Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μια πληροφορία που ζητά επιβεβαίωση – Ίσως μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο

15259 
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά πριν από λίγο φίλος τραπεζικός μου έδωσε ένα στοιχείο:
Από την αρχή του Φεβρουαρίου οι τράπεζες άντλησαν από τον Έκτακτο Μηχανισμό Βοήθειας 80 δις για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας.
Από τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος η άντληση ρευστών διαθέσιμων μέχρι 20/6 ήταν στα 30 δις.
Ακόμα και αν προσθέσουμε 1 δις την ημέρα από τις 20/6 μέχρι σήμερα ο συνολικός λογαριασμός μας κάνει 40 δις.
Και ερωτώ που πήγαν τα υπόλοιπα 40 δις ;
Επειδή έχω φάει όλο το πρωί σήμερα ρωτώντας όποιον ξέρω και δεν ξέρω, παρακαλώ όποιον έχει πηγή στην κεντρική τράπεζα ή πρόσβαση στα στοιχεία του ELA να μας το επιβεβαιώσει.
Γιατί μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών.
 

Βόμβες Κρούγκμαν: Μην γονατίσετε την Ελλάδα, γιατί εαν σηκωθεί θα τρέχετε…

wpid-20150525093916 

Για εκλογικό σεισμό στην Ευρωζώνη κάνει λόγο ο κορυφαίος οικονομολόγος και προειδοποιεί τους θεσμούς για ενδεχόμενη επιτυχία της… δραχμής.
Το άρθρο αναφέρει τα εξής:
«Η ουσία της ελληνικής κατάστασης είναι ότι οι πραγματικές παράμετροι μίας βραχυχρόνιας συμφωνίας είναι σαφείς και αναπόφευκτες: Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού, γιατί κανείς δεν θα της δανείζει χρήματα. Και δεν μπορεί να έχει μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, επειδή δεν είναι δυνατό να την ξεζουμίσει κανείς άλλο. Έτσι, θα έλεγε κανείς ότι μια συμφωνία ώστε η Ελλάδα να έχει ένα μικρό πρωτογενές πλεόνασμα κατά τα επόμενα χρόνια θα είναι εύκολο να επιτευχθεί. Αυτό θα συμβεί, οπότε γιατί να μην το επισημοποιήσουμε;
Αλλά τώρα το ΔΝΤ παίζει τον κακό μπάτσο, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να απελευθερώσει κεφάλαια μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να πατήσει τις γραμμές του για τις συντάξεις και τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας. Το τελευταίο είναι αμφίβολο οικονομικά -η ίδια η έρευνα του ΔΝΤ δεν μπορεί να στηρίξει τον ενθουσιασμό για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως στην αγορά εργασίας. Τα παραπάνω επισημαίνουν πιθανώς ένα πραγματικό πρόβλημα -η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να προσφέρει ό,τι έχει υποσχεθεί στους συνταξιούχους- αλλά αυτό γιατί θα πρέπει να είναι ένα θέμα πέρα και πάνω από το γενικό ζήτημα του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Θα ήθελα να παροτρύνω όλους να αναρωτηθούν τι θα συμβεί εάν πράγματι η Ελλάδα εξωθηθεί εκτός ευρώ. (Ναι, Grexit -άσχημη λέξη, αλλά τη συνηθίσαμε.)
Σίγουρα θα ήταν άσχημα στην Ελλάδα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Αυτή τη στιγμή οι χώρες του πυρήνα του ευρώ πιστεύουν ότι το υπόλοιπο της ευρωζώνης μπορεί να το χειριστεί, το οποίο θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το υποτιθέμενο τείχος προστασίας της ΕΚΤ δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στην πραγματικότητα. Εάν οι αγορές χάσουν την πίστη τους και ο έρθει ο χρόνος για αγορές ισπανικών ή ιταλικών ομολόγων από την ΕΚΤ, αυτό θα γίνει πραγματικότητα;
Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι τι θα συμβεί ένα ή δύο χρόνια μετά το Grexit, όπου ο πραγματικός κίνδυνος για το ευρώ δεν είναι ότι η Ελλάδα θα αποτύχει, αλλά ότι θα πετύχει. Ας υποθέσουμε ότι μία σημαντικά υποτιμημένη νέα δραχμή φέρει μια πλημμύρα Βρετανών να πίνουν μπύρα στο Ιόνιο Πέλαγος, και η Ελλάδα αρχίσει να ανακάμπτει. Αυτό θα ενθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό τους αμφισβητίες της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης αλλού.
Σκεφτείτε το. Μόλις προχθές οι Πολύ Σοβαροί Ευρωπαίοι χαιρετούσαν την Ισπανία ως μια μεγάλη επιτυχία, μια δικαίωση του όλου προγράμματος. Προφανώς ο ισπανικός λαός δεν συμφωνεί. Κι αν οι δυνάμεις που είναι ενάντια στο κατεστημένο έχουν να δείξουν προς μια Ελλάδα που ανακάμπτει, η απαξίωση του κατεστημένου θα επιταχυνθεί.
Ένα συμπέρασμα, υποθέτω, είναι ότι η Γερμανία θα πρέπει να προσπαθήσει να σαμποτάρει την Ελλάδα μετά την έξοδο. Ελπίζω όμως αυτό θα θεωρείται απαράδεκτο.
Έτσι σκεφτείτε το, IFKATs: Είστε πραγματικά βέβαιοι ότι θέλετε να ξεκινήσετε να διαβαίνετε αυτό το δρόμο;»
newsbomb.gr
*Πρώτη δημοσίευση  25 Μαΐου 2015

http://www.pentapostagma.gr/2015/07/βόμβες-κρούγκμαν-μην-γονατίσετε-την-ε.html

Έκτακτη παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη

Με μια δήλωση - παρέμβαση του σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης απευθύνει ενωτικό μήνυμα ομοψυχίας και ψυχραιμιας προς όλους τους Έλληνες. Δηλώνει αισιόδοξος και ξεκαθαρίζει οτι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι μέσα από όλη αυτή την αντιπαράθεση της Ελλάδας με τους πιστωτες.Πρώτα η πατρίδα και μετά το προσωπικό συμφέρον!
 
Σε κρίσιμες ώρες όπως αυτές που διανύουμε ως χώρα, θεωρούμε οτι η άποψη ανδρών με κύρος όπως ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης είναι πολύτιμη και πρέπει να εισακουστεί από όλους τους Έλληνες.
 
«Αυτή την περίοδο πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και πάντα ενωμένοι. Αν γίνει το δημοψήφισμα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση. Εγώ εύχομαι να λήξει το θέμα και να ανοίξει η κάνουλα και από ότι ακούω ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να ξεκινήσει για συζητήσεις. Πάνω από όλα πρέπει να ξέρουμε πως χρειάζεται ομοψυχία.
 
Το πρώτο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι αυτό της λαθρομετανάστευσης και πρέπει να προστατέψουμε και τον άνεργο Έλληνα. 1.500.000 άνεργοι Έλληνες είναι πάρα πολύ μεγάλος αριθμός. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να έχουμε κλειστές τράπεζες. Εμένα ως στρατηγός με ενδιέφερε να είναι ο άλλος καλός χαρακτήρας ανεξάρτητα από τι πιστεύει. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και με ομοψυχία».
 
Για το τι σκέφτεται ο κόσμος:
«Ο κόσμος σκέφτεται ότι θέλει να διασφαλίσει το μέλλον των παιδιών του, την διασφάλιση του και πως δεν θα χάσει αυτά που έχει ήδη αποκτήσει. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως ακόμα και την ύστατη στιγμή, ακόμα και να γίνει το δημοψήφισμα, θα επικρατήσει η λογική και θα μας δείξουν και την ανθρωπιά που αξίζει.
 
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και δεν πρέπει να «γδαρθεί» ο Έλληνας. Σίγουρα θα πρέπει να γίνουν κάποιες μεταρρυθμίσεις και να αξιολογηθούν κάποιοι ώστε να μείνουν οι ικανοί».
 
Για το αν σκέφτεται να πάει στη πολιτική:
«Γιατί να κατέβω στη πολιτική και που να πάω; Σε μια καινούρια κατάσταση με άφθαρτους ανθρώπους που θα δράνε για το καλό της χώρας θα το συζητήσω. Πρώτα η πατρίδα και μετά το προσωπικό συμφέρον. Ενωμένοι σαν γροθιά και δεν πρέπει να έχουμε διχαστικά μηνύματα. Έχουμε γύρω μας χώρες που τους ανοίγει η όρεξη και δεν πρέπει να έχουμε άλλες Aλησμόνητες Πατρίδες».

defencenews
http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_84.html

ΕΠΙΚΟ: Η Αντίδραση του Χίτλερ όταν μαθαίνει για τα ΑΤΜ με όριο ανάληψης 60 ευρώ... [video]

Η Αντίδραση του Χίτλερ όταν μαθαίνει για τα ΑΤΜ με όριο ανάληψης 60 ευρώ...

Δείτε το επικό βίντεο...
 
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/07/60-video.html

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ





http://neoellhn.blogspot.com/2015/07/blog-post_21.html

ΣΑΛΟΣ! Ο… Βαρουφάκης κρέμασε στο Υπουργείο Οικονομικών μεγάλο πανό με το «ΟΧΙ»!

120115092938_8990-600x349 
Έγινε και αυτό! Στο υπουργείο Οικονομικών – σίγουρα με εντολή… Βαρουφάκη – κρέμασαν μεγάλο πανό με ένα μεγάλο ΟΧΙ!
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ypourgeio-oik-pano

ΣΦΑΓΗ στο γερμανικό κοινοβούλιο: «Εκείνο που θέλετε είναι να ρίξετε την ελληνική κυβέρνηση» - «Τα λεφτά πήγαν στις τράπεζες και όχι στο λαό»

ΣΦΑΓΗ στο γερμανικό κοινοβούλιο: «Εκείνο που θέλετε είναι να ρίξετε την ελληνική κυβέρνηση» - «Τα λεφτά πήγαν στις τράπεζες και όχι στο λαό»
Για προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης και της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ να ρίξουν την ελληνική αριστερή κυβέρνηση έκανε λόγο ο επικεφαλής του Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι, μιλώντας σήμερα στην Μπουντενσταγκ.
Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε ο πρόεδρος της ΚΟ του γερμανικού αριστερού κόμματος στην Άνγκελα Μέρκελ, στον αντικαγκελάριο  Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και στο κυβερνών κόμμα ως προς τις πολιτικές λιτότητας και τον τρόπο χειρισμού του ελληνικού ζητήματος .
Όπως είπε στην ομιλία του στη γερμανική βουλή, η Γερμανία και οι γερμανοί εργαζόμενοι θα πληρώσουν πολύ ακριβά ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας.
Τα λεφτά από το πρόγραμμα διάσωσης πήγαν στις τράπεζες και όχι στον ελληνικό λαό. Αν υπάρξει ένα Grexit οι γερμανοί φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν 80 δισ. ευρώ. Υποτιμάται ένα grexit που μπορεί να φέρει ντόμινο. Kαι αν χαθεί το ευρώ εμείς θα υποφέρουμε.
«Εκείνο που θέλετε, είναι να ρίξετε την αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα», τόνισε ο Γκρέγκορ Γκίζι ενώ
Απευθυνόμενος στον Αντικαγκελάριο Γκάμπριελ, ο επικεφαλής του Die Linke είπε: "Αναμειγνύεται έντονα στη διαδικασία του δημοψηφίσματος, κάτι που είναι απαράδεκτο".
"Ζήτησε από τους Έλληνες να ψηφίσουν "ναι", παρόλο που μετά θα περικοπούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις και τα συσσίτια θα ταΐζουν ακόμη περισσότερους. Αυτή είναι η επιθυμία του Σοσιαλιστικού Κόμματος; Απίστευτο, είναι το μόνο που έχω να πω".
Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή συνεδρίαση στην Μπούντεσταγκ έγινε μετά από κάλεσμα του Die Linke το οποίο πρότεινε ψήφισμα στην ολομέλεια της γερμανικής ομοσπονδιακής βουλής  σχετικό με την Ελλάδα.
Το ψήφισμα αυτό καταλήγει στις ακόλουθες προτάσεις:
1. Να σταματήσουν όλες οι μονομερείς αποφάσεις των Θεσμών μέχρι το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.
2. Να σταματήσουν οι πληρωμές της Ελλάδας προς το ΔΝΤ και την ΕΚΤ και να ληφθούν  βραχυπρόθεσμα μέτρα για την εξασφάλιση της ρευστότητας του ελληνικού κράτους και των ελληνικών τραπεζών.
3. Να αναπτυχθεί  ένα νέο σχέδιο για να μπορέσει η Ελλάδα να διαχειριστεί τις τρέχουσες  χρηματοπιστωτικές και οικονομικές δυσκολίες της, το οποίο θα σέβεται τις δημοκρατικές αρχές και θα κάνει δυνατό το τερματισμό της αποτυχημένης πολιτικής λιτότητας και την ανοικοδόμηση της οικονομίας. Είναι αναγκαίο ένα Μορατόριουμ για το χρέος της Ελλάδας όπως επίσης μία Συνδιάσκεψη για το χρέος  για όλη την ευρωζώνη.


Πηγή: Koutipandoras
http://www.athensmagazine.gr/portal/politikiellada/191446

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

psifodeltio 
Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου:
ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥΠοιές οι προυποθέσεις διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος κατά το Σύνταγμά μας ;;;;
Σύμφωνα με το άρθρο 44&2 του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδος » Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα , ύστερα από απόφαση της πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών , που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για ψηφισμένα νομοσχέδια , που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα , εκτός από τα δημοσιονομικά , εφόσον αυτό αποφασισθεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών , ύστερα από πρόταση του συνόλου και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής….. »
Το παρόν Δημοψήφισμα προκηρύχθηκε άραγε με Προεδρικό Διάταγμα μετά από απόφαση της πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ;;;;;;;


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ……
Προκηρύχθηκε μετά από ακόμη μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου….
Ιδού το κείμενο της εν λόγω Πράξεως : Η ΠΝΠ για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος (και τους δικαστικούς αντιπροσώπους)
Το Δημοψήφισμα λοιπόν της 5ης Ιουλίου 2015 προκηρύχθηκε με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου , που εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου , η οποία για να ισχύει και να επιφέρει τις συνέπειές της θα πρέπει κατά το Σύνταγμά μας- κατ” άρθρο 72&1- να υποβληθεί για κύρωση στην Βουλή μέσα σε σάραντα ημέρες από την έκδοσή της , ή μέσα σε σαράντα ημέρες από την σύγκληση της Βουλής σε Σύνοδο. Αν δεν υποβληθεί στην Βουλή μέσα στις προαναφερθείσες προθεσμίες , η δεν εγκριθεί από αυτή μέσα μέσα σε τρείς μήνες από την υποβολή της , παύει να ισχύει στο εξής …(δείτε εδώ : http://curia.gr/prakseis-nomothetikou-periexomenou-arthro-44-%C2%A71-s/ )
Με άλλα λόγια το παρόν δημοψήφισμα προκηρύχθηκε κατά παράβαση του Συντάγματός μας με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου , η οποία προκειμένου να ισχύσει και να επιφέρει τα νομικά της αποτελέσματα θα πρέπει να περάσει από την Βουλή μέσα στις προαναφερθείσες προθεσμίες….. Ήτοι , μετά την διεξαγωγή του προκηρυχθέντος Δημοψηφίσματος…. Πόσο λογικό και σύννομο είναι άραγε αυτό ;;;;;;;;
Προκηρύχθηκε δε το εν λόγω Δημοψήφισμα κατά Παράβαση του Συντάγματος , με αντισυνταγματικό τρόπο και επιπλέον για θέμα που επίσης βάσει του ισχύοντος Συντάγματος απαγορεύεται να διενεργηθεί δημοψήφισμα , αφού πρόκειται για καθαρά δημοσιονομικό θέμα
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Μετά από όλα αυτά , αποφασίστε εσείς , ως ελεύθερα έλλογα όντα και υπεύθυνοι πολίτες , αν η συμμετοχή σας στο παρόν παράνομο και Αντισυνταγματικό Δημοψήφισμα , δώσει στους τοκογλύφους τραπεζίτες , που κρύβονται πίσω από τους »Θεσμούς» την νομιμοποίηση που χρειάζονται για να μας επιβάλουν με την δική μας λαϊκή εντολή κι άλλα επιπλέον και πιο δυσβάχτακτα οικονομικά μέτρα , που θα οδηγήσουν κι άλλους Έλληνες στην εθελούσια έξοδο από την ζωή…..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αν η παρούσα κυβέρνηση ήθελε πράγματι να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και να ξεφύγει απ” την μέγγενη των ευρωπαίων τοκογλύφων ,τότε θα έπρεπε να είχε προκηρύξει δημοψήφισμα με νόμιμο και συνταγματικό τρόπο και με ερώτημα ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , Η ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…
Με βάση άλλωστε την προεκλογική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι » θα σκίσουμε τα μνημόνια με έναν νόμο σε μία ημέρα » εξελέγει προ εξαμήνου….
Γιατί πετάει σήμερα άραγε το μπαλλάκι στον ελληνικό λαό , με ένα παράνομο και αντισυνταγματικό δημοψήφισμα και με ένα ερώτημα-παγίδα ,που και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ του Έλληνα πολίτη θα επιφέρει γοργά ή γρήγορα νέα μνημονιακά μέτρα στην ζωή του ;;;;
Αδέλφια μου Έλληνες , σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική , που ενυπάρχει μέσα μας…..
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ: ΑΠΟΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Η συμμετοχή σας , είτε με το ΝΑΙ είτε με το ΟΧΙ , θα εξοπλήσει τους γενοκτόνους μας με το νομικό έρεισμα της γενοκτονίας μας για να μας επιβάλουν κι άλλα μέτρα εξαθλίωσης στο προσεχές μέλλον….
Υ.Γ. ακούστε τι είχε πει ο Πρωθυπουργεύων μας σήμερα για το δημοψήφισμα του Πρωθυπουργεύοντος κατά το 2011 Παπανδρέου και το τότε Δημοψήφισμα……Πόσα θα αντέξεις ακόμη βρε Έλληνα ;;;;;



……………………………………………………………
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»-ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ! ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ” ΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ
ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ! ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ; ΜΑΪΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ» ! ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ…
…………………………………………………………..
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ε; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ! ΕΧΟΥΜΕ 600δις$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ !!! ΠΑΡΤΕ ΤΑ !!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 1503281_10204424385521892_7022480677703261779_n
……………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=16344

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters