Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Συνενώσεις και διαιρέσεις της Ευρώπης. Πότε, πώς και γιατί δημιουργήθηκαν τα ευρωπαϊκά Έθνη-Κράτη; Η Συνθήκη της Βεστφαλίας (1648)


Την τελευταία δεκαετία έγινε εμφανές και στους πιο ανυποψίαστους ότι στόχος της «δημοκρατικά ενωμένης Ευρώπης» είναι η διάλυση των εθνών-κρατών που την συνιστούν. Το περίεργο -που δεν κατονομάζεται και συνεπώς δεν εξηγείται- είναι ότι οι ιστορικοί που υποστηρίζουν θερμά (ως πρόοδο) την δημιουργία των δημοκρατικών εθνών-κρατών (19ος – 20ος αιώνας) είναι οι ίδιοι που εξίσου θερμά υποστηρίζουν την διάλυσή τους (πάλι ως πρόοδο) υπέρ μιας Ομοσπονδιακής Ευρώπης.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ !!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2901(2017) βίντεο


ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ Μ Μ Ε ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ‘ΧΩ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ… ΔΕΝ ΘΑ ‘ΧΩ ΚΑΜΜΙΑ… 27/10/2901(2017) βίντεο


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL !!! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ;;;

Αλέξανδρος Μεταξάτος ( ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ )
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΠΕΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ;;;;

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ;;;

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ υπ.αρ. 561/2017 Ειρ/δικείου Χανίων ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

[… Για όλους τους παραπάνω αναφερόμενους λόγους , το Ειρηνοδικείο των Χανίων με την υπ.αρ. 561/2017 ιστορική για τα ελληνικά δεδομένα απόφαση , δέχτηκε την αγωγή και υποχρεώνει την τράπεζα να καταβάλλει ολόκληρο στους καταναλωτές συνολικά το ποσό των 8.315,12 ευρώ, 4.815,12 ευρώ ως αποζημίωση για την υλική ζημιά και το ποσό των 3.500 ευρώ, ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, νομιμοτόκως.
Επίσης επιβάλλει σε βάρος της τράπεζας,τα δικαστικά έξοδα των εναγόντων , τα οποία ορίζει στο ποσό των 400 ευρώ.]
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters