Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.!!!!!!

Vasilis Theodoropoulos
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ……..
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞ΄ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters