Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Εκρηκτική Αποκάλυψη για το «Κόλπο του Αιώνα»: Παρακολουθούσαν ολόκληρα έθνη αμερικανοί και οι Γερμανοί


Του Μιχαήλ Στυλιανού 16-2-20
H Ελλάδα αναφέρεται μεταξύ 100 και πλέον χωρών των οποίων τα κρυπτογραφημένα μηνύματαδιπλωματικά, στρατιωτικά και υπηρεσιών ασφαλείας επί δεκαετίες περνούσαν πρώτα από την αμερικανική CIA και την γερμανική υπηρεσία κατασκοπείας BND, που αποκαλύπτονται ως κρυφές συνιδιοκτήτριες διάσημης ελβετικής εταιρείας παραγωγής συσκευών κρυπτογράφησης προφορικών και γραπτών μηνυμάτων.

Ανατροπή: Από εργαστήριο και όχι από την αγορά της Γουχάν ξεκίνησε ο κοροναϊός


Μία νέα θεωρία για την προέλευση του κοροναϊού παρουσιάζει το πανεπιστήμιο της Γκανζού στην Κίνα, σύμφωνα με την οποία η πανδημία ξεκίνησε από ένα εργαστήριο της Γουχάν, 280 μέτρα από την κεντρική αγορά της πόλης.

Στη μελέτη των διδακτορικών φοιτητών, Botao Xiao και Lei Xiao αναφέρεται ότι στο εργαστήριο βρίσκονταν ζώα για ερευνητικούς σκοπούς, μεταξύ των οποίων 605 νυχτερίδες που αιχμαλωτίστηκαν στην επαρχία Χουμπέι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Βουλευτής Κ.Κ.Ε.: Να δώσετε Εθνική σύνταξη στους αλλοδαπούς!!! (ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ; Ή μήπως ...α ν α μ ε ν ό μ ε ν ο ;)

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, βρήκαν το κόλπο να πεθάνουμε όλοι από καρκίνο, με την μέθοδο του να γεμίζουμε κάθε ημέρα με ένα κοκτέϊλ οργής και καταθλίψεως. 

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821! Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ (αναπλ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑ) ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ!


Ακούστε τα όσα φοβερά και τρομερά αποκαλύπτει στην εκπομπή μας «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» και στον Μάκη Βραχιολίδη η Μαρία Μαντουβάλου-πάνω φωτό (αναπληρώτρια καθηγήτρια Φιλοαοφίας στο ΕΚΠΑ) για το ποιοι συνέπραξαν για να δοθεί αυτό το σήμα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ακούστε από το 43.00” ως το 1.05’41”

Τραμπ: Επαναφορά αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής σε ομοσπονδιακά κτίρια – Εντονες αντιδράσεις

Γεραντώνη Μαριλένα
Τέλος στη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική βάζει ο Ντόναλντ Τραμπ – Ετοιμάζει προεδρικό διάταγμα «Κάνοντας τα ομοσπονδιακά κτίρια καλαίσθητα ξανά»

Οι Ιδρυτές Πατέρες απέδιδαν τεράστια σημασία στην Ομοσπονδιακή Αρχιτεκτονική. Ο πρόεδρος Τζορτζ Ουάσιγκτον και ο Υπουργός Εξωτερικών Τόμας Τζέφερσον είχαν συνειδητά επιλέξει ως πρότυπο για τα σημαντικότερα κτίρια στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον την κλασική αρχιτεκτονική της αρχαίας Αθήνας και της αρχαίας Ρώμης. Ήθελαν τα δημόσια κτίρια της Αμερικής να συμβολίζουν τα νέα αυτόνομα (βλ. δημοκρατικά) ιδανικά του έθνους».

Στο «σφυρί» 9 ακίνητα της ΕΑΣ Ηλείας - Ολυμπίας στις 19/2

Την προσεχή Τετάρτη ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός - Προσημειωμένα έναντι ποσού 17 εκατ. ευρώ εκπλειστηριάζονται για 3,8 εκατ. ευρώ.

Περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας - Ολυμπίας ΑΕΣ ΑΕ, βγαίνουν στο σφυρί από την Τράπεζα Πειραιώς στις 19 Φεβρουαρίου.

ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία (Βιντεο)

Μία πόλη σχεδὸν ἄγνωστη στὸν περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ἤξεραν τὴν ὕπαρξή της ἀλλὰ δὲν γνώριζαν τὴν σημασία της καὶ ἄλλοι, ἁπλὰ ἠξεραν ἀλλὰ δὲν μιλοῦσαν γιὰ νὰ μὴν ταράξουν τὰ νερὰ πρὶν τὴν ὥρα τους.

Ὅσο δὲ γιὰ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλίωσης βέβαια οὔτε λόγος· οἱ ἄθλιοι μικροὶ θαυματοποιοὶ (δημοσιογράφοι), ἦταν ἀπασχολημένοι μὲ τὴν ὑποστήριξη τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, ἀπάντων τῶν ἀνθρώπων --πλὴν Ἑλλήνων- ὅπως καὶ τὴν ἀνάδειξη τῶν μουσουλμανικῶν ἀξιῶν καὶ τοῦ ὀθωμανικοῦ πολιτισμοῦ, ἔναντι τοῦ «μιαροῦ» ἑλληνικοῦ τοιούτου, φυσικὰ μὲ τὴν συγκατάθεση τοῦ τούρκου ταγματάρχη, κεφαλῆς τῆς ὀρθόδοξης (παράδοξο), ἐκκλησίας, οἰκομενικοῦ πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Δρ. Rath: Ένας "τρελός" που ξεσκεπάζει τα φαρμακευτικά καρτέλ....

Ο διάσημος Γερμανός γιατρός που στηλιτεύει τα λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών.

Συνέντευξη με τον κ. Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη από τον Χρήστο Κόντη | ©TherapyWave.eu
Κάπου μέσα Απρίλη, ανάμεσα στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, έλαβα και ένα που έγραφε «πολύ ενδιαφέρον, κοίταξέ το». Εμπιστευόμενος τον φίλο που μου το έστειλε, τα άνοιξα, μπήκα στη σελίδα όπου παρέπεμπε και είδα ότι πρόκειται για το βίντεο της ομιλίας κάποιου Dr. Rath στο Βερολίνο. Την παρακολούθησα και, όσο κράτησε, δεν κινήθηκα από τη θέση μου, ούτε για να σηκώσω το τηλέφωνο που χτυπούσε. Έμεινα άναυδος.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters