Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Η Αόρατη Μεγάλη Εικόνα για τις Εκλογές στην Αμερική-PSYOP 2020: Η ιστορία και η προπαγάνδα που κρύβεται πολύ καλά.

“Κανείς και ποτέ δεν εκλέγεται από αυτόν που κινεί τα νήματα για να γίνει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (POTUS) εκτός εάν συμφωνήσει να εκτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της ατζέντας των μαύρων προγραμμάτων. Μόλις υπογράψουν την σύμβαση για να γίνει κάποιος ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, εργάζονται για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα και όχι για τον αμερικανικό λαό. Επομένως, οι ξένοι ιδιοκτήτες του Ομοσπονδιακού Τραπεζικού Συστήματος (FRS) γνωστό και ως FED είναι εκείνοι που πάντα επιλέγουν τον Πρόεδρο. 

Εφευρέτης της βασικής τεχνολογίας πλατφόρμας εμβολίου mRNA. Βιοηθική της πειραματικής ανάπτυξης εμβολίων COVID στο πλαίσιο της EUA: Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε και να δούμε τι συμβαίνει.

Robert Malone, MD, MS
Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε και να δούμε τι συμβαίνει.
Παρέχω αυτό το σύντομο δοκίμιο για την κοινότητα του TrialSite επειδή ασχολείστε ή τουλάχιστον ενδιαφέρεστε για κλινική έρευνα με ανθρώπινα υποκείμενα. Κατά βάση, κατανοήστε ότι είμαι ειδικός εμβολίων και υποστηρικτής, καθώς και ο αρχικός εφευρέτης της βασικής τεχνολογίας πλατφόρμας εμβολίου mRNA (και εμβολίου DNA). Αλλά έχω επίσης εκτεταμένη εκπαίδευση στη βιοηθική από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, το Ινστιτούτο Έρευνας του

Επείγον ο έχων το νου ψηφισατο.. Και αν δεν είναι απλά εμβόλιο; Με δωδεκάρι αριθμό να σε παραπέμπει ψηφιακά στο….

Μετά από μια σύντομη έρευνα γιατί κάτι δεν με άρεσε και με αφορμή άρθρα περί καταγραφής 12ψηφιων αριθμών στα κιν και διάφορα σχόλια ότι οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν είπα να τσεκάρω κάτι..

Έχουμε και λέμε 1ο βήμα:

ΣΟΚ! Κινέζα ιολόγος δείχνει την ηλεκτρική καρέκλα για όσους συμμετείχαν στο έγκλημα και τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης

Τι λέει για τον Fauci και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και όσους συμμετείχαν στο έγκλημα της μαζικής εξόντωσης

Βόμβα μεγατόνων από τη Κινέζα ιολόγο Li-Meng Yan η οποία καταγγέλει τον Fauci και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ότι γνώριζαν από τον Φεβρουάριο του 2020 ότι ο ιός είναι εργαστηριακός και ότι επιχείρησε να συγκαλύψει τη προέλευση όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters