Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Πώς τα Τεστ "εντοπίζουν" κάτι το οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ; Και πως το δήθεν "εμβόλιο"θα καταπολεμήσει κατι ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;;;

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΙΟ...... Να αναλάβει κάποιος ευσυνείδητος γιατρός, δικηγόρος, "η επιστήμονας και να ζητήσει από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ρέκορτ , μια εγγραφή επίσημη διαβεβαίωση η οποία θα διαβεβαιώνει ότι ο "ιος" αυτός ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΊ .

Ζητάμε Οποσδήποτε ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΜΟΝΟΣΗΣ ΤΟΥ "ΙΟΥ".
Να είστε σίγουροι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ για τον λόγο ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-"ΙΟΥ" ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Επεισόδια στον Έβρο για το ΚΥΤ παράνομων μεταναστών: Φυγαδεύτηκε ο υπουργός Νότης Μηταράκης

Εξέγερση πολιτών καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον νομό Έβρου, για την επέκταση και την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων παράνομων μεταναστών στον νομό.

Χιλιάδες Εβρίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της Ορεστιάδας και το πολιόρκησαν ενώ βρισκόταν μέσα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Το Πράσινο Ξέπλυμα. Η απάτη του “Fake Green”

Τα τελευταία χρόνια, πληθαίνουν οι συζητήσεις σχετικά με τις έννοιες της «βιωσιμότητας», της «πράσινης ανάπτυξης» και των «ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».
Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ενωση, με το «Green Deal», έχει θέσει ορισμένους περιβαλλοντικούς στόχους έως το 2050, ταξινομώντας μάλιστα τις επιτρεπόμενες επενδύσεις με βάση ορισμένα περιβαλλοντικά κριτήρια, προκρίνοντας το όριο εκπομπής των 100g CO2/KWh για την παραγωγή ενέργειας, ως το ανώτατο επίπεδο για να χαρακτηριστεί μια επένδυση «πράσινη» και «βιώσιμη».

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ σώζουν παιδιά από ένα σύστημα σήραγγας κάτω από τον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο

Οι δυνάμεις των Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ ανέκτησαν πτώματα, μέρη σώματος και τουλάχιστον 100 παιδιά που σώθηκαν από ένα σύστημα σήραγγας κάτω από τον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, την Παρασκευή. 29 Ιανουαρίου.

QAnon Οδηγός εκκίνησης & Χάρτες σύνδεσης βαθέως κράτους

Όπου πηγαίνουμε ένας πηγαίνουμε όλοι.Το QAnon είναι μια διεθνής συλλογική ομάδα αφυπνισμένων ανώνων, ανυψωμένων όντων, ελαφρών εργαζομένων, αστεριών, δημοσιογράφων πολιτών, ερευνητών, πληροφοριοδότες, αληθινών, ψηφιακών πατριωτών και πολεμιστών πληκτρολογίου που συνεργάζονται για να εκθέσουν το Freemasonic Luciferian Khazarian Zionist Jesuit Illuminati Globalist Deep State Cabal. Μόνο όταν το σκοτάδι τους φανερωθεί, μπορούν να νικηθούν.

Ο συμβολισμός θα είναι η πτώση τους.

Αυτό το άρθρο επιδιώκει να λειτουργήσει ως οδηγός με πόρους που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το ερευνητικό σας ταξίδι.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters