Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ;;;;;? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ;;;;?

 Ilias Basakiotis
13 άνθρωποι , ήταν ο φόβος του καθεστώτος ....για αυτούς τους 13 ανθρώπους κουβάλησαν σήμερα στην Τρίπολη πέντε κλούβες των ΜΑΤ από την ΑΘΗΝΑ ....βέβαια στους επισήμους για πρώτη φορά ήταν όλοι μαζί , χρυσαυγίτες , κουκέδες , αριστεροί , συριζαίοι , όλοι μαζί ...οι μόνοι που ήμασταν απέναντί τους, ήμασταν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης ....πόσο ΤΡΟΜΕΡΟΙ είμαστε και πόσο σπουδαίοι που μας φοβούνται όλοι τόσο πολύ;;;;;;;
για μια χούφτα ανθρώπους με 2 πανό έστειλε ο Πρόεδρος ένα στρατηγό και έναν ταξίαρχο της ασφάλειας με μια διμοιρία αστυνομικών , προκειμένου να κατεβάσουμε τα πανό και να φύγουμε από το σημείο απέναντι από τους επισήμους .... (απέναντι στα 30 μέτρα διαγωνίως απέναντι ).......

 
 
 
  Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

Ένα ξεχωριστό μήνυμα απέναντι στο πρόεδρο της Δημοκρατίας έδωσαν τα μέλη της ΕΣΥ Τρίπολης(video)



Απέναντι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκαν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης, προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.
 Τα μέλη της ΕΣΥ Τρίπολης και όχι μόνο ύψωσαν πανό και προχώρησαν σε μια σιωπηρή διαμαρτυρία. Στο κάλεσμα τους τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναφέρει: Σας περιμένουμε όλους δίπλα στο δικαστήριο όπου έχουμε Συνέλευση Ελλήνων ....Eλάτε να τιμήσουμε τους προπαππούδες μας που ξεκίνησαν την Απελευθέρωση της Ελλάδος μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα πάμε μέχρι τέλους για να ολοκληρώσουμε ότι αυτοί ξεκίνησαν .....σας περιμένουμε όλους στη σιωπηλή , ειρηνική μας διαμαρτυρία απέναντι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ....ΔΥΝΑΜΗ -ΦΩΣ -ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ -ΕΛΛΑΝΙΟΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ !!!! 


Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε διαμαρτυρία  από τα μέλη ΕΣΥ από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου έξω από το Μαλλιαρόπουλειο Θέατρο Τρίπολης για να δώσουν το δικό τους μήνυμα  απέναντι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επειδή εκδιώχθηκαν από την παρέλαση από ΜΑΤ της Αστυνομίας.








Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΣΥ Τρίπολης κ.Ηλία Μπασακιώτη,του προέδρου ΕΣΥ Πύργου και από τον Γραμματέα ΕΣΥ Βόρειας Κυνουρίας!




http://www.arcadiaspot.gr/2016/09/ena-ksexwristo-mhnyma-apenanti-ston-proedro-ths-dhmokratias-edwsan-ta-melh-ths-esy-tripolis-video.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters