Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Το μη επανδρωμένο πλοίο της SpaceX κατευθύνεται στη θάλασσα για την εκτόξευση Starlink που έχει σπάσει το ρεκόρ

Το νεότερο drone πλοίο της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν προς τον Ατλαντικό Ωκεανό για μια αποστολή Starlink που θα σπάσει το ρεκόρ της εταιρείας για ετήσιο ρυθμό εκτόξευσης.

Κάπως συγκεχυμένο γνωστό ως Starlink Shell 4 Launch 3 ή Starlink 4-3, η παρτίδα των 53 δορυφόρων V1.5 που συνδέονται με λέιζερ έχει προγραμματιστεί να πετάξει πριν από το Starlink 4-2 για άγνωστους λόγους και την ίδια στιγμή που έχει προγραμματιστεί το Starlink 2-3 να πετάξει πριν το Starlink 2-2 στη Δυτική Ακτή. 

Ενημέρωση 30 Νοεμβρίου 2021 (Αποσπάσματα από RUMORS) Restored Republic


διά μέσου 

Όλο το κείμενο είναι από το RUMEURS και οι ημερομηνίες είναι εικασίες . Για τα ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ, οι βασικές πληροφορίες βρίσκονται στην ηλεκτρονική δημοσίευση του rnière.

Συντάχθηκε την ίδια μέρα στις 12:01 π.μ. (Ανατολική ώρα ΗΠΑ) από την Judy Byington, *

************************************************** *****************

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1: Λόγω των τρεχόντων γεγονότων , κινδυνεύουν να κλείσουν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά το Facebook, αλλά και όλα αυτά που φιλοξενούνται στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου,

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters