Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).


Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. 
 
Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. 
 
Σκοπός "να ιδιοποιηθούμε" αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. 
 
Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους. 
 
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά  "της Ελλάδος " ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. 
 
Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής που εχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. 
 
Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Χαζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού.  Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθει στην Εθνική . 
 
Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου προς την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων '32, '33, '34, '35 και '36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του '36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής. Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με την ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.

Και τότε αλλά και έως σήμερα ειδικός όρος στο άρθρο 26 του καταστατικού της Εθνικής μόνιμος αντιπρόεδρος με δικαίωμα εκτελεστού (δηλαδή ασκεί διοίκηση) είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Για το αίμα των θυμάτων ποιος θα λογοδοτήσει;;;

ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ !ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

2016-01-30_081028

«Το Σύνταγμα που έχουμε είναι ανελεύθερο, είναι των κατακτητών. Η “ελευθερία” που δίνει το Σύνταγμα είναι η υποταγή στο κεφάλαιο, στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές.

Ο Στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για το σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Εθνους, του τεμαχισμού της Ελλάδος και αρπαγής της περιουσίας της. Ο αξιωματικός δεν διστάζει να αποκαλύψει όσα έχουν σχεδιάσει οι Εβραιοσιωνιστές σε βάρος της Πατρίδος μας, λέγοντας: «Έλληνες ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια».

Στρατηγέ, εδώ και χρόνια έχετε γράψει στα βιβλία σας αυτά που ζούμε σήμερα. Από πού τα γνωρίζατε;

Αϋφαντής: Από το 1980, την επομένη χρονιά της αποστρατείας μου γνώριζα όλα όσα βιώνουμε σήμερα και -όπως είπατε- τα έχω καταγράψει στα βιβλία μου. «Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-’72 στο Λονδίνο από μια Επιτροπή υψηλόβαθμων κοσμοκρατόρων-Σιωνιστών.» Ένας από τους Λόρδους που το εγνώριζαν και που το 1980 βρισκόταν στην Αθήνα, μού ενεπιστεύθη το σχέδιο της Επιτροπής. Γιατί το ενεπιστεύθη σε μένα; Πρέπει να σας θυμίσω ότι είχα κάνει πραξικόπημα να ρίξω τον Παπαδόπουλο και αν δεν με πρόδιδαν δύο αξιωματικοί, θα έριχνα την δικτατορία και δεν θα είχαμε τη συμφορά του Κυπριακού. Έκανα φυλακή 14 μήνες και 7 μέρες, σε πλήρη απομόνωση και προφανώς ο συγκεκριμένος Λόρδος, εκτιμώντας αυτή τη δράση μου, μου εκμυστηρεύτηκε το σχέδιο των Κοσμοκρατόρων.

Πόσο μακρόπνοο ήταν αυτό το σχέδιο και τι περίπου περιελάμβανε;

Αϋφαντής: Ήταν για 90 χρόνια. Πρώτ’ απ’ όλα μου είπε ότι θα αλλάξει το καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση, όπως κι έγινε μετά από 10 χρόνια. Μου είπε για τον εμφύλιο πόλεμο που θα γινόταν στη Γιουγκοσλαβία, θα διαρκούσε 36 μήνες και θα μοιράζονταν τα σύνορα της Γιουγκοσλαβίας ικανοποιώντας περισσότερο τη Γερμανία. Όπως κι έγινε.

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για την Ελλάδα τι σας είπε;

Αϋφαντής: Είχε σχεδιαστεί να τεμαχιστεί αρχικά σε δύο κράτη. Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη, αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα». Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν αίμα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία. Προφανώς το σχέδιό τους θα θελήσουν να το πραγματοποιήσουν.

Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν;

Αϋφαντής: Στο βιβλίο μου «Άνθρωπος και Επιστήμη» το 1998 και αργότερα στο «Αφύπνησις» τα εξηγώ.
Πρώτα απ’ όλα θέλουν να δημιουργήσουν το Κράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την Βουλγαρική Θράκη, την Ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό.

Τι είδους κράτος θα είναι αυτό;

Αϋφαντής: Αυτό θα είναι «το Κράτος που θα διοικεί την Ανθρωπότητα.»

Και από ποιους θα απαρτίζεται; Από Έλληνες και Τούρκους;

Αϋφαντής: Αυτό ήταν και η δική μου απορία. Τότε που ο λόρδος μου εκμυστηρευόταν το σχέδιο της Επιτροπής, η Κων/πολη είχε 9 εκατομμύρια Τούρκους. Σήμερα έχει 15 εκατομμύρια. Μου είπε λοιπόν ο Λόρδος ότι μέσα στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια Αλεβίτες. Αίρεση Μουσουλμάνων είναι αυτή, που αφού τους ονομάσουν χριστιανούς θα τους εξοπλίσουν και θα αρχίσουν να πολεμούν τους Τούρκους. Ενδεχομένως δε να χρειαστεί να φέρουν και ενισχύσεις από τη λεγεώνα των ξένων.
Μοιάζει με φανταστικό σενάριο.

Αϋφαντής: Έτσι νομίζετε. Δεν δημοσίευσα φαντασίες κύριε Βραχιολίδη αλλά πραγματικό Σχέδιο επί χάρτου. Ό,τι έχουν προγραμματίσει για την Ελλάδα, είναι γεγονός. Πρέπει να γνωρίζετε δε ότι και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ανέφερε για το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως! Πριν από ένα ενάμισι χρόνο σε ερώτηση που του έκαναν για το αν περιμένει από την Τουρκική Κυβέρνηση να δώσει άδεια για να λειτουργήσει η Σχολή της Χάλκης, ο Πατριάρχης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα μας την δώσει αλλά την άδεια θα την δώσει το Νέο Κράτος της Κωνσταντινουπόλεως». Μόλις κατάλαβε τι είπε, δαγκώθηκε και άλλαξε κουβέντα.

Για την Ελλάδα τι έχει προγραμματίσει η Επιτροπή;

Αϋφαντής: Ο Λόρδος, μου είπε ότι για την Ελλάδα έχουν σχεδιάσει διαμελισμό της. Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο Κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της Βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το Νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 Νέο κόσμο.

Από πού θα έρθει εισαγόμενος αυτός ο κόσμος;

Αϋφαντής: Το ίδιο ερώτημα έκανα κι εγώ στον λόρδο που μου τα εμπιστεύθηκε. Και μου είπε τα εξής: «Εάν πάς στο Ισραήλ και καθίσεις σ’ ένα δημόσιο χώρο, σ’ ένα τραπέζι κι αρχίσεις να ρωτάς “από πού είσαι εσύ ή εσύ;” , θα βρεθούν μερικοί που θα σου πουν “από τη Θεσσαλονίκη”. Και αν τους ρωτήσεις, “πώς και βρίσκεσαι εδώ κι όχι στη Θεσσαλονίκη;”, οι Ισραηλινοί θα σου απαντήσουν: “Δεν ήρθε ακόμη η ώρα να πάμε, θα πάμε όμως”. Είναι προγραμματισμένα όλα από τους Εβραίους κύριε Βραχιολίδη. Ο κόσμος κοιμάται.


Στο κράτος που θα ονομάζεται «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής» με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, θα υπάγονται και τα Σκόπια;

Αϋφαντής: Βεβαίως.

Δηλαδή αυτά που λένε για «Άνω Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία» δεν ισχύουν;

Αϋφαντής: Όχι, Αυτά είναι μπούρδες για τον κόσμο. Πριν από 8-10 χρόνια είχε δημοσιευτεί από το Πεντάγωνο ένας χάρτης για το ποιο έπρεπε να είναι το κράτος των Σκοπίων. Εκείνος ο χάρτης ήταν η «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής. Είχε τα Σκόπια, την Ελληνική Μακεδονία, ολόκληρη τη Χαλκιδική και ένα κομμάτι της νοτίου Βουλγαρίας.

Για την υπόλοιπη διχοτόμηση της Ελλάδος τι έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες;

Αϋφαντής: Αρχικά στο σχέδιό τους υπήρχε η ένταξη της Βορείου Ηπείρου στην Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι ο σχεδιασμός τους άλλαξε και πάνε να κόψουν κομμάτι από την Ήπειρο να το δώσουν στην Αλβανία. Και αυτό διότι ακριβώς απέναντι, στην Κέρκυρα, κοντά στην Κασσιόπη είναι μια τρομερή βίλα ιδιοκτησίας του Ρότσιλντ. Ο Ρότσιλντ είναι ο επικεφαλής των Σιωνιστών, ο «πάτερ φαμίλια» του κόσμου, 97 ετών σήμερα, είναι αυτός που διοικεί προσωπικά την Βαλκανική και συνεπώς έχει συμφέροντα στην περιοχή.

Η Ελλάδα πόσο ακόμη έχει αποφασιστεί να συρρικνωθεί κύριε Αϋφαντή;

Αϋφαντής: Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο Μεγάλο Ισραήλ. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη. Γι’ αυτό γίνεται ο πόλεμος στη Συρία, για να ενωθεί το Ισραήλ με τη Συρία και το Ιράκ.Και μαζί με την Κρήτη και την Κύπρο, να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ.
Στο Σχέδιό τους έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν πλήρως το Ελληνικό έθνος!
Γι’ αυτό φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες: για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες! Γι’ αυτό έβαλαν το ΠΑΣΟΚ να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια.

Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας υπηρετούν τα Σχέδια των Παγκοσμιοποιητών;

Αϋφαντής: Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, την Πατρίδα μας δεν τη διοίκησε Έλληνας. Το 1843 που υποτίθεται ότι οι Έλληνες κάναμε επανάσταση για να αποκτήσουμε Σύνταγμα, είναι λάθος. Την επανάσταση την οργάνωσαν οι Λόρδοι-Σιωνιστές Εγγλέζοι και αυτοί προετοίμασαν το Σύνταγμα. Οι Έλληνες, απλώς χειροκροτούσαν. Το Σύνταγμα που έχουμε δεν είναι ελεύθερο, είναι των κατακτητών. Ποια ελευθερία δίνει το Σύνταγμα σήμερα; Υποταγή στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές, υποταγή στο κεφάλαιο. Σε όλη αυτή τη διαδρομή από το 1843 υπήρξαν βέβαια εξαιρέσεις πατριωτών Ελλήνων που ανήλθαν την κλίμακα της εξουσίας, αφού όμως προσποιήθηκαν ότι ήταν δικοί τους.

Αναφέρετέ μας έναν τέτοιο Έλληνα.

Αϋφαντής: Ο Μεταξάς, το 1935. Δεν ανέβηκε μόνος του στην εξουσία. Οι Μασόνοι τον ανέβασαν. Ο ίδιος παρίστανε τον Αγγλόφιλο. Όταν όμως ήρθε η ώρα του πολέμου και είδαν ότι ο Μεταξάς αντέδρασε, τον δηλητηρίασαν.

Δεν απαντήσατε όμως στο ερώτημά μου για το εάν οι τελευταίες Ελληνικές κυβερνήσεις υπηρετούν τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών;

Αϋφαντής: Οι Αριστερές κυβερνήσεις από τον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά, κατέστρεψαν την Ελλάδα. Όλοι οι «Αριστεροί» είναι άνθρωποι του Κεφαλαίου. Εάν οι «αριστεροί» και οι εργατοπατέρες δεν ήταν άνθρωποι του κεφαλαίου, δεν θα μπορούσε η σημερινή κυβέρνηση να κάνει αυτά που κάνει. Θυμηθείτε το 2007 και 2008 που έκαψαν όλη την Ελλάδα και την Αθήνα, για να διώξουν τον Καραμανλή και να φέρουν τον Γιωργάκη στην εξουσία. Τότε, έκαψαν 64 ανθρώπους ζωντανούς στην Πελοπόννησο. Σκότωσαν και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Αυτοί, οι «αριστεροί» τον σκότωσαν. Πού είναι όλοι αυτοί σήμερα μαζί με τους κουκουλοφόρους, να κάψουν την Ελλάδα για τα μέτρα που παίρνει σε βάρος της εργατιάς ο Σαμαράς; «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ».

Τον Αλέξη Γρηγορόπουλο τον σκότωσε «αριστερός»;

Αϋφαντής: Ο Κουρουνέας που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Αλέξη ήταν από τα δυνατά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Άλλο, αν το κρύψανε. Εγώ πήγα μέχρι το χωριό του κι έκανα έρευνα. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι το Κεφάλαιο πρώτα ήλεγξε τα Κόμματα της Αντιπολιτεύσως, όλη την Αριστερά δηλαδή αλλά και τη Χρυσή Αυγή και μετά επέλεξε την κυβέρνηση για να επιβάλει τα μέτρα. Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει κόμμα πατριωτικό στην βουλή; Δεν υπάρχει κύριε Βραχιολίδη.

Τι θα έπρεπε να κάνει ένα κόμμα σήμερα για να δείξει τον πατριωτισμό του;

Αϋφαντής: Να ζητήσει να φορολογηθούν οι Εβραίοι. Από το 1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος ήταν Εβραίος, είχε κάνει νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου τις Εβραϊκές κοινότητες. Άρα, από το 1920 μέχρι σήμερα οι Εβραίοι δεν πληρώνουν δεκάρα στο Ελληνικό κράτος. Σε κανένα άλλο κράτος δεν έχει γίνει αυτό παρά μόνο σε μας, τους δούλους. Ποιο κόμμα Ελληνικό βγήκε να ζητήσει να φορολογηθούν οι Εβραίοι; Κανένα! Δεν έπρεπε να βγει το ΚΚΕ ή η Χρυσή Αυγή και να πουν «έχουμε λιώσει τους Έλληνες στη φορολογία ας φορολογήσουμε και τις τεράστιες περιουσίες των Εβραίων»; Δεν τολμάει όμως κανείς βουλευτής κανενός κόμματος να ζητήσει την φορολόγηση των Εβραίων.

Έχουμε προκαλέσει επανειλημμένες φορές τον Φώτη Κουβέλη να απαντήσει εάν έχει εντάξει στο ΚΙΣ 80 ακίνητα ιδιοκτησίας του, για τα οποία δεν φορολογείται. Δεν απαντά όμως. Εσείς κύριε Αϋφαντή γνωρίζετε κάτι γι’ αυτό;

Αϋφαντής: Ο κ. Κουβέλης έχει πολύ λιγότερα από 80 ακίνητα στην ιδιοκτησία του. Έβαλε όμως στο ΚΙΣ των συγγενών και των φίλων του, ώστε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του κ. Κουβέλη δεν πληρώνουν φόρο στο Ελληνικό κράτος! Γι’ αυτό κ. Κουβέλης έφυγε από την κυβέρνηση. Διότι με ανοιχτή επιστολή μου το έθετα αυτό το ζήτημα και τον προκαλούσα. Οπότε έφυγε από την κυβέρνηση για να μην τον παίρνουν άλλο τα σκάγια.

Ο κ. Κουβέλης όμως έφυγε από την κυβέρνηση και για έναν ακόμη λόγο: διότι δεν πέρασε ο αντιρατσιστικός νόμος για τον οποίο κατέβαλε έντονες προσπάθειες, για λογαριασμό των Εβραίων.

Αϋφαντής: Βεβαίως. Το άρθρο 3 του αντιρατσιστικού νόμου είναι αντίγραφο του νόμου του Γάλλου Κεϊνσώ εξαιτίας του οποίου βάλανε φυλακή τον Εβραίο Καρωτί επειδή τόλμησε να πει ότι δεν θυσιάστηκαν 6 εκατομμύρια Εβραίοι από τον Χίτλερ στο Άουσβιτς. Και είναι αλήθεια. Οι θυσιασθέντες Εβραίοι ήταν 450 – 500 χιλιάδες. Αυτόν τον αντιρατσιστικό νόμο θέλανε να περάσουν από την Βουλή.

Αντέδρασε όμως έντονα η Χρυσή Αυγή. Έγιναν και επεισόδια μέσα στη Βουλή.

Αϋφαντής: Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Και οι αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής λειτούργησαν ως «πουρίμ», ως άλλοθι για να περάσουν από τη Βουλή τον αντιρατσιστικό νόμο που είναι υπέρ των αλλοδαπών και παράλληλα φίμωση για τον Ελληνικό λαό. Το θέμα του αντιρατσιστικού νόμου έθεσα με την ανοιχτή επιστολή μου στον κ. Κουβέλη και του είπα: «εάν τον ψηφίσετε, θα βάλετε στη φυλακή την Ρεπούση η οποία αμφισβήτησε τις θυσίες των Ελλήνων στη Σμύρνη και στο Ζάλογγο;». Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Κουβέλης από την κυβέρνηση.

Είναι προδότης ο Σαμαράς με όσα κάνει σε βάρος του λαού; Ψηφίστηκε για να «αποκεφαλίζει» κατά χιλιάδες τους εργαζόμενους;

Αϋφαντής: Δεν ξέρω αν είναι προδότης γιατί πρώτα δεν ξέρω αν είναι Έλληνας!

Αμφισβητείτε την Ελληνικότητα του Σαμαρά; Η Πηνελόπη Δέλτα η γιαγιά του αυτοκτόνησε μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα.

Αϋφαντής: Κατ’ αρχήν η Πηνελόπη Δέλτα ήταν Εβραία, δεν ήταν Ελληνίδα. Κι από ‘κει έχει… Ελληνικό αίμα κι ο Σαμαράς. Γιατί όμως ήταν τόσο ένθερμος Ελληνίδα; Τα παιδιά όταν μεγαλώνουν δημιουργούν δικό τους κόσμο. Η Πηνελόπη Δέλτα μεγάλωσε στην Ελλάδα, εθαύμασε τον Λαό αυτό και τον υπηρέτησε. Εάν ζούσε όμως κι επήγαινε να πιάσει καμιά θεσούλα, το κατεστημένο δεν θα της έδινε καμία. Διότι το κατεστημένο, τους Εβραίους εκείνους που δεν το υπηρετούν αλλά υπηρετούν τον Ελληνικό λαό, τους βάζουν στην άκρη.

Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη



http://olastifora.gr/archives/23540

Στα Αρχ@@@ια του Έχει Γραμμένους τους Έλληνες ο Τσίπρας… Στο Λονδίνο για να Σώσει τους Αγαπημένους του Λαθρομεταναστες


ΣΥΡΙΖΑ… Η Τρομακτική Πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ… Μοναδικός Στόχος η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδας

Όχι πως πέφτουμε από τα σύννεφα, αλλά είναι το λιγότερο προκλητικό την ημέρα που οι Έλληνες απεργούν κόντρα στο νέο Ασφαλιστικό, το οποίο καταστρέφει ότι έχει απομείνει όρθιο, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας να βρίσκεται στο Λονδίνο για να δώσει μάχη για τους αγαπημένους τους Λαθρομετανάστες….

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα στη χώρα από το Λονδίνο όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ προκειμένου να λάβει μέρος στη διεθνή Διάσκεψη Δωρητών «Supporting Syria and the Region».

Στη διάσκεψη αναμένεται να συζητηθούν όλες οι κρίσιμες πτυχές του συριακού δράματος και φυσικά το προσφυγικό, με τη χώρα μας να βρίσκεται στο επίκεντρο των προσφυγικών ροών και αντιμέτωπη με ισχυρές πιέσεις προκειμένου να φυλάξει καλύτερα τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε..

Πουθενά τα προβλήματα των Ελλήνων Πολιτών… Ο Πρωθυπουργός καίγεται να σώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους απανταχού Λάθρο…

Στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, η συμμετοχή της Ελλάδας στη Διάσκεψη θεωρείται ότι «θα αναδείξει και θα επιβεβαιώσει τον κεντρικό ρόλο που έχουμε κατακτήσει, όχι μόνο στο επιχειρησιακό, αλλά και στο πολιτικό σκέλος» της διαχείρισης του προσφυγικού. Τουλάχιστον αυτό, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως η χώρα μας βρίσκεται στις συμπληγάδες μιας απρόθυμης ΕΕ να εφαρμόσει τις αποφάσεις για ποσοστώσεις στη μετεγκατάσταση προσφύγων και μιας απρόθυμης Άγκυρας να ελέγξει τις προσφυγικές ροές.

Κεντρικό επιχείρημα και βασική θέση της ελληνικής κυβέρνησης στη συζήτηση για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών είναι ότι, συνεπής στις υποχρεώσεις της, έχει δρομολογήσει ήδη την ολοκλήρωση των δεσμεύσεών της με επιταχυνόμενους ρυθμούς και ότι έως την επόμενη Σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών θα έχει υλοποιήσει αυτές τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Ταυτόχρονα με αυτή τη θέση επισημαίνει ότι από την πλευρά τους και οι εταίροι θα πρέπει να υλοποιήσουν και το δικό τους κομμάτι (τεχνική βοήθεια, επιτάχυνση της μετεγκατάστασης, ενεργοποίηση των συμφωνιών με την Τουρκία).

Ο Τσίπρας φρόντισε πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο έσπευσε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Τρίτης να στείλει μήνυμα τόσο προς το εσωτερικό του κόμματός του όσο και προς την αντιπολίτευση

ότι «η κυβέρνηση πήρε τρεις φορές, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό» και ότι ο ελληνικός λαός είναι εκείνος «που μας έδωσε καθαρή εντολή να υλοποιήσουμε τη συμφωνία κρατώντας απαρέγκλιτα τις κόκκινες γραμμές που αφορούν τη προστασία των αδύναμων, την προστασία των πολλών».

Ποιες Κόκκινες γραμμές, ποια προστασία άραγε; Ο Πρωθυπουργός κοροϊδεύει ασύστολα… Τους Έλληνες τους Ρίχνει στην Πυρά… Για τους «καημένους μετανάστες», που αποδεδειγμένα στο σύνολο τους είναι μουσουλμάνοι εισβολείς που θέλουν να επιβάλουν το Ισλάμ στην Ελλάδα, τρέχει να βρει λύσεις…



https://hellasforce.com/

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!Τρομακτικό βαλλιστικό ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ σε αεροπορική βάση στην Υεμένη!!!ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ!!![ΒΙΝΤΕΟ]

Τρομακτικό βαλλιστικό κτύπημα σε Αμερικανούς μισθοφόρους και Σαουδαράβες σε βάση στην Υεμένη - Εκατοντάδες νεκροί!

Πριν από μερικές ώρες βαλλιστικός πύραυλος έπληξε την αεροπορική βάση “Αλ Αναντ” στην Υεμένη σκοτώνοντας εκατοντάδες μέλη της εταιρείας Blackwater εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι Αμερικανοί, αλλά και Σαουδάραβες στρατιωτικούς. Ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από αντάρτες της Υεμένης και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για Scud-B.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πώς καταστράφηκαν επίσης ολοσχερώς τόσο επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache όσο και μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter Typhoon. Πρόκειται για ελικόπτερα και αεροσκάφη που διατηρούσε στη βάση η Σαουδική Αραβία και η καταστροφή τους αποδεικνύει και το τρομακτικό μέγεθος του χτυπήματος με τον βαλλιστικό πύραυλο.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο που ακολουθεί οι νεκροί είναι τουλάχιστον 200, αν και αναφέρονται σε εκατοντάδες και ανάμεσα σε αυτούς είναι πολλά μέλη της εταιρείας Blackwater που χρησιμοποιούν συνήθως οι ΗΠΑ για να φέρουν σε πέρας “επικίνδυνες αποστολές” χωρίς να φαίνεται επισήμως η εμπλοκή τους. Φαίνεται όμως και στην Υεμένη, όπως και την Ουκρανία το πληρώνουν ακριβά.

Ο διοικητής των Αμερικανών Νίκολας Πετρέους φέρεται να είναι μεταξύ των νεκρών, όπως επίσης και πολλοί Σαουδάραβες στρατιωτικοί που βρίσκονταν τη στιγμή εκείνη εντός της αεροπορικής βάσης.

Η επίθεση έγινε από αντάρτες της Υεμένης. Ήταν όπως εκτιμάται στοχευμένη και προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις σε μία βάση που κανείς δεν ανέμενε πώς θα εκδηλωθεί ένα τόσο σφοδρό χτύπημα. Αυτό προμηνύει πάντως γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή και ένα ακόμη μέτωπο μετά την Συρία που βράζει επίσης και τους τσαμπουκάδες των Τούρκων απέναντι στη Ρωσία.

Ολόκληρη η περιοχή λοιπόν μυρίζει μπαρούτι και οι ένοπλες συγκρούσεις δείχνουν να γενικεύονται, αλλά και να αναβαθμίζονται αφού χρησιμοποιούνται πλέον βαλλιστικοί πύραυλοι. Πρόκειται σαφώς για μία σύγκρουση μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και του Ιράν. 
 
 
 
http://www.diversa-press.com/2016/02/blog-post_30.html

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 
 
 
Είναι σοκαριστικό από τηλεοράσεως να δηλώνει δημοσιογράφος του υποτιθέμενου μεγέθους και κύρους κ. Χατζηνικολάου ο οποίος συλλαμβάνεται ψευδόμενος να ισχυρίζεται ότι παρακολούθησε την όλη υπόθεση της δίκης Αρτέμη Σώρρα και Δρ. Λαμπράκη. Χωρίς εντροπή και εν γνώση του να ψεύδεται ότι η όλη διαδικασία αφορούσε μόνο δημοσιεύματα.
5,5 ώρες δίκη κ. Χατζηνικολάου δεν χρειαζόταν να εξεταστεί η υπόθεση δημοσιευμάτων. Εμείς που ήμασταν παρόντες στη δίκη ακούσαμε με τα δικά μας αυτιά ότι η όλη υπόθεση αφορούσε τα $650 δις και μόνον αυτά.
Ακούσαμε μάρτυρες υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα να καταθέτουν ότι τα χρεόγραφα των $600 δις είναι γνήσια, είναι πραγματικά και έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος πριν ο κηδεμόνας αυτών τα παραλάβει και κατατεθούν σε λογαριασμό στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Και το σπουδαιότερο άμεσα ρευστοποιήσιμα.  http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/
Μα είναι δυνατόν να καταδέχεσαι κ. Χατζηνικολάου να λες τόσα ψέματα όταν εσύ ο ίδιος σε άλλες περιπτώσεις αναγκάστηκες να υπερασπίσεις εαυτόν όταν ο κ. Τζοχατζόπουλος σε είχε μηνύσει για όσα πολύ σωστά του καταλόγιζες; Πως εμπιστεύεσαι τώρα το Υπ. Οικονομικών;
Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα στις συνειδήσεις των Ελλήνων και έχεις θρυμματίσει το όποιο κύρος δημοσιογραφικό είχες κτίσει τα τελευταία χρόνια.
Κύριε Χατζηνικολάου δεν σε εμπιστευόμαστε πλέον.
Ταυτόχρονα ψεύδεται και το Υπ. Οικονομικών όταν ισχυρίζεται στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση στις 4/10/2012 ότι δεν υπάρχει καν προσφορά Σώρρα.
http://tiny.cc/qh4eax
(Η ανακοίνωση έχει διαγραφεί, λίγους μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου στις 28/6/2013.)


Ανακοίνωση Υπ. Οικ. για τα 600ΔΙΣ στις 4/10/2012
Η προσφορά κατατέθηκε, πρωτοκολλήθηκε και κοινοποιήθηκε επιπλέον στους τριακόσιους της Βουλής. Ίσως σου διέφυγε το γεγονός ότι ίδιο Υπουργείο ανασκεύασε με επιστολή του προς τον κύριο Αρτέμη Σώρρα 3/11/2012 δια της οποίας του γνωστοποιεί ότι παρέπεμψε το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες προς εξέταση…
Εντωμεταξύ ο κ. Σώρρας κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία με ημερομηνία 22/10/2012 (PDF αρχείο)


Εξώδικη διαμαρτυρία προς Ελληνική Κυβέρνηση και Υπ. Οικονομικών με ημερομηνία 22/10/2012
και για τον λόγο αυτό αναγκάστηκε το Υπουργείο να αποκαταστήσει την αλήθεια και να παραδεχτεί επίσημα πλέον ότι παρέλαβε την πρόταση.



(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Αλλά εσύ πως βάζεις λόγια στο στόμα του Υπουργού ότι δήθεν τα ομόλογα ελέγχθηκαν και δεν υπάρχουν τα λεφτά; Δηλαδή παρουσιάζεσαι ακόμα ότι κατέχεις λεπτομέρειες που δεν κατέχει καν το Υπουργείο;
Μα αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου να γίνετε δηλαδή συνήγορος του Υπ. Οικονομικών με κατασκευασμένες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο;
Πουθενά και ουδέποτε το Υπ. Οικονομικών και σε καμία περίπτωση δεν ανακοίνωσε ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν. Τουναντίον ο κ. Σώρρας επανειλημμένα ζητά να κάνουν έλεγχο και αρνούνται να το πράξουν.
Για τούτο ευρίσκονται εγκαλούμενοι οι 300 Βουλευτές συν δυο (Στουρνάρας και Παπούλιας) από τον κ. Αρτέμη Σώρρα για προδοσία, απιστία και παράβαση καθήκοντος.
Σχετικά δείτε εδώ:
Εξώδικο προς Τράπεζα της Ελλάδος
http://www.enikos.gr/data/files/d5ccb2def9cc6c5d2e85ae9b3de229c8.pdf



https://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/10/xatzinikolaou/

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( 353.922,85 ΕΥΡΩ ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ( 270.731,20 ΕΥΡΩ );;;

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Χρήστος Μαυρίδης


ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 




http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/02/blog-post_3.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
100.000.000 ΝΕΚΡΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ | ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 
 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΕΡΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΩΝ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΚΛΑΒΩΝ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΔΟΓΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΕΕΕ;;;; ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ (ΙΝ ΔΙΑ ΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΙΝ ΔΙΑ ΝΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ;;) ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΕΕ;;;

ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΒΕΒΥΛΩΣΕΤΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΝ ΔΙΑ ΝΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΙΝ ΔΙΑ ΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ;;

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ 19 .000 .000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ;

ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ 1700 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΡΩΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1700) ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ;

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΩΝ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ;

ΤΗΝ ΓΕΓΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ 'Η ΔΟΓΜΑΤΑ 'Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΚΤΗΝΗ, ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΑΤΕ, ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΙΑΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΨΑΤΕ, ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΕΒΥΛΩΣΑΤΕ, ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ; ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΡΧΕΣΤΕ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!
 
 
http://www.esyneapolews.blogspot.gr/2016/02/blog-post_12.html

ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;;; ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!



Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ & ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
9 ιστοσελίδες για δουλειά στο εξωτερικό με προσόν την ελληνική γλώσσα !!!
 Μιλάτε ελληνικά ;;; Προσλαμβάνεστε !!!

Αυτό θα μπορούσε να είναι το κείμενο της αγγελίας πολλών διεθνών εταιρειών, οι οποίες αναζητούν υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών βαθμίδων, με γνώμονα τη γνώση της ελληνικής γλώσσας.


Εταιρείες, αλλά και ιδιώτες του εξωτερικού, αναζητούν να προσλάβουν Έλληνες γιατρούς, μηχανικούς, προγραμματιστές, αναλυτές, στελέχη εξυπηρέτησης πελατών και άτομα για τη φροντίδα παιδιών και ηλικιωμένων. 
Βασική προϋπόθεση για όλες τις θέσεις είναι η γνώση ελληνικών και η κατοχή των εκάστοτε τυπικών προσόντων.

Γιατί ο Λεωνίδας είπε «μολών λαβέ» και όχι απλώς… «ελθών λαβέ»;

http://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2015/08/molonlave.jpg 
Υπάρχουν τόσα πράγματα στην ελληνική γλώσσα που δεν τα μαθαίνουμε, δεν μας τα μαθαίνουν και ούτε πρόκειται να μας τα μάθουν ποτέ. Δεν είναι τυχαίο που τα σχολεία μας διδάσκουν μία στείρα γνώση.
Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σας να παρακολουθήσετε ολόκληρο το video και να μάθετε άλλα τόσα.
Για το επίμαχο θέμα δείτε και σκούστε στο παρακάτω video από το 27:40 μέχρι και το 29:30




http://www.diadrastika.com/2015/08/giati-o-leonidas-eipe-molon-lave-kai-oxi-elthon-lave.html

Αγιόκλημα!!! Το καταπληκτικό φαρμακευτικό φυτό που μπορεί να υπάρχει ακόμα και στην αυλή σας

Ποιό είναι το καταπληκτικό, όμως άγνωστο, φαρμακευτικό φυτό που μπορεί να υπάρχει ακόμα και στην αυλή σας; Αγιόκλημα!!! 
Αγιόκλημα: Μία θεραπεία με γλυκό άρωμα που ηρεμεί φλεγμονές, μολύνσεις και μεταδοτικές ασθένειες.
Εάν έχετε ένα αγιόκλημα να ανθίζει στον κήπο σας τότε ένα καταπληκτικό φαρμακευτικό φυτό υπάρχει δίπλα σας. Ένα από τα πιο σημαντικά βότανα στην παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, αυτή η εύθραυστη ομορφιά, είναι κάτι παραπάνω από "ένας κισσός". Τα λουλούδια έχουν αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακρηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.


"Η εχινάκεια της κινέζικης ιατρικής"
Το αγιόκλημα Θεωρείται ένα αποτελεσματικό τονωτικό για την καρδιά και χρησιμοποιείται ως θεραπεία για ένα ευρύ φάσμα καρδιακών διαταραχών. Το φυτό πραγματεύεται επίσης παθήσεις του δέρματος και του ήπατος, το άσθμα, την αρθρίτιδα και τους διογκωμένους αδένες.
Παρόμοια με τον ξάδελφό του 
σαμπούκο (elderberry), το αγιόκλημα είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό και αντιικό - τόσο πολύ έτσι ώστε να είναι θεωρείται η "εχινάτσεα της κινεζικής ιατρικής" του Michael Tierra, CA, ND, OMD.

Τα λουλούδια χρησιμοποιούνται για λοιμώξεις και για φλεγμονές και έχουν βρεθεί να είναι αποτελεσματικά κατά των: Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus και Streptococcus pneumoniae.

Στην ανατολική Ασία, το αγιόκλημα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της δυσεντερίας, την επιπεφυκίτιδα, την φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος και των οργάνων αναπαραγωγής, ακόμα για πυρετούς, κρυολογήματα και γρίπη.
Τα εκχυλίσματα από τα λουλούδια είναι χρήσιμα για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη θεραπεία της φυματίωσης. Εξωτερικά, το εκχύλισμα από αγιόκλημα μπορεί να ανακουφίσει ρευματισμούς, πληγές, όγκους, ψώρα, φουσκάλες και οιδήματα.


Πως να το χρησιμοποιήσετε
Πρώτα από όλα είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ποιο είδος αγιόκλημα είναι ασφαλές για κατανάλωση. Οι περισσότερες Ευρωπαϊκές ποικιλίες είναι συνήθως τοξικές. Ωστόσο το Ιαπωνικό αγιόκλημα είναι το πιο φαγώσιμο διαδεδομένο είδος παντού.

Το Eat The Weeds παρέχει παραπάνω παραδείγματα για τα είδη που είναι κατάλληλα για κατανάλωση:
"L. affinis, flowers and fruit; L. angustifolia, fruit; L. caprifolium
fruit, flowers to flavor tea; L. chrysantha, fruit; L. ciliosa, fruit, nectar; L. hispidula, fruit; L. involucrata, fruit; L. kamtchatica, fruit; L. Japonica, boiled leaves, nectar; L. periclymenum, nectar; L. utahensis, fruit; L. villosa, fruit; L. villosa solonis, fruit."

Όπως επεξηγείτε στο Acupuncture Today, η τυπική δόση από λουλούδια αγιοκλήματος είναι μεταξύ 6 και 15 γραμμάρια, σε εκχύλισμα, εξαρτώμενο από την περίπτωση της θεραπείας. Μεγαλύτερες δόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξωτερική χρήση στο δέρμα. Για σιρόπι με λουλούδια από αγιόκλημα, τοποθετήστε 1.800 γραμμάρια φρέσκια πέταλα σε 1 λίτρο νερό που βράζει. Κλείστε το δοχείο και αφήστε το για έγχυση για 12 ώρες. Σουρώστε και προσθέστε 1.800 γραμμάρια οργανικής ζάχαρης. Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει σιρόπι, ανακατεύοντας κάθε τόσο. Η δοσολογία είναι μία κουταλιά σιροπιού καθημερινά.


Εάν δεν έχετε φρέσκο αγιόκλημα, μπορείτε να βρείτε αποξηραμένο στην αγορά από διάφορους προμηθευτές.
 
Προσοχή πρέπει να ληφθεί όταν όταν καταναλώνουμε φύλλα ή στελέχη, λόγου το ότι περιέχουν σαπωνίνες που μπορεί να είναι επικίνδυνες σε υψηλές δόσεις. Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις με τα λουλούδια του αγιοκλήματος, αλλά είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία γιατρό πριν το χρησιμοποιήσετε.
Προφυλάξεις Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη

 
Πηγές σε αυτό το άρθρο: Tierra, Michael, and David Frawley. Planetary Herbology: An Integration of Western Herbs into the Traditional Chinese and Ayurvedic Systems. Twin Lakes, WI: Lotus, 1992. Print. http://www.acupuncturetoday.com, http://medicinalherbinfo.org, http://bearmedicineherbals.com, http://www.altnature.com, http://www.eattheweeds.com, http://science.naturalnews.com - See more at: http://www.ftiaxno.gr/2014/06/agioklima-ena-agnosto-votano.html#sthash.RlYKQDRh.dpuf / ftiaxno.gr

http://kalamatanews.blogy.gr/post/1696-poio-einai-to-katapliktiko-omos-agnosto-farmakeytiko-fyto-poy-mporei-na-yparxei-akoma-kai-stin-ayli-sas-agioklima

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ zougla.gr 4/2/2900 (βίντεο)



………………………………………

4/2/2900 O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!( Βίντεο)

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/ ΕΚΤΑΚΤΗ ANAKOIΝΩΣΗ :HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ!!!(Βίντεο)

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4/2/2900/ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥΣ !

………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=20545

100.000.000 Νεκροί | Το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα στην ιστορία.

The genocide of Indians-3
Το μεγαλύτερο ανθρώπινο ολοκαύτωμα δεν έχει βρει ακόμα στην ιστορία και τη συλλογική μνήμη το μέγεθος που αναλογεί στα περισσότερα από 100.000.000 θύματα Ινδιάνους που σφαγιάστηκαν από τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες και τους αποίκους της Αμερικανικής ηπείρου. Οι διπλάσιοι από όλους τους νεκρούς του τελευταίου παγκόσμιου πόλεμου, στρατιώτες κι άμαχους μαζί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία της πολιτισμένης δύσης, της επέκτασης των αγορών της, της κερδοφορίας της και στο όνομα της Χριστιανικής της θρησκείας και της εκκλησίας που ευλόγησε τις σφαγές των «απίστων» και μοιράστηκε μέρος της λείας.

Συνολικά από τα πρώτα χρόνια της «ανακάλυψης» της Αμερικής, μέχρι και το τέλος του 19ου αιώνα, πάνω από 80.000.000 Ιθαγενείς εξοντώθηκαν. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των Ιθαγενών στην Βόρεια Αμερική το 1919 έφτανε τους 400.000, μόλις… 18 με 19 εκατομμύρια λιγότεροι σε σύγκριση με το 1492, όπως αναφέρει το Ethical Canons and Scientific Inquiry (Genocide of Native Americans). Ο David Stannard στο βιβλίο του, American Holocaust, (1992, σ. 74-75, s.151), κάνει λόγο για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που εξοντώθηκαν συνολικά, μεταξύ αυτών γύρω στα 18 εκατομμύρια σε περιοχές του Βόρειου Μεξικού, ενώ οι θάνατοι που συνδέονται με το εμπόριο δουλείας Ιθαγενών υπολογίζονται στα 28 εκατομμύρια. Όπως όλα δείχνουν, οι ιθαγενείς πλήρωσαν πολύ ακριβά τα προνόμια που είχαν να κατοικούν σε πλούσια εδάφη.
The-genocide-of-Indians-2
Κατά τους σύγχρονους μελετητές Ντ. Ριμπέιρο, Φ. Ντόμπινς, Π. Τόμσον κ.ά., Αζτέκοι, Ίνκας και Μάγια υπολογίζονται συνολικά ανάμεσα σε εβδομήντα και ενενήντα εκατομμύρια άτομα, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι κονκισταδόρες. Ενάμισι αιώνα αργότερα, δεν απέμεναν απ’ αυτούς παρά μόνο τριάμισι εκατομμύρια! Σύμφωνα με τον Τζ. Κόντερ, μόνο στα ορυχεία του Ποτοζί, απ’ όπου εξόρυξαν οι Ισπανοί 45 χιλιάδες τόνους καθαρού ασημιού, πέθαναν οχτώ εκατομμύρια Ινδιάνοι! Σχεδόν τέσσερις αιώνες κράτησε αυτό το μαρτύριο! Επειδή, δε, οι Ινδιάνοι εξολοθρεύτηκαν μέσα σε λίγες δεκαετίες, 

αντικαταστάθηκαν με εκατομμύρια σκλάβους που μετέφεραν οι Ευρωπαίοι στην Αμερική από την Αφρική. Πάνω από εκατό εκατομμύρια Ινδιάνοι της Αμερικής και Αφρικανοί εξοντώθηκαν σαν αναλώσιμα ζώα για να πλουτίσουν οι Ευρωπαίοι και να αναπτύξουν τις βιομηχανίες και τον Καπιταλισμό.

Με την εγκατάσταση των λευκών στην αμερικανική ήπειρο, οι Ινδιάνοι κατηγορούνται από την Εκκλησία ως ασκητές μαγείας και φανατικοί ειδωλολάτρες. Όμως και αυτό ήταν ένα άλλοθι για την απαίδευτη τότε κοινωνία της Ευρώπης, που η μεγάλη και τυφλή πίστη στα λόγια της Εκκλησίας και κυρίως ο πουριτανισμός και το δόγμα του «πίστευε και μη ερεύνα» έκανε τον απαίδευτο λαό της Αμερικής να καταδιώξει τους Ινδιάνους σαν δαίμονες.

Στο παρακάτω βίντεο, ο φωτογράφος Άαρον Χιούι, εστιάζει την προσοχή του σε μια από τις φυλές των ιθαγενών τής Βορείου Αμερικής που ονομάζεται Λακότα. Στην ομιλία που έδωσε το 2010, αναφέρει πως η φυλή αυτή συρρικνώθηκε και ουσιαστικά φυλακίστηκε σε καταυλισμούς/στρατόπεδα συγκέντρωσης.




The genocide of Indians-4
Βαρθολομαίος ντε λας Κάζας
Χριστιανοί εξοντώνουν τους Ινδιάνους για χρυσάφι
Του Στέλιου Ελληνιάδη /Δρόμος της αριστεράς
«Η ανακάλυψη των στρωμάτων χρυσού και αργύρου στην Αμερική, η σταυροφορία εξόντωσης, υποδούλωσης και ενταφιασμού μέσα στα ορυχεία του ντόπιου πληθυσμού, η απαρχή της κατάκτησης και η λεηλασία των ανατολικών Ινδιών, η μεταμόρφωση της αφρικανικής ηπείρου σε πεδίο κυνηγιού σκλάβων, είναι κι αυτά γεγονότα που αναγγέλλουν την καπιταλιστική παραγωγή.» Καρλ Μαρξ, στο «Κεφάλαιο».

Μεγαλώσαμε διαβάζοντας βιβλία, μεγάλου σχήματος με χρωματιστά σκληρά εξώφυλλα, για τους θρυλικούς κονκισταδόρες, που διέδιδαν το δυτικό πολιτισμό στους αγρίους, με χίλιους κινδύνους, αλλά πάντα με τη βοήθεια του Θεού. Από μικρή ηλικία αφομοιώναμε την ιστορία εντελώς στρεβλά. Πολλοί συμπολίτες μας δεν ξέφυγαν απ’ αυτή την πλάνη ποτέ. Η καθολική (από χριστιανούς) εξαφάνιση πολιτισμών χιλιετιών και ολόκληρου του πληθυσμού της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής μέσα σε μερικές δεκαετίες, από τους Ευρωπαίους «ευγενείς», δεν διδάσκεται στο σχολείο, σαν να μην έχει συμβεί.

Αργότερα, οι έποικοι και οι απόγονοί τους έκαναν τα ίδια στη Βόρεια Αμερική. Σχεδόν το σύνολο των λαών μιας ολόκληρης ηπείρου ξεκληρίστηκε και ο φυσικός πλούτος λεηλατήθηκε. Κι εμείς διασκεδάζαμε στα θερινά σινεμά με τους καλούς καουμπόιδες που σκότωναν τους κακούς Ινδιάνους. Έτσι, χτίστηκε η ιδεολογία του Δυτικού πολίτη που απολαμβάνει τα αγαθά της ευημερίας, χωρίς να θέλει να ξέρει τη σκληρή αλήθεια που διαστρεβλώνεται ή κρύβεται επιμελώς από πίσω.
The-genocide-of-Indians-1

Η λεηλασία της Λατινικής Αμερικής, η γενοκτονία των Ινδιάνων και η ευημερία της Δύσης
Ίσως καμία άλλη επίσημη αναφορά στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν εμπεριέχει τόσο παρατεταμένη, εκτεταμένη και σκληρή απανθρωπιά, όσο η αναφορά που υποβάλλει ο Βαρθολομαίος ντε Λας Κάζας στον «Υψηλότατο και Παντοδύναμο Κύριο» πρίγκιπα δον Φίλιππο της Ισπανίας, για να καταγγείλει τα εγκλήματα των Ισπανών χριστιανών στις (νομιζόμενες) ανατολικές Ινδίες, δηλαδή στην Αμερική. Ο Λας Κάζας είναι δομινικανός ιερέας και ανήκει στην πανίσχυρη καθολική εκκλησία της Ισπανίας η οποία συνδράμει στην κατάληψη και εκμετάλλευση των νέων εδαφών. Είναι η εποχή που η Ιερά Εξέταση βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της, εξοντώνοντας με τα πιο βάναυσα μέσα τους «εχθρούς» της.

Οι απεσταλμένοι τής Εκκλησίας στην Αμερική συνεργούν στα εγκλήματα που πραγματοποιούν οι «κονκισταδόρες» στο όνομα του Θεού.
Οι περιγραφές τού Λας Κάζας δεν θα μπορούσαν να είναι ούτε κατ’ ελάχιστον ψευδείς ή υπερβολικές, γιατί απευθύνονται στην αρχή η οποία έχει απεριόριστο δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω στους υπηκόους της και τους υποτελείς λαούς. Γι’ αυτό το λόγο είναι συγκλονιστικές, σε σημείο που δυσκολεύεσαι, μισή χιλιετία αργότερα, να τις διαβάσεις χωρίς να υποστείς ένα ισχυρό σοκ.

Για το χρυσάφι και το ασήμι που τόσο χρειάζονται οι αυλές των «ευγενών» για τον πλούτο και τη χλιδή τους, αλλά και για τη διεξαγωγή συνεχών πολέμων εναντίον άλλων ηγεμόνων, οι πολιτισμένοι λαοί της Δύσης επιδίδονται σε μία απόλυτη γενοκτονία η οποία, στην κυριολεξία, εξαφανίζει την ίδια τη ζωή σε πολύ μεγάλες περιοχές οι οποίες μέχρι τότε είχαν πολυπληθείς και ακμάζουσες κοινωνίες.

Ο Λας Κάζας κάνει ξεχωριστές αναφορές, ανά τόπο, με ονομασίες, γεγονότα και αριθμούς. Και όχι μόνο αποκαλύπτει τα φρικιαστικά εγκλήματα, αλλά δείχνει και ποιος ήταν ο πραγματικά πολιτισμένος.

Ο θεωρητικός Χουάν Γκινές ντε Σεπούλβεδα υποστήριζε ότι άξιζε στους Ινδιάνους αυτή η μεταχείριση, γιατί οι αμαρτίες και οι δοξασίες τους πρόσβαλαν τον Θεό. Ο Μπουφόν τους θεωρούσε ψυχρά και ασθενικά ζωά, χωρίς κανένα σημάδι ψυχής. Και ο ιερέας Γκρεγκόριο Γκαρθία αποφαινόταν ότι είναι Εβραίοι, αφού δεν πιστεύουν στα θαύματα του Χριστού. Αλλά και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι διανοούμενοι, φιλόσοφοι και επιστήμονες, 
θεωρητικοποίησαν την κατωτερότητα των Ινδιάνων που δικαιολογούσε την ευρωπαϊκή αγριότητα σε βάρος τους. Και πολλοί, μέχρι σήμερα, συνδράμουν στην παραπληροφόρηση, προβάλλοντας ως το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της εποχής τα θαυμαστά έργα του Ελ Γκρέκο και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, αποσιωπώντας ή υποβαθμίζοντας την κύρια πλευρά, δηλαδή τη βαρβαρότητα του αποικισμού, με την οποία η Δύση εξασφάλισε την ανάπτυξη και την ευημερία της.

Όλοι εναντίον των ανυπεράσπιστων Ινδιάνων, πλην του Λας Κάζας, ο οποίος επιδίδεται σε ένα μάταιο αγώνα να πείσει την αυτοκρατορική εξουσία να βάλει ένα τέλος στη γενοκτονία των ιθαγενών, την οποία παρακολουθεί και καταγράφει λεπτομερώς στην αναφορά του από τη μία ώς την άλλη άκρη της υποηπείρου.
The-genocide-of-Indians-6
Στην κυριολεξία: Εξολόθρευσαν τους πάντες
«Οι Ινδίες ανακαλύφτηκαν το έτος 1492. Τον επόμενο χρόνο κατοικήθηκαν από χριστιανούς Ισπανούς… Όλα τα μέρη που ανακαλύφθηκαν μέχρι το 1541 είναι τόσο πυκνοκατοικημένα, σαν κυψέλη. Θα έλεγες ότι ο Θεός τοποθέτησε εκεί τη μεγαλύτερη ποσότητα από όλο το ανθρώπινο γένος. 

Γενικά, όλους αυτούς τους απειράριθμους λαούς, ο Θεός τούς έχει πλάσει εξαιρετικά απλούς, χωρίς κακίες και δολιότητες, είναι πολύ υπάκουοι και πιστοί στους φυσικούς τους αφέντες και στους χριστιανούς που υπηρετούν. Είναι οι πιο ταπεινοί, οι πιο υπομονετικοί, οι πιο ειρηνόφιλοι και ήσυχοι άνθρωποι μέσα σ’ όλο τον κόσμο. Αθόρυβοι, χωρίς μνησικακία, ούτε βιαιότητες, ούτε μαλώματα, χωρίς εμπάθεια, χωρίς μίσος, χωρίς την επιθυμία της εκδίκησης…

Κατέχουν ελάχιστα και δεν θέλουν να κατέχουν πρόσκαιρα αγαθά. Δεν είναι υπερήφανοι, ούτε φιλόδοξοι, ούτε πλεονέχτες… Η κρίση τους είναι καθαρή, γερή και ζωηρή… Και ακριβώς σ’ αυτά τα πρόβατα, που είναι προικισμένα από τον πλάστη τους με τόσα προσόντα, μόλις τα γνώρισαν οι Ισπανοί, σαν λύκοι όρμησαν, τίγρεις, άγρια λιοντάρια πεινασμένα. Είναι πια σαράντα χρόνια και τώρα ακόμα, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τους σκοτώνουν, να τους ταλαιπωρούν, να τους καταθλίβουν, να τους βασανίζουν και να τους αφανίζουν με σκληρότητες πρωτοφανείς, καινούργιες, ποικίλες, πρωτοθώρητες που κανείς δεν τις έχει δει, ούτε διαβάσει, ούτε ακούσει. Θα αφηγηθώ μερικές. 

Έτσι, από τα τρία εκατομμύρια ιθαγενείς που είχαμε δει στο νησί Ισπανιόλα (Αϊτή), σήμερα, δεν έχουν μείνει ούτε διακόσιοι. Το νησί Κούβα σήμερα είναι περίπου έρημο. Το νησί Σαν Χουάν και το νησί Τζαμάικα, που είναι μεγάλα νησιά, πολύ ευτυχισμένα και πολύ όμορφα, είναι και τα δυο κατεστραμμένα. Σε ένα σύμπλεγμα εξήντα νησιών (στην Καραϊβική), όπου υπήρχαν περισσότερες από πεντακόσιες χιλιάδες ψυχές, σήμερα, δεν υπάρχει ψυχή… 

Πάνω στη Μεγάλη Στεριά… σ’ αυτά τα σαράντα χρόνια, περισσότερα από δώδεκα εκατομμύρια ψυχές, άντρες, γυναίκες και παιδιά, πέθαναν άδικα από την τυραννία και τις μοχθηρές πράξεις των χριστιανών. Ο αριθμός είναι εξακριβωμένος και αληθινός… Αν οι χριστιανοί σκότωσαν και αφάνισαν τόσες και τόσες ψυχές και τέτοιας ποιότητας, αυτό έγινε μόνο και μόνο για το χρυσάφι…»

«Μ’ αυτές τις αλλεπάλληλες αποστολές, από τέσσερις χιλιάδες Ινδιάνους απέμειναν ζωντανοί έξι. Τους άφηναν οι Ισπανοί να πεθαίνουν στο δρόμο. Όταν μερικοί, κουρασμένοι και πληγωμένοι από το βαρύ φορτίο, έπεφταν άρρωστοι από την πείνα, τους έκοβαν το λαιμό για να μην αργοπορούν με το να τους βγάζουν τις αλυσίδες.»

«Στη Χολούλα (Μεξικό), με τριάντα χιλιάδες κατοίκους, ο αρχηγός διέταξε να κάψουν ζωντανούς όλους τους άρχοντες που ήταν δεμένοι -πάνω από εκατό- σε πασάλους που είχαν στήσει στη γη.»
The-genocide-of-Indians-7
Με Ινδιάνους τάιζαν τα σκυλιά τους!
Η αναφορά του Λας Κάζας καλύπτει όλη τη σημερινή ισπανόφωνη(!) Αμερική. Οι περιγραφές του ανά περιοχή, σε Γουατεμάλα, Περού, Νικαράγουα, Βενεζουέλα κ.λπ. είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικές. Με τους Ινδιάνους, οι Ευρωπαίοι τάιζαν τα σκυλιά τους! Και στους Ινδιάνους μετέδωσαν την ευλογιά, την ιλαρά και τα αφροδίσια νοσήματα που τους αποδεκάτισαν, αφού το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν είχε άμυνες για να αντιμετωπίσει τα άγνωστα αυτά μικρόβια των Ευρωπαίων.

Κατά τους σύγχρονους μελετητές Ντ. Ριμπέιρο, Φ. Ντόμπινς, Π. Τόμσον κ.ά.,  Αζτέκοι, Ίνκας και Μάγια υπολογίζονται συνολικά ανάμεσα σε εβδομήντα και ενενήντα εκατομμύρια άτομα, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι κονκισταδόρες. Ενάμισι αιώνα αργότερα, δεν απέμεναν απ’ αυτούς παρά μόνο τριάμισι εκατομμύρια! Σύμφωνα με τον Τζ. Κόντερ, μόνο στα ορυχεία του Ποτοζί, απ’ όπου εξόρυξαν οι Ισπανοί 45 χιλιάδες τόνους καθαρού ασημιού, πέθαναν οχτώ εκατομμύρια Ινδιάνοι! Σχεδόν τέσσερις αιώνες κράτησε αυτό το μαρτύριο! 

Επειδή, δε, οι Ινδιάνοι εξολοθρεύτηκαν μέσα σε λίγες δεκαετίες, αντικαταστάθηκαν με εκατομμύρια σκλάβους που μετέφεραν οι Ευρωπαίοι στην Αμερική από την Αφρική. Πάνω από εκατό εκατομμύρια Ινδιάνοι της Αμερικής και Αφρικανοί εξοντώθηκαν σαν αναλώσιμα ζώα για να πλουτίσουν οι Ευρωπαίοι και να αναπτύξουν τις βιομηχανίες και τον καπιταλισμό.
The-genocide-of-Indians-8
Αποικιοκρατία σημαίνει αιώνια καθυστέρηση
Όπως επισημαίνει ο Εδουάρδος Γκαλεάνο, με το χρυσάφι και το ασήμι, αργότερα και τη ζάχαρη, τα οποία διοχετεύονταν στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, δημιουργήθηκε μεγάλη συσσώρευση αγαθών και κεφαλαίων, αναπτύχθηκε το εμπόριο και εδραιώθηκε η κυριαρχία των Δυτικών σε όλη τη γη. Ταυτόχρονα, οι μητροπόλεις αποκόμιζαν μεγάλα κέρδη από το εμπόριο των σκλάβων και από την καταναγκαστική χωρίς πληρωμή εργασία των δούλων στα ορυχεία και τις φυτείες. Η λεηλασία του φυσικού πλούτου και η απεριόριστη εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας δημιούργησαν τις υλικές προϋποθέσεις για το καπιταλιστικό «θαύμα».

Ο Ερνέστος Μαντέλ υπολόγισε ότι η αξία του πλούτου που συσσωρεύτηκε από τη λεηλασία, ξεπερνούσε το σύνολο του κεφαλαίου που επενδύθηκε σε όλες τις ευρωπαϊκές βιομηχανίες στα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης.

Σήμερα, είναι κοινός τόπος ότι οι Ευρωπαίοι (γιατί μετά τους Ισπανούς, ακολούθησαν Πορτογάλοι, Γάλλοι, Βρετανοί, Ολλανδοί και λοιποί εκπολιτιστές), λεηλατώντας το φυσικό πλούτο, καταστρέφοντας τους εντόπιους πολιτισμούς, εξολοθρεύοντας καθ’ ολοκληρίαν τους ιθαγενείς πληθυσμούς και εξαφανίζοντας όλη την αφρόκρεμα των αρχόντων ηγετών και των προικισμένων διανοητών μιας ολόκληρης ηπείρου που περιλάμβανε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, αστρονόμους, ζωγράφους, θεραπευτές κ.λπ., επί τετρακόσια χρόνια, υπονόμευσαν το μέλλον των πληθυσμών που επέζησαν και των απογόνων τους, καταδικάζοντάς τους σε μια απροσδιορίστου χρόνου στέρηση και καθυστέρηση, που είναι αισθητή μέχρι τις μέρες μας. 

Αφού οι λευκοί Αμερικανοί συνεχίζουν την ίδια πολιτική οικειοποίησης του φυσικού πλούτου της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής και αφανισμού του εκλεκτότερου ανθρώπινου δυναμικού της με δολοφονίες και εξαφανίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε Αργεντινή, Χιλή, Γουατεμάλα, Σαλβαδόρ, Νικαράγουα, Βολιβία κ.λπ.
Το «θαύμα» του καπιταλισμού τρέφεται, ανέκαθεν, από τη βία και τη λεηλασία.

(Τα αποσπάσματα είναι από το βιβλίο Η καταστροφή των Ινδιάνων του Βαρθολομαίου ντε Λας Κάζας, εκδόσεις Στοχαστής, και οι περισσότερες πληροφορίες από το βιβλίο του Εντουάρντο Γκαλεάνο. Οι ανοιχτές φλέβες της Λατινικής Αμερικής, εκδόσεις Κουκκίδα)
Υλικό για την ανάρτηση αντλήθηκε από τις παρακάτω παλαιότερες:


http://toixo-toixo.blogspot.gr
http://www.inred.gr/100-000-000-nekroi-to-megalitero-olokautoma/

Ακασικά Πεδία- Tα Μυστηριώδη Συμπαντικά Αιθερικά Αρχεία

ακασικά πεδία


Εκεί που κρύβονται το παρελθόν και οι σκέψεις!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν οι σκέψεις σας ή από πού σας ήρθε μια φαεινή ιδέα; Οι αρχαίες μυστικές παραδόσεις μιλούν για τα ακασικά αρχεία και οι σύγχρονες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν. Η σχετική θεωρία έρχεται να εξηγήσει πολλά παράξενα της ζωής μας.


Tα πιθηκάκια ζούσαν στο φυσικό τους περιβάλλον υπό τη στενή παρακολούθηση κάποιων επιστημόνων που συχνά τα τάιζαν με τον αγαπημένο τους μεζέ: νόστιμες γλυκοπατάτες. Mια μέρα κάποιες γλυκοπατάτες κύλησαν στα ρηχά νερά ενός κοντινού ποταμού και σιγά σιγά ξεπλύθηκαν. Ένα πιθηκάκι αποφάσισε να φάει αυτές ακριβώς τις ξεπλυμένες γλυκοπατάτες, που προφανώς τις βρήκε καλύτερες, γιατί και την άλλη μέρα πήγε μόνο του και τις ξέπλυνε.

Kαθώς οι μέρες κυλούσαν, κάποια από τα νεότερα μέλη της φυλής αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Tελικά, ύστερα από ένα διάστημα ολόκληρος ο πληθυσμός των πιθήκων πήγαινε στο ποτάμι και ξέπλενε τις γλυκοπατάτες του. Oι επιστήμονες εντυπωσιάστηκαν, αλλά η έκπληξή τους έγινε τεράστια επιστημονική απορία όταν πληροφορήθηκαν πως την ίδια περίοδο κι ένας άλλος πληθυσμός πιθήκων σε ένα εντελώς απομακρυσμένο νησί άρχισε επίσης να πλένει τις πατάτες του.

Tι σήμαινε αυτό; Πώς είχε γενικευτεί η συνήθεια στον ντόπιο πληθυσμό πιθήκων και πώς μεταφέρθηκε στο απομακρυσμένο νησί; Oι επιστήμονες άρχισαν εντατικές έρευνες και πειράματα και διαπίστωσαν έκπληκτοι πως για την καθολική εξάπλωση της νέας συνήθειας έπαιζε καθοριστικό ρόλο ο αριθμός των πιθήκων που την είχαν υιοθετήσει πρώτοι. Όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από πολλές μελέτες, μαθηματικούς υπολογισμούς και πειράματα, αν ένας απολύτως συγκεκριμένος αριθμός μελών μιας ομάδας -είτε σ’ αυτήν ανήκουν ζώα είτε άνθρωποι- υιοθετήσει μια νέα συνήθεια, τότε αυτή εξαπλώνεται αστραπιαία σε όλα τα μέλη της ομάδας. Tο μυστικό βρίσκεται στην «κρίσιμη μάζα», δηλαδή στον κρίσιμο αριθμό των πρωτοπόρων. Όταν αυτός ο αριθμός συμπληρωθεί, τότε λες κι ανοίγει ο δρόμος για όλους τους υπόλοιπους και η νέα συνήθεια γενικεύεται.

Tα μυστηριώδη «Aκασικά Aρχεία»
Mε ποιο τρόπο, όμως, μεταβιβάζεται η πληροφορία και η συνήθεια στους κατοίκους άλλων περιοχών, όπως συνέβη με τους πιθήκους; Σ’ αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει μια γοητευτική θεωρία που υποστηρίζει πως όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με ένα αόρατο πεδίο μέσα στο οποίο καταγράφονται τα πάντα, όλα όσα υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν. Πρόκειται για ένα συμπαντικό αρχείο ή ένα θησαυροφυλάκιο μνήμης που μέσα του περιέχονται όλες οι πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στο σύμπαν.

Σας φαίνεται παράξενο αυτό; Kι όμως, αυτή ακριβώς είναι η θεωρία του διάσημου βιολόγου του Kέμπριτζ, Pούπερτ Σέλντρεϊκ, που ξεσήκωσε σάλο στην επιστημονική κοινότητα. Σύμφωνα με αυτήν, όλες οι πληροφορίες -είτε αυτές αφορούν γεγονότα και ιδέες είτε συνήθειες, συναισθήματα, μορφές ή γαλαξίες και τη δομή του DNA- είναι αποθηκευμένες σε ένα πεδίο που, όπως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, βρίσκεται παντού. Έτσι, τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν, ούτε ακόμα κι αν «πεθάνει». Mπορεί να μετατραπεί από ύλη σε ενέργεια, αλλά δεν θα χαθεί.

Tο ίδιο ισχύει και για τις σκέψεις μας. Eμείς μπορεί να τις αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι φευγαλέο και εφήμερο, όμως έχετε αναρωτηθεί, αλήθεια, πού πάει κάθε σκέψη που κάνουμε όταν παύουμε να τη σκεφτόμαστε; Xάνεται άραγε ή μήπως καταγράφεται κάπου; Kι οι πράξεις και τα έργα μας, ολόκληρο το παρελθόν μας, κατοικεί μόνο στη μνήμη μας ή μήπως είναι επίσης καταγεγραμμένο κάπου στο σύμπαν;

Για τον Pούπερτ Σέλντρεϊκ αλλά και για την αρχαία φιλοσοφική και μεταφυσική σκέψη οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ήταν σαφείς: τα πάντα, όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, ακόμα κι όσα σχηματίστηκαν ως σκέψεις ή επιθυμίες μέσα στο νου των ανθρώπων όλων των εποχών, καταγράφονται συνεχώς σε ένα είδος συμπαντικού αιθερικού αρχείου, στο οποίο η ινδική φιλοσοφία έχει δώσει το όνομα «Aκασικά Aρχεία».

Oι «αναγνώστες» της συμπαντικής βιβλιοθήκης

Yπάρχουν πράγματι αυτά τα αρχεία; Kι αν ναι, πού βρίσκονται; Σίγουρα όχι σε κάποιο συγκεκριμένο γεωγραφικό σημείο στη Γη ή κάπου στο Διάστημα -π.χ. κάπου μεταξύ Ήλιου και Eρμή-, αλλά μάλλον σε έναν αιθερικό και άυλο χώρο, ένα νοητικό πεδίο. Σύμφωνα με τις σχετικές παραδόσεις, οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν, από τα υπερσμήνη γαλαξιών ως την αμοιβάδα, καταγράφεται σ’ αυτά τα αιθερικά αρχεία, στα οποία καταγράφονται επίσης κι όλες οι σκέψεις, όλες οι ιδέες και οι πράξεις μας. Aυτό γίνεται χωρίς να το αντιληφθούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Oι μύστες, όμως, και τα ξεχωριστά προικισμένα άτομα μπορούν να επικοινωνούν συνειδητά με αυτά τα συμπαντικά αρχεία και να λαμβάνουν πληροφορίες.

Xαρακτηριστικό παράδειγμα ο Έντγκαρ Kέισι, ο «κοιμώμενος προφήτης».

O άνθρωπος αυτός άφησε εποχή στα μέσα του 20ού αιώνα με τις ξεχωριστές του ικανότητες: μπορούσε να πέφτει σε ένα είδος αυτοΰπνωσης και να δίνει σωστές απαντήσεις στις πιο απίθανες ερωτήσεις, όπως η προηγούμενη ζωή κάποιου ή τα γεγονότα που έγιναν η αιτία για τον καταποντισμό της Aτλαντίδας. Mπορούσε, επίσης, να κάνει διάγνωση ασθενειών ακόμα και για πρόσωπα που δεν είχε συναντήσει ποτέ του και να προτείνει απόλυτα αποτελεσματικές θεραπείες στηριγμένες σε βότανα και φυσικές μεθόδους. Kι όμως, ο ίδιος ως άτομο είχε πολύ μέτριες γνώσεις. Aπό πού, λοιπόν, αντλούσε αυτό τον ανεξάντλητο πλούτο πληροφοριών; Aκόμα κι εκείνος αναρωτιόταν γι’ αυτό. H απάντηση δόθηκε σε μια από αυτές τις αυτοϋπνωτιστικές συνεδρίες του: τις πληροφορίες για το παρελθόν της ανθρωπότητας ή των συγκεκριμένων ανθρώπων που του ζητούσαν βοήθεια, καθώς και τα στοιχεία για τη διάγνωση ασθενειών και την ενδεδειγμένη θεραπεία τα έπαιρνε όλα από την ίδια πηγή: από τα Aκασικά Aρχεία. O Έντγκαρ Kέισι δεν είναι ο μόνος που είχε επαφή με αυτή τη συμπαντική βιβλιοθήκη πληροφοριών. Όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μαζί της, χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έτσι συνηθίζουμε να λέμε ότι «μας κατέβηκε μια φαεινή ιδέα», χωρίς να αναρωτιόμαστε από πού, αλήθεια, μας κατέβηκε; Πού υπήρχε; H επικοινωνία με τα Aκασικά Aρχεία εξηγεί επίσης και το γιατί τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται, δηλαδή τις πρωτότυπες ιδέες μας που με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι τις έχει ταυτόχρονα και κάποιος άλλος.

Tο φαινόμενο των Mορφογενετικών Πεδίων

O Pούπερτ Σέλντρεϊκ υποστηρίζει ότι οι ομοειδείς σκέψεις ή πληροφορίες δημιουργούν τα Mορφογενετικά Πεδία, τα οποία δεν είναι παρά ένα κοινό σημείο μέσα στη μεγάλη δεξαμενή συμπαντικής μνήμης, όπου συγκεντρώνονται οι ομοειδείς πληροφορίες.

Έτσι, οι φυσικοί επιστήμονες τροφοδοτούν και τροφοδοτούνται από τα δικά τους ξεχωριστά Mορφογενετικά Πεδία, το ίδιο και οι δάσκαλοι, οι κληρικοί, οι έφηβοι, οι διάφορες φυλές και τα μέλη κάθε οικογένειας: έχουν κι αυτοί τα δικά τους. Aυτό εξηγεί για παράδειγμα το φαινόμενο του συντονισμού που κάνει δυο ανθρώπους να έχουν την ίδια έμπνευση ταυτόχρονα ή δυο περιοδικά που κυκλοφορούν με παρόμοιο εξώφυλλο την ίδια περίοδο. Έχει συμβεί συχνά επίσης δυο εφευρέτες να κάνουν την ίδια εφεύρεση, επειδή και οι δυο αναζητούσαν το ίδιο είδος ευρεσιτεχνίας, κι έτσι είχαν συντονιστεί με το ίδιο Μορφογενετικό Πεδίο, δηλαδή με την ίδια «περιοχή’ των αιθερικών αρχείων από όπου άντλησαν την ίδια πληροφορία. Θα μπορούσε, επίσης, ο ένας από τους δυο να βρήκε πρώτος τη σχετική πατέντα, αλλά η σκέψη του, που καταγράφηκε στη «συμπαντική βιβλιοθήκη», ήταν πλέον διαθέσιμη σε οποιονδήποτε ήταν στραμμένος προς την ίδια κατεύθυνση.

Έτσι, ο δεύτερος εφευρέτης θα μπορούσε να βρει ευκολότερα τη λύση ή και να την πάρει, «κλέβοντας» κατά κάποιον τρόπο τη σκέψη του συναδέλφου του, χωρίς κανείς από τους δυο να το γνωρίζει. Mπορεί, μάλιστα, να βρίσκονται στις δυο άκρες του κόσμου και να αγνοούν πλήρως ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Tα συμπαντικά αρχεία της σκέψης μας που κάνουν το μυαλό μας να συντονίζεται με το νου κάποιου άλλου περιγράφονται κι από έναν άλλο επιστήμονα. Tον Xένρι Pιντ, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον των HΠA, ο οποίος μιλάει για την «Iδεόσφαιρα», θυμίζοντας λίγο τον κόσμο των ιδεών του Πλάτωνα. Kατά τον Xένρι Pιντ, η Iδεόσφαιρα είναι ένα πεδίο καθαρής συνείδησης που υπάρχει παντού στο σύμπαν και το οποίο φιλοξενεί όλες τις ιδέες. Mε αυτό το χώρο είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Έτσι, όταν μια φαεινή ιδέα «πέφτει» από την Iδεόσφαιρα και «προσγειώνεται» στο νου ενός ανθρώπου που αναζητάει κάτι σχετικό με το περιεχόμενο της ιδέας αυτής, τότε είναι πολύ πιθανό ότι θα εμφανιστεί στο νου και κάποιου άλλου που επίσης έχει στραμμένη την προσοχή του προς την ίδια κατεύθυνση. Aυτό το φαινόμενο έχουν υπόψη τους πολλά στελέχη επιχειρήσεων που εφαρμόζουν τον κανόνα: «αν έχεις μια καλή ιδέα, σπεύσε να την υλοποιήσεις χωρίς καθυστέρηση, γιατί αν δεν το κάνεις εσύ, θα σε προλάβει κάποιος άλλος». Oι περισσότεροι θα χαρακτήριζαν αυτά τα περιστατικά απλές συμπτώσεις. Aλλά δεν είναι. Πρόκειται για συμπαντικούς νόμους και μυστικές συγχρονικότητες που σχετίζονται με τα αιθερικά αρχεία της σκέψης. Φαίνεται ότι κι αυτός ακόμα ο Aϊνστάιν είχε παρόμοιες απόψεις, αφού είπε κάποτε πως, αν δεν είχε αναπτύξει εκείνος τη θεωρία της σχετικότητας, θα το έκανε κάποιος άλλος, γιατί η ιδέα «βρισκόταν στον αέρα».



http://www.diadrastika.com/2016/02/akasika-mysteriodi-sybantika-aetherika-archeia.html

Επιστήμονες αποδεικνύουν «αόρατες οντότητες που μας κατασκοπεύουν» (video)

Επιστήμονες αποδεικνύουν τις «αόρατες οντότητες που μας κατασκοπεύουν»


Επιστήμονες που ψάχνουν για αποδείξεις για τη την ύπαρξη της αντι-ύλης ανακάλυψαν μια άγνωστη «αόρατη μορφή ζωής» εδώ στη Γη, η οποία θα μπορούσε να μας κατασκοπεύει.

Η Thunder Energies Corporation, μια πυρηνική φυσική και ενεργειακή εταιρεία, υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει «αόρατες οντότητες» που ζουν στην ατμόσφαιρα της Γης.
Η εταιρεία διοικείται από τον αμφιλεγόμενο μορφωμένο στο Χάρβαρντ, ιταλο-αμερικανικό πυρηνικό-φυσικό τον Δρ Ruggero Santilli.


Ο Δρ Ruggero Santilli εχει απορριφθεί από πολλούς επιστήμονες και θεωρείτε ένας «περιθωριακός επιστήμονας», αλλά με τη σειρά του ονομάζει την συνωμοσία εναντίον του από την καθιερωμένη αντίληψη, όπως η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Ο πυρηνικός φυσικός λέει ότι η ανακάλυψη έγινε με τη χρήση του Santilli τηλεσκόπιο που έχει αναπτυχθεί για να προσπαθήσει να απόδειξει την θεωρία των γαλαξιών από αντι-ύλη, κοσμικές ακτίνες αντί-ύλης και τους αστεροειδείς από αντι-ύλη.
Η ερευνητική ομάδα φοβάται ότι μέχρι τώρα άγνωστες μικρο-μορφές ζωής μπορεί να διεξάγουν μια συγκεκαλυμμένη επιτήρηση της Γη.

«Εμείς οι άνθρωποι πάντα πιστεύαμε ότι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τα πάντα με τα μάτια μας και άλλα οπτικά όργανα», δήλωσε ο φυσικός. «Αυτό πρόκειται να αλλάξει, επειδή βρήκαμε οργανισμούς στη γη που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι ή οπτικά όργανα, αλλά με νέα εργαλεία.»

Ο Santilli ισχυρίζεται ότι ανιχνεύσε «τουλάχιστον δύο διαφορετικούς τύπους« αόρατων οντοτήτων. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα του έχουν επιβεβαιωθεί από έναν αριθμό αμερικανικών αστρονόμων.

Βίντεο:

 
 
http://www.diadrastika.com/2016/02/epistimones-apodiknyoun-aorates-ontotites-mas-kataskopevoun.html

Αυτό μας έλειπε! Η Ελλάδα θα βοηθήσει οικονομικά την Τουρκία για τους πρόσφυγες - Δείτε πόσα εκατομμύρια θα δοθούν

Αυτό μας έλειπε! Η Ελλάδα θα βοηθήσει οικονομικά την Τουρκία για τους πρόσφυγες - Δείτε πόσα εκατομμύρια θα δοθούν
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επικύρωσε και επίσημα την απόφαση της Κομισιόν να δοθεί το ποσό των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Τουρκία για την υποστήριξη των προσφύγων, έπειτα από την καθυστέρηση που υπήρχε εδώ και μήνες στην έγκριση ακόμα και από χώρες όπως η Ιταλία...
Τα πρώτα δύο δισεκατομμύρια ευρώ θα εκταμιευτούν άμεσα προς την Τουρκία και σε αυτό θα συμβάλλει και η Ελλάδα, που θα συνεισφέρει και εκείνη τον οβολό της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διάγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα η Ελλάδα θα δώσει στην Τουρκία το ποσό των 25,1 εκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη των προσφύγων στη γείτονα χώρα. Τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν από τη Γερμανία, η οποία θα καταβάλλει στην Τουρκία το ποσό των 427,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Βρετανια ακολουθεί με 327,6 εκατ. ευρώ και η Γαλλία τρίτη με 309,2 εκατομμύρια ευρώ.
Η Κομισιόν μάλιστα συμφώνησε να αυξήσει τη συνεισφορά της κατά ένα δισεκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με τα 500 εκατ. ευρώ που ήταν η πρόταση που είχε κατατεθεί τον Νοέμβριο.
Με αυτό τον τρόπο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι σε θέση να δώσει γρήγορα σημαντικούς πόρους στην Τουρκία για τη στήριξή της στην αντιμετώπιση του προσφυγικού.
Με αυτά τα χρήματα η Τουρκία θα πρέπει να δώσει και πρόσβαση στους Σύριους πρόσφυγες στην τουρκική αγορά, έτσι ώστε να μειωθεί η ροή προσφύγων προς την Ε.Ε. αλλά και να υλοποιήσει τη δέσμευσή της να αυστηροποιήσει τους ελέγχους στα σύνορά της, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων που έρχονται στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/3_3.html

ΙΤΑΛΙΑ: Άστεγος Ιταλός πέθανε από το κρύο σε χαρτόκουτο, δίπλα σε πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων που στεγάζει «πρόσφυγες»



Ένας άστεγος Ιταλός βρέθηκε νεκρός στο κέντρο του Bolzano, της πόλης της βόρειας Ιταλίας που βρίσκεται στα σύνορα με την Αυστρία, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. Το πτώμα βρέθηκε από περαστικό σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι φτιαγμένο από κουτιά από χαρτόνι, κατά μήκος του τοίχου του ξενοδοχείου “Alpi”, το οποίο στεγάζει σήμερα Αφρικανούς «πρόσφυγες».
Παρακάτω φωτογραφίες του ξενοδοχείου:

 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους ερευνητές, στο σώμα του ανθρώπου δεν βρέθηκαν ίχνη βίας. Πριν από λίγες ημέρες ένας άλλος άστεγος είχε βρεθεί νεκρός στο Bolzano. Αυτή, ωστόσο, ήταν μια υπόθεση δολοφονίας, για την οποία καταζητείτο ένας αλλοδαπός. Χθες το πρωί, τελικά, η αστυνομία συνέλαβε έναν 28χρονο Τυνήσιο πρωταγωνιστή του καυγά που ξέσπασε στο κέντρο έκτακτης ανάγκης που έχει συσταθεί στοBolzano για να στεγάσει τους άστεγους κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 

 
Εδώ βλέπετε μία φωτογραφία των "προσφύγων" που ζουν εκεί. Η φωτογραφία ελήφθη τον Ιούλιο του περασμένου έτους, και είναι από μία διαμαρτυρία που έκαναν οι «πρόσφυγες» επειδή δεν τους έδιναν αρκετό γάλα

 
Οι μόνοι που έχουν διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση αυτή είναι τα μέλη του εθνικιστικού κοινωνικού κινήματος ‘Casa Pound’, τα οποία πέρσι τον Μάιο, έκαναν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο, ως διαμαρτυρία για την παράνομη χρήση του ξενοδοχείου, που ανήκει στον Αυστριακό μεγιστάνα René Benko(φωτο κάτω), ως "κέντρο υποδοχής προσφύγων". 

 
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/4.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters