Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Διαβάστε λοιπόν επιστημονικές τοποθετήσεις


Vasilis Marinis Tasiopoulos
Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ,τι δεν καταλαβαίνετε;; Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί στα σχόλια...
Όσο γνωρίζουμε για την πανδημία covid-19:

1. Δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι σου, αλλά όταν πρέπει να φύγεις, μπορείς να φύγεις.

2. Το να φοράς μάσκα είναι εντελώς άχρηστο, αλλά ίσως είναι καλύτερο να τη φοράς, γιατί μπορείς να προστατευτείς, αλλά ίσως μπλοκάρει τον ιό μόνο προς τα έξω, αλλά ίσως και λίγο προς τα μέσα.

3. Τα καταστήματα και οι πάροχοι υπηρεσιών είναι κλειστά, εκτός από αυτά που είναι ανοιχτά.

4. Μην πηγαίνεις στο νοσοκομείο για εξέταση εκτός εάν χρειαστεί να πάς εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τα ιατρεία, να πηγαίνεις εκεί, μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εκτός εάν είσαι πολύ άρρωστος.

5. Ο συγκεκριμένος ιός είναι θανατηφόρος, αλλά όχι και τόσο τρομακτικός, αλλά μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει ακόμη και παγκόσμια καταστροφή.

6. Τα γάντια δεν βοηθούν, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμα.

7. Όλοι μένουμε σπίτι, αλλά είναι σημαντικό να βγούμε στον καθαρό αέρα.

8. Δεν υπάρχει έλλειψη αγαθών στα καταστήματα, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις το βράδυ. Ή το πρωί. Ή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

9. Ο ιός δεν είναι επιβλαβής για τα παιδιά ή για τους νέους, εκτός από εκείνους που αρρωσταίνουν από αυτό.

10. Εάν αρρωστήσεις, μπορεί να έχεις διάφορα συμπτώματα, αλλά μπορεί επίσης να αρρωστήσεις χωρίς συμπτώματα. Μπορεί και να έχεις συμπτώματα χωρίς να αρρωστήσεις.

11. Δεν μπορείς να πας σε ένα εστιατόριο, αλλά μπορείς να παραγγείλεις φαγητό στο σπίτι που μπορεί να έχει παρασκευαστεί από άτομα που δεν φορούσαν μάσκα προσώπου ή γάντια. Ή κανένα. Ή όταν τα φορούσαν, έβηχαν.

12. Ο ιός παραμένει ενεργός σε διαφορετικές επιφάνειες για 2 ώρες. Ή για 3, 4, 6, 18 ώρες. Ή είπαμε ημέρες;

13. Υπολογίζουμε τον αριθμό των θανάτων, ακόμη και το ποσοστό θνησιμότητας, αλλά δεν έχουμε ιδέα με τι να το συγκρίνουμε, επειδή δεν γνωρίζουμε πόσοι αρρώστησαν.

14. Δεν υπάρχει φάρμακο, εκτός από φάρμακα που μπορεί να υπάρχουν ήδη, τα οποία μπορεί να μην είναι επικίνδυνα, φυσικά, μόνο εάν κάποιος δεν παίρνει πολύ.

15. Πρέπει να μείνουμε σπίτι μέχρι να εξαφανιστεί ο ιός. Αλλά αυτός θα εξαφανιστεί μόνο όταν υπάρχει ανοσία της αγέλης. Για αυτό όμως θα πρέπει να συναντηθούμε με άλλους.

και συνεχίζει η κυρία Σοφία Καρελλάκη
Στην Κίνα ο ιός μπαμπούλας κυκλοφορούσε ελεύθερος αλλά μόνο σε μια πόλη ,που μετά από μήνες την απομόνωσαν . 😂😂😂

Νόσησαν μόνο όσοι ήταν στη συγκεκριμένη πόλη ,αλλά δεν νόσησαν οι άλλοι Κινέζοι που πηγαινοέρχονταν από την πόλη αυτή😂😂😂 .

Όλη η υπόλοιπη Κίνα δεν νόσησε ,από κανέναν Κινέζο που είχε επισκεφθεί την συγκεκριμένη πόλη😜😜😜😜😜 .

Νόσησαν αλλά και δεν νόσησαν όλοι οι μη Κινέζοι δλδ ευρώπαιοι που πήγαν στην Κίνα αλλά δεν είχαν επαφή με την συγκεκριμένη πόλη 😂😂😂.

Νόσησαν κάποιοι αλλοδαποί στην Ελλάδα, αλλά δεν νόσησαν όλοι οι υπόλοιποι που ήταν σε στενή επαφή μαζί τους.

Νόσησαν κάποιοι ηλικιωμένοι άνθρωποι ,αλλά .....οι γυναίκες τους ή οι άντρες τους που είχαν στενή επαφή μαζί τους δεν νόσησαν 😉

Νόσησαν πολλά και δημοφιλή άτομα με μεγάλη κοινωνική ζωή, αλλά .....οι στενοί τους φίλοι και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας τους δεν νόσησε 😂

Ο Τσιοδρας κυβερνητικός εκπρόσωπος Υγιείας φωνασκει να μην κυκλοφορούμε ελεύθεροι και να μήν κάνουμε συναθροίσεις μεγάλου βεληνεκούς γιατί μπορεί λέει να νοσησουμε, αλλά πηγαίνει στους φίλους του αλλοδαπούς και έχει στενές επαφές χωρίς γάντια και μάσκα 😵😵😵😵 αλλά τελικά δεν νοσεί 😁😁😁 .

Ο ιός εξαπλώνεται με τις στενές επαφές ή όχι ;;; Ουδείς δύναται να το απαντήσει 😉κι εδώ η επιστήμη σηκώνει να χέρια ψηλά ....οεοοοοο!!!

Οι φόροι , προσβάλλονται από τον ιό ναι η όχι ;;
Το σίγουρο όμως είναι ένα μόνο ...οι μισθοί των βουλευτών όπως και οι ίδιοι οι βουλευτές δεν προσβάλλονται από τον ιό 😉 διότι έχουν βουλευτική ασυλία -ανοσια από τον ιό . 😜 😂😂😂.

Τα έσοδα όμως των απλών ανθρώπων τα κατασπαράζει αυτός ο θανατηφορο ς μπαμπουλοϊός 😉 ενώ τα κέρδη των πλουσίων συνεχώς αυξάνονται 🤑🤑🤑🤑🤑 .

Τελικά το μόνο σίγουρο για αυτόν το ιό είναι ότι εξαπλώθηκε πολύ σύντομα μα πάρα πολύ σύντομα από τα Μ.Μ.Εξαπατησης και το διαδίκτυο 😉 προσβάλλει και σκοτώνει μόνο την νόηση των ανθρώπων και θεραπεία κατά της ΑΝΤΙ -ΝΟΗΣΗΣ δηλαδή θεραπεία κατά της βλακείας δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ΠΟΤΈ . 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

Άντε βρε ... όλα για το καλό μας γίνονται ...έτσι για να χουμε την σωματική μας υγεία 😂😂😂😂😂Γιατί για την πνευματική υγιεία .....;; ούτε λόγος .... βλακεία - ΝΟΗΣΗ 1-0 😜😜😜😜😜
(Από τον Σ.Π.)








https://www.facebook.com/vasilis.m.tasiopoulos

1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Τι λες ;θα κονομηση κάνα ταλαρο ο Μπιλ Γκέιτς , ή θα πεθάνη στην ψάθα ;
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
Τι λες ;θα ΒΓΑΛΗ κάνα ταλαρο ο τσιοδρας από αυτήν την ιστορία , ή θα ΒΓΑΛΗ τα παιδιά του στην ζητιανιά ;
Τι λες ;θα γελάνε τα μουστάκια της Ντόρας με τις ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ή θα εχη πέση σε βαριά περισυλλογή με σύνδρομο μάνιο κατάθλιψης ,που δεν μπορεί να ΣΩΣΗ τους Ελληνες ;
Ο ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΕΣΣΗΣ , ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΟΜΕΛ....
Τι λες ;θα ανάρρωση ο Παπαχελάς από τον κοροναιο ή θα γινη γκραν μάστερ στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ ;
Τι λες ;θα ξαναδούμε τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς ,που ασθένησε από κοροναιο ,η δεν θα τον ξαναδούμε ;
Βασανιστικά ερωτήματα !
Τι λες ;θα τον εκτελέσουν τελικά τον Μπιλ ή θα λουφαρη εκτελέσεως ;
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters