Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ «ΡΩΜΑΪΚΕΣ» ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΔΙΕΘΝΗ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΣΣΟΣΙΕΪΝΤΕΤ ΠΡΕΣ. ΡΩΙΤΕΡ κλπ), ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΖΕΥΓΜΑ:
«Βρέθηκαν στην ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΠΟΛΗ ΖΕΥΓΜΑ , στην νοτιοανατολική Τουρκία,

νέα, απίστευτης ομορφιάς και τέχνης, ΡΩΜΑΪΚΑ ψηφιδωτά».

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΡΩΜΑΪΚΗ (!) ΠΟΛΗ

Και οι τυφλοί μπορούν να διαβάσουν τις επιγραφές στα θαυμάσια ελληνικά ψηφιδωτά σε καθαρή ελληνική γραφή:

ΘΑΛΕΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΥΤΕΡΠΗ

Τώρα ας δούμε ποια είναι αυτή η «ΡΩΜΑΪΚΗ» πόλη ΖΕΥΓΜΑ.

Ζεύγμα

Από τη Βικιπαίδεια.
Το Ζεύγμα (Ζεῦγμα) ήταν αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ πόλη στη σημερινή νότιο ανατολική Τουρκία. Το 80% του αρχαιολογικού χώρου βρίσκεται από το 2000 βυθισμένο στη τεχνητή λίμνη που σχηματίστηκε από το φράγμα Μπιρετσίκ[1]. Η περιοχή εκείνη την εποχή ήταν τμήμα της Άνω Συρίας, ανήκε στο βασίλειο των Σελευκιδών και για ένα διάστημα στο βασίλειο τηςΚομμαγηνής.

Ιστορία

Ιδρύθηκε το 300 π.Χ. από τον Σέλευκο Α΄τον Νικάτορα στις όχθες του Ευφράτη, και στην ακμή της, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πληθυσμός της έφτανε τους 25.000 κατοίκους. Το όνομα της το οφείλει στη γέφυρα που έγινε στη πόλη από τον Σέλευκο με λέμβους. . Η πόλη είχε δύο τμήματα-συνοικίες , στην ουσία ξεχωριστές πόλεις, τη Σελεύκεια στην ανατολική όχθη του Ευφράτη και την Απάμεια στην δυτική. Εδώ παντρεύτηκε ο Αντίοχος Γ' ο Μέγας ενώ η πόλη χρησιμοποιήθηκε σαν πέρασμα για τον στρατό των Σελευκιδών στις εκστρατείες τους στη Παρθία και στη Βακτριανή. Τον 1ο αιώνα π.Χ. ο βασιλιάς της Αρμενίας Τιγράνης ο Μέγας συνέλαβε φυλάκισε και σκότωσε στη ακρόπολη που βρισκόταν στη Σελεύκεια την Κλεοπάτρα Σελήνη.

Τον 1ο π.Χ. αιώνα το Ζεύγμα έγινε τμήμα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας , την ίδια εποχή οι Πάρθοι κατέλαβαν την Απάμεια και χώρισαν το Ζεύγμα κάνοντας τον Ευφράτη σύνορο. Η πόλη γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη ενώ έγινε και έδρα της IV Σκυθικής λεγεώνας (Legio IV Skcythica) που παρέμεινε εκεί μέχρι το 252 μ.Χ. που ο ρωμαϊκός στρατός ηττήθηκε από τον Σαπώρ Α'στη Βαρβαλλισό .

Το Ζεύγμα πέρασε στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και διατηρήθηκε έως το 637 μ.Χ. όταν καταλήφθηκε και λεηλατήθηκε από τους Άραβες, η πόλη σταδιακά εγκαταλείφθηκε.

Ανασκαφές

Οι πρώτες ανασκαφικές έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τον Τόμας Έντουαρντ Λόρενς το 1917 και συνεχίστηκαν το 1970 από τον Τζον Βάγκνερ. Από το 1990 οι έρευνες συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς λόγο της ανόδου του νερού.

Έχουν ανεβρεθεί θέσεις της νεολιθικής εποχής κοντά στο Ζεύγμα, ανασκάφτηκε σχεδόν το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης. Βρέθηκαν πολλά ψηφιδωτά με θέματα από την ελληνική μυθολογία, όπως Ωκεανός και Τηθύς, Δαίδαλος και Ίκαρος, ο Αχιλλέας στην αυλή του βασιλιά Λυκομήδη, και ο Διόνυσος με την Αριάδνη. Βρέθηκαν τοιχογραφίες, νομίσματα, κεραμικές σφραγίδες αγάλματα και εκατοντάδες κινητά ευρήματα.

Τα αρχαιολογικά ευρήματα μεταφέρθηκαν στο Αρχαιολογικού Μουσείο της πόλης Γκαζίαντεπ.

Παραπομπές

Περιοδικό CORPUS Αρχαιολογία Ιστορία των Πολιτισμών, Τεύχος 28, Ιούνιος 2001.
[...] πρῶτος δὲ Εὐφράτην γεφυρώσας ποταμόν· Ζεῦγμά τε ὠνομάσθη πόλις καθ´ ὅ τι ἐζεύχθη τῆς χώρας ὁ Εὐφράτης,[...] Παυσανία Φωκικά, Λοκρών Οζόλων [10.28]



Ο μεγάλος χαμός στην ιστορία και την γεωγραφία γίνεται με τους ταξιδιωτικούς οδηγούς, κυρίως εβραιοαγγλικούς και εβραιοαμερικανικούς, μερικοί των οποίων μεταφράζονται αυτούσιοι στα ελληνικά ΧΩΡΙΣ να διορθώνονται.

‘Ολες οι αρχαίες ελληνικές πόλεις βαφτίζονται ΡΩΜΑΙΚΕΣ (!)

Οι συγγραφείς ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ σαν τον διάβολο το λιβάνι να τις ονομάσουν ελληνικές και ας είναι αυτό ηλίου φαεινότερον. Ο κινέζος και ο γιαπωνέζος που θα τις επισκεφθεί , δεν ενδιαφέρεται άλλωστε ιδιαίτερα. Από προσωπική εμπειρία, ούτε τα κουτορνίθια, οι νεοέλληνες επισκέπτες και μάλιστα οι μορφωμένοι - τρομάρα μας- δικηγόροι, καθηγητές, μηχανικοί, γιατροί , ΞΕΝΑΓΟΙ, κλπ) δείχνουν να συνειδητοποιούν τι επισκέπτονται.

Λίγα παραδείγματα:

Διεθνής ταξιδιωτικός οδηγός ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ, έκδοση του αγγλοεβραϊκού οίκου Dorling Kindersley, Λονδίνο 2000, (μετάφραση Εφημερίδας Καθημερινή)

Σελ. 40 « ο ελληνικός πολιτισμός εξαπλώθηκε σε όλη την Παλαιστίνη. Την εποχή εκείνη ιδρύθηκε η Δεκάπολις («δέκα πόλεις »), μία ένωση ελληνιστικών πόλεων – κρατών ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΓΗ, η οποία περιλάμβανε την Φιλαδέλφεια (Αμάν), την Γέρασα (Τζάρας) και την Σκυθόπολη (Μπετ Σεάν). Όμως η Ιερουσαλήμ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ».

Διεθνής ταξιδιωτικός οδηγός ΑΜΑΝ, έκδοση του αγγλοεβραϊκού οίκου Lonely Planet, Αγγλία 2003, μετάφραση – έκδοση στα ελληνικά «Έθνος - Γιώργος Μπόμπολας».

Σελίδα 8. «το Αμάν, το Jerash (τα Γέρασα!), το Umm Qais (τα Γάδαρα!) είναι πόλεις πού ανήκουν στην αρχαία ΡΩΜΑΪΚΗ (!!!) Δεκάπολη.

Σελίδα 18. Το αναστυλωμένο ΡΩΜΑΪΚΟ (!) θέατρο είναι το πιο επιβλητικό μνημείο της αρχαίας Φιλαδέλφειας (Αμάν). Σημείωση: άραγε σε ποια γλώσσα δίδασκαν στο ρωμαϊκό αυτό θέατρο τα έργα του Ευριπίδη και τι έλεγε ο λαός από κάτω;

Σελίδα 43. JERASH (ΓΕΡΑΣΑ). Αυτή η όμορφα διατηρημένη ΡΩΜΑΪΚΗ (!) πόλη. Η αρχαία πόλη, γνωστή από τους ΡΩΜΑΪΚΟΥΣ (!) χρόνους ως GERASA (!).

Σελίδα 49. Τα ερείπια της GADARA (!) ΓΑΔΑΡΑ, μία τόσο αρχαία ΡΩΜΑΪΚΗ (!) πόλη.

Σελίδα 51. Εδώ γίνεται το μεγάλο χτύπημα.

« Η αρχαία πόλη ΠΕΛΛΑ (σκέτα - δεν την παρουσιάζει σαν ρωμαϊκή - σας θυμίζει κάτι το όνομα; ) - εδώ κορυφώνεται ο ενθουσιασμός και η χαρά - την κατέστρεψαν οι ΙΟΥΔΑΙΟΙ το 83 π.Χ. To 83 π.Χ. οι εβραίοι τζιχαντιστές μακκαβαίοι, (εβραϊκά: μακκάβ = μαχαίρι, σφυρί) με αρχηγό τον ιουδαίο βασιλιά Αλέξανδρο (!) Ιανναίο, μπήκαν με μαχαίρια στην αθώα, ειρηνική και πολιτισμένη ελληνική πόλη ανατολικά του Ιορδάνη ποταμού, την ΠΕΛΛΑ, μία πόλη 50.000 ελλήνων που είχε ιδρύσει ο Μ. Αλέξανδρος με Μακεδόνες στρατιώτες και έσφαξαν τους κατοίκους της, καταστρέφοντας την πόλη, επειδή οι Μακεδόνες κάτοικοι αρνήθηκαν να ασπασθούν με το ζόρι τον ιουδαϊσμό

Προσωπική εμπειρία: Θρησκευόμενη Ελληνίδα γυναίκα, ΞΕΝΑΓΟΣ σε θρησκευτική προσκυνηματική εκδρομή σε πόλη της Παλαιστίνης, όλες τις γνωστές ελληνικές πόλεις της περιοχής, ρωμαϊκές πόλεις τις ανέβαζε, ρωμαϊκές πόλεις τις κατέβαζε. Σε διαμαρτυρία μου ότι πρόκειται για ελληνικές πόλεις απάντησε εκνευρισμένα: « τι στο διάβολο, όλα οι ‘Ελληνες τα έκαναν;» Αυτή είναι μία άλλη μανία πολλών «θρησκευομένων». Θέλουν να αποκαλούνται Ρωμιοί και όχι Έλληνες – γιατί;

Συνιστώ στους αναγνώστες να επισκεφθούν την Ιορδανία και τις ελληνικές πόλεις ΓΕΡΑΣΑ, ΠΕΛΛΑ κλπ .

Η Ιορδανία είναι μία απέραντη ΕΛΛΑΔΑ, η πρωτεύουσα Αμμάν είναι η αρχαία ελληνική πόλη ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ελληνικούς ναούς, ελληνικά θέατρα κλπ. Πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία οι ιορδανοί τα ονομάζουν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

( Γνωστός διπλωματικός υπάλληλος που υπηρέτησε στην ελληνική πρεσβεία στην Λιβύη μου ανέφερε ότι η Λιβύη είναι γεμάτη ΟΛΗ από αρχαίες ελληνικές πόλεις.)

Την πόλη ΓΕΡΑΣΑ την ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος με 3.000 γερασμένους (50άρηδες) μακεδόνες στρατιώτες, γιαυτό πήρε αυτό το όνομα.

Πολύ σημαντική σημείωση: Τα Γέρασα απέχουν μόλις 50 χιλιόμετρα από το χωριό ΝΑΖΑΡΕΤ πού μεγάλωσε, κατά τας γραφάς, ο Ιησούς Χριστός. Μόλις περάσεις την λίμνη Γεννησαρίτιδα = θάλασσα της Γαλιλαίας, (άλλη μία λίμνη με ελληνικό όνομα), τα Γέρασα είναι πολύ κοντά.

Γέρασα

Από τη Βικιπαίδεια.

Η Γέρασα ήταν μια σπουδαία αρχαία ελληνική πόλη στην Δεκάπολη της Κοίλης Συρίας. Εκείτο μεταξύ της Πέλλας και της Φιλαδέλφειας. Ήταν κτισμένη στις όχθες του ποταμού Χρυσορρόα (σημ. Barada).

Ο πλούτος της πόλεως έμεινε στην ιστορία, ώστε να ονομάζεται "Πομπηία της Μέσης Ανατολής". Ο ιστορικός των Ελληνιστικών χρόνων Πολύβιος παρομοιάζει με στρατόπεδο (δύο κύριες λεωφόροι που την χώριζαν σε σχήμα σταυρού, σε τετράγωνα, τερμάτιζαν σε πύλες. Η Αγορά βρισκόταν στην μια πλευρά του κυρίου δρόμου, αλλά ποτέ πάνω σε αυτόν. Στις πλευρές της είχε στοές και άλλα δημόσια κτήρια. Η τέταρτη πλευρά της ήταν ανοικτή στον κύριο δρόμο. Οι δρόμοι είχαν ωραία πλακόστρωση κι αυστηρά πρόστιμα επιβάλλονταν για την ρύπανσή τους). Πράγματι η Γέρασα είχε δύο κάθετους, προς την κεντρική λεωφόρο δρόμους, οι οποίοι χώριζαν την πόλη σε 6 μεγάλα οικοδομικά τετράγωνα. Η κεντρική λεωφόρος φέρει διπλή επιβλητική κορινθιακή κιονοστοιχία και ωραίο πλακόστρωτο που ακόμη σώζεται σε καλή κατάσταση.

Αρχαίες ελληνικές επιγραφές από την πόλη, αλλά και φιλολογικές μαρτυρίες τόσο του Ιαμβίχου[1], όσο και του Μεγάλου Ετυμολογικού[2], συνδέουν την ίδρυση των Γεράσων με τονΜεγάλο Αλέξανδρο, ή τον στρατηγό του Περδίκκα που εγκατέστησαν εκεί γερασμένους Μακεδόνες στρατιώτες. Το γεγονός αυτό θα έλαβε χώρα κατά την άνοιξη του 331 π.Χ., όταν ο Μέγας Αλέξανδρος έφυγε από την Αίγυπτο, διέτριψε στην Συρία και μετά κατευθύνθηκε για την Μεσοποταμία.

Το γεγονός αυτό συνδέεται ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΔΡΟΜΑΧΟ και ο Έλληνας βασιλιάς τους τιμώρησε ξανακτίζοντας την Σαμάρεια ως ελληνική πόλη.

Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η περιοχή περιήλθε στον Πτολεμαϊκό έλεγχο και με την μάχη του Πανείου (198 π.Χ.) στους Σελευκίδες. Κατά την συνήθεια των Ελλήνων ηγεμόνων της Συρίας, η Γέρασα μετονομάστηκε στο εξής σε Αντιόχεια η επί Χρυσορρόη ποταμώ. Πιθανόν να την ξαναέκτισε ή ο Αντίοχος Γ' ο Μέγας μετά την μάχη του Πανείου, ή οΑντίοχος Δ' Επιφανής που προήλασε ως την Αίγυπτο.

Στα Γέρασα γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους ΕΛΛΗΝΕΣ μαθηματικούς, Ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ Ο ΓΕΡΑΣΗΝΟΣ.

Κανένας στην Ελλάδα δεν τον ξέρει, ούτε καν οι μαθηματικοί. Ανέφερα στον Παλαιστίνιο ξεναγό μας (πού είχε σπουδάσει στην Ελλάδα) τον Έλληνα μαθηματικό Νικόμαχο τον Γερασηνό. Δεν τον γνώριζε. Μας είπε ότι υπάρχει σχέδιο να ιδρυθεί Πανεπιστήμιο στα Γέρασα.

Του πρότεινα να το ονομάσουν ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΕΡΑΣΩΝ.

Ο γνωστός εβραίος αστρονόμος Καρλ Σαγκάν ή Καγκάν ψάχνοντας να βρει παλιούς εβραίους μαθηματικούς για να προλογίζει τα βιβλία του έπεσε πάνω στον Νικόμαχο από τα Γέρασα. Δεν ήταν όμως εβραίος αλλά Έλληνας ο Νικόμαχος. Τι στο διάβολο είπε: δίπλα στην Ιερουσαλήμ (=Ιερά Σόλυμα;) είναι τα Γέρασα, δικός μας είναι. Έτσι στο διάσημο μυθιστόρημά του ΕΠΑΦΗ, που το εβραϊκό Χόλυγουντ βιάστηκε να το γυρίσει ταινία, στο τελευταίο, 24ο κεφάλαιο, το προλογίζει με διάσημη, αλλά άγνωστη στους νεοέλληνες φράση του Νικόμαχου:
«To σύμπαν φαίνεται να έχει ρυθμιστεί και τακτοποιηθεί με βάση τους αριθμούς, από την προμελέτη και τον νου του δημιουργού των πάντων. To πρότυπο ήταν σταθερό, σαν προκαταρκτικό σχέδιο, από την κυριαρχία αριθμών πού προϋπήρχαν στον νου του κοσμοπλάστη Θεού».
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣΑ
Βιβλίο Αριθμητική Ι, 6 (Περί το 100 μ. Χ.)
Στην ευρύτερη περιοχή οι Μακεδόνες Έλληνες έκτισαν πολλές πόλεις, πάνω από 100, οι μεγαλύτερες μάλιστα δημιούργησαν μία ομοσπονδία, την ΔΕΚΑΠΟΛΗ, που έζησε και μεγαλούργησε για 1000 χρόνια πριν τις καταστρέψουν οι άραβες.

Η Δεκάπολη αναφέρετε ότι αποτελούνταν, συνολικά, από 18 ελληνικές πόλεις με καθαρό ελληνικό λαό πού μιλούσε ελληνικά, έγραφε ελληνικά, πήγαινε σε ελληνικά θέατρα και παρακολουθούσε Αισχύλο και Σοφοκλή, πήγαινε σε ελληνικά γυμναστήρια και τελικά δεν διέφερε σε τίποτε από μία τυπική ελληνική πόλη της μητροπολιτικής Ελλάδος.

Τα ελληνικά ονόματα πού είχαν οι περισσότερες πόλεις της Γαλιλαίας (Επτάπηγον, Καισάρεια, Τιβεριάς, Σκυθόπολις) αλλά και οι γειτονικές (Γέρασα, Πέλλα, Φιλαδέλφεια, Καλλιρόη, Ελευθερούπολις κ.α.) μαρτυρούν την έντονη ελληνική παρουσία στην περιοχή. Οι κάτοικοι ήταν Έλληνες, εξελληνισμένοι και ελληνίζοντες. Καθομιλουμένη γλώσσα των εθνοτήτων ήταν η ελληνική. Αυτές οι ρωμαϊκές ή εβραϊκές, κατά τους διεθνείς ιουδαίους, πόλεις, για 1.000 ολόκληρα χρόνια (από το 300 π.Χ. μέχρι και το 700 μ.Χ. πού καταστράφηκαν από τους άραβες), ενώ ανέπτυξαν σπουδαίο ελληνικό πολιτισμό και έβγαλαν περίφημους επιστήμονες και συγγραφείς, σήμερα αγνοούνται από τους ίδιους τους νεοέλληνες.

Ανάμεσα στα πλήθη που συνέρρεαν να ακούσουν τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού στη Γαλιλαία υπήρχαν έλληνες από την Δεκάπολη (Ματ 4:25). Ο Ιησούς μπήκε όντως στην περιοχή της Δεκάπολης όταν διέσχισε τη Θάλασσα της Γαλιλαίας και ήρθε στη χώρα των Γερασηνών (ή των Γαδαρηνών, σύμφωνα με το εδ. Ματ 8:28). (Μαρ 5:1) Αλλά εκεί, αφού εξέβαλε δαίμονες και τους επέτρεψε να μπουν σε ένα κοπάδι γουρούνια, γεγονός που κατέληξε στον αφανισμό του κοπαδιού, ο ελληνικός λαός της κοντινής πόλης και της υπαίθρου παρακάλεσε τον Ιησού να «φύγει από την περιφέρειά τους». Εκείνος συμμορφώθηκε, αλλά ο άντρας τον οποίο είχε απαλλάξει από τους δαίμονες υπάκουσε στην οδηγία του Ιησού να πάει και να δώσει μαρτυρία στους συγγενείς του, και διακήρυξε τα θεραπευτικά έργα ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΠΟΛΗ. (Μαρ 5:2‐20). Οι ερμηνευτές των γραφών πιστεύουν ότι το κοπάδι με τα γουρούνια που υπήρχε εκεί (άρα έτρωγαν χοιρινό) αποτελούσε μία περαιτέρω απόδειξη του γεγονότος ότι σε εκείνη την περιοχή επικρατούσε μη Ιουδαϊκή θρησκευτική επιρροή και τα ήθη και έθιμα ήταν ελληνικά.

Μετά το Πάσχα του έτους 32 και μόλις επέστρεψε από ένα ταξίδι στις περιοχές της Τύρου και της Σιδώνας στη Φοινίκη, ο Ιησούς πήγε «προς τη θάλασσα της Γαλιλαίας, μέσα στις περιοχές της Δεκάπολης». (Μαρ 7:31) Κάπου σε εκείνη την περιοχή γιάτρεψε έναν κουφό ο οποίος είχε πρόβλημα στην ομιλία και αργότερα έθρεψε θαυματουργικά ένα πλήθος 4.000 αντρών.—Μαρ 7:32–8:9.

Ιδού λίγα εδάφια από την Καινή Διαθήκη πού τεκμηριώνουν τιε στενές σχέσεις του Ιησού Χριστού με την Ελληνική Δεκάπολη και τους Γαλιλαίους.

Ευαγγέλιο του Μάρκου 5-20 «και ήρξατο ο Ιησούς κηρύσειν εν τη δεκαπόλει».

Ευαγγέλιο του Μάρκου 7-31 «και επέστρεψεν ο Ιησούς εις την θάλασσα της Γαλιλαίας διά μέσου των ορίων Δεκαπόλεως» δηλ. ηρθε ο Ιησούς στο σπίτι του περνώντας μέσα από την ελληνική Δεκάπολη

Ευαγγέλιο του Μάρκου 8-27 «και εξήλθεν ο Ιησούς και οι μαθηταί αυτού ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΩΜΑΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΟΥ» δηλ.πήγε ο Χριστός και οι μαθητές του στις ελληνικές κωμοπόλεις της Καισαρείας του Φιλίππου.

Ευαγγέλιο του Ιωάννου 7-1 «Καί περιεπάτει ο Ιησούς μετά ταύτα εν τή Γαλιλαία· ου γάρ ήθελεν εν τή Ιουδαία περιπατείν» Δεν χρειάζεται μετάφραση.



Η Γαλιλαία είναι η βορειότερη περιοχή της σημερινής Παλαιστίνης.

Υπάρχουν δύο ετυμολογίες για την λέξη Γαλιλαία.

Η μία παράγει το όνομα από τον εξελληνισμένο τύπο του εβραϊκού ονόματος Γαλείλ (=κύκλος, περιοχή].

Η άλλη ετυμολογία της «Γαλιλαίας των εθνών», όπως ονομαζόταν, λέγεται ότι προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις γα (γη) και λιλαίομαι (επιθυμώ). Άρα Γαλιλαία = επιθυμητή γη.

Η έκταση της Γαλιλαίας είναι περίπου 5000 τχ. Περίπου σαν τον νομό Λάρισσας..

Ο πληθυσμός της ήταν περίπου 150.000 κάτοικοι και ο εβραίος ιστορικός Ιώσηπος αναφέρει ότι είχε 15 πόλεις και 204 χωριά.

Η εβραϊκή γλώσσα είχε εξαφανισθεί και μιλούσαν μόνο ελληνικά και αραμαϊκά (συριακά).

‘Ολος ο πληθυσμός στην Δεκάπολη και στη Γαλιλαία είχε ελληνική καταγωγή από το 300 π.Χ. τουλάχιστον και πριν απ’αυτό, γιατί οι λίγοι εβραίοι πού υπήρχαν στην Γαλιλαία ως το 600 π.Χ. περίπου είχαν μεταφερθεί στην Βαβυλώνα από τον Ναβουχωδονόσορα και ελάχιστοι επέστρεψαν πίσω και αυτοί κυρίως γύρισαν στην Ιουδαία.

Οι πόλεις της Γαλιλαίας ήταν οργανωμένες με τα ελληνικά δεδομένα και είχαν ναούς, θέατρα, γυμναστήρια, «αγορά» κτλ. Οι Ιουδαίοι αντιμετώπιζαν με εχθρότητα τους Γαλιλαίους, όπως συνέβαινε παλαιότερα με τους Φιλισταίους, αφού τους έβλεπαν ανταγωνιστικά και φυλετικά διαφορετικούς.

Τρεις Γαλιλαίοι μαθητές του Ιησού Χριστού είχαν καθαρά ελληνικά ονόματα ΠΕΤΡΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Οι επτά διάκονοι της πρώτης εκκλησίας στα ΙΕΡΑ ΣΟΛΥΜΑ (άλλη πόλη των Εβραίων με ελληνική ρίζα), είχαν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ελληνικά ονόματα.

Από το 200 π.Χ. μέχρι το 100 π.Χ. έγινε η περιβόητη επανάσταση των δολοφόνων Μακαβαίων εναντίον των Ελλήνων της Γαλιλαίας. Οι Μακαβαίοι ήταν οι τζιχαντιστές της εποχής (στα εβραϊκα ΜΑΚΑΒ = μαχαίρι - σφυρί).

Το 103 π.Χ. οι Ιουδαίοι φανατικοί ΜΑΚΑΒΑΙΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ κατέλαβαν οριστικά την Γαλιλαία και οι κάτοικοί της εξαναγκάστηκαν να ασπαστούν με το ζόρι τον Ιουδαϊσμό. Τι εννοούμε με το ζόρι. Οι Έλληνες άνδρες σφάχθηκαν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ με μαχαίρι και τα μικρά αρσενικά υποβλήθηκαν σε υποχρεωτική περιτομή, όπως ΣΗΜΕΡΑ γίνεται υποχρεωτική περιτομή και στους αμερικανούς στις ΗΠΑ και στους ελληνοαμερικανούς.

Παρ’όλα αυτά το ελληνικό αίμα των Γαλιλαίων δεν άλλαξε και παρά τον σκληρό και απάνθρωπο μωσαϊκό νόμο πού είχε επιβληθεί με την βία μέχρι της γεννήσεως του Χριστού πολλοί Γαλιλαίοι γύρισαν στις παλιές τους λατρείες, ενώ παράλληλα εγκαταστάθηκαν κι άλλοι Έλληνες στη Γαλιλαία μαζί με Λατίνους, Σύριους κλπ.

Για του λόγου το αληθές, ας παραθέσουμε την ιστορική φράση του Παλαιστίνιου ηγέτη, Γιασέρ Αραφάτ, στην Αθήνα την 15η Δεκεμβρίου 1981:

«Εμείς οι Παλαιστίνιοι καταγόμαστε από την Κρήτη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Φύγαμε από την Κρήτη και πήγαμε στην Παλαιστίνη. Ξαναγυρίσαμε στην Κρήτη και ξαναφύγαμε από την Κρήτη και ξαναπήγαμε και εγκατασταθήκαμε μονίμως στην Παλαιστίνη…»

http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_426.html

Cyclone Olwyn: Aboriginal people denied access to cyclone shelter



Αρνήθηκαν την πρόσβαση σε πέντε ηλικιωμένους Αβορίγινες με ιατρικά προβλήματα, για να προστατευτούν από την επίδραση του σοβαρού Τροπικού κυκλώνα Olwyn, για έως και επτά ώρες να βρουν καταφύγιο στο νοσοκομείο Carnarvon, είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ιατρικής υπηρεσίας των Αβορίγινων…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ… ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ…  
George Christodoulou SHAME…..SHAME…. SHAME…. ΝΤΡΟΠΉ…ΝΤΡΟΠΉ… ΝΤΡΟΠΉ…
……………………………………….
Cyclone Olwyn: Aboriginal people denied access to cyclone shelter
Five elderly Aboriginal people with medical conditions were declined access for up to seven hours from the Carnarvon cyclone shelter and hospital, ahead of the impact of Severe Tropical Cyclone Olwyn, the CEO of the Aboriginal medical service says.
6317202-16x9-700x394«They were told to go to the hospital, the hospital declined. And then they were told to go to the evac (evacuation) centre where they were also declined,» said Shane Van Styn, the CEO of the Carnarvon Aboriginal Medical Service (CAMS).
Category three Severe Tropical Cyclone Olwyn was moving south towards the West Australian coastline north of Carnarvon on Thursday 12th March. Authorities had ordered the evacuation of the tourism community of Coral Bay, 240 kilometres north of the town, and this was the reason given to Mr Van Styn for denying entry to the five residents of Mungullah Aboriginal community.
«We were told by the volunteer there that they were under strict instruction that the evac centre was only for people from Coral Bay and that they won’t be accepting our Aboriginal people from Mungullah Village,» he said.

Evacuation

The five Aboriginal people had been asked to leave Mungullah after CAMS and the Department of Fire and Emergency Services (DFES) had visited their community just seven kilometres outside of Carnarvon.
«After 2010 when people were airlifted out of this village because of roadblocks and flooding, that was the whole reason for DFES sending people in early this time to help get Mungullah prepared because it did require very expensive airlifting of the patients. We were looking to avoid that,» said Mr Van Styn
«There were four elderly people including amputees on dialysis, and one younger person suffering severe personal health issues.»
CAMS remote community support officer Patrick Parrelli says that DFES initially asked him to transport the five Mungullah residents to the Carnarvon hospital.
«It was a decision from DFES, and they did talk to the hospital, that we will be able to transport the evacuees there,» he said.
But three hours after Mr Parrelli left the five Aboriginal people at the hospital, he learned they hadn’t yet been admitted.
«When DFES called me back at about 3.30 here, they were concerned themselves that those guys were not admitted in yet, and pretty much got me prepared to now look at option “B” which was to get those people to the evacuation centre.»
Mr Parrelli said that he got mixed messages from the hospital about why the Mungullah residents had not been admitted.
«When we did ring earlier in the morning, there was 35 beds available. But by two hours later there was no beds available, was the reasoning we got.»

Access denied

But after the five Aboriginal people were transported from the hospital to the government cyclone shelter administered by the Department of Child Protection, the CAMS CEO, Mr Van Styn received a call saying they were not being admitted there either.
«Before I arrived to try and come and resolve the issue, they were sitting on the chairs outside as they weren’t allowed inside the centre,» he said.
As well as being told the centre was only for evacuees from Coral Bay, Mr Van Styn said he was given a number of other reason why the Mungullah residents could not enter the then empty evacuation centre.
«To sit there staring at an empty evacuation centre with five Aboriginal residents of Mungullah Village and being told, “There’s no room, no food, not sufficient power, the air-conditioning doesn’t work, the bedding’s not right, you’re not from Coral Bay,” is pretty concerning.»
The Aboriginal medical service CEO said as other people began to arrive at the Carnarvon cyclone shelter, he was alarmed that no one else was declined entry.
«Given the fact the centre was empty and we were the first five and they were elderly and frail, then seeing a couple of European, tall strong fit backpacker guys, walk straight past while we had our dispute, and being signed in and to grab a seat and make themselves at home, was a bit upsetting.»

Intervention

Negotiations over where the five Aboriginal people could be sheltered continued on into the evening of March 12.
«We met again with hospital representatives, and then again we met with evac centre representatives. And for one gentleman, after a period of approximately seven hours, he was finally admitted into the shared room at the hospital for more acute care,» he said.
It took the intervention of a DFES officer to finally get the remaining Mungullah residents into the cyclone shelter according to Mr Van Styn.
«He was required to explain his authority and the ability to make the call to be able to allow people to check in… My reading of the situation was that he was actually quite shocked that he was unable to have these five people gain access to an evacuation centre pre a cyclone.»
Mr Van Styn said that considering the widespread damage that was ultimately inflicted by Cyclone Olwyn on Carnarvon, he’s troubled by the experience and wonders what may have happened if CAMS and DFES were not able to intervene on behalf of the Mungullah residents.
«I’m a bit concerned with what would have happened to these guys simply sitting outside the centre. I’m sure humanity would have come along and let them in at some point, but it just shouldn’t have come to that.»
The ABC contacted the WA Department of Health and Department of Child Protection in relation to this story, but had not received a response at the time of publishing.
…………………………………………………….

Συμβαίνει τώρα: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Στις φλόγες αυτοκίνητο (Φωτογραφίες)

Συμβαίνει τώρα: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Στις φλόγες αυτοκίνητο (Φωτογραφίες)
Επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά το τέλος της πορείας των αντιεξουσιαστών, νεαροί κατευθύνθηκαν προς την Νομική, όπου βρίσκονταν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις.

Στο μεταξύ, κινούμενοι προς τα Εξάρχεια, έβαλαν φωτιά σε κάδους στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Μαυρομιχάλη, όπως και στη Ζωοδόχου Πηγής. Από την καταστροφική τους μανία δε γλίτωσε πολυτελές αυτοκίνητο στη Χαριλάου Τρικούπη.
ayto.jpg
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι νεαροί έβαλαν στο στόχαστρο και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με βαριοπούλες ενώ φέρονται να έχουν σπάσει την πόρτα.



Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Μοναστηρακίου λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα και διαμέσου της οδού Αθηνάς και της οδού Σταδίου κατευθύνθηκε προς το Σύνταγμα, όπου διαλύθηκε. Οι διαδηλωτές ζητούσαν την κατάργηση του νομικού πλαισίου λειτουργίας των φυλακών τύπου Γ, την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, ενώ συμπαραστέκονται στους απεργούς πείνας μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής το κτίριο της Νομικής Σχολής τελεί υπό κατάληψη.

 

http://www.kontranews.gr/koinonia/item/53088-epeisodia-kentro

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!!!

Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα!!! Ας ελπίσουμε ότι είναι αλήθεια και ότι θα βρεθεί κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να κάνει κάτι με όλα αυτά !!!

Με βάση αυτή την πραγματικότητα, όλοι οι πολιτικοί είναι εγκληματίες.

Αυτοί είναι οι αριθμοί μιας δυνατής Ελλάδας!!!Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – ......10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.

Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

Εχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζηπ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ ως προηγμένα συστήματα λέηζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων(ΚΕΑ) στο Ελληνικό.

Εχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς. Εχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϋ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

Μέχρι και ΠΟΡΣΕ(!) φτιάχνουμε στην Κατερίνη ( δείτε στο Διαδίκτυο την βιομηχανία REPLICAR HELLAS).

Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Δεν υπάρχει μικρή και μίζερη Ελλάδα λοιπόν...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!

- Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

- ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

- ΣΟΦΟΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ

- ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΛΠ.

- ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.


ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΡΘΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Ως γνωστόν το φυσικό αέριο (Φ.Α.) αποτελεί μία εκ των τριών βασικών μορφών των λεγομένων ορυκτών καυσίμων που συνίστανται κατά κύριο λόγο από υδρογονάνθρακες. Οι άλλες δύο όπως προείπαμε είναι το πετρέλαιο και οι γαιάνθρακες (λιγνίτης, λιθάνθρακας, τύρφη).

Για πολλούς λόγους το Φ.Α. έχει διαφημιστεί ως η πηγή ενέργειας που θα μας «λύσει» όλα τα προβλήματα. Σε τρεις άξονες (ή διαφημιστικούς πυλώνες) στηρίζεται αυτή η διαφημιστική «φιλοσοφία». 1ος άξονας: Ασφάλεια, 2ος άξονας: Καθαρότητα 3ος άξονας: Οικονομία. Ας τους δούμε έναν έναν.

Ασφάλεια:

Το πετρέλαιο αναφλέγεται σχετικώς δύσκολα και απαιτεί υψηλή πίεση και θερμοκρασία, το κάρβουνο ακόμη πιο δύσκολα, το Φ.Α. όμως καθίσταται πολύ πιο επικίνδυνο διότι αναφλέγεται πανεύκολα στις συνθήκες που επικρατούν στους χώρους που ζούμε. Η υψηλή επικινδυνότητα του ενισχύεται:

1ον λόγω της ευκολίας με την οποία σχηματίζει εκρηκτικά μείγματα,

2ον λόγω της δυσκολίας και ειδικών τεχνικών γνώσεων που απαιτούνται για την ρύθμιση καυστήρων αερίου και συσκευών αερίου αλλά και

3ον λόγω των απαιτήσεων συμπεριφοράς όχι μόνον από τους χρήστες αλλά και από τους περίοικους ή τους περαστικούς! Αρκεί ένας σπινθήρας από ένα τηλέφωνο ή ένα κουδούνι ή έναν αναπτήρα σε περίπτωση διαρροής για να εξαφανίσει δωμάτια, σπίτια ή και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. ( Όλα αυτά αναφέρονται σαφέστατα στον κανονισμό Φ.Α. ο οποίος έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Φ.Ε.Κ. τεύχος 2ον, αρ. φύλλου 963, 15/7/2003, σελ. 13593). Επίσης αρκεί μία ελάχιστη μεταβολή επί της σωστής ρυθμίσεως ενός καυστήρα για να «εκτινάξει στα ύψη», λόγω ατελούς καύσεως, το ποσοστό περιεκτικότητος των καυσαερίων σε μονοξείδιο του άνθρακος (CO), αέριο ιδιαιτέρως τοξικό. Το επιχείρημα ότι το Φ.Α. δεν είναι τοξικό αφού δεν περιέχει CO είναι μονοδιάστατο και αναιρείται από το γεγονός ότι CO περιέχεται στα καυσαέρια του. Ναι μεν δεν είναι, αλλά γίνεται!

Η «λογική» που επικρατεί σε ορισμένους κύκλους τεχνικών και μηχανικών ότι υπάρχουν διπλά και τριπλά συστήματα ασφαλείας άρα δεν υπάρχει κίνδυνος αναιρείται διότι:

1ον όσο πιο πολύπλοκο είναι ένα σύστημα τόσο πιο ευάλωτο είναι,

2ον αποκλείουν την πιθανότητα δολιοφθοράς ή «τρομοκρατικής» ενέργειας που θα έχει

απερίγραπτα αποτελέσματα, και

3ον κατασκευή που να μην χαλάει δεν έχει εφευρεθεί ακόμη.

Ενδεικτικώς αναφέρουμε:

Στις ΗΠΑ το χρονικό διάστημα 1986 - 2004 καταγράφηκαν στο σύστημα μεταφοράς 1546 ατυχήματα εκ των οποίων 61 θανατηφόρα και στο σύστημα διανομής 2521 με 312 θανατηφόρα.

Στο Ην. Βασίλειο (από 1986-2002) καταγράφηκαν 2362 ατυχήματα που είχαν ως αποτέλεσμα 657 θανάτους και 3390 τραυματισμούς (32% των ατυχημάτων λόγω εκρήξεων και το υπόλοιπο λόγω δηλητηριάσεων από CO.)

Στην Ολλανδία (από 1986-2002) υπήρξαν 481 σοβαρά τραυματίες και 97 νεκροί (88 από δηλητηρίαση).

Στην Ιταλία (από 1998-2002) καταγράφηκαν 800 ατυχήματα κλπ. κλπ. (Πηγή: Δελτίο Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων τεύχος 371, 10/2004, σελ. 38).

Το ερώτημα είναι: Θα μπορούσε να υπάρξει λόγος ικανός χάρη στο οποίον δεν θα έχουμε στο μέλλον ανάλογα θύματα και στην Ελλάδα; Ατυχήματα βεβαίως έχουν υπάρξει αλλά δεν έχουν επισημανθεί ή δημοσιοποιηθεί επαρκώς.

(Και δεν συμπεριλαμβάνουμε τα ατυχήματα εξ' αιτίας του υγραερίου, το οποίον είναι ακόμη πιο επικίνδυνο. Τα πιο πρόσφατα σοβαρά ήταν αυτά της Ρόδου και της Κέρκυρας με θύματα από 2 τουρίστες).


Καθαρότητα:


Επιπροσθέτως αναιρούνται και τα σχετικά περί καθαρότητος του Φ.Α. Βεβαίως και τα καυσαέρια του Φ.Α. είναι λιγότερα σε ποσοστό από των βαρυτέρων καυσίμων παρ' όλα αυτά όμως, υπάρχουν και δεν είναι ιδιαιτέρως καλύτερα. Ως γνωστόν κατά την καύση των υδρογονανθράκων παράγονται CO2 (διοξείδιο του άνθρακος) + CO (μονοξείδιο του άνθρακος) + H2O (υδρατμοί) αλλά και ΝΟx (οξείδια του αζώτου προερχόμενα από το άζωτο που υπάρχει στον ατμοσφαιρικό αέρα) .

Τα μόνα βασικά που δεν παράγονται, είναι η αιθάλη ή καπνιά ή μουτζούρα όπως λέγεται, η οποία και είναι ορατή στα βαρύτερα καύσιμα (πετρέλαιο, μαζούτ κλπ.) και αυτό μόνον υπό την προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας και ρυθμίσεως του καυστήρος, καθώς και τα οξείδια του θείου (SOx) αφού το Φ.Α. δεν περιλαμβάνει το θείον στα συστατικά του.

Επιπλέον ενώ το ποσοστό εκπομπής του κυριοτέρου καυσαερίου, δηλαδή του CO2, επί του φαινομένου του θερμοκηπίου είναι όντως χαμηλότερο από του πετρελαίου (40%) και του από του άνθρακα (78%) εν τούτοις το ίδιο το Φ.Α. είναι 21 φορές πιο δραστικό λόγω του μεθανίου που περιέχει. Η κατανάλωση το 2007 στην Ελλάδα ανήλθε σε 3.820.000.000 m3 (Στοιχεία ΔΕΠΑ). Επισήμως οι διαρροές από τα δίκτυα είναι της τάξεως του 0,5-2% (Στοιχεία Ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας EUROSTAT ). Αν δεχθούμε μέση τιμή διαρροών 1,25% δηλαδή ~ 47.750.000 m3 Φ.Α. αυτό αντιστοιχεί σε ~ 1.000.000.000 m3 CO2 ή 2.000.000 τόνους CO2, ενώ η θεωρητική ποσότητα λόγω καύσεως θα ήταν μόνο 100.000 τόνοι CO2 !!! Δηλαδή ό,τι πάμε να γλυτώσουμε από την μια το χάνουμε από την άλλη. Όσον αφορά το υπόλοιπον 98,5% άφησε στην ατμόσφαιρα 3.762.700.000 m3 CO2 ή 7.525.400 τόνους CO2!


Οικονομία:


Όσον αφορά το κόστος τα πράγματα είναι αναλόγως απογοητευτικά. Πέρα από το κόστος των συσκευών αερίου που είναι σαφώς μεγαλύτερο από των αντιστοίχων ηλεκτρικών, το κόστος μελέτης, εγκαταστάσεως σωληνώσεων, συνδέσεως κλπ. το κύριο κόστος είναι το κόστος του αερίου καυσίμου ανά κυβικό μέτρο (m3) το οποίον κατά πάγια τακτική του υπουργείου ακολουθεί την τιμή του πετρελαίου ανά λίτρο (lt) μειωμένη κατά 20%. Όμως, η θερμογόνος δύναμη του αερίου (8.500-9.000 Kcal/ m3) είναι μικρότερη του πετρελαίου (~ 10.500 Kcal/ lt) κατά περίπου το ίδιο ποσοστό. Αυτό σημαίνει ότι για την θέρμανση ενός χώρου θα αναγκαστούμε να κάψουμε περισσότερο καύσιμο με φθηνότερη τιμή, το αποτέλεσμα όμως κατ' ουσίαν παραμένει το ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία μικρή διαφορά στην τιμή η οποία οφείλεται όχι τόσο στα παραπάνω, αλλά στο ότι δεν υπάρχει ο διανομέας πετρελαίου που μπορεί άνετα να πληρωθεί για ποσότητα που δεν έχει παραδώσει.

Η σωστή όμως λειτουργία και ρύθμιση του καυστήρος απαιτεί επιπρόσθετο κόστος συντηρήσεως, υποχρεωτικώς 1-2 φορές ανά έτος που σημαίνει από 70 έως 120 (επί 2) ΕΥΡΩ για μια μέση εγκατάσταση. Αυτό το κόστος πρέπει να συνυπολογιστεί στο κόστος της ετήσιας λειτουργίας. Αν σε αυτό το κόστος υπολογίσουμε και τα έξοδα από τυχόν αντικατάσταση φθαρμένου ή βλαμμένου εξαρτήματος, κάποιας βαλβίδας, φίλτρου, συνδέσμου, ηλεκτρονικής πλακέτας κτλ. (πράγμα μη σταθερό αλλά αναμενόμενο και αναπόφευκτο) το κόστος ανεβαίνει και άλλο.

Απορίας άξιον το κατά πόσον οι διαφημίσεις περί Φ.Α μπορούν να θεωρηθούν αληθείς και αξιόπιστες.

Αξίζει να αναφερθούμε βεβαίως και στην αρνητικώς αισθητική επίδραση των εξωτερικών σωληνώσεων αερίου επί των οικοδομών και προσόψεων των κτηρίων, ασχέτως από την κατά το δυνατόν άρτια τεχνική της εγκαταστάσεώς τους.

Τέλος, ενώ ως επιχείρημα και μάλιστα πομπώδες, αναφέρεται η απεξάρτηση από το πετρέλαιο, παραλείπεται να διαφημιστεί (αν και έχει συμβεί τουλάχιστον δύο φορές τα τελευταία χρόνια), η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ από «έναν και μοναδικό» διακόπτη στην Ρωσία (ο οποίος ελέγχει την παροχή σε όλη την Ευρώπη), και αρκεί το κλείσιμό του για να διακοπεί η λειτουργία χιλιάδων εγκαταστάσεων.

Έχουμε λοιπόν ένα πολυδαίδαλο σύστημα σωληνώσεων με πολυάριθμα συστήματα ελέγχου, πιέσεως, παροχής, μετρήσεων κλπ., το οποίον αποτελεί μία εν δυνάμει υπόγεια βόμβα και το οποίον εξαρτάται από έναν βασικό κορμό κατά μήκος του οποίου τα πάντα μπορούν να συμβούν.



--------------------------------------------------------------------------------


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Κίνα υποχρέωσε την Μέρκελ να τα βρει με τον Αλέξη

ma.kaiΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, η αιφνίδια μεταστροφή της Μέρκελ και η πρόσκληση της στον Αλέξη Τσίπρα ώστε να «βρεθεί μια λύση», είναι αποτέλεσμα ευθείας πίεσης που άσκησε η Κινέζικη ηγεσία απ' ευθείας στην καγκελάριο.
Το τελεσίγραφο μετέφερε στην Μέρκελ ο αντιπρόεδρος της υπερδύναμης και μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΚ, κύριος Ma Kai, σε συνάντηση που είχαν στο Ανόβερο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Ο ισχυρός άνδρας του κόμματος, υπεύθυνος για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Κινέζικης οικονομίας, εξέφρασε την βαθιά ανησυχία του στην Καγκελάριο για την διαφαινόμενη αστάθεια, καθώς επηρεάζει σε «μη ανεκτό βαθμό» της επενδυτικές επιλογές της υπερδύναμης.
Εδώ η εξίσωση δεν αφορά μόνον το προφανές, τα αποθεματικά της Κίνας σε συνάλλαγμα δηλαδή που βάλλονται, αλλά και την βασικότερη σπουδή της Κινέζικης πολιτικής και μόνιμη τριβή με τις ΗΠΑ: Την ανταγωνιστικότητα του yuan έναντι του δολαρίου. Η ενδυνάμωση του ευρώ λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα για το yuan, με ευεργετικό αποτέλεσμα για την ανταγωνιστικότητα της Κινέζικης οικονομίας και τους ρυθμούς ανάπτυξης. Με απλά λόγια... το δυνατό Ευρώ είναι ζωτικής σημασίας για τον ασιατικό γίγαντα.

Πέραν αυτού όμως, στο διπλωματικό παρασκήνιο, η Ελληνική κυβέρνηση έχει έλθει σε συμφωνία με την Κίνα για όλες τις υποδομές που χρειάζονται ώστε να λειτουργήσει το σχέδιο «Πύλη στην Ευρώπη». Θριάσιο, σιδηρόδρομος κλπ. Αυτά έρχονται προσθετικά στην ήδη μεγάλη επενδυτική δαπάνη της Κίνας στον Πειραιά, από την περίοδο του Κώστα Καραμανλή, όπου ο Πάνος Καμμένος είχε κεντρικό ρόλο και την εμπιστοσύνη του Κινεζικού παράγοντα.

Σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ, όλο αυτό το κολοσσιαίο επενδυτικό σχέδιο της Κίνας, θα ήταν άχρηστο, τινάζοντας στον αέρα τους κινέζικους σχεδιασμούς. Η όλη επένδυση έγινε για μια πύλη στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, που απαιτεί την Ελλάδα εντός Ευρωζώνης.

Εκεί έγκειται και η πίεση που άσκησε ο εξαίρετος και χαρισματικός αντιπρόεδρος Kai στην καγκελάριο, λίγες ώρες πριν η τελευταία ζητήσει την συνάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας του μάλιστα ανοιχτή ημερομηνία.

Υπ' αυτή την έννοια, η Ελλάδα για ακόμα μία φορά καταρρίπτει τον μύθο της «ψωροκώσταινας», αφού η σημασία της είναι πολύ μεγαλύτερη από τα φοβικά μυαλά ανάξιων πολιτικών που ήθελαν να κάνουν προσωπικό ταμείο, αντί να υπηρετήσουν την πατρίδα. Αυτό ευτυχώς, άλλαξε.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/blog-post_231.html

Αμερικανάκια!!!!!!

Του Γιάννη Λαζάρου
Να το κάνουμε όπως Αμερική. Κανένα πρόβλημα κύριε Βαρουφάκη, αλλά πες μας ποιος θα κάνει τον Ινδιάνο να έχουν να σφάζουν οι στρατηγοί Κάστερ της νέας πατρίδας που μας στέλνεις. Της Ευρώπης. Διότι όλοι οι Ευρωπαίοι είχαν φοβερούς μακελάρηδες στην Ιστορία τους που μόνο με εισβολή σε γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες μπορούσαν να έχουν κυριαρχία. Από τους Ρωμαίους και τους Βίκινγκς, από τον Φίλιππο τον Β' της Ισπανίας και τους Χιτλερομουσολίνηδες μέχρι και τελευταία τους Μπλερ και Χέλμουντ Κολ που εισέβαλαν στην ευρωπαϊκή χώρα Γιουγκοσλαβία. 
Λαοί που δεν έχουν κοινή εξωτερική πολιτική πώς θα μπορούν να έχουν κοινή πολιτική; Όταν ο ένας κάνει εισβολή με όλα τα μέσα καταστρέφοντας τον διπλανό, πώς μπορεί να έχουν θύτης και θύμα κοινή ηθική; Όταν ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα της δικαίωσης της Ελλάδας από την κατοχή των Γερμανών, ποιος θα βγει κερδισμένος από μία κοινή πορεία ως κοινός λαός; 
Δεν σου έδωσαν τα δίκαια σου όταν σε έσφαξαν, θα σου δώσουν τα δίκαια στο μοίρασμα όταν σε θεωρούν υπαίτιο μιας “οικονομικής κρίσης” που μπορεί να είναι η αρχή της αποσταθεροποίησης της παγκόσμιας οικονομίας, όπως είπε χθες στον κ. Δραγασάκη η γενική γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ; 
Τα παραμύθια της Χαλιμάς είναι πιο πιστευτά από όλα αυτά τα παραμύθια του ανθέλληνα φιλοευρωπαίου υπουργού Οικονομικών, Γιάνη. 
Το να σε θεωρεί μαλάκα ο Σόιμπλε είναι κάτι λογικό. Εχθρός σου είναι και εχθρός του είσαι. Να σε θεωρεί μαλάκα ο κομπλεξικός Γιάνη είναι κάτι που δεν καταπίνεται. Ο άνθρωπος που θέλει να κάνει εντύπωση γράφοντας με ένα ν το όνομά του να υποστηρίζει στο γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο “ήρθε ο καιρός να καταφέρουμε να μιλάμε ως ένας λαός, όπως οι Αμερικανοί. Πατρίδα μας είναι η Ευρώπη”. 
Πριν στεγνώσει η γλώσσα του από το γλύψιμο, έρχεται ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ντράγκι και δηλώνει: “Πρέπει να περάσουμε από ένα σύστημα κανόνων και κατευθυντήριων γραμμών προς την ΕΘΝΙΚΗ οικονομική πολιτική, σε ένα σύστημα ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ μοιράσματος της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (της εθνικής) μέσα από ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ”. Συνέχισε όμως ο φεντεραλιστής τραπεζίτης καταλήγοντας στο δια ταύτα “Το συμπέρασμα μου είναι ότι πρέπει να γίνει ένα κβαντικό άλμα στη ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ”. 
Πολύπλοκα λογάκια αλλά ξεκάθαρες κουβέντες. Ο Ντράγκι είπε αυτό που προείπε ο Γιάνη: “Είναι καιρός να μιλάμε ως ένας λαός”. Όμως, ο μεγαλοτραπεζίτης χρησιμοποίησε όρους τους οποίους απαίτησε η ελληνική κυβέρνηση με το που πήρε την εξουσία. Ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Βαρουφάκης ήταν οι πρώτοι στην Ευρώπη που μετονόμασαν την Τρόικα (ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ) σε Θεσμούς. Ο Ντράγκι ήρθε μετά από δύο μήνες να μιλήσει ξεκάθαρα για τους Κοινούς Θεσμούς και την Θεσμική Σύγκλιση που η Ε.Ε θα πρέπει να έχει, καταργώντας καταρχάς κάθε εθνική οικονομική πολιτική. 
Να γίνουμε όπως Αμερική και να έχουμε την τύχη των Ινδιάνων και μετέπειτα την τύχη των βουβαλιών. Όλα αυτά για να αναπτυχθεί το όραμα των Ευρωπαίων που σφάζοντας τους πραγματικούς Αμερικανούς έφτιαξαν μια υπερδύναμη. Να αρπάξουν το χρυσό, να αρπάξουν τη γη, να καταστρέψουν ό,τι θύμιζε Δύση και να το μετατρέψουν σε Άγρια Δύση. 
Ο αμερικανοευρωθρεμμένος Γιάνη, που έχει στα χέρια του την Εθνική Οικονομία και την παίζει στο παζάρι για την Κοινή Θεσμική Οικονομία της Ε.Ε, είναι ο πρώτος πολιτικός στην Ελληνική Ιστορία που αυτορουφιανεύεται ως Ανθέλληνας. Είναι ο πρώτος πολιτικός στην μεταπολιτική Ελλάδα που χαρακτηρίζει τον γερμανικό λαό, ο οποίος μέσα σε 30 χρόνια έκανε δύο παγκόσμιους πολέμους ως “περήφανο λαό”. Ποια η περηφάνια του, Γιάνη; Τα περήφανα στρατεύματα του Κάιζερ που έκανε τον πιο αιματοβαμμένο πόλεμο της ανθρώπινης ιστορίας ή τα περήφανα στρατεύματα του Χίτλερ που την “έβρισκαν” ξεκοιλιάζοντας εγκύους; Μήπως η περηφάνια του γερμανικού λαού προέρχεται από το ότι κάνει τα στραβά μάτια επί 70 για αυτά που πρέπει να αποδώσει στον ελληνικό; 
Μην αρχίσουμε την άθλια λαϊκίστικη φράση: “άλλο οι λαοί και άλλο οι πολιτικοί τους”. Οι πολιτικοί είναι ο καθρέπτης των λαών. Επιλέγουν ακόμα και να υποτάσσονται από βασιλείες και δικτατορίες για να σώσουν τον κώλο τους ακόμα κι αν ο συμπατριώτης τους δίνει την ζωή του γι’ αυτόν. Δεν θα υπήρχαν επαναστάσεις εναντίον της καταπίεσης αν οι λαοί δεν γούσταραν αυτά που έκαναν οι πολιτικοί τους. Λαοί που δεν γουστάρουν αναξιοπρέπεια και καταπίεση δεν τα σηκώνουν αυτά. 
Επειδή όμως ο φόβος οποιασδήποτε τέτοιας εθνικής έκρηξης είναι πάντα υπαρκτός, οι πολιτικοί που οι λαοί στηρίζουν δια της ψήφου των, ετοιμάζουν το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό μαντρί για να κάνουν τις δουλειές τους. Θα απλώσουν ως κοτζαμπάσηδες την κυριαρχία τους επί των εθνικών εδαφών και όποιο κράτος είναι το πιο αδύναμο οικονομικά θα κομματιαστεί προσαρτώντας την κυριαρχία του στην διοίκηση των Κοινών Θεσμών. 
Πίσω από την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση υπάρχει η Αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Τράπεζα που ορίζει την ελευθερία και το δημοκρατικό πολίτευμα του Ομόσπονδου Αμερικανικού λαού. Αυτό θαυμάζει ο Γιάνη Βαρουφάκης. Τις σπονδές οι Έλληνες τις έκαναν μόνο σε Θεούς που ήταν στα μέτρα τους υπέρ Πατρίδος και Ελευθερίας. Σπονδές με ομοίους εχθρούς σαν τον Γιάνη, οι Έλληνες δεν έκαναν ούτε όταν τους έπαιρναν το κεφάλι. Όραμα των “αριστεροπατριωτών” που εκπροσωπούν τους Ελληνοψηφοφόρους είναι να δουν την Ευρωπαϊκή Αστερόεσσα να ανεμίζει μόνη της στην Ακρόπολη και οι ομόσπονδοι να θυσιάζουν την Ελλάδα στην Πνύκα υπέρ των ΚΟΙΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.
Το μόνο Κοινό που έχει ένας Έλληνας με όλο αυτό το σκυλολόι των μακελάρηδων Ευρωπαίων είναι χρωστούμενα. Πολλά χρωστούμενα. Από την εποχή του Αλάριχου μέχρι την εποχή του Γιούνκερ.





http://www.stontoixo.com/2015/03/blog-post_95.html

Ποιός ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τα ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΑ της ΕΛΙΤ; (video)



Είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων θέλει να μειώσει τον πληθυσμός στο 90%. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρει αυτό. Ο ένας είναι με μία τεράστια παγκόσμια καταστροφή. Κάτι που προετοιμαζόταν εδώ και πολύ καιρό για το 2012. Ένας πυρηνικός πόλεμος; Ή κάτι τέτοιο. Γι' αυτό, εδώ και πολλά χρόνια κατασκεύαζαν πολυτελή υπόγεια καταφύγια προκειμένου να επιζήσουν. Όμως, φαίνεται πως κάποιος ή κάτι τους χαλάει τα σχέδια. Κατέστρεψε τα μεγαλύτερα από αυτά. Εσωτερικός εμφύλιος πόλεμος; Κάτι άλλο; Ποιος ξέρει... Σίγουρα, πάντως, αυτή η μαζική καταστροφή μέσα σε ένα μήνα δεν μπορεί να αποδοθεί σε μια σειρά από ατυχήματα.
Στις 22 και 23 Αυγούστου του 2011 δύο μεγάλοι σεισμοί έπληξαν το Κολοράντο και την Βιρτζίνια.

Οι David Wilcock και Benjamin Fulford και πολλοί άλλοι μίλησαν για πυρηνικές επιθέσεις σε κρυφά καταφύγια της ελίτ. Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως ένα "εξωτικό" όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας κατέστρεψε τα καταφύγια. Πιστεύεται ότι σε αυτή την επίθεση σκοτώθηκαν περίπου από τριάντα χιλιάδες εργαζόμενοι-στρατιώτες στο κάθε καταφύγιο.

Αν πράγματι οι δύο σεισμοί ήταν αποτέλεσμα πυρηνικών, θα μπορούσε κάποιος να τα θεωρήσει ατυχήματα ή σύμπτωση, όμως οι πληροφορίες λένε πως δεν ήταν τα μοναδικά μέρη που "χτυπήθηκαν" με παρόμοιο τρόπο το ίδιο διάστημα, τον ίδιο μήνα -και όχι μόνο στις ΗΠΑ. Απλά το θέμα αποσιωποιήθηκε πολύ γρήγορα και όπου ήταν δυνατό, δεν γινόντουσαν ανακοινώσεις -αν δεν υπήρχε φανερός λόγος να γίνει όπως π.χ. ένας σεισμός. Όμως το θέμα περιπλέκεται αν συνδυάσει κανείς την ανακοίνωση που έβγαλε η Ρωσία στις 24 Αυγούστου του 2011, την επομένη των προαναφερθέντων σεισμών, ότι τεράστια στρατιωτική σήραγγα χτυπήθηκε από πυρηνική έκρηξη.

Γκρεμίζεται, λοιπόν, η αυτοκρατορία της παγκόσμιας ελιτ; Ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα υπόγεια κρυμμένα καταφύγια.

Βέβαια, αν τα πράγματα έχουν έτσι, σημαίνει είτε ότι υπάρχει κάποιος εσωτερικός πόλεμος στην ελιτ της ΝΤΠ, είτε ότι "κάποιοι" γνωρίζουν και τους προειδοποιούν. Ποιες δυνάμεις είναι αυτές και τι συμφέροντα έχουν; 


Παρακολουθείστε και δύο σχετικά video:






***Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-  
diadrastika.
http://www.diadrastika.com/2015/03/video_17.html#sthash.mMNohdpA.dpuf

Ζευγάρι Γερμανών πλήρωσε για το χρέος που του αναλογεί από τις αποζημιώσεις: 875 ευρώ [εικόνες+βίντεο]


Ένα ζευγάρι Γερμανών πολιτών, ο Ludwig Zacaro και η Nina Lahge, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας, έκαναν κάτι που πολλοί Γερμανοί πολίτες δεν θα έκαναν.
Βρέθηκαν στο Ναύπλιο και, μετά από συνεννόηση, κατέθεσαν στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου το ποσό των 875 ευρώ.

Το πόσο αυτό αντιστοιχεί σε κάθε έναν Γερμανό πολίτη, μετά από τον υπολογισμό των χρημάτων επανόρθωσης από την εποχή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, που διεκδικεί η χώρα μας, σε 70 δις και διαιρούμενο με τα 80 εκ. πληθυσμό της Γερμανίας.


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στην Πύλη Πολιτισμού, ανέφεραν:
«Σε αυτήν την όμορφη χώρα είμαστε φιλοξενούμενοι και επιθυμούμε κάτι να ανταποδώσουμε. Όχι σαν ελεημοσύνη, αλλά σαν κάτι που σας ανήκει. Ντρεπόμαστε για την υπεροψία, την οποία η χώρα μας και πολλοί συμπολίτες μας δείχνουν απέναντι στην Ελλάδα. Αυτοί υποστηρίζουν: “Οι Έλληνες οφείλουν επιτέλους να πληρώσουν τα χρέη τους”.

Παράλληλα, ο ελληνικός πληθυσμός δεν είναι υπεύθυνος για τα κρατικά χρέη που έγιναν παλιότερα. Λόγο των τωρινών αναμενόμενων βελτιώσεων, θα έπρεπε η Ελλάδα να μην μπλοκαριστεί, αλλά να υποστηριχθεί.

Η σημερινή κυβέρνηση για πρώτη φορά εκφράζει την πρόθεση να διαπραγματευτεί υπέρ του λαού και εναντίον του μεγάλου κεφαλαίου και να εμποδίσει τη λεηλασία της οικονομίας. Εξ αυτού και μόνο θα έπρεπε να υποστηριχθεί από την ΕΕ και να μην μπλοκάρεται. Δυστυχώς, συμβαίνει το αντίθετο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ελληνικός λαός δεν ευθύνεται για την παταγώδη αποτυχία προηγούμενων κυβερνήσεων. Η προηγούμενη κυβέρνηση δημιούργησε χρέη προς όφελος της ολιγαρχίας, αλλά ο λαός θα πρέπει να πληρώσει γι’ αυτά.

Αντιθέτως, η Γερμανία είναι που οφείλει στη χώρα σας. Καταβολή χρημάτων επανόρθωσης από την εποχή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, όπως εξ αυτών είναι ο αναγκαστικός δανεισμός του 1942, υπολογιζόμενος σε 11 δις ευρώ, ο οποίος ανέρχεται σήμερα με τους τόκους στα 70 δις ευρώ.
Εάν εμείς 80 εκ. Γερμανοί θα έπρεπε να πληρώσουμε τα χρέη της χώρας μας στην Ελλάδα, θα πλήρωνε ο καθένας 875 ευρώ. Μέχρι τώρα, έχει πιεστεί η χώρα μας.

Εμείς θέλουμε σε ένδειξη της αλληλεγγύης και σαν συμβολική κίνηση ένα μέρος από αυτά, τα 875 ευρώ, να τα επιστρέψουμε στον ελληνικό πληθυσμό.

Το κάνουμε αυτό γνωστό, ώστε να δώσουμε το ερέθισμα και σε άλλους να διευρύνουν το πνεύμα τους και να οδηγήσουν το κράτος μας να αναγνωρίσει το χρέος του απέναντι στην Ελλάδα». 

 
Πηγή: argolikeseidhseis.gr




iefimerida.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/03/875.html

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15 03 2015

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 15/3/2015
 
 

Βόμβα! Έρχονται Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για πολιτικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό

 
Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Καταγγελία του Ευάγγελου Γούτου που δεν τολμάει κανένας να ακουμπήσει. Εισαγγελείς έχουν λάβει Μηνύσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν μέχρι και Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για πολιτικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Έχουν αποκρύψει 35 δις ευρώ έσοδα από το προϋπολογισμό που θα μπορούσαν να κάνουν το χρέος βιώσιμο.
Δείτε στην συνέχεια βίντεο με συνέντευξη καταγγελία....
του Ευάγγελου Γούτου στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο και τις έγγραφες καταγγελίες του που παρέλαβαν οι εισαγγελείς.
Χειραγώγηση – Κερδοσκοπία επί του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους

Σύμφωνα με τις διεθνείς νομικές πράξεις, η έκθεση προσδιορίζει τη διαφθορά με την ευρεία έννοια, ως κάθε «κατάχρηση εξουσίας για ιδιωτικό όφελος

α) Κατάφωρη Παραβίαση, Ενωσιακού ∆ικαίου Ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος – Αξίας -μείζονος ∆ημοσίου Συμφέροντος, που βλάπτουν σοβαρά την Εθνική Ελληνική – Ενωσιακή Οικονομία, παραβίαση οδηγιών, «δημόσιες συμβάσεις» (2006/C 179/02)

β) Παράνομη, Χειραγώγηση, Αξίας, τιμής, ακίνητης ελληνικής περιουσίας (Άυλα και ενσώματα περιουσιακά στοιχεία) παράβαση άτυπων διεθνών όρων των δανειακών συμβάσεων του Ελληνικού ∆ημοσίου Χρέους

Αξία χρήσης (Value in use): Η παρούσα αξία των μελλοντικών ταμειακών ροών που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεχή χρήση ενός περιουσιακού στοιχείου (ή μιας μονάδας δημιουργίας χρηματοροών), και από τη διάθεσή του (της) στο τέλος της ωφέλιμης ζωής του (της).

Εύλογη αξία (Fair value): Η τιμή ανταλλαγής ενός περιουσιακού στοιχείου ή διακανονισμού μιας υποχρέωσης, μεταξύ πρόθυμων και ενήμερων μερών που ενεργούν υπό κανονικές, στην αγορά, συνθήκες.

KATA

1/ Των φυσικών προσώπων του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Ν.Π.Ι.∆., µε την επωνυµία “Ταµείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του ∆ηµοσίου (Τ.Α.Ι.ΠΕ.∆.)” που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής (οδός Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου) καθώς και κατά κάθε νόµιµου εκπροσώπου του ως άνω Ν.Π.Ι.∆.,
2/ Των εκάστοτε υπουργών οικονοµικών της Ελλάδας από 11/10/2011 έως σήµερα και µε την ιδιότητά τους των εκπροσώπων της γενικής συνέλευσης των µετόχων (ελληνικού δηµοσίου) από 11/10/2011 έως και σήµερα,
3/ Της Τραπέζης της Ελλάδας όπως αυτή νόµιµα εκπροσωπείται, που εδρεύει στην Αθήνα και
4/ Κατά παντός αγνώστου νοµικού η φυσικού προσώπου, που θα κριθεί υπεύθυνο, ύστερα από την ροκαταρκτική εξέταση, που θα διενεργήσετε, ή µε την καθ’ οιονδήποτε τρόπο έρευνα των αναφεροµένων και καταγγελλοµένων µε την παρούσα µας.
ΘΕΜΑ:

α/ Κατάφωρη Παραβίαση Ενωσιακού ∆ικαίου Ιδιαίτερα µεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος – Αξίας – µείζονος ∆ηµοσίου Συµφέροντος, που βλάπτουν σοβαρά την Εθνική Ελληνική – Ενωσιακή Οικονοµία, παραβίαση οδηγιών, «δηµόσιες συµβάσεις» (2006/C 179/02).
β/ Παράνοµη, Χειραγώγηση, Αξίας, τιµής, ακίνητης ελληνικής περιουσίας (Άυλα και ενσώµατα περιουσιακά στοιχεία) παράβαση άτυπων διεθνών όρων των δανειακών συµβάσεων του Ελληνικού ∆ηµοσίου Χρέους.
Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα υπέχει θέση καταγγελίας – αναφοράς, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και θέση αποδεικτικού μέσου.

ΠΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Υπόψιν: Αρμόδιων Εισαγγελικών Ελληνικών Αρχών (Λ. Κηφισίας 23 – Τ.Κ. 151 23 Μαρούσι, Αττική, Τηλέφωνο: 210 8779700 – FAX :210 6833155 – E-mail: dey1@otenet.gr)

ΘΕΜΑ: Αίτημα της “Hellenic Development Beteiligungs AG (HDB AG)”Aριθμό Mητρώου HRB 68648, που εδρεύει στο Ντίσελντορφ του ομόσπονδου κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στη Γερμανία (Hüttenstrasse 3, ΤΚ 40215, 1ος Όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας (+49) 211 8763 7520 και για λογαριασμό νομικών προσώπων με αποκλειστική δραστηριότητα στην Ελλάδα συνδεδεμένα οικονομικά με εμάς – Εισαγγελική Συνδρομή, Δικαστική Προστασία, Πρόδηλο Ενωσιακό Συμφέρον, Υπέρτερο ελληνικό δημόσιο συμφέρον, λόγοι εθνικής ανάγκης, παραβίαση κανόνων πρωτογενούς ενωσιακού δικαίου.

Σε συνέχεια της από 29/6/2014, ημέρα Κυριακή, προφορικής ενημέρωσης της υπηρεσίας σας (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ στην Ελλάδα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”) από τον εκπρόσωπο της εταιρείας μας Κο Ευάγγελο Δ. Γούτο, προς τον αρμόδιο αξιωματικό υπηρεσίας σας για λόγους που εσείς γνωρίζετε, είμαστε εν αναμονή να μας καλέσετε προς κατάθεση.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα με τα σχετικά συνημμένα στοιχεία. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και το αίτημα μας προς τον αρμόδιο εισαγγελέα ως αιτία, υπέρτερο δημόσιο συμφέρον, για την δικαστική μας προστασία – αιτούμεθα την άμεση εισαγγελική σας συνδρομή -έννομη προστασία – δικαστική προστασία για την τήρηση του ενωσιακού δικαίου, εις βάρος της δημοσιονομικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (κερδοσκοπία επί του ελληνικού δημοσίου χρέους), έχοντας έννομο συμφέρον ως γερμανική εταιρεία, σύμφωνα με την συνημμένη σχετική μας καταγγελία – αναφορά(σχετ. 1), η οποία αφορά το αναπτυξιακό έργο “Ελλήνων Πολιτεία” (σχετ. 1γ).

Η Αστυνομία σε μια δημοκρατική κοινωνία έχει, από τη φύση της αποστολής της, ένα δύσκολο και απαιτητικό ρόλο. Καθήκον των μελών της είναι να εξασφαλίζουν την ακώλυτη και ειρηνική άσκηση των δικαιωμάτων και ελευθεριών που αναγνωρίζει στους πολίτες το Σύνταγμα, οι διεθνείς συμβάσεις και ο νόμος και η δράση τους να διέπεται από κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό της αξίας του ανθρώπου. Η αντίδραση στο έγκλημα πρέπει να είναι δραστική αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να οδηγεί σε μέτρα που υπονομεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το θέμα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά την αστυνομική δράση, δεν αποτελεί απλά πρόβλημα νομικής κατοχύρωσής τους, αλλά κυρίως διασφάλισης της άσκησής τους στην πράξη, καθόσον συμπίπτει ο αστυνομικός, δηλαδή το κρατικό όργανο του οποίου την εξουσία περιορίζουν οι σχετικοί νόμοι, να είναι ταυτόχρονα και ο εγγυητής προστασίας του. Η αποτελεσματική προστασία επιτυγχάνεται αφενός μέσα από την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των αστυνομικών και αφετέρου μέσα από τη συνεχή και συστηματική επίβλεψη της δράσης τους.

Το ∆ικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων επιβεβαίωσε στη νοµολογία του ότι οι κανόνες και οι αρχές της συνθήκης ΕΚ εφαρµόζονται και στις δηµόσιες συµβάσεις που δεν εµπίπτουν στο πεδίο εφαρµογής των οδηγιών για τις δηµόσιες συµβάσεις.

Κατά τη σύναψη δηµοσίων συµβάσεων που εµπίπτουν στο πεδίο εφαρµογής της συνθήκης της ΕΚ, οι αναθέτουσες αρχές των Κρατών Μελών υποχρεούνται να συµµορφώνονται προς τους κανόνες και τις αρχές που διατυπώνονται στη συνθήκη. Οι αρχές αυτές αφορούν κυρίως την ελεύθερη κυκλοφορία των εµπορευµάτων (άρθρο 28 της συνθήκης ΕΚ), το δικαίωµα της σύστασης εταιρίας (άρθρο 43), το δικαίωµα της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών (άρθρο 49), τη µη διάκριση και την ισότητα µεταχείρισης, τη διαφάνεια, την αναλογικότητα και την αµοιβαία αναγνώριση. (Ερµηνευτική ανακοίνωση της Επιτροπής αριθ. 2006/C 179/0, σχετικά µε το κοινοτικό δίκαιο που εφαρµόζεται στις διαδικασίες ανάθεσης συµβάσεων που δεν υπόκεινται ή υπόκεινται εν µέρει στις διατάξεις των κοινοτικών οδηγιών για τις συµβάσεις δηµοσίων προµηθειών). Σύµφωνα µε τη νοµολογία του ∆ικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, οι αρχές της ίσης µεταχείρισης και της απαγόρευσης των διακρίσεων λόγω ιθαγένειας συνεπάγονται την υποχρέωση της διαφάνειας, η οποία, «συνίσταται στη διασφάλιση, υπέρ όλων των ενδεχοµένων αναδόχων, προσήκοντος βαθµού δηµοσιότητας που να καθιστά δυνατό το άνοιγµα της αγοράς υπηρεσιών στον ανταγωνισµό καθώς και τον έλεγχο του αµερόληπτου χαρακτήρα των διαδικασιών διαγωνισµού». (Ερµηνευτική ανακοίνωση της Επιτροπής αριθ. 2006/C 179/0, σχετικά µε το κοινοτικό δίκαιο που εφαρµόζεται στις διαδικασίες ανάθεσης συµβάσεων που δεν υπόκεινται ή υπόκεινται εν µέρει στις διατάξεις των κοινοτικών οδηγιών για τις δηµόσιες συµβάσεις). Η µη τήρηση των ανωτέρω κανόνων και αρχών ενέχει κινδύνους για τα Κοινοτικά ταµεία. ∆ηµοσιονοµικές διορθώσεις πρέπει συνεπώς να εφαρµόζονται για τις παρατυπίες που διαπιστώνονται στις συµβάσεις που δεν υπόκεινται ή υπόκεινται εν µέρει στις Κοινοτικές οδηγίες.

N. 4254/07/04/2014 ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΙΕ.12: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

263Α Π.Κ.Το άρθρο 263Α του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:

«1. Για την εφαρμογή των άρθρων 235, 236, 239, 241,242, 243, 245, 246, 252, 253, 255, 256, 257, 258, 259, 261,262 και 263 υπάλληλοι θεωρούνται και όσοι υπηρετούν μόνιμα ή πρόσκαιρα και με οποιαδήποτε ιδιότητα ή σχέση: α) σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς που ανήκουν στο Κράτος, σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης ή σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου και που εξυπηρετούν με αποκλειστική ή προνομιακή εκμετάλλευση την προμήθεια ή την παροχή στο κοινό νερού, φωτισμού, θερμότητας, κινητήριας δύναμης ή μέσων συγκοινωνίας ή επικοινωνίας ή μαζικής ενημέρωσης, β) σε τράπεζες που εδρεύουν στην ημεδαπή κατά το νόμο ή το καταστατικό τους, γ) σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ιδρύθηκαν από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και από νομικά πρόσωπα αναφερόμενα στα προηγούμενα εδάφια, εφόσον τα ιδρυτικά νομικά πρόσωπα συμμετέχουν στη διοίκησή τους ή, αν πρόκειται για ανώνυμη εταιρία, στο κεφάλαιό της ή τα νομικά αυτά πρόσωπα είναι επιφορτισμένα με εκτέλεση κρατικών προγραμμάτων οικονομικής ανασυγκρότησης ή ανάπτυξης και δ)σε όργανα ή οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 2. Για την εφαρμογή των άρθρων 235 παράγραφοι 1 και 2 και 236 ως υπάλληλοι θεωρούνται και: α) οι λειτουργοί ή άλλοι υπάλληλοι με οποιαδήποτε συμβατική σχέση, κάθε δημόσιου διεθνούς ή υπερεθνικού οργανισμού στον οποίο η Ελλάδα είναι μέλος, καθώς και οποιοδήποτε πρόσωπο είναι εξουσιοδοτημένο από τον εν λόγω οργανισμό να ενεργεί εκ μέρους του. β) τα μέλη κοινοβουλευτικών συνελεύσεων διεθνών ή υπερεθνικών οργανισμών, στους οποίους η Ελλάδα είναι μέλος, γ) όσοι ασκούν δικαστικά καθήκοντα ή καθήκοντα διαιτητή σε διεθνή δικαστήρια, των οποίων η δικαιοδοσία αναγνωρίζεται από την Ελλάδα, δ) οποιοδήποτε πρόσωπο ασκεί δημόσιο λειτούργημα ή υπηρεσία για ξένη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των δικαστών, ενόρκων και διαιτητών και ε) τα μέλη των κοινοβουλίων και συνελεύσεων τοπικής αυτοδιοίκησης άλλων κρατών.”

Συνημμένα Αρχεία:

1. Η από 01/07/2014 στην αρμόδια θεσμική αρχή στην Ελλάδα, Καταγγελία – Αναφορά ΕΔΩ
2. Η από 27/03/2014 απάντηση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ΕΔΩ
3. Η από 26/02/2014 καταγγελία προς το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ΕΔΩ
4. Η από 26/02/2014 επικαιροποιημένη δημόσια προσφορά “Ελλήνων Πολιτεία”ΕΔΩ
5. Η από 21/11/2011 εξώδικος πρόσκληση – διαμαρτυρία προς το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ΕΔΩ
6. Το από 11/10/2011 αποδεικτικό κατάθεσης στο Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. της από 06/10/2011 δημόσια πρόταση έργου “Ελλήνων Πολιτεία” ΕΔΩ



ΠΗΓΗ
thesecretrealtruth ***Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ- diadrastika.
http://www.diadrastika.com/2015/03/blog-post_107.html

Αλέξης Τσίπρας: Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 280 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (05|10|2014)

Ο Μπόμπολας χρωστάει 280 εκατ. ευρώ για τις εφημερίδες του και κανείς (οι προηγούμενες κυβερνήσεις) δεν του τα έχει ζητήσει. 
Η κυβερνήση του Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) θα τα ζητήσει;

Στην αποκλειστική συνέντευξη (16/3/2015) του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ΕΘΝΟΣ  του Μπόμπολα δεν αναφέρθηκε περί αυτού.
Αμνησία; ή ούτε γι' αστείο δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα...

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/03/280-05102014.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters