Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ λες τώρα! Με τι αντικατέστησε ο Πάνος Καμμένος τη σημαία της Ε.Ε.; [photo]

Τέλος η σημαία της...
Ευρωπαϊκής Ένωσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στο εξής, σύμφωνα με διαταγή του νέου υπουργού, δίπλα σε αυτή των ενόπλων δυνάμεων και την Ελληνική, θα κυμματίζει η σημαία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Συμβολική κίνηση με νόημα και κυρίως με πολλούς αποδέκτες, μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση του Πάνου Καμμένου, να αναρτήσει τη σημαία με τον Δικέφαλο Αετό στο Πεντάγωνο και σε όλα τα επίσημα κτίρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, η απόφαση του νέου υπουργού, να συνδέεται με την αλλαγή του αμυντικού δόγματος της χώρας, αφού η σημαία της Βασιλεύουσας, συμβολίζει τη διαχρονική μάχη του Ελληνισμού, ενάντια στη Φραγκοκρατία, τη Νεοταξική Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αποφάσεις της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, συνέστησε στη στρατιωτική ηγεσία, να αρχίσει να μελετά τις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου για την εξωτερική πολιτική (πράγμα που ως γνωστόν κάνει εδώ και δεκαετίες η CIA), ενώ επανέφερε στο σώμα των εφημερίδων που καταφθάνουν στο υπουργείο, την Ελεύθερη Ώρα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης τύπου, ως ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών, λέγοντας ότι αποκλείεται να τα δεχθεί στις τάξεις του στρατεύματος αν πρώτα δεν ασπαστούν την Ορθοδοξία.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/photo_29.html

Σημείωση Διόνιος. Κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τις υπογραμμίσεις του κειμένου θα σας χρειαστούν στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters