηφία, το αγνό σπέρμα που ενεργοποιήται σταδιακά και, που ήταν είναι και θα είναι πάντα απεναντί σας...

http://iokh.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_8973.html

Κυβέρνηση ανδρεικέλων: Η μακάβρια όψη του νεοταξικού εφιάλτη

Η καταιγίδα των νομοσχεδίων που προωθούνται με διαδικασίες «εξπρές», μέσα σ’ αυτούς τους επιλεγμένους καλοκαιρινούς μήνες δεν έχει τέλος.
 

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου (ημέρα που υπό κανονικές συνθήκες δεν πραγματοποιείται συζήτηση νομοσχεδίων στη Βουλή) θα ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο:
 

«Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων».
 

Η Μεσσαλίνα της Νέας Τάξης (Άννα Διαμαντοπούλου), προωθεί το ολοκληρωτικό ξεχαρβάλωμα της Εθνικής Παιδείας, την παράδοση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις διεθνείς μαφίες του χρήματος και προσθέτει νέα βάρη στη λαϊκή οικογένεια…
 

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα έρχεται για κύρωση στην Ολομέλεια της Βουλής, το «πακέτο» ενός μνημονίου κατανόησης και δύο τεχνικών συμβάσεων που αφορούν στη βαθύτερη πρόσδεση της χώρας στις ανάγκες της νέας δομής του ΝΑΤΟ.

Εδώ πλέον νομοθετείται και η ΥΠΟΤΑΓΗ της Ελλάδας σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ: Το ΘΕΜΕΛΙΟ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Το μνημόνιο για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο «Συντονιστικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ (NSCC)» (που με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. πέρασε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής), φέρνει στην επιφάνεια την ύπαρξη παγκόσμιου μηχανισμού, υπό τη σημαία του ΝΑΤΟ και την ηγεσία των ΗΠΑ.

Αυτές οι «Ειδικές Επιχειρήσεις» διευθύνονται από αξιωματικό των ΗΠΑ. Ο Διοικητής των «Ειδικών επιχειρήσεων» των ΗΠΑ, ναύαρχος Όλσον έχει παραδεχτεί, το Μάιο του 2011 ότι: «κατά μέσο όρο καθημερινά, 12.000 προσωπικό των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων διεξάγουν ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων σε πάνω από 72 χώρες διεθνώς και ενεργούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε, από βυθούς θαλασσών μέχρι και στις κορυφές των ψηλότερων βουνών της Γης, από αρκτικές περιοχές μέχρι τροπικές ζώνες και από ειρηνικά μέρη, μέχρι και στις πιο άγριες εμπόλεμες ζώνες».

Γίνεται καθαρό ότι εδώ έχουμε τη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Μια ΔΟΜΗ αυτόνομης και ανεξάρτητης επέμβασης, δηλαδή ένα στρατιωτικό μηχανισμό υπεράνω των εθνικών κρατών!!!!

Το μακάβριο «έργο» αυτού του πλανητικού, υπερεθνικού μηχανισμού είναι κάθε είδους «ανορθόδοξων» αποστολών: Βρώμικες αποστολές ελέγχου των λαών, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ κινημάτων, ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ με κάθε τρόπο των λαών που δε συμμορφώνονται στις επιταγές των διεθνών κέντρων εξουσίας, της Νέας Τάξης…

Αυτό το «μνημόνιο» έρχεται η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, με την ψήφο της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, να κυρώσει.

Οι δωσίλογοι νομοθετούν την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ μας στα διεθνή στρατιωτικά όργανα της Νέας Τάξης και καθιστούν ΕΠΙΣΗΜΑ και με νομοθετική βούλα την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι των διεθνών πρακτόρων, των παρακρατικών δυνάμεων, των μισθοφορικών στρατών και των ιδιωτικών εταιρειών «παροχής πολεμικών υπηρεσιών»!!!!


Εδώ βρίσκεται ο παγκόσμιος ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Στην ολική στρατιωτικοποίηση του πλανήτη και της Ευρώπης.

Για να επικαλύψουν αυτόν τον πλανητικό ΦΑΣΙΣΜΟ (Νέα Τάξη) δαιμονοποιούν τα ακροδεξιά «σκιάχτρα», ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ και ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ τις εθνικές, λαϊκές αντιστάσεις με τα ιδεολογήματα του χρήματος («ρατσισμός») και επιχειρούν να κατεδαφίσουν τους ιστορικούς και θρησκευτικούς ιστούς ΣΥΝΟΧΗΣ των κοινωνιών.

Σε αυτό το στρατηγικό πλάνο εντάσσεται και το κτηνώδες έγκλημα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών στη Νορβηγία και το «Μανιφέστο» της τρομοκρατικής τους «διεθνούς»: Ένα «μανιφέστο» που ενοχοποιεί και στιγματίζει σαν «ρατσιστική παράνοια» κάθε εθνικό κίνημα και λαϊκή αντίσταση στη Νέα Τάξη, καθώς και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, την πνευματική και πολιτισμική σπονδυλική στήλη της Ελλάδας και άλλων χωρών…

Τελειώνοντας θα δώσουμε ένα συνοπτικό πίνακα των «συμβολαίων θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνηση των ανδρεικέλων σε αυτόν το μήνα:




α). Το νομοθέτημα που διαλύει τον κλάδο των ταξιτζήδων. Στα συρτάρια υπάρχουν ίδια νομοθετήματα και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους…

β). Το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών

γ). Το νομοθετικό πλαίσιο για την ταυτότητα των ιστολογίων (απόπειρα φίμωσής τους)…

Για τα ναρκωτικά και τα ιστολόγια αναλυτικά ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5875

δ). Η επιβολή της φοροκάρτας (φορολογικός «χαφιές»)
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5876

ε). «Κάρτα Υγείας»: Το ηλεκτρονικό φακέλωμα των ασθενειών μας…

Διαβάστε ΕΔΩ:
http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/08/blog-post_4368.html

στ). Προώθηση νομοσχεδίου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και την παράλληλη επέκταση της χρήσης καμερών, πλαστικών σφαιρών κ.λπ…

Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6377650&publDate=3/8/2011



ζ) Νομιμοποίηση του χαφιεδισμού και στην οικονομική και κοινωνική ζωή.

Διαβάστε το άρθρο:
«Το «όνειδος» του χαφιεδισμού: Η «αρετή» των ανδρεικέλων!!!»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27779#27779

η). Κάρτα Μετανάστη:Η τελευταία βελονιά για την Κάρτα του Πολίτη
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5878

Όπως βλέπουμε η κυβέρνηση δεν είναι «ανύπαρκτη», όπως λένε κάποιοι…

ΥΠΑΡΧΕΙ ακόμα και εκτελεί με στραταρχική, δωσίλογη αναλγησία και αυθάδεια, ταχύτατα και πωρωμένα, τα «συμβόλαια θανάτου» μας που τις έχουν αναθέσει τα αφεντικά της: Οι ΛΗΣΤΕΣ και οι ΔΗΜΙΟΙ του κόσμου…


 
http://www.resaltomag.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_8394.html

Quebrandos ,αυτοί που «έσπασαν»

Quebrandos ονομάζονταν όσοι δεν άντεξαν τα βασανιστήρια στις φυλακές των made by USA χουντικών καθεστώτων των λατινοαμερικανικών χωρών.Είναι όλοι αυτοί οι άγνωστοι πολίτες της Χιλής, της Αργεντινής, της Ονδούρας,της Βραζιλίας, της Ινδονησίας,της Σερβίας,του Ιράκ , του Αφγανιστάν, της Αιγύπτου, της Συρίας , της Παλαιστίνης,του κόσμου όλου, που τους άρπαξαν μέσα στη νύχτα οι πραιτωριανοί της Νέας Τάξης
Πραγμάτων για να καταλήξουν με κουκούλες και καλώδια σε κάποιο μυστικό ή φανερό κολαστήριο της CIA.
Είναι εκείνοι που επιλέχτηκαν για να δοκιμαστεί πάνω τους η αποτελεσματικότητα της νέας βαρβαρότητας.
Αυτοί ήταν τα πειραματόζωα στα οποία η εξουσία με φρικτά βασανιστήρια και επιστημονικές μεθόδους , έσβησε την συνείδηση , την μνήμη, την αγάπη για τον διπλανό και κάθε συναίσθημα και τους κατέστησε "λευκό χαρτί" πάνω στο οποίο έγραψε μόνο την λέξη "ναί".
Quebrandos είναι και όλοι όσοι είδαν «από κοντά» χωρίς την πολιτική μεταμφίεση το αληθινό πρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Quebrandos γίναμε και εμείς χωρίς μάλιστα να έχουμε υποστεί όλα αυτά τα βασανιστήρια που επινόησε η CIA και τα επιτελεία της «νέας ολιγαρχίας».
Τρομάξαμε και μαζευτήκαμε στο καβούκι μας με τα πρώτα τρομοκρατικά χτυπήματα των «αγορών».Αφήσαμε τους οικοδόμους της «νέας παγκόσμιας κυβέρνησης» να βάλουν την ψυχή και το μυαλό μας στο πλυντήριο και τώρα παρακολουθούμε μουδιασμένοι την σταδιακή μεταμόρφωσή μας σε tabula rasa (άγραφη πλάκα).
Το υπέρογκο κατασκευασμένο χρέος , τα μνημόνια, τα επαχθή δάνεια, οι φοβέρες των ξένων και των ντόπιων βασανιστών, δεν είναι η απειλή, αλλά το μέσο με το οποίο οι λαοί θα τρομοκρατηθούν και θα ακινητοποιηθούν κοιτώντας μόνο το περιεχόμενο της τρομοκρατίας και όχι αυτό που κρύβεται από πίσω.
Ο στόχος είναι να εγκλωβιστεί ο νούς στον βασανιστή , να αποκοπεί από την πραγματικότητα και τελικά να χάσει τον προσανατολισμό του και την ικανότητα για διαμόρφωση αντίστασης.
Είναι αλήθεια ότι δεχόμαστε συνεχώς χαστούκια και μάλιστα ο ρυθμός και η έντασή τους διαρκώς αυξάνουν για να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο σοκ ,ωστόσο είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε το νού να εγκλωβιστεί στην απάθεια ή στην κατευθυνόμενη οργή .Δεν είναι αντίδραση να τρέχουμε δεξιά – αριστερά ψάχνοντας για κάποιο δάκτυλο που θα μας δείξει την έξοδο από το πεδίο της μάχης.
Εδώ πρέπει να μείνουμε , να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και να πολεμήσουμε συλλογικά και οργανωμένα.
Αν δεν αναγνωρίσουμε ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός και πως μεταμφιέζεται τότε στην καλύτερη περίπτωση θα έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κάνουμε αντίσταση ενώ στην ουσία θα βουλιάζουμε στην κινούμενη άμμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν είναι παρά η εξέλιξη της "σταυροφορίας" που ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια και που έχει στόχο όχι μόνο να επιβάλλει μια "Νέα Τάξη Πραγμάτων" αλλά να καταστρέψει υλικά και πνευματικά ό,τι και όσους βρεί μπροστά της.
Αυτός είναι ο αληθινός πόλεμος και όχι εκείνος τον οποίον μας περιγράφουν οι αριστεροδέξιοι ιπποκόμοι των σταυροφόρων.
Αυτοί οι δαίμονες της κόλασης δεν φοβούνται ούτε τις μούντζες των αγανακτισμένων , ούτε τα παχιά λόγια του κάθε Θεοδωράκη Καζάκη ή Ληναίου.Γελούν με τις φωνές για νομιμότητα και περισσότερη δημοκρατία και όταν ξεστομίζουν μαγαρισμένα στόματα πατριωτικά λόγια ακονίζουν τα τσεκούρια τους διασκεδάζοντας με την βλακεία μας.
Σε αυτόν τον πόλεμο τα αποτελεσματικότερα όπλα είναι η συνειδητοποίηση του τι γυρεύει απο εμάς ο εχθρός και η μαζική αντίσταση σε όλα αυτά που προσφέρει σαν σωσίβια ο τοπικός του εκπρόσωπος.
Να γινουμε όλοι Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάνηδες , Παπουλάκοι και τότε με την βοήθεια του Θεού θα καταλάβουμε ότι όλα αυτά που μας τρομάζουν και μας ακινητοποιούν δεν είναι παρά οι οργισμένες κραυγές πανικού ενός θηρίου που ψοφάει.
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/quebrandos.html

ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ «ΑΓΟΡΩΝ» ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ

 από τον Χάρρυ Κλυνν!

Στο χοντρό παιχνίδι των «αγορών» και οι υποτιθέμενοι Ευρωπαίοι «ηγέτες», Άθλια πιόνια στη σκακιέρα της ασύδοτης παγκοσμιοποίησης… Να φορτώνουν τα βάρη στις πλάτες των λαών και να στρώνουν το χαλί στην επέλαση των βαρόνων των «αγορών».

Από κοντά και η ΕΚΤ, σταθερά προσκολλημένη στο...
καλοστημένο «κολπάκι» του Συμφώνου Σταθερότητας, αρνούμενη στην ουσία να αντιμετωπίσει το χρέος, οδηγώντας έτσι με μαθηματική ακρίβεια την ευρωζώνη σε κατάρρευση…

Κι από την άλλη ο βαθυστόχαστος ρυθμιστής των πάντων, ο ηλίθιος της Μινεσότα, ο cold blood killer, με τους Παπακωνσταντίνους, τους Βενιζέλους και τα άλλα πολιτικά τσόκαρα να δένει χειροπόδαρα μια χώρα για γενιές ολόκληρες στο άρμα της πολιτικής, της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης…

Αν οι Ευρωπαίοι, τρόπος του λέγειν, ηγέτες πρέπει να εκδιωχθούν κακήν κακώς από τους λαούς τους, τα δικά μας ανδρείκελα, τα πουλημένα τομάρια της συμμορίας του εραστή της παγκοσμιοποίησης, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο, πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να οδηγηθούν στο Γουδί…

…Γιατί το κακό που έκανα σ’ αυτή τη χώρα μέσα σε δύο χρόνια δεν τον έκαναν ούτε οι Τούρκοι στα 400 χρόνια της Οθωμανικής σκλαβιάς!

Όσο για την αντιπολίτευση, αξιωματική και μη και αυτό αφορά στην «αξιωματική» και λιγότερο ή μάλλον καθόλου στη «μη», το καλοστημένο «δόκανο της συναίνεσης» από τη μια και η κατ’ εξακολούθηση διαβεβαίωση προς τους εταιροτοκογλύφους, «θα σταθούμε συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις μας» από την άλλη, παραπέμπουν σε παρωχημένες πολιτικές που διαγράφουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την περιθωριοποίηση των εμπνευστών τους…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_9998.html

Πουλάνε σπίτια και φεύγουν για επαρχία οι Αθηναίοι ...

Πτώση που ξεπερνά, ανάλογα την περιοχή, ακόμη και το 60% παρουσιάζουν οι αγοραπωλησίες κατοικιών στην Αθήνα, τους πρώτους 5 μήνες του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι.

To γεγονός αποδίδουν κύκλοι της αγοράς στην ... πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες. Μία βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας και θα διαπιστώσει και ο πιο δύσπιστος ότι σχεδόν σε κάθε πολυκατοικία υπάρχει στην είσοδο κολλημένο ενοικιαστήριο ή πωλητήριο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων από 25 - 35 ετών λόγω της ανεργίας, αναγκάζονται να ξενοικιάσουν το σπίτι τους και να επιστρέψουν στους γονείς τους.

Όπως εξηγεί ο μεσίτης κ. Ιωάννης Τσουπής αρκετές οικογένειες πωλούν το σπίτι τους σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή για να φύγουν στην επαρχία, ή για να ξεπληρώσουν δάνεια προς τις τράπεζες αναγκαζόμενοι να μείνουν σε μικρότερο σπίτι όπου πλέον νοικιάζουν.
Αντίστοιχο είναι το πρόβλημα και στον χώρο των καταστημάτων όπου χιλιάδες είναι τα προς πώληση και ενοικίαση. Είναι χαρακτηριστικό ότι κεντρικότατοι δρόμοι της Αθήνας όπως Κατεχάκη, Μεσογείων, Κηφισίας περιμένουν εδώ και καιρό τους υποψήφιους ενοικιαστές ή αγοραστές.


lamiareport.gr 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_439.html

ΝΕΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΙΝΑ

anti-ntp:Η Κίνα το προτείνει ή ο ηγεμόνας....

Το πρακτορείο Νέα Κίνα μετέδωσε, χθες, ότι στο μέλλον θα πρέπει να υπάρξει μια "διεθνής εποπτεία", στο θέμα της κυκλοφορίας των αμερικανικών δολαρίων, διεθνώς. Το επίσημο κινεζικό πρακτορείο μετέδωσε, επίσης, ότι θα πρέπει να αναζητηθεί στο μέλλον ένα "νέο, σταθερό...
αποθεματικό νόμισμα".
Τα μεταδοθέντα απ το 'Νέα Κίνα' χρονολογικώς έπονται της υποβάθμισης απ τον οίκο Standard&Poor's της πιστοληπτικής ικανότητας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_8867.html

Δούλος της ΕΕ και του Ράιχ

του Γιώργου Δελαστίκ  
Ωμός, όπως πραγματικά ταιριάζει σε έναν υπουργό Οικονομικών του Ράιχ, ο Bόλφγκανγκ Σόιμπλε. Αλαζονικός, όπως ταιριάζει σε έναν Γερμανό στις δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό Στερν: 
«Ένα κράτος-μέλος της ΕΕ με προβλήματα, το οποίο δέχεται βοήθεια, πρέπει σε αντάλλαγμα να παραδίδει στην ΕΕ ένα μέρος των κυριαρχικών του δικαιωμάτων», τόνισε.
Όποια χώρα της ΕΕ δανείζεται δηλαδή από τους «φίλους» και τους «εταίρους» της δηλαδή, θα περνάει σε κατάσταση υποτέλειας, χάνοντας την υπόστασή της ως κυρίαρχο κράτος! Θα μετατρέπεται δηλαδή σε επαρχία του Ράιχ με περιορισμένα δικαιώματα, ήθελε να πει ο Σόιμπλε αλλά για την ώρα κρίνει ότι δεν ωρίμασαν οι συνθήκες για να το διακηρύσσει ανοιχτά και δημόσια....
Για όποιον δεν το κατάλαβε, ο Σόιμπλε το επανέλαβε την επόμενη μέρα σε νέα συνέντευξή του στην επαρχιακή γερμανική εφημερίδα Πασάουερ Νόιε Πρέσε: «Τα κράτη που γυρεύουν βοήθεια πρέπει να παραδώσουν ένα μέρος της κυριαρχίας τους, πρέπει να υποδουλωθούν σε σκληρές προϋποθέσεις και αυστηρή επιτήρηση», ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά. Σαν τους ναζί βασανιστές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του B’ Παγκοσμίου Πολέμου, έδειξε να απολαμβάνει τον πόνο που προκαλεί αυτή η πολιτική. 
«Δεν είναι κατά κανένα τρόπο ελκυστικό, όπως φαίνεται, να τρυπώσει κάποια χώρα κάτω από την ομπρέλα προστασίας (σ.σ. εννοεί καθεστώς Μνημονίου της ΕΕ). Όλα τα κράτη αμύνονται απελπισμένα εναντίον του ενδεχομένου αυτού. Οι υποχρεώσεις είναι σκληρές. Η Ιρλανδία και η Πορτογαλία έπρεπε να εξωθηθούν για να ζητήσουν βοήθεια. Τα προγράμματα μεταρρυθμίσεων που συνοδεύουν (το καθεστώς Μνημονίου) μπορεί να σημαίνουν μαζικές διαμαρτυρίες του πληθυσμού. 
Στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία οδήγησαν σε νέες εκλογές και σε αλλαγές των κυβερνήσεων», υπογράμμισε σαδιστικά ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, απολαμβάνοντας το γεγονός ότι και οι δουλικές προς το Βερολίνο κυβερνήσεις που έβαλαν τις χώρες τους σε καθεστώς Μνημονίου σαρώθηκαν στις κάλπες από τους εκλογείς, αλλά αντικαταστάθηκαν από κυβερνήσεις που είναι εξίσου δουλικές ή και περισσότερο –όπως στην Πορτογαλία– προς το γερμανικό Ράιχ.
Ο Σόιμπλε χλευάζει τις αστικές τάξεις και τους πληθυσμούς των υποτελών χωρών και τους λέει κατάμουτρα ότι ...χάρη τους κάνει και δεν τους πετάει έξω από το ευρώ και την ΕΕ. 
Η παράδοση τμήματος της εθνικής κυριαρχίας «είναι πάντα καλύτερη από το να πετάξουμε τα κράτη που έχουν χρέη έξω από την ευρωζώνη» υπογράμμισε κυνικά στη συνέντευξή του στο Στερν. Στην άλλη συνέντευξή του στην Πασάουερ Νόιε Πρέσε ο Σόιμπλε επισημαίνει και τη διάσταση ότι τα βασανιστήρια που υφίστανται οι λαοί των υποτελών χωρών είναι για ...ιερό σκοπό, για το καλό της ευρωζώνης:
«Αυτά είναι για πολλούς πολύ επώδυνα, αλλά πάντα είναι καλύτερα από το να τεθεί σε κίνδυνο η ακεραιότητα της ευρωζώνης», τόνισε. Διαφωτιστική η στάση του Σόιμπλε για τους λαούς της Ευρώπης: Όποιος θέλει να ζήσει έχοντας ως νόμισμα το ευρώ, να ξέρει ότι το αντίτιμο είναι να ζήσει υπόδουλος στους Γερμανούς για πάντα! Καθαρά πράγματα...

Η γελοιοποίηση της χώρας μας αντανακλάται σε μια εξωφρενική πρόταση που έκανε ο γερμανός επίτροπος στην Κομισιόν για θέματα ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ, σε συνέτευξη που έδωσε στην τοπική γερμανική εφημερίδα Χάμπουργκερ Άμπεντμπλατ:
«Φαντάζομαι ότι καθηγητές επαγγελματικών σχολών και έμπειροι και ειδικευμένοι τεχνίτες που βρίσκονται στη σύνταξη, θα μπορούσαν να σταλούν στην Ελλάδα για μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο σε εθελοντική βάση. Οι ευρωπαίοι ειδικοί θα είναι σε θέση να καθοδηγήσουν τους Έλληνες στο αντικείμενό τους στη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας. Το κόστος θα μπορούσαν να το επωμιστούν από κοινού η Αθήνα και οι χώρες προέλευσής τους», δήλωσε ο γερμανός κομισάριος με κάθε σοβαρότητα. 
Οι Έλληνες δηλαδή θα χρηματοδοτούν ...εκδρομές των γερμανικών ΚΑΠΗ στην Ελλάδα, όπου οι καλοκάγαθοι γερμανοί, ολλανδοί, φινλανδοί συνταξιούχοι θα διδάσκουν τέχνες και γράμματα στους ιθαγενείς Μάου Μάου της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου! Για δέκα χρόνια τουλάχιστον! Δηλαδή πόσο πιο τριτοκοσμική αντίληψη για την Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί; 
Γιατί φυσικά, επειδή ο Γκίντερ Έτινγκερ δεν είναι γερμανός χωριάτης, αλλά ενημερωμένος πολιτικός, το γεγονός ότι τολμάει να ξεστομίζει τέτοιες προκλητικές και προσβλητικές ανοησίες δεν οφείλεται καθόλου σε άγνοιά του για την Ελλάδα, αλλά σε πολύ καλύτερη από εμάς γνώση της γλοιώδους συμπεριφοράς του πρωθυπουργού και των υπουργών του στις επαφές τους με τους γερμανικούς και άλλους ευρωπαϊκούς ηγετικούς κύκλους.

Και ποια είναι η στάση του Γιώργου Παπανδρέου μπροστά σε αυτή την κατάσταση εξευτελισμού που έχει εύρει τη χώρα μας; Μίλησε την Τετάρτη για «εθνική επιτυχία(!!!)» ενώπιον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που όρθιοι, οι πανάθλιοι, τον χειροκροτούσαν και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «ρίχνει λάσπη προς την κυβέρνηση και τον ίδιο προσωπικά ότι δεν έχει παριωτισμό»!
Λες και υπάρχουν πολλοί Έλληνες που θεωρούν «πατριωτισμό» τη γραμμή Κουίσλινγκ που ακολουθεί ο σύγχρονος Τσολάκογλου...

Πηγή

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/b_07.html

Τα "Stage" των Πασόκων,280 εκατ.Ευρώ θα πάρουν τα δικά τους παιδιά απο τις Μ.Κ.Ο.

Κόντρες στο ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει τα «πράσινα stage», όπως αποκαλούν η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ τα προγράμματα «κοινωνικής εργασίας», ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία προωθεί η κυβέρνηση, με στόχο την πρόσληψη 55.000 νέων ανέργων με πεντάμηνες συμβάσεις, μέσω κοινωνικών φορέων ή
Έτσι προσπαθούν να γλυκάνουν λίγο τα κομματόσκυλα τους,θα τους ρίξουν χρήμα γιατί σε περίπτωση εκλογών τον χειμώνα δεν θα τους ψηφίσει ουτε η μάνα τους...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/stage-280.html

ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

~TRUTH~: Η ψεύτικη εικόνα που παρουσίασαν τα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες για την Λιβύη και τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να φύγει ο Καντάφυ απο την εξουσία, με τον καιρό καταρρέει, και όπως έχουμε ξαναπεί εδώ υπάρχαν αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα πίσω απο αυτήν την προπαγάνδα.. Η Εικόνα του δικτάτορα Καντάφυ που έπρεπε να ανατραπεί απο την κυβέρνηση, δεν ισχύει και αυτό κάποιοι σας το λέγαμε απο πρίν...
Ο λαός της λιβύης ζούσε σε υψηλό βιωτικό επίπεδο, και είχε μεγάλη ελευθερία και οικονομική δυνατοτητα σε σχέση μετα άλλα βορειοαφρικανικά κράτη..!! Η διαφορά αυτή είναι που έκανε τους ΝΑΤΟ να μην θέλουν τον καντάφυ..καθώς ένας ηγέτης, που δεν πουλαει τα πετρέλαια του στους ίδιους και τα κρατάει για το κράτος του, ένας ηγέτης που δεν πέρνει οικονομική βοήθεια-δάνειο απο τις ξενες τράπεζες, για να φτιάξει έργα για τον τόπο του, και τα φτιάχνει με τα χρηματα που παράγει το κράτος..ένα ηγέτης λοιπόν που συντηρεί ένα ανεξάρτητο κράτος έιναι αγκάθι στα σχέδια των χειραγωγών..
Μετά την εισβολή λοιπόν του ΝΑΤΟ στην Λιβύη, οι Αμερικανοί κατάφεραν να πετύχουν έναν στοχο τους μεγάλης σημασίας στην διάσπαση του Καντάφυ..! Η κυβερνηση Καντάφυ είχε φροντίσει να κατασκευάσει το "κολλοσιαίο " αγωγό ύδρευσης κάτω απο τα χώματα της λιβύης..ο Αγωγός αυτός μάλιστα έχει μπει και στο ρεκορ γκίνες, και εκτός αυτού, κατασκευάστηκε χωρίς ο Καντάφυ να δεχθεί δάνειο απο τις τράπεζες ξένων συμφεροντων.. Αυτός ο αγωγός, τροφοδοτούσε το 70% των κατοίκων της Λιβύης και είχε μεταμορφώσει τη χώρα σε έναν "ερημικό " παράδεισο, καθώς είχε μετατρέψει την "ξηρή" χώρα σε αγροτική χώρα, με εξαγωγές καρπών, φρούτων, και τροφίμων, και δεν αναγκαζόταν να προμηθευται σπόρους και τρόφιμα απο τις Αμερικανοεβραϊκές εταιρίες...
Αυτό που κατάφεραν οι ΗΠΑ είναι να καταστρέψουν το μεγαλύτερο μέρος του αγωγού αυτού, κατα την διαρκεια του πολέμου.. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την χώρα του Καντάφυ, που ενεντιώνεται στην κατοχή των χειραγωγών..!

http://truth-revelation.blogspot.com/2011/08/blog-post_06.html#more

Όταν οι Αλβανοί έσφαζαν τους Σέρβους! Το Διεθνές Δικαστήριο ήξερε αλλά....σσσσσ!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τη σελίδα http://www.juliagorin.com/wordpress/?p=1527 και δημοσιεύθηκαν τον Μάιο του 2008!!!!

Borovo1.jpgΕίναι φωτογραφίες δολοφονημένων Σέρβων από Αλβανούς του Κοσόβου όσο και από τους Κροάτες.
Κύριοι,Borovo6.jpg
Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τη σελίδα αυτή.
Έστω και τώρα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ένα μέρος της αλήθειας, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ για το Κόσοβο και τη δολοφονία των Σέρβων από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Borovo7.jpgΤο ΓΙΑΤΙ δολοφονήθηκε η Σερβία, γιατί προστατεύθηκαν οι φρικώδεις Αλβανοί Εγκληματίες, πιθανόν δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Όμως είναι σημαντικό να ξέρουμε και κάτι από την άλλη μεριά.
Αυτήν, που επιμελώς μας έκρυψαν τα ξεπουλημένα στους Αμερικανούς ελληνικά ΜΜΕ, η ξεπουλημένη Ελληνική τότε Κυβέρνηση και βέβαια, το αίσχιστο όλων, όλοι εκείνοι οι Borovo4.jpgξεπουλημένοι "δήθεν διανοούμενοι", που μιλούσαν με τόση περιφρόνηση για τους Έλληνες, που συνέπασχαν με τους Σέρβους για τον φρικτό τους θάνατο, που "έβρεχαν" ανελέητα από τον ουρανό οι βόμβες των Δημοκρατικών Χωρών της δύσης.
Καλύπτοντας, ενθαρρύνοντας και χαϊδολογώντας τους σφαγείς των Σέρβων.
Διαβάστε!
Borovo5.jpgΗ Μαντάμ Κάρλα Πόντε, ναι αυτή η Πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, που κυνήγησε τους Σέρβους για γενοκτονία των Μουσουλμάνων, ήξερε τα πάντα για τη γενοκτονία των Σέρβων και στο Κόσοβο και στην Κροατία. Ήξερε για τις άγριες σφαγές των Σέρβων από τους Αλβανούς του Κοσόβου, προκειμένου να τους αφαιρεθούν "τα Forgotten500Large.jpgόργανα", ήξερε για όλες τις αγριότητες εναντίον των Σέρβων.
Αλλά...δεν μίλησε. Της επεβλήθη σιωπή από το Διεθνές Δικαστήριο, από τα Ηνωμένα Έθνη και ΒΕΒΑΙΑ από τους Αμερικανούς.
Αυτούς, τους μεγαλύτερους φονιάδες όλων των εποχών, που σφάζουν όποιους θέλουν και που έχουν προστατέψει, στο διάβα της ζωής τους, τους μεγαλύτερους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.
Γερμανούς, Ιάπωνες, Αλβανούς, Μουσουλμάνους Μουζαχνετίν, Κροάτες...όλοι έχουν προστατευθεί για τα φρικώδη εγκλήματα που διέπραξαν.
Ποτέ ΔΕΝ διώχθηκαν.
Ποτε ΔΕΝ απολογήθηκαν.Gospic2.jpg
Ποτέ ΔΕΝ κατηγορήθηκαν.
ΠΑΝΤΑ προστατεύθηκαν.
ΠΑΝΤΑ καλύφθηκαν.
ΠΑΝΤΑ αφέθηκαν ελεύθεροι να συνεχίσουν την IslamicTerrorLarge.jpgεγκληματική τους δραστηριότητα.
Και γεννάται πάντα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερώτημα:
ΤΙ στο διάολο έχουν οι Αλβανοί και τους προστατεύουν έτσι οι Αμερικανοί;;
ΤΙ στο διάολο έχουν οι Κροάτες και τους προστατεύουν έτσι οι Αμερικανοί, ο ΟΗΕ, το Διεθνές Δικαστήριο και πάει λέγοντας;;
ΓΙΑΤΙ οι Αμερικανοί μισούν τόσο πολύ τους Σέρβους;;
ΓΙΑΤΙ οι Αμερικανοί μισούν τόσο πολύ τους Έλληνες;;
ΓΙΑΤΙ οι Αμερικανοί χαϊδολογούν τους Σκοπιανούς εναντίον των Ελλήνων;;
Borovo3.jpgΑτέλειωτα, ανελέητα "ΓΙΑΤΙ", την απάντηση στα οποία εμείς δεν πρόκειται να τη μάθουμε.
Είναι βέβαιο όμως ότι τη γνωρίζει ο κ. Τζέφρυ και ήρθε (ΙΣΩΣ)για να εφαρμόσει και το τελευταίο κομμάτι της ανθελληνικής πολιτικής των Αμερικανών.
Διαβάστε σας παρακαλώ εδώ http://hopedies.pblogs.gr/2009/07/swthrio-etos-2013-tritos-balkanikos-polemos-armagedwn-sthn-ellad.html το εξαιρετικά ενδιαφέρον Gospic1.jpgσημείο, για τη ΛΗΞΗ της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ του Βουκουρεστίου το 2013, με την οποία χαράχτηκαν τα σύνορα στα Βαλκάνια, μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912/13.
Που σημαίνει Κυρίες και Κύριοι, ότι πιθανόν να χρειασθεί να χαραχθούν καινούργια σύνορα.
Και η Τουρκία ΔΕΝ είχε υπογράψει τότε.
Αν προσθέστε λοιπόν και αυτό σε όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και γίνονται στα Βαλκάνια, ΣΥΝ την παρουσία του κ. Τζέφρυ Papandreou στην Πρωθυπουργία της Ελλάδας, γεννάται το ερώτημα:
Μήπως οι Σκοπιανοί κάτι ξέρουν καλύτερα από εμάς,
ΑΛΛΑ που το ξέρει επίσης καλύτερα από εμάς και ο κ. Τζέφρυ;;;;;;
Διαβάστε Κύριοι και προβληματιστήτε.

Ναι ξέρω...είναι διακοπές!!!!

http://hopedies.pblogs.gr/

Ελλάδα και Κύπρος μπροστά στην απειλή ενός νέου ‘87


Γεώργιος Π. Μαλούχος,

Σκηνικό τύπου κρίσης 1987 προαναγγέλλει ευθέως από χθες με απόλυτη σοβαρότητα επισήμως η Τουρκία δια του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Και, μάλιστα, αυτή τη φορά, ο αποδέκτης της απειλής δεν είναι ένας, αλλά δύο: και η Κύπρος και η Ελλάδα. Η πρώτη, που ρητά αναφέρθηκε από τον κ. Νταβούτογλου για τις προγραμματισμένες υποθαλάσσιες ενεργειακές έρευνες του ερχόμενου Οκτωβρίου και, η δεύτερη, που δεν αναφέρθηκε, για την υπό συζήτηση κήρυξη της Α.Ο.Ζ.

Τόσο το αντικείμενο όσο και η στιγμή στην οποία εκτοξεύονται αυτές οι απειλές, τις καθιστούν εντελώς διαφορετικής τάξεως από τις συνηθισμένες. Γι' αυτό και τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος πρέπει να τις λάβουν πάρα πολύ σοβαρά υπόψη τους και, αν προχωρήσουν, να είναι έτοιμες για όλα τα ενδεχόμενα.

Αυτό, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η Αθήνα και η Λευκωσία πρέπει να κάνουν πίσω. Σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά αν δεν έχουν προετοιμαστεί με αποφασιστικότητα για το ενδεχόμενο η Τουρκία να προκαλέσει όχι απλώς ένα επεισόδιο, αλλά μείζονα κρίση. Γιατί, αυτή τη στιγμή, έχει πολύ σημαντικούς λόγους να πιστεύει ότι μπορεί να το πράξει.

Ο πρώτος και κύριος λόγος είναι ότι θέλει πάση θυσία να αποτρέψει το ενδεχόμενο αξιοποίησης των όποιων ενεργειακών πόρων κρύβουν αυτές οι θαλάσσιες περιοχές από την Ελλάδα και την Κύπρο: για την Αγκυρα, κάτι τέτοιο αποτελεί πραγματικό κι όχι απλώς λεκτικό casus belli.

Το 1987, η Τουρκία ανάγκασε την Ελλάδα να αποποιηθεί και τις έρευνες και τα 12 μίλια: αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο κι αν θέλουμε να την ωραιοποιούμε. Και μάλιστα, με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου που η ρητορική του ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη του σημερινού πρωθυπουργού και υιού του, Γιώργου Παπανδρέου

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η συγκυρία «σπρώχνει» την Τουρκία στα άκρα, καθώς,  προφανώς αξιολογεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση σοβαρής αδυναμίας. Ασχετα αν τελικά απηχεί την πραγματικότητα, που είναι πολύ πιο σύνθετη και απρόβλεπτη στο αμυντικό επίπεδο, ο συνειρμός δεν είναι καθόλου παράλογος, όταν τα πραγματικά δεδομένα της κρίσης είναι αυτά που είναι αλλά και όταν κάθε δέκα μέρες ένας Γερμανός ή άλλος ευρωπαίος κορυφαίος παράγοντας υπενθυμίζει στην Ελλάδα ότι έχει απολέσει την εθνική κυριαρχία της…

Ο τρίτος λόγος είναι ότι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή είναι σήμερα πιο ρευστή από ποτέ, ειδικά από την ώρα που εκ των πραγμάτων μετά τη Λιβύη φαίνεται να ανοίγει πλέον και θέμα Συρίας.  Αυτό το σκηνικό της αστάθειας είναι περίπου ιδανικό για την έμπρακτη εκδήλωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Ο τέταρτος λόγος είναι ότι μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη σύγκρουση ισχύος στο εσωτερικό της Τουρκίας, η κυβέρνηση Ερντογάν θα εμπεδώσει πλέον πλήρως και οριστικά τη νίκη της επί των στρατιωτικών αν αφομοιώσει και χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας στην πολιτική της: όχι μόνον θα έχει καταστρέψει το κεμαλικό κατεστημένο δεκαετιών, αλλά θα έχει αξιοποιήσει και την πολιτική του και κάτι τέτοιο θα αποδεκατίσει κάθε είδους αντίδραση που μπορεί να γεννηθεί στο μέλλον από τις δικαστικές διώξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη εις βάρος πολλών ανώτατων και ανώτερων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, που θα βρουν πλέον ένα πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά σε πλήρη πλέον αφομοίωση από την πολιτική ηγεσία, που θα έχει κάνει ό,τι η στρατιωτική μέχρι σήμερα δεν έκανε.

Ο πέμπτος λόγος είναι ότι η Αγκυρα φαίνεται να θεωρεί ότι η ισορροπία σκληρής ισχύος με την Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή βελτιωμένη για την τουρκική πλευρά σε σύγκριση με ό,τι ήταν λίγα χρόνια πριν. Οι Τούρκοι είναι απολύτως βέβαιο ότι έχουν επαρκή εικόνα των όποιων ελληνικών αμυντικών αδυναμιών που είναι άλλωστε γνωστές σε κάθε ενδιαφερόμενο σοβαρό αναλυτή σε διεθνές επίπεδο, όπως, αντίστοιχα, και η ελληνική πλευρά γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία της τουρκικής στρατιωτικής μηχανής.

Ο έκτος λόγος, και ίσως ο πιο καθοριστικός από όλους τους άλλους μαζί, είναι το πώς θα αξιολογήσει η Τουρκία την αποφασιστικότητα της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης να αντιδράσουν δυναμικά σε περίπτωση κλιμάκωσης: αν έχουν διαμορφώσει την πεποίθηση ότι αυτή η απόφαση δεν είναι απόλυτα δεδομένη, θα ενθαρρυνθούν αποφασιστικά στην έμπρακτη εκδήλωση της επιθετικότητάς τους.

Αν η Αθήνα και η Λευκωσία μπουν σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμες να απαντήσουν στο ενδεχόμενο εκδήλωσης τουρκικών στρατιωτικών ενεργειών, η ημέρα των Υμίων θα επαναληφθεί υπό ασύγκριτα δυσμενέστερους όρους και με συνέπειες που μπορεί να είναι τραγικές για τις δύο χώρες.

Κρισιμότατες παράμετροι αυτής της διάστασης είναι δύο: η έγκαιρη και απόλυτα καθαρή πολιτική εντολή που θα πρέπει να δοθεί στις ένοπλες δυνάμεις να ενεργήσουν αν έρθει η στιγμή να πρέπει να ενεργήσουν και, εξίσου σημαντική, η διπλωματική και στρατιωτική προετοιμασία σε συμμαχικό επίπεδο: η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να είναι εκ προοιμίου απόλυτα βέβαιες ότι θα έχουν ενεργά στο πλευρό τους κάποιες χώρες που μπορούν να τις έχουν στο πλευρό τους με διάφορους πρακτικούς τρόπους, όπως λ.χ. το Ισραήλ που άλλωστε συνεργάζεται πολύ στενά ενεργειακά με την Κύπρο και αμυντικά με την Ελλάδα και το θέμα το αφορά άμεσα και πολλαπλά και, τουλάχιστον διπλωματικά, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, κάτι που μπορεί να συμβεί με την κατάλληλη προετοιμασία.

Αν όλα αυτά δεν υπάρχουν, η Ελλάδα και η Κύπρος δεν είναι έτοιμες και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προχωρήσουν.

Και όσοι καλούν τις δύο χώρες να το πράξουν χωρίς να είναι βέβαιο ότι έχουν εκπληρωθεί αυτές οι προϋποθέσεις, είναι τουλάχιστον ανεύθυνοι και εθνικά τραγικά επικίνδυνοι.
Αν όμως οι προϋποθέσεις έχουν συντελεστεί, που πρέπει και γίνεται, εφόσον βεβαίως έχουμε την αναγκαία σοβαρότητα και τη γνήσια βούληση γι αυτό, τότε, Ελλάδα και Κύπρος, μπορούν.
Αλλά μόνο τότε.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/87.html

«Είμαστε πάντα εδώ, για οτιδήποτε συμβεί...»

Πολυεπίπεδο, αλλά και ταυτόχρονα χωρίς απολύτως κανένα χώρο για παρερμηνείες το μήνυμα που στέλνει η Πολεμική Αεροπορία προς όλες τις «ενδιαφερόμενες» πλευρές, τόσο στην ελληνική κοινωνία που διανύει μια μεγάλη οικονομική κρίση, όσο και στους ασιάτες εισβολείς του Αιγαίου.


Ο Σμηναγός (I) Ιωσήφ Δασκαλομαρκάκης, ένα από τους κορυφαίους «Πολεμιστές» του σχολείου TLP στην Αλμπασέτ της Ισπανίας, δηλώνει τα παρακάτω, σχετικά με τις ικανότητες αλλά και το ηθικό της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία μας μεταφέρνει σε ένα αποκλειστικό αφιέρωμα το περιοδικό «ΕΑ&Τ».

«Οι επιτυχίες είναι το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας».

«Εμείς προσπαθούμε να μένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας και να εκτελέσουμε τα καθήκοντα μας με επαγγελματισμό, όπως έχουμε ταχθεί να κάνουμε.

Τα θετικά αποτελέσματα λειτουργούν και ως ένα επιπλέον κίνητρο για μας, να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο για τη Μοίρα όσο και για την Πολεμική Αεροπορία γενικότερα».
«Ιδίως σε αυτές τις εποχές που περνάμε όπου το ηθικό των πολιτών είναι σε χαμηλό επίπεδο, εμείς στέλνουμε το μήνυμα της συνεχούς μας παρουσίας. Είμαστε πάντα εδώ, για οτιδήποτε συμβεί...»


fox2magazine.net
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_355.html

Η συνωμοσία του διεθνούς Εβραιοσιωνισμού

Στο φύλλο σας (1474) 450/24.7.2011 διαβάσαμε για το Πρόγραμμα Χάους του κ. Εμμανουήλ Μάνου, που στραγγαλίζει την Εκκλησία. Σαφέστατα, όλα είναι προσχεδιασμένα στα ολέθρια σχέδια του G.A.P., με σατανικό τρόπο από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σημαίνει αποσύνθεση και καταστροφή του πολιτισμού μας, του αφανισμού της Ορθοδοξίας Μας, της Αγίας Εκκλησίας του Χριστού, του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού Γένους.


Για τη συνωμοσία αυτή, η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί την κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (MEDIA), τα οποία μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, διαφημίζουν συνεχώς τον G.A.P. και τον Τουρκότσογλου Ν. Βενιζέλο για την «επιτυχία» τους, αποκρύπτοντας επιμελώς το ξεπούλημα, το διαμελισμό και την καταστροφή της Ιερής Ελλάδος μας.
Ξεπουλούν σε τιμή ευκαιρίας τις ΔΕΚΟ, τις 900 μαρίνες, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, νησιά του Αιγαίου, τον ορυκτό πλούτο μας ακόμη και την Ακρόπολης, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ, έναντι μερικών δισεκατομμυρίων, τα οποία δεν θα επαρκέσουν ούτε για έξι μήνες. Με τα εβραιοσιωνιστικά καρτέλ θα αιχμαλωτίσουν τα μυαλά και τις ψυχές των Ελλήνων. Με την Τρόικα θα μας επιβάλλουν τα ισοπεδωτικά προγράμματα της ΜΕΡΚΕΛ. Αυτή είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η συνωμοσία του διεθνούς Εβραιοσιωνισμού για την επίτευξη διά της Κάρτας του ΠΟΛΙΤΗ της Παγκόσμιας Δικτατορίας, που επιδιώκει:
1) Ο Εθνικός Στρατός μας να γίνει μισθοφορικός (με τη συμμετοχή και άλλων φυλών, όπως Αλβανών, Πακιστανών, Αφρικανών και άλλων λαθρομεταναστών), όχι για να υπερασπίζεται τα σύνορά μας, αλλά για να συμμετέχει στις νεοταξικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, προς καταστολή των ανέργων, των πεινασμένων, των εξαθλιωμένων και αντιδρώντων στη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ». Ήδη ο στρατός μας με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης αποσύρεται από Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη, αφήνοντας τους Έλληνες της μεθορίου απροστάτευτους μπροστά στα ανθελληνικά σχέδια των Τούρκων, Σκοπιανών και Αλβανών.
2) Τα σώματα Ασφαλείας θα τα διαβρώσει με τους λαθρομετανάστες. Κατά χιλιάδες τους προετοιμάζει από τώρα.
3) Θα βγάλει τον Χριστιανισμό από τις καρδιές των Ελλήνων, θα διαλύσει την Ορθοδοξία και οι Εκκλησίες λόγω οικονομικού μαρασμού θα κατεβάσουν ρολά και οι Ιερωνυμικοί, πλην των προεξαρχόντων Ιεραρχών Άνθιμου Θεσσαλονίκης, Σεραφείμ Πειραιώς, Αμβροσίου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και του Ανδρέα Κονίτσης, που με τον Ιερό και Δημοκρατικό τους λόγο αφυπνίζουν τον Ελληνικό Λαό, απολαμβάνουν τον ύπνο του δικαίου.
4) Τον αφανισμό της Εθνικής μας αυτοσυνειδησίας, των Αρχών και ιδανικών της Φυλής μας και όσων μας έχουν παραδώσει οι Πρόγονοί μας. Μετά την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες και τα πιστοποιητικά, αφαιρέθηκαν από τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και οι σχετικοί προσδιορισμοί για τα τέκνα ώστε σύντομα να έχουμε αιμομιξίες…
5) Με τις Αννούλες διά βίου μάθησης καταστρέφει την παιδεία, την Ορθόδοξη αγωγή και γλώσσας, ώστε να έχουμε διεφθαρμένη και αμόρφωτη νεολαία χωρίς Πίστη, κριτική και φιλοσοφική σκέψη, για να γίνουν οι νέες Γενιές της Ελλάδος «πολτός και μάζα» και να χάσουν την ιδιαιτερότητά τους οι Έλληνες, που διά μέσω των αιώνων έδωσαν όλες τις αξίες του πολιτισμού και το ευ ζην στην ανθρωπότητα.
6) Έλεγχο του νου με τα υποσυνείδητα των καναλιών και με τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν, επηρεάζουν τη λειτουργία της νόησης… Προς τούτο ήδη μας ετοιμάζουν τα «έξυπνα τσιπάκια» στην κάρτα του πολίτη, δηλαδή εμφύτευση στους ανθρώπους, ώστε να επέλθει γρήγορα ή δικτατορία της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
7) Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θέλει τους Έλληνες με καθόλου ή μερική απασχόληση, ζητιάνους και φτωχούς. Κατάφεραν ήδη με τη χρεοκοπία το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η ανεργία εκτινάχθηκε στο 20%, σε ακριτικές περιοχές του 50%.
8) Έχει δοθεί οδηγία μέσω της Ε.Ε. οι Έλληνες αγρότες να μειωθούν από το 23% του πληθυσμού που είναι στο 6%, ώστε οι υπόλοιποι μη έχοντας εργασία στην ύπαιθρο, να στριμωχθούν στις τσιμεντουπόλεις και να διεκδικούν ένα πτωχομεροκάματο. Έτσι, οι Έλληνες θα χάσουν τις εστίες τους και τις πηγές τροφοδοσίας τους και θα γίνουν παρίες και δούλοι του ξένου κεφαλαίου.
9) Μαζοποίηση των Ελλήνων μέσα σε ανθυγιεινές πόλεις, όπου σαν τηλεκατευθυνόμενα ρομποτάκια, άβουλα πρόσωπα όντα, να ζουν, όπως θα τους προγραμματίζουν τα όργανα της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης.
10) Το βιολογικό αφανισμό μας ως γένους με την υπογεννητικότητα, την αντισύλληψη και τις εκτρώσεις και με την έλλειψη μέριμνας για τους ήρωες πολύτεκνους και το νεοταξικό κράτος του Τζέφρυ θα φροντίζει μόνον για τους λαθρομετανάστες…
Είναι όλα προσχεδιασμένα με σατανικό τρόπο, ώστε με το πλήθος των Επ. Λαθρομεταναστών, τους οποίους οι Νεοβάρβαροι Σουλτάνοι της Άγκυρας, για τον σύντομο αφανισμό μας, κατά εκατοντάδες χιλιάδες μας τους στέλνουν κάθε χρόνο, μέσω Έβρου και Αιγαίου, όχι μόνον από τα βάθη της Ασίας, αλλά και υπό τον υποσαχάριο Αφρική εισπράττοντες δισεκατομμύρια δολάρια από τους Κοσμοκράτορες που συνιστούν την υπερκυβέρνηση του Πλανήτη μας.

Έλληνες, αντισταθείτε σε όλους τους προδότες, αντισταθείτε στην πνευματική και ηθική παρακμή της κοινωνίας μας και της Πατρίδος μας. Αντισταθείτε στα ολέθρια προγράμματα της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού.
Με τη βοήθεια του Χριστού, με αρετή, φρόνηση, ομόνοια και ανδρεία, ας αγωνιστούμε να σωθεί η Ιερά Ελλάδα μας από τη διαφθορά, διάβρωση, αποστασία, διάλυση, υποδούλωση και καταστροφή.

Ελεύθερη ώρα
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_456.html

Ανέκαθεν ο Σιωνισμός και η Μασονία μας πολεμούσε λυσσαλέα...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

Ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι ήρωες του '21 μπροστά στους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού - Αφορμή και αιτία του παρόντος σημειώματος η αγανάκτησις του Καραϊσκάκη που λίγο πριν εκπνεύσει (πυροβολημένος πισώπλατα) εξέφρασε – με υβριστικό μάλιστα τρόπο – την αγανάκτησί του για τους Τούρκους και τους (συμβούλους τους) Εβραίους που με μύριους τρόπους απεργάζονται, ανέκαθεν τον αφανισμό μας. Λοιπόν: Είναι γνωστή η αξιοθρήνητη «δράσις» των λεγομένων «Εθνοσυνελεύσεων» κατά τον Αγώνα! Στα «Αρχεία της Παλιγγενεσίας» βρίσκει κανείς όλες τις φοβερές και καταπληκτικές λεπτομέρειες της αβελτηρίας, της ανοησίας, του τυφλού πάθους και εθνικής αναξιοπρεπείας και αναξιότητος που τις χαρακτήρισαν!
Αλλά, εκ των υστέρων, είναι προφανής ο σκοπός και η προέλευσις των αθλιοτήτων αυτών… Ο Χουρσήτ, ο Ομέρ Βρυώνης, ο Ιμπραήμ με τους Αιγυπτίους του (με… Γάλλους αξιωματικούς!) εισέβαλαν και λεηλατούσαν την Ελλάδα, πνίγοντας τον Αγώνα και οι κ.κ. κοινοβουλευτικοί… φυλάκιζαν τον μόνο στρατηγό της Πελοποννήσου, τον Κολοκοτρώνη στην Ακροναυπλία, μαζί με τον γιο του, το Γενναίο και… δολοφονούσαν τους στρατηγούς της Ρούμελης Ανδρούτσο και Καραϊσκάκη! Είναι γνωστό πια (όλοι οι ιστορικοί, όπως ο Μαρκεζίνης, ο Δασκαλάκης, ο Φωτιάδης το αναφέρουν) ότι ο Οδυσσεύς Ανδρούτσος δολοφονήθηκε από τον Γκούρα, όχι από… αντιζηλία (όπως θέλουν να μας «διδάξουν» τα άθλια σιωνομασονικά βιβλία των σχολείων «μας») αλλά κατά διαταγήν των κοινοβουλευτικών της «Φραγκιάς» του είδους Μαυροκορδάτου και σία, στους σκοπούς των οποίων είχε βίαια εναντιωθή ο στρατηγός! Οι βρωμερές αυτές, όσο και απόκρυφες σελίδες που αμαυρώνουν κοινοβουλευτικά το 21, μόλις τώρα έχουν αποτολμηθή να ερευνηθούν.
Οσο για τον θάνατο του Καραϊσκάκη, υπάρχει μια ιστορική μελέτη του Φωτιάδη, καταπέλτης, αλλά που… δεν βρίσκεται εύκολα σε εποχές σαν τις δικές μας. Πράγματι, στην «άτυχη» μάχη του Φαλήρου, όπου, μετά τον θάνατο του αρχιστρατήγου Καραϊσκάκη, δεν έμεινε στρατηγικό λάθος που να μη γίνη (!), «στρατηγός» βρέθηκε ο… Αγγλος μασόνος Κόχραν και ναύαρχος ο ομόφυλος και ομοσυνάδελφος Τζώρτζ! Και η πληγή της σφαίρας που σκότωσε τον «Στρατάρχη της Ρούμελης» ήταν στην… πλάτη… Και οι Ελληνες βρέθηκαν, χειροπόδαρα δεμένοι, στα χέρια των Μασόνων και των αφεντάδων τους Σιωνιστών!
Ο σκοπός ήταν προφανής: Ο θάνατος του Ανδρούτσου και ο χαμός του Μάρκου Μπότσαρη, άφησαν μόνο τον Στρατάρχη της Ρούμελης Καραϊσκάκη, σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα. Οι ικανότητές του ήταν πασίγνωστες – ιδίως στους ενδιαφερομένους! – από το εγκώμιο που του είχαν πλέξει Γάλλοι αξιωματικοί και από τις αναφορές του Αγγλου Μασόνου Κόχραν. Πολλές και φοβερές οι «συμπτώσεις» τέλος πάντων.
Αλλά δεν ήταν μόνο στην Ρούμελη η τραγωδία. Στον Μωριά τα ίδια συνέβαιναν. Προφασιζόμενοι… ασέβεια του Κολοκοτρώνη και του γιού του Γενναίου προς το κοινοβούλιο, ο μόνος ικανός να αντιμετωπίση τον Ιμπραήμ και τον τακτικό στρατό του, (που επλαισιώνετο από Γάλλους εξωμότες αξιωματικούς του Ναπολέοντος, διωγμένους από την βασιλική παλινόρθωσι στην Γαλλία), φυλακιζόταν στην Ακροναυπλία!
Τότε, βρέθηκε ο ήρωας Παπαφλέσσας. Κοινοβουλευτικός και ραδιούργος επί χρόνια, αλλά κατά βάθος τίμιος και πατριώτης, είδε την αλήθεια ξαφνικά, σαν επιφοίτησι του Αγίου Πνεύματος. Και χωρίς να ξεχάση να πετάξη κατάμουτρα την αλήθεια στους «εν αμαρτίαις» συναδέλφους του κοινοβουλευτικούς, μάζεψε 600 άνδρες και πήγε να πεθάνη (όπως και οι 300!) μπροστά στον Ιμπραήμ, καθυστερώντας τον δύο ημέρες! Με την θυσία του, έδωσε καιρό στους απλούς χωρικούς να επαναστατήσουν κατά των μασονοσάπιων στο Ναύπλιο. Πανικόβλητοι αυτοί, κατέφυγαν στα… πλοία, υπό την προστασία του «αδελφού» Τζώρτζ, που είχε άνανδρα εγκαταλείψει το φλεγόμενο και ανατινασσόμενο Μεσολόγγι και το ολοκαύτωμα του Καψάλη. Αλλά, μη μπορώντας πια να κάμουν αλλιώς, απελευθέρωσαν τον «Γέρο του Μωριά».
Τότε έγινε ακόμη ένα θαύμα. Μπροστά στον Ιμπραήμ, οι κοτζαμπάσηδες του Μωριά λύγισαν. Βρέθηκε και ένας καθαρός προδότης, με μια μεγάλη «πατριά», ο Νενέκος. Προσκύνησε και αυτό δημιούργησε μιμητές. Αλλά ο Κολοκοτρώνης, με τον μικρό στρατό του κατάλαβε ότι έπρεπε πρώτα να στερεώση τις πλάτες του. Ζήτησε – και πήρε – πλήρεις εξουσίες από την «κυβέρνησι» και τότε έβγαλε την πασίγνωστη κραυγή, που τράνταξε όλη την Ελλάδα: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»! Ολοι οι Νενέκοι πιάστηκαν και παλουκώθηκαν ζωντανοί, τα σπίτια τους εδημεύθησαν και οι γυναίκες τους ατιμάσθηκαν, σταλμένες με την βία στον Ιμπραήμ! Μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι Ελληνες είχαν σταματήσει τους Αιγυπτίους και τα προσκυνήματα. (Αρχεία Παλιγγενεσίας – Ημερολόγιο Μακρυγιάννη). Το «περίεργο» της περιπτώσεως είναι το… όνομα της πατριυάς των προδοτών: Νενέκος. Γιατί το όνομα δεν είναι ελληνικό, αλλά μάλλον εξελληνισμένο εβραϊκό!
Αλλά, παρ’ όλα αυτά, ο Ιμπραήμ ήταν πανίσχυρος. Ο Σιωνισμός φαινόταν ότι θα θριαμβεύση…
Την στιγμή εκείνη, έγινε το «γεγονός» που αλλάζει την Ιστορία: Στην Αγγλία, έπεσε κοινοβουλευτικά ο υποχείριος των Σιωνιστών Πρωθυπουργός Κάσελρη (ακόμη κι αυτοί δεν μπορούν να τα προλαβαίνουν όλα!) και ανέβηκε ο Γλάδστων, φιλέλλην και με την άποψι ότι ήταν καλύτερο η δημιουργία ενός μικρού δορυφόρου στην νευραλγική αυτή περιοχή, συνδυάζοντας, και το ηθικό έρεισμα, που θα του απέφερε τις συμπάθειες όλων των – πολλών πλέον – φιλελληνικών κύκλων.
Η στροφή της Αγγλίας, έγινε πολύ γρήγορα και με πολύ λαϊκό έρεισμα ώστε να είναι εφικτή η Σιωνιστική – Μασονική – αντίδρασις. Επί πλέον, ο Βασιλεύς της Γαλλίας Κάρολος 10ος, ήθελε από καιρό να αποκτήση έρεισμα στην Ελληνική περιοχή, (ισορροπώντας την Αγγλική επιρροή), ενώ η Τσαρική Ρωσία, με τον Καποδίστρια, ευνοούσε φυσικά και την Ελληνική Υπόθεσι και την εξασθένησι της Τουρκίας. Αποτέλεσμα: Η Ανεξαρτησία της Ελλάδος!
Πρέπει εδώ να σημειωθή κι άλλη μια «σύμπτωσις». Στην Ρωσία, υπήρχαν δύο τάσεις μεθόδων, με ένα σκοπό: Τον διαμελισμό της Τουρκίας. Αλλά υπήρχαν δύο μέθοδοι, γιατί υπήρχαν δύο ευνοούμενοι υπουργοί: Ο Καποδίστριας, που ήθελε την ρωσική επέμβασι και ο Νεσελρόντε, που ήθελε – έλεγε – να γίνη αυτό βαθμιαία, χωρίς επέμβασι. Ο πρώτος ήθελε φυσικά την ανεξαρτησία της Ελλάδος, ο δεύτερος δεν την ήθελε με κανένα τρόπο! Και η «σύμπτωσις» ήταν ότι ο Νεσελρόντε ήταν Εβραϊκής καταγωγής. Ο Τσάρος έκλινε τελικά υπέρ του Νεσελρόντε και ο Καποδίστριας παραιτήθηκε κι έφυγε στην Γενεύη. Αλλά η επέμβασις των Αγγλο – Γάλλων (για δικό του σκοπό ο καθένας!) υπεχρέωσε τους Ρώσους να τρέξουν κι αυτοί, για να μην μείνουν απ’ έξω! Και έτσι έγινε το Ναυαρίνο…
Παρ’ όλο το ξαφνικό της εξελίξεως, η επιτυχία αυτή του Ελληνισμού, δεν αποτελούσε ήττα για τον Σιωνισμό – Μασονισμό. Ηταν «μη χείρον – βέλτιστον» και πραγματοποίησις του δεύτερου ενδεχομένου των… εναλλακτικών τους «λύσεων»!
Πράγματι, ο Ελληνισμός περιοριζόταν σε ένα μη βιώσιμο κρατίδιο, εξαθλιωμένο, μακριά από τα ζωτικά κέντρα του και οι πράκτορές του Μασόνοι ήταν παντού στην διοίκησι, ενώ η Αγγλία, με την θυσία του πρώτου της «ειδικού απεσταλμένου» Βύρωνος και την αποφασιστική της επέμβασι, έπαιρνε την κηδεμονία του Ελληνισμού. Οπως την κηδεμονία της Αγγλίας την είχε ο Αγγλοεβραϊσμός…
Δεν μπορεί κανείς να κλείση το κεφάλαιο του ’21, χωρίς να αναφερθή στις περίεργες «συμπτώσεις» των Ελληνικών πολεμικών δανείων: …Οι πολεμικές ανάγκες του Ελληνισμού έπρεπε να καλυφθούν με δάνεια από το εξωτερικό… Ποίοι άλλοι θα εδάνειζαν εκτός από τους Αγγλοεβραίους τραπεζίτες; Η υπόθεσις των δανείων αυτών βρωμάει από την αρχή ως το τέλος.
Οι τραπεζίτες έχουν βέβαια την «καλή συνήθεια» να ζητούν εχέγγυα για τα χρήματα που… δεν είναι δικά τους! Αλλά στην περίπτωσι της Ελλάδος, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο! Οι Σιωνιστές τραπεζίτες ζήτησαν - ούτε πολύ ούτε λίγο – ολόκληρη την Κορινθία, ως… ιδιοκτησία – εγγύησι του «δανείου» τους Περίεργη «σύμπτωσις» να θέλουν την καρδιά του ελευθέρου κράτους σαν… ιδιοκτησία και περίεργα τα ονόματά τους, που θυμίζουν κάτι τελευταίες «συμπτώσεις» στην Κύπρο! Και αυτό μεν δεν έγινε, αλλά πάντως, από την ονομαστική αξία των «δανείων», έφθασαν σε ελληνικά χέρια μόλις το 1/3 και σκόπιμα – πολύ αργά για ουσιαστικά αποτελέσματα, ενώ πληρώθηκαν αργότερα με όλους τους Σιωνιστικούς τόκους τους!
Χαρακτηριστικό άλλωστε παράδειγμα υπήρξε η αγορά του πρώτου τότε ατμοκινήτου πολεμικού «Καρτερία», σιδερένιου, που θα εξεμηδένιζε, μόνο του, εύκολα τον Αιγυπτιακό στόλο, ξύλινο. Το «Καρτερία» άργησε τόσο πολύ – με διάφορες προφάσεις για τα απλήρωτα, λόγω ακριβώς της αργοπορίας των δανειστών! – ώστε έφθασε… μετά το τέλος του Αγώνος!

«Σύμπτωσις» κι αυτό!…Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος 
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_1895.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters