Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA KAI ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.

Global Government και βενιζελική συμμορία... η απόλυτη Χούντα !!

 Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Οι δωσίλογοι του '44 έγιναν οι φανατικοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ποιοι μας απειλούν με έναν νέο Εμφύλιο;
Ποιοι κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή;
Το τέλος της ιστορίας πλησιάζει.
Το 1944 ήταν η χρονιά που οι Γερμανοί κατακτητές "εγκατέλειπαν" την Ελλάδα. Πίσω τους δεν άφηναν μόνον "συντρίμμια" και πτώματα, αλλά και τρομοκρατημένους συνεργάτες. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters