Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος, οι 3 Πύλες ετοιμάζονται


«Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)Ο ρυθμός αυτός που αναφέρεται σε αυτή την αρχή και η εξίσωσής τους είναι η απόλυτη ρυθμική διαδρομή της καρδιάς και της ανάσας. Αυτά τα δύο, αν θελήσετε να επιλέξετε την ολιγόλεπτη σιωπή σας και να επιλέξετε να αφουγκραστείτε την ανάσα σας και τον ρυθμό της καρδιά σας θα δείτε την αρμονική κίνηση του Σύμπαντος μέσα σας. Η καρδιά κάνει το εκκρεμές και το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με της κίνησης αριστερά είναι οι πνεύμονές μας. Οι πνεύμονες οι οποίοι είναι δεμένοι μαζί με την καρδιά μας με την μία εκ των τριών Πυλών. Είναι και τα τρία αυτά όργανα που συνθέτουν το 2 ( δύο πνεύμονες ) και το 1 ( καρδιά ) απαρτίζουν το σημείο που βρίσκεται ο Πνευματικός μας οδηγός.
Αυτά όταν λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και έναν ρυθμό φυσιολογικό τότε το αίμα μας και το οξυγόνο στο σώμα μας έχει ένα κυματιστό ρυθμό του όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Η περίοδος ακμής και παρακμής είναι ένα τρικ γιατί το αίμα μας πότε είναι πάνω και πότε είναι κάτω. Αλλά ποτέ δεν έχει την ίδια σύσταση, η σύστασή του αλλάζει σύμφωνα με πάρα πολλά που συμβαίνουν παράλληλα μέσα στο σώμα. 

Ένα ιδανικό σώμα λοιπόν που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με όλο αυτό το μελωδικό μεγαλείο, τότε η ηρεμία κατοικεί στο σώμα, τότε αυτόν ο μεγάλος Εγκέφαλος ανοίγει την Πύλη της Γνώσης και τον δρόμο της Θέωσης.  
Μια νοητή γραμμή δημιουργείται εκεί σε αυτά τα τρία όργανά μας ενώνοντας τα και ο ρυθμός της ανάσας με την καρδιά μας κατεβαίνουν λοξά προς τα κάτω από αριστερά προς τα δεξιά κάνοντας μία λοξή γραμμή η οποία θα τα ενώσει με άλλα τρία όργανά μας, το συκώτι, το στομάχι και το πάγκρεας. Δηλαδή έχουμε το Τέλειο Ζήτα. ‘Ένα νοητό Ζήτα που ρυθμίζει απόλυτα το σώμα.

Περνώντας από αυτή την αρχή πάμε στην επόμενη στην έκτη.
«Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο».(Έκτη αρχή)
Που σημαίνει αν εμείς έχουμε απορυθμίσει το σώμα μας τότε αυτό έγινε από μία αιτία. Η αιτία θέλει αρκετή δουλειά, εργασία αυτογνωστική για να βρεθεί. Ύστερα αφού βρεθεί, δεν θέλει απότομο κόψιμο αλλά κάψιμο. Δηλαδή μία αιτία που μας οδήγησε να βιώσουμε την απορρύθμιση στο σώμα μας μπορεί να είναι μέσα ή μετά από ένα συμβάν απώλειας, απαξίωσης κλπ. Άρα δεν επιβάλλουμε στους εαυτούς μας καμία μορφή αλλαγής γιατί τότε θα απορυθμίσουμε άλλα όργανά μας και θα πέφτουμε σε φαύλους κύκλους. Κατανοούμε το όλο συμβάν με αγάπη και μεταφέρουμε στο σώμα μας μηνύματα απόλυτης και καθαρής καλοσύνης, ηρεμίας, αγάπης, αγκαλιάς. Ίσως για πρώτη φορά να χρειαστεί να ρωτήσουμε την εσωτερική μας πηγή, τι μήνυμα θέλει να μας δώσει. Το σίγουρο πάντως είναι πως τίποτε δεν έχει τυχαία στη ζωή μας γιατί το τυχαίο δεν υπάρχει. Με κάποιο τρόπο το προκαλέσαμε το όποιο συμβάν, συνήθως αυτή η πρόκληση γίνεται άθελά μας.  

Τώρα που ξέρουμε ότι όλα ξεκινούν από μία αιτία, τώρα μπορούμε να χειριστούμε με σοφία. Όσο αδειάζουμε από όλα μας τα συναισθήματα, τότε θα παρατηρήσουμε ότι η ανάσα μας βελτιώνεται. Όταν βελτιώνεται η ανάσα αρχίζει και δίνει μηνύματα γαλήνης στην καρδιά. Η καρδιά μαζί με τους Πνεύμονες ετοιμάζουν τον Πνευματικό μας Νου να αρχίσει να δομείτε. Εκεί μέσα στην καρδιά μας από όσο γνωρίζουμε κατοικεί η Πνοή του Θεού, άρα και του Ιησού. Του ολόλαμπρου αυτού Αδερφού μας που μας περιμένει εκεί για να δημιουργήσουμε την πρώτη γεφυρα και να δημιουργήσουμε αυτό το Ζήτα. Για να ρέει μέσα μας η αρμονία.
Η αρμονία αυτή είναι η αιτία της δημιουργίας της τελευταίας αρχής
«Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν μια αρσενική και μια θηλυκή αρχή. Η γέννηση εκδηλώνεται σε κάθε επίπεδο».(Έβδομη Αρχή)
Που σημαίνει ότι συνδημιουργώ με τον Δημιουργό, με την Αρχή της Δημιουργίας

Αυτό το Ζήτα λοιπόν θα δώσει την υποδομή για το ΖΕΝ = ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΝΟΥ ή ΖΕΥ = ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ. Αν θυμάστε είναι το Ζ του Ζορρό ο οποίος είχε καταφέρει να δαμάσει το εγώ του και το τρόπαιό του ήταν να ρυθμίσει απόλυτα τον Πάνω Νου με τον Πνευματικό του Νου και να τάσσεται Υπέρ της ανθρώπινης ζωής και να ποιεί το καλό. 

Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters