Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Η κυβέρνηση ακυρώνει τον εαυτό της και το ελληνικό κράτος, με στροφή 180 μοιρών στο μεταναστευτικό!

Επισημοποιήθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργου Κουμουτσάκου, η στροφή 180 μοιρών της κυβέρνησης στο ζήτημα του ασύλου των μεταναστών που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας τον Μάρτιο.
Η κυβέρνηση προσπάθησε αρχικά να περάσει «στα κρυφά» αυτή την εξέλιξη, αναφερόμενη μεν στο ότι ξεκινούν πάλι οι διαδικασίες για το άσυλο και δεν ισχύει πέραν του Μαρτίου η αναστολή, χωρίς όμως να

Διαβάστε λοιπόν επιστημονικές τοποθετήσεις


Vasilis Marinis Tasiopoulos
Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ,τι δεν καταλαβαίνετε;; Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί στα σχόλια...
Όσο γνωρίζουμε για την πανδημία covid-19:

1. Δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι σου, αλλά όταν πρέπει να φύγεις, μπορείς να φύγεις.

2. Το να φοράς μάσκα είναι εντελώς άχρηστο, αλλά ίσως είναι καλύτερο να τη φοράς, γιατί μπορείς να προστατευτείς, αλλά ίσως μπλοκάρει τον ιό μόνο προς τα έξω, αλλά ίσως και λίγο προς τα μέσα.

Ιδού ο (άνθρωπος) αυτός συνεργάζεται με 100 εργαστήρια για να κατασκευάζει ιους και να παρασκευάζει εμβόλια (βίντεο)


1)ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 100 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ;


2) ΤΙ ΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ; 

3)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΙΟΥ ;

4) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΗΡΥΓΜΑ ;

Επιζών μοιράζεται με θάρρος συγκινητική ιστορία 15 ετών εμπορίας παιδιών. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ !!!!


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο BILL GATES ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τα χαρτιά σας, παρακαλώ. Δεν έχετε κανένα; 

Πρέπει να επιστρέψετε στο σκοτάδι. 
«Για άλλη μια φορά, σε αυτό το άρθρο, μπαίνουμε στον κόσμο της επίσημης ασυναρτησίας σχετικά με την επιδημία και τον ιό και τις δοκιμές και ούτω καθεξής. Επισημαίουμε τις εσωτερικές αντιφάσεις στην κυβερνητική θέση. 

Τον… αδικήσαμε τον κακομοίρη! – “Εκστρατεία” υπεράσπισης του Μπιλ Γκέιτς: Είναι στόχος σε θεωρίες συνωμοσίας



Ηαρθρογράφος Deepa Seetharaman της Wall Street Journal θέλει να μας πείσει ότι ενώ ο… φουκαράς δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς υπήρξε από καιρό στόχος για διαδικτυακά σενάρια, και μας λέει ότι «οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ενταθεί» εις βάρος του συνιδρυτή της Micrrosoft και… ευεργέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Το [CB] Είναι σε Πανικό, η Οικονομική Κατάρρευση Δεν Συμβαίνει


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας

Ολοι αναφέρονται, στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου Bill Gates γιά τη διάδοση εμβολίων που ‘θα σώσουν την ανθρωπότητα’.
Ομως συχνα πυκνα, φαίνεται να θάβονται, η τουλάχιστον να μην βγαίνουν με ιδιάιτερη θέρμη πληροφορίες για παράξενες επιπτώσεις, εμβολίων .
Εμβολίων που  έχουν προωθηθεί απο το Bill and Melinda Gates Foundation στα πλαίσια της φιλανθρωπίας αυτης.
Τα περιστατικά αυτά αποκτούν ιδιάιτερη σημασία, μετά τον πρόσφατο θόρυβο που έγινε για τον αντιφατικό ρόλο του ΠΟΥ , και τη συστηματική προσπάθεια του ιδρύματος Γκέιτς να προωθήσει εμβόλια, στα πλαίσια της σύγκρουσης των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης με εκείνα εθνικών κρατών για θέματα υγείας και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ που αυτή περιέχει (πχ, το αρθρο του Κων/νου Παπαδόπουλου, δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)
Δύο από αυτές είναι η περίπτωση που θα αναφέρουμε στο άρθρο που ακολουθεί.
Τι έγινε στην Ινδία
Το 2009, αρκετά σχολεία για παιδιά φυλών στην περιφέρεια Khammam της Telangana – τότε μέρος της αδιαίρετης Andhra Pradesh – περιοχής της Ινδίας, έγιναν χώροι για μελέτες παρατήρησης για εμβόλιο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που χορηγήθηκε σε χιλιάδες κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών.
Το πείραμα με το εμβόλιο Gardasil
Το εμβόλιο του ανθρώπινου ιού θηλώματος (HPV) δοθηκε σε τρεις γύρους εκείνο το έτος υπό την επίβλεψη αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας.
Το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Gardasil, που κατασκευάστηκε από τη Merck.
Χορηγήθηκε σε περίπου 16.000 κορίτσια στην περιοχή, πολλά από τα οποία έμειναν σε κρατικούς κρατικούς ξενώνες που προορίζονταν για φοιτητές φυλών.
Μήνες αργότερα, πολλά κορίτσια άρχισαν να αρρωσταίνουν και μέχρι το 2010 πέντε από αυτά πέθαναν.
Το πείραμα με το εμβόλιο Cervarix
Δύο ακόμη θάνατοι αναφέρθηκαν από τη Βαντοδάρα του Γκουτζαράτ, άλλη περιοχή της Ινδίας, όπου περίπου 14.000 παιδιά που φοιτούσαν σε σχολεία που προορίζονταν για παιδιά φυλών εμβολιάστηκαν επίσης με μια άλλη μάρκα εμβολίου HPV, το Cervarix, που κατασκευάστηκε από την GSK. (πρόκειται για την εταιρία, της οποίας ο πρώην διευθυντης ερευνας ευθυνεται στην Αγγλία για το θανατο χιλιάδων Εγγλέζων από τον πρόσφατο κορονοιό, καθώς πρότεινε να μην ληφθούν μετρα προστασιας).
Νωρίτερα την εβδομάδα, ο Associated Press ανέφερε ότι πολλές έφηβες νοσηλεύτηκαν σε μια μικρή πόλη της βόρειας Κολομβίας με συμπτώματα που οι γονείς υποπτεύονται ότι θα μπορούσαν να είναι μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο Gardasil.
Μια μόνιμη επιτροπή για την υγεία και την οικογενειακή ευημερία που διερεύνησε τις παρατυπίες που σχετίζονται με τις μελέτες παρατήρησης στην Ινδία υπέβαλε την έκθεσή της πριν από ένα χρόνο, στις 30 Αυγούστου. Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η συγκατάθεση για τη διεξαγωγή αυτών των μελετών, σε πολλές περιπτώσεις, ελήφθη από τους θαλάμους του ξενώνα, η οποία ήταν κατάφωρη παραβίαση των κανόνων.
Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, οι εντυπώσεις των φτωχών και αναλφάβητων γονέων τους τοποθετήθηκαν δεόντως στη φόρμα συναίνεσης. Τα παιδιά επίσης δεν είχαν ιδέα για τη φύση της νόσου ή το εμβόλιο.
Οι ενδιαφερόμενες αρχές δεν μπορούσαν να προσκομίσουν τα απαραίτητα έντυπα συγκατάθεσης για τα εμβολιασμένα παιδιά σε πολλές περιπτώσεις.
Η επιτροπή ανέφερε ότι «συγκλόνισε βαθιά το γεγονός ότι στην Άντρα Πραντές από τα 9.543 έντυπα [συγκατάθεση], 1.948 έντυπα έχουν εντυπώσεις αντίχειρα, ενώ οι φύλακες του ξενώνα έχουν υπογράψει 2.763 φόρμες.
Στο Γκουτζαράτ, από τις 6.217 φόρμες οι 3.944 έχουν εντυπώσεις αντίχειρα και 5.454 είτε υπογεγραμμένες είτε έφεραν αντίχειρες των κηδεμόνων. Τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός γονέων ή κηδεμόνων είναι αναλφάβητοι και δεν μπορούσαν καν να γράψουν στις τοπικές τους γλώσσες, στο Telugu ή στο Gujarati.

Η απόφαση των δικαστικών αρχών
” Νωρίτερα αυτό το μήνα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τον θάνατο επτά κοριτσιών φυλών στο πλαίσιο των μελετών παρατήρησης, το Ανώτατο Δικαστήριο ζήτησε από τον Γενικό Ελεγκτή Φαρμάκων της Ινδίας (DCGI) και το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας (ICMR) να εξηγήσουν πώς τα δικαιώματα δόθηκαν.
Ο πάγκος των δικαστών της SC Dipak Misra και V Gopala Gowda ζήτησαν από το Κέντρο να παράγει σχετικά αρχεία που αφορούσαν τη χορήγηση άδειας για τη δοκιμή του εμβολίου HPV στην Ινδία.
Το δικαστήριο ζήτησε επίσης από το Κέντρο να το αξιολογήσει για τα μέτρα που έλαβε σχετικά με την έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής.
Πηγη του άρθρου είναι το έγκυρο indiatimes.com (στο άρθρο ‘Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?’)
Photo by CDC on Unsplash


Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς σε «λαϊκό ξεσηκωμό» κατά των πολιτειακών αρχών - «Είστε υπό πολιορκία»!


Σε... λαϊκό ξεσηκωμό, κατά των πολιτειακών αρχών, καλεί τους Αμερικανούς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλλει ορισμένοι κυβερνήτες πολιτειών.

Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει ευθεία αναφορά στην 2η τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος στο οποίο δίνεται το δικαίωμα σε κάθε Αμερικανό να φέρει όπλα.

Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ…ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΑΙΗΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ, ΠΟΥ Ο κ ΤΣΙΟΔΡΑΣ «ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ» (βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σκληρή επίθεση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αφού κατάλαβε και αφού τον πληροφόρησαν οι σύμβουλοι του για το σκοτεινό παιχνίδι του στον εφησυχασμό των ΗΠΑ ενώ ο ιός εξαπλώνονταν, για να μην θίγει η επιχείρηση του Μπιλ Γκαίητς να πουλήσει τα εμβόλια του, που θα γίνονταν απαραίτητα με την ραγδαίοι επιδείνωση της επιδημίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.



Ο χριστιανισμός διέβαλε τους Έλληνες ως ειδωλολάτρες. Η διαβολή αυτή καλλιεργήθηκε τόσο συστηματικά από τους πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας, προεξάρχοντος του παθιασμένου κατά των Ελλήνων και του Ελληνικού πολιτισμού Ιωάννη Χρυσοστόμου και εξακολουθεί να καλλιεργείται, ώστε σήμερα να θεωρείται κάτι το αδιαμφισβήτητο, ακόμη κι από ανθρώπους «πεπαιδευμένους».

"ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!" (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση. Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής. Γι΄αυτό ρήμαξαν την Ελλάδα! Ορκισμένοι εχθροί μας είναι!!! Γεώργιος Παπανδρέου, ή και Γέρος της Δημοκρατίας ήταν εβραίος;

Η Αλήθεια είναι η εξής : Προ 300-350 ετών εβραίος εκ της τότε Παλαιστίνης εγκατεστάθη εις την Ελλάδαν. Και που εγκατεστάθη ; Εις τις Κεχριές!

Απόγονος τούτου, εγκαταλείψας αργότερον τις Κεχριές Κορίνθου, αλλά και το εβραϊκόν του επώνυμον, εγκατεστάθη εις την Πόλιν των Ιωαννίνων, σημαντικόν κέντρον εβραίων και τότε και σήμερον, ως Σταυρόπουλος …

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters