Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

H τραγική ιστορία των Ινδιάνων της Αμερικής

Οι ερυθρόδερμες φυλές των αυτοχθόνων και ο μεθοδικός αποδεκατισμός τους από το χλομό πρόσωπο
Αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν από την περιπέτεια του Χριστόφορου Κολόμβου στα εδάφη που θα έμεναν τελικά γνωστά ως Αμερική, μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων ανακάλυπτε την ίδια ήπειρο: οι νομάδες πρόγονοι των σημερινών Ινδιάνων περνούσαν από μια στενή γλώσσα γης από την Ασία στην Αλάσκα πριν από 12.000 χρόνια. 

Ανησυχία στη NASA: Αυτόχθονες Ινδιάνοι γέροντες της φυλής Ινουίτ προειδοποιούν ότι ο ήλιος άλλαξε θέση και οι πόλοι αντιστρέφονται ήδη – Tι σημαίνει αυτό (Βίντεο)

Η γνωστή αμερικανική υπηρεσία του διαστήματος NASA έλαβε μια σαφή προειδοποίηση από την φυλή των Ινδιάνων Inuit και συγκεκριμένα από γέροντες της φυλής , ότι ο κόσμος μας ευρίσκεται σε μία μετατόπιση των πόλων της γης , και ο ουρανός ήδη «αλλάζει».

Οι Ινδιάνοι γέροντες έχουν παρατηρήσει ότι ο ήλιος έχει αρχίσει να ευρίσκεται σε εντελώς διαφορετική θέση και ότι οι ώρες της ημέρας τους για κυνήγι έχουν περίεργα παραταθεί.

Σοκ: Μας κήρυξαν το πόλεμο η NASA, η Λέσχη Μπιλντερμπέργκ και οι Ιλλουμινάτοι και θέλουν να μας εξοντόσουν! – ΕΓΓΡΑΦΑ

ΛΕΝΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ότι είναι… ΑΥΤΟΙ που είναι πίσω από όλα τα ΚΑΚΆ που γίνονται στον κόσμο!: τις τρομοκρατικές επιθέσεις, τους αεροψεκασμούς, τη δηλιτιρίαση του αέρος, του νερού, των τροφίμων κ.ο.κ. …!!!…

Συγκλονιστική η Ειρήνη Μαρούπα. Είμαστε υποχρεωμένοι λόγω Συντάγματος να αντιδράσουμε με βία κατά των προδοτών

Συγκλονιστική η Ειρήνη Μαρούπα. Είμαστε υποχρεωμένοι λόγω Συντάγματος να αντιδράσουμε με βία κατά των προδοτών
Βρείτε χρόνο να την παρακολουθήσετε οπωσδήποτε. Πραγματικά συγκλονιστική!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ 29 ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Το βρώμικο και εγκληματικό παρελθόν του Σόιμπλε …τότε που σκότωνε αθώους ανθρώπους

 
Ο Σόιμπλε ήταν ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης Κολ με την Ανατολική Γερμανία. Αυτός έταζε ατιμωρησίες στους σταλινικούς ηγέτες της, προκειμένου οι Δυτικοί να λεηλατήσουν την πατρίδα εκατομμυρίων Ανατολικογερμανών. Αυτός έδωσε το σύνθημα για το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» στην ιστορία της Γερμανίας.

Ποτέ δεν μας το είπαν! Το ταπεινό βότανο που μας προστατεύει από τον καρκίνο!


Υπάρχει ένα “ταπεινό” βότανο, που έχει πολλές θρεπτικές ουσίες μέσα σε λίγα γραμμάρια. Ταυτόχρονα είναι τροφή χαμηλή σε θερμίδες, αλλά πλούσια σε ευεργετικά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι συμβάλλει με πολλούς τρόπους στη διατήρηση της υγείας και στην προστασία του οργανισμού από επικίνδυνες ασθένειες.

Το αδιαχώρητο στη διάλεξη του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στο ΑΠΘ Ο Έλληνας που έλυσε τον «Γρίφο του Νας»


 

Στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του Μ.Ι.Τ, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, μίλησε για τις εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη και πώς αυτή θα επηρεάσει την ανθρωπότητα.
"Είναι τιμή μου που έχει έρθει τόσος κόσμος να με ακούσει. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, που έχω να επισκεφθώ καιρό. Από την άλλη δεν με εκπλήσσει.

Δέκα αρχαίες Ελληνικές πόλεις που έχουν πάψει να είναι υπό Ελληνική κατοχή

Δέκα αρχαίες Ελληνικές πόλεις που έχουν πάψει να είναι υπό Ελληνική κατοχή

Η Ελλάδα είναι γνωστή ως ένας όμορφος τουριστικό προορισμός και ίσως ο καλύτερος προορισμός του κόσμου.

Οι Έλληνες είχαν αποικίσει και κυριαρχήσει στα περισσότερα μέρη του τότε γνωστού κόσμου.

Δε μας φτάνουν τα δικά μας πολιτικά ουφο; «Τοξικός» διαστημικός σταθμός απειλεί την Ελλάδα.

Από την Κατερίνα Νικολοπούλου ❱❱ Διαστημικός σταθμός της Κίνας αναμένεται να συντριβεί στην επιφάνεια της Γης και η Ελλάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη πρόσκρουσης.  Η Ελλάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη πρόσκρουσης διαστημικού σταθμού της Κίνας, ο οποίος κινείται εκτός ελέγχου στο Διάστημα...

Πολιτικά φρονήματα ζητά με εγκύκλιο η κυβέρνηση - «Υποβαθμίζεται» η ελληνική ιστορία

Πολιτικά φρονήματα ζητά με εγκύκλιο η κυβέρνηση - «Υποβαθμίζεται» η ελληνική ιστορία
Στα σοβαρά κράτη της Ευρώπης, προκειμένου να αποκτήσουν αλλοδαποί ιθαγένεια, οφείλουν να γνωρίζουν βασικά πράγματα από την εθνική ιστορία της κάθε χώρας αλλά και στοιχειωδώς την γλώσσα.  Αυτό δεν ισχύει πια στην αριστερόστροφη Ελλάδα....

Ελληνική Πατέντα: Ψύξη και θέρμανση από το έδαφος τώρα στα σπίτια!!!!

Ο ήλιος αλλά και το έδαφος μπορούν να ζεστάνουν ένα κτίριο το χειμώνα, να το κρατήσουν δροσερό το καλοκαίρι αλλά και να παρέχουν ζεστό νερό στους κατοίκους του!
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της πρότασης του...
Ηρακλειώτη Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού του Πολυτεχνείου Πατρών, συμβούλου εξοικονόμησης ενέργειας, κ. Κώστα Καπετανάκη, που διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό με τίτλο «Κάνε την Καινοτομία Πράξη: Κάνε την Ελλάδα πιο Ανταγωνιστική».

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters