Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η ΧΑΓΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ.


Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με έγγραφό του στα αγγλικά και τα γαλλικά ανακοίνωσε, ότι ο φάκελος ανοίγει! Την αναφορά (χρησιμοποιείται ο όρος reference) της υπόθεσης με αριθμό OTP-CR-47/12 υπογράφει ο επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης M.P. Dillon...
Πρώτη δικαίωση για τις κυρίες Γεριτσίδου, που κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Ένα χρόνο μετά τη μήνυση δύο Ελληνίδων, μητέρας και κόρης, κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,γενοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η πρώτη δικαίωση ήλθε: Η εκπαιδευτική ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της ψυχοπαιδαγωγός και εκδότριαΤάνυα, κατέθεσαν τη μήνυση στις 22 Μαρτίου του 2011. Ακολούθησε μαζική αποστολή χιλιάδων email από Έλληνες από όλο τον κόσμο, με τα οποία πίεζαν τη Χάγη να πάρει θέση και να εξετάσει την υπόθεση. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 19 Μαρτίου 2012, η Χάγη με επίσημο έγγραφό της γνωστοποίησε στις κυρίες Γεριτσίδου, ότι η μήνυσή τους έχει εισαχθεί στον κατάλογο του γραφείου και θα εξετασθεί με προσοχή, όπως γίνεται ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Ενημερώνει ακόμη, ότι μόλις υπάρξει απόφαση, θα ενημερωθούν εγγράφως για αυτήν καθώς και για τους λόγους της απόφασης.
«Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη! Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. Αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας, όπου δύο απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος, εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων, που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι. Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία», σχολίασαν οι κυρίες Γεριτσίδου.

Δύο Ελληνίδες έκαναν την αρχή. Χιλιάδες άλλοι Έλληνες από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στην κίνησή τους και έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη, κατακλύζοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης. Ο ελληνικός λαός απαιτεί να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έσυραν τη χώρα στο ΔΝΤ και βύθισαν τους πολίτες στη φτώχεια και τη δυστυχία.
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/blog-post_8593.html

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ;

Έλληνες! Μια λέξη βαριά…
Γιατί «βαριά»; Γιατί να μην είναι όσο «βαριά» είναι και η λέξη Γερμανός ή Σομαλός, Πακιστανός ή Αμερικάνος;
Εύκολα κάποιος θα απαντούσε κάπως έτσι:
- Μα οι Έλληνες δεν είναι συγκρίσιμοι με τους υπόλοιπους λαούς, μιας και η ιστορία και οι επιδόσεις τους στην επιστήμη, την φιλοσοφία, την ηθική, την πολιτική, τις τέχνες και την πολεμική τους αρετή, κατέδειξαν στον....
κόσμο (δύση και ανατολή) την μετέπειτα πορεία του, που και σήμερα ακόμη τίποτε από αυτά δεν έχει ξεπερασθεί κατ’ ουσίαν. Ο κόσμος ακόμη και σήμερα πορεύεται πάνω στο δρόμο της αρχαιοελληνικής λογικής, πάνω στις δομές της Ελληνικής σκέψης. Έτσι, οι σημερινοί Έλληνες δικαιούνται την αναγνώριση από την παγκόσμια κοινότητα, για την προσφορά τους στην Ανθρωπότητα….
Έτσι είναι όμως τα πράγματα;
Πράγματι οι αρχαίοι μας πρόγονοι δημιούργησαν έναν σπουδαίο πολιτισμό, τον σπουδαιότερο ίσως στην ανθρώπινη ιστορία, αυτόν που λειτούργησε ως θεμέλιος λίθος για τους πολιτισμούς αλλά και τις θρησκείες της Δύσης, αλλά και της Ανατολής! Η πραγματικότητα αυτή σήμερα είναι αδιαμφισβήτητη από την πλειονότητα των ιστορικών, αν και είναι καταφανής σε κάθε απλό παρατηρητή.
Γιατί όμως οι Έλληνες δημιούργησαν έναν τέτοιο πολιτισμό; Ήταν θέμα συγκυριών ή θέμα ιδιαίτερων ψυχικών χαρακτηριστικών του Ελληνικού γένους, που θα τους οδηγούσε στο να δημιουργήσουν τέτοιο πολιτισμό;
Οι εθνολογικές έρευνες καθώς και οι ιστορικές, έδειξαν ότι σε κάθε πτυχή της Ελληνικής ιστορίας από την απαρχή της έως και σήμερα, οι Έλληνες επέδειξαν τις ίδιες ψυχικές αντιδράσεις και συμπεριφορές, με απόλυτη ακρίβεια, στις ίδιες προκλήσεις. Πράγματι και αυτό είναι μια τρανή απόδειξη της συνέχειας της γενετικής ιδιοσυστασίας των Ελλήνων, από τους αρχαίους έως τους σύγχρονους.
Αλλά ποια είναι αυτά τα ιδιαίτερα ψυχικά γνωρίσματα των Ελλήνων;
Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που συνδυάζει την άναρχη φύση του, που προέρχεται από την εγωπαθή του τάση να άρχει και να μην άρχεται, από την επική του φύση να γίνεται ήρωας και πρωτοπόρος σε όλα, από την διαιρετική του τάση με το να ζηλοφθονεί και να εχθρεύεται τον αδελφό του, την μνησικακία του, την άκρατη υπερβολή του σε όλες τις αντιδράσεις του και τέλος, την τάση του να μηχανεύεται, άρα να δημιουργεί νέα δεδομένα ασκώντας την ευφυΐα του, την λογική, την σκέψη και την φιλοσοφία. Αντιλαμβάνεται την συλλογικότητα μόνο ως αναγκαίο κακό ενώπιον κοινών κινδύνων και απειλών και δρα ενωμένα μόνο πρόσκαιρα και όσο χρειάζεται μέχρι την άρση τους. Ύστερα επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση διχόνοιας και μίσους. Είναι μαχητικός και ευφυής, πολυπράγμων και ικανός. Εύκολα θεοποιεί κάποιον και την επόμενη στιγμή τον αποκαθηλώνει και τον διασύρει. Κανείς δεν μπορεί να διαπρέψει κατ’ αξίαν, σε μια Ελληνική κοινωνία. Ο Έλληνας, μισεί τις αυθεντίες. Ο εγωισμός του δεν επιτρέπει την αναγνώριση της αξίας του άλλου. Κυριαρχεί η λογική: «αφού δεν έχω εγώ κατσίκα, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ώστε να μην έχει κι αυτός!»…


Η εγωπάθεια, η έπαρση και ως εκ τούτου η άναρχη φύση του γίνεται εκρηκτική, όταν μειγνύεται με την αντίστοιχη κι άλλων ομοφύλων του. Γι’ αυτό ο Έλληνας δεν μπορεί να φτιάξει σταθερές και ευνομούμενες κοινωνίες. Κάθε προσπάθεια δημιουργίας κοινωνίας από τους Έλληνες, έπεφτε σε αδιέξοδο και γρήγορη ανατροπή της. Η άναρχη φύση του, δεν του επέτρεπε να ανεχθεί για πολύ την εφαρμογή ενός μοντέλου κανόνων και ιεραρχίας, στην οποία αυτός θα ήταν υφιστάμενος (δηλαδή από κάτω) και πειθαρχημένος. Αμέσως απεργαζόταν την αρχή της εξουσίας προκειμένου να την ανατρέψει και να βρεθεί σε πλεονεκτικότερη θέση στην επόμενη διάδοχο κατάσταση που θα προέκυπτε. Απώτερος ενδόμυχος στόχος του, να άρχει!

Να είναι ο αρχηγός. Να επιβάλει αυτός στους άλλους, την θέλησή του.
Ακούγεται άσχημο εε; Μειονεκτικός λαός, θα έλεγε εύκολα κάποιος…
Κι όμως, αυτά τα ελαττώματα που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα, είναι ακριβώς αυτά που τον έκαναν να επινοήσει και να δημιουργήσει τον περίφημο ελληνικό πολιτισμό. Η προσπάθεια να οργανώσει κοινωνία ανθρώπων εκ φύσεως ανάρχων (σχήμα οξύμωρο) ήταν αυτό που τους οδήγησε στην επινόηση και πειραματισμό όλων των μορφών εξουσίας και πολιτικών συστημάτων. Έτσι επινόησε και την δημοκρατία, που όλοι οι λαοί σήμερα θεωρούν ιδανικό πολίτευμα.
Βέβαια οι Έλληνες δεν θεώρησαν ούτε την δημοκρατία ιδανικό πολίτευμα. Αντιλήφθηκαν τις ατέλειες και στην συνέχεια επινόησαν τρόπους βελτίωσης (ηθικούς κανόνες) ώστε να εγγυηθούν την εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού αυτού πολιτικού συστήματος.
Οι ίδιοι ακριβώς λόγοι, οδήγησαν το ελεύθερο ελληνικό πνεύμα στην αναζήτηση υψηλών εννοιών και έφτιαξαν τις επιστήμες και την φιλοσοφία. Η μία σχολή ανέτρεπε (ή συμπλήρωνε) την επόμενη. Η τάση για μη αποδοχή των προηγουμένων, ωθούσε τον ευφυή Έλληνα στην υπέρβαση και την ανατροπή των κατεστημένων ιδεών, με την εξέλιξη σε κάθε τομέα. Ο Έλληνας φώτιζε τον δρόμο της ψυχής και του πνεύματος όλο και περισσότερο. Οι υπόλοιποι λαοί ακολουθούσαν τα φωτεινά αυτά μονοπάτια. Τι μονοπάτια;… λεωφόρους!! Ο Μέγας Αλέξανδρος εκπολίτισε τον τότε (ανατολικό) κόσμο, ο οποίος τον υποδεχόταν με λαχτάρα προκειμένου να παραλάβει το ελληνικό Φως και να το κάνει δικό του. Ακόμη και τώρα τον τιμούν περήφανοι!
Τι έγινε όμως μετά και «χάθηκε» αυτό το Φως;
Το Φως αυτό, δεν χάθηκε ακριβώς! Οι διχόνοιες των Ελλήνων και η αλληλοεξόντωση, δημιούργησαν ελεύθερο πεδίο ώστε να κατανικηθούν από τους οργανωμένους Ρωμαίους, το Βυζάντιο και τελικά τους απολίτιστους Οθωμανούς. Όλοι τους εκπολιτίστηκαν από το Ελληνικό Φως, όμως ο ελεύθερος ελληνισμός έπαυσε να αναπνέει… Μετά την εκδίωξη των Οθωμανών και της κατοχής τους, η υποτέλεια αντικαταστήθηκε από την υποδούλωση στην παραδόπιστη και βαρβαρική Δύση που ήθελε την Ελλάδα προτεκτοράτο των ισχυρών.
Για μια ακόμη φορά η ιδέα Ελλάδα μπήκε σε όρια γεωγραφικά, κοινωνικά, πνευματικά. Ο Έλληνας έπρεπε να αναγεννηθεί μέσα σε κλουβί. Κανείς δεν ήθελε την Ελλάδα και πάλι κυρίαρχο ρυθμιστή και φωτοδότη της ανθρωπότητος.
Κανείς;
Ποιος θα μπορούσε να επιβάλλει την θέλησή του παγκοσμίως την εποχή εκείνη; Οι ισχυρές Μεγάλες Δυνάμεις; Ή μήπως αυτοί που πραγματικά κινούσαν τα νήματα πίσω απ’ αυτές;
Ναι, την εποχή που το ελεύθερο ελληνικό πνεύμα απέπνεε, η Ευρώπη δοκιμαζόταν από τον μεσαιωνικό σκοταδισμό, ενώ το ελληνικό Φως υπεκλάπη, νοθεύτηκε και ιδιοποιήθηκε από τα κλειστά μυητικά τάγματα της Δύσης (ροδόσταυροι, Ναΐτες, Ιησουΐτες, Ιλλουμινάτοι, Τέκτονες, κτλ), τα οποία απετέλεσαν τον λεγόμενο τευτονοσιωνισμό. Αυτός που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα (σταυροφορίες, σφαγές, ιεροεξεταστές, αποικιοκρατικοί πόλεμοι, κτλ.).
Η Ελλάδα και το ελληνικό Φως εγκλωβίσθηκε για μια ακόμη φορά από τις δυνάμεις του σκότους. Αυτές είναι οι δυνάμεις που ποτέ δεν θα άφηναν το Φως αυτό, να ξεχυθεί και να φωτίσει τους ανθρώπους όλων των λαών… Και το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνουν, ήταν να μην το αφήσουν ποτέ να ξανανάψει!
Έτσι φρόντισαν έγκαιρα και μεθοδικά, υποβολιμαία και συνωμοτικά, στρατολογώντας κάποιους επίδοξους Εφιάλτες, (που πάντα ανθούσαν στο ελληνικό περιβόλι, ένεκα -όπως είπαμε- της φύσης μας στην διχόνοια και την ζηλοφθονία), να χειραγωγούν την ελληνική κοινωνία και να υποβάλλουν παρασκηνιακά τα δικά τους (ανθελληνικά) σχέδια.
Έτσι, υπέσκαψαν την παιδεία, την ιστορία, την γλώσσα, χτύπησαν τις αξίες και τις αρχές που διείπαν την ελληνική παράδοση, νοθεύοντας ή παραποιώντας ότι δεν μπορούσαν να εξαφανίσουν από αυτά! Σκοπός τους ήταν και είναι, ο Έλληνας να μην μπορέσει ποτέ ξανά, να ανακτήσει την παλιά του αίγλη, την παλιά του κυρίαρχη παρουσία στην πορεία της ανθρωπότητας προς το Φως.
Ενθάρρυναν και ενδυνάμωσαν τα ελαττώματα της φύσης του Έλληνα, αποκόπτοντάς τον από τους «συνδετικούς ιστούς» με τους προγόνους του και με το παρελθόν του. Τον έκαναν αδιάφορο, καιροσκόπο, ιδιοτελή, ωφελιμιστή, φανατικό, πεζό, μηδενιστή και μνησίκακο. Τον έκαναν να στρέψει την πλάτη του στο παρελθόν του, να απαξιώνει την ιστορία του (και να την αγνοεί), να ενδιαφέρεται για το εφήμερο και την υλική ευμάρεια, την ηδονή και την απόλαυση, αγνοώντας επιδεικτικά, κάθε πνευματική αξία και κάθε ηθική κατάκτηση των προγόνων του.
Λοβοτόμησαν τον νεοέλληνα, πνευματικά και ηθικά. Στις έννοιες αυτές και μόνο η απλή εκφορά τους, προκαλούν τον γέλωτα και την ειρωνεία στον «ξερόλα», εγωιστή νεοέλληνα. Έτσι το μόνο που έμεινε να αποτελεί αξία για αυτόν, είναι η διασκέδαση, η καλοπέραση, ο πλουτισμός και η αναγνωρισιμότητα όχι βάσει προσωπικών αξιών, αλλά γνωριμιών και δυνατότητας πρόσβασης σε μηχανισμούς! Και αυτά, με οποιοδήποτε τίμημα… Απωλέσθηκε η τιμή και η αξιοπρέπεια. Όλα απέκτησαν αντιτιμία σε χρήμα! Αυτά με την σειρά τους, οδήγησαν σε ένα αέναο κυνήγι δύναμης, εξουσίας και χρήματος. Πίστεψαν ότι όποιος έχει αυτά, είναι ευτυχισμένος και πλήρης! Όποιος δεν το κατάφερνε, ήταν εξοβελιστέος, απορριπτέος… Αυτό, πολλούς τους οδήγησε στην οκνηρία, στην έλλειψη ενδιαφερόντων για την ζωή, στην κατάθλιψη και τέλος στην παραίτηση από αυτήν. Οι «επιτυχημένοι» έγιναν οι δυνατοί της ελληνικής κοινωνίας. Λειτούργησαν ως ηθικό πρότυπο και προβλήθηκαν ως ινδάλματα για τους μέλλοντες επίδοξους «δυνατούς». Τους νέους δηλαδή…
Η εκκλησία ποτέ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και της υποτιθέμενης αποστολής της. Έμεινε όπως πάντα, το «βολεμένο» μέρος του συστήματος και θεατής των εξελίξεων. Κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, απλά επιβεβαίωναν τον κανόνα.
Έμαθαν τον Έλληνα να κοιτά το σήμερα και να μην μεριμνά για το αύριο, να ζει με την λογική της «αρπαχτής» και του «ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ….ς μας»!
Και ο Έλληνας, τα δέχθηκε όλα!
Γιατί; Γιατί απεγδύθηκε πρόθυμα το χιτώνα του ελληνικού Φωτός, για να φορέσει τον μανδύα του Ερέβους;
Μα, ακριβώς γιατί μεθοδεύτηκε σοφά ο ευνουχισμός του! Το «σύστημα», ποντάρισε στην μειονεκτική του φύση… Στην αδυναμία της άκρατης εγωπάθειάς του, την αδυναμία της αναίρεσης και της διαίρεσης. Η στροφή του στην ποταπή ύλη, στηρίχθηκε στην ανάγκη του για έπαρση και καταξίωση. Η καταξίωση μέσω των υλικών αξιών είναι λιγότερο κοπιώδης και απαιτητική από την πνευματική καταξίωση.
Οι μάζες των Ελλήνων, άρχισαν να λειτουργούν ενστικτωδώς και ζωοειδώς. Ο οπαδισμός και ο φανατισμός, δεν άργησαν να εμφανισθούν νομοτελειακά, αφού η έλλειψη πνευματικών και ευγενών ψυχικών αξιών, εύκολα καλύφθηκε από ζωώδεις συμπεριφορές. Ο κομματισμός προέκυψε ως φυσική ανάγκη, προκειμένου κάποιος να έχει «ταυτότητα» και πρόσβαση στα αγαθά της «όμορφης» αυτής κοινωνίας. Ταυτίστηκε η ρουσφετολογική συναλλαγή με την αξιακή συνδιαλλαγή. Όλοι έγιναν συμμέτοχοι και συνένοχοι στην καταστροφή της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Όσοι διέβλεψαν και προειδοποίησαν για τα επερχόμενα, ήταν απλά υπερβολικοί και γραφικοί. Η εθελοτυφλία των Ελλήνων ήταν μια ψυχογενείς άρνηση-άμυνα στην έκθεση της ωμής αλήθειας.
Ο Έλληνας κατέστη ο «ηλίθιος» αυτόχειρας, που χωρίς λόγο αυτοκτονεί για χάριν αστεϊσμού.
Μπορεί όμως πράγματι ο Έλληνας να είναι ηλίθιος;
Είπαμε πως η ψυχοσύνθεση του Έλληνα, είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Χάριν αυτής, δημιούργησε τους πυλώνες του παγκόσμιου πολιτισμού. Πως θα μπορούσε ένας ηλίθιος να επιτύχει αυτό τον άθλο;
Όχι βέβαια! Ο Έλληνας είναι πάντα ο εν δυνάμει φιλόσοφος. Για να γίνει και ενεργεία φιλόσοφος, θα πρέπει απλά να προκύψουν οι απαραίτητες συνθήκες προκειμένου να εκδηλωθεί αυτή του η φύση. Το τευτονοσιωνιστικό «σύστημα», φρόντισε να του αποστερήσει κάθε δυνατότητα ώστε να εκδηλώσει την ανώτερή του φύση. Τον βύθισε στο σκότος της πνευματικής και νοητικής αβύσσου. Τον ύπνωσε βαθιά! Τον τάισε με τον λωτό της λήθης και του ηδονισμού.
Όπως ο Οδυσσέας και οι άνδρες του αφυπνίσθηκαν από την λαχτάρα και την πίστη του στον στόχο τους (την Ιθάκη) και συνήλθαν από την λήθη που τους έφεραν οι λωτοί της Χώρας των Λωτοφάγων, έτσι και σήμερα οι Έλληνες οφείλουν να αφυπνισθούν παρακινούμενοι από την πίστη στον αρχέγονο στόχο τους, την πορεία προς την Τελειότητα και το Ανέσπερο Φως και να συνέλθουν πριν αφανιστούν τελεσίδικα και οριστικά.
Δεν είναι το πεπρωμένο του Έλληνα να ηττάται άδοξα!
Έλληνα, σήκω όρθιος, πρόταξε το πελώριο ανάστημά σου και σκίασε με τον όγκο σου τους ανόητους υβριστές σου. Δείξε τους ποιος αλήθεια είσαι και κάνε τους πάλι να σε ακολουθήσουν εκούσια στον δρόμο που ήδη τους έδειξαν οι προπάτορές σου. Ο κόσμος σήμερα σε έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Μην τους εγκαταλείψεις!
Αφυπνίσου, πριν να είναι αργά!
Θυμήσου ποιος είσαι, ενώσου πάλι με τις καταβολές σου, άσε το Φως που αχνοφωτίζει μέσα σου, να δυναμώσει και να ακτινοβολήσει μέσα σου. Νοιώσε το παρελθόν των αρχετύπων σου, μέσα στα κύτταρά σου. Είσαι εσύ ο ίδιος, είσαι η συνέχεια των προγόνων σου. Μην γυρνάς την πλάτη, στον ίδιο τον προορισμό σου.
Δεν είναι τυχαίο που γεννήθηκες Έλληνας.
Αφυπνίσου!




ΛΥΚΙΟΣ.

http://katahthoniosdemon.blogspot.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_4814.html

Παράνομα η ΔΕΗ εισπράττει το Υ.Κ.Ω από λογαριασμούς με χαμηλές καταναλώσεις. Η υπουργική απόφαση.

Έχει αποδειχθεί (εδώ) ότι η ΔΕΗ κακώς εισπράττει στους λογαριασμούς το ποσό για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας.

Δείτε τώρα πώς η ΔΕΗ κάνει παρανομία πάνω στην ...παρανομία.

Στο ΦΕΚ Β 1321/3-7-2009 υπάρχει  υπουργική απόφαση με την οποία απαλλάσσονται από την χρέωση Υ.Κ.Ω οι πολύτεκνοι και όσοι έχουν κατανάλωση έως 800 kWh.






Η ΔΕΗ όμως δεν εφαρμόζει την υπουργική απόφαση.

Δείτε λογαριασμό οικιακής χρέωσης με κατανάλωση μικρότερη από 800 kwh που περιλαμβάνει το Υ.Κ.Ω.




http://kolotoubes.blogspot.com/2012/03/blog-post_26.html

Νοσταλγώντας τον Λαλιώτη…

Οι πόνοι της γέννας του «νέου ΠΑΣΟΚ», δείχνουν ότι ο δρόμος του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τη διαμόρφωση μιας νέας εικόνας για το Κίνημα που συνέδεσε την ιστορική διαδρομή του με την άσκηση της εξουσίας, και οδήγησε την Ελλάδα στην εθνική καταδίκη του Μνημονίου, είναι εξαιρετικά δύσβατος. Υπονομεύοντας εκ των προτέρων την έκβαση της.....
προσπάθειας.

Στην εποχή της άνθησης της πολιτικής επικοινωνίας και της υπεραξίας που προσθέτουν σε ένα πολιτικό μήνυμα τα social media, το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε σήμερα την πρώτη αφίσα του. Με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκείνον ο οποίος θα επωμιστεί το βάρος της απόπειρας… αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινωνίας, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ κάθε φορά που άλλαζε αρχηγό, και επιχειρούσε να πείσει ότι υπέστη μερική μετάλλαξη στο πολιτικό και ιδεολογικό dna του.

Η πρώτη γεύση που αφήνει η νέα αφίσα του ΠΑΣΟΚ, παραπέμπει στη νοσταλγική ανάμνηση της εποχής που ο Κώστας Λαλιώτης καθόριζε τα πάντα στην πολιτική επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ. Ή, πολύ πρόσφατα, τότε που το team των ξένων συμβούλων και ο Παύλος Γερουλάνος το 2009 παρουσίαζαν μια διαφημιστική καμπάνια βγαλμένη από… φωτοτυπία εκείνης που είχε ακολουθήσει ο Μπαράκ Ομπάμα, στις αμερικανικές εκλογές του 2008.

Τα λάθη και οι ελλειμματικές αναγνώσεις της αφίσας, θυμίζουν ότι η πολιτική επικοινωνία είναι μια εξαιρετικά δύσκολη παράμετρος της τρέχουσας πολιτικής καθημερινότητας. Γι’ αυτό άλλωστε και διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο, σε αντίθεση με όσους δηλώνουν αυτοδίδακτοι, και έχουν επί σειρά ετών «πουλήσει αέρα» σε πολιτικούς οι οποίοι δεν νοιάστηκαν ποτέ αν είχαν μπροστά τους επιστήμονα της πολιτικής επικοινωνίας ή… ηλεκτρολόγο ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το βασικότερο λάθος της αφίσας, έγκειται στην καινοφανή τακτική να υπάρξει σύνθημα… ερώτηση, η οποία απαντάται στη δεύτερη παράγραφο του ίδιου συνθήματος: «Γίνεται; Ναι, γίνεται», υποστηρίζει το κεντρικό μήνυμα της αφίσας του ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να αντλήσει από την αύρα πολιτικής βεβαιότητας που εξέπεμπαν τα αντίστοιχα προεκλογικά μηνύματα του Νικολά Σαρκοζί το 2007 και του Μπαράκ Ομπάμα το 2008.

Η ξεπερασμένη για διαφημιστικές καμπάνιες γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται θα μπορούσε να θεωρηθεί λεπτομέρεια, αν δεν αναδείκνυε τόσο εξόφθαλμα το «ΝΑΙ», σε πράσινο χρώμα, σε προφανή αντιστοιχία με το «ΟΧΙ» στο Μνημόνιο, που αποτελεί το βασικό πολιτικό επιχείρημα των περισσότερων άλλων όμορων με το ΠΑΣΟΚ κομμάτων.

Όσο για το σύνθημα «Αυτοδύναμη Ελλάδα», αποτελεί βιαστική και πρόχειρη απόπειρα ρητορικής απάντησης στο πολιτικό ζητούμενο της αυτοδυναμίας ως μονόδρομου για να μην διολισθήσει η Ελλάδα στην ακυβερνησία, που μετ’ επιτάσεως προβάλλει ο Αντώνης Σαμαράς.

Για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, που επέστρεψε δριμύτερος, δίπλα ακριβώς από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει. Και να θέλει η Ελλάδα να ξεχάσει, δεν την αφήνει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ…

http://www.statesmen.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_2234.html

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών!

Απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, το οποίο θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του εξωτερικού δανεισμού, με τροποποίηση του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μέσω του.....
νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημόσιων Έργων και άλλες διατάξεις».

Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, όπως είχε αποκαλύψει στις 14/02 το defencenet.gr η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, είχε «βάλει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!

Με απόφαση λοιπόν της κυβέρνησης το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη-απαλλοτρίωση, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!) κάνοντας χρήση του λεγόμενου «πλαγιαστικού δικαιώματος»

Αν σε αυτό περιλάβουμε και την πρόβλεψη του νέου Μνημονίου που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περί περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση του δανεισμού τότε έρχεται και «δένει» ιδανικά το νομικό πλαίσιο!

Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή: Θα συνεδριάζει η Επιτροπή Απαλλοτριώσεων, θα αποφασίζει ότι το τάδε ακίνητο πρέπει να επιταχθεί και να τεθεί στην κυριότητα του κράτους, έναντι μιας συμβολικής αποζημίωσης. Εν συνεχεία και από την στιγμή που υπάρχουν ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις έναντι των δανειστών, ενεργοποιείται το Μνημόνιο και οι δανειστές αποκτούν την κυριότητα του ακινήτου μέσω του «πλαγιαστικού δικαιώματος», δηλαδή δεν αποκτούν πρωτογενή κύρια δημόσια περιουσία, αλλά αυτή που κατασχέθηκε από ιδιώτες υπέρ του δημοσίου.

Σύμφωνα με τις προωθούμενες διατάξεις του νυν νομοσχεδίου για την εκτέλεση έργων αρμοδιότητας του υπουργείου Υποδομών τα οποία εντάσσονται στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών ή συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε), η απαλλοτρίωση των αναγκαίων ακινήτων κηρύσσεται κατ΄ εξαίρεση με απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Το δε τίμημα της εξαγοράς καθορίζεται, κατ' ανώτατο όριο, ή από την εκτιμητική επιτροπή του Δημοσίου ή από ανεξάρτητο πιστοποιημένο εκτιμητή. Πρακτικά για ένα "κομμάτι ψωμί", δηλαδή...

Μάλιστα, σε "επείγουσες περιπτώσεις", οι οποίες θα αιτιολογούνται επαρκώς από τον φορέα εκτέλεσης του έργου, η απαλλοτρίωση μπορεί να κηρύσσεται με απλό διάγραμμα οριζοντιογραφίας! Το σημαίνει το "επαρκώς" και ποιος θα το κρίνει;

Αν π.χ. τεθεί θέμα αξόφλησης ενός δανειστή, π.χ. της UBS για να μην κατάσχει το ακίνητο της πρεσβείας μας στην τάδε χώρα, αλλά θελήσει να πάρει μια έκταση-φιλέτο στην αττική ριβιέρα, τότε αυτό θα θεωρείται "επαρκής αιτιολόγηση"!

Δηλαδή το σύνολο της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων τίθεται υπό καθεστώς εξπρές απαλλοτριώσεων αν στο έργο το οποίο πρόκειται να γίνει υπάρχει συγχρηματοδότηση από την ΕΕ!

Ή αν κάποιος έχει μια παραθαλάσσια έκταση και θέλει μια ξένη εταιρεία να κατασκευάσει στο σημείο αυτό μια μαρίνα με ένα μέρος του συνολικού ποσού να συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ. Τότε η ξένη εταιρεία μπορεί άμεσα να καταθέσει αίτηση απαλλοτρίωσης, η οποία θα εκδοθεί με μία απλή οριζοντιογραφία!

Όπως αναφέρεται στο σχέδιο νόμου, η απόφαση του Εφετείου με την οποία παρέχεται η άδεια προσωρινής κατάληψης και καθορίζεται η εύλογη αποζημίωση δεν υπόκειται σε ένδικο μέσο και δεν παράγει δεδικασμένο ως προς τον καθορισμό του ύψους της πλήρους αποζημίωσης.

Τέλος, με την απόφαση του Εφετείου διατάσσεται ταυτόχρονα η αποβολή του κατόχου από το ακίνητο, με τον όρο της κατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του ευλόγου τμήματος της αποζημίωσης. Η σχετική δε απόφαση δεν υπόκειται σε ένδικα μέσα.

Φυσικά ισχύει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξουν κατασχέσεις-επιτάξεις ιδιωτικών εκτάσεων, ιδιωτικών δικτύων κλπ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να αποπληρώσει τα τοκογλυφικά δάνειά της (όλες οι προβλέψεις των ξένων οίκων είναι ότι η Ελλάδα θα πάρει σε δεύτερο «κούρεμα», δηλαδή θα δηλώσει εκ νέου αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, το αργότερο σε δύο χρόνια)!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_93.html

ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ …ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.Στο πρόσφατα ταξίδι του Σαμαρά στην Ευρώπη, συναντήθηκε λέει με μεγαλοσχήμονες. Να τι προέκυψε! Μασονικός χαιρετισμός του Αντωνάκη, με σταυρωτά χέρια με τον Χέρμαν Βαν Ραμπόι, τον πρόεδρο της ΕΕ και κατά σύμπτωση και τον πρόεδρος της παγκόσμιας κυβέρνησης (παγκόσμιας δικτατορίας).
Αν κάνει κανείς, μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο, θα.....
βρει δεκάδες συνεντεύξεις και βίντεο που μιλάει ο Ραμπόι για να υποστηρίξει τη νέα τάξη των πραγμάτων της παγκόσμιας κυβέρνησης. Και δεν είναι τυχαίο πως και ο δικός μας ο ΓΑΠ, το ίδιο έλεγε και υποστήριζε ως πρωθυπουργός της χώρας, πως χρειαζόμαστε γρήγορα μια παγκόσμια κυβέρνηση. Και το ερώτημα έρχεται από μόνο του. Ρε Σαμαρά, γι’αυτό τα έκανες πλακάκια με τον ΓΑΠ, για να μπεις εσύ Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη? Γιαυτό από αντιμνημονιακός έγινες χειρότερος και από τον Γιωργάκη? Γιαυτό υπογράφεις ό,τι βρεις μπροστά σου αρκεί να γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδος? Τόση είναι η μεγαλομανία σου? Αλοίμονό σου!
Ευτυχώς ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν τρώει κουτόχορτο. Εξαιρούνται κάτι κομματόσκυλα μπλε και πράσινα, που νομίζουν πως θα συνεχίσουν να συγκυβερνούν για να τρώνε με χρυσά κουτάλια, όπως έκαναν μέχρι τώρα...
Οι υπόλοιποι, ο λαός που πεινάει χειρότερα και από την κατοχή του ’41, έχει ξυπνήσει και σας περιμένει όλους στη γωνία. Θα φάτε τόσο μαύρο που οι αράπηδες από την κεντρική Αφρική, θα μοιάζουν μελαχροινοί μπροστά σας!
Έλληνες ψηλά το κεφάλι!
Στις εκλογές, ψηφίζουμε νέα κόμματα και νέους ανθρώπους!

Σπάρτακος
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_8180.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters