Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


 


 
 
http://neoellhn.blogspot.com/2016/06/blog-post_11.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

13487547_10154318908717792_941573622_n1

Αλφειός: ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΚΟΙΝΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ… ΛΩΠΟ-ΔΥΤΕΣ (Λώπος=τσέπη και Δύτης-βουτηχτής) ΗΤΟΙ… «τσεποβουτηχτάδες» = ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !


13516277_1236971746342386_2718319311614398611_n 

Ι. Παπαδοπούλου: ‘Γιατί δεν φεύγουμε από την Ελλάδα’13511062_1236971799675714_3395881238148656890_n
13450917_1236972356342325_7351004609584932854_n


Γεωργία Βαγενά ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΠΟΔΙΕΣ ! ΓΙ ΑΥΤΟ «ΠΡΟΚΟΨΑΤΕ» ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝΕ !!!

ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ! Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «ΤΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ALPHA BANK !
O ΔΕ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ !!!!
ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ !!!
ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!!

………..

Αλφειός: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ , ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ + ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , Η… «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» , «National Bank of Greece» > NBG
 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΜΕ-ΠΡΟΣΒΑΣΗ-ΣΤΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ-551


………………..

… ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ !!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 11
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 21

… ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ , ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
…………………………………….


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.


«ΕΘΝΙΚΗ», Eurobank, «FUND-ΚΟΡΑΚΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ», ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ!!!


ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ


Το χρονικό: Η Τράπεζα της Ανατολής, η Εθνική τράπεζα και η Κεντρική Τράπεζα


Διέγραψε την Εθνική Τράπεζα το NYSE. «Αφύσικα» η αξία των μετοχών της Εθνικής στη Νέα Υόρκη μειώθηκε κατά 91% από την αρχή του έτους.


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΡΦΕΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!


Η «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας αγόρασε τον μεγαλύτερο ουρανοξύστη της Κωνσταντινούπολης


Πωλούνται από την «χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.» και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» και της «Τράπεζας της Ελλάδος» που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…


ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Η Χελώνα, η «Εθνική τράπεζα» και οι χελώνες


ΦΕΚ 376/2015 (ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 1.900.000.000 € ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΙ ΕΣΥ ΨΟΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ «ΞΑΝΑΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» ΤΗΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ» ! ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ;;;


ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!


«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»


ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!
ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…


ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

………………………….


ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


………………………….


 http://alfeiospotamos.gr/?p=23943
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters