Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ;;

Σύμφωνα με τον καρδιολόγο που υπογράφει το παρόν άρθρο, 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Η υποχρέωση του κράτους να τηρεί τις διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες έχει κυρώσει με νόμους βάσει του άρθρου 28 παράγραφος 1 του δικού μας συντάγματος είναι ρητή και κατηγορηματική. Οι διεθνείς συμβάσεις έχουν ισχύ υπερ-νομοθετικού νόμου, δηλαδή είναι ισχυρότερες από κάθε μνημόνιο, εφαρμοστικό νόμο, από πράξη νομοθετικού περιεχομένου ή άλλου νομοθετικού κατασκευάσματος που εφευρίσκουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Κάθε νέο σύστημα υγείας ή μεταρρύθμιση υγείας πρέπει να σέβεται αυτές τις διεθνείς συμβάσεις, να τις υιοθετεί και να τις συμπεριλαμβάνει ακέραιες. Οι διεθνείς αυτές συμβάσεις είναι:

1. Ο Ευρωπαϊκός κώδικας κοινωνικής ασφάλειας, που
κυρώθηκε το 1981 με τον Ν. 1336, βάσει του άρθρου 28, παράγραφος 1 του Ελληνικού Συντάγματος.

2. Ο Ευρωπαϊκός κοινωνικός χάρτης, που κυρώθηκε το 1984 με τον Ν. 1426, βάσει του άρθρου 28, παράγραφος 1 του Ελληνικού Συντάγματος.

3. Ο Χάρτης των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ε.Ε., που τον προβλέπει το άρθρο 6, παράγραφος 1 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Χάρτης αυτός των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ε.Ε. διαμορφώθηκε στις 12/12/2007 κατά τη διάρκεια της ψήφισης της συνθήκης της Λισαβόνας στο Στρασβούργο.

Και οι τρεις αυτές διεθνείς συνθήκες καθορίζουν με σαφήνεια ότι οι πολίτες της Ε.Ε. που έχουν περιέλθει ή περιέχονται για οποιοδήποτε λόγο σε κατάσταση μη επαρκών πόρων, υποχρεούται απαρέγκλιτα το κράτος να παρέχει σε αυτούς πλήρη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και όλες τις κοινωνικές παροχές.

Υποχρεούται να σφραγίσει τα ασφαλιστικά βιβλιάρια υγείας των πολιτών, άσχετα αν έχουν πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές, όταν αποδεικνύεται φυσικά ότι πράγματι δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους.

Το κράτος είναι υποχρεωμένο να παρέχει όλες τις παροχές υγείας στους πολίτες χωρίς πόρους μέχρι και το 50% του συνολικού πληθυσμού.

Είναι υποχρεωμένο το κράτος να ενημερώνει, να επεξηγεί και να ενθαρρύνει τους πολίτες να κάνουν χρήση αυτών των δικαιωμάτων, που προβλέπουν οι νομικά ισχυρότατες διεθνείς συμβάσεις και όχι να τις αποκρύπτει, να τις παραγκωνίζει, πόσο μάλλον να τις παραβιάζει.

Παρ’ όλα ταύτα οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν παραβιάσει όλες τις διεθνείς συμβάσεις κατάφωρα παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις που είχαν τον Σεπτέμβρη του 2012 από το συμβούλιο των υπουργών της Ε.Ε.

Τα αδικήματα που έχουν διαπράξει είναι κατά συρροή και έχουν ως ακολούθως:

1. Παράβαση καθήκοντος βάσει του άρθρου 259 του Ποινικού Κώδικα.

2. Παράβαση του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα, διότι εσκεμμένα με δόλο και συνεχώς δημιουργούν στρατιές πολιτών να μην διαθέτουν επαρκείς πόρους, λόγω μεγάλης φτωχοποίησης από παράνομες φορολογίες, χαράτσια και αμέτρητους έμμεσους και άμεσους φόρους, με μείωση μισθών και συντάξεων και με πρωτοφανή ποσοστά ανεργίας που ανέρχονται στο 30% του ενεργού πληθυσμού.

Τέλος έχουν παραβεί και παραβαίνουν το άρθρο 3033 του Ποινικού Κώδικα (???), με το οποίο άρθρο κυρώθηκε το καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου της Χάγης.

Οι νομοθεσίες αυτές τις οποίες παραβίασαν και παραβιάζουν οι μνημονιακοί κυβερνήτες προσδιορίζουν με σαφήνεια ότι η νοσηρότητα, οι αυτοκτονίες και οι θάνατοι που έχουν προκληθεί και προκαλούνται καθημερινά ένεκα της φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού με τα παράνομα και δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα είναι ένα είδος γενοκτονίας και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει να διωχθούν ποινικά όλοι οι υπεύθυνοι.

Την ποινική τους δίωξη νομιμοποιείται να την πραγματοποιήσει ο κάθε Έλληνας πολίτης, αλλά οι γιατροί υποχρεούνται περισσότερο να προβούν σε ποινική δίωξη, διότι είναι εκείνοι που διαπιστώνουν κάθε φορά τις αιτίες των θανάτων και όλες τις αιτίες της νοσηρότητας που έχει προκαλέσει η ληστρική επιδρομή των μνημονίων και της τρόικας.

Η μεγάλη ευθύνη των γιατρών για την ποινική δίωξη των ενόχων για τη νοσηρότητα και τις αυτοκτονίες απορρέει από τον Κώδικα της Ιατρικής Δεοντολογίας και καλούμε όλους τους γιατρούς ν’ αναδείξουν το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα, να καταδείξουν τους ενόχους και να συντάξουν εκθέσεις που θα τους παραπέμψουν στη δικαιοσύνη. Πρέπει επίσης να ενημερώσουν οι γιατροί τους ασθενείς και όλο τον Ελληνικό λαό ότι με την καινούρια μεταρρύθμιση που θέλει να εφαρμόσει πραξικοπηματικά η κυβέρνηση οι θάνατοι και οι αυτοκτονίες θα πολλαπλασιαστούν και η νοσηρότητα του πληθυσμού θ’ αγγίξει το 90% των Ελλήνων.

Η ιατρική επιστήμη και οι εκπρόσωποι της που είναι οι γιατροί έχουν ιερά υποχρέωση αλλά και καθήκον να προστατεύουν την υγεία και τη ζωή των πολιτών. Να ερευνούν τα αίτια των νόσων, τα αίτια των θανάτων και να ενημερώνουν την πολιτεία και τους πολίτες προκειμένου να λαμβάνονται γενικά μέτρα προστασίας και πρόληψης. Καλούμε λοιπόν σ’ επιστράτευση όλους τους γιατρούς της χώρας αλλά και τους φαρμακοποιούς να κάνουμε ενιαίο μέτωπο για την αντιμετώπιση της γενοκτονίας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και πρόκειται να κορυφωθεί με τη νέα μεταρρύθμιση, που είναι γερμανικού σχεδιασμού και επινόησης και πρόκειται να υλοποιηθεί με τις μνημονιακές κυβερνήσεις που υπηρετούν τον ξένο παράγοντα και τους τραπεζίτες.

Ο νέος προϋπολογισμός του 2014 που συντάχθηκε στα γερμανικά επιτελεία και ψηφίστηκε άκριτα από την Βουλή, έχει στον πυρήνα του το “κώνειον” για την κορύφωση της νοσηρότητας και της θνητότητας του Ελληνικού λαού.


Συγκεκριμένα:

Αυξάνει τα χαράτσια και τις φορολογίες κατά 2,5 δισ. Ευρώ, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις δαπάνες για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κατά 45% σε σχέση με το 2013.

Το ύψος του προϋπολογισμού είναι 117 δις. Ευρώ. Η κυβέρνηση δανείζεται από τους τοκογλύφους 63,5 δισ. Ευρώ, τα ενσωματώνει στον προϋπολογισμό, τα χαρίζει στους τραπεζίτες και φυσικά θα τα πληρώσουν οι πολίτες στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες στην απόλυτη φτώχεια. Και την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση εξαθλιώνει οικονομικά με απάνθρωπο και ληστρικό τρόπο τους Έλληνες πολίτες, καταργεί τη δημόσια υγεία, για την οποία οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με υπέρογκες κρατήσεις από τους μισθούς τους και το χειρότερο αναθέτει σε γερμανικές ιδιωτικές εταιρίες την εμπορική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της αρρώστιας.

Οι δράστες όμως αυτής της πρωτόγνωρης εγκληματικής πολιτικής αυξάνουν τις αμοιβές τους σε 92 εκατ. Ευρώ σε σχέση με τα 80 εκατ. Ευρώ που πήραν συνολικά το 2013. Οι δε επιτροπές των “σοφών” που επιμελήθηκαν το νέο σχέδιο “μεταρρύθμισης” της υγείας, πληρώθηκαν με το αστρονομικό ποσό των 15 εκατ. Ευρώ περίπου, ενώ οι ειδήμονες της σύνταξης του προϋπολογισμού δεν προβλέπουν κανένα κονδύλι για την εξόφληση των 6,5 δισ. Ευρώ σε ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, που σημαίνει πως τα 2,5 δις. Ευρώ που οφείλει το κράτος στους γιατρούς, δεν θα πληρωθούν, ούτε φυσικά υπάρχει κονδύλι πληρωμής προς τους γιατρούς για τις ιατρικές πράξεις και τις εργαστηριακές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2014. Κατά τ’ άλλα ο Υπουργός υγείας δηλώνει κουβαρντάς ότι θα δώσει το προνόμιο στους ιδιώτες γιατρούς επειδή κλείνει τα ιατρεία και απολύει τους γιατρούς.

400 επισκέψεις τον μήνα με την “τόσο πλούσια αμοιβή των 10 Ευρώ!”

Οφείλουμε πραγματικά να βγάλουμε το καπέλο και να συγχαρούμε τους αρχιτέκτονες αυτής της εγκληματικής οργάνωσης και να τους ευχαριστήσουμε που φρόντισαν να πληρώνει ο ίδιος ο λαός ακόμα και το σκοινί που θα κρεμιέται.

Πληροφορούμε όμως τον Υπουργό υγείας και όλο το σινάφι της ντόπιας και ξενόφερτης τρόικας, ότι το ψέμα και η απάτη έχουν κοντά ποδάρια. Επίσης ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 ο λαός θα είναι εκείνος που θα πει την τελευταία λέξη και θα σφραγίσει τον επίλογο αυτής της τραγωδίας ως από μηχανής θεός.

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος

Καρδιολόγος



http://kapagriniou.wordpress.com/2014/01/03/καταγγελια-στην-κυβερνηση-για-εγκλημ/#more-25540



ΣΧΟΛΙΟ:

Ελπίζω ότι οι γιατροί θα ενισχύσουν έμπρακτα και την προσπάθεια που ήδη γίνεται στη Χάγη όπου έχουν σταλεί τουλάχιστον πέντε καταγγελίες (ΕΔΩ) αναφορικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, μπορούν οι γιατροί να στείλουν δικές τους καταγγελίες και αποδεικτικό υλικό που στη συνέχεια θα δημοσιεύσουν ή να στείλουν σε αυτό το μπλογκ και στα άτομα που ήδη έκαναν τις καταγγελίες το υλικό που έχουν στη διάθεση τους.  Μπορούν ταυτόχρονα να στηρίξουν την προσπάθεια μας/τους υπογράφοντας το ηλεκτρονικό αίτημα προς τον αρμόδιο εισαγγελέα ( ΕΔΩ ) και προωθώντας το σε οικογένεια, φίλους και γνωστούς. 

Λεπτομέρειες που αφορούν την τεκμηρίωση των προαναφερόμενων εγκλημάτων και τον τρόπο προσφυγής στο συγκεκριμένο δικαστήριο: Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Σύμβαση για την Πρόληψη και Καταστολή του Εγκλήματος της Γενοκτονίας κλπ



ΣΧΕΤΙΚΑ: 

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ

Appeal to the English speaking Greek population for testimonies

Ανοικτή επιστολή-διαμαρτυρία 120 Ελλήνων Πανεπιστημιακών και Ιατρών

Γενοκτονία

Χάγη


το είδα

 http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5027.html

Paul Hellyer πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά - «Τέσσερα είδη εξωγήινων βρίσκονται στη Γη» [Βίντεο]

Ο Paul Hellyer ήταν πρώην υπουργός Αμύνης του Καναδά κατά τη διάρκεια του «ψυχρού πολέμου» στον Καναδά ισχυρίζεται ότι όχι μόνο οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις «φυλές» από αυτούς οι όποιοι βρίσκονται ήδη στον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με τον Hellyer οι εξωγήινοι είναι εδώ για να βοηθήσουν καθώς ανησυχούν τόσο για την περίπτωση των πυρηνικών όσο και για τις κλιματικές αλλαγές.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε:



defencenet
http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/paul-hellyer-prwhn-ypourgos-amynas-kanada-tessera-eidh-ekswghinwn-briskontai-gh.html

Άλλος ένας πολίτης ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ... Ποια δικαιοσύνη, ποιοι εισαγγελείς... υπάλληλοι της τρόικας, δουλικά όργα του καθεστώτος! Νεκρός ανασφάλιστος ασθενής που δεν τον δέχτηκε κανένα νοσοκομείο!

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού αρκετό καιρό τώρα "φωνάζει" για τους ανασφάλιστους ασθενείς που πρέπει να νοσηλευτούν. Για την ακρίβεια προσπαθεί να βοηθήσει 50 άτομα, εκ των οποίων οι 10 διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Δυστυχώς χτες το βράδυ ένας από τους ασθενείς που ήταν σε άμεσο κίνδυνο έχασε τη μάχη με τη ζωή, χωρίς να προλάβει να νοσηλευτεί, αφού δεν βρέθηκε κανένα δημόσιο νοσοκομείο που θα τον δεχόταν χωρίς κόστος. Αναλυτικά το...

δελτίο Τύπου του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. "

Δυστυχώς αργά σήμερα μάθαμε ότι ο ένας από τους δέκα ασθενείς για τους οποίους παλεύουμε από τις 09/12 να νοσηλευτούν σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο έχασε την μάχη με τον θάνατο.

Ο 66χρονος ασθενής ήρθε στο ιατρείο μας στα μέσα Οκτωβρίου με συμπτώματα έντονου πόνου στον θώρακα και αιμοπτύσεις. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική) και έπρεπε άμεσα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για να διερευνηθεί η κατάσταση του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε δημόσιο νοσοκομείο που θα τον δεχτεί χωρίς κόστος, με αποτέλεσμα να κάνουμε την πρώτη μας έκκληση προς το Υπουργείο Υγείας στις 09/12 και να επανέλθουμε εκ νέου στις 20/12 τονίζοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι στα πρόθυρα να χάσουν την ζωή τους.

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος ασθενής άντεξε μέχρι τις 30/12. Άλλο ένα σπίτι ανασφάλιστου συμπολίτη μας έκλεισε. Άλλος ένας πολίτης ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 4 ετών. Την 10η θέση στην αναλυτική λίστα των ασθενών μας, που στείλαμε σήμερα στο Υπουργείο, καταλαμβάνει πλέον άλλος ασθενής, ελπίζουμε να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης.

Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει 8 ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, 1 με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και 1 με λέμφωμα non hodgkin και έχει άμεση ανάγκη χημειοθεραπείας. Ως πότε όμως οι ιθύνοντες του Υπουργείου Υγείας θα βάζουν τις ζωές ΟΛΩΝ μας σε κίνδυνο και θα κόβουν κονδύλια που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για το δημόσιο σύστημα υγείας; Σήμερα κηδεύτηκε ο 66χρονος, από αύριο θα εντείνουμε τον αγώνα μας για να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ οι γενοκτόνες αυτές πολιτικές. Αυτοί που δολοφονούν ευάλωτους πολίτες θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα.

* Έχουμε σβήσει τα προσωπικά στοιχεία των ασθενών για ευνόητους λόγους. Το λιγότερο όμως που μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε ένα μικρό αποδεικτικό στοιχείο προς την κοινή γνώμη είναι να δημοσιοποιήσουμε το έγγραφο που στείλαμε σήμερα (2.1.14) στο Υπουργείο με όλα τα στοιχεία των ασθενών".
 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8025.html

Κατάσταση εκτός Ελέγχου-Αναμένεται ανάφλεξη!

Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές. Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της.
Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο, το Ιράν προκαλεί βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο, οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν Εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα.
Οι Τουρκοκύπριοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ,σε συνεργασία με την Τουρκία, ύποπτες κινήσεις του Βουλγαρικού Στρατού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, ενώ Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια με τις συγκρούσεις να μένονται μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανοφώνων.

Από αξιόπιστες πηγές η ομάδα του Blog Amynias ενημερώθηκε ότι λήγει ένα πολύ σοβαρό τελεσίγραφο. Το τελεσίγραφο που αφορά το αίτημα της Ρωσίας διαμέσου του Πούτιν προς την Τουρκία. «Παραδώστε μας τους Τετσένους αντάρτες που εκπαιδεύεται στα Εδάφη σας».
Το σημαντικό είναι πως η Ρωσία γνωρίζει με λεπτομέρειες την συνεργασία των Τούρκων στρατηγών με τους Τσετσένους αντάρτες όσον αφορά την εκπαίδευση των τελευταίων στους ορεινούς όγκους της Τουρκίας και την παροχή πολεμικού Υλικού. Γνωρίζουν επίσης πως χρηματοδότες αυτής της κίνησης είναι δύο διαφορετικοί πόλοι. Ο πρώτος από την Σαουδική Αραβία και ο 2ος από το Ιράν.
Η υψηλόβαθμη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας η οποία παίζει έναν ανεξέλεγκτο ρυθμιστικό ρόλο ως εγγυητής στην ανάπτυξη των ισλαμιστών δυνάμεων της περιοχής και προς το παρόν δεν ενδίδει στις Ρωσικές απειλές.
Στα πλαίσια των πιέσεων υποστηρικτής και σύμμαχος της Τουρκίας προς την Ρωσία βρίσκεται η Βουλγαρία, εξυπηρετώντας και αυτή με την σειρά της τα δικά της συμφέροντα.

Στην Τουρκία την ίδια χρονική στιγμή ανακύπτει ένα νέο πρόβλημα με την έμμεση και άμεση απαιτηση των Κούρδων να αξιώνουν αυτονομία και πρόσβαση στην θάλασσα.


Από την άλλη μεριά ο Ισραηλινός υπουργός Αμύνης Ehud Barak δήλωσε πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μπορεί να επέμβουν στο νότιο Λίβανο ξανά και να εμπλακούν σε μάχες με τα ένοπλα τμήματα της Hezbollah.

Ενώ την ίδια χρονική στιγμή δύο πολεμικά σκάφη του Ιρανικού Ναυτικού πρόκειται να περάσουν από τη διώρυγα του Σουέζ κατευθυνόμενα προς τη Συρία όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Lieberman δηλώνει πως η απόφαση του Ιράν να στείλει τα σκάφη του τόσο κοντά στο Ισραήλ αποτελεί πρόκληση και αποδεικνύει πως το «νεύρο» αλλά και η αυτοπεποίθηση του Ιράν μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ο ίδιος προειδοποίησε τους πάντες καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιληφθεί πως το Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοεί τις προκλήσεις αυτές για πάντα.

Τις εξελίξεις που τρέχουν έρχονται να ενισχύσουν και οι Δυνάμεις δύο Αεροπλανοφόρων. Tου γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle και του Αμερικανικού USS Enterprise που βρίσκονται στην περιοχή Νοτίως και Νοτία Ανατολικά της Κρήτης. Ειδικότερα χθές Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Χώρας μας , ανακοίνωσε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 18η Φεβρουαρίου συνεκπαίδευσης μονάδων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle λόγω αλλαγής προγράμματος της γαλλικής δύναμης επιχειρήσεων, καθώς φαίνεται το τελευταίο να έρχεται εσπευσμένα να ενισχύσει την Δύναμη υποστήριξης στην περιοχή δίπλα από το USS Enterprise

Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια και η αδυναμία ελέγχου της κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό του VMRO του Νικόλα Γκρούεφσκι και το κόμμα των Αλβανών των Σκοπίων, την Εθνική Ένωση, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν για δεύτερη μέρα μεταξύ των Σλάβων και των Αλβανών.

Και δεν φθάνουν όλα αυτά ,σφήνα στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ενδιαφερομένων αμερικανικών εταιρειών για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Κύπρου θέτουν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι με νεότερες δηλώσεις του φερόμενου ως υπουργού Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν. Ο Ατούν ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι οι Τουρκοκύπριοι σε συνεργασία με την Άγκυρα ως εγγυήτρια δύναμη, πρόκειται να ετοιμάσουν τη δική τους στρατηγική και να αρχίσουν τις εργασίες για τον καθορισμό της δικής τους ΑΟΖ, με σκοπό να αρχίσουν τις δικές τους έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή.
Και για να μην αφήσει οποιαδήποτε περίπτωση αμφισβήτησης των λεγόμενων του ο Σουνά Ατούν προσδιόρισε και τις περιοχές που αναφέρει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στις φυσικές πηγές γύρω από το νησί. Συμπληρώνοντας ο Σουνά Ατούν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στης κυπριακή Κυβέρνηση να παραβιάσει τα συγκεκριμένα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.

Την παρούσα χρονική στιγμή που οι διεθνής εξελίξεις στην γύρω περιοχή τρέχουν και το matrix των Αντιπαραθέσεων και των συμφερόντων γίνεται όλο και ποιο πολύπλοκο οι Εθνικές μας Υπηρεσίας παρατηρούν σιωπηλά και με πολύ μεγάλη προσοχή τις ύποπτες κινήσεις των στρατευμάτων της Γείτονος Βουλγαρίας και Αλβανίας.

Και ενώ η κατάσταση Γύρω και έξω από την Χώρα μας βράζει , βράζει και το εσωτερικό της , καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται σοβαρή εξέλιξη στα εσωτερικά της χώρας μας με αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014.

Ο Στρατός μας εκπαιδεύεται εκτάκτως στην αντιμετώπιση καταστολής μιας Κοινωνικής εξέγερσης, γεγονός που δηλώνει την ανεπάρκεια των δυνάμεων Ασφαλείας.

Και από την άλλη διατηρείται μια παγερή σιωπή και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, και το ποίο περίεργο στην παρούσα χρονική στιγμή είναι ότι όλα συμπίπτουν.

πηγη

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΘΑΤΕ" ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΡΑΚΗΣ 16/12/2013

 


Οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild) - Περιουσία 500 τρις $ και τι ελέγχουν

 
 Katerina Niovie

Αρτέμης Σώρρας  
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ




https://www.facebook.com/groups/1403624143214909/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters