Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

sinagwgi660

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Ε.Α.Σ.) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ .

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ »ΚΑΤΕΒΟΥΝ» ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο Ε.Α.Σ. ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ 66 ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΔΙΑΤΑΓΗ : » ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ) ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ :

»ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΟΥΝ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΙΩΝΩΝ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ , ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΟΜΕΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.ΚΛΠ ΚΛΠ….»

ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ…

ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΟΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ…. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΠΙΣΤΟΙ, ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ »ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ » ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΙΧΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.



http://katohika.gr/ellada/plaka-mas-kanoyn/

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΟΥΜΕ.

akropolis elliniki simaia 2

ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ;( ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ MAKELEIO.GR)

Υπάρχει ένας απίστευτος νόμος που απαγορεύει να σηκωθεί οποιοδήποτε σύμβολο στην Ακρόπολη, ακόμη κι αν είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία. Πολίτες όμως παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, πάνε στην Ακρόπολη και σηκώνουν τις Γαλανόλευκες ψηλά, τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο !

Δείτε τους… 




akropolis elliniki simaia 1


Με αφορμή την απαγόρευση Ελληνίδας να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία στη Ακρόπολη και την ενημέρωσή μας ότι αυτό απαγορεύεται από σχετικό νόμο είπαμε να δούμε αν η απαγόρευση σταματά εκεί. Και όμως, μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι υπάρχει απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας και στις οικίες μας.

Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α βλέπουμε ότι η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:

Κατά την διάρκεια Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.

Στην παράγραφο 1 του ιδίου άρθρου βλέπουμε ότι βάσει νόμου η Σημαία παραμένει καθ’ εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού.

Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τις δημόσιες εορτές και επίσημες τελετές.

Από τα παραπάνω λοιπόν συμπεραίνουμε ότι ένας πολίτης που θέλει να έχει σε ιστό στο μπαλκόνι του την Ελληνική Σημαία δε μπορεί γιατί αυτό βάσει νόμου επιτρέπεται μόνο σε εθνικές εορτές, σε εθνικό πένθος και σε επίσημες τελετές τις οποίες εκτάκτως αποφασίζει η Κυβέρνηση.

Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες, οι οποίες είναι κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή πρόστιμο ή και τα δύο προηγούμενα. Απορούμε βέβαια που τόσο καιρό δεν τον έχουν διυλίσει κάποιοι ανθέλληνες τον νόμο αυτόν για να κάνουν καταγγελίες σε όσους Έλληνες έχουν στο μπαλκόνι τους την Ελληνική Σημαία.
 
 
 
http://www.makeleio.gr/?p=452148

Eως πέντε χρόνια φυλακή, εάν σιτίζεις μόνο…. Έλληνες.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieK-Bu4zxU5-zVMs92B6GQ3ibLBiexYvTCBwH1eaWhf46LNSa9lzGd8lhhjBnIcBZFthhBDXUjAPACa8w14HW2M6zPaAIV7av_408XIsivux8TpNFXsRDWiFt1Kh6Ky15Ge9YUleZol8dP/s1600/429893_183115341798927_100003013869400_292147_1190890755_n.jpg

Με φυλάκιση από τρεις μήνες έως πέντε χρόνια, και πρόστιμο 1.500 ευρώ, τιμωρείται η πρόσφορα αγαθών ή υπηρεσιών εφόσον αποκλείονται από καταφρόνηση άτομα λόγω φυλής, χρώματος, καταγωγής, θρησκείας αναπηρίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο Σύμφωνο Συμβίωσης.

Εάν μάλιστα συμμετέχουν δυο ή περισσότερα άτομα, η φυλάκιση ανέρχεται σε 6 μήνες έως 5 χρόνια και το πρόστιμο 5 έως 25 χιλιάδες ευρώ.
ixnos

ΚΥΜΑΤΑ ΧΑΑΡΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ
ΤΟΥΣ 10,000 ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ...
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ......

 
 
ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για παιδιά!!Δύο αυτοκτονίες στην Καλλιθέα
http://www.makeleio.gr/?p=493134

EKTAKTO ! XTYΠΗΜΑ ΜΕ ΚΥΜΑΤΑ ΧΑΑΡΠ !
https://www.youtube.com/watch?v=evXHO...

H EΠΙΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .....
https://www.youtube.com/watch?v=mSRcy...

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΛΠΙΣ ''10,000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''
https://www.youtube.com/watch?v=knjcO...

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
https://www.youtube.com/watch?v=Bx-n6..


Ραγδαίες Οικονομικές Εξελίξεις (Το «Τεστ» Τρέχει στην Ελλάδα) – Οι Τράπεζες (Σύντομα) θα Αρχίσουν να Κλείνουν

http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/01/trapezes.jpg

Λίρες, Ευρώ, Δολάρια, Γιέν, Δολάρια Monopoly δολάρια, εσείς το όνομα !!!
Με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ακριβώς στη γωνία να περιμένει, ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε και να σκεφτούμε το μέλλον ΠΡΙΝ την επερχόμενη κατάρρευση.

ΟΤΑΝ, και όχι αν, συμβεί αυτό, η οικονομία θα συντριβή, οι τράπεζες θα κλείσουν, τα ΑΤΜ θα κλείσουν, το λεγόμενο «bail-in» θα εφαρμοστεί και ο κόσμος θα μείνει απένταρος. Βλέπουμε ήδη αυτό το «τεστ να τρέχει’ στην Ελλάδα, οι λεγόμενες «τραπεζικές δυσλειτουργίες» με διάφορες αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες, και είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας να κυλήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη, και Τέλος στις αμερικανικές ακτές.

Ξεκινήστε την ανάληψη χρημάτων από την τράπεζά σας, και επίσης σκεφτείτε πολύ σοβαρά την μη επένδυση σε προπληρωμένες χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες – με αυτόν τον τρόπο θα είστε προετοιμασμένοι για ό, τι είναι να έρθει!

Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγείται η αλήθεια για την επερχόμενη κατάρρευση, τη φαύλη ατζέντα πίσω από αυτή, πώς αυτή δένει τον στρατιωτικό νόμο, και αποκαλύπτει την πραγματική πρωτοβουλία των τραπεζών: την κλοπή των χρημάτων σας.

 
 
 
www.escapemedia.gr

ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ; ΔΕΣ ΑΥΤΟ… Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Βουλής από το νέο Ασφαλιστικό;

2016-01-05_211821

Σχεδόν… όλοι οι ασφαλισμένοι της χώρας υπάγονται στις θεμελιώδεις αρχές του νέου Ενιαίου Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλειας, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πολυσέλιδο κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό.

Μόνη εξαίρεση φαίνεται πως είναι οι υπάλληλοι της Βουλής. Και αυτό γιατί στο εν λόγω σχέδιο και συγκεκριμένα στο άρθρο 1 αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «για τους υπαλλήλους της Βουλής τα θέματα του νόμου θα ρυθμιστούν από τον Κανονισμό της Βουλής».

Ολόκληρη η σχετική προτεινόμενη διάταξη έχει ως εξής «το Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης λειτουργεί με ενιαίους κανόνες για όλους τους εργαζομένους στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Τα θέματα του νόμου αυτού που αναφέρονται στους τακτικούς υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου, τους στρατιωτικούς και τους τακτικούς υπαλλήλους των Ν.Π.Δ.Δ., οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α` και β` βαθμίδας θα ρυθμιστούν με όμοιο τρόπο με ειδικό συνταξιοδοτικό νόμο. Για τους υπαλλήλους της Βουλής τα θέματα του νόμου θα ρυθμιστούν από τον Κανονισμό της Βουλής».

Πηγή: capital.gr

Μαχαίρι 20% σε συντάξεις και με ντοκουμέντα


Αποκλειστικό: Μαχαίρι 20% σε συντάξεις και με ντοκουμέντα
Η προσπάθεια του Γ. Κατρούγκαλου να πείσει για το σχέδιό του περί του ασφαλιστικού πέφτει στο κενό. Ηδη, μετά την παρουσίαση στον Γ. Πλακιωτάκη, πήρε σκληρή απάντηση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
 
Αποκάλυψη–σοκ που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και του υπουργείου Εργασίας ότι «δεν μειώνονται συντάξεις με το νέο ασφαλιστικό» κρύβεται στο ίδιο το νομοσχέδιο και στο άρθρο 48 όπου και γίνεται παραδεκτό όχι μόνο ότι έρχονται μειώσεις στις νέες συντάξεις αλλά και ότι θα είναι και πάνω από 20%!
 
Οι ισχυρισμοί περί μη μείωσης συντάξεων που προβάλλει η κυβέρνηση πέφτουν σαν χάρτινοι πύργοι. Το άρθρο 48 του κυβερνητικού νομοσχεδίου αναφέρει: ………
 

«Επί αιτήσεων που θα κατατεθούν εντός του 2016, σε περίπτωση κατά την οποία το ποσό της εκδιδομένης σύνταξης υπολείπεται του ποσού της σύνταξης που θα εκδιδόταν κατά το προϊσχύσαν καθεστώς κατά ποσοστό άνω του 20%, το ήμισυ της υπό κρίση διαφοράς καταβάλλεται στον δικαιούχο ως προσωπική διαφορά, με ανάλογη εφαρμογή της παραγράφου 2 του άρθρου 15. Επί αιτήσεων που θα κατατεθούν εντός του 2017 συνεχίζει να καταβάλλεται στον δικαιούχο ως προσωπική διαφορά το ένα τρίτο (1/3) της διαφοράς, και επί αιτήσεων που θα κατατεθούν εντός του 2018 το ένα τέταρτο (1/4) της διαφοράς».
 
Τι λέει με δυο λόγια το άρθρο βόμβα: Οτι όσοι υποβάλουν αίτηση για σύνταξη από 1/1/2016, αν έχουν μείωση ως 20% σε σχέση με τη σύνταξη που θα έπαιρναν με το παλιό καθεστώς, θα επωμιστούν ολόκληρη τη μείωση. Οσοι έχουν μείωση πάνω από 20% θα έχουν τη μισή περικοπή για το ποσοστό άνω του 20%. Όσοι υποβάλουν αίτηση το 2017, θα έχουν τα 2/3 της μείωσης που υπερβαίνει το 20% και όσοι βγουν στη σύνταξη το 2018 θα έχουν τα 3/4 της μείωσης που θα υπερβαίνει το 20%.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ


e-typos.com

«MANIΦEΣTO ΣΩTHΡIAΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


92568-kalogeropoulowhpigpgiig.jpg 
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ “ΜΑΓΚΙΚΟ” ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΗΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ – ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ – Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΑ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΑΒΡΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ “ΚΥΒΕΡΝΑ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ “ΚΥΒΕΡΝΩ”.
Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΩΣ?
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.
ΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ:………

Από Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.
Geneva
Dear All
I repeat and repeat!
<<Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΙΣ είναι αυτή για την οποία κανείς δεν έχει σκεφθεί στην σκηνή του θεάτρου Comedia del arte που παίζεται στις εξευτελισμένες Βρυξέλλες και στα ελληνικά ΜΜΕ.
Δραχμή με κυβέρνηση εθνικής ενότητος, αλλαγή του Συντάγματος κατά τα πρότυπα της Ελβετίας και προσέλκυση επενδύσεων από το μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο που δαιμονοποίησε η πληρωμένη προδοσία καταστροφής της οικονομίας από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους επιζώντες acolytes του. Άλλως τετέλεσται.
ΑΛΛΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!
ΟΙ νέοι θα αντικαταστήσουν τον θρυλικό Περιπλανώμενο Ιουδαίο και το κατευθυνόμενο τσουνάμι της νέας Voelkerwanderung των βαρβάρων υπό την προστασία της Κας Τασίας θα αντικαταστήσει τον ελληνικό πληθυσμό της Πατρίδος Ελλάδος. Είναι ακόμη καιρός???
Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ για την παρούσα Κυβέρνηση ή για άλλη που θα την αντικαταστήσει χάρη στο άρθρο του Συντάγματος που επαφίεται στον «πατριωτισμό των Ελλήνων».
Όταν απαλλαγούμε από το ημιμαθές παιδαρέλι της «Αριστεράς» το οποίο, από ψέματος εις ψέμα, έχει καταργήσει κάθε (Αριστοτελικό) λογικό Νόμο περί «αντιφάσεως».
Να προβεί στην άμεση ετοιμασία νέου Συντάγματος από ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ εμπειρογνώμονες (ακόμη και με βοήθεια επιτροπών ξένων εμπειρογνωμόνων, οικονομολόγων Βραβείων Νομπελ κλπ) το οποίο θα καθόριζε τα εξής:
(α) Υποχρεωτική κυβέρνηση μόνον ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ κατά προσαρμογή του ισχύοντος συστήματος στην Ελβετία – με συμμετοχή στελεχών που θα κατέχουν τους ανώτατους δυνατούς τίτλους σπουδών χρησιμοποιουμένων ως Υπουργών μόνον κατά το εκάστοτε είδος της ανωτάτης αυτής μορφώσεως. (π.χ. όχι πλέον βιβλιοπώλες ως Υπουργοί …Υγείας, ούτε μηχανικοί ως …πρωθυπουργοί κλπ) με ετήσια ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του έργου εκάστου.
Η υποχρεωτική Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος εξaσφαλίζεi (μεταξύ άλλων) και από τον εθιμικό ΔΙΧΑΣΜΟ που είναι το χρόνιο ελληνικό νόσημα (le mal grec)
(β) Κατάργηση του άρθρου 106 παρα 3 του νυν Συντάγματος και εξασφάλιση των επενδυτών από κάθε απόπειρα κρατικοποιήσεως των επενδύσεων.
(γ) Συνταγματικώς εγγυημένο φορολογικό σύστημα περιλαμβάνον φορολογία μέχρι 10% (δέκα%) ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων.
Συνταγματική ρύθμισις του δικαιώματος των απεργιών το οποίον θα παρέχεται από Συνταγματικό δικαστήριο και δεν θα κρίνεται από ιδιοτελή συμφέροντα Ειδικών βουλήσεων εις βάρος άλλων Ειδικών βουλήσεων αλλά θα απαγορεύει κάθε απεργία μιας Ειδικής Βουλήσεως που θα έχει δυσμενή αποτελέσματα σε άλλες Ειδικές βουλήσεις ή στην Γενικη Βούληση του Έθνους (π.χ.απεργία του προσωπικού της ΔΕΗ).
(δ) Απαλλαγήν από κάθε φορολογία επί 5 έτη για κάθε νέα παραγωγική επένδυση (ελληνικού ή ξένου κεφαλαίου) υπό τον όρον ότι δεν υπάρχει ήδη επιχείρησις παρομοίου τομέως (άλλως φορολογία μέχρι 10% ως κατά το (γ)
(ε) Πρόσκληση μονίμου εγκαταστάσεως μεγάλων επιχειρήσεων (ελληνικών ή ξένων) οι οποίες, εφ όσον δεν ασκούν εμπορικές δοσοληψίες εντός της Ελλάδος θα απαλλάσσονται κάθε φορολογίας υπό τον όρον ότι θα συναλλάσσονται μέσω ελληνικών τραπεζών εντός της Ελλάδος και ότι το προσωπικόν αυτών των επιχειρήσεων (κατά πλειοψηφίαν ελληνικό) θα φορολογείται για τις αποδοχές του όπως κάθε άλλος Έλλην
(στ) Απλοποίηση των διαδικασιών και πλήρη κατάργηση της νωθρής γραφειοκρατίας.
(ζ) ενίσχυση επενδύσεων για εκμετάλλευση φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών με παράλληλη κατασκευή εργοστασίων παραγωγής φωτοβολταίκών και ανεμογεννητριών ως και κάθε αλλου είδους βιομηχανικής εκμεταλλεύσεως. (Υπήρξε σχέδιο από το 1970 του Πανεπιστημίου Πατρών ανεμογεννητριών που εξησφάλιζαν ηλεκτρική αυτάρκεια και ακόμη δυνατότητα πωλήσεως ηλεκτρισμού αλλά ναυάγησε και εγκατελείφθη διότι δεν το επέτρεψε το Συνδικάτο της ΔΕΗ!!)
(η) Προσέλκυσις ξένων μεγάλων Πανεπιστημιακών μονάδων με παράλληλη διδασκαλία σε Αγγλική γλώσσα,
Με την κατάλληλη διαφώτιση του λαού, το Νέο Σύνταγμα να υποβληθεί σε δημοψήφισμα και, αν ο λαός το ψηφίσει, να γίνουν αμέσως εκλογές για την νέα κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ που ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και όχι από τους ιέρακες και τα vultures και ύαινες των Βρυξελλών κα της Αμερικής.
Κυβέρνηση εμπειρογνωμόνων και όχι «πρωθυπουργοί» ημιμαθή και πολιτικώς άπειρα παιδαρέλια που παραδέρνουν μεταξύ φάσεως και αντιφάσεως.
Οι τυχόν διαφωνίες μεταξύ των μελών της δεν θα λύονται ούτε «με κινητοποιήσεις εντός και εκτός της Βουλής για να πέσει η κυβέρνηση» (πβ Ανδρέα Παπανδρέου) ούτε με οχλαγωγία από κύμβαλα αλαλάζοντα ούτε με την ψυχολογία του πολιτικού ΔΙΧΑΣΜΟΥ (αφού όλα τα κόμματα θα μετέχουν στην κυβέρνηση) αλλά με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ δηλ για κάθε συγκεκριμένο θέμα διαφωνίας στην Κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ με επτά (7) υπουργούς (όχι την σημερινή πληθώρα Υπουργών συνήθως ανειδίκευτων ή και τελείως ανεπάγγελτων).
Ειδική υπηρεσία Διεθνους Προπαγάνδας για την ευρεία γνωστοποίηση στο Διεθνές κοινον της πλεκτάνης εξαθλιώσεως ενός λαού κυρίως από την Γερμανία της οποίας η εγκληματική ιμπεριαλιστική πολιτική εξαπέλησε την εγκληματική της δραστηριότητα με δύο από τους πιο καταστρεπτικούς πολέμους της Ανθρωπότητος.
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΣΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ ή ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ή ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ …ΜΝΑ!!
ΑΛΛΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ και REQUIEM ETERNAM
Dr Nicolas Kaloy- Καλογερόπουλος Ph.D.
Geneva
ΥΓ. επαναλήψεις από 23.7.2015, στου κουφού την πόρτα!


https://tolimeri.wordpress.com/

( ΒΙΝΤΕΟ ) Μία κατατοπιστικότατη εκπομπή για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το ποιες ειναι οι λύσεις για την απελευθέρωση της χώρας μας !!!

 
Μία κατατοπιστικότατη εκπομπή για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το ποιες ειναι οι λύσεις για την απελευθέρωση της χώρας, απο τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Γιάννη Δάρα, στο ART-TV Αρτας, στην εκπομπή "Στιγμές". Συγχαρητήρια στο ART-TV για την προβολή του. 

Σημαντική Διευκρίνιση
Ο Άρτεμης Σώρρας δεν ζήτησε από κανέναν να πιστέψει στα λόγια του.
Αυτό που ζήτησε είναι να διαβάσουμε τα Φ.ΕΚ. , Δικαστικές αποφάσεις , και όλα τα επίσημα έγραφα, να καταλάβουμε τόσα χρόνια τη μας έχουν κάνει, και τη μας κάνουν μέχρι σήμερα , και να ενεργοποιηθούμε σαν Έλληνες για να σώσουμε τη πατρίδα μας .
Τώρα αυτοί που λένε δεν υπάρχουν τα χρήματα , κοροϊδεύει το κόσμο, και τέτοιου είδους σχόλια χωρίς να έχουν μελετήσει τα έγραφα είναι απλός παπαγάλοι .  
Αν ενδιαφέρεστε για το μέλλον σας και το μέλλον τον παιδιών σας καλό είναι να δείτε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ.
Και να δείτε και όλες τοις αποδείξεις στην ιστοσελίδα   www.wakeup.gr

 
Απόσπασμα από ομιλία του Αρτέμη Σώρρα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/news/l2/

Αβραάμ Λίνκολν & Τζον Κένεντι, Αυτοί που τα έβαλαν με τούς ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ

Α.Λίνκολν και Τζον Κένεντι: Αυτοί που τα έβαλαν με τους τραπεζίτες και εξουδετερώθηκαν

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου: Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου .
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%.
Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.
Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν.
Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι.
Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.
Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του.
Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο.
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια . Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο)!
Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του «Federal Reserve» και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα.Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.
Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.)Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο.
Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο.Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος - του τότε, του αληθινού):
“Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».
Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.
Πηγή : aetos-apokalypsis.com
 

Κίσινγκερ 1983: Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται απο δρομολογημένη οικονομική κρίση....!

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)

“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. 

Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. 

Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. 

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση. 

Η μόνη παρηγοριά για τους Ελληνες ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο. 

Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο της, πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας”

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κισινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)
 
Το πρωτότυπο κείμενο

At the beginning of the 21st century, Israel must succeed in the integral control of the energy deposits, which exist in the maritime area of the East Mediterranean. Concerning the future exploiters, Israel should negotiate only with Turkey and, if circumstances make it necessary, yield to Turkey parts of the deposits. Arab nations in the Middle East will be locked on the vicious circle of civil wars. Greece and Cyprus, will be confronted with directed economic crisis. The only consolation for the Greek people might be receiving the long over due WWII German compensations. In this demanding judiciary struggle, Greece deserve our full support, in order to make vulnerable the ever dangerous for us German prestige, and its economic, future reconstruction.
 

(CONFIDENTIAL ESSAY, GERMANY, 1983) Η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να μας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση....
 

Ακόμα πιστεύετε πως είναι τυχαία όλα αυτά που βιώνουμε; 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters