Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.!!!!!!

Vasilis Theodoropoulos
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ……..
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞ΄ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ».
Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΒΛΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΨΕΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ «ΕΚΕΙΝΩΝ». ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» .

ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1938 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 21» ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΕΟΡΓΚΕΒΙΤΣ ΡΑΚΟΦΣΚΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1919 ΤΩΝ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ) ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ. 
ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ GPU, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΒΡΙΛΟΒΙΤΣ ΚΟΥΖΜΙΝ. 
ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΑΚΟΦΣΚΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΑ «ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΑΠΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΑΝΤΟΦΣΚΙ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΡΥΨΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ» ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΟΣΠΙΤΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ NKVD ΙΩΣΗΦ ΛΑΝΤΟΦΣΚΙ ΚΑΙ, ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΥΚΝΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ. 
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.!!!!!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ «ΕΚΕΙΝΟΥΣ»:
-Ο Ρακόφσκι ( ανήκε στην ισχυρή τροτσκιστική φράξια που έπαιρνε διαταγές από τους Ρότσιλντ) αναφέρεται σε "ΕΚΕΙΝΟΥΣ" σαν σε μια μασονικού ή αποκρυφιστικού τύπου «μυστική εταιρία», προκειμένου να αποδείξει ότι ο ίδιος και ο Τρότσκι εκπροσωπούν μια ακατανίκητη δύναμη και ότι οι υποστηρικτές τους ελέγχουν τον κόσμο.
«Η βάση της δύναμης είναι τα χρήματα», λέει ο Ρακόφσκι και οι Ρότσιλντ τα δημιουργούν χάρη στο τραπεζικό σύστημα, για να επιβάλουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. "Απέκτησαν για τους εαυτούς τους το πραγματικό προνόμιο να κόβουν νομίσματα... Το χρήμα που κυκλοφορεί είναι ένας αληθινός αναχρονισμός. Εάν ακόμα υπάρχει και κυκλοφορεί, αυτό συμβαίνει μόνον χάρις στον αταβισμό, μόνον επειδή είναι βολικό να δια τηρηθεί η αυταπάτη, μία καθαρά φανταστική ιστορία για το σήμερα..."
Ένα μεγάλο μέρος του χρήματος που κυκλοφορεί, το χρήμα των μεγάλων συναλλαγών, εκδιδόταν από «ΕΚΕΙΝΟΥΣ».
«...Οι τράπεζες, τα χρηματιστήρια και όλο το χρηματοοικονομικό σύστημα είναι μια γιγαντιαία μηχανή που προκαλεί μια τερατωδία έναντι της Φύσεως, σύμφωνα με την έκφραση του Αριστοτέλη. Να κάνει το χρήμα να παράγει χρήμα - κάτι που, εάν είναι έγκλημα μια φορά στα οικονομικά, τότε σε σχέση με τα χρηματοοικονομικά είναι έγκλημα έναντι του ποινικού κώδικα, αφού είναι τοκογλυφία.
..Εκείνον που τους γνωρίζει, δεν τον τοποθετούν σε μια θέση από την οποία θα ήταν υποχρεωμένος να τους κατονομάσει. Αυτός είναι στοιχειώδης κανόνας κάθε έξυπνης συνωμοσίας, τον οποίον πρέπει να κατανοείτε καλά. Πάντως, ούτε ένας από «Εκείνους» δεν είναι πρόσωπο που κατέχει πολιτικό αξίωμα ή θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα. Από ό,τι έχω καταλάβει, δεν εμφανίζονται οι ίδιοι, αλλά στις καίριες θέσεις -τόσο στην πολιτική όσο και στη χρηματοοικονομία- μεταχειρίζονται μόνο μεσάζοντες... ΄Ανδρες της απολύτου εμπιστοσύνης τους, οι οποίοι έχουν περάσει από χιλιάδες «εξετάσεις» για να επιβεβαιωθεί η αφοσίωση τους».

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ:
"...Οι ιστοριογράφοι και οι μάζες, τυφλωμένες από τις ζητωκραυγές και την έπαρση της Γαλλικής Επανάστασης, ο λαός, μεθυσμένος από το γεγονός ότι είχε επιτύχει να αφαιρέσει όλη την εξουσία από τον Βασιλιά και τους ευγενείς, δεν πρόσεξε πώς μια χούφτα μυστηριώδεις, σκοτεινοί και χαμηλού προφίλ άνθρωποι είχαν καταλάβει την εξουσία. Αυτά τα πρόσωπα... «ΕΚΕΙΝΟΙ» σύντομα θα τους επέβαλλαν πολύ σκληρότερη σκλαβιά από ό,τι επί Βασιλιά..."

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΞ:
…. «Μαρξ ήταν μεγαλοφυΐα. Ακόμα κι αν είχε αρκεσθεί μόνο σε μια βαθιά κριτική του καπιταλισμού, το έργο του θα ήταν επιστημονικά αξεπέραστο. Αλλά εκεί που η θεωρία του φτάνει το επίπεδο του αριστουργήματος, εκεί γίνεται φανερά ειρωνική. «Ο Κομμουνισμός», λέει, «πρέπει να κερδίσει, επειδή το Κεφάλαιο θα του δώσει αυτή τη νίκη, παρόλο που είναι ο εχθρός του».
...Ο Μαρξ παραπλανά για λόγους τακτικής σχετικά με την προέλευση των αντιφάσεων στον Καπιταλισμό, αλλά δεν αρνείται ότι υπάρχουν. Ο Μαρξ γνώριζε πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι αντιφάσεις….. 
…Γνώριζε όχι θα συμβούν αυτά, γιατί γνώριζε «ΕΚΕΙΝΟΥΣ» που δημιούργησαν τις αντιφάσεις. Είναι γνωστό ότι αποκάλεσαν τον μαρξισμό "θρίαμβο του χεγκελιανισμού". "ΕΚΕΙΝΟΙ" είναι πολύ παλαιότερη και υψηλότερη φιλοσοφία. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο μαρξισμός, ότι δηλαδή μέσα από τη σύγκρουση με το αντίθετο προκύπτει μια σύνθεση. Μέσα από την ολοκληρωτική νίκη της σύνθεσης Θέσης-Αντίθεσης προκύπτει μια πραγματικότητα, μια αλήθεια σε έναν τελικό συμβιβασμό του υποκειμένου και του αντικειμένου. Στη Μόσχα, ο Κομμουνισμός, δηλαδή ο κρατικός καπιταλισμός, στη Νέα Υόρκη, ο Καπιταλισμός... θέση και αντίθεση. Αναλύατε και τα δύο... Η Αλήθεια: Διεθνής Οικονομία, για την ακρίβεια... "ΕΚΕΙΝΟΙ"».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ:
«….Τη χρηματοδότησαν «ΕΚΕΙΝΟΙ», μέσω των ιδίων τραπεζιτών που χρηματοδότησαν το 1905 την Ιαπωνία, δηλαδή του Γιάκομπ Σιφ και των αδελφών Βάρμπουργκ - αυτό σημαίνει μέσω της μίας από τις πέντε τράπεζες που είναι μέλη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve), της Κουν-Λόεμπ & Σία. Εδώ συμμετείχαν επίσης και άλλοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί τραπεζίτες, όπως οι Γκου-γκενχαϊμ (Guggenheim), Χανάουερ (Hanauer), Μπράιτουνγκ (Breitung), Ασμπεργκ (Aschberg) από την Τράπεζα Nya Banken της Στοκχόλμης. Συμπτωματικά, ήμουν στη Στοκχόλμη και πήρα μέρος στη μεταβίβαση χρημάτων. Μέχρι να έλθει ο Τρότσκι, ήμουν ο μόνος που έλαβα μέρος ως ενδιάμεσος από την πλευρά των επαναστατών».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
«…..Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από τραπεζίτες της Γουόλ Στρητ. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος κύκλος που αποτελείται από χρηματοδότες, πολιτικούς, επιστήμονες, ακόμα και εκκλησιαστικούς παράγοντες υψηλών αξιωμάτων, δύναμης και πλούτου...»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ:
Ο Ρακόφσκι χαρακτηρίζει τον Στάλιν ως έναν εθνικιστή αντίθετο στη «Διεθνή» και λέει ότι, για να ελέγξει τον Στάλιν, το διεθνές οικονομικό σύστημα "ΕΚΕΙΝΩΝ" αναγκάστηκε να κατασκευάσει τον Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα. Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Χίτλερ αποδείχθηκε ανυπάκουος και άρχισε να τυπώνει δικό του χρήμα, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη απειλή από τον Στάλιν.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΣΚΙ:
«…ο άγνωστος Τρότσκι γίνεται αμέσως αυθεντία, υποσκελίζοντας τους παλαιότερους και αναγνωρισμένους επαναστάτες; Πολύ απλά... ενυμφεύθη! Μαζί του στη Ρωσία έρχεται και η γυναίκα του, η Σέντοβα. Γνωρίζετε ποια είναι; Είναι η κόρη του Ζιβιτόβσκι (Zhivitovsky), συνδεδεμένου με τους τραπεζίτες Βάρμπουργκ (Warburg), οι οποίοι είναι συνεταίροι και συγγενείς του Γιάκομπ Σιφ - εκείνης της χρηματοοικονομικής ομάδας που είχε επίσης χρηματοδοτήσει την επανάσταση του 1905. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τρότσκι, σε μία κίνηση, μετακινείται στην κορυφή της επαναστατικής λίστας. Και εδώ επίσης έχετε το κλειδί για την πραγματική του προσωπικότητα. ο Τρότσκι έγινε δεκτός χωρίς επιφυλάξεις από τον Λένιν. Όπως γνωρίζετε αρκετά καλά, στο διάστημα μεταξύ των δύο επαναστάσεων είχαν υπάρξει πολύ βαθιές διαφορές μεταξύ τους, αλλά όλα ξεχάστηκαν. Γιατί; Το μυστικό το φύλαγε η σύζυγος του Λένιν, η Κρούπσκαγια. Αυτή γνώριζε ποιος ήταν πραγματικά ο Τρότσκι. Αυτή έπεισε ακόμη και τον Λένιν να αποδεχθεί τον Τρότσκι, διαφορετικά ο Λένιν θα είχε παραμείνει παγιδευμένος στην Ελβετία. Επιπλέον ήταν και η επίγνωση ότι ο Τρότσκι παρείχε χρήματα και βοήθησε στο να έλθει ισχυρή διεθνής βοήθεια. Το σφραγισμένο τρένο ήταν η απόδειξη. Εγώ γνωρίζω το μεγάλο μυστικό, όχι φυσικά γιατί είμαι ελευθεροτέκτων, αλλά γιατί ανήκω σε «ΕΚΕΙΝΟΥΣ»...

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ:
«……Σύμφωνα με την άγραφη Ιστορία, γνωστή μόνο σε εμάς, ως ιδρυτής της πρώτης Κομμουνιστικής Διεθνούς υποδεικνύεται, φυσικά με μυστικότητα, ο Άνταμ Βαϊσχάουπτ (Weishaupt). Θυμάστε το όνομα του; Υπήρξε ο αρχηγός των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων) - της γνωστής στοάς, της οποίας το όνομα δανείστηκε από τον Γνωστικισμό. Αυτός ο μεγάλος επαναστάτης, εβραϊκής καταγωγής και πρώην Ιησουίτης, προβλέποντας τον θρίαμβο της Γαλλικής Επανάστασης, αποφάσισε ή του ανατέθηκε (λένε ότι προϊστάμενος του ήταν ο μεγάλος φιλόσοφος Μέντελσον) να ιδρύσει μια μυστική οργάνωση, η οποία θα ωθούσε τη Γαλλική Επανάσταση να ξεπεράσει τους αρχικούς της στόχους, για να τη μετατρέψει σε σοσιαλιστική επανάσταση.
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι η σχέση του Βαϊσχάουπτ και των οπαδών του με τον πρώτο των Ρότσιλντ. Το μυστικό της προελεύσεως της περιουσίας τους εξηγείται από το ότι ήταν οι ταμίες της πρώτης πραγματικής ΚΟΜΜΙΝΤΕΡΝ.
Υπάρχουν στοιχεία ότι μια μυστική εξουσία τους βοήθησε να αποκτήσουν αυτή τη μυθώδη περιουσία, στέλνοντας τα πέντε αδέλφια Ρότσιλντ στις πέντε πιο πλούσιες περιοχές της Ευρώπης.
Και κάτι ακόμα: Θυμάστε τη φράση της μητέρας των πέντε αδελφών Ρότσιλντ; «...Αν δεν θέλουν οι γιοι μου, δεν θα γίνει κανένας πόλεμος...!». Αυτό σημαίνει ότι αυτοί ήταν οι διαιτητές, οι αφέντες τόσο στον πόλεμο όσο και στην ειρήνη, και όχι οι αυτοκράτορες».

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ « ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΝ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΚΑΡΛΑΒΙΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ERSA ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟ 1950, ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ SINFONIA EN ROJO MAJOR. Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ, ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΕΣ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ. ΆΡΧΙΖΕ Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ 1988, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ YAMAGUCHI ΤΟ ΔΗΜΟΣΙ ΕΥΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΗ .
(ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ).

ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ «ΕΚΕΙΝΩΝ» ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ……….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters