Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΤΑ ΦΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΠΟΡΑ...

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

Κοσμάς Χάλαρης: Αυτός είναι ο κορυφαίος πιλότος της Δύσης!

Ο Σμηναγός (Ι) Κοσμάς Χάλαρης, πιλότος της 331 Μοίρας, της 114 Πτέρυγας Μάχης, ανακηρύχθηκε «Best Warrior», κατά τη διάρκεια του Tactical Leadership Programme (TLP) 18-3 του ΝΑΤΟ. Και όμως, έκανε αυτό που απλώς κάνουν οι Ίκαροι μας στο Αιγαίο καθημερινά.

Έλληνες μαθητές σάρωσαν σε διαγωνισμό Ρομποτικής (εικόνες)


Τέθηκαν αντιμέτωποι με μεγαθήρια αλλά κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Έλληνες μαθητές ξεχώρισαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που έγινε φέτος στην Ταϊλάνδη. 

Οι Έλληνες μαθητές πέτυχαν αναμφίβολα έναν άθλο με την παρουσία τους στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Και αυτό γιατί στον διαγωνισμό ρομποτικής συμμετείχαν 63 χώρες και γιατί η Ελλάδα υπολείπεται εκπαιδευτικά των μεγαθήριων της ρομποτικής μεταξύ των οποίων είναι η Ρωσία, η Κίνα και η Ιαπωνία.

Tο σπήλαιο «Ανεμότρυπα»: Το θαύμα της φύσης με τα κρύσταλλα χαλαζία (Εικόνες)

Τρία χιλιόμετρα από τα Πράμαντα, σε υψόμετρο 900 μέτρων, βρίσκεται το σπήλαιο «Ανεμότρυπα», το οποίο είναι επισκέψιμο όλο το χρόνο.

Το τουριστικώς αξιοποιημένο τμήμα έχει μήκος 250 μ. Μοναδικά σμιλευμένοι χρωματιστοί σταλαγμίτες και τρεις λιμνούλες σε αποχρώσεις του γκρι, του ορείχαλκου και του άσπρου, που έχουν σχηματιστεί με την πάροδο των χρόνων, συνθέτουν ένα ονειρικό περιβάλλον φανταστικών προσώπων και αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων.

Οι δέκα χώρες του κόσμου με το καλύτερο κλίμα – Ποια θέση έχει η Ελλάδα

Η InterNations, η παγκόσμια κοινότητα ομογενών, αποφάσισε να βαθμολογήσει τις κλιματικές συνθήκες και τον καιρό που επικρατεί στις χώρες όπου ζουν τα μέλη της.

Αξιολογώντας, λοιπόν, το κλίμα και τον καιρό της κάθε χώρας βασίλισσες στέφθηκαν τόσο οι χώρες της Κεντρικής Αμερικής, όσο και οι Μεσογειακές.

ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ Η ΦΩΝΗ..


ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΚΥΛΑ…
ΜΙΑ ΒΟΗ ΑΙΩΝΩΝ..
Η ΛΕΞΗ «ΑΕΡΑ» ΑΠ’ΤΗ ΦΩΝΗ..
ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΩΝ..!!!

ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΑΠ΄ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..
ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΟΑ ΩΣ ΤΟ ΤΩΡΑ..
ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ: «ΣΗΜΑΝΕ,
ΤΣΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑΣ Η ΩΡΑ»…!!!

Ο τραπεζίτης Μακρόν παίζει την κίτρινη γιλέκο κάρτα των Ιλλουμινάτι. BINTEO

Δείτε το μανίκι στην φώτο….. χαχαχαχααχ Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν έτσι, τώρα έχουμε και αποδείξεις για την κάρτα του τραπεζίτη Μακρόν Μακαρόν για το χάος στους δρόμους του Παρισιού.  
Και μέσα από το χάος η Τάξη …αυτά είναι μυαλά… σας τα έχουν δείξει όλα εδώ και δεκαετίες… Περάστε και εδώ για να διαβάσετε σε αυτό εδώ το άρθρο Καίγονται οι Βρυξέλλες!!! Σύντομα όλη η Ευρώπη;;; … τι έκαναν με τα περιπολικά στις δημοκρατικές Βρυξέλλες, το κέντρο της δυτικής εργολαβίας οικονομικού φασισταριού!!  
Πως να δέσει ρε παλικαρια μια δημοκρατία με την ολιγαρχία μαζεμένη στο κέντρο της Ευρώπης;;;

ΚΑΊΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ!!! ΣΎΝΤΟΜΑ ΌΛΗ Η ΕΥΡΏΠΗ;;;


Φυσικά και η αριστερή δημοκρατία δεν θα σας δείξει τι συμβαίνει στους δρόμους των Βρυξελλών...γιατί άλλωστε;;;

Δείτε όμως τι έχει συμβεί σήμερα στις Βρυξέλλες όταν ομάδα διαδηλωτών άρχισε να αναποδογυρίζει τα περιπολικά και να βάζει φωτιά στα λεωφορεία της αστυνομίας...

Το πρώτο εργοστάσιο αρωμάτων ήταν κυπριακό 4,000 χρόνια!


Μπορεί σήμερα η Ιταλία και η Γαλλία να κρατάνε τα ηνία στον κόσμο της αρωματοποιίας, όμως ποιος γνώριζε πως το σκήπτρο της πρωτιάς το κρατάει περήφανα η Κύπρος εδώ και 4,000 χρόνια; Κι όμως, στην περιοχή Μαυροράχη του Πύργου Λεμεσού, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το αρχαιότερο, συντηρημένο εργοστάσιο αρωμάτων του κόσμου
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters