Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - GESARA - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Με την Fed και την ΕΚΤ να μην μπορούν πλέον να παράγουν χρήματα από τον αέρα, ολόκληρο το χαρτόνι του Great Reset καταρρέει.

Το ευρώ δεν μπορεί να είναι το παγκόσμιο εμπορικό νόμισμα, καθώς δεν έχει αντίθετη αξία, πράγμα που σημαίνει ότι η φασιστική ΕΕ δεν έχει πλέον δικαίωμα ύπαρξης.
Όλα τα κράτη μέλη της ναζιστικής ΕΕ έγιναν ξανά κυρίαρχα.
Τα παγκόσμια κεφάλαια GESARA δεν μπορούν

Ουάσιγκτον DC: Τι κρύβεται πίσω από τους φράκτες και κάτω από τα κτίρια;

Ο Λευκός Οίκος μοιάζει τώρα με αστυνομικό κράτος. Ο Timothy Charles Holmseth είναι ένας

Ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, παρέδωσε τα κλειδιά της επιχείρησής του στον Άδωνι Γεωργιάδη, σε συνέχεια των δηλώσεων του υπουργού Ανάπτυξης

....ο οποίος είπε ότι, όποιος εστιάτορας θέλει να του παραδώσει τα κλειδιά της επιχείρησής του, ευχαρίστως θα τα έπαιρνε. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Καρντάσης» με ανακοίνωσή του, κάνει γνωστή την κίνηση του να δώσει τα κλειδιά του καταστήματος.

Μάλιστα, έστειλε και οδηγίες μέσα σε έναν φάκελο… προς τον υπουργό. Σε αυτές υπάρχουν ο κωδικός του συναγερμού και… το μυστικό των δυο

Συναγερμός στη Φλόριντα: Νεκροί πράκτορες του FBI σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Δύο πράκτορες του FBI στη Φλόριντα έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην Πολιτεία της Φλόριντα.

Τουλάχιστον δύο πράκτορες του FBI έπεσαν νεκροί ενώ σημειώθηκαν και τραυματισμοί έπειτα από πυρά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εντάλματος στην Πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. 

Ο στρατός της Βιρμανίας συνελαβε τους ηγέτες της χώρας για υποτιθέμενη εκλογική απάτη

Η εκλογική επιτροπή αρνήθηκε να διερευνήσει ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία για απάτη κατά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2020.

Οι ηγέτες της χώρας της Νοτιοανατολικής Ασίας της Μιανμάρ συνελήφθησαν από τον στρατό του έθνους για φερόμενη διάπραξη μαζικής απάτης κατά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2020.

Η κρατική σύμβουλος της Μιανμάρ Aung San Suu Kyi και ο Πρόεδρος Win Myint συνελήφθησαν και οι

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters