Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ριγανέλαιο (Θωρακίζει Τον Οργανισμό Έναντι Του Κρυολογήματος Και Της Γρίπης)

 

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αιθέριο έλαιο ικανό να αντιμετωπίση ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς πάσης φύσεως.
Πρόκειται για ένα φυσικό και πολύ ισχυρό αντιβιοτικό (σε πολλές περιπτώσεις καλύτερο από τα χημικά αντιβιοτικά) ενώ δεν έχει καμία από τις παρενέργειες αυτών. Εξοντώνει άμεσα τα μικρόβια χωρίς αυτά να γίνονται ανθεκτικά στην χρήση του ριγανέλαιου κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα χημικά αντιβιοτικά.
Ιδιότητες
  • Θωρακίζει τον οργανισμό σας έναντι του κρυολογήματος και της γρίπης ακόμη και του ιού Η1Ν1.
  • Μειώνει τα επίπεδα ζαχάρου, έχει πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση στην οξείδωση των λιποπρωτεϊνων του ορού του αίματος.
  • Κατάλληλο για ψωρίαση μυκητίαση και δερματοπάθειες (2-3 σταγόνες σε μία κουταλιά λάδι).
  • Κατάλληλο και  για αλλεργικά τσιμπήματα σφήκας ή μέλισσας, κάνοντας έγκαιρη τοπική εφαρμογή με ριγανέλαιο θα έχετε άμεσα και σωστικά αποτελέσματα.
  • Αντιμετώπιση πνευμονικών και αναπνευστικών προβλημάτων, κάνοντας εισπνοές.
Τρόπος χρήσης:  Το ριγανέλαιο είναι πόσιμο αιθέριο έλαιο (GRAS) και η δοσολογία του είναι μία με δύο σταγόνες σε λίγο νερό, η σε ένα φλιτζάνι τσάι, χυμό, η γάλα, ή για ακόμη πιο εύκολη λήψη μια με δύο σταγόνες ριγανέλαιου σε μια κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο, 2-3 φορές την ημέρα.
Για μακροχρόνια χρήση του ελαίου συνίσταται η λήψη εναλλάξ ανά διαστήματα 15 ημερών με μία εβδομάδα παύση.
Δεν συνιστάται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 
Ακόμα δεν συνίσταται για άτομα με έντονη έλλειψη σιδήρου. 
Μην κάνετε εφαρμογή ριγανέλαιου σε ανοικτές πληγές..
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος, οι 3 Πύλες ετοιμάζονται


«Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)Ο ρυθμός αυτός που αναφέρεται σε αυτή την αρχή και η εξίσωσής τους είναι η απόλυτη ρυθμική διαδρομή της καρδιάς και της ανάσας. Αυτά τα δύο, αν θελήσετε να επιλέξετε την ολιγόλεπτη σιωπή σας και να επιλέξετε να αφουγκραστείτε την ανάσα σας και τον ρυθμό της καρδιά σας θα δείτε την αρμονική κίνηση του Σύμπαντος μέσα σας. Η καρδιά κάνει το εκκρεμές και το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με της κίνησης αριστερά είναι οι πνεύμονές μας. Οι πνεύμονες οι οποίοι είναι δεμένοι μαζί με την καρδιά μας με την μία εκ των τριών Πυλών. Είναι και τα τρία αυτά όργανα που συνθέτουν το 2 ( δύο πνεύμονες ) και το 1 ( καρδιά ) απαρτίζουν το σημείο που βρίσκεται ο Πνευματικός μας οδηγός.
Αυτά όταν λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και έναν ρυθμό φυσιολογικό τότε το αίμα μας και το οξυγόνο στο σώμα μας έχει ένα κυματιστό ρυθμό του όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Η περίοδος ακμής και παρακμής είναι ένα τρικ γιατί το αίμα μας πότε είναι πάνω και πότε είναι κάτω. Αλλά ποτέ δεν έχει την ίδια σύσταση, η σύστασή του αλλάζει σύμφωνα με πάρα πολλά που συμβαίνουν παράλληλα μέσα στο σώμα. 

Ένα ιδανικό σώμα λοιπόν που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με όλο αυτό το μελωδικό μεγαλείο, τότε η ηρεμία κατοικεί στο σώμα, τότε αυτόν ο μεγάλος Εγκέφαλος ανοίγει την Πύλη της Γνώσης και τον δρόμο της Θέωσης.  
Μια νοητή γραμμή δημιουργείται εκεί σε αυτά τα τρία όργανά μας ενώνοντας τα και ο ρυθμός της ανάσας με την καρδιά μας κατεβαίνουν λοξά προς τα κάτω από αριστερά προς τα δεξιά κάνοντας μία λοξή γραμμή η οποία θα τα ενώσει με άλλα τρία όργανά μας, το συκώτι, το στομάχι και το πάγκρεας. Δηλαδή έχουμε το Τέλειο Ζήτα. ‘Ένα νοητό Ζήτα που ρυθμίζει απόλυτα το σώμα.

Περνώντας από αυτή την αρχή πάμε στην επόμενη στην έκτη.
«Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο».(Έκτη αρχή)
Που σημαίνει αν εμείς έχουμε απορυθμίσει το σώμα μας τότε αυτό έγινε από μία αιτία. Η αιτία θέλει αρκετή δουλειά, εργασία αυτογνωστική για να βρεθεί. Ύστερα αφού βρεθεί, δεν θέλει απότομο κόψιμο αλλά κάψιμο. Δηλαδή μία αιτία που μας οδήγησε να βιώσουμε την απορρύθμιση στο σώμα μας μπορεί να είναι μέσα ή μετά από ένα συμβάν απώλειας, απαξίωσης κλπ. Άρα δεν επιβάλλουμε στους εαυτούς μας καμία μορφή αλλαγής γιατί τότε θα απορυθμίσουμε άλλα όργανά μας και θα πέφτουμε σε φαύλους κύκλους. Κατανοούμε το όλο συμβάν με αγάπη και μεταφέρουμε στο σώμα μας μηνύματα απόλυτης και καθαρής καλοσύνης, ηρεμίας, αγάπης, αγκαλιάς. Ίσως για πρώτη φορά να χρειαστεί να ρωτήσουμε την εσωτερική μας πηγή, τι μήνυμα θέλει να μας δώσει. Το σίγουρο πάντως είναι πως τίποτε δεν έχει τυχαία στη ζωή μας γιατί το τυχαίο δεν υπάρχει. Με κάποιο τρόπο το προκαλέσαμε το όποιο συμβάν, συνήθως αυτή η πρόκληση γίνεται άθελά μας.  

Τώρα που ξέρουμε ότι όλα ξεκινούν από μία αιτία, τώρα μπορούμε να χειριστούμε με σοφία. Όσο αδειάζουμε από όλα μας τα συναισθήματα, τότε θα παρατηρήσουμε ότι η ανάσα μας βελτιώνεται. Όταν βελτιώνεται η ανάσα αρχίζει και δίνει μηνύματα γαλήνης στην καρδιά. Η καρδιά μαζί με τους Πνεύμονες ετοιμάζουν τον Πνευματικό μας Νου να αρχίσει να δομείτε. Εκεί μέσα στην καρδιά μας από όσο γνωρίζουμε κατοικεί η Πνοή του Θεού, άρα και του Ιησού. Του ολόλαμπρου αυτού Αδερφού μας που μας περιμένει εκεί για να δημιουργήσουμε την πρώτη γεφυρα και να δημιουργήσουμε αυτό το Ζήτα. Για να ρέει μέσα μας η αρμονία.
Η αρμονία αυτή είναι η αιτία της δημιουργίας της τελευταίας αρχής
«Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν μια αρσενική και μια θηλυκή αρχή. Η γέννηση εκδηλώνεται σε κάθε επίπεδο».(Έβδομη Αρχή)
Που σημαίνει ότι συνδημιουργώ με τον Δημιουργό, με την Αρχή της Δημιουργίας

Αυτό το Ζήτα λοιπόν θα δώσει την υποδομή για το ΖΕΝ = ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΝΟΥ ή ΖΕΥ = ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ. Αν θυμάστε είναι το Ζ του Ζορρό ο οποίος είχε καταφέρει να δαμάσει το εγώ του και το τρόπαιό του ήταν να ρυθμίσει απόλυτα τον Πάνω Νου με τον Πνευματικό του Νου και να τάσσεται Υπέρ της ανθρώπινης ζωής και να ποιεί το καλό. 

Δωροθέα 

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !! ΕΧΘΕΣ !! Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ 15,35 ΕΚ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ. ΤΡΕΧΑ ΑΛΕΞΗΗΗΗΗ!!

Της Βάλιας Μπαζού
Κι όμως! Χθες, 28 Ιανουαρίου, συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφυγή της Ελλάδας με την οποία ζητά να ΜΗΝ επιστραφούν στο ελληνικό δημόσιο 15,34 εκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός! Για να το κάνω απολύτως λιανά, το ελληνικό δημόσιο υποστήριξε, ενώπιον του  Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, προσφυγή κατά του εαυτού του! Και αυτό γιατί, πέρα από κάθε λογική, ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση της Κομισιόν με την οποία διατάσσει να επιστραφεί από την Ελληνικός Χρυσός στο ελληνικό δημόσιο ποσό 15,34 εκατομμυρίων ευρώ, πλέον τόκων, που χορηγήθηκε ως παράνομη κρατική ενίσχυση.
Η προσφυγή που συζητήθηκε χθες και είχε κατατεθεί από την τότε κυβέρνηση το 2011 αμέσως μετά την απόφαση της Κομισιόν, αποτελεί ακόμα μια μαύρη σελίδα στην σκανδαλώδη ιστορία....
της πώλησης στις 12 Σεπτεμβρίου 2003  των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην Ελληνικός Χρυσός έναντι ευτελούς ποσού όπως η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρινε.
Η πώληση έγινε έναντι 11 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με την απόφαση της Κομισιόν:
-το ποσό ήταν χαμηλότερο από την πραγματική αγοραία αξία των μεταλλείων
-η πώληση έγινε χωρίς προηγούμενη εκτίμηση των στοιχείων ενεργητικού
-η πώληση έγινε χωρίς ανοιχτό διαγωνισμό
-η εταιρεία απαλλάχθηκε από την καταβολή οιουδήποτε φόρου.
Οι ελληνικές αρχές υποστήριξαν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ότι  το μέτρο αποσκοπούσε στην εξεύρεση ιδιοκτήτη πρόθυμου να διατηρήσει σε λειτουργία τα μεταλλεία, ώστε να προστατευτούν η απασχόληση και το περιβάλλον (!) και στη δημιουργία κινήτρου για υποψήφιους αγοραστές διότι η αξία των Μεταλλείων ήταν αρνητική.
Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αναμένεται το επόμενο διάστημα.
 ΥΓ
Την ίδια ημέρα συζητήθηκε και η προσφυγή της Ελληνικός Χρυσός κατά της Κομισιόν που επίσης ζητά να ακυρωθεί η απόφαση και να μην επιστρέψει τα 15,34 εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο. Η προσφυγή της εταιρείας ήταν αναμενόμενη. Του ελληνικού δημοσίου όμως;

 
πηγή:to pontiki
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/1535.html

Το μυστήριο του Puma Punku (Ντοκιμαντέρ)

Ερευνητές προσπαθούν να κατανοήσουν τα μυστήρια της Puma Punku η όποια βρίσκετε στη Νότια Αμερική.
Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι κάτι σημαντικό έχει συμβεί στην Puma Punku, κάτι περά από της δυνατότητες των ανθρώπων, κάτι εξωγήινο.
Δείτε το Ντοκιμαντέρ:



http://www.katohika.gr/2015/01/to-mystirio-tou-puma-punku.html

Περιμένουμε να κινηθούν οι εισαγγελείς...

Γράφει ο Κλεισθένης
Οι εκλογές τέλειωσαν, αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς έχουμε κυβέρνηση. Το επόμενο βήμα είναι η κινητοποίηση των εισαγγελέων. Η εντολή του λαού προς το δικαστικό σώμα ήταν σαφής, "τιμωρήστε τους φταίχτες".

Έχουν μαζευτεί πολλά στην μνήμη των πολιτών. Σκάνδαλα, αντισυνταγματικές πράξεις, συγκαλύψεις, ποινικά και αστικά αδικήματα. Θα μείνουν ατιμώρητα;
Το δικαστικό σώμα χρειάζεται, ιδιαίτερα τώρα, την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης και του λαού.
Η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει όσα καταγγέλθηκαν την προηγούμενη περίοδο.
Πως και γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο; Θα μείνει αναπάντητο, θα μείνει ατιμώρητο;
Η μετατροπή του cd σε flash stick απ' τον Παπακωνσταντίνου, η απόκρυψη απ' την λίστα των συγγενών του Θα μείνουν ατιμώρητα;
Η παραμονή των λιστών Λαγκάρντ κτλ στα συρτάρια θα μείνει ατιμώρητη;
Η συνεχής και αισχρή φοροκλοπή, το λαθρεμπόριο καυσίμων, το ξεπούλημα των δημόσιων οργανισμών, μπιρ παρά, θα μείνουν ατιμώρητα;
Οι εμπνευστές και εκτελεστές των αντεθνικών διαταγμάτων που κουρέλιασαν το σύνταγμα θα μείνουν ατιμώρητοι;
Είναι δυστυχώς μεγάλη η λίστα των όσων έγινα την περίοδο των μνημονίων και όχι μόνο.
Τι θα κάνουν οι εισαγγελείς;
Θα δραστηριοποιηθούν, θα κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραδειγματική τιμωρία όσων βρεθούν ένοχοι; ή θα προφασιστούν έλλειψη πολιτικής βούλησης;
Η λαϊκή βούληση πάντως είναι υπέρ της παραδειγματικής τιμωρίας όσων κατέστρεψαν την χώρα παραδίδοντάς την στα νύχια των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων.
Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα δίνει την εντολή στους εισαγγελείς να κινηθούν αυτόνομα και ανεξάρτητα, όπως ορίζει και το σύνταγμα, έτσι ώστε οι "προδότες" και τα "λαμόγια" να πάνε εκεί που τους αξίζει, ΦΥΛΑΚΗ.
Εμείς, οι πολίτες, περιμένουμε και αγρυπνούμε.
Ίδωμεν.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 24 ΜΗΝΕΣ;


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ GOOGLE

(NaturalNews) Μια σειρά από έμπειρους επιστήμονες έχουν πεθάνει, συχνά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, κατά τα τελευταία δύο χρόνια, η τελευταία είναι ένας ειδικός της NASA στη ρομποτική που εργάστηκαν για διαστημικές αποστολές.

Όπως αναφέρθηκε από Βρετανίας Daily Mail, το τελευταίο θύμα είναι επιστήμονας Alberto Μπεχάρ, 47, του Scottsdale, Αριζόνα, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία όταν το μικρό αεροπλάνο που πιλοτάρει συνετρίβη πρόσφατα σε μια διασταύρωση Λος Άντζελες σε μια βουτιά λίγο μετά την απογείωση.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Van Nuys, σύμφωνα με το LA County Ιατροδικαστή. Μπεχάρ, το χαρτί συνέχισε, εργάστηκε στο Jet Propulsion Laboratory (JPL) στην Πασαντένα για 23 χρόνια και ήταν επίσης ένας καθηγητής της έρευνας στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Εργάστηκε για ένα ζευγάρι αποστολές στον Άρη και είχε περάσει χρόνια ερευνώντας πώς τα ρομπότ θα μπορούσε να λειτουργήσει σε δύσκολες συνθήκες και τα περίχωρά τους, όπως τα ηφαίστεια και στο βάθος της θάλασσας.

Η Daily Mail ανέφερε περαιτέρω:

Ως μέρος της ομάδας της NASA εξερεύνηση του Άρη με την περιέργεια rover Μπεχάρ ήταν υπεύθυνος για μια συσκευή που ανιχνεύεται υδρογόνου στην επιφάνεια του πλανήτη ως το ρόβερ κινείται.

"Η καριέρα του ήταν αφιερωμένη στην καλύτερη κατανόηση Γη και τους άλλους πλανήτες," JPL Τομέας Επιστήμης διευθυντής Michael Watkins σε μια δήλωση.

Ακριβώς η τελευταία σε μια μακρά σειρά των νεκρών επιστήμονες

Η έρευνά του με τις αποστολές του Άρη βοήθησε να ανακαλύψουν ότι σε ένα χρόνο υπήρξε νερό στον πλανήτη.

Πρόσθετη εργασία Μπεχάρ φαίνεται αρκετά αβλαβείς. Το 2010, βοήθησε στο σχεδιασμό μια φωτογραφική μηχανή που ήταν σε θέση να συλλάβει μια πολύ μικρή, γαρίδες-όπως πλάσμα της θάλασσας κολυμπώντας βαθιά κάτω από το στρώμα πάγου της Ανταρκτικής, μια ανακάλυψη που ήταν πολύ απροσδόκητο. Οι συνάδελφοί του και ερευνητικοί συνεργάτες είπε ότι ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για τον περιορισμό του χάσματος μεταξύ των επιστημόνων που προσπαθούν να μελετήσουν αφιλόξενα περιβάλλοντα και τους μηχανικούς των οποίων τα ρομπότ είναι σε θέση να επιβιώσει μέσα από τέτοιες συνθήκες.

«Από τα υποβρύχια του που peeked κάτω από την Ανταρκτική μέχρι τα σκάφη του που αγωνίστηκαν ποτάμια της Γροιλανδίας, του Alberto έργο επέτρεψε μετρήσεις πράγματα που ποτέ δεν είχα γνωστό, "επιστήμονα της NASA Thomas Wagner είπε στην Mail σε μια δήλωση. «Δημιουργικότητα του ήξεραν λίγα όρια. Αυτός είναι, και θα είναι για πάντα, μας λείψει».

Η αιτία της συντριβής είναι, όπως αυτής της γραφής, ακόμα υπό έρευνα.

Οι New York Times ανέφεραν, επίσης, ότι Μπεχάρ έτρεξε ακραία περιβάλλοντα Ρομποτικής και Instrumentation Laboratory Αριζόνα μέλους, καθώς και ότι «είχε ένα πάθος για τη δημιουργία αυτόνομου σκάφους" που περιείχε "αισθητήρες ή κάμερες που θα μπορούσαν να εισχωρήσουν θέσεις δεν έγινε ποτέ κανένας να πάει." Ένας από αυτούς ήταν "κάτω από τις μεγάλες φλοίσβος υδαρής σωλήνες αποστράγγισης, ή Moulins, αυτό το πιπέρι το φύλλο πάγου της Γροιλανδίας το καλοκαίρι."

Η Times ανέφεραν περαιτέρω:

Κατά σύμπτωση, ο θάνατος Μπεχάρ ήρθε μόλις τρεις ημέρες πριν από τη δημοσίευση της τελευταίας μελέτης στην οποία είναι συν-συγγραφέας - μια λεπτομερή ανάλυση των ποταμών τήξης του νερού και αποχετεύσεις Moulin μήκος ενός τμήματος 2.000 τετραγωνικών μιλίων από την τεράστια πάγου της Γροιλανδίας φύλλο. Το χαρτί, "Αποτελεσματική meltwater αποστράγγιση μέσω supraglacial ρέματα και τα ποτάμια στη νοτιοδυτική πάγοι της Γροιλανδίας," δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τις Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών [12ης του Ιαν].

«Αυτή η δουλειά με σκοτώνει"

Το Times κομμάτι γράφτηκε από τον Andrew C. Revkin, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό για Μπεχάρ και τον αποκάλεσε «μια σπάνια ράτσα."

«Έχω γνωρίσει μόνο μια χούφτα των ερευνητών με το συνδυασμό του ικανότητες - οι περισσότεροι, όπως συμβαίνει, επικεντρώθηκε στα ακραία περιβάλλοντα στους πόλους," Revkin έγραψε. "Θα μας λείψει.»

Μπεχάρ ενώνει μια αυξανόμενη λίστα των άλλων επιστημόνων και των ερευνητών που έχουν πρόσφατα πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες, όπως αντιστοιχούσε σε.

Περιλαμβάνουν, από τους πιο πρόσφατους θανάτους:

- Ο John Rogers, ένα τροπικό ειδικός ασθένεια με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. "Martin John Rogers βρέθηκε« κοντά »ναυάγησε το αυτοκίνητό του κάτω σε ένα ανάχωμα στη δυτική Μέριλαντ για την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014, μετά εξαφανίζονται στις 21 του Αυγούστου του 2014, όταν έφυγε από το σπίτι για την εργασία στο παγκοσμίου φήμης ερευνητικό κέντρο κοντά στην Ουάσινγκτον, Περιφέρεια της Κολούμπια Δεν έχει ακόμα λέξη σχετικά με την αιτία του θανάτου ... "

- Glenn Θωμάς, ένας εμπειρογνώμονας και εκπρόσωπος του AIDS και ο ιός Έμπολα για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. «Έμπολα ειδικός Glenn Thomas ήταν μεταξύ των 298 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους όταν Malaysia Airlines πτήση MH17 καταρρίφθηκε και συνετρίβη στην Ουκρανία. Είναι κατανοητό ότι ήταν ένας από τους περισσότερους από 100 ερευνητές, οι οποίοι επέβαιναν στην πτήση στο δρόμο τους για μια διεθνή διάσκεψη για το AIDS στην Αυστραλία ".

- Mark Ferri, ένας πυρηνικός μηχανικός. "Ένας διάσημος Αμερικανός μηχανικός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Salford μετά καρδιά του ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Mark Ferri, 59, από το Τενεσί, είχε ολοκληρώσει δύο πτυχία στη μηχανολογία, καθώς και ΜΒΑ πριν γίνει πυρηνικός μηχανικός. Είναι ... Ήταν είπε ο κ Ferri ήταν κάτω από την πίεση από τη δουλειά του τη σύζυγό του, Μιχαέλα, είπε την Ανάκριση:. ». Είπε πολλές φορές, αυτή η εργασία με σκοτώνει»


(NaturalNews) A number of experienced scientists have died, often under mysterious conditions, over the past couple of years, the latest being a NASA expert in robotics who worked on space missions.

As reported by Britain's Daily Mail, the latest scientist casualty is Alberto Behar, 47, of Scottsdale, Arizona, who was killed instantly when the small plane he was piloting recently crashed into a Los Angeles intersection in a nosedive shortly after take-off.

The paper said the plane took off from Van Nuys Airport, according to the LA County Coroner. Behar, the paper continued, worked at the Jet Propulsion Laboratory (JPL) in Pasadena for 23 years and was also a research professor at Arizona State University. He worked on a pair of Mars missions and had spent years researching how robots would work in hard conditions and environs, like volcanoes and deep underwater.

The Daily Mail further reported:

As part of the NASA team exploring Mars with the Curiosity rover, Behar was responsible for a device that detected hydrogen on the planet's surface as the rover moved.

"His career was dedicated to better understanding Earth and the other planets," JPL Science Division manager Michael Watkins in a statement.

Just the latest in a long line of dead scientists

His research with the Mars missions helped discover that at one time there was water on the planet.

Behar's additional work seems innocuous enough. In 2010, he assisted in designing a camera that was able to capture a miniscule, shrimp-like sea creature swimming deep below the Antarctic ice sheet, a discovery that was highly unexpected. His colleagues and research associates said he was especially notable for narrowing the divide between scientists attempting to study inhospitable environments and engineers whose robots are able to survive such conditions.

"From his submarines that peeked under Antarctica to his boats that raced Greenland's rivers, Alberto's work enabled measurements of things we'd never known," NASA scientist Thomas Wagner told the Mail in a statement. "His creativity knew few bounds. He is, and will forever be, sorely missed."

The cause of the crash is, as of this writing, still under investigation.

The New York Times further reported that Behar ran Arizona State's Extreme Environments Robotics and Instrumentation Laboratory, and that he "had a passion for creating autonomous craft" that contained "sensors or cameras that could probe places no human could ever go." One of those was "down the great roaring watery drain pipes, or moulins, that pepper the Greenland ice sheet in summertime."

The Times further reported:

By coincidence, Behar's death came just three days before publication of the latest study on which he is a co-author -- a detailed analysis of the melt-water rivers and moulin drains across a 2,000-square-mile portion of the vast Greenland ice sheet. The paper, "Efficient meltwater drainage through supraglacial streams and rivers on the southwest Greenland ice sheet," was posted online by the Proceedings of the National Academy of Sciences [January 12].

"This job is killing me"

The Times piece was written by Andrew C. Revkin, who expressed admiration for Behar and called him "a rare breed."

"I've met only a handful of researchers with his mix of skills -- most, as it happens, focused on the extreme environments at the poles," Revkin wrote. "He'll be sorely missed."

Behar joins a growing list of other scientists and researchers who have recently died in mysterious circumstances, as tallied at .

They include, from the most recent deaths:

-- John Rogers, a tropical disease expert with the National Institutes of Health. "Martin John Rogers was found 'near' his wrecked car down in an embankment in western Maryland on Thursday, September 4, 2014, after disappearing on August 21, 2014 when he left home for work at the world-renowned research center near Washington, D.C. No word yet on the cause of death..."

--Glenn Thomas, an AIDS and Ebola expert and spokesman for the World Health Organization. "Ebola expert Glenn Thomas was among the 298 people who were killed when Malaysia Airlines flight MH17 was shot down and crashed in Ukraine. It is understood he was one of more than 100 researchers who were aboard the flight on their way to an international Aids conference in Australia."

--Mark Ferri, a nuclear engineer. "A renowned American engineer was found dead in his hotel room in Salford after his heart suddenly stopped working. Mark Ferri, 59, from Tennessee, had completed two degrees in engineering as well as an MBA before becoming a nuclear engineer. ... It was said Mr Ferri had been under stress from his job. His wife, Michaela, told the inquest: 'He said a number of times, this job is killing me.'"

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε


Ένας νικητής δίνει πάντα ελπίδα. Το μόνο και μέγα ζητούμενο είναι η χρονική της διάρκεια... Και αυτή η «διάρκεια» καθορίζεται από εκείνον που φέρνει (ή εμπορεύεται;) την ελπίδα…
Πόσοι άραγε αντιλαμβάνονται τι ακριβώς σημαίνει και τι επιπτώσεις θα έχει μία χώρα στην ταυτότητά της, εάν υπάρξει δημογραφική αλλοίωσή της μέσω της εισαγωγής ανθρώπων ξένων εθνικοτήτων που λόγω της κουλτούρας τους δεν ενσωματώνονται στον κοινωνικό κορμό της χώρας υποδοχής τους;

Άραγε τι να σημαίνει για την Ελλάδα (και πως ακριβώς θα αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα οι συνιστώσες του 3%) αν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα γίνουν και επισήμως 2, 3, 4, 5 ή και 6 εκατομμύρια;
Το θέμα "τακτοποίησης" των λαθρομεταναστών είναι μπροστά μας. Ας ετοιμαστούμε για μεγάλα "γλέντια" με τους διεθνιστές - εθνομηδενιστές που εξαντλούν τον ανθρωπισμό τους εις βάρος της πατρίδας μας. Και ας ετοιμαστούμε για μεγάλες αποκαλύψεις πολιτικών που θα κάνουν μεγάλες ανακυβισθήσεις, στο όνομα του καλού της πατρίδας φυσικά!
Στο βίντεο που ακολουθεί, στο 0.16 αναφέρεται ότι «πρέπει σε όλα τα σύνορα να υπάρχει ένας ανοικτός δρόμος για να μπαίνουν οι πρόσφυγες» (…που όλοι βέβαια δηλώνουν πρόσφυγες).
Στο ίδιο βίντεο, στο 1.48, αναφέρεται ότι «όπως απαγορεύεται και στα θαλάσσια σύνορα να κάνεις πρακτικές αναχαίτισης» (δηλαδή, το μήνυμα είναι «ανοίξαμε και τους περιμένουμε»).

Γιατί, άραγε, δεν πηγαίνουν όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι άνθρωποι απευθείας στην πρεσβεία της Γερμανίας στην Άγκυρα, ή απευθείας στα γραφεία του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν, όπου σαν οι πολιτικοί πρόσφυγες να ζητούν άσυλο;
Γιατί οι διάφορες ανθρωπιστικές ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και όχι στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία (και όπου υπάρχει ανθρωπιστική καταστροφή εξαιτίας πολέμων ή πολιτικών ηγεσιών);
Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την αθρόα και ελεύθερη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, μήπως θα έπρεπε να βάζει ειδικά πλοία (ή λεωφορεία, τρένα και αεροπλάνα), με εισιτήριο 3, 5, 15 χιλιάδες ευρώ (αναλόγως της θέσης) κι έτσι να εισπράττει η Ελλάδα κάποια χρήματα αντί να τα παίρνουν οι έμποροι διακίνησης λαθρομεταναστών;
Τέλος, δεν πρέπει να διαλάθει της προσοχής όλων μας ότι με έξοδο από την Ε.Ε. απειλεί η Μεγάλη Βρετανία, αν δεν λυθεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης …
Εμείς, σαν Ελλάδα, αποδεχόμαστε τα καταστροφικά για την χώρα «Δουβλίνα», επειδή σαν κράτος έχουμε συνέχεια και συνέπεια, προς την καταστροφή…
Γιάννης και Κώστας
ΥΓ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φορολογήσει το εξαγόμενο συνάλλαγμα των λαθρομεταναστών;
 

Το μεγάλο σκάνδαλο με τα ΜΜΕ - 19.000€ τον χρόνο πληρώνουν οι Νταβατζήδες για δημόσιες συχνότητες αξίας δισεκατομμυρίων! Τι θα κάνει ο Αλέξης και η νέα Κυβέρνηση;

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Μια χούφτα νταβατζηδες λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο τα τελευταία 20 χρόνια με χορηγία όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν και αντάλλαγμα φυσικά την προστασία τους μέσω της αντικειμενικής “ενημέρωσης”!
Πόσα ακριβως όμως χάνει το δημόσιο και τι θα κάνει ο Α. Τσίπρας και η νέα Κυβέρνηση;

Καταρχήν να υπενθυμίσουμε οτι η
η DIGEA έχει μετόχους τους τηλεοπτικούς σταθμούς: MEGA, ANT1, ΣΚΑΙ, STAR, και ALPHA.

Η εταιρεια λοιπόν των βαρόνων (DIGEA) ζητά απο όλους τους μικρούς περιφερειακούς σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας το πόσο των 672.000 Ευρω τον χρόνο για να τους επιτρέψει να μεταδίδουν το πρόγραμμα τους μέσω ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ! Αυτά κάθε χρόνο!
Πόσα απο αυτά αποδίδουν στο κράτος; Mόλις 19.200 Ευρώ τον χρόνο!! Και αυτό μόνο στη Κεντρική Μακεδονία.

Στην Πελοπόννησο τα νούμερα είναι ακόμη πιο τραγικά! Η DIGEA εισπράττει απο τους περιφερειακούς σταθμούς το ποσό του 1.103.000€ το χρόνο και αποδίδει στο κράτος 14.000€ !

Κάντε την αναγωγή για ολόκληρη την χωρα και θα καταλάβετε πόσα δισεκατομμύρια χάνει το κράτος, που φυσικά θα καταλήξουν στις τσέπες των ιδιωτών, μεγαλοεργολάβων, μεγαλο-καναλαρχών!

Εάν οι δημόσιες συχνότητες αποδίδοντο στα ασφαλιστικά ταμεία, τότε απλούστατα θα είχε λυθεί σε μεγαλο βαθμό το πρόβλημα των συντάξεων. Αλλά θα κέρδιζαν λιγότερα οι χρεοκοπημενοι νταβατζηδες…

Ο Α. Τσίπρας πριν τις εκλογές είχε δηλώσει κατ' εξακολούθηση οτι αυτό το μεγάλο σκάνδαλο των ΜΜΕ θα τελειώσει με το που έρθει στην Κυβέρνηση. Το ερώτημα είναι θα τολμήσει να τα βάλει μαζί τους;;






http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/19000.html

Οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική, υποστηρίζει Ιταλός καθηγητής πανεπιστημίου

Το 1492 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία.
Ο κόσμος ξαφνικά “μεγάλωσε” μετά την ανακάλυψη της Αμερικανικής Ηπείρου και η Ευρώπη έπαψε να είναι το κέντρο της γης.
Ωστόσο, ένας Ιταλός φυσικός, φιλόλογος και ιστορικός των επιστημών ο οποίος διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Ρώμης, ο Lucio Russo, επιμένει πως αυτός ο “Νέος Κόσμος” ήταν ήδη γνωστός στους αρχαίους Έλληνες.
Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και στο βιβλίο του, “Η ξεχασμένη Αμερική: Η σχέση μεταξύ των πολιτισμών και το λάθος του Πτολεμαίου” τον οποίο και “κατηγορεί” όπως επίσης και τους “δύσπιστους” Ρωμαίους για την απώλεια της γνώσης των αρχαίων Ελλήνων.

Μεταξύ των πολλών, όπως υποστηρίζει ο Russo, στοιχείων που ενισχύουν την άποψη πως υπήρχε επαφή μεταξύ των αρχαίων Ευρωπαίων και των ιθαγενών Αμερικανών, είναι μερικά προ-Κολομβιανά κείμενα που κατάφεραν να “επιβιώσουν” της καταστροφής που επέφερε η ισπανική κατάκτηση.

Η λάθος μετάφραση για εκείνους που “ήρθαν από την Ανατολή”

Σε ένα βιβλίο, σχετικά με την προέλευση των Μάγια - όπως αναφέρειμιλώντας στο Epoch Times-υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.
Οι “πατέρες” του συγκεκριμένου πολιτισμού, σύμφωνα πάντα με το κείμενα αυτά, ήταν “μαύροι και λευκοί, με διάφορα πρόσωπα και μιλούσαν διάφορες γλώσσες” και ήρθαν από την Ανατολή. “Και δεν είναι ξεκάθαρο πως διέσχισαν τη θάλασσα”.
Ωστόσο, οι ερευνητές αποφάσισαν να μεταφράσουν τη λέξη που χρησιμοποιούσαν οι Μάγια για τη “θάλασσα” ως “λίμνη”.
Επίσης, υπάρχουν αρκετές απεικονίσεις Μάγια αλλά και κείμενα στα οποία γίνονται αναφορές σε άνδρες με μούσια.
Μόνο που οι ιθαγενείς της Αμερικανικής Ηπείρου δεν άφηναν γένια.
Υπάρχουν όμως και αρκετά έργα Ρωμαίων στα οποία εμφανίζεται το φρούτο ανανάς, το οποίο “εισήχθη” όμως στην Ευρώπη, μόνο μετά την κατάκτηση του Νέου Κόσμου, δηλ. Το 1492, αφού ευδοκιμούσε στη Ν.Αμερική.


Ο δογματισμός της επιστήμης

Ο Russo, ο οποίος διδάσκει στο πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης, υποστηρίζει πως ο λόγος για τον οποίο οι ερευνητές πιστεύουν πως η Αμερικανική Ήπειρος δεν ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες, έχει να κάνει με τον δογματισμό και όχι με την έλλειψη αποδείξεων. Για χρόνια, κυριαρχεί η θεωρία πως ο πολιτισμός εξελίσσεται σε προκαθορισμένα στάδια. Για παράδειγμα: ένας πολιτισμός ανακάλυψε τη φωτιά, μετά ανακάλυψε τον τροχό, τη γραφή κοκ φτάνοντας μέχρι τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας και τη Δημοκρατία.
Όλοι οι πολιτισμοί, εκτιμάται πως “πέρασαν” από αυτά τα στάδια και μπορούν να ιεραρχηθούν βάσει των επιτευγμάτων τους.
Όμως ο Russo, παρουσιάζει ένας εντελώς διαφορετικό σενάριο: οι ανακαλύψεις, όπως πχ η γραφή δεν αναπτύχθηκαν αυτόνομα και ανεξάρτητα σε κάθε πολιτισμό αλλά πέρασαν από τον ένα στον άλλο. Υποστηρίζει δε, πως είναι λανθασμένη η αντίληψη πως η επιστήμη εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο.
Εξάλλου υπάρχουν πολλά παραδείγματα επιστημονικής και πολιτισμικής παρακμής όπως η καταστροφή του πολιτισμού των Καρχηδονίων και των Ελλήνων, από τους οποίους οι Ρωμαίοι κληρονόμησαν μόνο ένα μικρό μέρος των επιστημονικών τους γνώσεων.


Ένα από τα σχετικά παραδείγματα που αναφέρει ο Rosso, αφορά τα επιτεύγματα στον τομέα της ναυσιπλοϊας. “Το μέγεθος των πλοίων κατά την Ελληνιστική περίοδο ξεπεράστηκε μόνο την περίοδο του Ναπολέοντα ενώ ο Κολόμβος, όπως αναφέρεται, σχεδίασε το ταξίδι βασιζόμενος σε μέρος των μαθηματικών γνώσεων της Ελληνιστικής περιόδου που είχαν καταφέρει να διασωθούν.
Όπως τονίζεται, οι Έλληνες ήταν εξάλλου ο μόνος πολιτισμός της εποχής του που είχε κατανοήσει πως η Γη είναι στρογγυλή.
Η γνώση αυτή όμως στη συνέχεια “χάθηκε”.
Ακόμη και σήμερα όπωςτονίζει στο Epoch Timesο Russo, βρισκόμαστε σε μια περίοδο “επιστημονικής κρίσης” η οποία όμως είναι διαφορετική από αυτή των ρωμαϊκών χρόνων καθώς η σημερινή παρακμή, σύμφωνα με τον καθηγητή, “κρύβεται” πίσω από τα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Το λάθος του Πτολεμαίου και πως οι άνθρωποι “ξέχασαν” την Αμερική

Παρά ταύτα, το ερώτημα παραμένει. Πως μπορεί οι άνθρωποι να “έχασαν” τη γνώση μιας ολόκληρης ηπείρου; Το λάθος, σύμφωνα με τον καθηγητή, εντοπίζεται στον Πτολεμαίο ο οποίος έφτιαξε έναν “παγκόσμιο” χάρτη συνδυάζοντας τους επικρατέστερους ισχυρισμούς από τις διαθέσιμες αρχαίες πηγές.
Το βασικό πρόβλημα κατά τον καθηγητή είναι η “τοποθέτηση” των Τυχερών Νησιών, τα οποία οι αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν Κανάριες Νήσους. Στην πραγματικότητα όμως οι Έλληνες αναφέρονταν στις Αντίλλες, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Russo. Η “παρεξήγηση” οφείλεται κατά τον ίδιο, στου Ρωμαίους και όχι μόνο, και στη δυσπιστία όσο και αδυναμία τους να “ανοιχτούν” στους ωκεανούς.


Ακολουθώντας τους κανόνες τη φιλολογικής όσο και μαθηματικής λογικής, ο Russo εξηγεί στον αναγνώστη, ένα ένα τα λάθη του Πτολεμαίου – τα οποία θεωρούνται πολύ μεγάλα- και παράλληλα αποδεικνύει πως οι γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων για τον πλανήτη μας ήταν πολύ ακριβείς. Ο Πτολεμαίος, όπως τονίζει ο καθηγητής, υπολόγισε λάθος το γεωγραφικό πλάτος των Κανάριων Νήσων, κατά 15 μοίρες με αποτέλεσμα στο δικό του χάρτη να εμφανίζονται εκεί που θα αναέμενε κανείς να είναι οι Αντίλλες.
Φυσικά η Αμερική δεν εμφανίζεται στο χάρτη του. Σύμφωνα με τον Russo, το βιβλίο προκάλεσε δύο ειδών αντιδράσεις.
Οι επιστήμονες και οι φιλόλογοι έδειξαν ενθουσιασμό, σε αντίθεση με τους ιστορικούς και τους γεωγράφους, που όπως τονίζει ο συγγραφέας, αδυνατούν να κατανοήσουν κάποιες λογικές πτυχές του έργου του. “Έχουμε πολλά να μάθουμε από τους αρχαίους Έλληνες.
Για παράδειγμα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την τάση που υπάρχει για υπερβολική εξειδίκευση” γιατί τα ποιο ενδιαφέρονται πράγματα μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο από αυτούς που εστιάζουν σε περισσότερες από μια πτυχές της ανθρώπινης γνώσης.

Πηγή:Epoch Times, ipaideia.gr

Πώς να αφαιρέσετε εύκολα τα φυτοφάρμακα από τα φρούτα και τα λαχανικά σας!

Τα φυτοφάρμακα ευθύνονται για μια σειρά ασθενειών που πολλές φορές σε βάθος χρόνου, μπορεί να είναι και θανατηφόρες. Διαβάστε πως θα καθαρίζετε τα λαχανικά σας από τα φυτοφάρμακα για να είστε σίγουροι
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του Αμερικάνικου Υπουργείου Γεωργίας σε 48 φρούτα και λαχανικά , το 65% των δειγμάτων βρέθηκαν θετικά σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Είναι γνωστό ότι τα φυτοφάρμακα έχουν συνδεθεί με αναπτυξιακά προβλήματα στα παιδιά και μπορούν να ενεργούν ως καρκινογόνα ή να θέσουν εκτός λειτουργίας το ενδοκρινικό σύστημα.
Μήλα, φράουλες, σταφύλια, ροδάκινα, νεκταρίνια, κεράσια, σέλινο, σπανάκι, πιπεριές, αρακάς και πατάτες είναι τα πιο μολυσμένα τρόφιμα με φυτοφάρμακα σύμφωνα με την Αμερικάνικη Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος. Τα “καθαρά» φρούτα και λαχανικά, τα οποία είναι λιγότερο πιθανό να συγκρατήσουν τα φυτοφάρμακα είναι το καλαμπόκι, ο ανανάς, το λάχανο, τα κατεψυγμένα μπιζέλια, τα κρεμμύδια, τα σπαράγγια, το μάνγκο, το αβοκάντο, τα ακτινίδια, η μελιτζάνα, το γκρέιπφρουτ, το πεπόνι, το κουνουπίδι και οι γλυκοπατάτες.
Υπάρχει όμως ένα απλό και οικονομικό κόλπο που μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτά τα βλαβερά χημικά. Διατροφολόγοι και χημικοί ερευνητές προτείνουν να πλένουμε τα φρέσκα αυτά προϊόντα σε ένα διάλυμα νερού και ξυδιού. Συνιστούν το μούλιασμα των φρούτων και λαχανικών σε αυτό το διάλυμα με αναλογία 10% ξύδι και 90% νερό για περίπου 15 με 20 λεπτά.
Θα παρατηρήσετε ότι το νερό που έχει απομείνει στο μπολ είναι βρώμικο και μπορεί να περιέχει υπολείμματα. Ξεπλύνετε τα φρούτα και τα λαχανικά σε φρέσκο νερό, και στη συνέχεια είσαστε έτοιμοι να τα απολαύσετε. Η μέθοδος αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε φρούτα και λαχανικά με πορώδη επιφάνεια όπως τα σταφύλια , τα μούρα , οι φράουλες κτλ. διότι μπορεί να απορροφήσουν πολύ ξύδι και να χαλάσουν. Αν θέλετε , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά αντί για ξύδι, χυμό λεμονιού.
Αυτή η μέθοδος απομακρύνει το μεγαλύτερο μέρος των υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων επαφής που εμφανίζονται συνήθως στην επιφάνεια. Αν και υπάρχουν ορισμένα γεωργικά φάρμακα που απορροφώνται αυτούσια από το φυτό και δεν φεύγουν με το πλύσιμο, τα περισσότερα σύγχρονα φάρμακα δεν εισχωρούν στο εσωτερικό τους και επομένως είναι εύκολο να απομακρυνθούν. Επίσης ένα πολύ καλό πλύσιμο με άφθονο τρεχούμενο νερό (πόσιμο) απομακρύνει τη “μηχανική» μόλυνση, εξουδετερώνοντας έτσι μεγάλο αριθμό μικροβίων και βακτηρίων.
Γενικά ο κανόνας είναι ότι πρέπει να επενδύσετε κάποιο χρόνο στην προετοιμασία του φαγητού σας για να προστατεύσετε την υγεία της οικογένειάς σας, εκτός και αν χρησιμοποιείτε αποκλειστικά πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα.
Tips
– Μην επιτρέπετε στα παιδιά να πιάνουν άπλυτα φρούτα και λαχανικά, γιατί μπορεί να έχουν φυτοφάρμακα.
– Κρατήστε τα φρούτα και τα λαχανικά εκτός ψυγείου για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διαδικασία που υποβοηθά τη διάσπαση του φυτοφαρμάκου.
– Προτιμήστε φρούτα και λαχανικά εποχής γιατί στα εκτός εποχής έχει γίνει κατά τεκμήριο μεγαλύτερη χρήση φυτοφαρμάκων.
– Μην τρώτε και μη μαγειρεύετε άπλυτα φρούτα, όσπρια και λαχανικά και μην τα αποθηκεύετε άπλυτα στο ψυγείο.
invitromagazine.gr
 
http://www.katohika.gr/2015/01/pos-na-afairesete-evkola-ta-fytofarmaka-apo-ta-frouta-kai-ta-laxanika.html 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ;;;ΑΛΕΞΗ;;;!!!


Ελληνίδες και Έλληνες περαστικά μας.

Οι προχθεσινές εκλογές κατέδειξαν το γεγονός πως η Νέα Τάξη μπορεί να πετυχαίνει τον στόχο της, ανεξάρτητα από τις διάφορες φωνές που αντιστέκονται, προειδοποιώντας και ενημερώνοντας τους Έλληνες.

Αυτό που καταφέραμε τελικά όσοι αντιστεκόμαστε στην Νέα Τάξη, ήταν όπως φαίνεται να τις στερήσουμε 2-3 έδρες, δηλαδή να τις στερήσουμε την αυτοδυναμία. Ίσως αυτό να μην είναι τίποτα και να μην μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια, αλλά ίσως και να αποδειχθεί αρκετά μεγάλο εμπόδιο. Το κοντινό μέλλον θα το δείξει.

Προχθές στην μπαλκονάτη πανηγυρική ομιλία του Αλ-έξη (Τ)Σίπρα, κυμμάτιζαν από κάτω πολλές σημαίες. Ήταν κόκκινες, ήταν ροζ, ήταν άσπρες, ήταν πορτοκαλί, αλλά μέσα στο πλήθος, είδα και δύο Ελληνικές σημαίες. Αλήθεια.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

Θέλω να κάνω μία σημαντική επισήμανση που απευθύνεται σε όλους και να μην την ξεχάσει κανένας.

Ο πατριωτισμός δεν είναι κτήμα κανενός κόμματος.Πατριώτες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα, όπως και προδότες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα. Η προδοτική και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ,αντιπροσωπεύει το 4% που ήταν πάντα το ποσοστό του. Μετά όμως από τις ΑΘΛΙΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ πολιτικές συμμαχίες, τα ψέματα και την κρίση που βίωσαν οι Έλληνες μετά το 2009, μπερδεύτηκαν και σκορπίστηκαν από δω και από κεί. Έτσι ανέβηκαν τα ποσοστά του ανθελληνικού Σύριζα, που και με την βοήθεια του εκλογικού νόμου, μπορεί μία ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ να κάνει κυβέρνηση. Να γνωρίζετε πως οι εγγεγραμμένοι είναι 9.992.000 και η ο Σύριζα έχει πάρει 1.580.000 ψήφους και παρά 2 έδρες θα έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτό θέλει η Εβραϊκή Νέα Τάξη. ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

Δεν θα σταματήσω να κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, διότι είναι η πρώτη φορά , που πήρε ψήφο και ετοιμάζεται για να κυβερνήσει την Ελλάδα, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Δεν εννοώ βέβαια το αμούστακο σχολιαροπαίδι, αλλά το Εβραϊκό λόμπυ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ που είναι από πίσω του.Θα τον δείτε βέβαια και θα τον καταλάβετε, όταν υποχρεωτικά κάποια στιγμή, θα πέσουν οι ΜΑΣΚΕΣ. Αυτό να το υπολογίζετε σε πρώτη φάση,κοντά στον ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ. Τώρα θα πούμε κάποια πράγματα για να φρενάρουμε λίγο την ορμή των Εβραίων, γιατί πιστέψτε με έρχονται με μεγάλη ορμή κατά της Ελλάδος και ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.


Ένα πράγμα θέλω να επισημάνω και να το συγκρατήσετε. Την προηγούμενη φορά που κυβερνήθηκε η Ελλάδα από τόσο ελεγχόμενο ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , οδηγήθηκε η χώρα σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ με αποτέλεσμα ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Τώρα να πάμε επί της ΟΥΣΙΑΣ της ΝΕΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

Επειδή είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα ρωτήσω το εξής: Ξέρει μήπως κανένας να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ, τι πρόγραμμα έχει σκοπό να ακολουθήσει το Οικονομικό επιτελείο του Σύριζα στο θέμα κρίση-του ανύπαρκτου χρέους; Τί Ακριβως θα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος, με τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που στέλνει όλα τα έσοδα του δημοσίου σε ξένη Τράπεζα; Τι ακριβώς θα κάνουν για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ χρέος της χώρας; Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και οδήγησε σε παραίτηση τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κολιοκώστα ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ , ή θα ΘΑΦΤΕΙ; Ως γνωστόν αυτό ΑΚΥΡΩΝΕΙ το ΧΡΕΟΣ της χώρας. Θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να ακυρώσουν το χρέος της Χώρας ή ΟΧΙ;

Ξέρει ΛΟΙΠΌΝ κανείς να μου πει ΑΚΡΙΒΏΣ; Φαντάζομαι πως όχι και όλοι το αφήσατε στην....... “ΕΛΠΙΔΑ”. Ο (Τ)Σίπρας όμως το είπε σήμερα στα (πεταχτά). Θα ........“παραταθούν” Τα Οικονομικά. Δηλ. Θα παραταθεί το μνημόνιο. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Και όσο υπάρχει παράταση μνημονίου δεν υπάρχει φυσικά ούτε ανάπτυξη ούτε αύξηση μισθών και συντάξεων.Ενώ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥγια να τελειώσει το μνημόνιο και αυτά είναι η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ και ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ που καταθέτονται ΤΑ ΕΣΟΔΑ του Ελληνικού Δημοσίου.

Για να μην αγωνιατε όμως για τα Οικονομικά θα σας πω, πως δεν έχει εντολές να μειώσει άλλο μισθούς και συντάξεις, ΑΛΛΆ ούτε να αυξήσει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως, μπορούν και με άλλους τρόπους να μειώσουν το εισόδημα των Ελλήνων και να διαλύσουν την χώρα. Θα τα πούμε.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μήπως όμως γνωρίζετε τι έχει σκοπό να κάνει ο Σύριζα και ο Αλέξι (Τ)Σίπρα, με τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ; Τί θα κάνει με την ΘΡΑΚΗ ξέρετε; Αν δεν ξέρετε ορίστε αυτό το έχει γράψει στα Τούρκικα, σε φυλάδια που μοίραζε ΜΟΝΟ στην Θράκη και όχι φυσικά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις αρμοδιότητες του Ελληνικού κράτους του ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ στη Θράκη και θα καταργήσει και το νόμο περί διορισμού των μουφτήδων από το Ελληνικό κράτος και θα επιτρέψουν κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης τον "εθνικό" αυτοπροσδιορισμό πολιτών της μειονότητας αλλά και μειονοτικών ιδρυμάτων!”Δηλαδή θα μπορούν να αποκαλλούνται Τούρκοι. Με λίγα λόγια ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ πηγή. Defencenet.gr.

Mήπως γνωρίζετε τις θέσεις του (Τ)Σίπρα για τον Τούρκικο Εθνικισμό και τα Σκόπια; Ακούστε και δείτε:



Μήπως γνωρίζετε τις θέσεις του (Τ)Σίπρα υπέρ των αμβλώσεων;



Μήπως γνωρίζετε πως η πρώτη ενέργεια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα το 2009 που πρωτοεξελέγη, ήταν να χρηματοδοτήσει οργανώσεις ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ;

Μήπως γνωρίζετε πως το όνομα Μπαράκ είναι Εβραϊκό από το Μπαρούκ που σημαίνει “ευλογημένος”. Μήπως γνωρίζετε πως το επίθετο Τσίπρας είναι από το Εβραϊκό Σίπρα. Μήπως τέλος γνωρίζετε τι έχει πεί ο Χριστός για τους Εβραίους; «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε το Διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε» ( Ιω. 8,44).

Μήπως γνωρίζετε τι συμμαχίες θα κάνει και από ποιούς θα ζητήσει βοήθεια ο (Τ)Σίπρας; Μα σας το είπε: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Από τον Διάβολο. Τι νομίζατε ότι κάνει “πλάκα”;



Και ο διάβολος φυσικά δεν ορκίζεται στον Θεό

Αυτά που θα αναφέρουμε σήμερα, να κρατηθούν και να αποθηκευτούν από όλους και τα αναφέρουμε για δύο λόγους.Πρώτον για να γνωρίζουν οι Έλληνες πως τα χαμόγελα και τα πανηγύρια κάποια στιγμή θα τελειώσουν και τότε θα δείτε το αληθινό “πρόσωπο” του Αλ-έξη και των συνεργατών του και ΔΕΥΤΕΡΟΝ να ξέρει ο Αλ-έξης και όλο το Εβραϊκό Ταλμουδικό λόμπυ που τον στηρίζει, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Από κει και πέρα ας κάνουν ότι νομίζουν πως τους “παίρνει”.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΔΥΟ” ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Αυτό που έλεγε προεκλογικά ο Αλέξης και που το καταργεί από την πρώτη μέρα που είναι στην Κυβέρνηση με τις δηλώσεις του Βαρουφάκηκαι αυτό που όπως όλοι τους, ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΙ να κάνουν.

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα ψέματα του Αλέξη, αλλά με αυτό που τον ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Τώρα για αρχήθα συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό το κάνει για να κατευνάσει λίγο τους φόβους και τις ανησυχίες των περισσοτέρων Ελλήνων, για τους χειρισμούς του πάνω στα Εθνικά Θέματα και να κατευνάσει και τους φόβους της Εκκλησίας και του Αρχιεπισκόπου, πάνω στα θέματα της Ορθοδοξίας, και της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Αφού οι θέσεις του Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ, προς το παρόν αυτά τα εγγυούνται.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ.Τον (Τ)Σίπρα, τον έβαλαν για να κάνει αυτά, που δεν θα μπορούσε να κάνει ΚΑΜΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και δεν θα ξεκινήσει από τα Εθνικά θέματα, ούτε από τα θέματα πίστεως. Θα φθάσει εκεί αλλά δεν θα ξεκινήσει από εκεί.

Όπως είπαμε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτωχοποιήσεις τον λαό και να διαλύσεις μία πατρίδα. Την περίοδο 90-93 της άλλης Εβραϊκής Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Ελλάδα φτωχοποιήθηκε και η ανεργία εκτοξεύτηκε, χωρίς να έχουμε οικονομική κρίση. Θυμάστε πως έγινε; Είπε τότε ο Μητσοτάκης, όπως και τώρα ο Αλέξης, πως θα “συγκρουστεί” με τα μεγάλα συμφέροντα.

ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ έκλεισε το μεγαλύτερο μέρος ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ, ΙΩΝΙΑ, ΦΙΛΚΕΡΑΜ, ΜΕΒΕΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΚΛΑΟΥΣ, ΠΙΡΕΛΙ, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΕΣ, δεν έμεινε τίποτα και συμπαρέσυραν αυτές βέβαια και χιλιάδες βιοτεχνίες κλωστοϋφαντουργίας και συναφών ειδών με τις βιομηχανίες που έκλειναν.

Με αφορμή λοιπόν 30 μεγάλους απατεώνες βιομήχανους, που ήταν “κολλητοί” με το ΠΑΣΟΚ του ΑΝΤΡΕΑ και έπερναν κρατικές χρηματοδοτήσεις, ξεκίνησε ο Μητσοτάκης την αποβιομηχανοποίηση ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι βιομήχανοι δεν έχασαν τίποτα τότε, ούτε κέρδισαν οι Έλληνες τίποτα που σταμάτησαν οι κρατικές χρηματοδοτήσεις.Η Ελλάδα έχασε την βαριά βιομηχανία της και οι Έλληνες τις δουλειές τους.Έτσι όμως λειτουργούν πάντα.Δείχνουν τον “κακό” βιομήχανο, αλλά δολοφονούν την Ελλάδα και τον λαό.Σε άλλη περίπτωση δείχνουν τον κακό τρομοκράτη, για να αφαιρέσουν δικαιώματα ελευθερίας του λαού.

Αλλά ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ “ΚΑΚΟΥ” για να παίρνουν δικαίωμα και να ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Και ότι δεν μπορεί να κάνει ο ένας, έρχεται για να το κάνει ο άλλος.

Ο Αλ-έξις (Τ)Σίπρας λοιπόν δεν ήρθε για να διορθώσει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που ΧΑΛΑΣΕ ο Σαμαράς και ο Τούρκογλου. Ήρθε για να ΧΑΛΑΣΕΙ αυτά που δεν μπορούσαν οι άλλοι.

Έτσι θα στραφούν λοιπόν πάλι κατά του λαού.Θα τελειώσουν τις υπόλοιπες βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, με σκοπό να κλείσουν τελείως, ή ναπεράσουν στα χέρια ξένων και με ΠΡΟΣΧΗΜΑ την φορολογία και την φοροδιαφυγή.

Η φοροδιαφυγή είναι μία μάστιγα που την άφησαν ΣΚΟΠΙΜΑ οι κυβερνήσεις, να γιγαντωθεί και να γίνει Τέρας, για να μπορούν ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ , να κλείσουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βιώσιμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ. Θα πάνε λοιπόν σε ελέγχους και θα επιβάλλουντέτοια πρόστιμα, που θα κάνουν τις μονάδες ανίκανες να ανταποκριθούν ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Οι πρηγούμενοι τους χάϊδευαν με τα ανύπαρκτα πρόστιμα, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

Ο λαός θα πανηγυρίζει που έπιασαν τους φοροφυγάδες, χωρίς να καταλαβαίνει πως όλα ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΑ και πρώτα επέτρεψαν την φοροδιαφυγή, για να μπορούν μετά να πάρουν τις βιομηχανίες ή να τις κλείσουν, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανεργία.

Υπάρχει ένα Εβραϊκό ρητό που λέει: “άφησε να διαφθαρεί ένας λαός και τότε θα τον κατακτήσουμε χωρίς πόλεμο”.Και αυτό έκαναν όλες οι Κυβερνήσεις από τον Αντρέα και μετά. Διεύθειραν και διάβρωναν την χώρα, με την κρατική ασυδοσία την διαφθορά καιτην μη εφαρμογή των νόμων,που οδήγησε στην διαφθορά όλη την Ελληνική κοινωνία. Ήταν όλα ένα σχέδιο, και μία μεγάλη ΠΑΓΙΔΑ για να μπορέσουν να πάρουν ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ την Ελλάδα από τα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ και να περάσουν όλα σε χέρια Εβραίων.

Και τώρα με τον Αλέξη, ήρθαν για να την αρπάξουν.

Στο στόχαστρο είναι ότι απέμεινε από την βαριάβιομηχανία της Ελλάδος, η βιομηχανία των τροφίμων και των μονάδων παραγωγής. Πτηνοτροφεία και κτηνοτροφεία. Θα ακολουθήσει και η Τουριστική βιομηχανία της Ελλάδος τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις σίτισης. ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , μέσα σε ένα καθεστώς παρανομίας, ασυδοσίας και φοροδιαφυγής, για να μπορούν ότι ώρα θέλουν ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υπάρχει όμως και κάτι ΕΛΛΗΝΙΚΟ που είναι πολύ μεγάλο ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.

Αλλά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν οι Εβραίοι την μικρή Ελλάδα να είναι πρώτη στον κόσμο στη θάλασσα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.Η εντολή είναι σαφής:ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ .

Ενώ όλα τα κράτη του κόσμου παρέχουν μεγάλες φορολογικές διευκολύνσεις για να προσελκύσουν τους πλοιοκτήτες, μόνο και μόνο για να μπορέσουν να βάλουν την σημαία τους στο πλοίο, οι Εβραιοκινούμενες Ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν το αντίθετο, για να διώχνουν τα Ελληνικά πλοία από την Ελληνική σημαία. Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν τα περισσότερα πλοία τους με Ελληνική σημαία, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε κορυφαία Ναυτική δύναμη στον κόσμο.Φανταστείτε να ήθελε μία Ελληνική κυβέρνηση να γυρνούσαν όλα τα Ελληνικά πλοία στην Ελληνική σημαία.

Η Ναυτιλία αυτή τη στιγμή είναι η υπ’ αριθμόν ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της χώρας, και επηρρεάζει άμεσα πολλούς ακόμα οικονομικούς κλάδους. Η Εντολή όμως των Εβραιοσιωνιστών είναι σαφής: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

Θεωρώ πως από εκεί θα ξεκινήσουν. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. Γιατί θέλουν να σταματήσει να κυμματίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.Μετά, θα είναι εύκολα γι’ αυτούς. Φυσικά στα μάτια του λαού θα προβάλλεται ότι όλα γίνονται για την φορολογία. ΕΝΏ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ.

Αλλά αυτός που θα χάσει, δεν θα είναι οι τριάντα εφοπλιστές που θα πάρουν τα πλοία τους και τα γραφεία τους και θα φύγουν από την Ελλάδα. ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, οι Έλληνες Ναυτικοί , αλλά και αλυσιδωτά, όλος ο Ελληνικός λαός.

ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΨΕ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Έτσι λοιπόν έχει σκοπό να επιτεθεί στον λαό και στην Ελλάδα η “αριστερή” κυβέρνηση, των ΙΔΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, που ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου.Πρίν από λίγα χρόνια νόμιζαν οι Έλληνες πως άλλο ήταν το ΠΑΣΟΚ άλλο η ΝΔ. Σήμερα μπορεί να έχουν καταλάβει πως οι ΊΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ήταν από πίσω, αλλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ πως ο δικομματισμός συνεχίζεται, και την θέση του διαλυμένου “Σοσιαλλιστικού” ΠΑΣΟΚ, την πήρε ένα χειρότερο συνοθύλευμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που δεν ξέρουν όμως οι Έλληνες , είναι πως αυτό το συνοθύλευμα των άθεων ανθελλήνων, δεν ήρθε με προοπτική μακράς κυβερνήσεως, ούτε ως κόμμα που θα έχει μέλλον. Ούτε ήρθε βέβαια για να διορθώσει τίποτα από αυτά που χάλασαν οι προηγούμενοι. Ήρθε με ΑΠΟΣΤΟΛΉ να κυβερνήσει 6 έως 8 μήνες, για να διαλύσει άμεσα και γρήγορα την Ελληνική Ναυτιλία, την υπόλοιπη βιομηχανία και τον Τουρισμό, την Ελληνική βιομηχανία τροφίμων, και να παραδώσουν την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ σε Εβραίους ιδιώτες. Και όλα αυτά φυσικά με σημαία την “κάθαρση” και τις “μεταρρυθμίσεις”.

Αυτά βέβαια είχε δεσμευτεί να τα κάνει και η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά.........κόλαγε, γι΄αυτό και διαμαρτύρονταν οι εταίροι πως δεν προχωρούσαν οι “μεταρρυθμίσεις”. Τώρα ήρθε βιαστικά ο Αλέξις, για να τις προχωρήσει.

Δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα που θα τελειώσει η “θητεία” και η στήριξη του Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ.στην κυβέρνηση, αλλά σε κάποια στιγμή, θα προσχωρήσει σε αυτήν και το “ποτάμι”, για να γίνει κάποια “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ” αλλαγή στο Σύνταγμα, που τους εμποδίζει στα σχέδιά τους.(Αν φθάσουν εκεί θα τα πούμε). Το “ποτάμι” είναι μία μεγάλη πολιτική απάτη, που έχει σκοπό να στηρίξει τις “σκληρές” μεταρρυθμίσεις, που μπορεί να κάνει πίσω ο Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ.

Η πολιτική απάτη του Ποταμιού: Φιλοσκοπιανή και φιλομνημονιακή ατζέντα (vid) http://www.defencenet.gr/defence/item/

Τότε λοιπόν με την στήριξη των ανθελλήνων του “ποταμιού” και χωρίς τον Καμμένο, τους ΑΝ.ΕΛ. και τις “κόκκινες γραμμές” τους, θα προχωρήσουν στην παραχώρηση της Θράκης στους Τούρκους, στο όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και θα έχουν δημιουργήσει “πυρήνες” ΔΙΧΑΣΜΟΥ στην Κρήτη, για την αυτονομία του Νησιού.

Ολα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και μιλάω μόνο για τα “χοντρά” εγκλήματα και δεν αναφέρομαι στα προνόμια των μεταναστών και των λαθρομεταναστών που θα δοθούν σε βάρος των Ελλήνων. Παράλληλα θέλουν να καλλιεργήσουν ένα κλίμα ΔΙΧΑΣΜΟΥ με την Χρυσή Αυγή, με σκληρές ενέργειες ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, για να προκαλλέσουν αντιδράσεις ΔΙΧΑΣΜΟΥ . Είπα πως, την προηγούμενη φορά που κυβερνήθηκε η Ελλάδα από τόσο ελεγχόμενο ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , οδηγήθηκε η χώρα σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ με αποτέλεσμα ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Και πάλι θα επιχειρήσουν ΔΙΧΑΣΜΟ και μείωση συνόρων.

Έτσι θα βγάλουν αληθινή και την Εβραία την Μπενάκη, που τα “προφήτευε” ως μελλούμενα στον Κάρολο Παπούλια,αλλά με το να τα δημοσιεύουμε συνέχεια, τους έχουμε βγάλει πολύ έξω, από τους χρόνους που τα προγραμμάτιζαν.

Τώρα θα πρέπει να τα..... ξαναπούνκαι στην καινούργια ΓΛΑΣΤΡΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα ψηφίσουν.Καταλάβατε; Αυτό βέβαια δεν το περίμεναν. Έχουν λοιπόν μεγάλη βιασύνη, και θέλουν να ξεμπερδεύουν με τον πρόεδρο από την πρώτη ψηφοφορία και όχι να πάνε σε Τρίτη. Δεν είδατε πως η κυβέρνηση ήταν έτοιμη, χωρίς να δωθεί εντολή διερρεύνησης από τον πρόεδρο; Και ορκομωσία μπαμ-μπαμ;

Υπάρχει πολύ μεγάλη βιασύνη από τους Εβραίους και την Νέα Τάξη και ΤΡΕΧΟΥΝ να προλάβουν, γιατί η Ελλάδα τους έχει καθυστερήσει πολύ.Και το έχω ξαναπεί πως τους καθυστερούμε στην έκβαση του Γ’ παγκοσμίου πολέμου, γιατί θέλουν πριν ξεκινήσουν τον πόλεμο, να έχουν διαλύσει πρώτα την Ελλάδα και να έχουν μειωθεί τα σύνορά της.Αυτά δηλαδή που έλεγε η Μπενάκη στον Παπούλια.

Είπαμε το άρθρο να το αποθηκεύσετε και να το διαδώσετε και από κεί και πέρα ας κάνουν οι Εβραίοι Παγκοσμιοποιητές, ότι νομίζουν πως τους “παίρνει”.

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ “κύριε Cipra”.

Αλλά να μην βιάζεστε “κύριε Cipra” για ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. Πρώτον: το “τρένο” έτσι και αλλοιώς το χάσατε, γιατί οι Έλληνες ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ και σε περιμένουν.

Δεύτερον:Μην βιάζεσε και μην τρέχεις“κύριε Cipra” γιατί ο αέρας θα πάρει την μάσκα που φοράς και θα φανεί ο λύκος.

Και τρίτον: Μην βιάζεσαι “κύριε Cipra”, γιατί και ο Ξηρός βιαζότανε και ........ έσκασε η βόμβα στα χέρια του.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2015/01/se-poiou-ta-xeria-tha-skasi-i-vomva-aleksi.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters