Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο σπόρος που… καίει άσθμα, αρθρίτιδα και χοληστερίνη

Οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίζουμε ως ένα συνοδευτικό σε μορφή «σάλτσας» στο πιάτο μας ή ως ένα ακόμα υλικό στο μαγείρεμα ενός φαγητού.

Επίσης, πολλοί αγνοούν ότι πρόκειται για ένα υλικό που προέρχεται από τους σπόρους φυτού και όχι από απλές προσμίξεις άλλων υλικών.

Ακόμα περισσότερο, αγνοούν ότι αυτοί οι σπόροι έχουν απίστευτα οφέλη για το άσθμα, τον καρκίνο του γαστρενετερικού, τη χοληστερόλη, την υγεία των μαλλιών, τις δερματικές ασθένειες, μέχρι και τη δυσπεψία.

Ο λόγος γίνεται για τον σπόρο της μουστάρδας.

Η μουστάρδα στην μορφή που την ξέρουν οι περισσότεροι φτιάχνεται από τους σπόρους συγκεκριμένων φυτών της οικογένειας των Σταυρανθών ή των Βρασσικιδών. Εκτός από την απλή προσθήκη γεύσης στο φαγητό σας, οι σπόροι της μουστάρδας έχουν μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες.

Δείτε ποιες είναι αυτές:

Έλεγχος των συμπτωμάτων του άσθματος

Οι σπόροι μουστάρδας είναι πλούσιοι σε σελήνιο και μαγνήσιο. Και τα δύο αυτά στοιχεία έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αν καταναλώνετε τακτικά μουστάρδα, θα περιορίσετε τα συμπτώματα του άσθματος, του κρυολογήματος και της συμφόρησης στο στήθος.

Προστασία από τον καρκίνο του γαστρεντερικού

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι σπόροι μουστάρδας έχουν ιδιότητες που μπορούν να περιορίσουν την ανάπτυξη των ήδη υπαρχόντων καρκινικών κυττάρων και βοηθούν στην πρόληψη του σχηματισμού των νέων καρκινικών όγκων.

Ανακουφίζει από ρευματικούς, αρθριτικούς και μυϊκούς πόνους

Το σελήνιο και το μαγνήσιο που περιέχει η μουστάρδα της προσδίδουν την αντιφλεγμονώδη δράση της και τις θερμαντικές της ιδιότητες. Όταν εφαρμόζεται στο σώμα, η πάστα από πολτοποιημένους σπόρους μουστάρδας θερμαίνει την περιοχή και βοηθάει να χαλαρώσει τους μυς, οδηγώντας σε ανακούφιση από τον πόνο.

Μειώνει τη χοληστερόλη

Η μουστάρδα περιέχει υψηλά επίπεδα νιασίνης ή βιταμίνης Β3. Η νιασίνη έχει ιδιότητες που βοηθούν στην μείωση των επιπέδων χοληστερίνης και προστατεύει τις αρτηρίες από αθηροσκλήρωση (τη συσσώρευση πλάκας). Βοηθάει επίσης στη ρύθμιση της ροή του αίματος και προστατεύει το σώμα από την υπέρταση.

Ευνοεί την ανάπτυξη των μαλλιών

Η μουστάρδα περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η υψηλή ποσότητα β-καροτένιου. Κατά την παραγωγή φυσικών ελαίων από το σώμα (όπως αυτά στο τριχωτό της κεφαλής που θρέφουν τις τρίχες), το β-καροτένιο μετατρέπεται σε βιταμίνη Α, η οποία είναι εξαιρετική για την ανάπτυξη των μαλλιών. Εκτός από αυτό, η μουστάρδα περιέχει επίσης σίδηρο, λιπαρά οξέα, ασβέστιο και μαγνήσιο, τα οποία ευνοούν την τριχοφυΐα.

Βοηθάει στη μείωση της δυσκοιλιότητας

Οι σπόροι της μουστάρδας περιέχουν μία μοναδική ουσία που είναι το κλειδί για την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας. Εκτός από αυτό, είναι επίσης πλούσιοι σε φυτικές ίνες. Επιπλέον, οι σπόροι μουστάρδας αυξάνουν την παραγωγή του σάλιου, με αποτέλεσμα την καλύτερη πέψη.

Καταπολεμάει τις λοιμώξεις του δέρματος

Η μουστάρδα έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε θείο, το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό στη μείωση των λοιμώξεων του δέρματος. Το θείο δίνει στους σπόρους αντί-μυκητιακές και αντι-βακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των περισσότερων παθήσεων του δέρματος.

onmed
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_847.html

"Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες"

FRIEDRICH WILLHELM NIETZSCHE
Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού.

Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρεις, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.
Δείτε τι έλεγαν τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.
Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.
Friedrich Wilhelm Nietzsche (Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε)
Η τελευταία λέξη της γης,
όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή,
θα είναι ΕΛΛΑΣ!
Ρισπέν Ζαν (Γάλλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας)
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη...
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
3. Από την φυσική σας, χημεία
4. Από την αστρονομική σας
5. Από την πολιτική σας
6. Από την καθημερινότητα σας.
Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...
Θα πείτε "δεν γίνεται".
Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!
Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...
Η πρόκληση πάντως ισχύει.
Υπογραφή...
Ρισπέν Ζαν (Αλγερία 1849 – Παρίσι 1926). Γάλλος λογοτέχνης και δραματουργός.
Και όμως η Νέα Τάξη σε συνεργασία με τους ντόπιους πράκτορες "προοδευτικών" υποτίθεται ιδεών θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό, γιατί έτσι θα καταργηθεί η ελευθερία του πνεύματος, κάτι που η Νέα Τάξη επιθυμεί γιατί είναι εμπόδιο στα σχέδιά της για Παγκόσμια Δικτατορία.Ας μάθουμε όλοι μας τι έχουμε προσφέρει και ας φροντίσουμε να ξαναπροσφέρουμε δεν είναι δύσκολο το έχουμε στο DNA μας.
Ο έχων ώτα δια να ακούει ας ακούει
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_230.html?

Οι ηθικοί αυτουργοί

1. Ένα-δύο-τρία... πολλά charlie hebdo

Στη φωτό από πάνου, βλέπετε το σκυλολόι που κουμαντάρει σήμερα τις τύχες της Ευρώπης.
Ε λοιπόν όλες αυτές οι πολιτικές σαύρες, είναι οι ηθικοί αυτουργοί της βιοφυλετικής, ηθικής και πολιτισμικής παρακμής της ηπείρου μας, η οποία μοιραία οδηγεί στην αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες και στον εξανδραποδισμό των εκφυλισμένων ευρωπαίων από κάθε λογής λαθροεισβολείς, λαθρέποικους και λαθρομετανάστες.

Η σφαγή στο σατιρικό έντυπο της αριστεράς charlie hebdo [σαρλύ εμπντό] δεν ήταν παρά ένα ιντερμέτζο, μια ενδιάμεση παρένθεση. στον ακήρυκτο πόλεμο των παγκόσμιων αφεντικών, κατά του ευρωπαϊκού πολιτισμού και των ανθρώπινων συλλογικών ταυτοτήτων.
Θα ακολουθήσουν και άλλα.
Ένα - δύο - τρία... πολλά σαρλύ εμπντό, ίσαμε να μην απομείνει από την παλαιά Ευρώπη, παρά μια

ομιχλώδης ανάμνηση, που θα ευωδιάζει Ντοστογιέφσκυ και Ρεμπώ, σαν τα αποξηραμένα ανθάκια σε ένα νοσταλγικό λεύκωμα...



2. Το σαρλύ και οι σαχλοί

Όχι δεν είναι το Ισλάμ ο αληθινός εχθρός της Ευρώπης!
Οι ευρωπαϊκές μάζες που παπαγαλίζουν σήμερα το πολυχρησιμοποιημένο σύνθημα-τρυκ της αριστερας: "είμαστε όλοι σαρλύ" [Je suis charlie] δεν έχουν πάρει είδηση για το τι παίζεται κάτω από τη μύτη τους.
Οι ηθικοί αυτουργοί του charlie, οι σαμαράνοι και οι ολανδρέου, χειραγωγούν για άλλη μια φορά το πόπολο, παρουσιάζοντας του έναν πλασματικό εχθρό, ώστε να κρύψουν την πραγματική απειλή για τους λαούς της Ευρώπης. Που δεν είναι άλλη από την οργανωμένη, προσχεδιασμένη και αμείλικτη πορεία αντικατάστασης τους από αφροασιατικές μάζες.

Όχι, δεν είναι το Ισλάμ ο εχθρός.
Είναι τα αφανή κογκλάβια διαχείρισης του συνόλου του ανθρώπινου πλούτου, οι ίδιοι δηλαδή μηχανισμοί που δημιουργούν τις αλ κάϊντες και τα χαλιφάτα, ενώ ταυτόχρονα εξευτελίζουν την αξία του ανθρώπου, γεμίζοντας την Ευρώπη από φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους.

Ποιος Ολάντ και ποιος Ομπάμα βγαίνουν σήμερα να κλαψουρίσουν για μία προαναγγελθείσα σφαγή, για την οποία οι ίδιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της?
Ποιοι έφτιαξαν τον Μπιν Λάντεν, ποιοι έφτιαξαν τα ένοπλα τάγματα του Δ΄ χαλιφάτου, ποιοι δημιούργησαν την πέμπτη φάλαγγα του Ισλάμ στην καρδιά της Ευρώπης, ποιοι χτίσανε τζαμιά, ποιοι προστάτευσαν τους ημιπαράφρονες μουλάδες, ποιοι ψηφίσανε αντιρατσιστικούς, ποιοι δώσανε όπλα στους ουτσεκάδες, ποιοι βομβάρδισαν τη Σερβία, ποιοι σπρώξανε τους αδερφούς μουσουλμάνους, ποιοι χτυπήσανε τον Άσαντ, ποιοι οικοδόμησαν την αραβική άνοιξη, ποιοι εξοπλίζουν τις βαλκανικές μαφίες?

Οι ίδιοι που παραμυθιάζουν τώρα τους αποχαυνωμένους ευρωπαίους για την υποτιθέμενη "ισλαμική τρομοκρατία", έχτισαν ψηφίδα-ψηφίδα τους τζιχαντιστές και τα καλασνικοφόρα αλβαναριά και οι ίδιοι συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τις μεταναστολαγνικές μάζες, οργανώνοντας τάχα μου πορείες κατά του φονταμενταλισμού.
Και το ποιο αστείο είναι ότι οι μυριάδες των αποβλακωμένων που μαζώχνονται στις πλατείες για να παίξουν το παιχνίδι των ηθικών αυτουργών της φυλετικής και πολιτισμικής εξαφάνισης τους, θα ακούσουν στο τέλος ακριβώς τα ίδια συνθήματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Οι ευρωπαϊκοί εγκέφαλοι έχουν καεί τόσο πολύ ώστε μετά το χτύπημα των ισλαμιστών, θα πάνε να τους πιπιλίσουν τα μυαλά για το πόσο καλοί είναι οι μετανάστες και για το πόσο θα πρέπει να αγαπάμε τον φερετζέ της μουσουλμάνας γειτόνισσας μας!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με το σύνδρομο της Στοκχόλμης σε μαζική έκταση! 

Τα πολιτικά ερπετά που προκάλεσαν τη σφαγή του σαρλύ, όχι μόνο δεν γνοιάζονται για τον υποτιθέμενο ισλαμικό κίνδυνο αλλά αντίθετα, το βασικό τους μέλημα είναι το πως θα χειριστούν την κατάσταση, ώστε να περάσουν ξανά στις μάζες τις γνωστές παπαριές περί αντιρατσισμού και διαφορετικότητας!
Μαζί φυσικά με μία σκλήρυνση των κατασταλτικών μέτρων, που ουσιαστικά θα στρέφονται κατά των εχθρών του συστήματος, δηλαδή τα εθνικιστικά κινήματα. Άλλωστε ήδη έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προπαγάνδας για να πειστεί το πόπολο ότι υπεύθυνοι για τη σφαγή στο Παρίσι είναι ακριβώς όσοι αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση και προειδοποιούσαν τόσα χρόνια για τα αποτελέσματα της!
Όπως συμβαίνει πάντα στην κατευθιυνομενη βία που το σύστημα αποκαλεί τρομοκρατία, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η εξόντωση των εχθρών του.

Δυστυχώς για τις λωβοτομημένες μάζες των τηλεευρωπαίων, το πρόβλημα δεν είναι το κάθε "σαρλύ" αλλά οι σαχλοί που το εκμεταλλεύονται....




3. Η αληθινή φύση της τρομοκρατίας

Στη φωτό από πάνου βλέπετε ευρωπαίους πολίτες που διαδηλώνουν κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, στο Παρίσι.
Το μόνο που δεν τους περνάει από το μυαλό είναι ότι παίζουν απλώς το παιχνίδι των ηθικών αυτουργών της αληθινής τρομοκρατίας, που ελάχιστα έχει να κάμει με πέντε-δέκα ένοπλους ισλαμιστές κουκουλοφόρους.
Γιατί η αληθινή τρομοκρατία βρίσκεται αλλού, με τη διαφορά ότι κανένας δεν μιλάει γι αυτήν...

Ποιος από αυτό το σκυλολόι θα βγει να πει στο πόπολο για την τρομοκρατία της φτώχειας, που συναρτάται απολύτως με το ότι οι ορδές των λαθρομεταναστών κατέβασαν την αξία της ανθρώπινης εργασίας σε ένα πακέτο ληγμένα μακαρόνια?
Ποιος Σαμαράς και ποια Μέρκελ, θα βγουν να εξηγήσουν στους ευρωχαχόλους για την αληθινή τρομοκρατία που ασκείται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, μέσα στα ίδια τους τα μυαλά, μέσα στις ίδιες τους τι συνειδήσεις, από τα παπαγαλάκια και τα φερέφωνα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης?
Ποιος και ποια κολαούζα των υπερεθνικών διευθυντηρίων θα αποκαλύψει το τι σημαίνει τελικά η εξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους/κράτους μέσα σε μια πολυπολιτισμική κινούμενη άμμο, που καταπίνει όλες τις κατακτήσεις των λαών, την κοινωνική πρόνοια, την εξασφάλιση των γηρατειών, τη δωρεάν υγεία, την αξιοπρέπεια της εργασίας?


Και ποια απο αυτές τις πολιτικές κόμπρες θα βγει να διαφωτίσει τους ευρωπαϊκούς λαούς για την τρομοκρατία του να χάνεις τις συλλογικές σου ταυτότητες, την παράδοση σου, την εθνική σου κουλτούρα, ακόμα-ακόμα και την αρχέγονη ταυτότητα του φύλου σου, για να ριχτείς μετά να ζήσεις ως ξένος ανάμεσα σε ξένους, σε έναν εφιαλτικό κόσμο, όπου ο μόνος σου αυτοπροσδιορισμός θα είναι κάποια στατιστικά νούμερα?

Όχι, οι πραγματικοί τρομοκράτες δεν είναι οι κατσαπλιάδες της τζιχάντ. Αυτοί θα χτυπήσουν στόχους όπως οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης ή η δημοσιογραφική νομενγκλαντούρα της αριστεράς στο Παρίσι.
Και καλά θα τους κάμουν.
Αυτοί τους εξέθρεψαν, αυτοί να πληρώσουν!
Η αληθινή τρομοκρατία στην υφήλιο είναι η διεθνής γραβατοπειρατεία, που κινεί τα νήματα των λογής αραβικών ανοίξεων και των ουτσεκάδων, που εξαθλιώνει τους ανθρώπους, που στήνει σκηνικά πολέμου στην ανατολή, στη δύση, παντού, για να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί, φτωχότεροι.

Δεν είμαστε όλοι σαρλυ, ευτυχώς! Είμαστε όμως όλοι σαχλοί, όταν δίνουμε βάση στο τι λεγουν οι κάθε λογής ολαντρέου, που είναι και οι ηθικοί αυτουργοί των πάσης φύσεως σφαγών, απ' άκρη σ' άκρη του κόσμου.
Είμαστε θύματα μιας αμείλικτης τρομοκρατίας, που ο βασικός της στόχος είναι η εθνική, φυλετική και πολιτισμική συλλογική μας συνείδηση, έτσι ώστε να μετατραπούμε όλοι μας [ασχέτως θρησκεύματος ή εθνικότητας] σε θλιβερά ανδρείκελα που θα δουλεύουμε σκυφτοί στα εργοστάσια τους και θα ζούμε στην εικονική πραγματικότητα των τηλεοράσεων τους.

Και δεν έχει κανένα νόημα να φοβόμαστε τον μουσουλμάνο που περνάει μαχαίρι κάποιους βολεμένους του συστήματος [που οι ίδιοι τον έμπασαν στην Ευρώπη και οι ίδιοι τον εξόπλισαν]
Χίλιες φορές να μπουν στο μέγκα οι τζιχαντιστές και να τους κόψουνε τα λαρύγια. 
Χεστηκαμε κι η βάρκα γέρνει...

Αυτό που πρέπει να αντιπαλέψουμε είναι το πολιτικοκοινωνικό κογκλαβιο που μας επιβάλλει τον αλβανοκογκολέζο της διπλανής πόρτας, για να κατεβάσει το μεροκάματο στην αξία ενός πιάτου φακές.
Αυτούς που πρέπει να πολεμήσουμε είναι τα λαμόγια της καθεστωτικής ελίτ που μας πλασάρουνε την πολυπολιτισμικότητα, για να μας εξαφανίσουν από το προσκήνιο της ιστορίας, μετατρέποντας ολόκληρο τον πλανήτη σε μια άνυδρη γη, όπου ο χωρίς ταυτότητα άνθρωπος θα μετράει όσο και κάποια νούμερα στα παγκόσμια κομπιούτερ τους...

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/01/blog-post_12.html

Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!

Ο Τρεμόπουλος κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!8
Τα Soroκόμματα απήντησαν στο προσκλητήριο του  …«πατριωτικού» ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Τρεμόπουλος συνδέθηκε με τον «φιλέλληνα» Soros από τον Βαλαωρίτη.

Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!1
Ζήτησε να φύγουν οι Πόντιοι από την
Θράκη.

Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!3

Είπε ΟΧΙ στον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως.

Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!5

Στήριξε την έκδοση Σκοπιανού Αναγνωστικού.

Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!6

Κατήγγειλε την Ελλάδα για παραβίαση Ευρωπαϊκων κανονισμών.

Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!4
Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!7

Μιλάει για έθνος …«Μακεδόνων» και συνυπέγραψε εμετικό κείμενο που αφορούσε στην …«καταδικαστέα» συμμετοχή Ελλήνων στο πλευρό των Σέρβων, που αφάνιζε το ΝΑΤΟ.

Τὰ Soroκόμματα σπεύδουν νὰ ἀνταποκριθοῦν στὶς ἐντολὲς Soros!!!2

Με τέτοιους …«πατριώτες» να μας εκπροσωπούν φθάσαμε στις …«δόξες» της εποχής μας.

Σίγμα

το είδα
 http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/01/soro-soros.html

Γερμανική κυβέρνηση: "Δεν οφείλουμε καμία αποζημίωση στην Ελλάδα" "Δεν έχει υποβληθεί καμία απαίτηση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης»...ΤΙ λέει η Ελληνική Κυβέρνηση και τα κόμματα;

Γερμανική κυβέρνηση: Δεν οφείλουμε καμία αποζημίωση στην Ελλάδα

Καμία απαίτηση δεν υπάρχει από την Ελλάδα για τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ,  ο οποίος υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία βάση για τη διεκδίκηση επανορθώσεων, απαντώντας σε ερώτηση για τις αναφορές στον ελληνικό Τύπο περί έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία η Γερμανία οφείλει 11 δις ευρώ από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο του 1942. «Αναφορικά με το θέμα, δεν έχει υποβληθεί καμία απαίτηση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης»...
 ισχυρίσθηκε ο  Γιέγκερ ο οποίος πρόσθεσε ότι το ζήτημα «σχεδόν 70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου το ερώτημα των επανορθώσεων έχει απολέσει τη νομιμοποίησή του»  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν βλέπει κάποια βάση σε ένα τέτοιο αίτημα και η θέση  αυτή είναι «η θεμελιωμένη απάντηση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, η οποία περιλαμβάνει και τη νομική διάσταση του θέματος» επικαλούμενος τη σύμβαση του 1960, νε την οποία, όπως υποστήριξε,  οι απαιτήσεις ρυθμίστηκαν οριστικά, ενώ και με τη συνθήκη για την επανένωση της Γερμανίας το 1990 δεν τέθηκε θέμα αποζημιώσεων.
«Αυτό αναγνωρίστηκε ως νομική δέσμευση στο πλαίσιο της Χάρτας των Παρισίων, την οποία υιοθέτησε και η Ελλάδα. Γι’ αυτό και θεωρούμε ότι δεν υπάρχει βάση για τέτοιες απαιτήσεις» συμπλήρωσε ο  Γιέγκερ.
Ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  ανέφερε  σχετικά με τις εκλογές ότι  «δεν αλλάζουν τίποτα στις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση, και κάθε κυβέρνηση πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες της προηγούμενης».
Τέλος, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την επίπτωση που θα έχει  στον γερμανικό προϋπολογισμό ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, στέλνοντας σαφές μήνυμα:  «Τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται»…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/blog-post_722.html

“Μπήκα στη Μασονία και ξεσκεπάζω”

Κεφάλαιο Πρώτο – ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
«Κύριε, το ξίφος, ου την αιχμήν αισθάνεσθε, εξεικονίζει τας τύψεις του συνειδότος, αίτινες θα εσπάραττον την καρδίαν σας, αν ποτέ εγίνεσθο επίορκος προς την Εταιρίαν εις ην ζητείτε να εισέλθητε».
Μπροστά στην πόρτα της Στοάς, ανυπόδητος, χωρίς σακάκι, με ξεκούμπωτο το πουκάμισο, χωρίς γραβάτα και μ’ ένα ξίφος στο στήθος, ενώ τα μάτια μου ήταν δεμένα, έγινα δεκτός στη μασονία. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Η μύηση στον πρώτο μασονικό βαθμό, του Μαθητή. ….Ο Σεβάσμιος και οι δύο Επόπτες απήγγειλαν τα λόγια της μυήσεως. Χτυπούσαν τα ξύλινα σφυριά τους. ’βουλος ακολούθησα την πορεία μέσα στο σκοτάδι. Με οδηγούσε ένας αόρατος συμπαραστάτης, πού υπάκουε στις εντολές του Σεβάσμιου.
Έκανα γύρους με φωτιές, ήπια πικρό και γλυκό νερό, ένιωσα απειλητικά ξίφη, πέρασα εμπόδια. Και στο τέλος, υποχρεώθηκα να κάνω την επίσημη διαβεβαίωση του τέκτονα λέγοντας:
«Εγώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των τεκτόνων, επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του ξίφους, συμβόλου τιμής, και επί της Βίβλου του Νόμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των τεκτονικών μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν τέκτονα ή εις Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.
Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Τεκτονισμού, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου».
Όταν άνοιξα τα μάτια κι όταν είδα τη Στοά αντίκρισα μερικούς κυρίους με ποδιές και ξίφη. Από τότε μπήκα στη μασονική διαδικασία, για να καταλάβω αργότερα ότι:
-Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ζωή του τόπου ελέγχεται από μασόνους.
-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του τεκτονισμού είναι μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Φορολογικών Δικαστηρίων.
-ΜΑΣΟΝΟΙ έχουν διεισδύσει σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και τα μέσα ενημερώσεως.
ΦΙΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Στον καθένα μένει το ερώτημα πώς γίνεται κανείς μασόνος. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που διαβάζοντας τα περί τεκτονισμού, πηγαίνουν και χτυπούν τις πόρτες των Στοών, ζητώντας να γίνουν μέλη.
Χωρίς να καταφύγω σε ξένες πηγές θα αναφερθώ στις δικές μου εμπειρίες. Για να σας πω, πώς έγινα εγώ μασόνος.
Ολόκληρο σχεδόν το φιλικό μου περιβάλλον ανήκε στον τεκτονισμό. Δεν το γνώριζα φυσικά, αλλά το διαπίστωσα αργότερα. Για μερικούς φίλους είχα υποψίες, για άλλους το ήξερα και για τους πιο πολλούς το αγνοούσα. Όταν μυήθηκα σε Στοά γνώρισα τους περισσότερους, για μερικούς μάλιστα εξεπλάγην.
Συζητώντας με ορισμένους απ’ αυτούς κινήθηκε η περιέργεια μου να μάθω τι γίνεται στον τεκτονισμό. Το είπα σε κάποιον, που περιορίστηκε να μου απαντήσει ότι η περιέργεια δεν φτάνει. Είχα ένα γνωστό, το Νίκο Γρηγορίου, τον ρώτησα. Κράτησε αινιγματική στάση. Αλλά δεν με απέτρεψε.
Άρχισε από τότε μια φιλική μεταξύ μας ενημέρωση, η οποία μου αύξησε την περιέργεια. Αλλά τώρα είχα αλλάξει τακτική. Έδειχνα τάχα ενδιαφέρον, διάβαζα «Ιλισό» (περιοδικό μασονικής προελεύσεως, πού κυκλοφορεί και στο… βέβηλο κόσμο και εκδίδει ο μασόνος Κωστής Μελισσαρόπουλος), κουβέντιαζα την υπόθεση. Σκέφτηκα πως έπρεπε να παίξω θέατρο και περισσότερο να δείξω ότι πείθομαι με όσα μου έλεγε. Από κείνον γνώρισα κι άλλους μασόνους.
ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ
Κατευθυντήρια γραμμή μου ήταν να γράψω κάτι για τον τεκτονισμό, όχι όπως οι διάφοροι ιεροκήρυκες χρησιμοποιώντας στοιχεία του μύθου ή του θρύλου, ή το βιβλίο του Λέο Ταξίλ, αλλά μπαίνοντας μέσα και έχοντας προσωπική αντίληψη.
Το πέτυχα αυτό χάρη στην επιμονή μου. Πολύ απλά, μια μέρα μου είπε αν θέλω να γίνω τέκτων και να ανήκω σε μια παγκόσμια αδελφότητα που εργάζονται όλοι για να επικρατήσει «η ισότητα, η ελευθερία και η αγάπη».
-Ποιος δεν το θέλει, απάντησα και δέχθηκα την πρόταση, που είχα άλλωστε προκαλέσει. Αμέσως κινήθηκε η διαδικασία της μυήσεως. Μου έφερε μια αίτηση, που είχε διάφορα ερωτήματα. Έπρεπε να συμπληρωθούν με σοβαρότητα και φιλοσοφική σοβαροφάνεια. Οι φίλοι μου εξήγησαν πως έπρεπε να απαντήσω για να βρίσκομαι μέσα στα σωστά και επιθυμητά πλαίσια της Στοάς. Έκανα ό,τι μου υπόδειξαν. Η αίτηση αυτή με όλα τα στοιχεία μου -οικογενειακά και επαγγελματικά – μαζί με τη φωτογραφία μου υποβλήθηκε στην Στοά «Ακρόπολις» των Αθηνών αριθ. 84 μέσω των φίλων. Περιλάμβανε, επίσης, ερωτήματα σχετικά με τις απόψεις μου για το Θεό, για τη θέση μου απέναντι στον κομμουνισμό, κ.ά.
Η αίτηση περνά κάποια διαδικασία που θέλει χρόνο 1-2 μήνες, μερικές φορές περισσότερους όταν η τεκτονική γραφειοκρατία είναι απασχολημένη. Στο διάστημα αυτό η αίτηση από τη Μητέρα Στοά (του υποψηφίου) πηγαίνει στη Μεγάλη Στοά, η οποία με τη σειρά της βγάζει ανακοινώσεις ότι «βέβηλος τις» επιθυμεί να εισαχθεί στο τεκτονικό τάγμα. Αν κάποιος έχει κάτι να πει εναντίον του προσώπου το αναφέρει στην Στοά του, που, με τη σειρά της το αναφέρει στη Στοά του υποψηφίου. Αν δεν φτάσουν αρνητικά μηνύματα η Μητέρα Στοά συνεχίζει τη διαδικασία. Ήταν πραγματικά άνθρωπος του πρέπει να υποστηρίζεται από 2 μέλη της Στοάς 3ου βαθμού (διδασκάλου) και άνω, δίνεται σε δύο άλλους διδασκάλους και αξιωματικούς της Στοάς να επισκεφθούν τον υποψήφιο.
Σε μένα ήρθε ένα πρόσωπο. Ένας συνταξιούχος αστυνομικός, (Μπάκλης λεγότανε), που προηγουμένως τηλεφώνησε κι έκλεισε μαζί μου ραντεβού. Συναντηθήκαμε, κουβεντιάσαμε διάφορα θέματα κι έφυγε. Δεύτερο πρόσωπο δεν ήρθε. Όπως έμαθα αργότερα με γνώριζε κι έκανε αναφορά χωρίς να μου κάνει ιδιαίτερο τεστ. Ήταν πραγματικά άνθρωπος του περιβάλλοντος μου και Α’ Επόπτης της Στοάς.
Αφού οι δυο αναφορές υποβλήθηκαν στο σεβάσμιο (πρόεδρο) της Στοάς, διαβάστηκαν και έγινε ψηφοφορία. Η ψηφοφορία είναι μυστική. Αν βρεθεί έστω και μια αρνητική ψήφος, η διαδικασία αναστέλλεται, παρέχονται διευκρινήσεις και ακολουθείται ανάλογα νέα τακτική.
Μπορεί ο υποψήφιος ερήμην του να επανακριθεί και να γίνει δεκτή η αίτηση του ή να απορριφθεί.
Είναι δυνατόν η απόρριψη να είναι ισόβια, οπότε δίνεται σήμα σ’ όλες τις Στοές της Ελλάδας (περίπου 70) και μπαίνει στη μαύρη λίστα. Όταν η αίτηση γίνεται δεκτή, ο υποψήφιος καλείται να πάει στη Στοά τη μέρα που συνεδριάζει. Όλες οι Στοές της Αθήνας στεγάζονται στο γνωστό κτίριο της οδού Αχαρνών, συνεδριάζουν όμως σε ξεχωριστές αίθουσες ή και σε διαφορετικές ημέρες.
Όταν πληρώσεις την εγγραφή, τις δαπάνες μυήσεως (μύητρα) κλπ., εισάγεσαι στη Στοά, όπου γίνεται η τελετή της μυήσεως. Είναι μια εντυπωσιακή τελετή, με παράξενες εκφράσεις, μεγαλοστομίες και πομπώδεις φιλοσοφίες δανεισμένες από τα κάθε είδους απόκρυφα μυστήρια της αρχαιότητας. Έχουν ανακατευθεί συνθήματα και διδασκαλίες της Παλαιάς Διαθήκης, του Βουδδισμού, των Μανιχαίων, του Ζωροαστρισμοϋ, του Πλάτωνα, του Χριστιανισμού κ.ο.κ.
ΟΙ ΕΠΤΑ ΤΑΞΕΙΣ
Αφού υποστείς τη μύηση γίνεσαι αδελφός της Στοάς και ονομάζεσαι Μαθητής (Α� Βαθμός). Οι ίδιες διαδικασίες τηρούνται από βαθμό σε βαθμό και οι συνεδριάσεις γίνονται μεταξύ ομοιοβάθμων και άνω. Αν δηλαδή η Στοά έχει εργασίες γ’ βαθμού παίρνουν μέρος από τον τρίτο και πάνω, αν γίνεται συνεδρίαση 18ου βαθμού μετέχουν από 18ο βαθμό και πάνω. Αν γίνεται σε Α’ βαθμό παίρνουν μέρος όλοι.
Οι μυήσεις είναι 30 βαθμών. Οι βαθμοί δεν είναι συνεχόμενοι, γιατί υπάρχουν ενδιάμεσοι που είναι νεκροί. Λ.χ. Από τον 5ο βαθμό μπορεί να πας στον 8ο και από τον 14ο στον 18ο.
Οι τρεις τελευταίοι βαθμοί, 31, 32, 33 είναι διοικητικοί και καταλαμβάνονται με άλλη διαδικασία από το Ύπατο Συμβούλιο. Όλοι οι βαθμοί ξεχωρίζονται σε δύο: Στους συμβολικούς βαθμούς και στους φιλοσοφικούς. Οι πρώτοι ανήκουν στη δικαιοδοσία της Μεγάλης Στοάς και οι δεύτεροι στο Ύπατο Συμβούλιο.
Οι βαθμοί του αρχαίου και αποδεδειγμένου σκωτικού δόγματος είναι 33 και διαιρούνται ως εξής:
ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ. 1ος βαθμός: Μαθητής. 2ος βαθμός: Εταίρος. 3ος βαθμός: Διδάσκαλος.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑΞΗ. 4ος βαθμός: Μυστικός Διδάσκαλος. 5ος βαθμός:
Γραμματεύς εξ Απορρήτων. 7ος βαθμός: Έφορος και Δικαστής. 8ος βαθμός: Επόπτης των Οικοδομών. 9ος βαθμός: Εκλεκτός Διδάσκαλος των 9. 10ος βαθμός: Εκλεκτός Διδάσκαλος των 15. 11ος βαθμός: Υπέρτατος Εκλεκτός των 12. 12ος βαθμός: Μέγας Διδά-σκαλος Αρχιτέκτων. 13ος βαθμός: Ιππότης της Βασιλικής Αψίδος. 14ος βαθμός: Μέγας Εκλεκτός, Τέλειος και Υπηρέτης Τέκτων.
ΤΡΙΤΗ ΤΑΞΗ. 15ος βαθμός: Ιππότης Ανατολής ή του Ξίφους. 16ος βαθμός• Πρίγκιψ της Ιερουσαλήμ.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΞΗ. 17ος βαθμός: Ιππότης Ανατολής και Δύσεως. 18ος βαθμός: Πρίγκιψ Ροδόσταυρος, Ιππότης του Αετού και Πελεκάνος.
ΠΕΜΠΤΗ ΤΑΞΗ. 19ος βαθμός: Μέγας Ποντίφηξ. 20ός βαθμός: Μέγας Διδάσκαλος των Συμβολικών Στοών. 21ος βαθμός: Νωαχίτης ή Πρώσσος Ιππότης. 22ος βαθμός: Ιππότης Βασιλικού Πελέκεως ή Πρίγκιψ του Λιβάνου. 23ος βαθμός: Αρχηγός της Σκηνής. 24ος βαθμός: Πρίγκιψ της Σκηνής. 25ος βαθμός: Ιππότης του Χαλκού Ορφέως. 26ος βαθμός: Πρίγκιψ της Χάριτος. 27ος βαθμός: Ιππότης Ταξιάρχης του Ναού. 28ος βαθμός: Ιππότης του Ηλίου. 29ος βαθμός: Σκώτος Ιππότης του Αγίου Ανδρέου. 30ός βαθμός: Ιππότης Καδώς, Ιππότης του Λευκού και του Μέλανος Αετού.
ΕΚΤΗ ΤΑΞΗ. 31ος βαθμός: Μέγας Επιθεωρητής Ταξιάρχης Δικαστής. 32ος βαθμός: Υπέρτατος Πρίγκιψ του Βασιλικού Μυστικού.
ΕΒΔΟΜΗ ΤΑΞΗ. 33ος βαθμός: Ύπατος Μέγας Γενικός Επιθεωρητής.
Όταν αποχώρησα σιωπηρά από τη Στοά, διατήρησα τις επαφές μου με το Σεβάσμιο, τον Θ. Ξυναριανό αλλά και τον Επόπτη Δ. Τσιτσώνη, εκπρόσωπο της Μεγάλης Στοάς. Από παντού μάζευα στοιχεία.
ΠΡΩΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ
Όταν έγιναν οι πρώτες αποκαλύψεις άρχισαν και οι πρώτες πιέσεις. Μου ζητούσαν να κλείσω το στόμα. Ήρθαν απειλητικά γράμματα, ότι θα πεθάνω μόνος και φτωχός σε κάποια έρημο της Αραβίας. Η Μεγάλη Στοά, επίσης, αντέδρασε. Στο επίσημο όργανο της, το τεκτονικό περιοδικό «Πυθαγόρας» έγραψε για μένα άρθρο υπό τον τίτλο «Τα σκυλιά γαυγίζουν, το Καραβάνι προχωρεί!…».
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ
2. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΥΛΟΣ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ
3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ
4. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
ΛΥΣΗ:
Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΠΕΣΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος
Από το βιβλίο “Μπήκα στη Μασονία και ξεσκεπάζω” 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_698.html

Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα για τις εκλογές!

λεφτα
Τη δέσμευση ποσού τεσσάρων εκατ. ευρώ για την καταβολή εκλογικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ενέκρινε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Μιχάλης Θεοχαρίδης.  Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχαρίδης ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 4.036.000 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εσωτερικών, Ειδικός φορέας 07- 130.- Κ.Α.Ε 2595- οικ. έτους 2015, για καταβολή της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/blog-post_758.html

Απαλλαγείτε από τους κάλους φυσικά με αυτή την απλή αλλά ισχυρή συνταγή

http://www.healthyfoodstar.com/wp-content/uploads/2015/01/get-rid-of-bunions-naturally-with-this-simple-but-powerful-remedy.jpg 
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κάλοι είναι  εναποθέσεις άλατος. Ο σχηματισμός τους επηρεάζεται από την ακατάλληλη διατροφή, την ουρική αρθρίτιδα, τα άβολα παπούτσια, τον κακό μεταβολισμό, την γρίπη, την ρευματική μόλυνση και την αμυγδαλίτιδα.
Οι κάλοι είναι ένας πραγματικός "εφιάλτης". Είναι εκνευριστικοί, ενοχλητικοί και δίνουν μια  αρκετά μη ελκυστική εμφάνιση των ποδιών. Είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να βρεθούν  τα κατάλληλα υποδήματα για πόδια που έχουν την ατυχία να έχουν κάλους.

Συνταγή για την αντιμετώπιση των κάλων:

Πριν περιγράψουμε την συνταγή, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι καλύτερα να την ετοιμάσετε το βράδυ. 
Βάλτε μια κουταλιά της σούπας θρυμματισμένα φύλλα δάφνης σε ένα μπολ και ρίξτε 300 ml νερό πάνω τους. Μαγειρέψτε το μείγμα για 5 λεπτά και τοποθετήστε το σε έναν θερμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σουρώνουμε το μείγμα που προκύπτει το επόμενο πρωί και πίνουμε μικρές γουλιές κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Σημειώστε ότι δεν πρέπει να πιείτε  όλο το μείγμα με τη μία!
Επαναλάβετε τη διαδικάσία για τρεις ημέρες στη σειρά.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει ένα φρέσκο ρόφημα κάθε βράδυ. Αφού αυτές οι τρεις ημέρες περάσουν, περιμένετε για μια εβδομάδα  και επαναλάβετε ξανά ολόκληρη τη θεραπεία.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε αν ουρείτε πάρα πολύ συχνά. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα καλό σημάδι, επειδή το αλάτι που βρίσκεται  εναποθετημένο στο σώμα σας έχει επιτέλους αρχίσει να διαλύεται. Με τον τρόπο αυτό ερεθίζει την ουροδόχο κύστη.
Τα πρώτα αποτελέσματα θα πρέπει να γίνουν αισθητά μετά από 10 ημέρες.
Ο ενοχλητικός πόνος στις αρθρώσεις τελικά θα φύγει και θα αισθάνεστε ανακουφισμένος.
 Η θεραπεία με τα φύλλα δάφνης θα πρέπει να διαρκέσει για περίπου 2 ολόκληρους μήνες. Και οι κάλοι σίγουρα θα εξαφανισθούν.

Ρίχνουμε 100 ml 96% αλκοόλ πάνω από 5 μεγάλα θρυμματισμένα φύλλα δάφνης. Αφήνουμε το μίγμα για μια εβδομάδα και σουρώνουμε.
Εφαρμόστε μερικό από το προκύπτον μείγμα πάνω στον κάλο, αλλά πριν το κάνετε, για καλύτερα αποτελέσματα, βυθίστε τα δύο πόδια σας σε 3 λίτρα ζεστό νερό αναμεμειγμένο με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα.
Στεγνώστε τα πόδια σας, εφαρμόστε το φάρμακο και φορέστε μικρές βαμβακερές κάλτσες. 

Ο συνδυασμός ασπιρίνης και ιώδιου δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα, όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των κάλων, τους πόνους στις αρθρώσεις και άλλων τύπων νεοπλασιών.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:  Χρησιμοποιήστε το κανονικό σαπούνι για να ανακουφίσετε τον πόνο και τις φλεγμονές που προκαλούνται από τους κάλους.
Απλώστε λίγο τριμμένο σαπούνι σε κάλους και κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή. Ξεπλύνετε καλά, στεγνώστε τα πόδια σας με μια πετσέτα και εφαρμόστε ιώδιο.

Για βέλτιστη απορρόφηση εφαρμόστε το ιώδιο σαν δίχτυ πάνω στη περιοχή.

 Μουσκέψτε μια μπατονέτα σε Ιωδιούχο ποβιδόνη και σχεδιάστε ένα δίχτυ πάνω από την πληγείσα περιοχή. 

Σχηματίστε οριζόντιες και κάθετες γραμμές, ένα εκατοστό η μία από την άλλη. 

Αφήστε το να στεγνώσει και φορέστε τις βαμβακερές κάλτσες σας. 

Επαναλάβετε τη διαδικασία για 30 ημέρες.

Health And Healthy Living

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Γιατί ονόμασαν «Lucifer» το τηλεσκόπιο του Βατικανού;

1 
Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, σε συνεργασία με το Βατικανό και το τάγμα των Ιησουιτών, ανακοίνωσε το 2010 ότι ονόμασε το υψηλής ισχύος τηλεσκοπικό όργανο, που είχε κατασκευαστεί για λογαριασμό τους από μια γερμανική ομάδα, «Εωσφόρος».
Δεν ήταν μόνο ότι αυτό κατασκευάστηκε, παρά τις μεγάλες αντιρρήσεις από το έθνος των Apache, σε ιερό έδαφος, αλλά άφησε και τους πάντες με μηδενική εξήγηση ως προς την ονοματοδοσία «Lucifer»!
Υπήρξαν πολλές  εικασίες, απο τους επικριτές του Βατικανού, γιατί κατ΄αρχάς επετράπη στο Τάγμα των Ιησουιτών να χτίσει ένα τεράστιο αστρικό παρατηρητήριο στο όρος  Graham στην Αριζόνα – σε ιερό ινδιάνικο έδαφος.
Ονομάζοντας το «Εωσφόρο» οι επικριτές ισχυρίζονται ότι το Βατικανό έχει δείξει το αληθινό του πρόσωπο, χρησιμοποιώντας τον Θεό και τον Ιησού ως βιτρίνα για τον πραγματικό κύριό του – τον Lucifer.
Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Popular Science από την Rebecca Boyle το «νέο αστρονομικό όργανο με το σατανικό όνομα  βοηθά τους επιστήμονες να δουν πώς γεννιούνται τα αστέρια.»
Το όργανο είναι εξαιρετικά ευέλικτο, συνδυάζoντας ένα μεγάλο οπτικό πεδίο με υψηλή ανάλυση. Παρέχει τρεις κάμερες για απεικόνιση και φασματοσκοπία σε διαφορετικές αναλύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παρατήρησης.
Οι αστρονόμοι χρησιμοποιούν φασματοσκοπία για να αναλύσουν το εισερχόμενο φως και να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως το πώς τα αστέρια και οι γαλαξίες σχηματίζονται και τι τους συνθέτει.
Το άρθρο ισχυριζόταν ότι το όνομα Lucifer αντιπροσωπεύει τα αρχικά  “Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research.”
Μήπως προσπαθούν να μας πείσουν να καλοδεχτούμε τους ¨εξωγήϊνους φίλους¨που θα μας παρουσιάσουν;
Ας θυμηθούμε την πρόσφατη δήλωση  του Πάπα Φραγκίσκου καθώς δήλωσε έτοιμος να βαφτίσει ακόμα και εξωγήινους αν προσγειωθούν στο Βατικανό αναρωτώμενος «ποιοι είμαστε εμείς για να κλείνουμε τις πόρτες;». «Για Αρειανούς μιλάμε, ε; Πράσινα ανθρωπάκια με μεγάλες μύτες και μεγάλα αυτιά, σαν αυτά στις παιδικές ζωγραφιές».
Παρακολουθείστε ένα ενδιαφέρον βίντεο:
- See more at: http://www.xorisoria.gr/

Οι Επιστήμονες Ανακάλυψαν Τι Σκοτώνει Τις Μέλισσες Και Είναι Χειρότερα Από Ότι Νομίζατε!!!

 
Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, ο μυστηριώδης μαζικός θάνατος μελισσών που γονιμοποιούν καλλιέργειες αξίας 30.000.000.000 δολαρίων  στις ΗΠΑ έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό των  Apis mellifera της Αμερικής  που ένας κακός χειμώνας θα μπορούσε να οδηγήσει τα χωράφια σε αγρανάπαυση .Τώρα, μια νέα μελέτη έχει επισημάνει μερικές από τις πιθανές αιτίες των θανάτων των μελισσών και τα μάλλον τρομακτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η αποφυγή του beemageddon θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα.
Οι επιστήμονες παλεύουν για να βρουν το έναυσμα για τη λεγόμενη διαταραχή κατάρρευσης αποικίας (CCD), που έχει εξαφανίσει περίπου 10 εκατομμύρια μελίσσια, αξίας 2 δισ. δολαρίων, κατά τα τελευταία έξι χρόνια. Στους ύποπτους έχουν συμπεριληφθεί τα φυτοφάρμακα, τα νοσογόνα παράσιτα και η κακή διατροφή. Αλλά σε μια πρώτη αυτού του είδους μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό PLoS ONE , οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ έχουν εντοπίσει μία ποικιλία φυτοφαρμάκων και μυκητοκτόνων που μολύνουν τη γύρη που συλλέγουν οι μέλισσες για να τροφοδοτήσουν τις κυψέλες τους. Τα ευρήματα ανοίγουν νέους δρόμους για τους οποίους μεγάλος αριθμός μελισσών πεθαίνουν αν και  δεν προσδιορίζουν τη συγκεκριμένη αιτία της CCD, όπου μια ολόκληρη κυψέλη πεθαίνει ταυτόχρονα.
Όταν οι ερευνητές συνέλεξαν γύρη από τις κυψέλες στην ανατολική ακτή, επικονίασης cranberry,  καρπουζιού και άλλων καλλιεργειών και  την τροφοδότησαν  σε υγιείς μέλισσες, αυτές έδειξαν μια σημαντική μείωση στην ικανότητά τους να αντισταθούν σε μόλυνση από ένα παράσιτο που ονομάζεται Nosema ceranae .Το παράσιτο έχει εμπλακεί σε διαταραχή κατάρρευσης αποικίας αν και οι επιστήμονες φρόντισαν να επισημάνουν ότι τα ευρήματά τους δεν συνδέουν άμεσα τα φυτοφάρμακα με διαταραχή κατάρρευσης αποικίας (CCD).
Η γύρη μολύνθηκε κατά μέσο όρο με εννέα διαφορετικά παρασιτοκτόνα και μυκητοκτόνα αν και οι επιστήμονες ανακάλυψαν 21 γεωργικές χημικές ουσίες σε ένα δείγμα. Οι επιστήμονες εντόπισαν οκτώ AG χημικές ουσίες που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από το παράσιτο.
Πιο ανησυχητικό, οι μέλισσες που έφαγαν γύρη που ήταν μολυσμένη με μυκητοκτόνα ήταν τρεις φορές πιο πιθανό να έχουν μολυνθεί από το παράσιτο. Η ευρέως χρησιμοποίηση  μυκητοκτόνων πιστευόταν ότι είναι αβλαβή για τις μέλισσες, καθώς είναι σχεδιασμένα να σκοτώνουν μύκητες και όχι έντομα, σε καλλιέργειες όπως τα μήλα.
«Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι τα μυκητοκτόνα μπορούν να επηρεάζουν τις μέλισσες  και νομίζω ότι αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι η ανάγκη να επανεκτιμηθεί πώς θα γίνεται η επισήμανση αυτών των γεωργικών χημικών ουσιών,» δήλωσε στο Quartz ο Dennis vanEngelsdorp, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης.
Οι ετικέτες στα φυτοφάρμακα προειδοποιούν τους αγρότες να μην ψεκάζουν όταν οι μέλισσες γονιμοποιούν  στην περιοχή, αλλά τέτοιες προφυλάξεις δεν έχουν εφαρμοστεί στα μυκητοκτόνα.
Οι πληθυσμοί των μελισσών είναι τόσο χαμηλοί στις ΗΠΑ που χρειάζεται επί πλέον ένα 60% των αποικιών που επιβιώνουν της χώρας μόνο για να γονιμοποιήσουν μία καλλιέργεια με αμύγδαλα στην Καλιφόρνια.  Και αυτό δεν είναι απλώς ένα  πρόβλημα της δυτικής ακτής – η California προμηθεύει το 80% των αμυγδάλων στον κόσμο, μια αγορά αξίας 4 δισ. δολαρίων.
Τα τελευταία χρόνια, μια κατηγορία χημικών που ονομάζονται νεονικοτινοειδή έχει συνδεθεί με τους θανάτους των μελισσών και τον Απρίλιο οι ρυθμιστές  απαγόρευσαν τη χρήση των γεωργικών φαρμάκων για δύο χρόνια στην Ευρώπη, όπου οι πληθυσμοί μελισσών έχουν επίσης πέσει κατακόρυφα. Αλλά ο vanEngelsdorp, ένας βοηθός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Maryland, λέει ότι η νέα μελέτη δείχνει ότι η αλληλεπίδραση πολλών φυτοφαρμάκων επηρεάζει την υγεία των μελισσών.
«Το θέμα των φυτοφαρμάκων από μόνο του είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι μας έχουν οδηγήσει να πιστεύουμε», λέει. «Είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι ένα μόνο προϊόν, το οποίο σημαίνει βέβαια ότι η λύση δεν έγκειται στην απαγόρευση μόνο μίας κατηγορίας προϊόντος.»
Η μελέτη διαπίστωσε και μια άλλη επιπλοκή στις προσπάθειες σωτηρίας των μελισσών: Οι Αμερικάνικες μέλισσες, που είναι απόγονοι των ευρωπαϊκών μελισσών, δεν φέρνουν στην κυψέλη γύρη  από τις καλλιέργειες της Βόρειας Αμερικής , αλλά συλλέγουν τροφή  από τα κοντινά ζιζάνια και τα αγριολούλουδα. Αυτή η γύρη, ωστόσο, ήταν επίσης μολυσμένη με παρασιτοκτόνα, ακόμη και όταν τα φυτά αυτά δεν ήταν ο στόχος του ψεκασμού.
«Δεν είναι σαφές κατά πόσον τα φυτοφάρμακα παρασύρονται πάνω σε αυτά τα φυτά, αλλά πρέπει να ληφθεί μια νέα ματιά στις γεωργικές πρακτικές ψεκασμού», λέει ο vanEngelsdorp.
Από qz
Aπόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
THE CURIOSITY OF CAT
- See more at: http://www.xorisoria.gr/

Μαμάααααααααα!..

Άσ' την μπάλα του παιδιού ρε καραγκιοζόπουλε, πού ό,τι δείς ξένο το αρπάζεις!

     Χούϊ σου 'γινε πιά!
     Τί σου φταίει το καϋμένο το παιδάκι;
     Δε βλέπεις πώς σε κοιτάει;
     Του κοπήκανε τα τσίσα απ' τον φόβο!

     Κι ύστερα τί έχεις να πείς εσύ με τα παιδιά; Τί να καταλάβουν αυτά απ' τις πολιτικές κακουργίες σου;
     Τί να τους πείς;
     Ότι σακάτεψες το μέλλον τους;
     Ότι τα προορίζεις για...
εργασιακούς σκλάβους των 380 και 500 ευρώ, προκειμένου να έρθουν οι ''επενδύσεις'' που τόσο ονειρεύεσαι,
     ..''επενδύσεις'' που για να έρθουν εδώ θα πρέπει να βρουν ακόμη φτηνότερα εργατικά χέρια από την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Κίνα ή την Μαλαισία που βρίσκονται σήμερα!
     Ή να τους εξηγήσεις ότι μόνον προεκλογικά τα εκμεταλλεύεσαι σε αφίσες και σποτάκια,
     ..έχοντας προηγουμένως και τεχνηέντως μεθοδεύσει τον αποκλεισμό 100.000 δεκαοχτάρηδων από τις κάλπες,
     ..γνωρίζοντας πολύ καλά ψευτομαγκόπουλε ποιά θα ήταν η ψήφος τους και το ''μαύρο'' που θα σε φούμιζαν!
     Άσε λοιπόν ήσυχη την νεολαία, κι αν είσαι μάγκας έλα να τα πείς σε μας τους πατεράδες. Απευθείας.
     Όχι με κείνα τα κατινίστικα ''πές το στον πατέρα σου''!
     Άντε κάνε καμιά βόλτα δίπλα στο συρματόπλεγμα να συνηθίζεις σιγά-σιγά,
     ..ή άντε κάνε καμιά πορεία μαζί με τους υπόλοιπους ευρωπαίους πολιτικούς απατεώνες, ''υπέρ της ελευθερίας των ιδεών και της έκφρασης'', σα δε ντρέπεστε υποκριτές, φαρισαίοι και φονιάδες των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!
     Δυστυχώς για τους μόνους που δεν θα έπρεπε να ισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα είσαστε εσείς!
     Εσείς, που αποτιμάτε τόσο φτηνά την ανθρώπινη ζωή, και έχετε τόσο εύκολο το ψεύδος και την απάτη.
     Μακριά λοιπόν από την νεολαία αθλιότατοι!
     Δεν είστε άξιοι να τους απευθύνετε τον λόγο!
     όχι μόνον σαν κυβερνήτες,
     ..ούτε ως γονείς!..
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_133.html

Η Ελλάδα γράφει ιστορία και στην πολιτική κυβίστηση…

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Aν δεν παιζόταν η ζωή των Ελλήνων στις προσεχείς εκλογές, τα όσα βλέπουμε ή θα δούμε μέχρι την ημέρα των εκλογών, θα ήταν η καλύτερη διασκέδαση όλων των ταλαιπωρημένων από την κρίση ανθρώπων. Η …εκδίκηση τους! Και τι δεν βλέπουμε και τι δεν ακούμε… Η πολιτική κυβίστηση, η πολιτική κѠλ⓪τούμπα κατά το κοινώς λεγόμενο, έχει γίνει τις ημέρες αυτές στην χώρα μας Ολυμπιακό άθλημα όπου οι «αθλητές» καταρρίπτουν ο ένας το ρεκόρ του άλλου!!!!

Και ποιοι είναι οι «αθλητές»;  Πολλοί και διάφοροι!  Αρχίζουμε από τα κόμματα, τους ηγέτες τους και φθάνουμε μέχρι τους ολιγάρχες και τα ΜΜΕ που ελέγχουν… Και ας αρχίσουμε από...
τον απερχόμενο πρωθυπουργό, τον κύριο Σαμαρά.  Όλοι θυμόμαστε το τραγούδι, και πιστεύουμε ότι έχει μείνει στην ιστορία η Μελίνα Μερκούρη να τραγουδά τα «Παιδιά του Πειραιά». Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά… Και αυτό έγινε πραγματικότητα για τον κύριο Σαμαρά!  Τα απέκτησε!!! Λέγονται «Ζάππεια» 1,2,3… 2015!!! Και τι δεν έταξε ο τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις στην διακαναλική παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας! Ανακοίνωσε «τομές χωρίς προηγούμενο, μεταρρυθμίσεις, ανταγωνιστικότητα και ανατροπές παντού» ο κ. Σαμαράς…
Αχ και να μας έλεγε γιατί δεν τα έκανε όλα αυτά μέχρι σήμερα, στο διάστημα που κυβερνά;  Μα, για αυτό δεν τον κατηγορούν οι εκπρόσωποι της Τρόικα; Ο «πες στον πατέρα σου» απάντησε στην ερώτηση μας πριν την κάνουμε και είπε: «Εκείνο που κάναμε ήταν πρώτον να κλείσουμε τρεις προϋπολογισμούς εντός των στόχων. Δεύτερον, αρχίσαμε την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου. Τρίτον, ψηφίστηκε για πρώτη φορά ισοσκελισμένος προϋπολογισμός». Μετάφραση: Κλείσαμε τρεις προϋπολογισμούς με χίλια ζόρια και μουσαντέ πλεονάσματα με την ανοχή των ξένων για να μην μας πάρετε με τις πέτρες αφού σας πήραμε και τα σώβρακα, συγνώμη τα εσώρουχα πρώτα.  Δεύτερον αξιοποίησα την περιουσία του Δημοσίου πουλώντας την «μπιρ παρά» στους ντόπιους ολιγάρχες… Ας μας πουν μια ξένη εταιρεία που ήρθε μόνη της και αγόρασε σε αξιοπρεπή τιμή κάτι την Ελλάδα από την δημόσια περιουσία. Το τρίτο δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε γιατί είναι στην σφαίρα της φαντασίας…  Μόνο με γενοκτονία του Ελληνικού λαού επιτυγχάνεται, αν δεν πιαστεί η μεγάλη φοροδιαφυγή, παταχθεί η διαφθορά κλπ κλπ.
Και για να είμαστε σαφείς, οι λογικοί άνθρωποι σε αυτή την χώρα είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων.  Για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.  Αλλά οι μεταρρυθμίσεις να αρχίσουν από τους έχοντες και κατέχοντες, όχι από τον λαουτζίκο…  Σωστό; Σωστόοοοο, για τους έξη εκατομμύρια Έλληνες που δεινοπαθούν… Οι έχοντες και κατέχοντες είναι σίγουρο ότι θα διαφωνούν!
 Τώρα αν δεν είναι πολιτική κѠλ⓪τούμπα με παγκόσμιο ρεκόρ να βλέπεις τους ολιγάρχες με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχουν να προσλαμβάνουν αριστερών πεποιθήσεων σχολιαστή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια που ελέγχουν ή να επιτίθενται στον πρώην Ποταμίσιο υπάλληλο τους από εφημερίδες τους τι είναι; Όταν ο αρχηγός του Ποταμιού κ. Θεοδωράκης άρχισε χθες την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη λέγοντας: «Το Ποτάμι ξεφουσκώνει γράφει -ή μάλλον παρακαλεί- εδώ και μήνες η διευθυντική πένα της εφημερίδας "Τα Νέα". Το Ποτάμι είναι ένα ασπόνδυλο κόμμα, συμπληρώνει κάθε Κυριακή ο διευθυντής της εφημερίδας "Το Βήμα"……», χρειάζεται εμείς να γράψουμε τίποτα άλλο; Πάει, τον άδειασαν και αυτόν οι ολιγάρχες…  Προφανώς θεωρούν ότι δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα άλλο, οπότε πρέπει να στραφούν προς τον σίγουρο νικητή.  Γιατί άλλο οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύσουν, και προφανώς άλλο οι δημοσκοπήσεις που γνωρίζουν οι ίδιοι!!!
Θέλετε και συνέχεια στην πολιτική κυβίστηση;  Να κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου.  Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το άθλιο έργο των δανειστών, ενώ θα μπορούσε να είχε κερδίσει χρόνο για να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, αν άκουγε ακόμη και αυτά που του έλεγε ο Στρος Καν… Ένα έργο που συνέχισε με απόλυτη επιτυχία σε βάρος του Ελληνικού λαού τόσο ο κ. Παπαδήμος όσο και ο Αντώναρος… Ξέρετε ποιος Αντώναρος; Αυτός που ζητούσε συνεχώς εκλογές για να σκίσει το μνημόνιο, που έγιναν μνημόνια και που κατηγορούσε και κατηγορεί τον κ. Τσίπρα γιατί ζητούσε ότι και εκείνος… Εκλογές εδώ και τώρα!!! Ο πες στον πατέρα σου ντε!!! Ναι αυτός, ο καραδεξιός πολιτικός της ΠΟΛΑΝ-Νέας Δημοκρατίας που πέτυχε ότι δεν πέτυχαν κάποιοι άλλοι πριν από χρόνια με τα όπλα.  Να αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα η Αριστερά … Λέτε να τρίζουν τώρα τα κόκκαλα του Αβέρωφ; 
Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Τσίπρα τα πράγματα θα είναι πιο «εύκολα» όταν θα αναλάβουν την εξουσία…  Ο λαός δεν περιμένει σκίσιμο μνημονίων και ηρωική εξέγερση απέναντι στους δανειστές.  Περιμένει περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη.  Περιμένει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ επιτέλους αυτά που πρέπει οι ολιγάρχες, οι έχοντες και κατέχοντες τον πλούτο αυτή της χώρας.  Περιμένει να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία.  Περιμένει να μην ξεπουληθεί σε ντόπια συμφέροντα η δημόσια περιουσία. Περιμένει να παταχθεί η μεγάλη φοροδιαφυγή.  Περιμένει να παταχθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων, να πληρωθούν τα πρόστιμα που διαγράφησαν με τροπολογίες.  Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τόσο ψήφος αποδοχής του προγράμματος του.  Για αυτό έχουν ακουστεί τόσες πολλές διαφορετικές απόψεις.  Είναι ψήφος εκδίκησης του σάπιου πολιτικού συστήματος των κομμάτων της μεταπολίτευσης… Με τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής τι κατάφεραν;  Ο δήμιος της κυβέρνησης δεν είναι πια η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ…  Σύμφωνα με τα λόγια του Τζο Τρίππι του κορυφαίου Αμερικανού επικοινωνιολόγου τον Δεκέμβριο του 2012 (!!!!): «Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα “ζόμπι” και δύο “τρελά”. Aν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις "άντε να χαθείτε", είναι τα "τρελά" κόμματα, γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, τότε θα ψάξουν για κάτι πιο τρομακτικό. Γι' αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Ή κάτι ακόμα πιο ακραίο».  Κάτι περισσότερο ξέρουν οι Αμερικανοί… 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_910.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters