Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

The "Q-Clock" ~ 24 Δεκεμβρίου 2023

Έχει σχεδόν τελειώσει το παιχνίδι. Η λεγόμενη «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες» έχει χάσει διεθνώς. Το μόνο που μένει τώρα είναι να τους τελειώσουμε στα τελευταία προπύργια τους στην Ευρώπη, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πιο ξεκάθαρο σημάδι της ήττας τους ήταν μια ψηφοφορία του ΟΗΕ στις 13 Δεκεμβρίου που ζητούσε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Μόνο 8 χώρες υποστήριξαν την αντίθεση των ΗΠΑ στην κατάπαυση του πυρός. Αυτές ήταν η Αυστρία, η Τσεχία, η Γουατεμάλα, η Λιβερία, η Μικρονησία, το Ναούρου, η Παπούα Νέα Γουινέα και η Παραγουάη. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters