Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα: Γκρεμίστηκε η Δικαιοσύνη !!! – Σε πανικό εισαγγελείς και ιατροδικαστές,....

....άλλα κάνουν στην νεκροψία του Πύργου, άλλα στου Κ.Α.Τ, άλλα στου Ευαγγελισμού !!! Τελευταία ευκαιρία της Δικαιοσύνης να διασωθεί, αύριο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας !!

Τις τελευταίες ώρες ζούμε ένα εισαγγελικό δράμα. Ολόκληροι θεσμοί καταρρέουν. Η Δικαιοσύνη γκρεμίζεται και ευτελίζεται διεθνώς, μαζί με τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες και τα Πανεπιστήμια.

Πανικοβλήθηκαν. Σάστισαν. Γιατί έπεσα πάνω τους με τέσσερις μηνύσεις ταυτόχρονα. Για τρεις θανάτους “κόβιντ” σε Πύργο, Κ.Α.Τ. και Ευαγγελισμό.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΙΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΚ ΙΟΥΛΕΝ

Ο πληροφοριοδότης στρατηγός Φλιν αποκαλύπτει το τρομοκρατικό δίκτυο του Γκιουλέν των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων:

- Flynn ανακάλυψε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα δημιουργούσε χρηματοδότηση και εξοπλισμό των τζιχαντιστών που αργότερα ύψωσαν τη σημαία του ISIS

- Αυτές οι δράσεις των τζιχαντιστών λάμβαναν χώρα στην Τουρκία και την Ιορδανία.

Τα Ευρωπαϊκά Σχέδια για «Διαβατήρια Εμβολίων» Είχαν Δρομολογηθεί 20 Μήνες πριν από την Πανδημία. Σύμπτωση;

Με το να λέγεται στον κόσμο ότι τα αποκαλούμενα «διαβατήρια εμβολίων» θα απαιτούνται για όλα τα διεθνή ταξίδια στο μέλλον, και σε πολλές χώρες ακόμη και για την είσοδο σε καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, θέατρα, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις, η εντύπωση που μας δίνεται είναι ότι το μέτρο είναι άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Τι Έψαχναν και τι Βρήκαν οι Ναζί στα Έγκατα του Σπηλαίου στο Δίστομο

Οι έρευνες που διεξήχθησαν από τους Γερμανούς, την περίοδο της Κατοχής σε αρχαίες τοποθεσίες και σπήλαια της Ελλάδος, είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ.

Ο Αδόλφος Χίτλερ, ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφότητας των Βριλ και ένας από τους στόχους του, μέσω της επιχείρησης «Υπερβόρεια», ήταν η ανακάλυψη ιχνών μιας Άρειας υπόγειας ανώτερης φυλής.

Κορονοϊός: Ο ήλιος αδρανοποιεί κατά 90% τον ιό – Πόσα λεπτά χρειάζεται

Μια ερευνητική ομάδα αλλάζει τα όσα ξέραμε για το πώς το ηλιακό φως αδρανοποιεί τον κορονοϊό SARS-CoV-2 αφού βρήκε ότι υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ της νεότερης θεωρίας και των προηγούμενων αποτελεσμάτων της έρευνας.

Κορονοϊός ] Ο Paolo Luzzatto-Fegiz, μηχανικός μηχανικός στην Σχολή Santa Barbara του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, μαζί με τους συναδέλφους του, παρατήρησε ότι ο κορονοϊός απενεργοποιήθηκε οκτώ φορές ταχύτερα σε πειράματα σε σύγκριση με τον χρόνο που είχε προβλέψει ένα θεωρητικό μοντέλο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters