Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ένας Ούγγρος καλλιτέχνης, ο Kohazy Fankadeli Ferenc στέλνει μήνυμα στους Έλληνες μετά την αναγνώριση των Σκοπίων ως Β. Μακεδονία.

«Έλληνες μην λυγίσετε.. θέλουν να πάρουν την ιστορία σας – Έλληνες έχετε χρέος να αγωνισθείτε για την πατρίδα σας»

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (ΖΟΡΜΠΑ) ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΙΜΥΑΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .


Γεώργιος Κοσμόπουλος
ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1806 ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ.

Στις αρχές του 1800, ο επαναστατικός αναβρασμός που επικρατούσε στα Βαλκάνια για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού, αποτελούσε έναν διαρκή πονοκέφαλο στους Τούρκους. Στον ελλαδικό χώρο οι Κλέφτες και Αρματολοί άρχισαν να προετοιμάζουν την Επανάσταση του 1821.

ΦΕΚ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;; ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. 633 ΤΗΣ 29 ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΕΛΙΔΑ 5 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 5€, ΠΟΥ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters