Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ο ματωμένος Μάρτιος των γυναικών


Κατερίνα Γκαράνη
Δεν είναι η γιορτή της γυναίκας ημέρα για λουδουδάκια, σοκολατάκια και συνάξεις γυναικοπαρεών για καλοπέραση. Είναι μια εργατική πρωτομαγιά που προηγήθηκε της γνωστής, διότι αν και οι γυναίκες ανήκαν στο ανθρώπινο είδος, επί αιώνες εργαζόταν πολλές φορές διπλάσια από ό,τι το "ισχυρό φύλο". Τα δικαιώματά τους ως ανθρώπινο είδος τα κατέκτησαν μετά από πολλά εργατικά "ατυχήματα", πολύ ξύλο και απίστευτη διαπόμπευση τόσο από την κοινωνία των ανδρών όσο και από το οικείο τους περιβάλλον.

Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα. Τότε και τώρα...

Εδώ και λίγο καιρό, ιδιαίτερα τώρα με την θεματική εβδομάδα στην εκπαίδευση για την αποδόμηση των έμφυλων ταυτοτήτων, ένα από τα νέα ευρωπαϊκά ιδεώδη που εισάγεται (υποχρεωτικά μεν αλλά με ακατανόητες πλειοδοσίες) και στην χώρα μας, άρχισα να ψάχνω λίγο περισσότερο, τους ευρωπαϊκούς μας προσανατολισμούς. Ανάμεσα στα ευρήματά μου, στάθηκε πολύτιμο ένα άρθρο του ομότιμου καθηγητή του Οικ. Παν.μίου Αθηνών, κ. Θ. Λιανού  στο ΒΗΜΑ, με τίτλο «Το Μουσείο της Ευρώπης» (Δημοσίευση της  07/11/1999).

Γράφει ο κ. Λιανός: «... το «Μουσείο της Ευρώπης» θα καλύπτει την περίοδο από το
 800 μ.Χ., το έτος της στέψης του Καρλομάγνου ως αυτοκράτορα από τον
πάπα Λέοντα Γ'.

31.800.000 ευρώ για ένα μουσείο που δεν υπάρχει!!

Το ελληνικό κράτος έχει δαπανήσει για το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας από το 2007 μέχρι σήμερα 31.800.000 ευρώ (!). Tα τελευταία 11 εκατομμύρια καταβλήθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το 2015. Κι όμως το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας δεν υπάρχει. Δεν έγινε ποτέ.

Το σκάνδαλο με το Ολυμπιακό Μουσείο φέρνει στο φως με εκτενές ρεπορτάζ του, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Ελλάδα της κρίσης, των δανείων και των χρεωκοπιών πληρώνει ακόμη τις Ολυμπιακές αμαρτίες, επισημαίνει η δημοσιογράφος Ασπασία Βελονάκη. Με άγνωστο αριθμό αποφάσεων να έπονται από προσφυγές της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.» και τόκους που διεκδικεί σε διάστημα δεκαετίας από το ελληνικό Δημόσιο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ


ΕΩΣ ΤΩΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.

"Ποιός" επιχειρεί να στήσει τον χάρτη των "στόχων της ANTIFA" στον Εθνικοπατριωτικό χώρο;


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ! ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ....

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση της ιστοσελίδας ΙΣΧΥΣ με ημερομηνία 26/02/17:

Indymedia: Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΠΟΥΣΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ,

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ

 
1) Που πάνε τα 4 δις ευρώ το χρόνο από τις εισπράξεις σε διόδια και τέλη κυκλοφορίας;
Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ, δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανοιγμένο σε m2 τροποποιείται σε 200ευρώ/m2.

Αν διπλασιάσουμε το συνολικό κόστος για απρόβλεπτα και διάφορα ειδικά έργα το συνολικό κόστος τροποποιείται σε 400 ευρώ/m2.
Αυτό σημαίνει ότι για την κατασκευή ενός χιλιομέτρου απαιτείται κόστος 400Χ20Χ1000=8.000.000 ευρώ /km.

Τί γυρεύει η αλεπού στην… Παγκόσμια Τράπεζα;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzLcJc0thjjuJRpaID_v4ZuU_eQHjN2C-9QfrWG-pxvefBO95fnwNEqcxOpXh7LeCmSJEu4UZZBcCJzNFQjzddIg9k2z8rgZvezN4niND1cC4tC5YR5HJewoAylcB_I-w7EmViGdO4CFxR/s640/edito_7_3.jpg 
Γράφει ο Ceteris Paribus 

Η είδηση ότι η ελληνική κυβέρνηση συζητεί για δάνειο πολλών δισ. δολαρίων από την Παγκόσμια Τράπεζα είναι από αυτές που σύμφωνα με το γνωστό σχήμα λόγου «έρχονται από το πουθενά», αλλά που στην πραγματικότητα αποκαλύπτουν αθέατες πλευρές της πραγματικότητας – αρκεί να «διαβαστούν» σωστά.

Η είδηση έχει πολλαπλώς επιβεβαιωθεί. Από την ελληνική κυβέρνηση και τις Βρυξέλλες, αλλά και από σχετική αρθρογραφία των διεθνών μίντια.

Ἀκόμη 4 ἑκατομμύρια εὐρῶ,ἔρχονται γιά τούς «ἀλληλεγγύους»,ἐκτάκτως ἀπό τάς εὐρώπας. Αἰσίως λοιπόν,ἔφτασε τό 1 δίς € ,τό μεγάλο φαγοπότι !

Ἑκτάκτως ἡ Κομισιόν καί συγκεκριμένως τό Ταμεῖον Ἐσωτερικῆς Ἀσφαλείας ( ISF) ἐνέκρινε καί ἀποστέλλει πρός τούς «ἀλληλεγγύους» ( ΜΚΟ -μᾶσες καλά ὀργανωμένες), 3.9 ἑκατομμύρια εὐρῶ, «γιά τήν βελτίωσιν τῶν συνθηκῶν ὑποδοχῆς τῶν προσφύγων στά ἑλληνικά νησιά».  

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ $600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣ ΔΗΔΑΔΗ ΜΕΤΡΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΥΣΤΟ. ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ



ΝΟΜΟΣ 4444/ΦΕΚ Α234/14-12-2016 ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΘΩΔΕΣ ΚΟΝΔΥΛΙ 563.055.375.000 €. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ €/$= 1,065615 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ $600.000.000.000. ΑΡΑ;… ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος »ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ»;;;;;;
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΥΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟ 4444/16 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 !!!!
ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ…

Διαβάστε τι απαιτούσε ο Νόμος για να γίνει κάποιος βουλευτής στην Αρχαία Αθήνα


 

Διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αμέσως καταλαβαίνεις το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Ιδού λοιπόν, το Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή το Δίκαιον του Χρυσού Αιώνα και της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Οι νόμοι ήταν του Σόλωνα και προέβλεπαν πως εάν κάποιος πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής, o νόμος απαιτούσε τα εξής :

JACOB Rothschild (ΡΟΤΣΙΛΝΤ): «Η Οικογένεια μου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το ΙΣΡΑΗΛ »

Η επιστολή Μπάλφουρ στους Ροθτσιλντ! 
Η οικογένεια αυτή έκανε συμφωνίες της με τους Σιωνιστές ηγέτες του κόσμου σχετικά με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.
 
Το οποίο επετεύχθει από το πουθενά μέσα σε λίγες ημέρες πολέμου.
Πρώτος στόχος αφού ιδρύθηκε το σιωνιστικό κίνημα ήταν το κράτος του Ισραήλ. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters